Ieşirea Din MATRIX: MEDITATIA HOLOTOPICA pentru sesiunea ZiDURI SI CREDINTE

luni, 5 martie 2012

MEDITATIA HOLOTOPICA pentru sesiunea ZiDURI SI CREDINTE

BASHAR - Brick Walls Beliefs
Zidurile Credintelor  3


Astăzi vă prezentăm un alt film cu Bashar, o continuare la articolul publicat in 26.06.2011.

Bashar este un extraterestru cunoscut prin intermediul mediumului Darryl Anka, care se foloseste de channeling pentru a ne aduce la cunostinta invatatura acestui extraterestru. Bashar face parte dintr-o specie hibrida din timpul viitor. Una dintre ocupatiile sale consta in observarea deficientelor viziunii umane asupra realitatii..

Celelate filme, articole si informatii cu si despre BASHAR de pe blogul nostru pot fi vizionate in CATEGORIA BASHAR.

 Mulţumim Daniela Grigore si pentru traducerea acestui film cu Bashar! 

Bashar Ziduri şi crezuri - Diagrama folosită
BASHAR - diagrama
VEDEȚI FILMUL TRADUS, AICI:


Pentru o donație (de preferat lunară) vă pot oferi accesul la acest film. Mulțumesc!


”Urmeaza o discutie intre Bashar si un cetatean american, despre propria noastra responsabilitate fata de Guvern. Noi chiar suntem responsabili, desi refuzam sa vedem acest lucru. Sper ca aceast material si altele care vor urma va vor ajuta sa vedeti maniera in care am creat acest organism. Sper ca ele sa ne ajute pe fiecare sa ne luam inapoi responsabilitatea, la toate nivelele.

Q: Da, am vrut sa te intreb: chiar crezi cu adevarat ca noi suntem guvernul?
BASHAR: Da. Voi l-ati creat, voi l-ati definit.
Q: Noi l-am creat? Eu am 75 de ani si m-am nascut in aceasta tara...
BASHAR: Da.
Q: ... si noi n-am creat nimic.
BASHAR: Ba da, l-ati creat.
Q: Nu, nu l-am creat.
BASHAR: Ba da, l-ati creat.
Q: Atunci de ce o parte din guvern doarme pe strazi?
BASHAR: Voi ati creat o societate care se limiteaza printr-o multime de cai iar guvernul vostru nu face o exceptie de la aceast model, el fiind o reflexie a diferitelor maniere, prin care cea mai mare parte a societatii alege de asemenea sa se autolimiteze. Atunci cand spunem ca voi ati creat guvernul, in primul rand luam in considerare faptul ca voi v-ati reincarnat de nenumarate ori, si sunteti responsabili in mod direct pentru multe dintre creatiile fata de care credeti ca nu sunteti.
In al doilea rand, daca sustineti mai mult timp o idee – este ca si cum ati fi creat-o. Continuati sa o creati datorita faptului ca voi credeti ca nu exista, sau ca nu poate exista, o alta cale. Voi considerati ca nu sunteti egali cu guvernul vostru si simtiti ca nu puteti comunica cu el.
Prin urmare este acelasi lucru cu a spune ca guvernul este ceea ce este, asadar nu am putere sa interactionez cu el; nu sunt egal cu el. Voi continuati sa il sustineti in a fi asa cum a fost pana acum. Fiecare clipa este diferita fata de orice alta clipa. Asadar, fiecare moment este propria sa creatie. Ceea ce se intampla in momentul urmator nu are nici o legatura cu ceea ce s-a intamplat cu un moment in urma, decat daca credeti ca exista o legatura intre cele doua momente. Acea conexiune este o iluzie. In prezent, cu totii invatati acest lucru. Voi creati guvernul vostru, deoarece sustineti in mod constant ideea ca guvernul este un organism cu care nu puteti comunica. Voi credeti ca el va conduce viata. Prin urmare, voi ii oferiti puterea de a face acest lucru atat datorita faptului ca nu va aparati drepturile si nu doriti sa va luati inapoi responsabilitatea; cat si datorita faptului ca nu intelegeti ca el este o institutie a carui rol este de a va ajuta, si nu de a conduce.
Q: Dar daca iti aperi drepturile, ei o sa te impuste.
BASHAR: Aceasta este convingerea voastra.
Q: Nu, acest lucru s-a intamplat deja...
BASHAR: El se intampla datorita convingerilor oamenilor.
Q: Veteranii din primul razboi mondial au fost impuscati.
BASHAR: Va rog sa intelegeti ceva: societatea in care traiti detine multe preconceptii cu privire la motivele pentru care se intampla anumite evenimente. Nu exista victime. Voi experimentati realitatea pe care o experimentati deoarece ati fost invatati sa credeti ca ea este singura realitate care poate exista.
Q: Nu eu! Eu n-am fost invatat nimic!
BASHAR: Ai fost invatat sa experimentezi orice realitate pe care o experimentezi.
Q: Un lucru pot sa iti spun: Imi pare foarte rau pentru oamenii sarmani din aceasta tara.
BASHAR: Dar intelege ca...
Q: Iar ei nu au...
BASHAR: Daca ma lasi...
Q: Nu exista nici o cale de interactiune intre oameni si guvern – e mai bine sa uitam acest lucru...
BASHAR: Ba da exista. Depinde de voi sa alegeti a crede ca exista o cale, si apoi veti descoperi una. Dar nu veti descoperi o cale atata timp cat alegeti sa credeti ca nu exista, deoarece veti fi orbi fata de ea. Si veti crea propriile voastre obstacole, nevazand punctele de legatura intre ele. Numai deoarece refuzati a crede ca exista, nu le puteti vedea. Deoarece refuzati sa credeti...
Q: Cat timp va dura pana cand putem forma un punct de legatura.
BASHAR: Il puteti forma in momentul urmator, daca credeti acest lucru. Au existat multi indivizi care au format unele legaturi. La nivelul societatii, ca si energie generala, noi percepem ca in aproximativ 30 de ani, majoritatea oamenilor vor gasi acele puncte de legatura. Societatea voastra se indreapta spre acel punct. Daca nu ar fi fost asa, nici unul dintre voi nu ar fi explorat aceste idei despre care vorbim in aceasta seara, deoarece nu ati fi fost constienti ca asemenea lucruri sunt posibile.
Aceasta interactiune nu ar fi aparut daca undeva in interiorul vostru nu ati fi crezut ca exista o cale – pe care sa o cautati. Acea cautare, in sinea sa, arata faptul ca exista o cale si ca o veti gasi. Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa incepeti a crede ca exista si o veti gasi mai repede.
Q: Poporul American este cel mai maret dintre totate popoarele de pe fata...
BASHAR: TOTI oamenii sunt egali!!!
Q: Corect. Si noi ne dam viata pentru acei oameni. Noi avem numai Asiatici si multi oameni din aceasta tara care nici macar nu vorbesc Engleza.
BASHAR: Poti sa iti reamintesc ca daca ii ajuti pe indivizii care sufera de foame, atunci prin aceasta actiune, probabil ei va vor oferi sansa de a va ajuta la eradicarea foamei spirituale din tara voastra.
Q: Cred acest lucru, da.
BASHAR: Prin urmare, toti sunteti egali si impartasiti aceeasi lume. Iar impartasind in aceasta maniera, eradicand foamea fizica SI spirituala, voi toti veti fi abundenti si va veti hrani la toate nivelele existentei. Exista o cale, daca credeti ca exista o cale. Daca nu credeti ca exista o cale, sunteti infranti inainte de a incepe.
Q: Asa este.
BASHAR: Multumesc.
Q: Multumesc.
BASHAR: Impartasiti!
Traducere: Oprea Alexandru
Intrati si pe grupul de discutii unde putem discuta in profunzime ideile de pe acest blog
http://groups.yahoo.com/group/sethr/” 
SURSA: http://salt-in-constiinta.blogspot.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...