marți, 27 martie 2012

Dr Eric Pearl - Vindecarea Reconectivă (26.03.2012)


Astazi va prezentam un nou film tradus, un interviu realizat de Lilou Mace cu Eric Pearl. 
Insa inainte de asta, va anuntam ca pentru parintii interesati sa imbogateasca evolutia si educatia copiilor lor,
 
                                                        RECONECTAREA OFERA DIN NOU:
                                     CURSURILE  de VINDECARE RECONECTIVA PENTRU COPII
                                                                   LA BUCURESTI,
                                                        IN DATA DE 21 APRILIE 2012
Mai jos gasiti toate informatiile ....
INVITAŢIE LA CURS
Reconectarea Si Copiii 21 Aprilie 2012

RECONECTAREA SI COPIII
    RECONNECTIVE KIDS

In aceste clase copiii invata si lucreaza efectiv, prin intermediul frecventelor reconective:
-         vindecarea reconectiva in mod direct, pentru alta persoana
-         vindecarea la distanta,
-         vindecarea animalelor,
-         autovindecarea, etc,

            Clasele de copii vor avea loc la  data de 21 Aprilie 2012,   astfel:

Grupa copiilor cu varsta de  4 - 7 ani (participa insotiti de un parinte/insotitor)  orele  11:00 - 13:00
Grupa copiilor cu varsta de  8 - 12 ani  (participa singuri la clasa)  orele 14:00 - 16:00

Prezinta: Andra Ivanov, instructor autorizat de The Reconnection LLC
Data: 21 Aprilie 2012
Locatia: HOTEL CARO, Sala Nicolae Iorga, Bd. Barbu Vacarescu nr. 164, sectorul 2, Bucuresti, Romania
Taxa de participare:
240 RON (72,19 usd)
Pentru participantii care solicita cazare la Hotel Caro, este posibila o reducere la pretul camerei.

Oferiti-le un cadou de neuitat copiilor dvs.: participarea la acest curs de Reconnective Kids!


Inscrierile se pot face direct pe site http://www.thereconnection.com/, sau  prin dna Andra Ivanov. 

Informatii, detalii suplimentare si inscrieri : Andra Ivanov, 0723694584, andraiv@yahoo.com

Oferiti un cadou  de neuitat copiilor!

Intrebari frecvente referitoare la clasele de copii “Reconectarea si copiii”

1.     In ce consta o clasa “Reconectarea si copiii” ?
R: Acest program este o clasa interactiva, ca un joc, proiectata  pentru copii intre 4 si 12 ani, in care copiii invata cum sa intre in contact cu frecventele de vindecare reconective, prin intermediul vindecarii reconective.
2.     Ce va invata copilul meu intr-o astfel de clasa “Reconectarea si copiii”?
R: Prin jocuri corespunzatoare varstei, copilul/copiii tai va/vor invata:
-        Despre:  vindecare, energie, lumina si informatie,  prin prisma filozofiei Vindecarii Reconective,
-        Va invata sa simta, sa perceapa, sa gaseasca si sa “se joace”  cu frecventele de vindecare  reconectiva,
-        Va invata cum sa foloseasca acest  continuum al vindecarii,  in scopul de a se ajuta pe sine (autovindecare), familia, prietenii, animalele, in prezenta acestora, dar chiar si  daca acestia se afla departe de el (vindecarea la distanta).
3.      Ce este vindecarea reconectiva?
R: Vindecarea reconectiva este o noua si puternica forma de vindecare despre care multi cercetatori cred ca se afla pe Pamant pentru prima data.  Vindecarea reconectiva, spre deosebire de alte modalitati de vindecare  “energetice” ne ajuta sa ne vindecam  in multiple planuri, si are uimitoarea capacitate de a ne face sa ne conectam  mai deplin la noi insine, la altii, la Pamant, la Univers si la multidimensionalitatea noastra ca finite umane.
4.     Cine poate participa la clasele “Reconectarea si copiii” ?
R:  La astfel de clase pot participa copii intre 4 si 12 ani, impartiti in doua grupe de varsta.
Impreuna cu cei mici (4 – 7 ani) sunt invitati si parintii sa participle ca sa poata sprijini ulterior experienta copiilor lor precum si activitatea lor ulterioara in vindecarea reconectiva.
5.     Pot participa si eu la clasa impreuna cu copilul meu?
R: In cazul in care copilul tau are intre 4 si 7 ani, esti binevenit si se incurajeaza prezenta ta in clasa ca sa sprijini si sa extinzi  ceea ce invata copilul tau.  In cazul in care copilul tau are mai mult de 7 ani, este suficient de mare ca sa impartaseasca cu tine ceea ce a invatat la clasa participand  neinsotit.
Fiecare copil va primi un mic manual ilustrat, care aminteste de toate lucrurile invatate la clasa.  Acesta e un instrument important  pentru a impartasi cele invatate dar si pentru a da forta  aplicarii metodei de lucru si  dupa terminarea claselor.
6.     Cand se vor programa clase de copii in zona/orasul/judetul in care locuiesc?
R: Vezi informatiile de pe site-ul www.TheReconnection.com, sau ia legatura cu dna Andra Ivanov  (andraiv@yahoo.com)
7.     Pot sa fiu organizatorul unor clase de copii in zona in care locuiesc?
R: Daca doresti  sa fii organizatorul unor clase de copii ,  ia legatura cu dna Andra Ivanov, sau scrie la Office@TheReconnection.com

CÂTE CEVA DESPRE ERIC PEARL SI RECONECTAREATHE RECCONECTION 

 Va invitam sa vedeti astazi un nou film cu ERIC PEARL tradus de MagicInsights (pentru care ii multumim mult), un interviu in 3 parti, realizat de Lilou Mace, despre metoda lui de vindecare intitulata Reconectarea (Vindecare reconectivă). Mai intai insa iata cate ceva despre Eric Pearl:

”Biografia Lui Eric

Vindecător de renume internaţional, ERIC PEARL a fost invitat la nenumărate programe de televiziune în Statele Unite şi în lume; de asemenea, a fost invitat să vorbească la Naţiunile Unite, a ţinut o prezentare la Madison Square Garden, la care s-au vândut toate locurile, iar seminariile lui au fost menţionate în diverse publicaţii, printre care şi The New York Times.

Ca doctor, Eric a avut un cabinet de chiropractică de mare succes timp de 12 ani, până într-o zi, când pacienţii au început să îi relateze că simt că îi atinge cu mâinile – deşi Eric nu îi atinsese fizic. Curând, pacienţii au început să relateze primirea unor vindecări miraculoase, de boli cum ar fi cancerul, afecţiuni conexe în SIDA, epilepsie, sindromul oboselii cronice, scleroză multiplă, artrită reumatoidă şi osteoartrită, malformaţii congenitale, pareză spastică şi alte afecţiuni grave. Toate acestea se întâmplau atunci când Eric îşi ţinea mâinile, pur şi simplu, în apropierea pacienţilor – şi continuă să se întâmple la fel şi în prezent.
Vindecările pacienţilor săi au fost documentate în şase cărţi până acum, inclusiv în bestseller-ul internaţional al lui Eric, Reconectarea: Vindecă-i pe alţii, vindecă-te pe tine, tradusă acum în peste 30 de limbi!
Având locaţia centrală în Los Angeles, Eric şi Vindecarea Reconectivă suscită un mare interes din partea doctorilor şi a cercetătorilor în domeniul medical, la spitale şi universităţi din toată lumea. Printre acestea se numără Spitalul Jackson Memorial, UCLA (Universitatea din California), Centrul Medical Cedars-Sinai, Spitalul VA, Universitatea din Minnesota, Facultatea de Medicină a Universităţii din Miami şi Universitatea din Arizona – unde a ţinut discursuri în faţa medicilor, la cererea Dr. Andrew Weil. În prezent se desfăşoară noi programe de cercetare, la mai multe facilităţi, sub îndrumarea unor savanţi renumiţi, cum ar fi Gary Schwartz, PhD., William Tiller, PhD. şi alţii.
Eric călătoreşte mult în timpul anului, în toată lumea, aducând planetei lumina şi informaţia Vindecării Reconective. El vă învaţă cum să activaţi şi să folosiţi acest spectru nou şi atotcuprinzător de frecvenţe de vindecare, prin care putem să transcendem complet “vindecarea energetică” şi “tehnicile”, pentru a accesa un nivel de vindecare dincolo de tot ce s-a putut accesa până acum! Până în prezent, el a format peste 55.000 de practicieni de Vindecare Reconectivă în peste 70 de ţări, creând o generaţie spontană de vindecători în toată lumea.
Susţineri pentru Reconectare
“… perspective noi asupra dinamicii vindecării.”
Deepak Chopra, M.D., autor al lucrării Cum să-l cunoşti pe Dumnezeu [How to Know God]
“Eric este un om uimitor, care are minunatul dar al vindecării. Citiţi această carte şi transformaţi-vă!”
John Edward, medium; autor al lucrării Şi dacă Dumnezeu ar fi Soarele? [What If God Were the Sun?]
“Vindecarea reconectivă este un fenomen în lumea vindecării.”
Lynne McTaggart, autor al lucrărilor Câmpul şi Experimentul Intenţie
“…Adevărul despre un mod nou şi revoluţionar de a vindeca şi de a fi vindecat… Plină de umor, de revelaţii şi de înţelegerea profundă şi umilinţa care vin doar cu maturitatea, de la un bun clinician şi savant… Dacă aveţi gânduri serioase cu privire la sănătate şi la vindecare, atunci citiţi această carte!”
Christiane Northrup, M.D., profesor clinic asistent de obstetrică-ginecologie la Facultatea de Medicină de la Universitatea din Vermont; autor al lucrărilor Corpul femeii [Women’s Bodies], Înţelepciunea femeii [Women’s Wisdom] şi Înţelepciunea menopauzei [The Wisdom of Menopause]
“Ca medic şi om de ştiinţă în domeniul neurologiei, în pregătirea mea, am învăţat să ştiu de ce şi cum funcţionează un tratament. Când e vorba de Vindecarea reconectivă, nu ştiu cum funcţionează. Pur şi simplu, din experienţă personală, ştiu că funcţionează…”
Mona Lisa Schulz, M.D., Ph.D., autor al lucrării Trezirea intuiţiei [Awakening Intuition]
“Cartea ‘Reconectarea’ a dr. Eric Pearl este pur şi simplu cea mai bună carte publicată în ultimii ani în domeniul vindecării transpersonale şi al medicinei spirituale. E un dar de la Univers şi o contribuţie extraordinar de incitantă la schimbarea de paradigme care are loc în toată lumea, în aceste vremuri. Dacă veţi citi numai două cărţi anul acesta, asiguraţi-vă că una dintre ele este această bijuterie.”
Hank Wesselman, Ph.D., autor al Spiritwalker, Medicinemaker, and Visionseeker
“Această carte e o inspiraţie pentru minte şi un balsam pentru inimă, dar în acelaşi timp şi o celebrare a procesului de vindecare. … Vindecarea reconectivă ar trebui citită de profesionişti în serviciile de sănătate care doresc să aducă pacienţilor lor un nivel superior de vindecare şi, în decursul acestui proces, să se vindece şi pe ei înşişi.”
Gary E. R. Schwartz, Ph.D. şi Linda G. S. Russek, Ph.D., directori ai Laboratorului de Sisteme Energetice Umane din Arizona şi autori ai lucrării Universul de energie vie [The Living Energy Universe]
“Lui Eric Pearl i-a fost dat un dar nemaiîntâlnit al vindecării… o formă nouă, nedirecţionată de vindecare energetică, ce merge dincolo de formulele, tehnicile şi mantrele cu care trebuia să lucrăm până acum pe această planetă. O recomand neapărat persoanelor care lucrează în serviciile de sănătate, precum şi oricui altcuiva care este interesat să-şi trezească propriul potenţial de vindecare.”
Richard Gerber, M.D., autor al lucrării Medicina Vibraţională [Vibrational Medicine]
“Reconectarea… secretul a tot ce înseamnă vindecare.”
Dr. Wayne Dyer, autorul best-seller-ului Puterea intenţiei [The Power of Intention]”
SURSA: http://www.thereconnection.com

Dr Eric Pearl - Vindecarea reconectivă - demonstraţie, ştiinţă şi provocări (Partea 3/3)Puteţi vedea alte 2 filmuleţe traduse, despre vindecarea reconectivă cu Eric Peart, aici:


Un comentariu:

Sergiu-Silvan spunea...

MULTUMESC FRATILOR PTR INCA UN MATERIAL DESPRE DR ERIC PEARL.
PRACTIC ACEASTA TEHNICA DE VINDECARE SI ESTE LA INDEMANA ORCUI.
PTR TOTI CEI DORITORI, NU TREBUIE DECAT SA CITITI CARTEA.
VA DORESC MULTA
PACE, LUMINA SI IUBIRE!

COMENTARII FACEBOOK

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

UNIVERSUL CONECTAT - ce-ar fi dacă Nassim Haramein ar avea dreptate? (15.12.2016)

THE  CONNECTED UNIVERSE (2016) „Unui fractal infinit, aflat în rotaţie, cum îi defineşti centrul ? Orice punct este centrul său...

APEL

CREZI CĂ ACEST BLOG TE AJUTĂ PE TINE ŞI/SAU LUMEA ÎN CARE TRĂIEŞTI?
Daca da, sprijina munca celor care aduc aceste informatii la lumina, printr-o DONAŢIE. Este cea mai concreta recunostinta! CLICK AICI pentru a DONA prin PAYPAL sau DONAŢI ANONIM prin BITCOIN la adresa
1AgtwQF2ETidVoP9tqFnpqFMwz86FUejug. Altă formă de plată găsiţi AICI.

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...