Ieşirea Din MATRIX: ANALIZA SONDAJULUI de pe blogul nostru

vineri, 24 februarie 2012

ANALIZA SONDAJULUI de pe blogul nostru


... câteva idei despre politica din România


Ieri s-a încheiat sondajul nostru legat de alegerea președintelui. Am pornit acest sondaj din curiozitate. Au fost 3494 de voturi. Poate ca nu este un sondaj profesionist (unde se aleg anumite categorii de persoane dupa varsta, ocupatie, samd) insa sunt de 3 ori mai multe semnaturi decat la un sondaj obisnuit. Daca marja  de eroare a sondajelor profesioniste este 3% poate acesta ar fi pana in 10 %. Poate ne inselam. Poate cei de la tara si pensionarii, nu au votat si nu sunt prezenti in voturile de la noi de pe blog, insa ne-am facut o parere cam cum ar fi, dupa preferintele unei parti a populatiei din Romania, voturile. 

Pe de-o parte ne bucura pe de alta ne intristeaza rezultatele sondajului. Ne bucuram ca cel putin pe acest blog, exista mai multi oameni responsabili si mai treji decat in sondajele efectuate de mass media corporatista unde USL-ul are peste 50%, ceea ce pentru noi ca popor ar insemna exterminare ... ultima nuca de pe coliva, din punctul nostru de vedere.

Sigur, fiecare este liber sa creada ce doreste si sa aleaga pe cine simte, insa si noi suntem liberi sa ne exprimam opinile momentane legate de unii dintre alesii dvs., chiar cu riscul de a va ofensa si de a pierde peste 50% dintre vizitatorii acestui blog. Ne cerem scuze anticipat. Nu poti impaca insa pe toata lumea.  Poate si noi suntem manipulati si indobitociti, nu negam asta, dar macar ne putem exprima liber parerile ... sau macar asa avem impresia.

Așadar după cum arată poza, sondajul arată așa:

Mugur Isarescu
  207 (5%)
Crin Antonescu (PNL)
  372 (10%)
Dan Diaconescu (PP - DD)
  497 (14%)
Marian Bataiosu (PNC)
  34 (0%)
Regele Mihai sau alt rege
  625 (17%)
Corneliu Vadim Tudor (PRM)
  228 (6%)
Gigi Becali (PNG)
  70 (2%)
Sorin Oprescu
  72 (2%)
Marius Cernea (PV)
  68 (1%)
Kelemen Hunor (UDMR)
  12 (0%)
Altcineva
  567 (16%)
Nimeni
  717 (20%)
Constantin Ninel Potârcă
  6 (0%)
Gheorghe Eduard Manole
  12 (0%)
Ovidiu Iane (PER)
  7 (0%)

Deoarece nimeni nu a întrunit 50% vom organiza și runda 2, care să fie ceva mai aproape de realitate.

Ne bucurăm că majoritatea a ales ca Nimeni să nu fie președinte (20%).  Dacă am avea cu adevărat de ales această variantă probabil că am alege și noi varianta aceasta , SĂ FIM PROPRII NOȘTRI PREȘEDINȚI DE FIINȚE AUTONOME ȘI SUVERANE CE SUNTEM! O alegem in sufletul nostru si o urmam in forul nostru launtric!. Nu știm exact ce aveți în minte și cum vedeți organizarea socială în acest caz dar suntem interesati sa citim sugestiile si gandurile voastre. Pe noi ne atrage ,de exemplu, democrația fără reprezentanți politici, democrația directă în care fiecare cetățean poate să-și exprime părerea în deciziile ce privesc acest popor, un fel de referendum permanent, fără a se organiza referendum propriu-zis, ci de acasă, fiecare cetățean să voteze prin internet sau în zone special amenajate pentru cei care nu se descurcă cu internetul (de exemplu la țară .. nu știm exact cum ... însă tehnologia există și ar fi posibil așa ceva). Există oameni care se ocupă deja de o astfel de platformă și avem și un banner pe blog pentru NEPARTIDUL...Ultimul Partid

Și noi ne-am săturat de secretomania guvernamentală și de organizarea socială  piramidală netransparentă. Cei din filmul THE TAKE, ne-au arătat că se poate conduce o fabrică, de exemplu, fără șefii clasici și structura piramidală ierarhică obisnuita, clasica. 

O altă variantă ar fi cea inspirată de personajul din documentarul UNGRIP care si-a declarat suveranitatea ca individ rupându-se altfel complet de sistem. Nu stim daca asa ceva este posibil in mod legal si acceptat de sistem in Romania si ne-ar place sa stim daca exista pe undeva prin manualele de drept, ceva legat de aceasta posibilitate. 

Probabil că spre asa ceva tindem. Momentan însă nu credem că această varianta va fi aplicabila prea curand, in nici un caz pana la alegeriile apropiate pentru locale in iunie si pentru parlament în noiembrie. Daca nu vor fi niste manifestatii masive in aceasta directie sau nu stiu ce eveniment major major, asa ceva este nerealist momentan, dar de luat in considerare. 

Probabil ca cei care au ales aceasta varianta ca NIMENI sa nu fie presedinte vor fi foarte tentati sa nu mearga la vot. Si noi am facut asa pana acum, vrand sa dam un semnal, sa boicotam complet sistemul , insa nu o sa mai facem asa, deoarece simtim ca avem de ales o varianta de tranzitie la sistemul dorit de noi, ceva mai acceptabil decat ce a fost pana acum. Ultima data au fost la vot undeva la 40% dintre cetateni, din care o multime de unguri.(nu avem nimic impotriva etniei maghiare, dorim doar ca ei sa nu rupa Romania in bucati). Intr-o societate normala daca nu s-ar fi prezentat macar 50% la vot , acesta ar fi trebuit anulat, deoarece din punct de vedere democratic este nul, insa asa ceva nu s-a intamplat. La noi in tara este o democratie de fatada. Am sperat sa nu mearga nimeni la vot, insa lucurile nu sunt asa de frumoase cum ne dorim. Si cu cat vom merge mai putini la vot cu atat vor iesi tot jegosii care ne-au condus pana acum deoarece orice am face noi, tot vor ieși la vot cel putin reprezentantii partidelor politice. Bineinteles curva de UDMR, aliata tuturor partidelor de la putere din ultimii 16 ani, va fi iar in cadrul puterii (nu stiu de ce nu le dam direct Transilvania, ca asta vor de fapt). Macar de am scapa de UDMR si tot ar fi un pas inainte pentru noi ca natie, iar asta se poate intampla doar daca ies mai multi romani la vot.

Suntem constienti ca nu conteaza cine voteaza ci cel ce numara voturile , insa din cate am inteles, fraudele electorale se fac mai usor cand sunt mai putine voturi. Inca suntem naivi sa credem ca votul ar putea sa fie cat de cat corect pana se demonstreaza contrariul. Stim ca se fura, dar nu credem ca in totalitate, iar daca vor fi macar 80% votanti posibilitatea de frauda va fi si mai scazuta.

Dupa ce am facut acest sondaj ne-am dat seama ca totusi nu toti romanii sunt chiar atat de ignoranti si uituci, ca sa voteze USL-ul cu peste 50% cum vor sa ne faca sa credem sondajele ”profesionsite” comandate de partidele politice. Noi speram sa nu obtina nici 10 % ca in sondajul nostru si ne-am bucura sa iasa complet de la guvernare de manuta cu PDL-ul. PNL-ul a fost la guvernare cu PDL-ul pana de curand. Apoi PDL-ul cu PSD-ul si se tot sucesc si se aliaza si apoi se spurca si dupa ce se spurca, merg la botezuri, nunti si susanele impreuna samd.

Crin Antonescu a fost la guvernare, a fost ministru, fost membru al camerei deputatilor, fostul vicepresedinte al Senatului, samd. Chiar nu v-ati saturat de mizeria asta continua si de ciocoii care ne conduc mereu si mereu? Ne surprinde ca exista chiar printre cititorii acestui blog oameni care l-au votat cu 10 % pe Crin Anonescu !!! (ca si energie a individului ni se pare ca expira aroganta si raceala sufleteasca, iar ochii aceia albastrii par de soparla ... poate nu intamplator exista sintagma „baieti cu ochi albastrii” in sens negativ). Suntem 100% de acord cu aceste lozinci strigate de romani.

PDL, USL FURA PRIN ROTATIE!
PDL, USL , ACEASI MIZERIE!
USL + PDL = LOVE! 

USL-ul e de acord cu ACTA, cu FMI-ul, cu Microcipurile, cu Codex Alimentarius. Ei au vandut cot la cot cu PDL-ul toate marile companii prospere si benefice Romaniei si resursele tarii si vor sa o faca in continuare. Si-au dat mana de 100 de ori si au furat impreuna in combinatii de n luate cate x.  Toti sunt pionii dispensabili ai ocultei, papusile de paie, nevertebratele odioase care au supt de vlaga natiunea asta. Sunt varianta de rezerva a ocultilor. Indiferent ca iese USL sau PDL e acelasi lucru. PSD + PNL + PDL fac un adevarat threesome la putere, iar videoclipul de aici este foarte reprezentativ pentru rotatia la putere ;))

Dar asta e parerea noastra bineteles.
Ne surprind totodata voturile date reptilei odioase MUGUR ISARESCU, unul dintre groparii cei mai mari ai Romaniei, cel mai longeviv si mai periculos personaj din guvernarea acestei tari. Pe langa faptul ca este reprezentantul Comisiei Trilaterale si al Clubului de la Roma, el este practic unul dintre conducatorii din umbra ai acestei tari si nimeni nu s-a atins de el, de parca ar fi infipt in piatra la BNR.  Din fericire cel putin momentan, nu participa la alegeri, insa l-am pus pe lista ca pe un posibil as din maneca al PDL-ului. Binenteles ca si el este un pion in mana ocultei bancare internationale, insa este ridicat la rang inalt pe plaiurile mioritice, fiind sef de sef. Daca credeti ca un bancher va salva aceasta tara, inseamna ca ne-am ratat misiunea cu acest blog si toate documentarele dedicate putreziciunii sistemului monetar  (vezi CATEGORIA CRIZA FINACIARA) au fost apa de ploaie. Nu ne asteptam ca acest personaj sinistru sa castige mai mult de 1% dar iata ca a luat 5%. Din fericire prea putin pt a conta.

Pe locul 2 pentru dvs, este Regele Mihai sau alt rege. Sigur este o varianta de luat in considerare, insa din fericire (din pdv-ul nostru) nici Regele Mihai si nici un alt rege nu candideaza la presedintie. Pentru noi aceste familii regale, de sange albastru, fac parte toate dintr-o lunga linie genealogica de sange asa zis nobil, cu o istorie extrem de sangeroasa si responsabile in mare parte, din punctul nostru de vedere de cele mai mari atrocitati (alaturi de Vatican) de-a lungul milenilor (indiferent ca ca se numeau Faraoni, imparati , regi, sultani, samd). Multe teorii ale conspiratiilor vad liniile de sange regale ca facand parte din miezul lor central. Exista numeroase probe conform carora toti cei care ajung in functii inalte, la cele mai inalte nivele, au sange nobiliar. De acea suntem foarte sceptici fata de orice speta regala. Si nu simtim nevoia sa avem un rege ... sa ne ploconim , sa-i alintam cu titluri nobiliare gen Alteta, Majestate, Maria ta, sa le pupam mana eventual, ca si popilor. Foarte bine vorbeste David Icke in cartile si documentarele sale despre liniile de sange, iar in documentarul ILLUMINATI III - Murdered By The Monarchy se descriu f fidel atrocitatiile monarhiilor.

Majestati suntem cu totii, cel putin in potential. Oricine isi activeaza intregul potential uman si isi deschide chakra coroana devine rege, cel putin regele vietii lui, devine majestuos, ca de acolo vine si simbolul coroanei .

De ce se continua aceasta ploconire in fata unor indivizi obisnuiti? Cine le confera lor statutul de regi? Prin ce este superioara spita regala fata de spita lui Badea Gheorghe de la Capalna? Chiar nu ati auzit de linia de sange asa zis albastru ( de descendența reptiliană) a ocultei si cate nenorociri a facut aceasta linie de sange in lumea asta?

Se spune ca existau in vechime fiinte de o inalta spiritualitate , asemanatori cu zeii, iar descendentii lor deveneau tot regi, dar pentru asta trebuiau sa treaca prin niste initieri extraordinar de dure (cititi cartea Initierea a lui Elisabeth Heich) . Adevarata descendenta regala nu era suficienta, sangele nu era suficient, trebuia sa se treaca si testele initierii. Insa in timp tot procesul a degenerat si asa au degenerat si urmasii. Poate or fi sange din sangele vechilor “Zei”, dar asta nu mai e suficient de foarte foarte mult timp. Nu sangele te face special ci starea, calitatea interioara de rege, pe care nu orice anonim o poate avea.

Ni se pare depasita de foarte mult timp aservirea fata de o familie regala sau fata de un rege. Poate daca acel rege ar avea cu adevarat calitati umane superioare si aceasta s-ar vedea si simti (cum erau regii din timpurile imemoriale din anticul Egipt, inaintea istoriei oficiale care dovedeau calitati supraomenesti), poate doar asa am simti un fior de respect si supunere. Altfel, astfel de formalitati sunt un non sens. Nu-i simtim maiestuosi pe regii actuali in nici un fel, ci doar niste profitori oribili, de prostia si nevoia oamenilor de a fi condusi.  Au facut si unele lucruri bune acesti regi, nu le negam si  meritele, insa Evul Mediu a trecut, din fericire! Si nu ne dati exemplul tarilor occidentale care sunt regate si o duc bine, ca facem alergie. Toate acele tari, ce ne dau noua lectii de economie, moralitate si sunt monarhii, au fost intemeiate pe genocid, talharie, jaf, colonialism feroce timp de sute de ani. Asa ca acum le este foarte convenabil sa-si uite trecutul si sa se considere exemple. Pentru mai multe informatii in acest sens puteti studia articolul ”Romania versus talharii moralisti ai planetei”.

Pe locul 3 in preferintele dvs. a fost acel ALTCINEVA, cu 16%. Nu stim cine ar putea fi acest alcineva, insa momentan, pana la alegerile urmatoare nu credem ca mai are timp sa apara. Ne-ar place sa stim pe cine ati avea in vedere, informativ.

Asadar, urmeaza locul 4, DAN DIACONESCU cu 14%, care e un candidat valabil si in lumea reala imediata. Desi a iesit pe 4, practic este primul si va fi unul din cei doi candidati in turul nostru 2. Despre Dan Diaconescu am vorbit mai pe larg aici : OTV o televiziune in revenire?

Este un candidat care are un program atractiv si rational si care a lovit in FMI, ACTA, oculta mondiala. Este contra exploatarii de la Rosia Montana si a gazelor de sist, impotriva vanzarii companiilor nationale strategice, a abordat in ultimele saptamani o multime din subiectele dezvoltate si de noi pe blog, iar din punctul nostru de vedere singurul care merita un vot. Poate nu este programul si platforma perfecta, insa este cert un pas inainte catre mai bine (in emisiunea din 24 spre 25.02, DD si-a exprimat deschiderea si interesul catre idea de democratie directa - o alta bila alba). Promisiunea unei guvernari transparente, la TV, in care vocea populara are un cuvant de spus este de asemenea ceva ce ar merita vazut cum functioneaza. Poate nu va functiona, dar este ceva nou si cu potential bun. Va invitam sa urmariti emisiunile lui Dan Diaconescu seara de seara sa vedeti cam ce dezvaluri face zilnic de aproximativ 5 saptamani incoace.  Abia asteptam sa vedem daca isi va mentine aceste puncte de vedere si in confruntarea directa cu ceilalti candidati. Momentan are multe bile albe. O bila neagra are totusi, pentru ca a tot afirmat ca este sustinut de niste servicii secrete americane care il sprijina si ii dau informatiile astea incendiare. Nu stim la ce servicii se refera , speram insa ca nu e vorba de CIA. A spus ca o sa dezvaluie la un moment dat. Speram sa o faca inainte de alegeri. 

Ati putea spune ca si Marian Bataiosu si Corneliu Vadim Tudor au lovit in oculta, insa pe noi cel putin ne deranjeaza mesajul ultra crestin al indivizilor cu care nu rezonam deloc. Corneliu Vadim Tudor, este un personaj confuz, care are prea multe excese si viziuni spirituale inguste, din punctul nostru de vedere. A fost la guvernare, chiar daca in opozitie, cu partidul lui si nu am simtit nici un efect pozitiv nici de la el nici din partea ministrilor lui in perioada 2000 - 2004 cand au fost cei mai puternici. Din fericire nici acesti 2 candidati nu au intrunit prea multe voturi.

Suntem constienti ca fara o schimbare interioara, fara o revolutie a constiintei indiviziilor unei comunitati, a cel putin 10% din acea comunitate, pentru a se putea manifesta Efectul celei a 100-a maimute, orice sistem e menit coruperii si pieirii, oricat de frumos si de perfect ar parea. Multi spun insa ca Anul 2012 este anul schimbarii de constiinta la nivel global. Poate nu intamplator acest partid PP -DD si Dan Diaconescu, are sanse reale sa ajunga la guvernare in acest an.

Ceilalti candidati ni se par de umplutura, fara sa ne atraga in mod special niciunul. Așadar, deoarece Nimeni nu se poate momentan, Regele nu candideaza, iar Altcineva nu stim cine ar putea fi, va invitam sa participati la noul nostru sondaj:

Pe cine ati vota intre Dan Diaconescu (PP-DD) si Crin Antonescu (USL)?
Sondajul este pus in partea de sus a paginii,  pe blog.

Acestea fiind spuse va invitam sa mai vizionati cateva emisiuni de la OTV inregistrate in ultimele 2-3 saptamani. Poate nu sunt cele mai reprezentative, dar ca sa va faceti o idee:


IRANUL SI-A TRIMIS NAVELE DE LUPTA IN MEDITERANA | 21.FEB.2012 © OTV | 

Dan Diaconescu DIRECT | 19.FEB.2012 © OTV | RELUARE 



 SENZATIONAL! | SE INTAMPLA ACUM! cu Tudor Barbu | 22.FEB.2012 © OTV |

 Ii multumim userului youtube EMISIUNITVLIVEHD pentru ca a urcat pe net aceste emisiuni. Puteti gasi mai multe emisiuni din ultima vreme la acest user. Va invitam inca odata si pe altii dintre voi care puteti, sa mai inregistrati si alte emisiuni de la OTV si  sa le urcati pe net. E pacat sa se piarda aceste emisiuni. Sunt niste comori!

21 de comentarii:

  1. Ne bucuram ca suntem pe aceasi frecventa de unda!

    RăspundețiȘtergere
  2. Salutare,

    Mare atentie la acest Dan Diaconescu. Este un ziarist demagog si atat. Pune accent pe credulitatea romanilor si asa se vazu sa fie printre primii la Presidentie. Omul asta se plimba in Bentley si plange saracia din Romania. A nu se uita episodul cu arestarea lui.
    In ceea ce priveste sondajul vostru, eu as continua cu ''Nimeni'' si as intreba pe cei care au votat asa sa-si expuna ideile cu privire la sistemul in care nimeni nu conduce.
    Numai bine.

    RăspundețiȘtergere
  3. Intradevar nu stii daca sa plangi sau sa razi cand vezi rezultatele sondajului. Mai ales ca acest blog fiind un site antisistem se presupune logic ca e accesat de persoane....antisitem!!! Persoane care in prealabil au frunzarit cat de cat ce se posteaza aici pe blog. Cum sa dai vot unor specimene gen Crin Antonescu sau si mai strigator la cer..lui Mugur Isarescu tamplarul sicriului romanesc. Acum ca o paranteza..trebuia pus si Ion Ilici Iliescu :) Garantat obtinea cele mai multe voturi. Acum lasand gluma la o parte...am tot respectul pentru libera exprimare...dar cand vad ca tara aceasta se duce pe apa sambetei din cauza exprimarii votului unor persoane care nu stiu ce e cu ele si cu realitatea din jurul lor..mi se face rau. Ar trebui propusa o lege in care doar persoanele ce in prealabil ar da niste ”examene” de inteligenta, moralitate si responsabilitate sa poata exercita drept de vot. In fine. Felicitari pentru initiativa si munca depusa

    RăspundețiȘtergere
  4. Vorbele sunt o forma de energie, faptele sunt o alta forma! Nu a existat vreunul care a ajuns la putere si sa nu fie demagog... Ultimul exemplu - nr.1 (banana)!!!

    Exercitiu de imaginatie - omul isi va pastra coloana vertebrala si va actiona conform spuselor. Intrebare - cat ar putea rezista sa... mearga contra vantului?!?
    Sistemul de acum il va da, intr-un fel sau altul, la o parte.

    Incheiere - deoarece ne deplasam prin spatiu si in curand vom intra intr-o zona mai luminoasa, sper sa ne creasca tuturor frecventa nivelului de vibratie si sa se produca aceste schimbari launtrice a.i. acest sistem bazat pe teama sa fie inlocuit de unul bazat pe iubire.
    May the force be with us

    RăspundețiȘtergere
  5. Demagogi au fost toti. Omul asta macar are niste idei viabile si o metoda transparenta de lucru si gandire. Este singurul care s-a exprimat impotriva ocultei si a planurilor de dominare globala a Noii Ordini Mondiale. Ca va rezista sau nu ramane de vazut. Va conta poate, si cat de multi romani il sustin pe DD si partidul lui. Daca suntem uniti poate ca vom reusi sa rezistam embargoului ce ar aparea din partea ocultei si sa ne creem alti aliati decat cei occidentali care nu fac altceva decat sa ne tilhareasca la nesfarsit.
    Omul a explicat cum a facut banii, ce avere are si a spus ca pe de-o parte isi doreste sa se razbune pe sistem si pe cei de la putere ca l-au tracasat si ii dau spituri in cur de atatia ani si pe de alta parte este in contact direct cu oamenii si nevoile lor zi de zi. El insusi a plecat de jos si stie cum este sa nu ai si sa te zbati sa ajungi sus. El este constient ca a fost poate, mai norocos si mai oportunist ca altii, dar nu toti au aceleasi sanse ca el. Nu a uitat de unde a plecat si asta consideram ca e o calitate a lui.
    Credem ca ne indreptam incet incet catre varianta NIMENI,insa pana acolo poate va trebui sa trecem prin sisteme din ce in ce mai iluminate, eventual prin varianta oferita de DD si apoi prin varianta TOTI (democratie directa fara reprezentanti politici - idee catre care DD este deschis, dupa cum a afirmat in emsiunea de aseara)
    Multumim pentru comentarii.

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu mi-e foarte clar de ce e vazut Diaconescu intr-o lumina atat de pozitiva. OTV-ul a fost si este in continuare un amalgam de manelism, stiri senzationale, titluri care sa faca audienta, asa ca imi e foarte greu sa vad acest personaj ca pe noua 'speranta' a politicii romanesti. Nu l-as pune pe nicio lista cu atat mai putin in top 5. Asta pe langa faptul ca toti au cate un dosar in spate. De ce sa nu ne gandim la un Remus Cernea daca tot vorbim de tinere sperante? Sau macar cineva care nu are nimic de ascuns...

    RăspundețiȘtergere
  7. @ A
    Suntem de acord cu tine ca asa a fost in proportie de 90% OTV-ul in ultimii 10-11 ani (si am exprimat acest punct de vedere de multe ori pe acest blog), insa de 5-6 saptamani ceva major s-a schimbat, iar revelatiile pe care le avem urmarind acest post seara de seara sunt incredibile. Si noi a trebuit sa renuntam la prejudecati si etichete si sa ne deschidem catre argumentele rationale si de bun simt ale acestui individ.
    Urmareste te rugam cateva dintre emisiunile sale, analizele foarte clare ale bugetului tarii, modul cum demasca caractita oculta.
    Ce doasr are Dan Diaconescu in afara de cel instrumentat si imaginat acum 2 ani care s-a dovedit a fi doar o tracasare inutila?
    Remus Cernea are o platforma extrem de subtire, pentru noi, cel putin. Este un neica nimeni fara nici o sansa reala la vot. Nu pomeneste nimic de oculta, de adevaratele cauze ale problemelor noastre.

    RăspundețiȘtergere
  8. Eu nu votez niciodata,am votat doar o data,dupa ce am obtinut drept de vot si m-i s-a parut interesant,acum ..nu vreau sa dau atentie parlamentarilor,poate ar fi mai bine monarhie,nu stiu. Pe noi nu ne conduce nimeni,alegem un om,un partid,dintr-un manunchi infect,care sa ne terorizeze,asta alegem. Imi pare rau ca am ramas putini si tristi in Ro-Mania,suntem niste lasi,fugim dupa bani in alte tari,in loc sa luptam pentru vatra noastra. Ehehe..

    RăspundețiȘtergere
  9. Dupa cum am explicat in articol, pentru noi, optiunea de a nu vota nu mai este valabila (si am explicat de ce). Pe ei ii doare la basca ca nu votezi tu si altii ca tine. Sistemul permite sa existe si 1 singur vot ca sa se considere valabile alegerile. Si indiferent ca noi ii bagam in seama sau nu ei ne afecteaza pe noi, la nivel fizic, cu legile lor, cu sistemul pe care-l impun, cu mafia lor, cu taxele lor, samd.
    Despre monarhie ne-am exprimat de asemenea in acest articol.
    Din pacate multi sunt lasi si ignoranti in aceasta tarisoara si chiar daca nu credeam intital , ni se adevereste tot mai mult ca poporul asta isi merita soarta.

    RăspundețiȘtergere
  10. Dan Diaconescu este un sarpe periculos. Sa ne fereasca Dumnezeu de asemenea demagog!

    RăspundețiȘtergere
  11. Periculos pentru oculta si japitele infecte care ne conduc, cu siguranta ca este ... dar de ce sarpe si de ce e periculos pentru tine? Poti argumenta?

    RăspundețiȘtergere
  12. Aoleu,

    Am crezut ca nu vad bine, dar din pacate, nu! As avea de comentat mai multe aspecte dar probabil ca degeaba. Romania este "sparta" de romani nu de unguri. Dar stiti de ce? Pt ca nu exista spirit, suflet, constinta, identitate, istorie, cultura, civilizatie comuna. Mult de povestit si de citit pe tema asta. Cel de-al doilea aspect este atat amuzant cat si foarte trist. Optiunea voastra antisistem DDD (zambesc acum)ma fac sa ma despart de voi pt ceva timp. Acum, mi-am adus aminte si de Bashar si de multimile fascinate (din comentarii), trist.

    RăspundețiȘtergere
  13. Argumentele condescendente, superioare, jignitoarea la adresa lui DD nu fac altceva decat sa ne convinga ca nu exista argumente pertinente contra DD.
    Mai intai exista o puternica ridiculizarea, apoi respingerea şi apoi acceptarea unei schimbari sau aunui adevar.
    Niste comentarii mai argumentate nu aveti, ci doar reactii emotionale izvorate din prejudecati?

    RăspundețiȘtergere
  14. În România, nu s-a schimbat nimic în mentalitatea poporului ca fiinţă.Se practică acelaşi limbaj în politică, de genul"ba pe-a mătii". Românii sunt dezbinaţi de sistemul consumerist. Atunci când prin ipocrizie şi tupeu accezi la posturi de unde te poţi realiza, iar ca femeie se practică cultul că prin propriile forţe, doar animalitate, adică sex poţi avea un trai plăcut, vocile cu logică vor fi ignorate. Cât despre Dan Diaconescu, pot spune doar atât. Un miliardar a spus nişte vorbe, care cred că sunt create după studiul poporului român. A spus: "...întotdeauna este mai usor sã mobilizezi oamenii împotriva a ceva decît pentru ceva." Iar DD asta face, uneşte românii împotriva a ceva. Şi are împotriva cui.

    RăspundețiȘtergere
  15. FELICITARI!!!!va rog sa continuati cu "NIMENI" in sondaj...

    RăspundețiȘtergere
  16. Multumim.
    Noi stim ca cei de pe blog vor ca NIMENI sa conduca, insa asta nu este varianta viabila momentan, decat daca se va intampla un eveniment major major. Momentan am lasta pe blog doar variantele care acum sunt realiste conform sondajului anterior. La alegerile de anul acesta nu va exista si varianta NIMENI, cum ar fi normal intr-o democratie, din pacate.

    RăspundețiȘtergere
  17. Parca eram cu neimplicarea...ma rog...Din punctul meu de vedere, si nu vreau sa polemizez, NIMENI din cei care sunt astazi pe la televizoare inclusiv Dan Diaconescu nu are constiinta si curatenia de inima ca intr-adevar sa construiasca ceva pentru aceasta natie, fie institutii fie alte chestiuni.
    Totusi dincolo de realitatea lipsei de alegere, poate ca adevarata alegere pe care trebuie sa o facem e la noi si in noi. Cand noi vom vom inceta pasivitatea si cand conducatorii vor sti ca nu sunt lasati sa faca tot ce vor poate atunci se va schimba ceva...dar pana atunci dormim sau mai rau umblam prin somn crezand ca nu dormim.
    Din alt punct de vedere as putea sa spun ca ai nostri conducatori sunt de fapt oglinda noastra...asa ca, daca ne deranjeaza ce vedem acolo la ei, atunci poate ar trebui sa schimbam ceva la noi.

    In incheiere, am vizitat acest blog cu cel mai mare interes si am gasit aici informatii dintre cele mai interesante insa acestea nu cred ca ar trebui combinate cu propaganda si activismul pro unii sau altii.
    Va multumesc pentru ce ati facut pana acum pentru mine.
    Poate la un moment voi reveni.
    Va doresc succes si inima buna in orice veti intreprinde.
    Tudor

    RăspundețiȘtergere
  18. Este foarte adevarat ce ai scris draga Tudor, iar noi ne-am exprimat in articol si punctul tau de vedere, cel putin in parte, iar in timp, pe blog, am exprimat cealalta parte.
    Pana una alta, pana se va trezi romanul (sau poate ca s-a trezit un pic ca uite, il voteaza pe DD), ce ne facem insa cu copii nostrii, animalele, ecosistemul de pe acest pamant, care sufera alaturi de noi? Poate ca si ei ar trebui sa schimbe ceva in ei insisi ... nu? Poate ca politicienii sunt si oglinda lor ... cine stie?? Oare chiar nu exista si victime? Teoretic se spune ca nu, insa practic s-ar putea sa nu fie chiar asa.

    Pe tot acest blog ne-am exprimat parerile pro si contra unora sau altora, in special parerile contra tuturor politicenilor actuali atat de la noi din tara cat si din afara. Nimeni nu a zis nimic pana nu am nominalizat. Acum ca ne-am exprimat speranta ca poate, poate, ar mai exista o urma de speranta cu Dan Diaconescu ca sa facem un mic pas inainte catre acel altceva pe care-l dorim cu totii, nu mai e e bine. (am exprimat f clar, ca fara o revolutionare a constiintei nici DD si nici nimeni nu va avea succes).
    Multumim si noi ca a fost alaturi de noi!
    Numai bine!

    Echipa FYMaaa

    RăspundețiȘtergere
  19. Am inceput sa-l urmaresc pe DD de cand mi-am exprimat punctul de vedere (25.02.2012). Este surprinzator!!!
    May the force be with us

    RăspundețiȘtergere
  20. Paradoxal nimeni inseamna toti la fel si viceversa. Cred ca sondajul arata pe deplin starea poporului, a demosului. Oameni nu mai vor sa-si cedeze Puterea unui reprezentant. de fapt n-au vrut niciodata dar li s-a luat cu forta. De vreo 100 de ani incuace niste specialisti in manipulare vor sa ne convinga ca de fapt noi ne-am ceda-o singuri. Iata ca un astfel de sondaj arata cam ce vrea omul simplu in ciuda uriasei masinarii de manipulare si indoctrinare contemporana. Sunt convins ca procentul ar fi mult mai mare daca, pe langa reclamele facute politicienilor ar exista reclama si pentru "Nimeni" (adica "toti") sau daca personajele jalnice care apar la TV din 10 in 10 minute nu ar mai beneficia de un astfel de suprt.

    RăspundețiȘtergere

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...