Ieşirea Din MATRIX: Pământul Se Trezeşte: Profeţíi 2012-2030 (Sal Rachele)

luni, 20 februarie 2012

Pământul Se Trezeşte: Profeţíi 2012-2030 (Sal Rachele)

SAL RACHELE 
3 Pământuri Paralele

În ultima vreme din mai multe direcţii ne tot vin informaţii despre un individ pe nume Sal Rachele care este un channeler pentru Fondatori, niste fiinte din densitatea a 12-a.

 În ceea ce ne priveşte am cam început să facem alergie la explozia de mesaje care vin de la mii de fiinte care de care mai evoluate şi mai cu bune intenţii (extratereştrii diverşi - din Pleiade, Arcturieni, din zona Sirius, Orion, Vega, Lira, Zeta Reticuli, fondatori, îngeri, arhangheli, nefilimi, civilizaţii din diverse dimensiuni, aflate încă pe Pământ sau pe alte planete, venusieni, solarieni, saturnieni, marţieni, fel şi fel de sfinţi sau fiinte biblice, Enoh, Iisus, fecioara Maria, Dumnezeu direct, tot felul de iluminați, eliberați descarnați sau încarnați, crăcănați, șamani, pastori, oameni de rând ș.a.m.d).

Deşi în aparență, există nenumarate fiinţe care ne vor binele, preferă doar să ne dea sfaturi şi sugestii fără să intervină în liberul nostru arbitru, pe când altele, cele întunecate, deja au făcut-o şi o fac de milenii. Unii respectă "prima directivă" (de non intervenţie în viaţa şi evoluţia altor civilizaţii) , iar alţii nu. Dacă totuşi deja există un intervenţionism extraterestru, iar evoluţia noastră este departe de a fi cea naturală, de ce nu intervin mai în forţă să-i împiedice pe cei întunecaţi să se mai bage în viaţa şi treaba noastră? Este oricum prea târziu ... credem noi. Se pare totuşi că suntem cel puţin în parte,  progeniturile întunecaţilor care au intervenit în evoluţia noastră ca specie de nenumărate ori. Alte teorii spun ca de fapt, extratereştrii reptilieni (care de fapt sunt intratereştrii) sunt primii care au existat pe planeta noastră, iar noi suntem experimentul lor genetic şi de aia nu se bagă ceilalţi extratereştrii să ne ajute cu adevărat. Sunt 100 de miliarde de teorii şi sincer suntem cam sătui, şi am vrea să vedem ceva mai concret, să se vadă, să se simtă. Din multe puncte de vedere lucrurile par să meargă din mai rău în mai rău. Binențeles că există și mișcări care ne dau speranțe însă preferăm să rămânem de un optimism moderat, mai raționali. Nici nu mergem pe panta pesimistă. Aveți în vedere însă ce spune și George Kavasillas în workshpul Călătoria Noastră Acasă și Marea Înșelare . Nu toți sunt ceea ce par ...
Ne uimeste totusi atentia pe care ne-o dau toate aceste sute de civilizatii de parca am fi miezul din gogoasa. Daca te uiti la scara universala cine suntem si ce e cu noi, suntem si noi un graunte de nisip printre alte miliarde de miliarde de de fire de nisip.  Aici puteti sa vedeti cam pe unde ne aflam...vplay.ro  

Sau poate suntem o gradina zoologica interesanta ... sau poate un experiment la care au participat numeroase rase si suntem creati dupa chipul si asemanarea lor, a zeilor si a zeitelor, Elohim (asta inseamna de fapt).


Unii, cum ar fi Benjamin Fulford şi David Wilcock spun că extratereştii deja acţionează în forţă distrugând bazele subterane ale oculţilor şi că unele cutremure din ultima vreme sunt datorate acestor distrugeri. Şi noi am putea afirma la fel de uşor că am făcut pe ninja. Ne uităm pe unde a mai avut loc un cutremur nespecific și hopa țopa putem spune că am distrus baze subterane în zonă. Suntem sătui de vorbe fără acoperire, fără nici cea mai mică dovadă concretă.

Însă poate pe unii dintre voi îi va ajuta informaţia ce o vom prezenta astăzi.

Mulți sunt impresionați de cărțile și realtările lui Sal. Pe noi insa, profețiile ne cam lasă reci. Viitorul se scrie clipa de clipă. Și chiar de ar exista anumite direcții clare către care se îndreaptă lumea, odată conștientizate se schimbă viitorul care este viu, maleabil, ca un fractal care în permanența se schimbă , se schimbă , se schimbă ... fiecare gând, fiecare acțiune, fiecare gest îl modifică. Potențial, orice viitor posibil există deja.

Un alt lucru care e deranjant la acești mari binefăcători ai omenirii este că își vând cărțile și DVD-urile, cursurile, informațiile la un preț care pentru majoritatea reprezintă o cenzură economică. Nu poți avea acces la informațiile lor decât cu mare greutate. Dacă tot ai în vedere ridicarea nivelului la nivelului de conștiință la nivel de masă oferă frate informația dacă nu la liber măcar la un preț decent (eliminarea profitulurilor aberante - acoperă-ți investiția, dar cu profitul las-o mai moale, dacă ești așa de benefic și de mărinimos). Și așa astfel de informații ajung destul de greu la populație, dacă mai există și cenzura economică atunci vor ajunge de la puțin spre deloc. În fine, poate greșim, dar așa simțim.

În ceea ce il priveste pe Sal este interesant ca a oferit cateva predictii si despre Romania, ceea ce este destul de rar in lumea occidentala. Majoritatea nici nu au auzit de tarisoara noastra, desi sunt nenumarate dovezi ca aici ar fi leaganul civilizatiei noastre. Sa-i dam deci un plus de credit lui Sal ca a vorbit si despre noi.

Acestea fiind spuse ii multumim lui George Acu care ne-a pus la dispozitie urmatorul material:

„Informaţii oferite la modul foarte condensat şi ştiinţific despre transformările prin care trecem în prezent. Se recomandă vizionarea de mai multe ori a filmului, pentru o asimilare mai bună a materialului prezentat, care este detaliat în cărţile de mai jos.
Este o emisiune înregistrată pe 25 iunie 2010.

În limba română, cărţile lui Sal Rachele sunt publicate de editura Proxima Mundi -

http://www.althea.ro/ro/editura-proxima-mundi.html

Pamântul se trezeste: Profetii 2012-2030 (Sal Rachele si Fondatorii)

Transformari Planetare 2012-2030 (Mesaje de la Fondatori)

Viata la Frontiera Cunoasterii (Sal Rachele)
http://www.facebook.com/viata.la.frontiera.cunoasterii
Conexiunea Lira/Pamânt
http://www.facebook.com/conexiunea.lira.pamant

Pentru cei care înţelegeţi limba engleză, vă recomandăm şi transmisiunile audio ale lui Sal Rachele (de la Fondatori, Sananda, arcturieni, Leah) - http://salrachele.com/orderform.htm

Puteţi distribui şi încorpora acest film după cum credeţi de cuviinţă.

VEDEȚI FILMUL TRADUS, AICI (click AICI)

29 de comentarii:

  1. Sint de acord cu voi in ceea ce ati scris.Si eu m-am cam saturat de "salutari" de la Pleiadeni @company" in timp ce Iluminatii isi vad de treaba...
    Dar imi pun intrebarea de ce s-a cenzurat in RO site-ul lui David Wilcock?Oricum trebuie sa raminem optimisti si sa speram in evolutia noastra spre alta dimensiune ,si in puterea noastra de ai invinge pe cei intunecati, si poate si cu ajutorul extraterestilor "buni".Ii astept de cind eram copil...Speranta moare ultima...

    RăspundețiȘtergere
  2. Prietene, ai pus punctul pe I . o analiza corecta si la obiect .

    RăspundețiȘtergere
  3. Cam asa e,organizari de seminare de 2-3 ore pt care platesti 100 de euro cum am vazut la unele reclame.la 20 de persoane sunt 2000 de euro in 3 ore in care organizatorii vand...nimic.bunenteles ca ei stiu asta si daia au pret asa mare ,seminarele nefiind adresate oamenilor simpli sau saraci ci doar acelor 'spirituali mofturosi",participarea lor la un seminarsau mai stiu eu ce cursuri de initieri NPL sau reiki de sute de euro nefiind decat sa dea bine la cv-ul lor spiritual.Alti se "chinue" sa impartaseasca experiente si informatii spirituale si nu sunt ascultati fiinca informatile sunt gratis si in mintea omului ce e gratis nu are valoare daia un om tine mai mult la un lucru pt care a platit mult decat pt acelas lucru pe care l-a primit gratis.
    Uneori platim mult mai mult pentru lucrurile pe care le-am fi putut primi isi pe gratis.Albert Einsteain

    RăspundețiȘtergere
  4. Buna ziua,

    referitor la articolul de azi si "bazele subterane" .

    Din auzite, ar exista in Bucuresti unul/niste tunele , pe unde ar fi trecut oastea lui Tudor Vladimirescu.

    Unul din capetele acestora./acestuia fiind dealul Cotroceni.

    Statia de metrou Unirii ar fi pe traseu.

    Se crede ca sunt foarte vechi ( si mari )

    Aceste informatii le am de la un prieten bucurestean care vorbeste putin . ( adica nu aiurea ).

    Cred ca ar fi un subiect de interes, daca reusiti sa aflati ceva ( poate intrebati abonatii )

    RăspundețiȘtergere
  5. Multumim pentru aprecieri. Feedbackul vostru conteaza.
    @primul anonim Si pt noi speranta moare ultima.
    David Wilocok are o bila alba la faza asta. Insa dorim sa vedem si sa simtim mai mult impactul actiunilor extraterestrilor. Sau putea macar sa aduca niste dovezi video ale actiunilor extraterestrilor, daca altceva nu.

    @Barbelo - De acord. Cam asta e situatia, din pacate.

    RăspundețiȘtergere
  6. @Vali
    Tunelele de sub Bucuresti sunt foarte vechi si am auzit de mult de ele. Parerile sunt impartite in privinta lor.
    Pe net exista numeroase articole despre aceste tunele.

    RăspundețiȘtergere
  7. Legat de astfel persoane, am mari rezerve, oricine, ar fi!
    Până la urma toate aceste mişcări, firme, companii aşa-zis spiritualiste spre ce aspiră???
    Către o nouă dimensiune a Cunoaşterii, Progres, Civilizaţie (debarasându-se de formele grosiere, abrutizante ale materialismului) sau către acelaşi materialism dialectic (adică (neo) comunist) camuflat într-un alt nume numit - bâlciul deşertăciunilor?

    În urmă cu câteva articole, Cactus, a atras atenţia a acestor "profeţi", "mesageri ai păcii şi luminii" şi a altor nume pompoase... Ca şi-n alte domenii şi aici mulţi activează ca diversionişti, paravane a unor grupuri de interese sau/şi ale unor anumite servicii de a testa, a impune anumite ideii pentru acest început de secol XXI.

    >Buburuza ofuscată<


    P.S David W., acest "profet", este un farsor ca oricare altul.

    RăspundețiȘtergere
  8. Stimate domn/doamnă,


    Vă mulţumesc în numele echipei cu care lucrez că daţi mai departe informaţiile asupra cărora v-am atras atenţia. Cei care totuşi vor izbuti să citească până la sfârşitul mesajului vor avea parte de o surpriză.

    Aş avea de făcut câteva remarci, întrucât realizez că nu aveţi o profesiune de jurnalist la bază, şi faceţi ceea ce faceţi -adică oferiţi informaţii pe blogul dvs.- din convingere şi în mod voluntar. Vă felicit şi vă urez să aveţi succes în continuare.
    E adevărat că de o vreme Internetul românesc abundă de transmisiuni de la x fiinţe, care are fiecare stilul său (uneori, parcă unul mai vaporos decât altul). Înţeleg de ce v-aţi defulat pe cca. 3/4 din mesajul de prezentare. Sunt mulţi oameni sătui de expresii de genul „pace şi lumină” şi vor ceva concret şi real, aplicabil. Aţi punctat foarte bine unele lucruri, dar probabil nu aţi observat că exact despre acestea se vorbea mai jos, în film. Observ că şi comentariile făcute sunt mai curând despre prima parte a mesajului, nu propriu-zis la film sau la informaţiile din el.
    Deşi e bine să ştim şi ce conspiraţii se mai pun la cale, ca să ne orientăm, totuşi, mulţi oameni au rămas prinşi la acest nivel, nemaigândindu-se decât la „ce ne mai fac al'de illuminati”, în loc să se gândească la ce fac ei zi de zi, la viaţa lor şi la ce se angajează să facă din ea.
    Că tot aţi adus vorba de preţuri, cărţile conţin informaţie în 300-350 de pagini (17x24) de 3-4 ori mai mult decât au alte cărţulii de 150-200 de pagini 13x20, care costă 20-25 de lei. Şi nu costă de 3-4 ori mai mult, ca „Floarea Vieţii” sau „Din tainele vieţii şi ale Universului” (ci cam cât 3-4 pachete de ţigări). Ca să nu mai vorbesc de gradul de sinteză al informaţiei. Vă rog să cercetaţi acest aspect în mod responsabil. Studiaţi mai ales cuprinsul fiecăreia, care vă poate da o idee mai largă asupra conţinutului (sunt aspecte extrem de practice, pe care nu le-am mai întâlnit anterior la acest gen de transmisiuni - economie, politică, tehnologie, biologie, medicină). O mare parte dintre ele sunt verificabile prin simpla punere la curent cu ultimele ştiri.

    Pentru cei care spun că nu îşi permit (deşi poate mulţi nu ar fi comentat dacă ar fi fost vorba de cărţi cu titlul „Fondatorii te învaţă să faci bani - curs rapid” :) ), există fragmente din aceste cărţi traduse de un prieten de-al meu şi de-al lui Sal, la adresa
    https://sites.google.com/site/iluziarealitatii/home


    Sunt multe, şi îndrăznesc să vă provoc să luaţi o altă pilulă roşie, de nivel mult mai înalt decât pe cea pe care aţi înghiţit-o în urmă cu mulţi ani.

    Sunt noţiuni de metafizică -densităţi, dimensiuni, linii temporale, diviziunea sufletului, instoria Pământului de la 1 mil. î.e.n., alte civilizaţii- oferite dintr-o perspectivă foarte înaltă, care necesită cel puţin câteva luni de digerare şi asimilare. Poate vă vor ajuta să vă extrageţi din paradigma „noi vs. annunaki, reptilieni, illuminati etc.” (vezi minutul 50 din film) şi vă vor oferi o viziune în care să nu vă mai vedeţi victimă a altora. Pe care mai departe să o transmiteţi şi celor care încă se mai află la etape pe care dvs. le-aţi depăşit deja. Nu de alta, dar ar fi păcat să fiţi indispus/ă exact când lucrurile sunt pe cale să se clarifice :)

    Vă urez succes în continuare!
    __________________

    George Acu

    RăspundețiȘtergere
  9. Sincer nu am urmarit filmul pana la capat, deoarece nu mai putem cu channelerii ... avem alergie, insa din respect pentru preferintele altora si ale dvs. am publicat aceste informatii. Nu negam ca pe unii ii ajuta si de acea le si publicam , lasand subiectivismul nostru deoparte. Asa cum am spus, avem alergie la jdemiile de chaneleri. Insa l-am publicat pe Sal si nu am facut o trimitere directa la el in articol dandu-i o bila alba. Am vorbit la modul general si m-am adresat tuturor celor care vor sa vanda spiritualitate intr-un fel sau altul. Nu stim in ce masura cartile dvs sunt orientate catre profit sau nu. Numai constiinta dvs stie. Noi nu fumam , oferta de carti pe piata romaneasca este uriasa si sincer nu prea ne mai permitem sa cumparam carti in ultima vreme decat f rar.
    Se vede ca nu prea ati studiat blogul nostru si nu stiti cam ce gandim pe subiectul evolutie spirituale. Daca va cramponati doar in comentariul facut astazi consideram ca sunteti cel putin grabit si dezinformat. Nu va grabiti sa judecati...de fapt, daca e sa ne luam dupa alte indrumari inalte, mai bine nu ne mai judecati de loc ...

    RăspundețiȘtergere
  10. @George A.
    Mai usor cu indemnurile mercantile ale tale sau ale celor pe care ii reprezinti.
    Ce este cu teama in nuantarea ta?... este cumva teama ca si altii iau atitudine in fata acestei invazii de srl-uri, a tot felul de ciudati, cu profunde probleme de personalitate etc. si voi astia cu tot felul de indemnuri si impresii... pierdeti?
    Ce importanta daca FYM are sau nu studii in jurnalism? Doresti cu malitiozitate sa dai lectii de deontologie (tipic celei dambovitene), etaland ca numai tu sau pe care-i reprezinti, ca esti/sunteti capabil (i) sa evidentiati – adevarul de fals.
    Orice persoana care este pasionata de astfel de fenomene are dreptul la proprie parere, a impartii astfel de ideii, opinii, cu cititorii de pe acest blog. In acest fel se poate dialoga civilizat si cu alte persoane, fiecare venind cu argumente pro sau contra.
    Cei care se considera ca sunt transmitatorii/intermediarii a unor fiinte eterice, e.t. etc. ce doresc sa ajute si alti semeni, aceia o vor face gratuit neconditionand pe nimeni.
    Apropo, daca tot incerci sa evidentiezi ca esti/sunteti foarte elevat(i) intrati si pe blogul domnului doctor Toni V. Moldovan (http://toni-victor-moldovan.blogspot.com/); domnia sa, a scris cartea „Programul Terra - Un atentat extraterestru asupra omenirii“, bineinteles daca ai citit-o. Viitorul nu este asa de optimist asa cum il vedeti voi sau acei „profeti“.
    In final, un sfat colegial: Nu ai dreptul sa-mi spui, mie ca cititor sau altora, ce sa fac cu banii mei, adica vezi chipurile sa cumpar cartea X ca este mai detaliata, mai bine documentata in detrimentul cartii Y sau a 3-4 pachete de tigari! Intelegi?
    Sfaturi de acest tip sa vi le dati intre voi pe blog-ul respectiv.

    [8,0,1,2,8]

    RăspundețiȘtergere
  11. nu are nimeni cartea "mesaje de la fondatori" in format pdf?
    ca am apucat sa citesc cam un sfert din ea intr-o noapte pe scribd iar a doua zi a fost scoasa

    [8,0,1,2,8.....666] :))))))

    RăspundețiȘtergere
  12. si cred ca te ai oprit la no. 666. :-))))
    ce sa ii faci, se mai intampla....
    ia legatura cu cel care indemna sa se cumpere astfel de carti. e musai sa ai o asemeana carte cu mesaje de la astfel de comunicatori cu astralul.

    RăspundețiȘtergere
  13. daca e musai o sa mi-o cumpar de doua ori.
    doar ca nu am bani si m-am gandit sa fac un credit.
    te pui girant?
    oricum mersi pentru nimic
    maestre inaltat!

    RăspundețiȘtergere
  14. 1). Ma repet si eu. Nu cred nimic din ceea ce sustin acele personaje.
    Profitind de reminiscentele mistice, religioase ale semenilor, acestea sint exacerbate, interferind elementele de credinta mistica cu cele profane, incearcind sistematic sa atraga de partea lor cit mai multi adepti, sub pretextul ca sint singurii detinatori ai 'comunicarii cu divinul/astralul', 'promotori ai pacii', 'ambasadori ai pacii', 'profeti', 'Federatia Galactica a Luminii' sau ce dracu' se mai cred..... ar cunoaste 'calea spre adevar' si ca ar fi in stare sa aduca 'fericirea reala' in rindul oamenilor. TOTI sint facuti la norma de N grupari obscurantiste, sectariste, milenariste, dorind sa tina Omul pentru acest inceput de secol 21, tot intr-o lume a fantasmelor si a absurdului!!!
    Cunoscind Psihologia Maselor se creaza indemnuri sistematice catre zona comertului (cumpara cartea X, talismanul Y etc.) fastuos etalate publicului, evindetiind la acestia goana morbida dupa bani, forme de idolatrie, sint doar citeva elemente pentru persoanele ce nu ar trebui sa se lase pacalite, absorbite de 'vraja' acestor persoane, curente/grupuri social-religioase, mistice, ezoterice etc., ce tin de-o anumita simbolistica dar si de psihiatrie.
    Secolul 20 este un bun exemplu sau, ar trebui sa fie. Astfel de fenomene sociopate, psihosociale le reintilnim la inceputul lui. Nimic nou sub Soare...
    Si ca sa fiu pacalit cu vorbe dulci de nu stiu ce editura, de aceasta invazie de persoane asa-zis spirituale cu mentalitati feudale care mai bintuie lumea moderna (erijindu-se in ceea ce am scris mai sus), sa cumpar articolul X, Y... Never Forever!
    Despre asa-zisul profet, pseudo-vizionar, David Wilcock. Reamintesc citeva aspecte elementare pentru cei care nu stiu ori au uitat.
    De la inceput, pe site-ul sau s-a dorit sa se inoculeze cititorului mai putin avizat, cu minime cunostinte, o comparatie fortata intre el si Edgar Cayce pentru a putea fi manipulat mai usor. Nu credeti? Revizualizati acele imagini si intrebati pe cineva specializat, de la fotografi (cei care lucreaza in domeniu, cu o anumita vechime, experienta) pina la cei din cadrul Politiei, sa analizeze acele fotografii comparative si o sa constati reactia si cl. lor! Mergind mai departe si analizind, parerile lui generaliste luate de la unul sau altul, pina la faza cu lenjeria de noapte (pijamaua), toate, dar toate sint chestiuni generale.
    Ce ma determina sa cred ce spune David Wilcock (si alti alogeni ca el)? Ce anume?
    Odata cu aceasta avalansa de acesti 'luminati', propagandisti ai iubirii de sine si alte forme de mercantilo-epicuriene, prefer sa am un Respect, o incredere mai mare in anumiti romani, incepind de la acei sihastrii care stau detasati de tot ce este lumesc, undeva prin munti, uitati de lume. Apropo, daca cineva doreste pareri, impresii, exeriente etc. despre lume, TU ca individ trebuie sa gasesti calea spre acel calauzitor si nu invers cum fac acesti 'colonisti'.
    Florin Gheorghita (cunoscut persoanelor din anii '80 care au citit cartile domniei sale), ca tot s-a amintit mai sus de Toni Victor Moldovan (cu deja celebra, 'Programul Terra: Un atentat extraterestru asupra omenirii'; este mentionata ca fiind o baza de inspiratie si pentru anumite persoane din exterior. Carte ce decodeaza Biblia, Bhagavad-gita, Coranul etc. si a altor texte vechi legate de ingineria genetica asupra Omului), Emil Strainul, Pavel Corut, Stelian Octavian Andronic (cu cartea '36 de ani in Serviciile Secrete ale Romaniei') si multi altii. Persoane cu un grad de pregatire net superior oricarui alogen (cit si a xenofililor de la noi din tara) veniti din afara si care au indrazneala sa ne dea lectii de Morala, Spiritualitate...

    RăspundețiȘtergere
  15. 2). @George. Sint diferente nu? Si acum revin, ce ma determina sa cred din ce mentioneaza David W. (si alti ciudati ca el)? Ce anume?
    FYM, ma bucur ca ti-ai scris parerea intr-un astfel de articol, ajungind la o astfel de concluzie. 10!
    De la o astfel de tematica ar trebui sa inceapa o adevarata discutie cu cititorii de pe acest blog (si nu numai), pasionati de astfel de teme si colectarea anumitor intrebari (ma repet, asa cum am scris cu ceva timp in urma) pe care sa le adresam acestor... persoane, firme etc., ca sint din Romania sau din exterior.
    Pe linga materialele gindite si promovate de acestia prin diferite medii de informare, insist sa se si raspunda: Nu mai pacaliti lumea cu astfel de informatii reesapate, nu pe toti ii puteti manipula, nu toti sintem prosti!

    Cu intelegere,
    Cactus \|/

    RăspundețiȘtergere
  16. 3). Si spre diversitatea, evolutia unora dintre noi ce se cred mai la inaltime decit unii sau altii, un mic citat din cartea domnului Stelian Andronic '36 de ani in serviciile secrete ale Romaniei':
    "Daca vom ajunge sa descoperim ca in "spatele" acestor "mecanisme" ale raului, se ascunde un alt "mecanism" si ca primul joaca rolul de "paravan", atunci data fiind "definitia" raului absolut din materialele de mai jos, inseamna ca "stapanii" societatilor secrete servesc, tot din pozitia de "paravan", interesele unui "STAPAN" de natura extraterestra...!!!
    O "ierarhie secreta", perpetuata de secole, prin sange "sfant" (spun Ei) cu mecanisme "paravan" puternice, dublate, la nivel global, cu un "stapan" de natura extraterestra..., NU poate urmari doar banii si puterea..., scopul ultim si maxim este unul "spiritual" si tine de "inchinarea" fata de "stapan" intr-o forma indirecta...!!!
    Este timpul infiintarii unei "agentii" spiritual-informative, cu o buna cunoastere a "istoriei uitate", a "mecanismelor" care pun in miscare marile evenimente politice-economice-militar-informative-religioase (etc.) de natura locala si internationala, un "intelligence" care poate oferi raspunsul la o intrebare cruciala: ORIGINEA RAULUI...!!!

    Cactus \|/

    RăspundețiȘtergere
  17. http://sites.google.com/site/iluziarealitatii/

    RăspundețiȘtergere
  18. Cartea „Pământul se trezeşte: Profeţii 2012-2030” va putea fi procurată începând cu 23 mai 2012. Cei care o comandă în avans până la această dată beneficiază de o reducere de 10%.

    Vezi prezentarea şi cuprinsul detaliat la
    http://www.althea.ro/ro/editura-proxima-mundi/pamantul-se-trezeste-profetii-2012-2030.html

    RăspundețiȘtergere
  19. Sau o puteti lua gratis de aici: http://www.2shared.com/document/33A_g4rb/Earth_Awakens_-_Prophecy_2012_.html?cau2=403tNull

    Cartea e in engleza, dar asta e...

    Daca Iisus, Buddha, Zatathustra, Apollonius si altii ca ei ar fi cerut bani pe invataturile lor...azi eram si mai rau. Pe mine ma distreaza acesti "profeti" care-si vand "profetiile". Da OK, am inteles ca banii sunt transfer de energie, dar de ce se urmareste profitul? Daca deja e profit, atunci toata energia pozitiva emanata de textul respectiv e anulata.
    Iisus zice: "Imparatia Tatalui este in voi." "Lata e calea ce duce la pierzanie [staruinta in trecut si viitor] si ingusta e cea care duce la izbavire [adica trairea prezentului in mod constient]"
    Buddha zice la fel:"Nu zabovi cu mintea in trecut sau viitor, ci concentreaza-te pe prezent."
    E. Tolle zice si el: "Totul se intampla ACUM, doar se agata de trecut sau traieste in viitor."
    Concluzia: poate sa vina mama omida calare pe o starcicleta, ca daca noi nu suntem constienti de clipa de acum, tot degeaba.
    Anticii au zis-o bine: "Carpe Diem" adica traieste clipa. In mod constient, evident.

    RăspundețiȘtergere
  20. Vă dau dreptate, sunt prea mulţi indivizi care prezintă nimic altceva decât nişte GENERALITĂŢI. Nimic particular, nimic original. Am citit de pe site-ul acestui Sal, sunt lucruri deja cunoscute, spuse de numeroşi alţii înaintea lui. Deci cei aşa extraordinar? În privinţa lui Iisus o ia chiar razna pe arătură, fără ezitări prea multe, preluând grosolan tema "trendy" a lui Dan Brown. Citeam pe undeva că intrarea la conferinţa lui Sal e ieftină, chiar aşa se exprima respectivul: 70 de euro.
    Iată caracterizarea ce mai bună pe care am găsit-o pe site-ul mustăciosului: ORDER NOW! Sunt acceptate cărţi de credit VISA Electron, Mastercard. Spirtualitate cu un puternic miros de cârnaţi pe varză!

    RăspundețiȘtergere
  21. Rominia locul de unde a pornit civilizatia.....Dovada acestui fapt, cerceteaza descoperirea de pe web; https://gavrilamesager.wordpress.com

    RăspundețiȘtergere
  22. O PROFETIE poate fi chiar e o forma de implicare a Divinitatii, daca exista o reactia a umanitatii. Asa cum spuneai ea poate schimba viitorul.
    A pune la un loc pe toti acestia: "extratereştrii diverşi - din Pleiade, Arcturieni, din zona Sirius, Orion, Vega, Lira, Zeta Reticuli, fondatori, îngeri, arhangheli, nefilimi, civilizaţii din diverse dimensiuni, aflate încă pe Pământ sau pe alte planete, venusieni, solarieni, saturnieni, marţieni, fel şi fel de sfinţi sau fiinte biblice, Enoh, Iisus, fecioara Maria, Dumnezeu direct, tot felul de iluminați, eliberați descarnați sau încarnați, crăcănați, șamani, pastori, oameni de rând ș.a.m.d" e ca si cum ai face un coctail, a le nega orice valoare oricaruia dintre ei, a ii pune pe aceeasi treapta. Daca nu esti un semizeu care sa deti adevarul suprem atunci risti sa faci chiar tu o intoxicare in media, o dezinformare. In rest mai ai si cateva bile albe.

    RăspundețiȘtergere
  23. De la toti cei mentionati in acel coctail primim mesaje prin diverse canale, mesaje adesori contradictorii si majoritatea se cred detinatorii adevarului absolut. Prin acest demers indemnam oamenii sa-si asculte intuitia, inima, propriul adevar, sa investigheze ei insisi realitatea fara sa mai creada la modul absolut ce ni se transmite prin acesti indivizi.

    RăspundețiȘtergere
  24. Love and Light pt cei care servesc Terra in maniera aceasta - ma refer la blog si munca care il necesita de la suflete frumoase care incearca sa ii trezeasca si pe romani. Va iubesc din Canada! :)

    RăspundețiȘtergere
  25. Traim in era info sta in puterea noastra individuala sa facem creatia asa cum ne dorim dar ce faci cind 50+1 cred alceva ce nu e spre binele tuturor... Singura solutie sa invatam sa ne controlam gindurile si emotiile deoarece multe au fost impuse de la nastere altfel in lumea in care traim se va intimpla ce e scris de alti nu de ce dorim noi cu adevarat sa traim in armonie cu toti de aceea traiti prezentul in orce clipa stergeti trecutul si nu va imaginati viitorul prezentul e tot ce exista real trecutul si viitorul e doar o inchipuire a minti umane o iluzie traind in prezent cu toata credinata si puterea personala vom intra in vesniciea vieti reala care exista...orce gind avem se materializeaza mai devreme sau mai tirziu depinde de credinta fiecaruia de a crede numai in ei insasi ca sint divini ..
    Cind vei crede cu adevarat ca esti un copil al divinului atunci gindurile se vor materializa instantaneu

    RăspundețiȘtergere
  26. Si daca va dati cu parerea punetiva fratilor poze reale nu va ascundeti dup a perdea si anonimaturi altfel vorbele voastre sint iluzi

    RăspundețiȘtergere
  27. Dacă doriți să aflați mai multe despre ”manualul de utilizare” al omului și relația lui cu mediul pe care și-l crează ca o însumare a gândurilor preponderente, despre divinitatea din om și din afara lui, dar mai ales cum se pot materializa dorințele noastre, vă recomand să citiți cartea Conversații cu Dumnezeu de Neal Donald Walsh. Aeasta a schimbat multe vieți, a pansat multe răni ale sufletului și a arătat celor dornici de a se schimba calea prin care pot să o facă pentru a-și atinge potențialul maixim. Citind-o poți simți uneori că ești exocizat, dar merită pentru că astfel se cristalizează cea mai pură conștință cu care vei păși în lume ca un alt om, mult mai conștient și mai responsabil chiar și de gândurile pe care le emiți în jur.

    RăspundețiȘtergere

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...