Ieşirea Din MATRIX: OTV - O Televiziune In Revenire? (7.02.2011)

marți, 7 februarie 2012

OTV - O Televiziune In Revenire? (7.02.2011)

Despre OTV am avut o parere foarte proasta. Si-au dat cu firma in cap de  100 000 de ori si am mai vorbit de tzoparlismul, manelismul si tigania care a fost promovata pe acest post ani de zile. Parerea despre aceasta televiziune ne-am exprimat-o si  aici insa, de cand cu manifestatiile din Romania am urmarit mai mult OTV-ul deoarece prezentau live evenimentele din Piata Universitatii si au inceput sa se spuna niste lucruri extraordinare.  Majoritatea subiectelor despre care vorbim pe acest blog in ultima vreme sunt abordate si de OTV intr-un mod foarte argumentat si surprinzator. Parca ar citi blogul ;)
La ora cand scriem acest articol se vorbeste de ex. despre Asasinii economici FMI, ieri s-a vorbit despre banci si legaturile dintre USL si PDL, despre vanzarea de tara pe care o pregateste puterea, alaltaieri despre gaurile pe care ciocoii le-au dat in bugetul tarii in ultimii 22 de ani si despre modalitatea in care se pot evita platile la banci (sfaturi pentru datornici), despre ACTA, despre gazul de șist , samd. Ce sa mai, in ultimile  zile se fac revelatii de revelatii pe un post public de televiziune intr-un ritm ametitor de parca ar vrea sa recupereze ultimii 10 ani in care OTV-ul a fost o televiziune de 2 bani.  Isi spala pacatele in ritm rapid.  Se spun niste informatii foarte foarte tari si se merita sa se inregistreze aceste emisiuni (emisiunile cu Dan Diaconescu  si cu Mircea Barbu). Noi ne uitam pe net si nu avem cum sa inregistram, dar daca exista oameni care pot inregistra va rugam sa le inregistrati si sa le urcati undeva sa le vada toata lumea. 

VEDEȚI OTV LIVE, acum aici. 
(sa va inregistrati cu adresa de email ca sa puteti sa va uitati nelimitat).

Iată ce am găsit înregistrat pe net de la OTV în ultima vreme:


18 comentarii:

  1. Ar fi bine sa nu faceti reclama OTV-ului.
    Nu e altceva decat o cocina basista vopsita.
    Dupa ce lingaul de DD l-a lins pe base credeti ca mai poate prezenta cea mai mica urma de onoare ?

    RăspundețiȘtergere
  2. Cocina basista sau nu, ceea ce au spus zilele astea este uluitor si au dat in Basescu la maxim si in toata clasa politica, si in FMI si in organizatiile secrete gen Clubul de la Roma si in banci, si in multinationale si in toti.
    Inceea ce-l priveste pe Basescu din cate am inteles, OTV-ul a fost obligat de CNA sa-l cheme si pe Basescu in campania electorala, sa existe echidistanta politica.
    Pana acum 2-3 saptamani nici noi nu am fi dat 2 bani pe OTV , dar cu ce fac in prezent isi spala multe pacate.
    Incercati sa treceti peste etichete si prejudecati si sa traiti prezentul cel viu care mereu este in schimbare.

    RăspundețiȘtergere
  3. In rominia inca mai exista barbati cu coloana vertebrala.ComplimentiOTV!

    RăspundețiȘtergere
  4. diaconescu a intrat in organizatia premasonica rotary dupa ce a fost eliberat din arest la sfatul lui sorin ovidiu balan mason de grad 32. tot partidul in tara este facut pe structura masonica. chiar ei sunt conspiratia de aceea isi permit sa vorbeasca de ea fara sa le fie teama de urmari. stiu ca lumea este antisistem si vor sa o capteze pe o linie moarta unde tot ei sunt la conducere. au o misiune similara cu cea a lui oreste.

    RăspundețiȘtergere
  5. Ce e cu facatura asta aici? Am sters din lista siteul asta... prea multa reclama proasta, iar asta pune capac.

    RăspundețiȘtergere
  6. Sunt pentru OTV ! Nu adopt sintagma cretina " cine nu-i cu mine e 'mpotriva mea !"...DD va face o surpriza placuta pt mine anul acesta...

    RăspundețiȘtergere
  7. Federatia Galactica a Luminii a cerut permisiunea pamantenilor de a incepe arestarile conducatorilor din umbra ai Planetei/illuminati, care va deschide poarta pentru dezvaluire, contactul cu familia noastra de lumina si inceputul unei noi perioade in istoria pamantului. Acceseaza lin-kul si semneaza petitia. Nu este necesar sa mentionati tot numele. Fiecare semnatura poarta o energie proprie si este suficient acest lucru pentru ea. Este foarte important si urgent !!. pentru a nu interfera cu liberul arbitru, Federatia Galactica a Luminii cere mandatul nostru pentru a interveni. Termenul dat de divinitate pentru dezvaluire a trecut , iar cei care conduc planeta nu au facut nimic in acest sens, asa ca Federatia poate actiona in mod legitim, mai ales ca ultimele miscari ale guvernului din umbra sunt foarte periculoase si grave, iar cele mai importante sunt : declansarea fortata a unui razboi devastator cu Iranul si cenzura totala a internetului, prin instaurarea unui guvern mondila de control de tip fascist.

    The Galactic Federation of Light has requested the permission of the people of our world to begin arrests of members of the Cabal/ Illuminati, which will open the door to open contact with our family of light and the beginning of a new age of freedom, peace and prosperity for every being on the planet. Please follow the link and sign our petition. You do not need to leave your full name.

    http://www.thepetitionsite.com/1/galactic-federation-of-light-permission-to-arrest-members-of-the-cabal-illuminati/

    RăspundețiȘtergere
  8. Salutări,

    În primul rând, ar trebui să se analizeze gestica acestui individ, dacă poarta anumite însemne şi care sunt chestiunile, ideile, care le repetă frecvent. Atunci, fiecare o să înceapă să-şi pună anumite semne de întrebare şi poate o să fie [mult] mai atent pe viitor la tot felul de "călăuzitori", "luminaţi" de acest fel, care realizează sau sunt invitaţi la diverse emisiuni.

    Baftă.
    >Buburuza ofuscată<


    P.S. Încercaţi să citiţi acest document, este un prim pas, cum stau lucrurile...
    http://www.scribd.com/doc/2554891/SEMNALE-SI-ORDINE-FRANCMASONICE-SECRETE-TRANSMISE-PRIN-PRESA

    P.P.S. Dacă nu s-a înţeles, acel invitat este MASON! Semnul este la vedere!

    RăspundețiȘtergere
  9. Care invitat?
    Articolul a fost pus ieri.
    Balan? Sau cine?

    RăspundețiȘtergere
  10. @FreeYourMind, cel care este invitat în cadrul emisiunii lui D.D.; cel prezentat în cele 3 clipuri.


    >Buburuza ofuscată<

    RăspundețiȘtergere
  11. Aah ... Crezi ce doresti. Carticica aceea cu semne masonice facuta de cei de la MISA este interesanta, insa nu cred ca trebuie sa exageram ...
    Uite, de exemplu avem o poza cu Gheorghe Iovu , undeva in partea dreapta, sub chat si in poza face un semn care poate fi interpretat ca fiind masonic ... intamplator il cunoastem pe acest om foarte bine si stim ca nu are nici o legatura cu masoneria. Si chiar daca ar avea, sa spunem ca nu stim noi si ar fi un mason, chiar si asa, este pe sufletul nostru, un om bland, bun, sufletist si minunat. Eticheta de mason nu este neaparat negativa din punctul nostru de vedere. Sunt si masoni de treaba, bine intentionati, sufletisti, patrioti samd. Sunt si masoni nenorociti, si crestini nenorociti, si atei nenorociti si in orice categorie etnica ... Nu cred ca e cazul sa se porneasca o vanatoare de vrajitoare contra masonilor. Consideram insa ca este bine sa-i stim, sa existe transparenta in ceea ce-i priveste.

    RăspundețiȘtergere
  12. salut! otv-ul nu a fost o televiziune de 2 banici doar unele emisiuni. .mai precis cam 80% din emisiuni da,au fost de 2 bani, sa nu uitam ca vremea probabila era primita de la ANM,:))),si s-au peindat pe acolo si personaje precum oreste,Streinu,Rudan ,si alti dastia..paranormali-spirituali deci ceva bun tot a facut si OTv ,Chiar daca ziceau paranormalii aia de la otv numai prostii si aberatii cateodata,sa sti ca a fost bun si asa ,ca poate a servit la o pista de lansare unora spre filozofia asta a vietii mai spirituala-paranormala.Si de altfel.....si pe chatul tau se scriu destule ..."adevaruri primordiale" care nu exista, teorii ale conspiratiei rupte parca din visele mele bizare pe care le am de fiecare data cand dorm .
    Eu salut iar!

    RăspundețiȘtergere
  13. @FreeYourMind.
    Nu te supăra dar nu este ceea ce cred eu, ci ceea ce trebuie conştientizat. Acea carte este o copie a unor cărţi lansate în afara ţării la diferite edituri samizdat, nu este creaţia celor de la Misa.
    Este un prim pas, că fiecare persoană interesată de acest fenomen (involutiv, gregar) spre a conştientiza mai multe lucruri ce se manifestă în planul: social, politic şi religios. Cum aceştia acţionează organizat în grupuri de interese "la vedere", "pe faţă" prin aceşti "mesageri"; de obicei, aceştia sunt purtători de grade inferioare.
    Am reţineri în ceea ce priveşte persoana pe care o aminteşti. Ar trebui să reţii că fiecare "frate", nu o să spună vreodată ceva din "atelierul" lor. NICIODATĂ. Există şi excepţii, dar cu riscul binecunoscut. +. Chiar dacă îl cunoşti, îţi este prieten, amic etc.
    "Eticheta de mason nu este neapărat negativă din punctul nostru de vedere." Teoretic,... aşa ar trebui să fie, numai că vezi tu prietene, unii sau alţii, buni sau rai, nici unii nu spun o vorbuliţă majorităţi (reţine acest aspect!). De aspiraţiile, intenţiile seculare ale unor "fraţi din Orient".
    Ai văzut la cineva dintre Ei să dea nume de "fraţi"? Toţi duc o luptă de negare (discreditare) a acestui aspect dar tot ei îl folosesc, bineînţeles în demersul Lor.
    Un mic exemplu. Înainte de 1989, câte persoane ştiau că Nicolae Ceauşescu este mason, făcând parte din loja P2? Cum nici el nu a avut curajul să facă aşa ceva, nici în ultima clipă când a fost lichidat la "pedeapsa Lor".
    Nu trebuie să ne mai amăgim...

    >Buburuza ofuscată<


    P.S. Câteva link-uri cu alte exemple:
    - http://forum.davidicke.com/showthread.php?t=170547
    - http://kunyla.webs.com/ordinemartinista.htm
    - http://www.romanialibera.ro/actualitate/eveniment/rascoala-lui-horea-pusa-la-cale-de-masoni-156993.html
    - http://www.badpolitics.ro/lista-%E2%80%9Cneactualizata%E2%80%9D-a-masonilor-din-romania-raport-sri/
    - http://www.yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=5373
    - http://www.evz.ro/detalii/stiri/alianta-baietilor-destepti-cu-pdl-851373.html

    RăspundețiȘtergere
  14. "Federatia Galactica a Luminii a cerut permisiunea pamantenilor..."
    Zau? Pai pina acum ce-au facut, au fost plecati in concediu?
    O lectie de logica: Analizeaza macar ultima suta de ani, secolul XX, plin de conflicte, razboaie, saracie, distrugeri si multa, multaaaaa durere. Cum zeci de milioane de oameni au fost ucisi, infometati, lasati fara anumite bunuri etc. si TOTUL PENTRU CE? ...pentru a lupta in numele unor ideologii deviante, promovate si sustinute de tot felul de personaje demente, morbide cu chip uman (Lenin, Stalin, Hitler, Churchill)!!!!!!!!!!!!!!!! Adica, PENTRU NIMIC!
    Acei ET benefici de care scrii, au facut ceva (un mic gest macar) sa stopeze ceva la ceea ce am scris mai sus?
    Mi-e sila de astfel de diversiuni milenariste (si asa-zise pozitive), aruncate prin Media online de citiva corupatori de constiinte, iar alti idioti utili (LOR) pun botul imediat. DOWN .:.

    Cactus \|/


    PS. Nu mai pacaliti lumea cu astfel de informatii fabricate, ca nu pe toti ii puteti manipula, nu toti sintem prosti!!!!!!!!!!!!!!!!!

    FYM, imi cer scuze de acest ton dar la astfel de actiuni din partea unora nu ma pot abtine si nu pot sta deoparte!!!

    @Salutari Buburuzo si bine te-ai reintors :)

    RăspundețiȘtergere
  15. Au mai dat ei si zeitgeist, au fost si niste artisti desstepti pe aici. Eu am vizionat cu interes youtuburile sunt sfaturi foarte bune. Eu le-am pus in practica de mai mult de 1 an pe unele dintre ele.

    Sunt sceptic fata de PP si fata de orice partid. De obicei nu votez , sunt adeptul democratiei directe. Dar decat sa mai ajunga la putere PDL si USL ("aceeasi mizerie") eu zic ca mai bine ar fi, chiar si pentru o scurta perioada de timp, sa mai intre si astfel de partide noi. Cred ca ne vom fi obijnuit intre timp cu exercitiul protestului in strada: ii dam jos dupa aia

    RăspundețiȘtergere
  16. Si noi am prefera reprezentarea directa, insa momentan platforma de implementare este inca in lucru. Dupa cum ati observat poate, pe blogul nostru exista un banner in stanga catre Nepartidul - Ultimpul partid in care se sustine reprezentarea directa. Pana o fi gata poate ca un mic pas inainte ar fi PP-DD fata de tot ce a fost pana acum. Nimeni nua vorbit de Noua ordine Mondiala si planurile ei, nimeni nu i se opune pe fata ... nimeni, doar PP-DD. Revleatiile pe care le face DD zilnic la TV sunt uimitoare si a strans multe bile albe din punctul nostru de vedere. Si daca nu vom iesi la vot, curva de partid UDMR va fi din nou la putere impreuna cu japitele care ne conduc acum. Cu cat votam mai putini cu atat au sanse sa iasa tot partidele politice cunoscute, ca au multe reprezentante si multi membrii. Sigur, am spus-o pe blog de 100 000 de ori, fara o schimbare reala de constiinta in interiorul cat mai multora dintre noi, orice guvernare, orice sistem este menit coruperii si pieirii. Speram ca poate, a venit momentul unei adevarate schimbari. Speram ...

    RăspundețiȘtergere
  17. De acord. Daca reusesti sa te retragi in sine (in constiinta) esti intr-adevar, iesit din Matrix. Dar asta e o conditie elitista. Nu numai constiinta te salveaza de Matrix xi orice elitism. Nu vorbesc dpsv spiritual cat dpdv. sociologic. Sistemul a avut grija sa decapiteze elitele, adica sa le atraga catre el prin intermediul institutiilor mai degraba decat sa le lase sa provoace revolte de strada.

    Dar problema e alta. Omul simplu ramane in continuare cu frustrarile si intoxicarile sistemului. Tu te poti salva pe tine cu elitismul spiritual personal dar cefa ci cu specia? Ce faci cu urmasii tai? Degeaba faci o revolutie spirituala in Eul tau daca ceilalti gandesc asemenea unor colonialisti care cred ca li se cuvine totul. Trebuie sa le spui si lor ca sunt nesimtiti, escroci, colonialisti etc. Altfel tot vin dupa tine sa te hartuiasca indiferent cat ai fi de spiritual. Vezi ce li s-a intamplat celor de la MISA, niste oameni pasnici care s-au trezit dintr-odata cu imaginea de diavoli pe pamant in urma diversiunilor celor care au vazut in aceasta miscare un pericol de evadare a sclavilor

    RăspundețiȘtergere
  18. Exista un proverb chinez care spune ca mai degraba te incalti decat sa incerci sa pui un covor care sa netezeasca asperitatiile pe unde mergi in viata.
    Daca astepti sa se schhimbe lumea ca sa ai si tu acces la elita celor care si-au trezit constiinta s-ar putea sa astepti mult si bine. mai intai imunizeaza -te pe tine de raul lumii exterioare, devin-o tu schimbarea pe care vrei sa o vezi in lume, devin-o tu un exemplu, un om fericit, implinit, prosper, sanatos, iar lumea din jurul tau se va schimba incet incet. Si chiar de nu se va schimba asa cum ti-ar place tie sa o faca, tu vei fi oricum impacat. Nu te va opri nimeni sa le spui escrocilor ca sunt escroci, diabolici sau colonialisti. Si chiar de te vor hartui tu vei fi liber si puternic oricum. Poate ca vor avea putere asupra corpului tau , dar asupra spiritului nu vor avea. Nu poti forta lumea sa iubeasca, caci asta lipseste lumii, iubirea, nu poti forta lumea sa fie cu bun simt, sa fie empatica, dar tu poti fi. Daca exemplul lui Iisus ti se pare revelant il poti folosi pe acela. Sunt nenumarate exemple de fiinte spirituale iluminate care s-au nascut in vremuri grele si au suferit, insa exemplul lor, in timp, a schimbat lumea. Si poate ca acum , lumea este mai pregatita ca oricand sa faca un salt.
    In ceea ce priveste MISA numai usa de biserica nu erau. Șuntau sistemul la greuceanu si formau o organizatie care putea fi considerata stat in stat. Multi de acolo sunt spalati pe creier si aserviti gurului, iar exploatarea omului de catre om se facea in numele spiritualitatii. Multe aberatii aveau loc in numele spiritualitatii si crede-ma ca in parte isi merita prigoana. Au picat testele spirituale, inclusiv maritul guru care a fost patetic. Ca prigoana a fost exagerata si pe motive tampite asta e una, dar crede-ma ca nimic nu e intamplator pe lumea asta si o cautau cu lumanarea.

    RăspundețiȘtergere

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...