Ieşirea Din MATRIX: VALENTIN TÎRCĂ (THRCAAR) - ”Regele” agatârș de la Bran

joi, 26 ianuarie 2012

VALENTIN TÎRCĂ (THRCAAR) - ”Regele” agatârș de la Bran

CODUL AGARTEI 
Lumea de dincolo de văl

În ultima vreme tot mai multe televiziuni și publicații îl promovează pe un individ din Bran pe nume Valentin Târcă, care se crede ultimul rege agatârș (agatarsii fiind stramosii dacilor). Din punctul nostru de vedere, teoriile sale sunt un mix de adevăr și fantezie însă dorim să vi-l prezentăm și noi că poate, cine stie, el are dreptate si noi traim in iluzie. În teoriile lui combină povestea extratereștrilor antici draconieni (din constelatia Draco), povestea Agarthei (un taram mitic despre care se credea ca ar exista in interiorul pamantului - un taram inrudit cu SHAMBALA), ideile despre strămoși noștrii ultra-mega-spirituali, într-un talmeș balmeș interesant care conține și multe idei care credem că sunt reale (Magura Codlei seamana cu o piramida, dar se pare ca este un fost vulcan - exista si o localitate la poalele Magurii numita Vulcan, iar din munte iese un izvor cu apa termala care alimenteaza strandul din Codlea, cu temperatura constanta de 18 grade; structuriile de la Rasnov seamana cu piramidele si de asemenea piramidele de la Sona sunt niste structuri interesante). Exista multe intrebari legate de istoria acestui popor si despre civilizatiile stravechi foarte evoluate care au trait aici, mai ales in zona muntilor.  Însă atunci când prezinti 70 % adevăr și 30% minciuni sau aberații, din punctul nostru de vedere, faci mai mult rău decât bine.  Pentru noi individul e cel puțin suspect însă în virtutea obiectivității o să-l prezentăm și noi și fiecare e liber să creadă ce vrea despre teoriile sale.
Un aspect interesant este faptul ca individul, desi pare a fi un neica nimeni de prin Bran are un site super ce poate concura cu lejeritate prin aspect la un concurs de site-uri. Site-ul este intr-adevar deosebit si de impact. Site-ul se numeste AGARTHA CODE - The World Behind The Veil
Asadar, cine este in spatele acestui om, care pare la prima impresie un pacalici cu tulburari de personalitate, nu stim.
Va prezentam un articol despre Valentin prezentat pe site-ul Buna Ziua Brasov . Netul musteste de articole cu individul si am ales si noi primul care ne-a placut mai mult. In ce masura este adevarat ce scrie acolo, nu stim:

”Valentin Tîrcă, autoproclamat Thrcaar al XVII-lea, ultimul rege agatârs, este un localnic din Bran, localitate pe care el o consideră leagănul vechii civilizaţii extraterestre. Brăneanul are o concepţie deosebită asupra genezei vieţii pe pământ, dar şi asupra dispariţiei ei. El şi-a prezentat teoriile într-o carte cu imagini preluate de pe internet, ce va fi lansată azi la Casa Baiulescu sub denumirea de „Evanghelia după Regele Agatîrs”. Regele din Bran arată în cartea sa că extratereştrii au creat artificial viaţa şi oamenii pe Pământ, iar dealurile din jurul Braşovului sunt de fapt piramide construite de ei. Menirea regelui este să-şi informeze poporul asupra sfârşitului lumii, ce va veni în 2012. Fiind convins că nu prea există soluţii pentru ca omenirea să scape, Regele se va sinucide înainte ca pământul să îngheţe! Nu e Science-Fiction, „regele” e convins...

După Regina Maria, principesa Ileana şi arhiducii de Habsburg, la Bran a descălecat un alt cap încoronat - Valentin Thrcaar al XVII-lea, autointitulat ultimul rege al dinastiei agatârşilor. Pe numele de buletin Valentin Tîrcă, brăneanul crede că a fost predestinat să conducă neamul românesc spre adevăr. Predestinat, pentru că locul naşterii sale reprezintă mai mult decât o zonă turistică plină de pensiuni: Bran este unul din centrele civilizaţiei extraterestre, dacă chiar nu ştiaţi. Ca să pricepem şi noi, regele ne-a dus pe un deal lângă Tohanul Nou, acolo unde se vede panoramic „piramida” Măgura Codlei, piramidele Râşnovului, Bucegii şi Piatra Craiului. „În acest triunghi este centrul civilizaţiilor extraterestre. Aici găseşti cel mai mare număr de piramide, care acum sunt împădurite”, a declarat Valentin Tîrcă, alias regele Valentin Thrcaar. Şi pentru a fi mai convingător, brăneanul va lansa astăzi la Casa Baiulescu „Evanghelia după Regele Agatîrs”, o carte în care arată cum extratereştrii au creat artificial viaţa şi oamenii pe Pământ. Deşi pare SF, cartea nu este un roman ci un câteva „confesiuni” interesante, care se pot achiziţiona contra sumei de circa 30 de lei.

„Sunt primul dintre ultimii neamului meu”

Povestea regelui brănean Valentin Târcă începe acum multe mii de ani, când extratereştrii din Constelaţia Dragonului au venit să golească Terra de aur şi diamante. Atunci, ei au construit piramidele din zona Braşovului, dar şi de la Gizeh, ca să se ferească de radiaţiile solare şi de atracţia gravitaţională prea greoie pentru picioruşele lor subţiri. Apoi, ei au creat oamenii pentru a avea forţă de muncă, însă – precum zeii din Legendele Olimpului – au început să facă dragoste şi copii, cu aceşti „angajaţi”. Unii din urmaşii lor s-au numit agatârşi şi au locuit pe teritoriul Daciei, având centrele administrative în preajma caselor extraterestre. Adică a piramidelor, care s-au împădurit între timp şi noi le credem munţi sau dealuri, şi facem grătare la poalele lor. Valentin Târcă se consideră ultimul descendent al familiei regale, aflată acum la a XVII-ea generaţie. „În baza vechilor documente, şi a vechilor scrieri, şi a Tăbliţelor de la Sinaia, sunt primul dintre ultimii neamului meu. Mai sunt şi alţii, de fapt mai toţi cei aflaţi la 150 de km în jurul Carpaţilor sunt urmaşii agatârşilor. Totuşi, eu sunt ultimul rege agatîrs. Toate dovezile duc la asta”, ne spune brăneanul.

A căutat ani de zile dovezi

Regele Târcă şi-a dat seama ce sânge curge prin venele sale regale după vârsta de 10 ani, când –spune el - a fost iniţiat de un cavaler homosexual din Ordinul Dragonului, pe numele său Petre Sirin. Are 12 clase, ultimele urmate la Liceul Industrial din Râşnov, unde s-a prins că învăţăturile din manuale sunt nişte minciuni. De atunci a plecat în căutarea adevărului. După cum arată şi paşaportul său, ar fi studiat pietrele de la Stonehenge, de la Gizah, şi a făcut cercetări în Israel şi Franţa –unde a stat ani buni, dar şi în alte locuri în care extratereştrii, Iisus sau francmasonii şi-ar fi marcat teritoriul. De altfel, omul nu e un sărăntoc şi chiar dacă nu s-a apucat încă să poarte coroană, el umblă tot timpul îmbrăcat elegant. Aducând puţin a Becali, el poartă costum în dungi, pantofi cu cioc şi cămaşă de ginerică. În loc de mantie rubinie, regele poartă un pardesiu negru, care –i cade la picioare. „Cu sau fără coroană, este vorba de sânge, înţelegi? Eu sunt ceea ce n-am fost niciodată şi un sfert din ce era să fiu. Sunt un individ simplu, vreau să fac doar ce ştiu că-i bine pentru ţara şi poporul meu. Avem o istorie milenară şi ar fi păcat ca pe ultima sută de metri să ne pierdem identităţile şi să rămânem îngenuncheaţi”, ne-a declarat bărbatul.

Regele are pensiune şi vinde must

Da, îngenuncheaţi Vaticanului şi francmasonilor, duşmanii poporului şi ai regelui din Bran! După ce a acumulat destulă înţelepciune, ultimul rege a început lupta ascunsă împotriva conspiraţiei mondiale. La suprafaţă, el continuă însă să găzduiască turişti în pensiunea pe care o deţine la Bran, să facă comerţ cu informaţii dar şi cu băuturi alcoolice, căci regele mai trebuie să şi trăiască. „Mă descurc. Am o mică pensiune la Bran care-mi aduce oarece venituri. Am stat 4 ani în Israel, am stat şi la Bordeu. Unele sume de bani le-am făcut prin speculaţii. Cumpăram informaţie şi o vindeam mai scump. Iar astă vară l-am ajutat pe tatăl meu să vândă must la Răvăşitul oilor”, a recunoscut regele.

Se va sinucide înainte de 2012

Ultimul rege agatârs nu se gândeşte la prinţese, căci nu ar mai avea timp să-şi ajute poporul. Nu are nici măcar urmaşi la tron. El spune că omenirea a intrat pe ultima sută de metri – în 2012, alinierea planetelor va scufunda Terra în întuneric şi Pământ, îngheţând orice formă de viaţă. În mesajul ce va urma, regele Valentin va vorbi către poporul său despre cum va proceda în ultimul ceas. „În 2012 va fi un dezastru catastrofal. Pentru asta trebuie să ne luăm toate măsurile şi să ne pregătim. Masonii şi-au făcut baze pe lună şi se vor refugia acolo, căci luna nu va fi afectată. Eu unul, intenţionez să mă sinucid înainte de această dată! Decât să mor de frig…”.



VEDEȚI AICI ȘI CÂTEVA EMISIUNI

11 comentarii:

  1. frate ,vuieste netul de tot felul de informatii care mai de care mai senzationale . Cu mult timp in urma cineva imi spunea ca trebuie sa imi ascult inima si nu intelegeam ce inseamna asta , acum spun :
    Fratii mei dragi ascultati propria voastra intuitie si nu va mai incarcati mintea cu tot felul de informatii inutile , informatii care nu aduc nici un beneficiu pentru evolutia noastra spirituala . Parerea mea este ca noi trebuie sa cautam iubirea si bucuria care salasluieste in sufletele noastre . Ce a fost s-a dus ce va fi o sa vedem , dar frumusetea si puterea spiritului nu o poate ingenunchia nimeni si nimic , pt ca ea este putere din puterea UNICULUI , lumina din lumina UNICULUI ,asa ca haideti ca cautam stralucirea spiritul din interiorul nostru
    Namaste

    RăspundețiȘtergere
  2. Premergator schimbarii sistemice, de la cel Vechi la unul Nou, in cadrul acestui Final sint promovati pe toate planurile (Religios-Social-Politic; dar si pentru acest tip de cunoastere sa-i zic asa) cu deosebita frenezie tot felul de asa-zisi 'profeti', 'luminati', 'frati cu sortulete', 'aducatori de Pace si Lumina' etc. Relevind publicului tot aceleasi informatii, intoxicatii mistico-religioase, de tipul New Age (o imbinare intre Vechi-Nou), retrograde, diversioniste, cu scopul in mentinerea obscurantismului.
    La inceputul secolului trecut, intilnim tot aceleasi tipuri de manifestari, psiho-emotive, fenomene psihosociale. Nimic nou sub Soare!

    Cactus \|/

    P.S. FYM, ar trebui alcatuita o rubrica cu astfel de persoane, 'grupuri de intentie', cu adevarurile, minciunile pe care le propaga cu atita patos multimii la acest Final, Nou inceput etc. Pe linga acest aport informational de pe blog ar trebui strinse si puse niste intrebari (de la toti pasionatii, fanii acestui blog) acestor persoane sau ce se cred... ca sint.

    RăspundețiȘtergere
  3. Salut Cactus,
    nu am vrea sa ne erijam in detinatorii adevarului absolut. In masura in care avem timp sa urmarim complet documentarele postate ne dam si noi cu parerea suvbiectiva. In rest pentru restul informatiilor postate exista acel avertisment lung de pe prima pagina a blogului ”Unele articole şi documentare pot fi mai mult sau mai putin distorsionate , intentionat sau nu (de autorii lor). Cercetati, cercetati si iar cercetati!”.

    RăspundețiȘtergere
  4. Servus,

    In limita timpului disponibil ar trebui sa luati in considerare si aceasta initiativa, pe linga cea informativa (asa cum am specificat mai sus), de a pune si intrebari acelor persoane,
    reprezentanti ai unor grupuri de interese.
    Sint de acord cu mentiunea ca unele documentare, materiale informative, sint gindite, create in scopul propus de - Ei. Dar asta nu ne impiedica sa le putem dezbate, aici pe blog, cu totii, asa cum si Ei analizeaza amuzant sau/si cu cinism dupa ce le sint raspindite informatiile. In final fiecare sa traga o cl., sa-si faca o idee despre anumite persoane, curente/grupuri social-religioase, mistice, ezoterice etc., ce tin de-o anumita simbolistica si sa nu se lase influentate!
    Ca 'Jocul' asta de-a Mistelere Lumii, nu mai tine in sec. XXI!!!!!!!!!! ...pai ce facem, ne intoarcem iar in Evul Mediu sau ne indreptam spre Viitor, spre Cunoastere, spre alte forme comunicationale cu cei din Cosmos?
    Cum in ultima vreme, anumite edituri, firmulite tot felul de persoane, te indeamna intr-o voiosie sa cumperi si iar sa cumperi N-spe carti, T-spe talismane etc. Dar analizind in subsidiar, cum se colecteaza si se directioneaza destule resurse spre acestia... si asta de pe seama multor oameni, semeni de-ai nostri care doresc si ei sa evolueze pe Scara Vietii, numai ca sint 'aburiti', pacaliti. Este identic cu fenomenul religios! Cum dintotdeauna, Religia, a fost si este o afacere (foarte buna) ca si Comertul; aici in cazul de fata sa-l numim fenomen speculativ de tip milenarist.
    E, cum e problema? Despre ce se vorbeste pina la urma, pe ce pun <> acestia? Pe Inaltarea Sufletului sau pe (multi, cit mai multi) BANI? Despre ce Spiritualitate, Cale spre Adevar, Luminare (acum, anumite persoane o privesc ca pe o voga, ca da bine) se tot vorbeste, inoculeaza sau, este vorba despre acelasi Materialism decadent, mascat intr-o forma mercantila de comert religios, spiritual, ezoteric etc.?
    De aceeea pe linga materialele info. gindite si promovate de acestia prin diferite medii de informare, insist sa se raspunda cumva, ca: NU TOTI sintem asa de naivi, prosti, fricosi asa cum Ei ne cred!
    In final, de retinut: FARA NOI, EI SINT NIMIC!!! NIMIC!!!!!!!!!! NOI sintem puterea lor!

    Cu intelegere,
    Cactus \|/

    RăspundețiȘtergere
  5. Acesta este rostul comentariilor. De aceea le pastram active, ca oamenii sa-si spuna parerile argumentat la fiecare dintre subiectele abordate.
    In ceea ce priveste cursurile spirituale nu stiu daca le putem compara cu religiile, mai ales cele sustinute de stat (caci majoritatea primesc bani de la buget si sunt super bogate).
    In ceea ce priveste reclama pe care le-o facem acestor cursuri, credeti-ne ca am prefera sa le evitam insa de undeva tot avem nevoie de bani, din pacate, sa supravietuim. Nu ne imbogatim, credeti-ne, ci traim de la o luna la alta cum putem si noi. Pentru noi este momentan, principala sursa de venit. Cand o sa traim fara bani complet o sa va anuntam cum am reusit. Unii sunt angajati, altii au bani din diverse surse, dar sunt extrem extrem de putin oameni care traiesc fara bani in lumea asta. Nu ne da nimeni telefonie pe cartofi sau internet pe oferirea de servicii de curatenie de ex. Impozitul nu pot sa-l platesc in borcane cu bulion. Momentan suntem intr-o perioada de tranzitie si cumva trebuie sa ne adaptam. Si poate un prim pas ar fi sa renuntam la lacomia unor profituri abjecte, la dobanziile aberante, la eliminarea a enshpe mii de taxe. Preferam sa facem o reclama la ceva indoielnic, legat cat de cat de blog decat la ceva ce stim sigur ca e negativ (cum sunt reclamele google la medicamente, marirea penisiului, slabit cu pastile cancerigene, samd). Cand cineva ne va arata cum sa traim fara bani in Romania o sa mai discutam, pana una alta, MATRICEA NE ARE ... cel putin pe noi si cel putin la faza cu banii. Incet incet am redus dependentele si am redus cheltuielile si consumerismul aberant, insa exista necesitati care trebuiesc platite in bani. Momentan ...

    RăspundețiȘtergere
  6. Cactus adevar ai grait , dar din pacate si FYM are dreptate . parerea mea este ca si aceste cursuri si dispozitive (indoielnice ) au rolul lor in trezirea oamenilor , in sensul ca va venii o vreme cind vor fi satuii de atita mizerie si se vor hotarii sa faca ceva cu viata lor , cind isi vor da seama ca pana acum nu au facut nimic altceva decit sa o iroseasca .
    O saptamana plina de pace si bucurie sa aveti

    RăspundețiȘtergere
  7. Echipa din spatele lui Valentin Tarcar este 100% romaneasca, VBM Concept. Masoni, nu. iberi, da.
    Spor la succes. Putem colabora
    Multumim

    cotact@vbmconcept.com

    RăspundețiȘtergere
  8. S-o fi sinucis individul inainte de decembrie 2012? Ar fi interesant de aflat :)

    RăspundețiȘtergere
  9. Ah nu, omul o da la intoarsa si e foarte viral in comentarii pe net ... zice ca presa i-a inventat acele comentarii. In plus multe emisiuni l-au invitat pe inchipuitul rege semizeu.

    RăspundețiȘtergere
  10. deşi vreţi să credem că sunteţi simlii observatori, faceţi tot posibilul să îl denigraţi pe Valentin T. ; voi râdeţi de el pentru că e diferit, eu vă compătimesc deoarece sunteţi toţi la fel - o adunătură de ipocriţi îndoctrinaţi ; numele meu este stroe mihail

    RăspundețiȘtergere
  11. Cand am facut acest articol nu stiam prea bine ce-i poarta pielea acestui incult megaloman cu pretentii de rege ... lol ... Si consideram ca singurul tratament pentru acest individ care are grave probleme cu caputul este indiferenta ... Tu Stroe Mihail esti insa liber sa-i dai apa la moara acestui "mesia" neinteles cat doresti ... Bafta.

    RăspundețiȘtergere

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...