Ieşirea Din MATRIX: SUNETE CIUDATE ÎN TOATĂ LUMEA

luni, 23 ianuarie 2012

SUNETE CIUDATE ÎN TOATĂ LUMEA

STRANGE SOUDS ALL OVER THE WORLD

În ultima vreme apar tot mai multe filmulete cu inregistrari de sunete ciudate. Sunetele sunt destul de inspaimatatoare si au aparut deja multiple discutii si scenarii apocaliptice.  Din fericire, pentru cei care cauta adevarul  exista si internetul care ofera niste explicatii rezonabile la unele din ele. Unele sunete din multe filmulete chiar sunt identice si pot fi cu usurinta demontate. Ca si cu cercurile din lanuri  poate ca exista si ceva autentic, dar si multe farse. Asadar unele sunete pot fi farsele unor indivizi pusi pe glume, altele pot face parte dintr-un program de mind control sau de pregatire a terenului pentru PROJECT BLUE BEAM (Proiectul Raza Albastra) care presupune pe scurt, o combinatie de Chemtrails, HAARP, si tehnologie audio si video menita sa genereze si cu ajutorul satelitilor, holograme, transmisii audio si video, dar si infrasunete si transmisii telepatice pe frecventa creierului uman. Multi spun ca acestea sunt sunete facute de extraterestrii ce ne pregatesc de primul contact la nivel de masa (Întoarcerea Zeilor). Altii spun ca de fapt exista o stransa colaborare intre unele guverne si extraterestrii si ca va fi o farsa de mega proportii regizata cu acordul ambelor parti, ca de fapt ar fi o conspiratie demonica (”demonii” fiind extraterestrii sau mai bine zis dupa parerea unora, toti extraterestrii sunt de fapt demoni). 

Va invitam sa vizionati cateva dintre aceste filmulete:












Bizarre Sounds Over Lviv ” - multumim George Valah pt likuri.
 
Isteria sunetelor ciudate se pare ca a inceput odata cu filmuletul din Kiev (il vedeti complet aici).
Exista un film explicativ destul de bine realizat care demonteaza multe dintre filmele cu sunete ciudate de pe net (inclusiv cel di Kiev). Filmul nu este tradus si se numeste Strange Souds 2012 Debunked into oblivion. Pe scurt se demnostreaza existenta unor sunete identice in multe dintre filmuletele de pe net, sunete ce par  a fi un mixaj ce contine o parte din sunetele facute de tripozi in filmul lui Spilberg War Of The Worlds (interesanta alegerea si nu intamplator aleasa se pare) si alte sunete (voci, pasari, betigase rupte).
Nu am studiat toate filmuletele, dar cert este ca unele sunt falsuri, incluzand aici vestitul filmulet cu padurarii din Alberta (Canada) sau cel din Australia.
Si mai pe scurt se explica in filmuletul Strange Sounds in Conklin Hoax - 10 Straight Seconds of Audio Ripped from Another Video.
La unele filmulete daca dai coloana sonora mai rapid descoperi sunetul original cum este aici in acest film : (Debunked) 1/16/2012

Va prezentam astazi un filmulet care are legatura indirecta cu articolul, un filmulet in care Ariel De Angelis ne spune ca este iminent un contact cu extraterestrii si ca acest contact va insemna o schimbare in bine pentru toti, insa va exista o perioada de tranzitie in care trecerea de la o tehnologie la alta poate genera anumite perioade de lips si este bine sa ne pregatim pentru asta. Ramane de vazut!

VEDEȚI FILMULEȚUL TRADUS, AICI


5 comentarii:

  1. Ce e cel mai interesant in aceasta poveste e ca aceiasi indivizi care pana acum ziceau ca nu exista extraterestri acum au schimbat macazul si spun ca aia sunt demoni. Pai cand au recunoscut ei ca extraterestrii exista? Eu cred ca daca n-au reusit diversiunea cu "nu exista" acum incearca diversiunea religioasa cu "sunt toti demoni". Exista si extraterestri malefici insa daca ar fi fost ei in aparitiile si manifestarile sonore recente ar fi insemnat pentru pamant si pamanteni ceva foarte rau. Ei sigur nu ne-ar fi menajat. Ori din cate vad eu de ceva vreme lumea se trezeste din ce in ce mai mult inclusiv in Romania si oamenii realizeaza ca sunt condusi de niste demoni bancheri, corporatisti si politicieni. Parerea mea e ca suntem asistati si ajutati ca sa ne trezim siguri nu fortat, ca sa putem sa invingem clica satanica.

    RăspundețiȘtergere
  2. Am uitat sa punem niste ghilimele pe acolo. Da, se pare ca asta e noul trend, de a demoniza toti extraterestrii. Nu negam ca unii ar putea fi acei demoni (draci, dragoni sau draconieni - reptilienii) care se manifesta preponderent in etericul inferior si poseda anumiti indivizi, dar de la asta la a spune ca toti sunt draci, este un salt la fel de indoielnic ca si cel in care sa afirmi ca nu exista de loc. Si eu sper ca suntem asistati.

    RăspundețiȘtergere
  3. http://www.international.gc.ca/trade-agreements-accords-commerciaux/fo/acta-acrc.aspx?lang=eng&view=d

    ACTA SOPA PIPA.... Nici 3 Randuri?

    RăspundețiȘtergere
  4. Ariel De Angelis
    - Iară sunt prezentate persoane cu tot felul de nume pompoase?
    - Ce ar putea prezenta, dacă nu doar câteva informaţii generale preluate după internet în rest nimic în deosebit.

    RăspundețiȘtergere
  5. aiurea.... Daca acesti " frati" sunt atat de avansati tehnologic si dpdv al constiintei, nu cred ca vor sa aiba de a face cu noi. E ca si cum am merge noi sa traim cu maimutele...Oamenii sunt puturosi, le place sa castige mult cu un efort minim. Chiar credeti ca deodata se va renunta la acest obicei, ca se va renunta la beneficiile unei lumi cu totul materiale pentru ...pentru ce ?
    Imi pare rau, dar eu unul nu cred o boaba din povestile astea

    RăspundețiȘtergere

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...