Ieşirea Din MATRIX: QUANTUM K - O experienţă de vindecare (5.01.2012)

joi, 5 ianuarie 2012

QUANTUM K - O experienţă de vindecare (5.01.2012)


QUANTUM K

Returning To Our Original Blueprint
Revenirea La Tiparul Nostru Original

"Bun venit! Aş dori să îţi ofer o experienţă de vindecare gratuită. Fără capcane, făra nici un cost ascuns, doar potenţialul de a face un pas înainte în călătoria ta personală de vindecare.

Această experienţă unică este bazată pe o combinaţie de sunete, culoare, geometrie fractală, armonici şi simboluri. Aceste concepte au fost la început explorate in manualul “Quantum K”, creeat iniţial pentru clienţii mei şi pentru terapeuţii de medicină complementară din Anglia. A fost un succes şi ppopularitatea acestui manual m-a încurajat sa fac trecerea în acest nou mediu virtual.

Scopul meu de a transfera cartea originală într-o experienţă web de 23 minute este pentru a mări potenţialul de vindecare şi pentru a-l aduce practic în faţa unei audienţe nelimitate prin intermediul internetului. Acum pot folosi culori şi sunete pentru a-ţi stimula simţurile, tu nu trebuie decît să stai confortabil, să te relaxezi şi să parcurgi datele ce se afişează automat pe ecran.

Îţi recomand să foloseşti acest website în urmatoarea ordine:

1. Începi prin a citi secţiunea “Concepte şi Întrebari Frecvente” pentru a avea o viziune de ansamblu despre cum funcţionează acest sistem de vindecare. Te rog să îţi aduci aminte că nu trebuie să înţelegi toate detaliile pentru a beneficia la maxim de el. Apoi poţi citi câteva din “Mărturii” pentru a-ţi spori încrederea şi entuziasmul în ceea ce priveşte potenţialul de vindecare al acestui sistem.

2. În continuare, poţi să găseşti un moment de calm pentru a te bucura de această experienţă. Aceasta dureaza 23 de minute. Poţi repeta această experienţă oricând doreşti.

3. Dacă vei considera că aceasta îţi este de ajutor, te poţi gandi să cumperi rezonatorii “Quantum K” – mici cipuri electromagnetice care se ataşează de ceasul sau telefonul tău mobil, permiţând accesul continuu la potenţialul de vindecare al acestui sistem indiferent unde te afli. Dacă iţi place muzica, poţi cumpăra albumul complet de rezonanţe de vindecare sau versiunea narată a sistemului principal. Profiturile realizate de pe urma acestor vânzări acoperă costurile de instalare şi mentenanţă a acestui site.

4. Dacă doreşti să citeşti mai multe despre concepte de interes legate de acest sistem, poţi citi pe ecran sau imprima manualul “Quantum K”. Acesta conţine ultimele informaţii şi date tehnice şi este disponibil gratuit. Mai exista de asemenea un Blog pe care îl actualizez regulat cu puncte de vedere asupra diferitelor chestiuni de interes.

5. În final, dacă beneficiezi de programul generic de vindecare dar ţi-ai dori o experienţă mai personală, eu ţin sesiuni regulate de vindecare la distanţă. Te rog apasă pe căsuţa de jos pentru mai multe detalii.

Mai important decât orice, daca ţi-a plăcut experienţa, te rog povesteşte despre ea prietenilor şi persoanelor dragi ţie….

Cu iubire, lumina şi binecuvântari, 

Andrew Kemp

PS – Câţiva utilizatori au întrebat dacă pot răsplăti în vreun fel darul primit de la acest sistem gratuit. Eu ţin neapărat să nu creez nici cel mai mic sentiment de obligaţie morală, dar dacă cineva doreşte neapărat să returneze în vreun fel această energie, există o organizaţie caritabilă din Bristol, Anglia pe care sora mea o frecventează şi care are nevoie disperată de asistenţă financiară. Legatura de mai jos vă duce la o pagină de prezentare, unde aveţi posibilitatea de a face o donaţie dacă doriţi.


VIZUALIZAŢI EXPERIENŢA DE VINDECARE GRATUITĂ AICI:


Important – te rog citeste termenii si conditiile înainte de a începe.

Pentru a beneficia la maxim de aceasta experienta, gaseste-ti un moment de liniste în fata PC-ului tau. Daca vrei, citeste frazele cu voce tare în timp ce apar pe ecran. Daca ai vreun antrenament de EFT (Emotional Freedom Therapy), poti sa îti apesi meridianele cheie în timp ce citesti.

Acesta este un program generic de vindecare. Daca doresti un tratamet mai personal prin vindecarea la distanta, apasa butonul de mai jos:

Aceasta prezentare este ideal a fi vazuta pe tot ecranul (apasa pe butonul) 
.
. Apasa ESC în orice moment pentru a opri prezentarea.

Cercul care se roteste apare pentru a te anunta ca se încarca. Daca nu se întampla asta, apasa pe alt ecran din acest site apoi revino înapoi aici. Aceasta ar trebui sa rezolve problema. Momentul principal în care se vizioneaza prezentarea este seara devreme, asa ca poate doresti sa încerci în afara acestor ore de vârf.

Pentru a descarca aceasta experienta pe PC-ul tau,  apasa aici   cu butonul din dreapta al mouse-ului. 1. Apasa pe "Save target as" si salveaza în directorul ales de tine. 2. Dupa ce s-a descarcat, fa click dreapta pe fisier si deschide-l cu Internet Explorer sau cu browser-ul pe care îl folosesti.

Pentru £6 sau $9US poti descarca o versiune vorbita a acestei experiente în Engleza care poate fi ascultata pe sistemul tau de sunet. Pentru a asculta o mostra mergi pe pagina de Produse sau apasa aici pentru a cumpara direct. apasa aici

De asemenea poti transfera fisierul .swf salvat pe un DVD care poate fi vizionat pe televizorul tau. Pentru a face asta, va trebui sa descarci un convertor de fisiere .swf de pe un site cum ar fi www.flash-swf-converter.com.

Conditii de utilizare

Folosind acest sistem de vindecare, trebuie sa accepti ca nu exista un suport personal disponibil prin intermediul acestui site. Desi fiecare declaratie de intentie din Quantum K vizeaza îmbunatatiri pozitive ale sanatatii tale, unele reactii de vindecare pot aparea în orele si zilele ce urmeaza pe masura ce treci la un nivel superior de existenta.

Te rog sa nu folosesti acest sistem decât daca esti sigur ca esti pregatit sa faci aceasta calatorie si ai suficient sprijin în jurul tau.

...si acum putina parte juridica.....Prin aceasta exclud orice responsabilitate pentru orice cereri, pierderi sau daune de orice natura (indiferent daca aceste cereri, pierderi sau daune au fost previzibile, cunoscute sau de alta natura) care decurg din utilizarea sau legate de utilizarea acestui website sau a informatiilor, continutului sau materialelor incluse în acest site, inclusive, fara limitare, orice pierderi sau daune indirecte, în particular, orice obligatie, în masura maxima permisa de lege pentru orice consecinta (adversa sau de alta natura) fizica, emotionala sau mentala ca urmare a vizualizariii si/sau utilizarii continutului acestui site.

Aceasta declaratie nu modifica drepturile tale legale.

Utilizarea acestui site este guvernata de legislatia Engleza în vigoare."

4 comentarii:

  1. am citit "intamplator"mesajul trimis pe facebook.Este un moment inizial sau mai bine zis iniziatic in viata mea si momentul de vindecare a fost mai mult decat bine venit.Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  2. Ne bucuram ca am putut fi de folos!
    Cu drag, Echipa FYMaaa

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumesc mult pentru video!
    Dar, de ce video-ul postat aici nu este identic cu cel de pe site-ul original (care are incluse mai multe date: sirul lui fibonaci, alte secvente de 12 numere, s.a - care sunt extrem de importante in procesul vindecarii). Si de ce este mai lung aici? Mesajul constient trebuie citit repede - nu cred ca e foarte util sa zabovesti prea mult asupra lui - deoarece constientul va judeca unele aspecte (parerea mea) si nu vor putea trece in subconstient.

    RăspundețiȘtergere

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...