Ieşirea Din MATRIX: Protejează-ţi câmpul vital de radiaţiile nocive! (29.01.2011)

duminică, 29 ianuarie 2012

Protejează-ţi câmpul vital de radiaţiile nocive! (29.01.2011)

RECLAMĂ

 VITAL PROTECT
 Protejează-ţi câmpul vital de radiaţiile nocive!
 
       Dezvoltarea tehnologiilor moderne a dus la apariţia unor boli cu care generaţiile precedente nu s-au confruntat niciodată. Odată cu apariţia curentului electric şi a dezvoltării aparaturii legate de acesta, spaţiul din jurul nostru s-a umplut de o multitudine de radiaţii nevăzute care, pe termen lung, generează efecte dezastruoase.
       Preocupări legate de influenţa nocivă a acestor radiaţii asupra fiinţelor vii au existat de când s-a folosit pentru prima oară curentul electric. Însă, datorită faptului că efectele acestor radiaţii nu sunt vizibile imediat (efectul lor este lent, dar sigur), de cele mai multe ori, din cauza intereselor financiare, au fost promovate sisteme care acum au devenit ceva obişnuit, dar care au efecte nocive asupra stării noastre de bine, de sănătate şi chiar asupra liberului arbitru. Cel mai rău este faptul că, folosind aceste sisteme, am renunţat să mai căutăm soluţii care ar putea fi integrate armonios în mediul natural şi care nu ar produce efecte nocive.

COMANDĂ AICI
Cum răspunde sistemul nostru imunitar?
 
       Suntem atât de obişnuiţi, de exemplu, cu reţeaua de curent electric, avem fire prin toţi pereţii caselor, încât pare greu de crezut că acestea ar putea avea şi efecte negative asupra sănătăţii noastre şi asupra stării noastre psihice. Experienţele realizate în Laboratorul Marinei din Pensacola au demonstrat clar că la radiaţii magnetice de 1 Gauss (un câmp foarte slab) şi frecvenţe cuprinse între 45-60 Hz, memoria fiinţei umane scade semnificativ.
       În Elveţia, s-a făcut un experiment sugestiv legat de influenţa nocivă a radiaţiilor electromagnetice asupra organismului uman. Au fost luaţi pacienţi care sufereau de diverse maladii, în special dezechilibrări ale anumitor ritmuri, şi au fost ţinuţi timp de câteva săptămâni într-o zonă montană la o cabană lipsită complet de curent electric. Lipsa radiaţiilor electrice a făcut ca, în timp de doar două săptămâni, toţi pacienţii să-şi revină complet. Aceste rezultate s-au menţinut chiar şi doi ani după experiment.
       Alţi cercetători, precum J.J. Noval, au concluzionat că radiaţiile electromagnetice de foarte înaltă frecvenţă blochează producerea neurotransmiţătorilor, şi generează o epuizare la nivelul cortexului şi a sistemului imunitar.
       Medicul american Beeker a realizat studii aprofundate şi a concluzionat că multitudinea câmpurilor electromagnetice artificiale care se întâlnesc într-un oraş dezvoltat (emiţătoare radio şi TV, linii de înaltă tensiune, radiaţii ale aparatelor casnice, cuptoare cu microunde, aparate TV, calculatoare etc.), generează un fel de zgomot electronic care afectează memoria, degradează sistemul imunitar şi provoacă maladii cum ar fi cancerul sau diverse tulburări mintale şi comportamentale (depresia). Conform studiilor lui Beeker, victimele sinuciderilor trăiesc în majoritatea cazurilor într-un mediu electromagnetic cu 22% mai intens decât alte persoane. De asemenea, expunerea la câmpuri electromagnetice puternice anihilează producerea norepinefrinei (neurotransmiţător) fapt ce favorizează apariţia depresiei. Numărul de accidente este cu 40% mai mare în zonele supuse unor câmpuri electromagnetice intense.
VITAL PROTECT creşte imunitatea creierului la radiaţii

       VITAL PROTECT este construit pe baza a două principii care cresc imunitatea organismelor vii la radiaţiile nocive din mediul înconjurător. 
       Primul principiu se referă la existenţa unei frecvenţe de rezonanţă care ne branşează la energiile vitalizante şi binefăcătoare ale Pământului. Faptul că trăim pe o planetă care are o anumită dimensiune a cavităţii Pământ-ionosferă face să existe o frecvenţă de rezonanţă prin care preluăm energiile vitale telurice. Această frecvenţă este denumită rezonanţa Schumann după numele inginerului care a intuit-o pentru prima dată (Otto Weber Schumann). Oamenii de ştiinţă afirmă că frecvenţa de rezonanţă Schumann este ritmul oscilator al câmpului magnetic al Pământului. Experimentele pe care noi le-am efectuat au evidenţiat că dacă în apropierea unei fiinţe umane există un generator pe frecvenţa Schumann (cum este şi VITAL PROTECT) creierul devine imun la radiaţiile nocive din mediul înconjurător. Această frecvenţă de rezonanţă este atât de importantă pentru organismele vii încât lipsa ei duce în scurt timp la boală. Astfel, când primii astronauţi au revenit pe Pământ au avut probleme de sănătate serioase iar cercetătorii de la NASA au hotărât instalarea de generatoare Schumann în toate navele spaţiale, pentru a crea un mediu electromagnetic sănătos şi natural.
       Al doilea principiu este o structură radiantă care generează o stare de armonie şi echilibru la nivelul întregii fiinţe. Această structură generează un vortex energetic care echilibrează energiile de-a lungul coloanei şi asigură o purificare continuă a câmpului subtil a fiinţei. Simpla prezenţă lângă un subiect al acestei structuri radiante produce o echilibrare a energiilor vitale şi astfel, organismul devine imun la influenţe radiante nocive. Structura radiantă este alcătuită prin combinarea unor spirale realizate din metale nobile şi a unei reţele de cristale, şi este utilizată ca antenă pentru a amplifica şi transmite la nivelul întregului câmp al fiinţei efectul rezonanţei Schumann.

COMANDĂ AICI
 
Cui îi este absolut necesar VITAL PROTECT?
 
· în mod special copiilor pentru că ei sunt cei mai expuşi pericolelor de îmbolnăvire;
· celor care locuiesc în oraş;
· femeilor însărcinate(există, din nefericire, prea multe cazuri în care nou-născuţii au fost diagnosticaţi cu tumori cerebrale sau alte maladii pe care medicii nu şi le pot explica şi, mai trist, nu le pot vindeca);
· persoanelor vârstnice şi celor cu imunitate scăzutăcare sunt ţinta virusurilor, bacteriilor, infecţiilor şi bolilor în general;
· persoanelor care lucrează la calculator sau vorbesc mult la telefonul mobil.

Ce simţim când purtăm cu noi Vital Protect?

       Acest aparat acţionează continuu şi ne protejează împotriva radiaţiilor telefoanelor mobile, ecranelor TV, calculatoarelor, cuptoarelor cu microunde, liniilor de înaltă tensiune, radioemiţătoarelor, etc. De asemenea, neutralizează influenţele zonelor geopatogene (radiaţii Hartmann) şi protejează câmpul vital al subiectului în zonele aglomerate din oraşe sau în medii cu câmpuri subtile joase (spitale, cimitire, locuri în care se produc frecvent accidente), case cu rezonanţe maladive, etc. Efectele resimţite care decurg de aici şi despre care utilizatorii Vital Protect ne povestesc sunt:
· energizare;
· grăbirea proceselor de vindecare;
· mai mare rezistenţă la oboseală şi stres;
· mărireacapacităţii de efort;
· stare generală de bine şi optimism.
 
Efectele VITAL PROTECT

· elimină problemele legate de decalajul de fus orar;
· amplifică vitalitatea;
· creşte potenţa;
· fortifică sistemul autoimunitar;
· creşte rezistenţa la oboseală şi stres;
· măreşte capacitatea de efort;
· amplifică spiritul de observaţie (astfel, evenimente care în mod normal trec nesesizate sunt integrate armonios şi printr-un proces sinergic, subiectul rezonând cu energiile succesului);
· generează o frecvenţă benefică la nivelul creierului;
· protejează împotriva influenţelor subtile nocive (gânduri negative proiectate spre subiect, magie neagră etc.);
· protejează împotriva radiaţiilor telefoanelor mobile, ecranelor TV, calculatoarelor, cuptoarelor cu microunde, liniilor de înaltă tensiune, radioemiţătoarelor (din cauza unei legături continue cu câmpul teluric, celulele umane nu mai sunt receptive la radiaţiile nocive);
· protejează împotriva stresurilor patogene (radiaţii Hartmann, radiaţii nocive datorate unor anomalii terestre, etc.);
· măreşte rezistenţa la poluarea fonică;
· protejează câmpul vital al subiectului în zonele aglomerate din oraşe sau în medii cu câmpuri subtile joase (spitale, cimitire, locuri în care se produc frecvent accidente), case cu rezonanţe maladive;

       În plus, primeşti şi un CD cu 10 melodii care au încorporate sunetele fundamentale ale Planetelor Sistemului Solar înregistrate de către oamenii de ştiinţă de la NASA. Sunetele au fost modulate pe frecvenţa 7,83 Hz, adică cea mai benefică rezonanţă pentru creier şi corp. Simpla lor ascultare face ca organismul să vibreze pe o frecvenţă binefăcătoare şi să amplifice în corp energiile minunate ale Planetelor Sistemului Solar. Cele 10 melodii facilitează şi intrarea în starea de meditaţie.

 COMANDĂ AICI
Câteva dintre mărturiile utilizatorilor VITAL PROTECT

A. Mihai – medic veterinar, Târgovişte. Am cumpărat VITAL PROTECT pentru mine şi pentru soţia mea după ce am aflat mai multe informaţii despre prezenţa radiaţiilor electromagnetice şi despre efectele lor negative. Pe oricine ar pune pe gânduri gravitatea consecinţelor; amândoi lucrăm cu calculatorul şi vorbim mult la telefonul mobil. Pentru noi sunt de nelipsit. De aceea, am hotărât să căutăm o soluţie şi astfel ne-am achiziţionat aparatul VITAL PROTECT. În ce mă priveşte, de ceva timp mă supărau şi nişte pietre la rinichi. Surpriza mi-a fost mare când după doar o săptămână de la folosirea aparatului am început să le elimin. La efectul asta chiar nu mă aşteptam. Luând legătura cu domnul Bîrgăoanu, care mi-a explicat că V.P. are efecte mult mai profunde, am înţeles de ce s-a întâmplat acest lucru. Super! Pe mine m-a convins!
B. G. Sorin – elev, Iaşi. Mi-am convins părinţii că am nevoie de protecţie împotriva radiaţiilor emise de telefonul mobil, pentru că nu pot renunţa la el şi vorbesc destul de mult timp. Nu le-am mai spus că începusem să am dureri în urechi atunci când îl foloseam continuu zece minute. Probabil că ar fi luat măsuri mai drastice şi m-ar fi privat de conversaţiile mele lungi cu prietenele şi colegii. Odată ce mi-au dat acordul am început să caut pe internet şi am găsit acest aparat, VITAL PROTECT. Am înţeles cum funcţionează şi l-am cumpărat. Am observat că după două săptămâni nu mai simţeam dureri în urechi nici dacă petreceam mai mult de zece minute la telefon. Asta a fost grozav, însă ce i-a convins şi pe părinţii mei să-şi cumpere V.P. a fost faptul că mi se îmbunătăţise simţitor somnul şi mă simţeam mai odihnit. Suntem mulţumiţi de acest aparat şi îl purtăm cu noi oriunde mergem. Felicitări pentru realizare!
A. B. Ovidiu – medic, Râmnicu Vâlcea. Sunt medic şi ştiu ce înseamnă perturbarea organismului expus în permanenţă la radiaţii electromagnetice. Oricât aş vrea să mă feresc, îmi dau seama că sunt neputincios în faţa lor atât timp cât doresc să-mi împlinesc viaţa la oraş şi să accept tot ce implică ea. La fel de inutil este şi să încerc să remediez simptomele dacă nu găsesc soluţii pentru cauza lor. Aşa că, împreună cu soţia mea, medic şi ea, am început să ne informăm despre care sunt metodele de protecţie împotriva radiaţiilor. Am încercat mai multe variante, dar cu rezultate slabe. L-am văzut pe domnul Eugen Bîrgăoanu la o emisiune TV prezentând VITAL PROTECT. Ni s-a părut interesant şi am cumpărat; totuşi, mai sceptici din fire, am vrut doar unul pentru soţie. Dacă se simţea bine şi avea rezultate bune mai cumpăram unul. Însă, după aproximativ trei luni ea nu putea să-mi spună nimic concret, dar după o intervenţie de extragere a unor masele, soţia mea nu s-a plâns de dureri, aşa cum îi atrăsese atenţia stomatologul ei că se va întâmpla. A fost uimită şi recunosc că şi eu am început să corelez asta cu folosirea aparatului, dar tot nu m-a convins să mai achiziţionez unul. Soţia mea se simţea din ce în ce mai bine. Ce m-a făcut într-un târziu să-mi achiziţionez şi eu unul a fost observaţia ei plină de uimire: „Ştii ce se întâmplă? Reumatismul începe să dispară ‒ nu mi-a mai dat dureri de cap în ultima vreme... !” Ni se pare extraordinar! Aşteptăm să vedem ce îmbunătăţiri voi simţi şi eu! Oricum, mulţumim şi mult succes!
B. V. Cornel – lucrător  Metrorex, Bucureşti. Lucrez de şapte ani la metrou. Am dezvoltat câteva afecţiuni profesionale. Sunt inevitabile în mediul de acolo. Slăbirea auzului, stare de oboseală permanentă, stări de depresie, dureri de cap, acestea sunt doar câteva dintre tulburările care au apărut pe parcursul a şapte ani. Eu am considerat că asta reprezintă riscul meseriei şi n-am avut impulsul să caut soluţii, dar soţia mea, privind o emisiune în care era prezentat  VITAL PROTECT, s-a sfătuit cu mine şi după câteva argumente solide m-a convins să încerc. Am început să-l port în fiecare zi la serviciu şi noaptea îl ţin lângă pat. După aproximativ două luni auzul mi se îmbunătăţise mult şi eram mai vioi decât de obicei.  Am continuat să port V.P. Între timp şi-a cumpărat şi soţia. Sunt şase luni de când îl folosesc şi pot spune că aproape am uitat ce înseamnă durerile de cap. Am simţit nişte schimbări mari astfel că mi-am încurajat şi colegii să folosească urmând exemplul meu. Ceea ce a observat soţia mea este că se odihneşte mai bine şi că nu o mai supără aproape deloc ochii în momentul când stă la calculator. Bravo, aţi dat oamenilor ceva ce funcţionează cu adevărat! Vă mulţumim!
Adina R. - Bucuresti. Intr-unul din seminariile sustinute in firma pentru care lucrez, am luat cu mine aparatul si l-am pus pe o masuta din apropiere. Un participant suparat ca a fost scos din task-urile lui, s-a trezit brusc cu o mare durere de cap. Nu mi-a spus decat la urmatoarea intalnire care a avut loc la o distanta de 7 zile. A confirmat ca m-a judecat, a fost suparat pe mine, a emis ganduri urate. I-am spus ca aparatul a receptat atacul lui psi si i-a raspuns. A constientizat de unde i se trage durerea,  si-a cerut iertare fata de mine si in mai putin de un minut disparuse tot disconfortul.  Aparatul mi-a intarit imunitatea, n-am mai racit, n-am mai fost sensibila la virusi.
  • Greutate: 0.271kg
  • Produs de: AimGroup
COMANDĂ AICI
PUTEŢI VEDEA AICI O EMISIUNE CU EUGEN BÂRGĂOANU, FONDATORUL AIMGROUP, unde se vorbeşte şi despre dispozitivele AIMGROUP

08/10/2009 Conspiratia tacerii - Comanda si controlul mintii - Emil Strainu 1/5
Restul episoadelor pot fi vizionate direct pe youtube (click aici)
IAR AICI, O EMISIUNE DESPRE PUTEREA GÂNDULUI 
(Eugen Bârgăoanu invitat la Codul lui Oreste)



Watch Puterea Gandului - Codul lui oreste in Faith & Lifestyle | View More Free Videos Online at Veoh.com

De asemenea puteţi revedea cele două documentare despre RĂZBOIUL PARAPSIHOLOGIC AICI:
Prima Parte (Dezvăluiri)




A II-A Parte (Protecţia Psihică)


De asemenea, puteţi să studiaţi mai multe despre Legea Rezonanţei în următoarele articole şi documentare:

1) LEGEA REZONANŢEI

http://fymaaa.blogspot.com/2011/08/legea-rezonantei-30082011.html

2) SECRETUL - Legea Atracţiei

http://fymaaa.blogspot.com/2008/11/secretul-legea-atraciei.html


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...