Ieşirea Din MATRIX: Noi interviuri cu Bruce Lipton

marți, 31 ianuarie 2012

Noi interviuri cu Bruce Lipton

INTERVIEWS WITH BRUCE LIPTON (2010 si 2011) 
ON TVR CLUJ

Va prezentam astazi 2 noi interviuri realizate de Cristian Muresan, producatorul emisiunii ”Știință și cunoaștere” de la TVR Cluj, cu Bruce Lipton. Primul interviu a fost realizat de Cristian in 2008 si l-am publicat pe blog la articolul despre Parintitul Constient. De data aceasta interviurile sunt realizate si video, iar impactul este cu atat mai puternic. O realizare exceptionala! Multumim Cristian! Cu aceasta ocazie ai mai ”spalat” din pacatele televiziunii nationale.
Despre Bruce Lipton nu prea mai avem ce sa spunem. Pentru noi este un personaj foarte important caruia i-am dedicat o intreaga categorie pe blogul nostru, categorie intitulata BRUCE LIPTON.
Exista asadar multe articole si documentare in care apare acest minunat om de stiinta si va invitam sa le rasfoiti cu incredere. 

Astazi ne bucuram sa va putem prezenta si una dintre cartile lui Lipton aparute in Romania la Editura For You intitulata Biologia Credintei , carte pe care o puteti cumpara aici si citi aici:

Ultima carte a lui Bruce Lipton tradusa si in Romania, tot de Editura For You (multumim Monica Visan) intitulata EVOLUTIE SPONTANA vol I + II poate fi citită de aici.

Actualizare : a apărut și cartea EFECTUL LUNII DE MIERE.

Transcriptul ultimului dintre interviuri realizat in decembrie 2011, care a fost difuzat la TVR Cluj in ianuarie 2012, poate fi citit aici:
Interviu Cu Bruce Lipton 2011

VEDEȚI INTERVIURILE AICI:

INTERVIUL DIN NOIEMBRIE 2010 


INTERVIUL DIN DECEMBRIE 2011



Pentru cei care doresc sa aprofundeze si mai mult subiectul, le recomandam sa cumpere cele doua carti ale lui Lipton, publicate si in Romania de Editura For You:

1) Biologia credintei - Bruce H. Lipton
2) Evolutie spontana - vol. 1+2 - Bruce H. Lipton Steve Bhaerman

9 comentarii:

  1. Ar fi interesant daca s-ar putea colabora cu domnul Cristina Muresan; o persoana deosebita!
    Pentru cei ce-si mai amintesc, domina sa, a fost prima persoana din Romania dupa 1990 cind a prezentat la TVR Cluj, in cadrul emisiunii "Stiinta si cunoastere", subiecte legate de fenomenul OZN, padurea Baciu, parapsihologie etc.

    Multumesc.
    Cactus \|/

    RăspundețiȘtergere
  2. Noi am avut mai multe discutii cu domnul Cristian insa in timp am realizat cu surprindere natura duplicitara a individului. Este suficient sa urmariti emisiunile dansului de pe canalul lui de pe 4shared http://www.4shared.com/dir/J8s6-MgV/Cristian_Muresanu.html , mai ales primele, sa vedeti ce vrem sa spunem.
    Dincolo discutiile in contradictoriu pe care le-am avut cu el, apreciem insa ceea ce este in regula in ceea ce face.
    Primul film despre conspiratii pe care l-am vazut in viata asta prin anii 90, era tradus de Cristi Muresan si se dadea la TVR Cluj prin anii 90 si era despre Forta a 5-a a lui Einstein. Acel documentar l-am pus aici http://fymaaa.blogspot.com/2009/06/misteriosul-albert-einstein-4062009.html
    De asemenea Cristi Muresan mai apare si in documentarul despre Padurea Baciului facut de Daniel Roxin si Gabriel vasilescu. Documentarul este de asemenea pe blog. Ce e al lui e pus deoparte.

    RăspundețiȘtergere
  3. @FYM, daca cunosti mai multe date despre domnul Cristian, spune-le si celorlalti care nu le cunosc.

    Cu intelegere,
    Cactus \|/

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu o sa redam aici discutiile noastre private cu Dl. Muresan, insa v-am invitat sa va faceti singuri o idee despre individ urmarindu-i emisiunile de la TV. Arhiva de emisuni se poate vedea aici http://www.4shared.com/dir/J8s6-MgV/Cristian_Muresanu.html#dir=38072213 . De exemplu, uitati-va la emisiunea despre Euri http://www.4shared.com/dir/J8s6-MgV/Cristian_Muresanu.html#dir=38072213 . Noi am purtat niste discutii in contradictoriu din cauza acestor emisiuni si cel p[utin noi, ne-am convins ca domnul Muresan este duplicitar si cu mai multe feţe. Poate ne inselam insa asa gandim acum.

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu am acces la linkurile despre Euri, dar ele exista si poti afla ce sunt cu adevarat citind o carte stiintifica - Divina
    Carte

    Deşi este intitulată Divina Carte , Ea conţine extrem de mulă informaţie despre ştiinţă (materie, antimaterie, particule elementare, forţe nucleare, Big Bang, graviton, găuri negre, etc) şi mai ales explică natură proceselor care au loc. Ştiinţa este suprema credinţă şi credinţa este suprema ştiinţă, iar separarea acestora este imposibilă. Totuşi vă puteţi bucura de această carte ca de o adevărată carte ştiinţifică şi având în vedere pregătirea dv. ea va fi înţeleasă mai uşor.

    Nu lăsaţi denumirea site-ului http://armagheddon.ro/ sau a altor nume (pot părea pretenţioase sau holiudiene) să fie piedica între dv. şi adevărurile divine. Site-ul nu are intenţii financiare, este lipsit de orice reclamă, prezintă adevăruri divine revelate unui român şi cuprinse într-o singură carte – Divina Carte.

    Vă provoc să găsiţi în carte teorii care nu sunt adevăruri ştiinţifice, dar mai ales vă provoc să exprimaţi noi adevăruri ştiinţifice în urmă concluziilor ce le veţi trage citind cartea. Îmi este imposibil să îmi imaginez ce putere are această carte în mâinile unor oameni care îi înţeleg toate nuanţele.

    Cartea nu are nevoie de certificarea adevărurilor divine prezentate în cadrul ei, dar oamenii cu pregătire ştiinţifică pot înlătura scepticismul unor persoane neîncrezătoare.

    Vă doresc GÂND BUN

    RăspundețiȘtergere
  6. Ori si-a sters contul domnul Cristi ori i s-au sters. Nu stim ce legatura are cartea aceea cu eurile si ce discutam aici.

    RăspundețiȘtergere
  7. Legatura dintre cele 2 este una puternica. In doua surse independente se trateaza in aceiasi termeni despre acelasi subiect- fizica cuantica. DA exista extrem de multa fizica cuantica in Divina Carte. Totusi pentru cazul concret al Eurilor am facut o confuzie datorita imposibilitatii de a accesa link-ul. In Divina Carte Eurile sunt Fiinte energoplasmatice - Tati Divini care ne au in grija si protectie, iar filmul era probabil despre E-uri. Carte are referiri extrem de clare si despre Padurea Baciului. iulian.ion36

    RăspundețiȘtergere
  8. Da... in linkuri era vorba de E-urile alimentare.

    RăspundețiȘtergere
  9. O să vi se pară inițial extrem de surprinzător să asociezi biologul Bruce Lipton și o carte numită Divina Carte.
    După cum știți Bruce Lipton este un ”biolog spiritualizat”, o ”evoluție spontană” de la statutul de clasic biolog newtonian.
    Iar Divina Carte este o carte de știință și Credință, o uneală a unei evoluții spontane a fiecăruia dintre noi.
    Citiți cateva dintre punctele lor de convergență pe semiomroman.blogspot.ro - Bruce Lipton și Divina Carte.

    RăspundețiȘtergere

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...