Ieşirea Din MATRIX: IMPORTANT: Semnati pentru oprirea cenzurii pe internet si dati linkul mai departe!!! (31.01.2011)

marți, 31 ianuarie 2012

IMPORTANT: Semnati pentru oprirea cenzurii pe internet si dati linkul mai departe!!! (31.01.2011)

OPRIȚI ACTA!
 
Acum o săptămână publicam un articol despre ACTA, SOPA si PIPA. Se pare ca momentan, in SUA, conform Antenei 3,  SOPA nu a fost legiferată. Bravo lor!
Însă ACTA merge mai departe si  in iunie 2012 vom afla deznodamantul.

”Este momentul sa actionam cu totii si sa le trimitem un semnal clar celor care vor, sub pretextul protejerii drepturilor de autor, sa ne cenzureze, sa ne violeze intimitatea, sa aiba un cadru legal pt inchiderea siteurilor si blogurilor care nu convin Noii Ordini Mondiale. Asa cum deja ati inteles, cea mai mare parte a presei scrise si audio-vizuale este controlata de sistemul corupt care ne fura si ne minte; ultima baricada a luptei pentru libertate si demnitate este internetul.
Semneaza si tu petitia care va ajunge la toti membrii Parlamentului European si trimite aceste informatii tuturor prietenilor si cunoscutilor tai!

Semneaza aici: http://www.avaaz.org

La ora postarii acestui articol erau 1 252 000 de semnaturi ...”
SURSA: Blogul Daniel Roxin 
De asemenea puteti semna o petitie si aici:

http://www.petitieonline.com/opriti_acta

Pagina facebook:
http://www.facebook.com/stop.acta.romania 
Vă rugăm să spuneți la cât mai multe persoane despre această petiție. Cu cât mai multe semnături, cu atât mai multă atenție alocată petiției din partea mass media și a persoanelor cu putere de decizie.
Foarte inspirat a vorbit Mircea Badea despre ACTA la Sinetza Zilei (Antena3)


Dar mai ales in cadrul emisiunii În Gura Presei (Antena 3)

Felictări Mircea! Uneori vorbești si de lucruri cu adevarat importante! Un astfel de curaj lipseste majoritatii oamenilor de presa din Romania.

"ACTA ne va îngrădi libertatea de exprimare, minţile şi dreptul de a trăi pe această planetă" !

Comunitate de hackeri Anonymous s-a adresat din nou românilor. Ei au precizat că tratatul internaţional ACTA îngădeşte libertatea de exprimare. Ei mai amintesc că nu sunt o organizaţie de niciun fel, ci oameni de pe internet care "luptă împotriva sclavagismului economic şi monetar".
Comunitate de hackeri a postat un nou clip pe YouTube intitulat "Anonymous message to Romania 2 - ACTA".
"Salutări, cetăţeni ai României. Noi suntem Anonymous.
În timp ce protestele voastre au început să scadă din cauza vremii urâte şi politicienii voştri îşi continuă circul pe ecranele televizoarelor voastre, Parlamentul European a semnat tratatul ACTA. Acesta va impune o dictatură pe internet. Fiecare aspect al activităţii voastre pe Internet va fi monitorizată. Trebuie să acţionaţi acum.
Dincolo de jocuri video şi alte concepte de divertisment care există pe Internet, se află un aspect mult mai puternic, care uneşte oamenii: comunicarea.
În timp ce dreptul nostru de a împărtăşi sau primi liber informaţii ne este luat de ACTA, trebuie să realizăm că acesta este primul pas în direcţia unei dictaturi fasciste globale, care ne va îngrădi libertatea de exprimare, minţile şi, în cele din urmă, dreptul de a trăi pe această planetă.
Nu vă fie frică, Anonymous este alături de voi. Nu suntem un grup, nu suntem o organizaţie de niciun fel. Suntem oamenii de pe Internet, care luptă împotriva sclavagismului economic şi monetar. Ridicaţi-vă şi faceţi-vă vocile auzite. Informaţi-vă. Căutaţi ACTA pe Google şi aflaţi ce înseamnă. Noi suntem Anonymous. Treziţi-vă!", spun Anonymous.
 VEDEȚI FILMULEȚUL TRADUS, AICI:
(mulțumim OasteaDigitală.com)



Primul mesaj de la Anonymus pentru Romania poate fi vazut, tradus, aici.

”Statele din Uniunea Europenă au semnat,  în Japonia, tratatul internaţional ACTA, care reglementează produsele contrafăcute şi-şi întinde influenţa şi asupra pirateriei online. Conform site-urilor de specialitate, ACTA va reduce libertăţile pe internet. Printre ţările care au semnat tratatul la Tokyo se numără Polonia,Franţa, Finlanda, Irlanda, Italia, Portugalia, România, Grecia şi acelelalte 21 de ţări ale Uniunii Europene, anunţă Associated Press. 
Până acum ACTA fusese semnată de Australia, Canada, Japonia, Coreea de Sud, Maroc, Noua Zeelandă, Singapore şi Statele Unite ale Americii.
Deocamdata Franta si Germania refuza semnarea acordului iar comisarul european responsabil cu aceas aspect si-a dat demisia !” SURSA: http://www.adevarul.ro/

 Spune NU A.C.T.A RoSUB ( Informeaza-te corespunzator)
Spune NU tratatului A.C.T.A. RoSUB (Informeaza-te corespunzator)


ACTUALIZARE (1.02.2012)

 ”Informatii bulversante. TREBUIE sa vezi aceste filmulete!

Este foarte important sa vizionezi aceste filmulete si sa dai informatia mai departe, la cat mai multi. Doar cunoasterea acestor lucruri de majoritatea dintre noi ne poate proteja libertatea. Oculta este decisa sa introduca cat mai repede dictatura Noii Ordini Mondiale iar noi trebuie sa ne unim pentru a nu permite acest lucru. Daca printre cunoscutii sau prietenii tai sunt si oficiali ai statului roman sau chiar politicieni, convinge-i sa vizioneze aceste filmulete pentru ca, poate, in acest fel se vor trezi la realitate si vor reactiona public. Nu pierde timpul! Vizioneaza ambele filmulete si apoi trage o concluzie!...

Important: daca stii cum, descarca aceste filmulete si posteaza-le inca o data pe youtube sub un alt nume (chiar modifica-le cu o secunda-doua lungimea pentru a fi cat mai greu de recunoscut de cei care ar dori sa le stearga) sau trimite-le pe transfer si altora. Pu-ne umarul si fa si tu ceva! Este excelent si daca trimiti informatia la toti cunoscutii tai...

Daniel Roxin
SURSA: http://danielroxin.blogspot.com/

Alex Jones dezvăluie Planul Google de dominare a Internetului

Opreşte ACTA şi SOPA - Îţi spun CUM să o faci !

ACTUALIZARE! (17.02.2012)
MOMENTAN ACTA A PICAT IN UE! URA!!!

"Nimeni nu poate sa urmareasca, ce faci pe internet''. Iata decizia Curtii Europene de Justitie, care da astfel o lovitura controversatului acord ACTA, prin care se doreste infiintarea unei politii a internetului.
Hotararea judecatorilor din Luxemburg se aplica in toate tarile Uniunii Europene.
Decizia Curtii este perceputa ca o gura de oxigen de cei care se tem ca tratatul ACTA ii va obliga pe furnizorii de servicii on-line sa controleze traficul de pe net.
Judecatorii europeni au spus foarte clar ca: "Administratorul unei retele sociale online nu poate fi constrans si instituie un sistem de filtrare general, care sa-i vizeze pe toti utilizatorii sai, pentru a preveni utilizarea ilicite a operelor muzicale si audiovizuale".
ACTA are insa o serie de prevederi controversate, cum ar fi sa ii oblige pe furnizorii de net sa iti divulge datele personale, daca transmiti materiale pentru care se pot percepe drepturi de autor.
Decizia Curtii Europene de Justitie are putere de lege la nivelul intregii Uniuni Europene.
Iar in acest caz nici Romania nu poate sa ratifice ACTA, spun juristii.

Un comentariu:

  1. Am semnat petitia si am redistribuit informatia;sper sa ajute cu ceva...imi place initiativa voastra.

    RăspundețiȘtergere

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...