Ieşirea Din MATRIX: ATLANTIS - Dispozitiv radionic pentru materializarea formelor gând şi a intenţiilor benefice (14.12.2011)

miercuri, 14 decembrie 2011

ATLANTIS - Dispozitiv radionic pentru materializarea formelor gând şi a intenţiilor benefice (14.12.2011)

RECLAMĂ


ATLANTIS
Dispozitiv radionic pentru materializarea formelor gând şi a intenţiilor benefice

Radionica, între ştiinţă şi magie

       Unul dintre cele mai misterioase domenii ale ştiinţei, considerat multă vreme magie sau apanajul unor iniţiaţi, este radionica. Este o veritabilă ştiinţă a rezonanţei. Dacă ar fi să dăm o definiţie cât mai concisă, am spune că radionica este arta de a pune rapid în rezonanţă (a face să oscileze pe aceeaşi frecvenţă de vibraţie) două sisteme. Din acest punct de vedere, tot ceea ce există în manifestare este radionică (rezonanţă). Majoritatea oamenilor folosesc inconştient radionica, zi de zi, clipă de clipă, pentru cele mai banale lucruri şi tocmai faptul că o utilizează în mod curent îi face să nu o mai sesizeze, să nu mai vadă miraculosul din ceea ce se întâmplă clipă de clipă.

Ce este radionica şi cum funcţionează ATLANTIS 

       Atlantis este un dipozitiv care are la bază principiile de radionică. O acţiune radionică nu presupune un transfer de energie, în sensul acceptat de ştiinţa modernă, ci produce o structurare informaţională în sistemul asupra căruia acţionăm, astfel încât el se acordează pe frecvenţa fenomenului pe care vrem să-l manifestăm.
       În primul rând, orice acţiune radionică se realizează începând cu o conştientizare. A conştientiza înseamnă un apel la substratul nostru cel mai profund, la subconştientul care ordonează şi armonizează totul, la scânteia divină existentă în fiecare fiinţă umană. Conştientizarea urmăreşte să înţelegem dacă acţiunea pe care vrem să o întreprindem este ecologică (armonioasă pentru noi şi mediu). Studiile şi experimentele pe care noi le-am întreprins au pus în evidenţă că dincolo de nivelul fizic (corpul fizic) există ceva mai profund, imperceptibil pentru conştiinţa obişnuită, care guvernează şi influenţează tot ceea ce se petrece în plan fizic. În termeni psihologici acest substrat se numeşte memorie de lungă durată, noi vom utiliza însă termenul de „Sine” pentru a fi în concordanţă cu textele tradiţionale străvechi despre spiritualitate. Acest substrat este omniprezent, omnipotent, omniscient (studii ale lui Theodule Ribot, Raymond Abrezol etc.).

PENTRU COMENZI CLICK AICI

Semnalele mixte trimise subconştientului, cauza blocajelor

       Sinele manifestat în fiecare dintre noi, nu numai că este omniprezent, omnipotent, omniscient, dar El răspunde la fiecare cerere şi la fiecare întrebare pe care mintea noastră le formulează. Blocajele şi limitările în obţinerea unor rezultate apar din cauza fluxului mental continuu care aduce cu el o mulţime de informaţii contradictorii. De-a lungul cercetărilor noastre am putut constata că de fiecare dată când cineva are dificultăţi în a obţine succesul într-o direcţie, aceasta este din cauza semnalelor mixte trimise subconştientului. De exemplu, cineva îşi doreşte bani (o situaţie materială prosperă), dar în acelaşi timp trimite constant subconştientului său ideea că banii sunt ceva murdar. În astfel de situaţii, subconştientul reacţionează, în cel mai fericit caz, neutru.

Cum te ajută radionica, ce poate face ATLANTIS? 

       Radionica realizează o punte prin care mintea operatorului alimentează permanent un gând, fără ca utilizatorul să fie permanent focalizat şi conştient asupra lui. Stabilirea acordului, care durează câteva secunde, creează o sinapsă externă ce menţine în subconştient ideea pe care vrem să o manifestăm. Atunci se creează tot felul de conjuncturi care ne fac să înţelegem engramele care ne blocau, şi la un moment dat se produce un declic şi forma-gând mentalizată devine realitate.

Gama de aplicaţii şi rezultatele obţinute cu ATLANTIS

        Gama de aplicaţii a acestui aparat este foarte largă, putând fi folosit în cele mai diverse domenii. Nu avem pretenţia că am cuprins sfera de indicaţii şi efecte şi te rugăm să ne scrii pentru a ne comunica rezultatele pe care le-ai obţinut folosind Atlantis.
        Din punct de vedere terapeutic, efectele aparatului se simt încă de la primele şedinţe. Atragem aici atenţia că boala este un fenomen complex care are foarte multe implicaţii şi nu oricărei fiinţe îi este dat să se vindece rapid, aşa că toate consideraţiile care urmează sunt la modul general şi trebuie avut în vedere faptul că fiecare bolnav prezintă anumite particularităţi.
 · durerile uşoare în diverse părţi ale corpului dispar în mai puţin de jumătate de oră;
 · bolile uşoare (ulcer, răceală, indigestie, dureri reumatice etc.) suferă evoluţii pozitive radicale în mai puţin de o săptămână;
 · hemoragiile interne pot fi stopate în câteva ore;
 · boli mai grave, suferă ameliorări vizibile în mai puţin de 21 de zile de acţiune.
 · blocajele la diverse niveluri din corp sunt eliminate rapid;
 · dinamizarea unor centri de forţă este percepută aproape instantaneu.
       La nivel spiritual apar foarte multe înţelegeri şi conexiuni astfel încât utilizând Atlantis fiinţa învaţă să comunice cu Sinele său, se produc veritabile salturi de conştiinţă, indiferent de domeniul în care este utilizat aparatul. În timp, această comunicare cu Sinele face ca operatorul să manifeste direct toate aceste elemente, fără ajutorul aparatului
Cele mai dificile probleme rezolvate cu ATLANTIS

       De-a lungul timpului, oamenii au sunat sau au venit personal să mulţumească şi să povestească despre rezultatele pe care ei le-au obţinut cu ajutorul acestui dispozitiv radionic. Foarte mulţi au simţit să împărtăşească reuşitele lor, aşadar efectele despre care vorbim sunt verificate şi în practică. În plus, chiar şi grupul nostru de cercetare a fost suprins de anumite rezultate despre care ne-au povestit oamenii, fapt care ne-a demonstrat încă o dată că lucrul cu Sinele are implicaţii benefice profunde şi nebănuite. Am ales doar câteva dintre problemele mai dificile pe care oamenii au reuşit să le rezolve după câteva acţiuni radionice cu ATLANTIS:

P. George – Cluj.  Un copil de 9 ani. În urma unui accident de maşină a suferit o fractură de coloană în zona cervicală cu paralizia corpului. Medicii nu i-au dat nicio şansă de regenerare. După trei săptămâni de lucru cu ATLANTIS, copilul a început să aibă dureri foarte mari în zona gâtului şi să simtă înţepături extrem de puternice, dar şi curenţi în mâini şi picioare. După o lună şi jumătate putea deja să meargă. La un an de la accident nu mai avea niciun fel de sechele.
A. Nicu – Bucureşti. Angajat ca funcţionar. În urma unei hotărâri guvernamentale a suferit o diminuare a salariului şi unele sporuri pe care le primea au fost anulate. Acest lucru urma să-i pună în pericol stabilitatea şi bunăstarea familiei. Prima dată a introdus în ATLANTIS o afirmaţie prin care voia anularea acestei hotărâri. După o discuţie cu noi, în care i s-a explicat că nu poate interveni în destinul tuturor celor care fuseseră afectaţi de această hotărâre, a schimbat afirmaţia şi în trei săptămâni a fost transferat la alt departament unde a primit un salariu care compensa cu mult sporurile pe care le pierduse.
S. Ciprian – Constanţa. A folosit ATLANTIS în diferite situaţii legate de sănătate, bani, relaţii şi spiritualitate. Ne-a relatat unul dintre rezultatele care s-au materializat la scurt timp după ce a început să folosească dispozitivul radionic. Se afla într-o perioadă dificilă din punct de vedere financiar, având nevoie de o sumă semnificativă de bani cu care să-şi rezolve o problemă. A folosit una dintre afirmaţiile pozitive oferite ca exemplu în manualul de utilizare ce însoţeşte dispozitivul. După patru zile de emisie a primit pe neaşteptate banii de care avea atâta nevoie. În felul acesta, a reuşit să iasă din situaţia strâmtorată în care se afla şi să se relaxeze.
M. Ionuţ – Bucureşti. Un tânăr de 28 de ani cu ciroză în fază terminală. Medicii i-au mai estimat maxim 2 luni de trăit. După aproximativ o săptămână de la cumpărarea aparatului Atlantis a reuşit să formuleze o afirmaţie care să îl implice emoţional şi să simtă acordarea. A început să lucreze zilnic cu Atlantis făcând acordarea din 3 în 3 ore. La mai puţin de 2 săptămâni în timp ce se afla pe stradă a avut o experienţă iluminatoare în urma căreia a înţeles că de fapt avea o poziţie aplecată spre dreapta, care congestiona ficatul şi coloana îi era strâmbă. S-a îndreptat pe loc şi a avut o stare de bine „cum nu a mai simţit de la 14 ani”. S-a oprit şi s-a aşezat pe o bancă, şi s-a liniştit şi în timp ce se relaxa a surprins o incantaţie mentală din subconştient, la adresa soţiei lui cu care avea o relaţie dificilă, care spunea „îmi mănânci ficaţii!” Imediat ce a surprins-o, incantaţia s-a oprit. O lună şi jumătate mai târziu, când şi-a făcut analizele medici i-au spus că nu mai are nicio urmă de ciroză.
Mihaela V - Bucuresti. M-a ajutat sa materializez foarte multe proiecte de suflet: pelerinajele la Ierusalim, Fatima s.a. Lucrul cu el a deschis POARTA CONSTIENTIZARII, ACTIUNII, INTEGRARII. M-am simtit ca un scolarel care primeste mai lesne raspunsuri de la UNIVERS. As vrea sa precizez ca daca afirmatia este setata corect si ai toata increderea  fara sa interpui intre ea si “ potentialul viitor”, indoieli, frici, emotii negative, in foarte scurt timp ea devine realitate. Lucrul cu Atlantis-ul m-a ajutat sa fiu constienta de faptul ca ceea ce suntem in potential putem fi si in manifest.
  • Greutate: 1.39kg
  • Produs de: AimGroup
PENTRU COMENZI CLICK AICI 

PUTEŢI VEDEA AICI O EMISIUNE CU EUGEN BÂRGĂOANU,
FONDATORUL AIMGROUP, unde se vorbeşte şi despre dispozitivele 
AIMGROUP

08/10/2009 Conspiratia tacerii - Comanda si controlul mintii - Emil Strainu 1/5 

Restul episoadelor pot fi vizionate direct pe youtube (click aici)

IAR AICI, O EMISIUNE DESPRE PUTEREA GÂNDULUI  

(Eugen Bârgăoanu invitat la Codul lui Oreste)


Watch Puterea Gandului - Codul lui oreste in Faith & Lifestyle | View More Free Videos Online at Veoh.com

De asemenea puteţi revedea cele două documentare despre 
RĂZBOIUL PARAPSIHOLOGIC AICI:

Prima Parte (Dezvăluiri)


A II-A Parte (Protecţia Psihică)

De asemenea, puteţi să studiaţi mai multe despre Legea Rezonanţei în următoarele articole şi documentare:

1) LEGEA REZONANŢEI
http://fymaaa.blogspot.com/2011/08/legea-rezonantei-30082011.html
2) SECRETUL - Legea Atracţiei
http://fymaaa.blogspot.com/2008/11/secretul-legea-atraciei.html

4 comentarii:

  1. Foarte interesant dar ma intreb daca intradevar acest dispozitiv de 1600 ron intradevar face minuni sau e doar o pacaleala ca si alte dispozitive "minune" care apar la televizor de exemplu, la rubrica teleshoping.
    In teorie are sens si logica legea rezonantei dar oare se poate si inventa un dispozitiv capabil de a interactiona la acest nivel?!

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu am cumparat un aparat Atlantis, si n-am observat nici un efect in vindecare. Poate ca nu l-am folosit eu cum trebuie, dar mi s-a parut ciudat ca sunt singurul la care nu merge, si in rest toata lumea are numai realizari pe forumurile lor. Oreste spunea ca firmele de acest profil mai trag si tepe, ca doar suntem o economie de piata, nu ?

    RăspundețiȘtergere
  3. Pai initiaza si tu un forum contra. Atata timp cat nu exista si relatari contra, oamenii nu vor putea fi obiectivi. Noi nu l-am testat si nici de pareri contra nu auzisem. Asa ca nu stim ce sa zicem.

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu sunt neaparat contra, nu exclud faptul ca eu sa nu-l fi folosit cum trebuia, desi mai probabil mi se pare faptul ca aparatul sa nu fie bun. La sincer vorbind, prima data cand am citit despre radionica, m-a bufnit rasul, fiind electrician de meserie. Dar mi-am adus aminte de Schrodinger, care a ramas in istorie tocmai datorita unor ecuatii pe care le credea stupide si am continuat. M-am lamurit curand ca energia undelor de forma nu e studiata suficient la ora actuala, sau cel putin oficial vorbind, si ca exista o legatura intima cu mecanica cuantica. Din amintirile mele de pe la cursurile de electronica, emisia in spectrul de radiofrecventa apare cand oscilatorul final este acordat la cel putin 50 de Mhz, ceea ce nu este cazul cu aceste aparate. Deci, varianta cu spectrul EM cade. Sa fie oare vreun spectru de radiatie nedescoperit inca la nivel de audiofrecventa care sa se manifeste la un nivel inferior ? Asta sustin adeptii radionicii, care se pare ca nu sunt foarte putini. Revenind la aparatul Atlantis, acordajul l-am facut cu un pendul special, o metoda mult mai "exacta" decat cea recomandata de ei in manual, cu frictiunea pe niste suprafete special construite. Cand am observat totusi ca nu se schimba nimic in dimensiunea tumorii pe care o atacasem in cazul unei cunostinte, m-am gandit sa-l testez. Dupa indicatiile gasite pe un site extern, radiatiile oricarui aparat radionic indreptate catre chakra din mijlocul fruntii se simt in cateva minute, zona fiind foarte sensibila, si dupa 1/2 ora apar chiar dureri de cap. Deci, am setat aparatul Atlantis pe propria mea chakra si am asteptat...toata ziua. De simtit, n-am simtit nimic, nici macar din cauza autosugestiei. Concluzia ... o trage fiecare. A mea e simpla, dar n-o expun.

    RăspundețiȘtergere

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...