Ieşirea Din MATRIX: GEORGE KAVASSILAS - Călătoria Noastră Acasă şi Marea Înşelătorie - primele 2 părți din 3

vineri, 16 decembrie 2011

GEORGE KAVASSILAS - Călătoria Noastră Acasă şi Marea Înşelătorie - primele 2 părți din 3


OUR JOURNEY HOME AND THE GREAT DECEPTION (2011)  

George Kavassilas ne atentioneaza sa fim pregatiti pentru un major eveniment de control mental.


"Timpul marii schimbari este acum, şi este rezultatul celor care s-au angajat in aceasta călătorie cu eoni în urmă. Toţi cei care au ales să fie aici în acest moment sunt pe cale de a experimenta o transformare de o magnitudine pe care puţini o pot intelege in prezent - transformarea Pamantul nostru, a Mamei Divine şi a Umanităţii ei în fiinţe de creatori de Lumina şi universuri. "- George Kavassilas


"Timp de secole, oamenii care ne-au condus, care ne-au invatat, ne-au mintit si au ipotecat Viitorul Omenirii ! Lucrurile au mers prea departe, mult prea departe! Familia de Lumina din care facem parte, este nevoita sa intervina. Toate avertismentele au fost in zadar ! În aceasta perioada are loc un proces care poarta numele de “basculare a constiintei umane”. O noua specie se naste , se transforma din ea insasi. Experienta umana a lui ,,Homo sapiens “, existenta lui ce se desfasoara intr-o singura ,,jumatate” a infinitului, aceea pe care o denumim ,, lume” si in care navigam, se va opri, vechile setari fiind prea restrictive pentru evolutia lui in acest univers, care se afla în expansiune cu o viteza de accelerare permanenta. Homo humanus isi traieste Apocalipsa (Revelaţia). Micro si macro se vor sincroniza , schimbarea va fi radicala ! Pentru multi oameni , care traiesc la frontiera acestor lumi, tot ce va urma, va fi ,,dumnezeiesc de simplu”. Numarul celor care sunt dispusi sa vorbeasca despre experientele traite (reale,nu SF), va creste cu fiecare zi . Iubirea (acest foc divin) va deschide usa altor dimensiuni. " SURSA: http://timisoaralive.com

George Kavassilas este un individ care s-a afalat pentru lungi perioade de timp sub influenta atat a entitatiilor benefice cat si malefice, fiind controlat mental de acestea. Experienta lui este descrisa pe scurt in filmuletele de astazi. Mai multe puteti citi pe site-ul lui: http://www.our-journey-home

Notă: Desi nu suntem neaparat de acord cu ce se vorbeste in aceste filmulete, le prezentam totusi, deoarece reprezinta, niste puncte alternative de vedere. 

Cateva dintre ideile noi si discutabile pe care acest film le aduce sunt:

1) La nivelul 3D in care se gaseste ancorata constiinta majoritatii omenirii, nu exista liber arbitru. 

2) Fiintele energetice de lumina nu sunt obligatoriu benefice. Federatia Galactica A Luminii este rauvoitoare, iar epoca de lumina prezisa este de fapt una de adanc intuneric. Exista si fiinte benefice, insa trebuie avut un mare discernamant.

3) Multi extraterestrii sau alte fiinte care vorbesc omenirii prin intermediul unor canale umane (channelleri) desi sunt sincere in crezurile lor, sunt si ele la randul lor, manipulate de alte entitati de "lumina" orientate negativ si sunt a randul lor, prinse in ignoranta.

Asadar, atentie la DATA FIXA 21.12.2012. Se ridica un SEMNAL DE ALRMA!

21.12.2012, o data aflata intr-un calendar conceput de om, fara o legatura reala cu vre-un ciclu cosmic sau divin, poate fi cea a inceperii acestui control mental din partea Federatiei Galactice a "Luminii". Dupa unii cercetatori, calendarul mayas s-a incheiat deja in 28 oct 2011 , asa ca se ridica tot mai multe semne de intrebare in legatura cu presupusa ascensiune in lumina din 21.12.2012. Sunt tot mai multe semne ca va fi doar un eveniment de manipulare sociala, programat in avans si cu ajutorul entitatilor malefice de "lumina" din dimensiunile subtile. Majoritatea mesajelor despre 2012 sunt suspect de pline de cuvinte mari, care mai de care mai stralucitor, invelite intr-o poleiala cu parfum stiintifico-spiritual, cu un limbaj de lemn NEW AGE-ist , venite din fel si fel de surse, mesaje care seamana mai mult cu nişte tinichele zanganitoare ce vor sa atraga atentia cu orice pret asupra lor. Sa ramanem asadrar, lucizi si atenti. Sa nu ne cramponam in date fixe. Datele fixe sunt suspecte. Sa credem insa in schimbarea inspre bine, sa anticipam cu speranta si optimism viitorul nostru, sa actionam in directia acestei credinte transformandu-ne pe noi insine in fiinte cat mai benefice si frumoase. Sunt si semne bune!

                                                         DESCĂRCARE RAPIDĂ
(ambele părti)
SAU AICI - ambele parti 

VEDEŢI FILMUL TRADUS AICI:

PRIMA PARTE 

PARTEA A II-A

Din pacate partea a 3-a nu e tradusa, si va invitam pe aceasta cale pe cei pasionati de subiectul de azi, sa va aduceti aportul, daca simtiti sa o faceti. Va multumim!

Aici puteti vedea un interviu luat de cei la Proiectul Camelot lui George Kavassilas. 

Despre anul 2012 am vorbit mult in Categoria 2012 .

15 comentarii:

  1. nu am rabdarea necesara vizionari filmelor,intr-u cat vreau sa pastrez cat mai multa vreme bucuria cuare mi-a lasat sa -mi umple sufletul si inima acest mesaj.Mie nu imi vorbeste nici o entitate,dar stiu deja tot ce ai scris, si chiar mai mult, si eu chiar ma transform, si chiar am abilitati, si chiar vom ramane numai planetarii alesi, cei ce-si amintesc de sine si de Sursa.CE nu stiu inca despre mine, este cum sa pot sa pastrez alegerea facuta.SA raman in lumina, as fi spus altadata....acum zic ca trebuie sa ieasa lumina din mine...eu m-am vazut din iubire si lumina...si bucurie si multuminre.dar tot asa repede m-am defectat, debusolat, dezaxat..iar acum astept sa ma transform, biologic, la propriu, corpul meu este prtegatit sa mearga mai sus cu mine cu tot.deja am uitat nr mortilor mele in ultimile 12 luni...
    pace sa avem si bucuria luminii VII

    RăspundețiȘtergere
  2. La minutul 10.26 incepe sa spuna ceva ce se contrazice total cu ceea ce zice inainte de acest moment.
    Nu poti vorbi in aceeasi prelegere despre "lumina buna" si "lumina falsa" iar apoi sa spui (min. 10.26) ca "nu exista corect sau gresit, exista doar ceva potrivit fiecarei persoane" - apoi sa ai pretentii ca esti coerent.
    Nu am mai avut rabdarea sa ascult mai departe asemenea aberatii...
    La un moment dat in timpul cautarilor mele am observat un fapt surprinzator (asa mi s-a parut atunci) si anume ca: daca X nu-mi dadea un sut in fund la momentul t atunci eu nu treceam la next level pentru ca mi-era caldut si bine unde ma aflam (evident ca a trebuit sa se repete de n ori experienta ca sa pot observa..:))))
    Apoi am mai observat ceva: ca puterea cu care mi se dadeau suturile crestea direct proportional cu cat tineam mai tare cu dintii sa nu "plec" din acea experienta.
    Acum DUPA ce am avut rabdarea sa privesc experienta detasat imi dau seama ca acel "rau" (acele suturi) mi-a facut de fapt un mare BINE.
    Deci, pana la urma...ce e RAU si ce e BINE???
    Sunt doar perceptiile noastre in legatura cu ceea ce ni se intampla si fuga de responsabilitati. Si spun asta pentru ca cei ce au curajul sa isi asume TOATE consecintele actiunilor lor, reusesc sa vada legaturile si tot ei reusesc sa-si extinda constiinta ca sa poata vedea experientele in ansamblu si sa se bucure ca in 24 de ore e necesara (deocamdata) si ziua dar si noaptea, pana cand TOTI oamenii vor ALEGE doar "binele" (dar asta, repet, se va intampla doar dupa ce vor accepta ca raul a avut un rol pozitiv - acela ca noi sa invatam ceva din el).

    Cu alte cuvinte, mai simple, pana si manipularea e "buna" la ceva si anume sa ma intoarca pe mine de la exterior la interior, astfel incat sa caut raspunsurile in mine si nu in ce spun ceilalti...:D

    e o parere, atat, si chiar cred ca am liber arbitru sa am dreptul sa o am, fara sa ma judece cineva pentru ea...:))

    RăspundețiȘtergere
  3. Din pacate pentru majoritatea oamenilor raul este necesar , suferinta este necesara ca sa inteleeaga ce este de fapt binele si ce bine le este de fapt acum ;)
    Se mai spune ca ceea ce nu te doboara , te face mai puternic. Mai nasol e atunci cand te doboara ceva, totusi. Putem vorbi atunci ca a fost un rau mai mare decat ai putut duce? Sau ca suturile in fund a fost prea tari? Unii o iau razna pe campii, altii se sinucid, altii se duc pe o panta infernala. Sigur, din perspectiva cosmica, divina, poate ca acei oameni isi amana evolutia cu 1 viata sau poate cu mii de vieti. Din perspectiva divina nici asta nu e o problema si nici rau. Ca oricum totul e un vis, efemer si oricum in ultima instanta nu conteaza. Privind lucurile asa nici holocaustul nu a fost rau si nimic nu este rau indiferent cat de mult suferinta genereaza ceva in viata asta. Dar oare este absolut necesara? Manipularea catre razboaie mondiale, catre genociduri, catre holocausturi, catre sclavagismul feroce si lacomia cea mai cretina, nu cred ca sunt neaparat necesare ca sa invete omul ceva. Altii invata altii sufera si se chinuie ca naiba. Poate ca nu exista victime si poate ca nimic nu este intamplator. Vreau sa cred asta ca sa existe un sens in toate. Dar oare asa e tot timpul?

    RăspundețiȘtergere
  4. Formidabil! Si cine a trait experiente speciale, stie ca am dreptate. Treziti-va! Deschideti-va inimile, SUFLETELE! Nu LOGICA! LOGICA nu are ce cauta aici! Avem totul inmagazinat, tiparit in noi! Si toate experientele prin care trecem, chiar si cele mai putin placute, ne ajuta in dezvotarea personala. Si tocmai prin indaratnicia, impotrivirea noastra ne-o provocam singuri! Si mai ales durerile si chinurile pe care le acumulam in noi prin consumul de animale moarte, ucise, de multe ori in mod bestial (doar cautati pe you tube, atunci veti intelege), ne-au transformat in cimitire umblatoare, ambulatorii, stafii. Pur si simplu, toate aceste energii negative ne incarca cu FRICA, SUFERINTE FIZICE SI SUFLETESTI! Ganditi-va, Dumnezeu ne-a permis, noua oamenilor, asa zise fiite superioare, sa ucidem alte creatii ale sale si sa le mancam....?????? Uitati-va in sufletul vostru.... sunteti niste canibali.... Mari ganditori ai omenirii au stiut acest lucru si au si spus....dar nu toti au vrut sa auda sau sa inteleaga. Trebuie sa ajutam Planeta Mama sa respire, sa se vindece, si, prin ea, sa ne vindecam si noi. Este atat de simplu! Dar suntem atat de ticalosi si mincinosi.... Curatati-va trupul si sufletul.... Va veti simti minunat... Si dupa aceea veti vedea fata reala a lumii in care traiti: totul este manipulare, otravire in masa, minciuni, jocuri murdare si interese meschine. Dureros.... am uitat ca suntem fiinte de lumina, creatori.... nu distrugatori. Sper sa va treziti. Doar IUBIRE ne poate salva! Ura va distruge pe voi insiva! Incercati sa stergeti toate sentimentele negative din viata si sufletul vostru. Si incercati sa va reinaltati spre locul cuvenit, pa care la-ti pierdut de mult. Va doresc pace in suflet si iubire!
    Tina

    RăspundețiȘtergere
  5. Multumim pentru comentariu si sugestii Tina, insa ce legatura are ce spui tu cu ce se discuta in acest articol, in filme sau in aceste comentarii? Fata reala a lumii nu este doar ce spui tu. Daca te focalizezi doar pe ceea ce este urat asta vei gasi. Frumusetea lui Dumnezeu este omniprezenta, chiar si in cele mai urate locuri, ca sa nu mai spunem in altele. Trebuie doar sa-ti deschizi ochiul. Cand reusim sa vedem cu adevarat frumusetea din noi, o vom vedea si pe cea din afara.

    RăspundețiȘtergere
  6. Foarte interesant. O sa caut sa vad si partea a treia. In urma experientelor pe care le am avut rezonez cu el, dar si informatiile care le spune si nu am cum sa le verific referitoare la ce ni se pregateste si ce va fi le simt ca le spune cu sinceritate...calmul lui si felul cum se exprima (neregurgitand) ii dau o doza de incredere. Oricum ramane sa vedem...orice s-ar intampla voi incerca pe cat posibil sa fiu constient de Sinele meu sa aleg prin prisma lui si nu condus de eventuale voci din cap. Dar pana acum toate mailurile si materialele cu chanellinguri si confideratii extraterestre la mine nu au prins nici macar ca o lecturare banala..nu am simtit ca merita sa pierd timpul cu asa ceva.
    Multumim Free!
    Criss

    RăspundețiȘtergere
  7. Nici noi nu am rezonat cu aceste sute de mesaje de la extraterestri si channelinguri.
    Cu drag!

    RăspundețiȘtergere
  8. Rog traducere la a treia parte. Sunt interesante alte puncete din care se priveste.
    Astept cu interes. Va datorez voua celor de pe acest site trezirea mea.Cu drag Carmen

    RăspundețiȘtergere
  9. Cu drag Carmen!
    Cel mai bine intra direct pe http://vplay.ro/watch/bqseeh1q/ si baga acolo un comentariu. Am vazut ca traducatorul raspunde direct.

    RăspundețiȘtergere
  10. Multumesc acestui site este o mare bucurie ca exista si a reusit sa ma trezeasca. SIncer comentariile sunt de prisos fiecare are opinia lui si trebuie respectata. Personal recent mi-am propus sa fac ce a zis si GEORGE si adica sa vad imaginea de ansamblu referitor la starea de negare / lipsa informatiilor /analiza superficiala / neasculatarea intuitiei altor comentatori. Rezonez perfect si chiar am inteles ce a avut George de zis vazand aproape 12 ore de materiale cu el. Rezonez cu el pt ca si eu am fost ostracizat de societate si partial chiar de familie. Fiecare suflet are calea sa in viata indiferent ce as crede si zice eu nu este misiunea mea sa salvez omenirea nici familia nici pe mine chiar pt nu am nevoie de salvare. Am luat un avans cosiderabil fata de popor si eu de intors inapoi nu ma mai intorc si sa fiu al naibi daca voi atinge pedala de frana. In acest univers 3d nu ai liber arbitru, George Carlin spunea referitor la aceasta problema ca americanii au doar 2 partide politice ( ambele false, corupte si conduse de Kabal) si liber arbitru sa aleaga intre sute de varietati de inghetata sau tarte (ultimele reprezentand niste alegeri definitorii pt viata omului, nu si primele).
    Trebuie sa iubim pe toata lumea si cu bune si cu rele dar neaparat sa le si zicem celor ce ucid, violeaza, fura ca si pe ei ii iubim. Defapt in multele noastre vieti la pariu ca si noi le-am facut pe toate si bune si rele.
    Pt FREEYOURMIND dc se permite o sugestie. Acest comentariu care-l fac reflecta realitatea si nu doar perceptia mea subiectiva. Zicand asta ai incalcat protocolul si daca intelegeai mesajul filmuletelor stiai ca oamenii si-au pierdut echilibrul vor sa fie ori albi ori negri (dualitatea universului). Trebuia cu o umila parere din partea mea sa continui intr-o nota obiectiva asa cum ai inceput prezentarea. Fara sa ne zici inainte de vizionare si largirea perspectivelor fiecaruia ca tu nu ai incredere in orator rapind pt mintile mai putin antrenate sansa eliberarii din sclavie.
    Sincer nimeni nu stie ce se va intampla maine dar gramezi de informatii sunt chiar veridice si sincer ar merita sa cercetezi mai atent ce are de spus omuletul ala. Mai ales la faza cu straturile succesive de BULLSHIT care nu se mai termina afli de iluminati si dai peste patronii lor extraterestrii. Iar dc tu nu il crezi gandeste cu inima ca atunci cand au aparut religiile nu existau nici banci nici iluminatii iar dc nu credeai in dumnezeu te ardeau aia pe rug ca pe shaorma. Toata divinatia asta cu zei si dumnezei are defapt o conotatie energetica."supusii" lui ISUS (sa nu te amagesti ca e o greseala de tipar) sau orice alta religie la alegere doneaza prin rugaciuni sau emotii energiile lor altor fiinte clar extraterestre. Una peste alta pt cei destupati la minte cu adevarat adica fara sa aibe remorci de tir agatate de coada recomand cu caldura vizionarea filmuletelor si oricum partea de poveste o veti simti singurei cu intuitia voastra RESPONSABILITATEA SI ALEGEREA ESTE A VOASTRA.

    RăspundețiȘtergere
  11. Sunt Anonim 1 (din acesta lista de comentarii).
    Mi-a placut mult comentariul tau FreeYourMind pentru ca a fost unul echilibrat si a lasat sa se vada multa acceptare din partea ta.
    Asa este, ai mare dreptate ca binele nu poate fi pretuit pana nu e inteles raul.
    Totusi, a pune accentul pe conspiratii, pe vinovati din exterior in general, duce la raspandirea fricii (chiar a terorii, daca e sa vorbim de chestii galactice cum lasa sa se inteleaga domnul cu channel-ul), duce la ganduri gen "nu mai e nimic de facut", "suntem neputinciosi", etc.
    Asta nu face decat sa ne indeparteaze de la cunoasterea de sine, sa ne indeparteze de la gasirea fortei interioare din fiecare, care (dupa parerea mea) este esenta acestui timp pe care il traim.
    E un pic ciudata atractia oamenilor (foarte multi) catre conspiratii (mai mult sau mai putin pamantene) fata de atractia catre atatea surse (oameni) care au experimentat stari de constiinta extinsa si au aflat (si transmis mai departe) ca nu exista nimic impotriva noastra si ca toti acei demoni de care ne temem sunt partile noastre negative pe care le respingem si nu ni le asumam (fiecare).
    Pot accepta ca oamenii nu sunt pregatiti sa-si asume ce emit (ca si energii) pentru ca, dupa cum stiti deja, tot ce emitem se intoarce la noi. Emitem frica, se intoarce frica, emitem judecati, se intorc judecati, etc. Posibil sa nu fie pregatiti, pentru ca nu-i usor sa-ti asumi, intradevar. E mult mai usor sa spun de exemplu ca nu ma pot concentra pentru ca e haos, ca nu pot sa fac una sau alta pentru ca sunt energii negative in jur sau alte chestii de genul...e mult mai usor asa.
    Poate si de aceea am ajuns sa cred ca totul are sens si ca fiecare traieste exact ceea ce i se potriveste pentru a evolua, chiar daca experientele sunt dure, desprinse parca din filme gen thriller..

    Referitor la cei care o iau razna pe campii sau care se sinucid, am ajuns sa fiu convins ca nimeni nu "pleaca" de aici fara rost sau "accidental" chiar daca asa pare la prima vedere, si convingerea mea pleaca de la niste experiente proprii.
    Chiar cred in alegerea la nivel de spirit, iar daca omul isi doreste foarte (!) mult sa isi "primeasca" spiritul "acasa" sunt convins ca va ajunge sa faca alegeri constiente (aliniate alegerilor spiritului, in concordanta cu acestea) si in acest fel va ajunge sa experimenteze viata pe care si-o doreste.
    Asa-i intradevar: nu exista victime si sigur nimic nu e intamplator.

    RăspundețiȘtergere
  12. @ penultimul Anonim
    Noi nu am spus ca nu are dreptate ci am zis doar ca acele idei sunt discutabile. Si iata ca au starnit discutii ;) Si asta ne bucura. Nu am afirmat clar si categoric ca nu este asa insa avem semne de intrebare.
    @ penultimul Anonim
    Descoperirea conspiratiilor, ne poate trezi si motiva sa iesim din sclavie, sa cautam solutii...sau nu. Depinde de fiecare dintre noi!

    RăspundețiȘtergere
  13. Daca v-au placut aceste 2 filme, va recomand cu caldura interviul luat de Proiectul Camelot lui George Kavassilas.
    E o calitate audui/video f buna si chiar daca inca nu exista traducere se poate intelege foarte bine.
    Astept parerile voastre.

    http://www.youtube.com/watch?v=qInzZm_tMC8&list=LL6OtRobrZE6QpjqFz67BKzg&feature=mh_lolz

    RăspundețiȘtergere
  14. @Tina- Cum poti afirma ca "totul este manipulare, otravire in masa, minciuni, jocuri murdare si interese meschine" ?! In acest caz, cum de existi tu ? Cum de exista acest site, creat si citit de catre persoane care fac o diferenta? Persoane "trezite", ca sa folosesc un termen 'la moda'. Cum de exista atatia oameni care se lupta sa trimita mesaje si invataturi ? Crede-ma, nu este totul atat de gri. Incearca sa vezi si partea plina a paharului, si o sa incepi sa atragi in jurul tau ceea ce-ti doresti.

    RăspundețiȘtergere

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...