Ieşirea Din MATRIX: RADIO VOCEA SUFLETULUI (15.10.2011)

sâmbătă, 15 octombrie 2011

RADIO VOCEA SUFLETULUI (15.10.2011)


RADIO VOCEA SUFLETULUI

Salutam si noi aparitia unui post de radio care ar fi trebuit sa existe de mult in spatiul media. Din pacate, momentan se poate asculta doar online, dar este un prim pas binevenit. Va felicitam baieti! Sunteti din ce in ce mai surprinzatori! Speram ca entuziasmul si daruirea voastra sa fie contagioasa! Munca voastra este extraordinara, ca de obicei!
Multumim ca existati!

"Cea mai importanta calatorie a vietii noastre este cea care duce in adancul sufletului. Toate lucrurile care ne emotioneaza pozitiv, care ne bucura, care ne fac fericiti sunt tot atatea porti de acces catre lumea de dincolo de ganduri...

Radio Vocea Sufletului, acest spatiu al muzicii si cuvintelor pe care l-am creat impreuna cu aproape 30 de oameni entuziasti, isi propune sa va poarte pe aripile lui in locuri de taina, sa va dea speranta ca putem construi o lume a binelui si a frumosului.

La Radio Vocea Sufletului puteti sa va simti pe drumul spre "acasa" impreuna cu cei care aspira la un Cer Nou si un Nou Pamant...

Alaturi de muzica pentru suflet, aici veti putea intalni oameni remarcabili si veti putea audia emisiuni menite sa aduca mai multa lumina si cunoastere in vietile tuturor. Iata cateva dintre acestea: "Stirile pozitive ale zilei", "Radacinile dacice ale poporului roman", "Medicina psihocauzala", "Locurile de taina ale Romaniei", "Interviuri pe frecventa sufletului", "Scoala Hiperboreana", "Cartea saptamanii", "Agenda culturala a Bucurestiului", "Lumea secreta a plantelor" si altele.

Bucurati-va 24 de ore din 24 de Radio Vocea Sufletului! Auditie placuta!

Clik RADIO VOCEA SUFLETULUI

Daniel Roxin "

SURSA:  Blogul Daniel Roxin http://danielroxin.blogspot.com/

ACTUALIZARE (19.10.2011)

Scoala Hiperboreana din Romania

Fara indoiala ca un astfel de nume de articol poate fi surprinzator. Hiperborea, acel tinut de legenda despre care se vorbeste in anumite scrieri antice, pare de domeniul fictiunii, pare ceva indepartat, misterios si intangibil. Dar oare miturile si legendele nu au in spate un sambure mare de adevar care, plantat intr-un sol fertil, ar putea sa rodeasca si sa rescrie istoria oficiala? Ei bine, in emisiunea "Scoala Hiperboreana", de pe nou infiintatul post de radio Vocea Sufletului, domnul General (rez.) prof. dr. Mircea Chelaru, fost Sef al Marelui Stat Major al Armatei Romane, ne vorbeste despre lucruri uimitoare care pot sa ne rescrie istoria nationala. In calitatea sa de fondator al Scolii Hiperboreene, de vicepresedinte al Ligii Culturale pentru Romanii de Pretutindeni si al Congresului SpiritualitatiiRomanesti, domnul Mircea Chelaru ne conduce pe taramul miraculos al istoriei strabunilor nostri, intr-un demers laudabil de recuperare a adevaratelor noastre valori si radacini.

Urmariti astazi, 19 octombrie, de la ora 18:00, si maine, 20 octombrie, de la ora 11:00 emisiunea "Scoala Hiperboreana" pe Radio Vocea Sufletului!

Daniel Roxin
TRIMITE MAI DEPARTE!


ACTUALIZARE (25.10.2011)

Dragii nostri ascultatori, va multumim ca ne-ati ascultat si ca sunteti alaturi de noi, in numar atat de mare. Pe parcursul timpului care a trecut de cand am pornit RADIO VOCEA SUFLETULUI, ne-am gandit cum sa imbunatatim programul, cum sa facem ca ceea ce acest radio transmite, sa va aduca bucurie si Lumina. Prin urmare, am facut demersuri si acum va putem oferi
300 de melodii superbe, in dar
De astazi, puteti asculta la 
Radio Vocea Sufletului, 300 de melodii noi din repertoriul international. In fiecare zi vom adauga mai multa muzica pentru suflet. In curand, mii de melodii minunate, selectate din creatiile marilor compozitori si interpreti, vor putea fi audiate pe Radio Vocea Sufletului. Bineinteles ca pastram profilul radioului - muzica pentru suflet.
Ramaneti alaturi de noi si bucurati-va de muzica pe care v-o aducem in dar!
Am facut si alte modificari, pe care vi le vom comunica in timp util.
Va rugam sa ne trimiteti parerile si sfaturile dumneavoastra prin optiunea CONTACT de pe site.
Cu drag, echipa Radio Vocea Sufletului
Clik aici, pentru a asculta RADIO VOCEA SUFLETULUI
TRIMITE MAI DEPARTE!

5 comentarii:

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...