Ieşirea Din MATRIX: PROIECTUL AVALON - Erich von Daniken (24.10.2011)

luni, 24 octombrie 2011

PROIECTUL AVALON - Erich von Daniken (24.10.2011)



PROJECT AVALON 
An interview With Erich von Däniken
(Interlaken - iulie 2009)


"Un scurt interviu realizat la Mystery Park, Interlaken, Elveţia cu celebrul şi controversatul Erich von Däniken, autor a peste 30 de cărţi despre trecutul neştiut al planetei noastre. Este un interviu "uşor", menit doar să vă deschidă ochii şi... apetitul.

Cei trecuţi de 50 de ani îşi mai amintesc, poate, de cărţile la modă ale anilor '70, "Carele Zeilor" şi "Amintiri despre viitor". Omul are acum 76 de ani, este în putere, călătoreşte, sapă, măsoară, fotografiază şi scrie cărţi despre cele mai bizare locuri, construcţii şi obiecte de pe pământ. Deşi nu mai e chiar în centrul atenţiei, subiectul e mereu de acualitate.

http://projectavalon.net/lang/ro/erich_von_daniken_transcript_ro.html
http://www.daniken.com/e/index.html 

Tatjana Ingold are o mare contribuţie la acest proiect. Situl ei conţine tone de informaţii despre parc, expediţii, etc. Deşi e doar în germană, pozele vorbesc de la sine.


Şi, dacă ajungeţi în Elveţia, treceţi pe la Interlaken să vizitaţi parcul. E deschis din aprilie până în octombrie.

Vizionare plăcută!
Mitică Şonea"

Mulţumim Mitică pentru încă o traducere!


Erich Von Daniken mai apare pe blogul nostru in seria ANCIENT ALIENS in seria LEGEND OF ATLANTIS si in seria SECRET SPACE.

4 comentarii:

  1. Am citit in urma cu vreo 30 si ceva de ani " Amintiri din viitor" iar acolo Von Danichen vorbeste ceva, ceva si despre atlanti insa spune clar ca este mai mult din ...."perspectiva ...scriitoriceasca" decat stiintifica.Ce zici gasesc la dumneata pe blog ceva mai detailat informatii despre subiect ?Si ma intereseaza si despre cum te poti conduce singur pe drumul vietii. Ma intereseaza cum sa faci pentru a devenii propriul tau conducator ....si daca se poate fireste .

    RăspundețiȘtergere
  2. Daca te uiti la sfarsitul articolului am mai facut cateva trimiteri. Ancient Aliens e poate, cel mai complet documentar pe tema paleoastronauticii.
    Recent a inceput si sezonul 3. Sezonul 2 nu are din pacate subtitrarea ok.
    Legenda Atlantidei este altul.
    Pe blog sunt multe documentare care abordeaza perspectiva istoriei din punct de vedere paleoastronautic. In categoria Origini gasesti mai multe.
    Pentru a deveni propriul conducator mai intai ai nevoie sa-ti stapanesti mintea si nu sa fi stapanit de ea. Asta inseamna sa ai puterea sa iesi din minte, sa o transcenzi sa o ai sub control. Exista mult foarte multe cai de evolutie spirituala si de redobandire a controlului vietii tale. In categoria Cai Spirituale am abordat cateva dintre ele. Fiecare rezoneaza cu o cale sau un drum. Esti liber sa ti-l alegi pe care vrei.

    RăspundețiȘtergere
  3. Cu multumiri ...Am citit si vizionat ce ai avut dumneata bunavointa sa-mi pui la dispozitie . Ce n-am reusit inca sa inteleg...cum se poate sa-ti stapanesti mintea si sa nu fi stapanit de ea? Cand spuneti minte va referiti la...activitatea creierului ? Oare nu creierul este " calculatorul" ce ne pune pe toti " in stare de a functiona " ?Oare ce spui dumneata despre " transcendere" nu inseamna...vis , nu inseamna iesire din realitatea zilnica...ceea ce dupa parerea mea este imposibil ...sau se poate daca n-ai nici un fel de griji...altminteri nu cred ca este posibil.Nu cred ca poti urma doar niste reguli ale tale fara sa urmezi absolut obligatoriu si niste reguli colective iar asta...nu prea se leaga cu ceea ce afirmi dumneata despre acea Cale Spirituala ce-ti da posibilitatea sa redobandesti controlul vietii tale.Nu te supara ca revin insa...poate reusesti sa ma ajuti in intelegerea acestei probleme. Multumiri anticipate.

    RăspundețiȘtergere
  4. Yoga inseamna incetarea fluctuatiilor mentale. Mii de yoghini au experimentat starea de dincolo de ganduri. Exista si starea de somn fara vise. Exista o minte constienta, una subconstienta, una inconstienta si dincolo de ele constiinta ce transcende intregul spectru. Constiinta nu are neaparata legatura cu creierul. Uite ceva sa citesti sa te dumiresti cat de cat http://www.yogaesoteric.net/content.aspx?item=5078&lang=RO .
    Insa am impresia ca dumneata ai plecat deja la drum cu niste prejudecati si nu cauti neaparat raspunsuri ci doar conflict de idei. Mai studiaza te rugam si incearca sa iesi din cutia materialista de gandire.
    Ce anume din ce ti-am spus noi ai studiat?

    RăspundețiȘtergere

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...