Ieşirea Din MATRIX: “Particula lui Dumnezeu” nu exista , iar viteza luminii este depasita de cea a neutrinilor! (25.09.2011)

duminică, 25 septembrie 2011

“Particula lui Dumnezeu” nu exista , iar viteza luminii este depasita de cea a neutrinilor! (25.09.2011)

"Cercetatorii de la CERN au concluzionat: “particula lui Dumnezeu” nu exista! 

A costat 7, 5 miliarde de euro si este cel mai mare accelerator de particule din lume. Situat la granita dintre Franta si Elvetia, in apropierea Genevei, Large Hadron Collider, construit de Organizatia Europeana pentru Cercetari Nucleare, si-a propus sa dovedeasca existenta asa-numitei “particule a lui Dumnezeu”, presupusul boson al lui Higgs. Numai ca, dupa ani de cercetari si teste, demarate la 10 septembrie 2008, oamenii de stiinta sunt nevoiti sa recunoasca: teoria lui Higgs e doar o teorie.

Guido Tonelli, purtator de cuvant al Compact Muon Solenoid Detector, un imens detector de particule care face parte din CERN, unde lucreaza peste 3.600 cercetatori, a declarat intr-o conferinta de presa, conform Daily Mail, citat de descopera.ro:


“Daca excludem existenta bosonului lui Higgs, avem de a face cu o descoperire revolutionara, deoarece tot ce stiam despre Natura si mecanismele din cadrul ei va trebui cu totul revizuit si regandit. Cu alte cuvinte, intreaga stiinta umana trebuie reconsiderata.Trebuie doar sa ne continuam cautarile. Masinaria de care dispunem este atat de puternica incat prin intermediul ei vom putea explora teritorii noi si nebanuite ale cunoasterii”.

In completarea acestei declaratii, James Gillies, purtator de cuvant al CERN, sustine ca “modelul standard al fizicii particulelor are o vechime de cel putin 40 ani. Dar pare a se baza pe o teorie improbabila. Duce spre un punct mort din care nu rezulta nimic. La gama de energii cuantificabile cu ajutorul Large Hadron Collider, noi investigam ce anume genereaza masa particulelor. Teoria lui Higgs este doar o teorie.

Higgs a dezvoltat cea mai populara teorie de gen, deoarece se poate demonstra din punct de vedere matematic. Daca nu descoperim bosonul lui Higgs, trebuie sa identificam ce anume genereaza masa particulelor”. 

Sursa : Blogul Daniel Roxin http://danielroxin.blogspot.com/

In plus : Teoria Relativității a lui Einstein pusă sub semnul întrebării!

"O echipă internaţională de fizicieni a anunţat joi 22.09.2011 că a înregistrat particule subatomice care se deplasează cu viteză mai mare decât cea a luminii, descoperire care ar putea răsturna una dintre teoriile fundamentale din fizică, formulată de Albert Einstein. În contextul noii descoperiri, este posibil să trimitem mesaje în timp, spune fizicianul Andrei Dorobanţu, într-un interviu realizat de Roxana Maticiuc pentru Ora de Ştiri. Dacă rezultatele se confirmă, întreaga fizică va fi reformulată.

Potrivit măsurătorilor efectuate de specialiştii implicaţi în experimentul internaţional "Opera", particulele neutrino - particule elementare ale materiei - au parcurs cei 730 de kilometri care separă laboratoarele Centrului european pentru cercetări nucleare (CERN) din Geneva de laboratorul subteran din Gran Sasso din Italia cu o viteză de 300.006 kilometri pe secundă, cu 6 kilometri pe secundă mai repede decât viteza luminii.

Surpriza a fost atât de mare încât, iniţial, savanţii de la Geneva au încercat să contrazică rezultatele. Realitatea era însă evidentă şi după şase luni de verificări, fizicienii din lumea întreagă aşteaptă cu sufletul la gură confirmarea a ceea ce ar putea fi cea mai mare descoperire a secolului. "
SURSA: http://www.youtube.com/
 Iata si un video explicativ:




Asta ar putea insemna ca, INCA O DATA, genialul Nassim Haramein are dreptate:
Nasim Haramaein - INTREGUL NEGRU. De exceptie! (video)
si de asemenea DAVID SEREDA care a demonstrat foarte frumos ca viteza luminii poate fi depasita de milioane de ori , teorie ce se completeaza perfect cu cea a singularitatii lui Haramein:
EVIDENCE - The Case For The NASA UFO'S

 Concluzie: 

Inca o dogma stiintifica a fost rasturnata. Asa cum am mai spus de multe ori pe acest blog : Teoria relativitatii este relativa in sine ! Totul este relativ inclusiv ideea ca totul este relativ! Aceasta idee ne spune ca dincolo de cuvinte, de jocuri mentale, de concepte, de forma, exista ceva absolut care nu poate fi exprimat decat prin paradoxuri.

S-ar putea sa va placa si: 

1) VOCEA - Conexiunea Cuantica Universala

2) PARADOXUL LUI HAWKING

3) ENERGIA LIBERA - Cursa catre punctul zero

4) PROIECTUL MONTAUK

5) MISTERIOSUL ALBERT EINSTEIN


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...