Ieşirea Din MATRIX: ELENIN - O Posibila Amenintare ? (1.09.2011)

joi, 1 septembrie 2011

ELENIN - O Posibila Amenintare ? (1.09.2011)

COMET ELENIN IS COMING

Am tot auzit de Elenin în ultima vreme prin diverse canale (OTV de ex.) insa nu am dat atentie, deoarece nu prea dam importanta teoriilor catastrofice. Consideram profetiile catastrofice ca facand parte din arsenalul manipulator ocult, menit sa mentina mintea umana in dualism si frica, in materialism. Astfel se creeaza energii de frecventa joasa la scara planetara, energii cu care acesti oculti, se pare ca se hranesc.

Analiza facuta insa in filmuletul tradus de astazi pare insa, destul de logica si ne simtim datori sa va informam, chiar daca noi nu prea credem ca va avea loc ceva. Cert este ca NASA si-a anuntat angajatii prin iunie sa fie pregatiti pentru o eventuala catastrofa locala si poate ca ar fi bine sa le urmati sfaturile in urmatoarele 2-3 luni. Nu strica o minima prudenta, caci vorba aceea, "prudenta este mama intelepciunii". Investitia ar fi minima (combustibil in rezervor, apa, conserve si mancare uscata pentru cat mai mult timp posibil si pentru cei cu dare de mana , o arma) - chestii pe care oricum e bine sa le ai in casa, deoarece la cat de instabile sunt vremurile in ziua de azi, nu se stie niciodata cand ar putea sa se intample ceva. Chestia cu cele 3 zile de intuneric este parte si din profetia de la Fatima .

Fie ca toate aceste profetii sa fie doar niste abureli!

Iata si un articol gasit pe blogul lui George Valah http://georgevalah.wordpress.com/ :

"Vesti proaste de la NASA: “cometa” Elenin AFECTEAZA Pamantul! Din analiza matematica a traiectoriei cometei rezulta ca “un corp ceresc cu o masa considerabilaa intrat deja in sistemul nostru solar si se afla pe o traiectorie de imediata vecinatate sau coliziune catastrofica fata de orbita Pamantului, in toamna lui 2011 ! Elenin este urmarita in timp ce acum traverseaza “centura de asteroizi” si se apropie de Soare, unde urmeaza sa faca o intoarcere relativ “scurta”, pentru a se indeparta apoi in spatiu! Desi pentru NASA sunt cunoscute toate datele referitoare la masa si volumul cometei, acestea nu sunt facute publice! Din efectele pe care aceasta le are insa asupra altor corpuri ceresti, se poate presupune ca este vorba nu despre o simpla cometa, ci de o “ministea neutronica”, adica un corp cu masa superdensa si gravitatie pe masura! Se mai stie ca in data de 11.03 ac, cometa s-a aflat pe aceeasi axa cu Pamantul (la mijloc) si Soarele! De aici vin …”speculatiile”: de fiecare data cand a existat aceasta aliniere, cutremure uriase au avut loc pe Pamant! Anterior marelui cutremur japonez, cometa a mai fost aliniata cu Terra si la puternicul cutremur din Chile si cel din Noua Zeelanda! Punctul critic este: daca Elenin ar fi fost o cometa “obisnuita”, masa ei nu ar fi fost suficienta pentru a afecta in vreun fel Pamantul! Dar constatarile arata ca “ceva” a afectat deja Pamantul, facndu-i axa de rotatie sa “tremure”, asa cum se observa si din aspectul orbitelor stelare “duble” si “ingrosate” atunci cand se fixeaza obiectivul camerei foto pe “axa cereasca”!
Dar daca pana acum “cometa” se afla la distante mari, ceea ce urmeaza va fi tot mai aproape de noi !

VEDEŢI UN CLIP TRADUS, AICI,  CARE ANALIZEAZĂ  ACESTE ALINIAMENTE:



Sumarizand:

- Elenin NU e o cometa si nici nu poate fi, dupa cum se comporta pana in prezent!
- La data producerii clipului, 15 Martie ac, se face simularea pe modelul pus la dispozitie de NASA, Jet Propulsion Laboratory (JPL). Remarca: in softul respectiv nu se numeste obiectul ceresc “cometa”, ci doar “Elenin” cu indicativul “C 2010 X1″!
- In 4 Septembrie 2010, Elenin era la 6, 258 Unitati Astronomice departare, pe aceeasi axa cu Soarele si Pamantul (Pamantul in opozitie cu celalte doua!) : in acea zi s-a produs cutremurul din Noua Zeelanda! O “cometa clasica” nu ar fi putut face asa ceva!
- Daca ne intoarcem in timp, pe 27 Februarie 2010, Elenin se afla la 6, 042 UA fata de Terra, din nou aliniament cu Soarele si Pamantul, cand a avut loc cutremurul de  8,8 din Chile!
- Mergand pe soft “in viitor” pe 26/27 Septembrie 2011, avem in ordine: Mercur, Soare, Elenin…Pamant, pe aceeasi axa! Dar diastanta este de numai 0,381UA  fata de Pamant!  Mai mult ca sigur ca pentru 3 zile Soarele nu va mai fi vizibil, fiind eclipsat de Elenin! ( “Soarele se va intuneca, fiind negru ca un sac de par”) Apoi,  Elenin si Pamantul se apropie si mai mult, pana la 0,232 UA unul fata de celalalt pe 17 Octombrie! (Daca Elenin e intradevar o “stea pitica”, as lua in considerare si o modificare a orbitei Pamantului  – apropiere catre Soare + o accelerare a vitezei sale de revolutie, in prima faza, apoi… iar modificare de orbita a Pamantului – departare de Soare,  create de atractia masei Elenin! GV)
- In  jurul datei  de  5 Noiembrie, vom fi in “trena meoritica/asteroizi” pe care Elenin ii cara dupa el si care ne vor izbi din plin!
- Noiembrie 23 alta aliniere: Soare, Pamant, Elenin ! Distanta: 0,596 UA ! Dupa aceasta data… putem rasufla…daca “mai putem”! Softul se poate accesa pe site NASA – Jet Propulsion Laboratory (JPL) astfel ca oricine poate verifica!
Toate aceste “date critice” dureaza  datorita compunerii vectorilor de viteza, cam 3 zile calendaristice !
Lucrurile sunt foarte serioase: deja in Groenlanda, Soarele a rasarit in acest an cu 2 zile mai devreme, fapt  astronomic fara precedent, semn ca Pamantul isi schimba deja coordonatele!
Sa mai avem in vedere si datele:
  – Pe 25 Septembrie: Soarele Elenin, Mercur, Pamant, Saturn, Uranus sunt aliniate!
http://1.bp.blogspot.com/-cRoBUEAVZ70/TVvY4vnta0I/AAAAAAAAA4c/sCssoIPyIec/s1600/zz+Nasa+Large+Dwarf.jpg
Ce se poate intampla?
- Nimic, daca suntem “norocosi”!
- Daca “nu suntem norocosi”: posibile cutremure gigantice, eruptii, etc.,  ploi meteoritice si asteroizi lovind pamantul, modificarea totala a climei datorita modificarii orbitei pamantului, maree gigantice datorate atractiei Elenin, Luna ar putea fi distrusa sau captata din orbita pamantului, etc, etc…
NOTA: Toata teoria mi se pare corecta, cu exceptia “datelor calendaristice”: daca orbita terestra si viteza de revolutie sunt modificate, toate datele se schimba! In plus: “noua orbita” terestra daca va fi mai aproape de Soare, temperatura va creste considerabil, iar la indepartare opusul !"
SURSA:http://georgevalah.wordpress.com
Unele voci chiar spun că data de 21.12.2012 este o data inventata de Illuminati, o facatura menita sa ne tina proiectati intr-un anumit viitor si astfel sa fim nepregatiti pentru inceputul "distractiei" din 25 septembrie anul acesta! 


ACTUALIZARE (2.09.2011)


Există un site care afirmă că Elenin s-a dezintegrat !
http://theextinctionprotocol.wordpress.com/2011/08/30/comet-elenin-disintegrating-and-breaking-up-as-it-approaches-the-sun/



ACTUALIZARE (4.09.2011)

Altii spun ca Elenin este inca intacta pe cer
http://www.youtube.com/watch?v=TlGV0aS6j3w&feature=related

ACTUALIZARE (7.09.2011)


Mai  nou, pe un alt  site, se spune ca Elenin este o Navă Mamă A Federaţiei Galactice ...
http://exopolitics.blogs.com/2012agoldenage/2011/09/comet-elenin-is-a-mother-ship-of-the-galactic-federation-it-will-trigger-the-visible-split-of-earth-.html

si emite semnale radio ciudate ...
http://georgevalah.wordpress.com/2011/09/07/cometa-elenin-emite-semnale-radio/

Ceea ce este foarte interesant insa, este ca Obama se retrage in adapostul antiatomic din Denver in 27 septembrie 
http://www.romanialeaks.org/2011/09/27-septembrie-2011-obama-se-va-retrage.html


8 comentarii:

  1. Salut, urmarim tot ce postati pe blog cu mare interes. Am aflat despre Elenin din citeva surse diferite, care, prezic probabilitatea intimplarii unor lucruri neplacute in luna septembrie (toate vorbesc despre acelas lucru). Noi avem o propunere. Multa lume va viziteaza blogul, s-ar putea posta, daca sunteti de acord, un mesaj catre toti cei care va viziteaza, inclusiv alti bloggeri, care vor posta acest mesaj pe blogurile lor. Sa stam cit mai multe persoane in meditatie intr-o anumita zi, sa zicem 5 sau 7 septembrie la o ora anumita, seara, pentru ca sa ne ocoleasca acest pericol. Or fi astrele puternice, dar noi, oamenii, mai puternici suntem, mai ales daca ne unim. Sa nu fim indiferenti fata de atitea avertismente care duc in acelasi punct. Cu siguranta ca tot ce se intimpla are un rost, dar, nu-i asa, toti vrem mai putina suferinta pe acest pamint. Nu conteaza unde va fi napasta, in "indepartatele" Japonia, China etc, oricum, ne va durea pe toti... Si asa este destula suferinta...

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu este nici un pericol, din contra trecerea cometei sau ce o fi e o binecuvantare pt cei ce isi doresc sa evolueze de aceea sfatul vostru ca meditatia in perioada urmatoare e o ideee buna.Intodeauna in corpurile astrale au schimbat evolutia omului datorita vibratiei care rezulta dintre dintre 2 corpuri ceresti .De ex vibratia shuman este data de luna ,amimalele simt ,chiar si omul se comporta diferit in diferite faze ale lunii.Asadar ,meditand acum ,iesim putin din vibratia Luna-Pamant si trecem in vibratia Pamant-"Elein" .O buna ocazie de a inbunatatii structura ADn ,autovindecari,rezistenta la boli si probabil multe altele capacitati de bodhisattva, dharmapala .

    RăspundețiȘtergere
  3. Acum când lumea începe să "fiarbă", când oamenii pe planetă încep să realizeze că ei sunt mai mulţi iar cei ce dirijează turma sunt mult mai puţini, acum când comunicarea a ajuns la un nivel foarte mare, trebuia "scos pe piaţă" un subiect cât mai fierbinte.Şi uite că l-au găsit.Vine cometa, care nu e cometă,e planetă sau cine ştie ce.Rugaţi-vă la Dumnezeu, sau ce zeu veneraţi.Nu se observă mesajele că se va scoate euro.Puţini îşi dau seama că urmează noua ordine mondială, în care sistemul monetar va fi demonizat.Va trebui altceva.Şi uite aşa Richard Moore prin a sa Prognoză 2012,devine un mare vizionar.Citiţi-o aici şi după aia daţi cu pietra.http://gandeste.org/general/prognoza-2012

    RăspundețiȘtergere
  4. Evoluţie - da! Dar fără catastrofe şi pierderi masive de oameni. Fără îndoială nimeni nu ar prefera vreun eveniment ca acela din Japonia (cineva poate zice că toate au un rost, oricum, putem evita ceea ce nu preferăm). Să medităm pentru ca astrul să nu provoace "distrugeri" pe pământ, împreună putem să o facem! Cu cît mai mulţi, cu atât mai puternici!

    RăspundețiȘtergere
  5. E interesant de vazut si parerea celor de la proiectul Camelot:
    http://www.youtube.com/watch?v=U5s9NVzEo3c&feature=related
    cat si discutiile:
    http://www.youtube.com/watch?v=Ovjch5WSNgg&feature=related
    si
    http://www.youtube.com/watch?v=bHcjcd-K6Go&feature=related

    RăspundețiȘtergere
  6. sa nu uitatm starea de rugaciune continua si sa ne abandonam cu incredere Creatorului
    sa fim atenti la semne, deci si aprovizionarea cu bun simt...in credinta avem toate pregatite

    RăspundețiȘtergere
  7. ma gandeam zilele trecute la ciclul solar pe de o parte si la toate prostiile care ne sunt bagate pe gat pe de alta parte...
    si o luam invers in timp: 2012 - nu mai comentez, dupa care am inceput sa scad perioade de 11-12 ani; am ajuns la 2001(septembrie-turnurile) si 2000(si atunci a fost o isterie legata de faptul ca ceva se va intampla); dupa care urmeaza 1990-1989(caderea regimurilor comuniste), gasisem ceva legat si de ;78, 79 dar imi scapa acum; prin '68 (parca) s-a incercat si atunci ceva legat tot de niste miscari de mase(invazia celor din urss in cehoslovacia), prin anii 50 a fost din cate am inteles o criza alimentara; urmeaza inapoi: sfarsitul celui de-al doilea razboi mondial, inceputul lui, alta criza prin '32 parca...

    o fi ciudat, nu o fi, nu stiu...

    RăspundețiȘtergere
  8. ABURELI PESTE ABURELI,pt. minti incetosate...:))))

    RăspundețiȘtergere

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...