Ieşirea Din MATRIX: BIOMUSIC - Muzică Terapeutică (19.09.2011)

luni, 19 septembrie 2011

BIOMUSIC - Muzică Terapeutică (19.09.2011)


Bio Music 6 in 1
Bio Music 6 in 1 este un proces de echilibrare, dezvoltat de-a lungul a mai mult de 10 ani de studiu aplicat de doi compozitori, producatori si cercetatori autodidacti – Jean-Louis Fargier si Robert Lissalde.Principiul dupa care functioneaza este acela al revitalizarii moleculelor de apa din corp, aer, mancare si bautura si mentinerea apei in starea sa "vie", armonioasa. Undele BioMusic transmit o informatie pozitiva, revitalizanta inspre moleculele de apa, protejandu-le de frecventele cu efect disturbator, incluzand toate formele de stres - personal, relational, din mediu, teluric, precum si toate modalitatile de poluare electromagnetica - telefoane mobile, antenele retelelor de telefonie, wifi, wii, calculatoare, TV, bluetooth, microunde, circuite electronice, aparate electrice, etc., ajutand la readucerea. Cum apa reprezinta un procent insemnat in structura copului nostru, in alimentele pe care le consumam si mediul in care ne miscam, prin efectul revitalizator asupra apei BioMusic ne ajuta sa redobandim un somn adanc si odihnitor si o energie sporita pe parcursul zilei, reducand nivelul stresului si determinand o stare generala de bucurie, o mai buna concentrare, vigilenta sporita, calm interior, centrare si prezenta. Mai mult decat atat, folosit in sens spiritual, BioMusic faciliteza experimentarea unor stari profunde de constiinta extinsa.

Pentru a va familiariza cu modul de folosire si beneficiile aduse de BioMusic in procesul de revitalizare a corpului fizic si a corpurilor subtile, va propunem o intalnire, urmata de un workshop, sustinute chiar de Jean-Louis Fargier, unul dintre cei doi cercetatori care au creat acest instrument.

In cadrul intalnirii initiale, Jean-Louis Fargier va face teste kinesiologice demonstrative, pentru a vedea felul in care interactioneaza BioMusic cu moleculele de apa din corpul nostru, revitalizand intregul ansamblu corp/minte. De asemenea, va demonstra eficacitatea BioMusic in ceea ce priveste protectia la unde electromagnetice, ale caror efecte sunt foarte nocive pentru corpul omenesc.

Traim intr-un mediu in care undele electromagnetice sunt pretutindeni, emise de mii de surse, dintre care telefoanele mobile sunt cele mai inofensive. Antenele de telefonie mobila din marile orase, televizoarele, computerele, cuptoarele cu microunde, toate acestea genereaza poluare electromagnetica. BioMusic anuleaza complet efectele acesteia.

Jean-Louis Fargier va arata totodata efectele BioMusic asupra sangelui omenesc, asupra plantelor vii si asupra campurilor energetice ale corpului omenesc. Va demonstra felul in care este influentata aura corpului de catre acest proces si consecintele benefice asupra sanatatii.

Studii aprofundate efectuate in laboratoarele cele mai serioase ale planetei, inclusiv in laboratoarele lui Masaru Emoto au dovedit efectele spectaculoase ale procesului BioMusic asupra apei. Jean-Louis Fargier va prezenta date amanuntite despre aceste cercetari stiintifice.

Mai departe, cei care vor participa la workshop vor putea experimenta mai in profunzime modul in care poate fi folosit procesul BioMusic pentru introspectie, meditatie si contemplare a diferitelor continuturi ale Constiintei.

Multe dintre aceste continuturi sunt depozitate in Inconstient. Ele sunt structuri energetice care se autoconserva si se manifesta prin modele repetitive de comportament sau de gandire care ne impiedica sa evoluam si sa fim ceea ce suntem cu adevarat. BioMusic are darul de a facilita accesarea straturilor adanci ale constiintei prin adevarate calatorii interioare, si de a aduce in lumina constiintei problematici, intamplari, traume si intelegeri profunde. Este o adevarata Cale de acces catre ceea ce Stanislav Grof numeste Vindecatorul Interior.

Va invitam pe www.calatoriainimii.net, pentru a citi un interviu realizat in exclusivitate de Horia Turcanu cu Jean-Louis Fargier, in Romania.

Albume disponibile

KINEMA 1

ARNICA MONTANA 1

ARNICA MONTANA 2


MONTE CRISTO 1

MONTE CRISTO 2

MONTE CRISTO 3



SURSA: http://www.transpersonal.ro/
 
IATĂ UN EXEMPLU:





Informatii si comenzi:
freeyourmindandheart@yahoo.com

25 lei / cd - versiunea de download (mp3 la 320kbps sau FLAC)

2 comentarii:

  1. trist e si pretul cd-ului...daca aceasta malefica poluare e la nivel Global, sigur nu se va face progrese in vindecarea problemei afisand un pret...ar trebui sa fie accesibil pt orice peroana detine un player muzical....

    RăspundețiȘtergere
  2. Asa ar trebui, insa sistemul asta nenorocit in care traim care se invarte in jurul banilor si care are sute de taxe, este gandit chiar asa ... omul sa aiba acces cu greu la informatie, nu cumva sa se destepte, sa incepe sa gandeasca si sa nu mai depinda de el (de sistem). Vezi ca pe youtube au mai scapat unele piese.

    RăspundețiȘtergere

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...