Ieşirea Din MATRIX: Legea Rezonanţei (30.08.2011)

marți, 30 august 2011

Legea Rezonanţei (30.08.2011)

Das Gesetz der Resonanz  (2010)

În multe dintre articolele şi filmele de pe acest blog s-a vorbit, într-un mod mai mult sau mai puţin direct, despre această importantă lege a rezonanţei, o lege fundamentală a manifestării, a lumii create. Cel mai direct am vorbit în articolul de la filmul "SECRETUL - Legea atracţiei", iar filmul de astăzi o face într-un mod foarte direct şi fără ocolişuri de marketing.
In acest film apar din nou, nume mari si ne bucuram sa descoperim la un loc toate aceste minti. Asa si este normal sa fie intr-o lume din ce in ce mai unitara, o lume in care ideile despre viata si spiritualitate devin tot mai apropiate si mai clare. Viziuni aparent diferite se contopesc una cu cealalta, ca niste piese complementare dintr-un puzzle gigantic.
Pentru cei care nu au auzit inca de Legea Rezonantei iata si un articol interesant care abordeaza si Teoria Morfogenetica a lui Rupert Sheldrake, despre care am mai vorbit pe blog la articolele despre Bruce Lipton si Matriea vie. Articolul se intitulează "Legea rezonanţei -  Teoria morfogenetică" şi este preluat de pe http://www.roportal.ro :

 "Un intelept spunea ca daca ar trebui sa scriem toate marile adevaruri ale Creatiei, ele ar incapea pe o carte postala. Legea rezonantei este unul dintre aceste adevaruri fundamentale, care se regaseste in toate aspectele Manifestarii, de la comportamentul undelor si particulelor nucleare, viata fiintelor si pana la legile care guverneaza galaxiile.
Totul creaza rezonante: felul in care gandim, timbrul vocii, tinuta corporala, mediul in care ne desfasuram viata, persoanele langa care suntem, mancarea pe care o mancam, emisiunile la care ne uitam, muzica pe care o ascultam, etc. Nu trebuie sa ne miram daca o persoana care gandeste preponderent negativ va constata ca din ce in ce mai multe aspecte din viata ei nu merg asa cum trebuie. Este clar in aceasta situatie ca gandurile negative ale acelei persoane au atras catre ea rezonantele corespunzatoare. Daca acea fiinta si-ar orienta gandurile intr-un mod benefic, optimist, atunci dupa o perioada de timp va constata in mod natural ca multe aspecte din viata ei se vor orienta in bine.
Un alt mod de a trezi o noua rezonanta este de a o evoca mental, atragand-o astfel catre noi (a se vedea in acest sens articolul despre Teoria Morfogenetica = o fiinta vie nu mai este doar un ansamblu biologic, material, ci este cuplata la un camp morfic mult mai general si care este de natura energetica, vibratorie. Aici trebuie sa fim bine intelesi: TM nu postuleaza direct existenta sufletului ci ne referim la un camp energetic transindividual, o obisnuinta colectiva in care se incadreaza fiecare individ, atat fizic cat si psihic. Informatiile structurale sunt inregistrate de fapt intr-un camp morfic care actioneaza asupra tuturor proceselor biologice. ADN-ul devine astfel in special un receptor (e drept foarte complex) pentru campuri morfice care sunt mult mai complexe si care pastreaza mult mai multa informatie decat ar fi capabil doar ADN-ul singur sa o faca. Daca o fiinta vie ar fi o constructie, am putea compara ADN-ul cu executantii simpli care lucreaza la acea constructie, iar campurile morfice cu echipa formata de arhitecti si ingineri constructori). Diverse tehnici cum ar fi Programarea Neurolingvistica, sunt de fapt metode care pornesc de la imitarea unei persoane alese ca model.
Iubirea este forta suprema de atractie din Creatie - intr-adevar, desi iubirea este un aspect inefabil, dincolo de orice definitie, putem totusi sa caracterizam multe dintre manifestarile ei ca fiind manifestari ale unei irezistibile forte de unificare si coeziune.
Iubirea trebuie exersata pentru a putea fi perfectionata - Acesta este un mare secret al iubirii, de care putini oameni sunt constienti. Multi s-au obisnuit sa creada ca iubirea este ceva care le vine pe neasteptate si complet independent de vointa lor. De fapt lucrurile nu stau deloc asa ci iubirea, ca orice alta energie, poate sa fie atrasa sau respinsa in si din fiinta noastra. Datorita legii rezonantei, noi putem atrage in noi o iubire corespondenta cu propria noastra iubire interioara. Este ca si cum iubirea noastra interioara este un magnet care pe masura fortei sale atrage tot mai multa iubire din Creatie. Chiar daca la inceput iubirea noastra s-ar putea sa fie mica, sau aproape inexistenta, daca vom persevera in a amplifica in noi starea de iubire, gradat ea va deveni mare si chiar coplesitoare. Multe persoane (si in special cele egoiste si uscate sufleteste) au tendinta sa spuna ca ele nu vor iubi pana nu vor simti "marea" si "unica" mare iubire care le este destinata lor. Astfel aceste persoane nu vor face aproape nimic pentru a-si amplifica iubirea iar peste o anumita perioada de timp petalele sensibile ale sufletului lor se vor atrofia din ce in ce mai mult si atunci vor deveni cu adevarat incapabile sa mai iubeasca. Iubirea fata de o alta fiinta umana este un aspect foarte complex, fiindca ne pune la grea incercare orgoliul, egoismul, obisnuintele noastre negative sau partile inca nematurizate ale fiintei noastre. Din acest motiv nu toti oamenii sunt de la inceput capabili sa iubeasca o alta persoana. In aceste cazuri, nu trebuie sa asteptam sa ne vina marea iubire fara sa facem nimic ci trebuie sa actionam gradat dar perseverent pentru a ne trezi propria noastra iubire. De exemplu putem sa avem o floare pe care sa o ingrijim, un acvariu cu pesti, animale de casa, etc. Toate aceste fiinte necuvantatoare sunt mult mai usor de iubit decat oamenii si constituie o buna pregatire pentru amplificarea iubirii noastre. Totodata este foarte bine sa ne propunem sa ne manifestam in cat mai mare masura dezinteresat, actionand din iubire pentru alte persoane din jurul nostru. Astfel propria noastra iubire va creste si vom deveni capabili sa avem o relatie chiar exceptionala de iubire si cu o alta fiinta umana. In acest sens trebuie sa tinem minte urmatorul proverb: "Cine iubeste putin, putin va fi iubit. Cine iubeste mult, mult va fi iubit, iar cine iubeste infinit, infinit va fi iubit".
 
Dar să revenim însă la documentarul de astăzi. Iată ce se spune pe un site german despre acest film:

"Trăim în vremuri interesante! Pentru prima dată în istoria descoperirilor ştiinţifice recente se arată faptul că înţelepciunea învăţăturilor antice  a avut dreptate: gandurile noastre au un efect - tot timpul şi în tot universul. Totul este conectat la tot şi această idee se găseşte reflectată  în multe domenii ale vieţii, deoarece "Legea Rezonanţei" este de fapt un aspect fundamental al existenţei noastre.
În film sunt ridicate la fileu  nişte întrebări :
Daca dorim ceva - cum functioneaza aceasta lege si ce ar trebui facut pentru a avea succes in implinirea acestei dorinte? Care sunt dovezi stiintifice ale puterii gandurilor, sentimentelor şi viziunilor noastre?
Autorul de succes Pierre Franckh pune aceste întrebări şi multe altele la 25 de cercetători şi experţi din întreaga lume şi a creat un film documentar revoluţionar care să conecteză două lumi: lumea spirituală şi cea ştiinţifică. Pe parcursul unui an, el a călătorit în jurul lumii, a luat interviuri multor oameni faimoşi,  oameni de stiinta şi experţi foarte importanţi  printre care enumerăm pe : Dr. Bruce H. Lipton, Gregg Braden, dr. Rupert Sheldrake, Prof. Dr. Dr. Ervin Laszlo, Prof. Dr. Fritz A. Popp, Lynn McTaggart Bärbel Mohr, Prof. Dr. James Hurtak, Dr. Masaru Emoto, dr. Eric Pearl, prof. dr. Hans-Peter Dürr, Dr. James L. Oschman, Dr. John Hinwood, Dr. James M. Sigafoose, Patricia Atanas, Dr. Peter Bancel, Renée Coltson, dr. Desiree Hurtak, Anna Rocker, Isabelle de Fallois, Michaela Merten, Julia Franckh, Fantuzzi, Lionel Wharton şi Max Alberti. 

Peter a filmat în Canada, Anglia, America, Polul Nord, Islanda, Thailanda, Italia, Spitzberg, Egipt, Africa, Bangkok şi Germania. Calităţiile sale de actor şi orator, succesul ca şi autor şi abilităţiile sale artistice l-au ajutat pe Pierre Franckh  in producerea acestui documentar . In plus, el a combinat si arta de a scrie şi a regiza pentru a gazdui acest film, rezultatul fiind unul surprinzător şi remarcabil. "

- traducerea si adaptarea de aici http://www.subliminals-home.com

Mulţumim traducătorului oricine ar fi el şi mulţumim Angelei că ne-a semnalat acest film!  


DOWNLOAD RAPID (de la fastupload.ro)

VEDEŢI FILMUL TRADUS, AICI



Vă invităm să vizionaţi şi:
1) THE SECRET - Law Of Attraction
2) THE LIVING MATRIX
3) Articolele şi documentarele din Categoria BRUCE LIPTON

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...