Ieşirea Din MATRIX: BASHAR - Nişte filmări din 1987

miercuri, 20 iulie 2011

BASHAR - Nişte filmări din 1987

BASHAR - Perfection (1987)

Vă prezentăm astăzi nişte filmuleţe cu Bashar mai vechi, din 1987 şi îi mulţumim Danielei Grigore pentru traducerea lor şi a documentului "DEMISTIFICÂND DEMISTIFICATORII – Credulul, scepticul, cinicul (20.06.2009)".

Despre Bashar am tot vorbit în Categoria BASHAR de pe blogul nostru, însă de curând, am primit nişte relatări foarte interesante de la un prieten al blogului nostru, un fost preot călugăr ortodox, pe nume Sergiu S. Am primit mai multe emailuri de la el, asa ca vi le vom prezenta si voua in ordine cronologica:

VEDEŢI FILMULEŢELE TRADUSE, AICI:

BASHAR - Perfection 1 

Bashar - Perfection 1 (1987)

BASHAR - Perfection 2

Bashar - Perfection 2 - Good and Bad Right and Wrong

BASHAR  - Perfection 3

Bashar - Perfection 3 - Good and Bad Right and Wrong

BASHAR - Perfection 4

Bashar - Perfection 4 - Impatience and Failure 

Pentru o donație (de preferat lunară) vă pot oferi accesul la acest film. Mulțumesc!

8 iulie 2011

"... va trimit si o conversatie pe care am avut-o ieri (7 iulie) dimineata (asta ptr ca veni vorba de vindecare). Ce ''coincidenta'' stranie!?

PACE, LUMINA SI IUBIRE!

Sergiu (6:32 AM):  buna dimineata Ioana!
Sergiu (6:33 AM):  nu stiu cu ce sa incep
Sergiu (6:37 AM):  am un blog favorit (IESIREA DIN MATRIX) si acolo am vazut cateva filme cu BASHAR(un spirit care vorbeste prin Daryl Anka (chiar zilele acestea au mai postat baietii un film cu el). Eu cunosc prea putina engleza si de aceea caut filme cu subtitrare in limba romana.
Sergiu (6:38 AM):  ma pierd in prea multe amanunte, nu?
Sergiu (6:41 AM):  intr- unul din aceste filme ni se sugereaza sa ne vizualizam intr- un halou de lumina, sau mai bine zis cum lumina ne inconjura ca intr- un halou.
Sergiu (6:42 AM):  apoi sa simtim cum aceasta lumina ne strabate fiecare organ si intregul corp
Sergiu (6:43 AM):  acum sa revin la persoana mea
Sergiu (6:47 AM):  am avut in mine virusul herpesului atat de accentuat incat prin 2008 cred, a juns sa-mi apara chiar pe pleoapa ochiului.
Sergiu (6:54 AM):  eram elev la Seminarul Teologic din Galati si doctorita care deservea si scoala noastra mi- a zis cand a vazut herpesul de pe buza mea ca o sa ajunga sa apara si pe pleoapa si chiar sa ajung sa- mi curga ochiul din cauza lui si ceea ce este mai terifiant, ca nu am ce sa fac. Nu exista tratament (frumoasa medicina asta a noastra alopata care ne studiaza strict ca pe niste masini). Asta se intampla prin 2002.
Sergiu (6:57 AM):  acum am 2 ani de zile de cand nu mi- a mai aparut herpes pe fata si asta datorita acestei informatii pe care ne- a oferit- o acest spirit pe nume Bashar.
Sergiu (7:03 AM):  pur si simplu simt cand este pe cale sa- mi apara un nou herpes (cunosc simtomele in atatia ani in care am avut de aface cu el-adica din copilarie) si ma vizualizez si nu numai, ci ''simt'' cum valuri de energie izbucnesc din inima mea si strabat toate membrele corpului meu.
Sergiu (7:06 AM):  am 2 ani de zile de cand ma bucur de aceasta mare binefacere(si ''nu este singura'').
Sergiu (7:07 AM):  mai am ''si altele'' pe care sa ti le impartasesc dar ramane pe alta data.
Sergiu (7:07 AM):  o zi faina sa ai si sa auzim vesti bune.
Sergiu (7:07 AM):  PACE, LUMINA SI IUBIRE!"


10 iulie 2011

" ... am reusit sa ajung mai devreme acasa de la tara, asa ca am deschis e-mailul sa va impartasesc ultima experienta minunata cu cefectele terapiei cu lumina (asa o numesc eu).
  Sambata seara 11 iunie a.c. m-am ridicat de la calculator cu o durere f.mare la ''vintrea''(nu cunosc termenul medical ptr locul respectiv) piciorului stang. M-am culcat si nu am dat importanta nici a doua zi (nu sunt un tip care sa se planga cu una cu doua. sunt de la tara obisnuit cu greul). Au venit primele 3 zile de munca la firma unde trebuie sa manevrez cate 3 tone de marfa pe zi si situatia nu se ameliora. joi si vineri am mers la tara unde am prasit la porumb si atunci mi-am zis ca sambata la liturghie trebuie sa-mi energizez locul respectiv(aici trebuie sa va spun ca eu am fost preot calugar si ca m-am retras de la episcopia unde slujeam, m-am casatorit si mi-am amenajat o mica capela intr-o camera unde fac sf.liturghie sambata si duminica).
   A sosit si ziua de sambata si am facut ceea ce v-am scris si in e-mailul precedent: valuri de energie ce izbucneau din inima mea si strabateau toate membrele corpului meu. Dupa slujba am plecat pe teren sa strang comenzile de marfa ptr saptamana ce urma si am ajuns acasa in jurul orei 16. Abia atunci cand m-am linistit in casa am observat ca durerea disparuse. Cand ai o bucurie nu poti sa o pastrezi numai ptr tine; ea cere sa fie impartasita si am facut aceasta fiintei celei mai apropiate de mine: sotiei(ei ai impartasesc toate experientele si trairile mele).
   Au urmat cele 3 zile de foc de la inceputul fiecarei saptamani si apoi celelalte zile pana la sfarsitul saptamanii si pana in clipa de fata si nu am mai avut si nu mai am nici o durere.
   Stiam ca functioneaza (nu numai de la vindecarea herpesului care se intamplase acum doua veri in urma) ci ptr ca la sfarsitul verii anului trecut am avut o durere la soldul piciorului drept iar o asistenta de la spitalul oraselului meu cu care ma cunosteam mi-a zis ca este o inflamatie si ca trebuie sa-mi cumpar ''dicoflenac'' unguent si sa ma ung cu el. Bineinteles ca am aplicat ''terapia cu lumina'' care nu a dat gres. 
   Poate alta data o sa mai relatez si o alta metoda folosita de mine si de rezultatul careia eu m-am bucurat la momentul respectiv (are si o ''intamplare stranie''-ptr cei care cred ca exista ''intamplari'' sau ''coincidente'').
O seara placuta iti doresc si o saptamna plina de multa
PACE, LUMINA SI IUBIRE"

Noi i-am raspuns tot în 10 iulie:

" ... ma bucur sa aud ca functioneaza terapiile astea "diavolesti" in cazul tau. Cum se impaca credinta ortodoxa cu aceste idei si terapii? Din cate stim , nu prea se impaca. Ne bucuram insa sa aflam ca mai exista si minti deschise printre crestinii ortodocsi.  Poate ar fi cazul ca astfel de minti cum este a ta, sa mai echilibreze balanta pe anumite site-uri ultra ortodoxe unde este demonizat absolut tot ceea ce nu corespunde interpretarii inguste a unuia sau a altuia , legate de Dumnezeu si a cuvantului lui Dumnezeu. Unul dintre site-urile cu extremist ortodoxe, extrem de populat si popular, este blogul Saccsiv. El este mandru ca este habotnic, bigot, fundamentalist, homofob, extremist si considera interpretarea lui legata de Biblie si Dumnezeu unica si singura menita sa duca la vindecare si mantuire. Poate cuvantul unui preot calugar ar valora mai mult decat al altora in ochii lor. Fa-ti un pustiu de bine si mergi cu lumina si pe acolo!"

El ne-a raspuns in 17 iulie 2011:

"ce pot spune despre sacsiv si cei ce cred ca el........nu prea am cuvinte. Acum 3 ani cand am inceput sa am acces la net am dat peste el si........m-am lecuit din primele zile. Ptr cei ca el eu sunt un proscris, un lepadat de la ''credinta adevarata'' caruia dracul i-a facut si i-a dres. Daca iti deschizi putin mintea si incerci sa vezi si altceva decat dogma oficiala, gata cu tine. Pot spune in cunostinta de cauza (cred ca am zis ca la episcopia din Husi am slujit si tot aici in oras stau acum si am amenajat un mic spatiu unde slujesc) ca, fara sa-si dea seama, ei fac apologia diavolului.

    ''....vezi ce i-a facut diavolul'' sau ''diavolul l-a impins sa faca cutare''. Daca vorbesti cu cei ca ei ajungi sa te intrebi:...''PAI DUMNEZEU CE MAI FACE?'' Diavolul a facut aia, diavolul a facut cealalta.........diavolul a facut TOT.

Nu am cum sa dau pe acolo. Este pierdere de timp si vanturare de vant. Eu pot doar sa dau marturie de ceea ce experimentez celor ce ''....AU URECHI DE AUZIT SI OCHI DE VAZUT''.
Sunt prea fericit de tot ceea ce traiesc ptr a ma intoarce sa incap in ingustimea unor minti ca a lor.
VA FELICIT INCA ODATA SI VA DORESC MULTA PUTERE DE MUNCA PTR. A CONTINUA LUCREAREA DE INALTARE PE CARE V-ATI ASUMAT-O.
Va imbratisez pe toti din echipa dorindu-va multa,
PACE, LUMINA SI IUBIRE!
cu afectiune,
Sergiu-S!"

Iata asadar si un  crestin ortodox de bun simt.  Nu numai atat, ci un fost preot calugar trecut prin puternica  scoala de indoctrinare din manastiri, o figura mai proeminenta decat un crestin sau preot oarecare (printre calugari sunt oameni mai sinceri si mai cu har, dar asta e parerea naostra),  si care a reusit sa ajunga la un bun simt, la o decenta. Deci se poate.



4 comentarii:

  1. De cand suntem oameni pe Pamant cred ca tindem sa-L atingem pe Dumnezeu; incercam tot ce se poate incerca; acum, mai depinde si de gandul pozitiv sau negativ, de ideea constructiva sau nu,in a face ceva pentru noi si cei ce ne-nconjoara; daca in toate aceste cautari ale noastre totul iese asa cum ne-am planificat... atunci e de la Dumnezeu; daca nu ne iese, atunci vine de la diavol?! Hm!
    Nu de ignorat este si faptul ca acolo sus( nu in CER), unde se fac legi pamantesti, unde unii au menirea sa conduca lumea mai au si intr-un procent destul de mare interese proprii personale nu pentru societate, comunitate.
    Eu cred, ca simplu crestin, ca ne vindeca CREDINTA in strea de bine, in Dumnezeu, capacitaea noastra de a nu fi limitati in a gandi, a face ceva, in dorinttza de a lua decizii neinfluentati, neconditionati....... Ma gandesc la un orb, un mut, un surd, la unul fara maini, unul fara picioare... cum fac de-L cunosc pe Dumnezeu, pe Iisus-Fiul lui Dumnezeu? Toti au inima si gand sa-L asculte, sa-L auda sa-L cheme,sa- I ceara iertare ca sa isi atinga starea de bine emotional, fizic, material, social....
    Iertare, trebuie sa plec la serviciu, revin cu pledoaria ..... si eu am multe spus la puterea omului de a se vindeca prin credinta in energia Divina. Exista!

    RăspundețiȘtergere
  2. ma bucur ca l-am putut vedea pe D. Anka cum arata acum 24 de ani in urma; Bashar este acelasi si astazi ca si acum 24 de ani.
    va multumesc ptr aceasta noua postare si sa aveti parte de multa
    PACE, LUMINA SI IUBIRE!

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumim si tie Cel Ce Sunt (desi , dupa semnatura pari a fi Sergiu).
    Multumim de comment Marieta.

    RăspundețiȘtergere
  4. buna dragilor!
    am spus alta data ca nu ma pricep prea bine la calculator. azi am insistat mai mult si am reusit. al meu este comentariu semnat CEL CE SUNT.
    poate Marieta ne impartaseste si ea din experientele ei. asteptam!
    o zi minunata va doresc si multa,
    PACE, LUMINA SI IUBIRE!

    RăspundețiȘtergere

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...