Ieşirea Din MATRIX: RĂZBOIUL PARAPSIHOLOGIC - Partea I - Dezvăluiri (14.06.2011)

marți, 14 iunie 2011

RĂZBOIUL PARAPSIHOLOGIC - Partea I - Dezvăluiri (14.06.2011)


RĂZBOIUL PARAPSIHOLOGIC 
Dezvăluiri (2011)

Aşa cum au promis, Daniel Roxin şi Gabriel Vasilescu au mai realizat un documentar (după cel legat de Misterele din Pădurea Baciu) şi se pare că sunt pe cale să mai realizeze şi altele cât de curând (inclusiv, mult aşteptatul Regăsirea Interioară, dar pentru acela mai trebuie aşteptat deoarece se doreşte a fi o încoronare a muncii lor).  
Iată aşadar, o iniţiativă extrem de curajoasă, dezinteresată şi plină de sacrificu de sine. Ştim cât de limitate sunt resursele lor şi este uimitor cât de profesionistă este munca lor. Aceşti bravi români demonstrează tuturor că se poate şi că atunci când ai un vis, acesta poate deveni realitate. Ei au crezut în visul lor şi au reuşit. Bravo vouă dragi prieteni.
Dacă simţiţi să sprijiniţi în orice fel munca lor, citiţi aici http://danielroxin.blogspot.com.
Merită încurajaţi şi susţinuti, protejaţi şi iubiţi! Ne bucrăm că mai există încă, valori rămase în ţară.

 Iată ce spune Daniel Roxin  despre acest nou documentar:

"Un nou tip de război este în plină desfăşurare: un război al controlului minţii, al manipulării gândurilor şi emoţiilor, de la distanţă.

La prima vedere, un război bazat pe metode parapsihologice şi tehnologii psihotronice pare să se ducă doar între agenţii secreţi, armatele şi liderii unor naţiuni rivale... Şi dacă războiul parapsihologic ţinteşte mai mult decât atât? Ar putea fi controlul maselor unul dintre obiectivele lui? Dacă da, te priveşte în mod direct!

Filmul documentar “Războiul parapsihologic – dezvăluiri uimitoare” reuşeşte să îţi explice într-o manieră ştiinţifică mecanismele psihice de atac şi îţi dezvăluie informaţii foarte importante despre tehnologiile folosite în acest nou tip de război, pentru ca tu să înţelegi mai bine pericolele invizibile care te înconjoară. 

Aşa după cum vei putea constata, lumea în care trăieşti nu este aşa cum ţi-o imaginezi iar acest film urmăreşte să te ducă în spatele cortinei, acolo unde se scriu adevăratele scenarii; scenarii care adeseori par desprinse din literatura SF.

Şi pentru că dorim să ştii şi cum să te protejezi, în viitorul apropiat vom lansa un nou documentar - “Războiul parapsihologic – protecţia psihică”, în care îţi vom explica şi modalităţile de apărare. "

Daniel Roxin
VEDEŢI FILMUL AICI:


ACTUALIZARE (16.06.2011)
INFORMAŢIE IMPORTANTĂ

  Am primit prin email acest material (credem ca sursa este de aici http://plerion.blogspot.com):


In dorinta de a informa lumea cat mai bine despre ceea ce se intampla in Romania, si nu numai, am sa postez o lista cu orasele in care sunt montate instrumente psihotronice sau care sunt influentate puternic de astfel de dispozitive, orele la care se fac emisii, si mesajul lor. Cei care veti citi acest post, aveti grija cat mai mare la mentalul vostru. Fara frica oameni buni. Doar fiti atenti la gandurile voastre si verificati de doua ori inainte de a accepta ca un anumit gand este al vostru. Multe dintre ele sunt puse acolo, pentru ca majoritatea dintre voi sunteti foarte neatenti la ceea ce ganditi.

Orasele principale afectate de astfel de instrumente: 


1. Bucuresti
2. Brasov
3. Cluj Napoca
4. Iasi
5. Galati
6. Constanta
7. Arad
8. Timisoara
9. Craiova

10. Focsani
Orele de emisie: 00, 04, 09, 12, 15, 18 si 21
Mesaje: de natura sexuala, carnala, mesaje de tip propagandist la adresa politicii, mesaje de tip revoltator la adresa comportamentului oamenilor, mesaje cu ura si furie, crime si atacuri fizice.
Deci, multa atentie la gandurile voastre si emotiile pe care le emiteti. De cele mai multe ori nu sunt generate de voi. Influentele acestor instrumente se face simtita zilnic si afunda omul si mai mult in superficialitate, ura, furie, lipsa de armonie si separare.
Asta nu va scuteste insa de disciplina. Fiecare e responsabil pentru faptele sale. Astfel, faceti ce puteti pentru a evita sa fiti influentati subtil, si nu puneti vina pe nimeni altcineva. Voi puteti sa fiti vulnerabili sau puteti sa fiti stapani pe gandurile voastre. Este o decizie ce trebuie sa o luati personal.

Armele psihotronice sunt dispozitive de manipulare in masa, realizate pe baza tehnologiei de control a undelor cerebrale. Inductia este realizata printr-o forma de influenta subtila si nu este deloc usor de perceput de majoritatea oamenilor care nu-si observa gandurile zilnic. La nivel de tara , efectele lor sunt destul de puternice, si afecteaza multimile de oameni atat pe plan subtil, cat si in plan direct: mass-media (TV, stiri etc) si reviste, ziare… Cu totii suntem familiarizati cu stirile de la ora 5 de pe PRO TV si nu numai acelea. Toate sunt pline de lucruri odioase, crime, violuri, atacuri, batai, accidente, toate menite sa seteze mintea umana pe un nivel de vibratie foarte jos, incapabil sa observe armonia din lumea asta. Nedreptatile, furturile si justitia corupta sunt titlurile cele mai des vehiculate in mass-media, scandalurile de proportii fiind o alta sursa de manipulare.


Si totusi, toate aceste lucruri, ce vor a realiza din Romania ? Romanii sunt supusi chimicalelor de pe piata alimentara, sunt intoxicati zilnic fizic si mental, emotional si verbal, si pe deasupra, la conducerea tarii sunt doar oameni ce vor sa se imbogateasca fara sa conduca poporul undeva. De ce acest haos total ? Pentru ca omul nu este stapan pe fiinta sa. Pentru ca romanul este foarte influentabil si se lasa dus de conflicte si agitatie, de lucruri ce-i starnesc curiozitatea si care-l tin treaz cu actiune, fara sa fie ceva mai profund in spatele lor. Romanul se lasa condus de oameni cu o putere mai mare de convingere. Si toate astea pentru ca nu vrea sa fie mai atent la gandurile sale.

Oameni precum liderii politici din Romania, guvernatorul bancii romanesti, prim ministri, si politicienii inutili, sunt cei care sunt lasati la putere pentru ca romanul este indiferent, si manipulat zilnic sa fie indiferent. I se starneste indiferenta cu orice ocazie, este stimulat zilnic sa plece capul, crezandu-se incapabil sa faca ceva.

Dar ce poate face romanul ??? MULTE. Poate sa creada ca el poate schimba ceva. Schimba unul, schimba doi, si asa se aduna tot mai multi. Schimba modul sau de a gandi si de a aborda viata. Schimba nepasarea din actiunile sale, schimba gandirea care-l face sa fie incapabil sa modifice ceva prin jur. Toate astea, vor schimba tot mai mult Romania . Si este valabil nu doar pentru tara asta, ci pentru toata lumea.


Armele psihotronice amplifica toata neputinta asta a omului. Si nu este pentru ca omul nu ar putea face ceva. Armele astea exista pentru ca omul poate face atat de multe, incat i-ar arunca pe impostorii de la conducere direct in mizerie si inchisoare sufleteasca. Omul este capabil de multe, doar sa creada in asta, sa creada ca EL SINGUR poate face multe.
Ca, odata ce se aduna mai multi, puterea va creste enorm. Nu va mai luati dupa ideea ca “sunt singur, ce pot face eu… ?”. Ce puteti face ? Ganditi diferit ! Coordonati-va viata altfel si schimbati ceea ce faceti cu propria voastra viata si fiinta. Atunci se vor schimba tot mai multe in jur. Credeti in puterea voastra de influentare si veti modela viata voastra mai mult decat ati crede ca puteti. Nu-i lasati pe altii sa decida in locul vostru, nu lasati sa fiti tratati ca sclavi, pentru ca PUTETI SA VA SCHIMBATI VIATA.
Mai sunt cateva orase, omise, pe lista: Oradea , Satu Mare, Drb. Tr. Severin, Calarasi, Sibiu ... S-ar putea sa mai fie si in Ploiesti , Rm. Valcea si Pitesti ,
P.S. Despre METACONTACT şi Fonareff Dmitry Nicolaevici puteţi citi şi vedea mai multe aici: 
P.P.S. Despre EUGEN BÂRGĂOANU, unul dintre intervievaţii acestui documentar puteţi afla mai multe aici: http://fymaaa.blogspot.com/2009/02/misterele-creierului-uman.html
P.P.P.S. Suntem victime în măsura în care permitem asta şi credem că suntem victime. În realitate suntem cu toţii una. Victima nu este separată de vătămător. Acel quantum entanglement (încâlcire quantică) despre care se vorbeşte în documentar, există şi între ei.
Asta se pare că nu realizează cei care fac astfel de experimente: în măsura în care atentează la viaţa şi liberul arbitru al altor persoane, vătămându-le carcasa minte-corp, în aceaşi măsură li se întoarce şi lor, căci suntem cu toţii parte din acelaşi tot. Vătămătorul devine victimă, subtil vorbind, în clipa în care agresează pe altul şi în esenţă, orice gest de agresiune este totodată, un strigăt de ajutor al acestora. Ei au nevoie de mai mulă iubire şi este evident acest lucru (gesturile lor sunt izvorâte dintr-o mare lipsă de iubire, dintr-o mare frică). Ei sunt deja într-un fel de iad interior. Merită toată compasiunea noastră!

DE UN REAL AJUTOR IN PROTECTIA PSIHICA POT FI SI DISPOZITIVELE DE LA AIMGROUP SI POATE CEL MAI INDICAT IN ACEST SENS AR FI VITALPROTECT. ACESTA ESTE UN PRODUS CARE:

  • genereaza o frecventa benefica la nivelul creierului;
  • creste rezistenta la oboseala si stres;
  • amplifica forta vitala;
  • fortifica sistemul imunitar;
  • creste potenta;
  • amplifica spiritul de observatie (astfel, evenimente care în mod normal trec nesesizate sunt integrate armonios printr-un proces sinergic);
  • protejeaza impotriva influentelor subtile nocive (ganduri negative proiectate spre subiect, magie neagra, etc.);
  • mareste rezistenta la poluare fonica;
  • protejeaza campul vital al oricarei persoane care se afla in apropierea unor locuri cu energie joasa (spitale, cimitire, zone in care se produc frecvent accidente, etc.)

7 comentarii:

XXXWho spunea...
Interesant filmul si de apreciat stradania producatorului de a difuza intr-un cadru cat mai larg informatiile prezentate.Interesant si faptul ca tehnologii si descoperiri de varf sunt folosite mai ales ca arme si ca mijloace de control;imi permit sa ma intreb:daca toate acestea ar fi fost folosite in interesul imbunatatirii vietii tuturor,nu doar a unor grupuri restranse,elitiste,nu ar fi avut un impact mai profund facand inutila folosirea lor ca arme?
FreeYourMind spunea...
Din pacate, elita sufera de handicap sufletesc si traieste intr-o frica perpetua de restul omenirii. Ei vad totul prin prisma dorintei de control, dominare si putere pe care cred ca o obtin astfel. In plus ei nu au interes sa fie cat mai multi oameni asa ca nu-i preocupa bunastarea tuturor ci numai a lor. noi sa fim cat mai putini, ca sa fim mai usor de controlat. De fapt, planul lor este sa fim redusi undeva la 500 de milioane. Ei nu au viziuni profund umaniste ci profund criminale.
Anonim spunea...
mda ...io nu inteleg un lucru... elitele vor depopularea dar in realitate ne indreptam spre 7 miliarde !!! unde este depopularea...??? iar documentarul trateaza lucruri vechi, expirate ... / nu zic ca nu exista toate aceste manipulari care nu fac bine omului ca de ex. controlul mintii sau multe altele dar asa ceva au fost si vor fi oricum am lua-o, orice am face, deoarece inca traim intr-o lume a competitiei si mai ales a BANULUI... aici vin si sufletele ceva mai evoluate si desigur ca au capacitati paranormale si acesta va fi testul lor aici in aceasta lume a competitiei plina de tot felul de tentatii. pe osho nu au putut sa-l controleze mental pt ca stia sa se apere deoarece EL era stapanul mintii sale dar apoi a trebuit sa-l otraveasca cu metale grele... Toate fiintele iluminate care vin in aceasta lume stiu la ce se pot astepta, Iisus stia ... si multi alti care deranjau... dar au fost si iluminati tacuti care nu au deranjat si sistemul i-a lasat in pace... / daca un iluminat nu se poate salva atunci ce ar putea face omul obisnuit... ??? Desigur un maestru iluminat nu pune prea mare pret pe viata fizica de aici deoarece stie ca exista ceva mult mult mai vast ... dar noi care nu stim inca credem ca viata asta este totul... / un maestru se risca sa aduca lumina in valea intunecata si chiar coboara sa-ti arate o cale ... si atat am spus mereu ca ELITELE sunt f inteligente au o indemanare in domeniul manipulari incredibila pt ca felul prin care actioneaza pur si simplu te lasa masca daca esti un picut atent sa vezi asta ... lucreaza cu materialul clientului ... :)))) vb lui badea daca plecam urehea la fel de fel de chestii trestii :))) ne va scapa printre degete esentialul... si acesta este transmis doar prin maestri iluminati ai omenirii... dar noi facem documentare care culmea servesc elitelor ... / incredibil dar adevarat... cu bine ...nelu_nnn
FreeYourMind spunea...
Ar fi trebuit sa fim mult mai multi decat 7 miliarde pana acum. Insa prin masurile pe care vor sa le impuna incet incet, conform teoriei cu broscuta, numarul va scadea mult mai dramatic si mai rapid. Semnele sunt f clare. Incidenta cancerelor si a altor boli de acest gen este ]n crestere si mai grav este ca si copii au inceput sa moara pe capete de aceste boli, ceea ce inainte nu se intampla. Nu se concepea asa ceva.
Anonim spunea...
evident ca populatia lumii va intra in descrestere asta daca consideram ca real si faptul ca planeta face saltul vibrational despre care se tot vorbeste si atunci desigur ca va avea loc o selectie in plan vibrational al oamenilor iar sistemul lor imunitar fie va face fata, fie va ceda ... bolile in general sunt solutii de purificare spirituala necesara si este facuta ca urmare a unui mecanism karmik de restabilire a echilibrului, cand devii constient mecanismul karmik respectiv inceteaza si purificarea devine una reala si ajutatoare in evolutia spirituala a omului.
FreeYourMind spunea...
Mda..posibil. Probabil ca la asta se gandesc si cei care baga jdemii de otravuri pe unde apuca, de la mancare si apa, pana la aerul pe care-l respiram si medicamente. Se gandesc sa ne faca mai puternici si sa scape doar cei alesi. Si Hitler zicea probabil la fel :"cine scapa din lagarele mele sigur este ales... THE ONE! Si daca-i omor, de fapt nu-i omor, ci le arat adevarul despre moarte mai repede decat voiau!Sunt un eliberator!" Si astfel orice abjectiune are un sens spiritual. Asa ca nu mai conteaza ce fac parazitarii nostrii oculti, important e sa devenim ca OSHO si sa scape cine poate! ...UUPS, nici Osho nu a scapat de otrava! De fapt ne fac un bine... ne ajuta sa devenim constienti ca suntem spirite. Dar nu exista nici o garantie ;)
GabyS spunea...
Nelu_nnn' Nu uita ca fiecare are dreptul la punctul sau de vedere si eu nu cred ca prin faptul ca scoaterea adevarului la suprafata serveste in vre-un fel celor din umbra... Cum te-ai simti daca cineva iti face rau dar nu stii cine e acela si in ce fel iti face asta? Cum te aperi? Inchizi ochii si gata? Ideea filmul este de a ne face sa deschidem ochii mai mult si a intelege ca nu este totul roz si pe langa toate acestea ca exista un plan care este foarte bine ascuns si care este in detrimentul majoritatii. Desigur teama si frica nu este solutia, dar in schimb trebuie sa fim constienti in ce lume traim si in principal contienti de ceea ce suntem fiecare din noi si de puterea noastra interioara. Astept o parere si dupa ce vei vedea partea a doua a filmului care trateaza partea cea mai importanta a subiectului... Numai bine! Multumesc FYMAAA pentru sprijin si pentru munca pe care o depuneti in sprijinul tuturor oamenilor! Pace, Lumina si Iubire!

2 comentarii:

  1. Intrucat lupta noilor descoperiri se da si in virtual, nu mai stii care muschi sunt adevarati . Cred ca sunt multi stetoizi in bataile astea.

    RăspundețiȘtergere

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...