Ieşirea Din MATRIX: PROIECTUL AVALON - Interviu cu Inelia Benz (19.06.2011)

duminică, 19 iunie 2011

PROIECTUL AVALON - Interviu cu Inelia Benz (19.06.2011)

AVALON PROJECT
- The Full Interview With Inelia Benz (10 martie 2011)



Vă prezentăm astăzi un interviu interesant, realizat de Bill Ryan pe care l-aţi mai întâlnit la noi pe blog în filmele realizate de Proiectul Camelot. Se pare că atunci când acesta apare singur în interviuri, acestea sunt grupate ca făcând parte din Proiectul Avalon (Noi o să le grupăm tot în CATEGORIA  PROIECTUL CAMELOT). Lucrurile spuse de această fiinţă sunt interesante, însă ne-ar place să vedem mai mult decât vorbe, ne-ar place şi nişte dovezi concrete ale puterilor ei, nu numai marketing. La vorbe ne pricepem mulţi.


Cu această ocazie vă invităm pe toţi cei interesaţi şi dornici să sprijine aceste proiecte, să se înscrie în echipa de traducători români aici: http://projectavalon.net/lang/ro/flag.html (Pentru Proiectul Avalon) şi aici  http://projectcamelotportal.com/translations.html (pentru Poiectul Camelot).

Iată ce spune Bill Ryan despre acest interviu:

"Bill Ryan (Bill): Salutare! Sunt Bill Ryan de la Project Avalon. Iar filmul pe care îl vedeţi acum este un interviu cu una din cele mai remarcabile femei, pe care am cunoscut-o în ultima vreme, şi care mi-a devenit prieten apropiat.
Subiectul acestui interviu este misiunea ei pe această planetă, capacităţile pe care le posedă ea, care sunt extraordinare şi semnificative. În cele 100 de minute care urmează, ea ne prezintă, în detaliu, ce poate face şi ce a făcut deja. Întâmplările amuzante şi problemele pe care le-a trăit când era fetiţă, şi ce face ea acum, în mod responsabil, cu puterile ei considerable. Aceasta e o poveste extraordinară pe care v-o recomand să o ascultaţi până la capăt. Motivul pentru care fac această scurtă introducere acum este pentru că e important de subliniat că cele mai extraordinare capacităţi psihice enumerate în acest interviu nu sunt darurile unei persoane extraordinar de speciale, la care noi nu putem măcar aspira. Aceste daruri sunt prezente în toate fiinţele umane, înnăscut. Acesta e mesajul Ineliei către noi. Ea spune că, deşi vine dintr-un loc neobişnuit, să zicem... Iar asta e o misiune neobişnuită, e o viaţă nobişnuită. Darurile cu care e înzestrată sunt omeneşti. Iar mesajul pe care ea vrea să-l înţelegem noi toţi este că aceste daruri sunt zestrea noastră din naştere, pe care stăpânii planetei nu vor ca noi să ştim că le avem. Iar ei înşişi le folosesc, desigur.
O altă remarcă importantă asupra acestui interviu este că magia – în lipsa altui cuvânt mai potrivit – este interesantă şi spectaculoasă, şi a fascinat fiinţele umane de generaţii, mii de ani de-a rândul, din motive lesne de înţeles. Nu e un scop în sine. E important de înţeles că, aşa cum spune Inelia, aceste însuşiri vor fi câştigate ca produse secundare de către cineva care s-a angajat pe o cale spirituală autentică. Şi, desigur, mulţi dintre marii maeştri ai multor tradiţii vor confirma. Ele sunt interesante, dar nu sunt un scop în sine. Şi nu sunt menite a fi obţinute ca ţel principal. Ar fi o capcană, o fundătură, care, de fapt, nu duce nicăieri, cu excepţia satisfacerii vanităţii.
Pe măsură ce veţi asculta povestea Ineliei veţi constata că nu există pic de îngâmfare în ea. Ea îşi deapănă povestea într-o manieră prozaică, realistă, pe care o puteţi adopta şi voi. Şi voi aveţi aceste capacităţi de a schimba universul din jurul vostru. Şi voi aveţi aceste capacităţi, cum spune ea, de a vă crea propria linie temporală. Tu îţi poţi crea propriul viitor. Asumându-ne întreaga răspundere şi bazându-ne pe forţele proprii, putem crea lumea pe care ne-o dorim.
Vă mulţumesc!"
 SURSA : http://projectavalon.net/lang/ro/inelia_benz_3-10-11_ro.html 
(tot aici puteţi găsi transcriptul întregului interviu)

VEDEŢI INTERVIUL TRADUS, AICI:

3 comentarii:

  1. aceste capacitati au devenit stiinta , se numeste psihotronica si este folosita de multi multi ani, de cca 100 ani (ca tehnologie ezoterica sau energie psi , cum doriti sa le numiti ), ne sunt date tuturor dar se pot amplifica cu ajutorul tehnologiilor si nu in bine , grupuri de interese in afara dar si in Romania folosesc aceste tehnologii pentru putere.
    Adevaratele personaje cu calitati para , native, nu apar la tv si nici pe bloguri sau la interviuri, ei lucreaza pentru armata si cercetari in domeniu , sunt folositi de grupuri de interese , platiti foarte bine dar si dispar asa cum au aparut .
    Nu exista niciun conducator ezoteric al planetei, doar conducatori care detin marile tehnologiii la capitolul arme neconventionale.
    Foarte bun blogul, va mai asteptam cu noutati, despre proiecte pilot gen Montauk, vortezuri tehnologii avansate in domeniu.

    RăspundețiȘtergere
  2. Credem ce spui, insa suntem satui de vorbe. Daca tot vorbesc despre puteriile lor, sa faca si demonstratii. Daca nu pot demonstra mai bine sa nu vorbeasca si sa stea in banca lor. Am publicat filmele cu Montauk de mult timp. http://fymaaa.blogspot.com/2008/11/proiectul-montauk.html
    Ne-ar ajuta sa ne dai si alte idei de documentare care abordeaza tema tehnologiilor avansate neconventionale despre care vorbesti.

    RăspundețiȘtergere
  3. nu este adevarat ca noul organism cere voie sa se implanteze in corpul mamei, procesul de initiere este o reactie chimica n-are nicio legatura cu subconstientul mamei deja format sau al micutului care nu este format pentru ca trebuie sa existe constient inainte de a aparea subconstientul, , imi cer scuze pentru revenire.
    Ceea ce i se intampla doamnei apare in armonie energetica cu personele care le ajuta (valabil si pentru limbile vorbite si pentru alte fenomene), oamenii comunica telepatic prin imagine , ganduri , influenta prin frecventa hertziana, se pare ca in momentul rugaciunii exista o unda pe la nivelul 5,6 (hz ) nu ma pricep la tehnologii dar acolo undeva gandurile se intalnesc si comunica. Frecventele le acomodam noi in dorinta de a comunica, de a ajuta de a fi ajutati, organismul face asta instictiv, cei care constientizeaza si sunt instruiti pentru aceste lucruri le fac voit.
    oricum doamna foloseste capacitatile in sensul pozitiv dar ce ne facem cu cei care manipuleaza prin tehnologii ?

    RăspundețiȘtergere

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...