Ieşirea Din MATRIX: FURTUNA TERORII - Manipularea Prin False Ameninţări Teroriste

luni, 30 mai 2011

FURTUNA TERORII - Manipularea Prin False Ameninţări Teroriste



TERRORSTORM (2006)
- A History Of Goverment Sponsored Terrorism (O Istorie a Terorismului Sponsorizat de Guvern)


Deşi am publicat toate filmele lui Alex Jones traduse in limba română şi i-am dedicat o categorie specială pe blog, numită ALEX JONES , de asemenea am şi participat la traducerea filmului ENDGAME, sunt aspecte ale acestui individ care chiar nu ne plac sau nu rezonam cu ele. Apreciem multiplele lui calitati, importanta dezvalurilor lui si de aceea l-am si publicat, insa ... l-am vazut de ex., in unele interviuri cand a avut chiar un comportament de badaran , de "ghiolban de galerie" ca sa zicem asa, dand dovada de mult orgoliu, de foarte mult ego si chiar de fanatism (in problema binelui si a raului de exemplu) ceea ce nu este un semn bun pentru un lider care se vrea a fi fruncea frontului de eliberare de sub jugul dictaturii oculte.  Urmariti de ex. interviul pe care i l-a luat lui Peter Joseph (producatorul filmelor din seria ZEITGEIST) aici http://www.youtube.com . Nu ca am fi de acord cu Joseph, dar nici Jones nu e usa de biserica.
Faptul ca nu mentioneaza totusi in filmele lui  sionistii  , Vaticanul sau iezuitii ca avand si ei un rol important in manipularea globala ridica niste semne de intrebare (ne referim doar la filmele lui - nu am studiat toate interviurile lui de pe internet). Nu ne amintim acum exact daca vorbeste clar despre liniile de sange ale ocultilor sau de Vatican in filmele lui (o alta parte a manipularii globale). Daca nu o face ridica alte semne de intrebare.
De asemenea, se pare ca nu reuseste sa vada dincolo de planul material concret, nu reuseste sa vada adevarata cauza a problemelor, cramponandu-se doar in material, in lumea vizibila, in simptome si asta ridica alte intrebari. Cauza adevarata a problemei suntem tot noi, nu elita oculta. Ei sunt doar simptome, insa fara acordul nostru tacit (inconstient) ei nu au nici o forta, cu adevarat.
Sunt multe dovezi care demonstreaza faptul ca manipularea globala nu ar fi posibila fara magie neagra si alte influente de natura invizibila care se adreseaza mintii intr-un mod subliminal sau de la distanta, aspecte ce nu tin neaparat de planul material si este posibila si o influenta extraterestra sau interdimensionala. Aceste aspecte nu sunt abordate de loc si asta ridica semne de intrebare.
Faptul ca prezinta doar partea negativa a lucrurilor,  ofera o perspectiva extrem de pesimista si poate afunda pe cel care vizioneaza filmele lui intr-o adanca depresie si angoasa. Din fericire exista solutii imediate si accesibile tuturor, insa in filmele lui Jones nu se spune asta: eliberarea individuala a fiecaruia dintre noi din iluzia matricei.
Dupa cum vedem noi lucrurile, si am spus-o de 1000 de ori pe blog, singura si adevarata revolutie este cea interioara, cunoasterea de sine, descoperirea adevaratei noastre identitati la nivel de experienta  (nu doar intelectual) si eliberarea din Matrix sau mai bine zis din identificarea noastra cu Matricea (care in esenta este de natura mentala si este formata din prejudecati, credinte, automatisme, frici, iar noi suntem profund identificati cu aceasta structura corp-minte, o structura atat individuala cat si colectiva). Revolutia exterioara reala nu este posibila fara oameni revolutionati in interior. Cele exterioare ar fi doar niste revolutii izvorate din reactii oarbe si din frică. Astfel de revolutii sunt foarte usor de manipulat. Revolutiile adevarate vin de la Sine (la propriu si la figurat). Poate nu credeti, dar chiar si acum, suntem in mijlocul unei profunde revolutii, chiar daca nu se vede neaparat pe strada. Incet incet, oamenii se trezesc. O revolutie pasiva, pasnica, ce se desfasoara in interiorul multora dintre noi. Multi reunta incet incet la diversele dependente, sau intr-un fel sau altul se rup de Sistem, nu-l mai sustin ca inainte, nu mai pun "botul" la minciunile lui, iar cand vom atinge masa critica, Sistemul va colapsa de la Sine, mai devreme sau mai tarziu, daca schimbarea noastra interioara este una reala. Dar asta e parerea noastra ... Caile de evolutie si eliberare spirituala accelerata sunt abordate in Categoria CĂI SPIRITUALE (recomandam in special Categoria ŞAMANISM şi VIPASSANA).

Revenind la documentarul de astazi, iata ce spun cei de la blogul Yoga MISA (cei care l-au publicat primii si le multumim pentru aceasta) despre el:

"TERRORSTORM, este un film al incomodului jurnalist si producator de televiziune Alex Jones, prezinta adevaruri putin cunoscute: de-a lungul istoriei, elemente criminale din interiorul guvernelor au realizat atacuri teroriste impotriva populatiei lor, ca pretext al masurilor de subjugare. TerrorStorm dezvaluie modul in care, in ultima suta de ani, liderii occidentali au ucis in mod repetat proprii lor concetateni in timp ce au pretins a fi salvatorii lor. In acest scop au fost utilizate asa numitele operatiuni sub pavilion fals, ce sunt operatiuni efectuate sub acoperire de catre guverne, corporatii sau alte organizatii, concepute pentru a arata ca si cum ar fi efectuate de catre alte entitati. Numele este derivat din conceptul militar de zbor sub culori false, adica arborarea pavilionului unei alte tari, decat cea proprie.

TERRORSTORM
examineaza 9/11 (11 septembrie), razboiul din Irak, atentatele din 7 iulie de la Londra, introducerea la nivel global a actelor de identitate electronice si apropiata invazie a Iranului, relevand conexiunile dintre aceste evenimente presupus separate. Documentarul exploreaza mintea occidentalului mediu studiind amanuntit acele sisteme de control care au fost create special pentru a-i tine constiinta prizoniera si ochii inchisi la realitatile lumii din jurul sau.

Oamenii ajunsi in pozitii de putere apartinand francmasoneriei cunosc foarte bine ca terorismul este sperietoarea perfecta pentru a convinge populatia globala sa renunte la libertati “in numele securitatii.” Planul vizeaza ca generatie dupa generatie oamenii sa isi incredinteze libertatea Imperiului masonic global al Noii Dezordini Mondiale, prin frica si manipularea induse de un razboi fara sfarsit impotriva unui inamic fantomatic." - sursa http://misa-yoga.blogspot.com/

VEDEŢI DOCUMENTARUL TRADUS AICI:


5 comentarii:

  1. Salut. Postez acest comentariu pentru a imi da parerea despre o afirmatie pe care ati facut-o si anume cum ca Peter Joseph nu vede cu adevarat cauzele nenorocirii noastre si ca elitele de fapt nu ar fi doar sintome ale unui sistem cultural invechit ci ar fi de fapt niste creaturi sprijinite de forte mistice care reusesc sa conduca prostimea. Zeitgeist Addendum indeamna lumea la o revoluie interioara , miscarea Zeitgeist ne indeamna sa analizam orice afirmatie si sa cautam dovezi care sa o sprijine. Peter Joseph nu vorbeste probabil despre magie si misticism deoarece nu este documentat in aceasta privinta si cred ca este cel mai bine sa nu faca afirmatii despre lucruri pe care nu le cunoaste prea bine.
    Totusi , daca vorbim despre magii , mistic , reptilieni estc , nu pot fi toate acestea documentate stiintific ? Daca intradevar exista magie neagra trebuie sa existe si o stiinta a ei , un mod de aplicare , niste reguli prin care ea se manifesta. Eu sunt in stare sa bag mana in foc ca poti aduce orice lider ocult , vrajitoare , preot , shaman etc. si nu poate prin incantatii sau ritualuri sa imi creeze efecte negative mie su familiei ori societatii. Liderii sunt tot oameni la fel ca si noi singura diferenta este ca ei detin forta fizica si cunostinte prin care sa ne poata conduce.

    RăspundețiȘtergere
  2. Salut,
    noi ne-am referit la filmele lui Alex Jones. Documentarul de astazi este dedicat lui Alex Jones. Despre Peter Joseph am vorbit in alte dati. Nu rastalmaci ce am spus noi. Citeste cu mai multa atentie te rugam.
    In foarte multe filme si articole pe care le-am publicat pe acest blog am urmarit sa dezradacinam credinta materialist determinista. Lumea asta nu este doar ceea ce se percepe prin cele 5 simturi. Esti liber sa crezi ce vrei. O viziune despre lume mai completa o aduce David Icke de exemplu.

    RăspundețiȘtergere
  3. Foarte interesant.Mai exista un documentar,facut de David Icke cu Aaron Russo,care are 8 parti si se refera la oculta mondiala.Recomand tuturor oamenilor interesati,sa-l vizioneze.Mai sunt;Demascarea industriei muzicale(11 parti)(you tube).

    RăspundețiȘtergere
  4. Pe blog sunt nenumarate alte documentare pe acest subiect, si cu Davi Icke si cu Aaron Russo si cu Alex Jones. Demascare industriei muzicale are o tenta mult prea fanatic crestina pentru gustul nostru. No offence ...

    RăspundețiȘtergere
  5. Alex Jones este AGENT AL OCULTEI MONDIALE !!!

    RăspundețiȘtergere

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...