Ieşirea Din MATRIX: SERGHEI NIKOLAEVICI LAZAREV (4.02.2011)

vineri, 4 februarie 2011

SERGHEI NIKOLAEVICI LAZAREV (4.02.2011)

"S.N. Lazarev este un binecunoscut terapeut de origine rusa, a carei serie de volume “Diagnosticarea Karmei” a fost rezultatul unei lungi perioade de cercetare si terapie, a numeroase seminarii sustinute in colturile lumii. Lazarev impartaseste din experientele sale si ale pacientilor sai, si concluziile la care a ajuns mai apoi. El a incercat atunci sa identifice cauzele bolilor si a alcatuit un sistem propriu de diagnosticare pe care l-a imbunatatit de-alungul carierei.

Dotat cu nişte calităţi ieşite din comun, S.N.Lazarev a început încă din tinereţe să practice, cu rezultate foarte bune, masajul bioenergetic. Parapsihologia şi medicina neconvenţională deveniseră o adevărată modă în Rusia anilor ´70, căreia nu i s-a sustras nici autorul cărţii de faţă. Au apărut într-un timp relativ scurt, foarte mulţi bioenergoterapeuţi care la prima vedere, făceau adevărate minuni. S.N.Lazarev s-a detaşat însă de toţi aceşti vindecători printr-un sistem original de abordare a metodelor medicinii neconvenţionale şi prin crearea unei teorii proprii privind utilizarea bioenergiei în terapie. Este vorba de fapt, nu doar de o simplă teorie ci de o descoperire senzaţională, cunoscută deja pe tot mapamondul şi care ar putea revoluţiona întreaga concepţie contemporană asupra diagnosticării şi tratării bolilor.

Aplicând „masajul” bioenergetic în tratarea pacienţilor săi, S.N.Lazarev a observat că boala de fapt nu se vindecă, ci migrează de la un organ la altul, lucru dovedit şi în cazul metodelor convenţionale de tratament la care recurge medicina contemporană „oficială”. De pildă, un pacient vindecat de ulcer gastric revine după aproximativ două luni cu o serioasă afecţiune renală, iar la şase săptămâni după vindecarea acesteia, pacientul se îmbolnăveşte de plămâni... Asemenea cazuri, întâlnite cu sutele în practica sa, îl duc pe S.N.Lazarev la concluzia că, acţionându-se asupra bolii, se acţionează doar asupra efectului, cauza rămânând, în continuare, neschimbată. Lazarev meditează îndelung la acest fenomen, studiază cu seriozitate textele medicale şi filozofice ale Orientului antic, pentru a ajunge în cele din urmă la conceptul dekarmă. Karma, noţiune preluată din filosofia orientală şi identificată de multe ori cu destinul, reprezintă în viziunea lui S.N.Lazarev, „un mecanism de răsplătire a faptelor pământeşti”. Cunoscând acest mecanism, (iar scopul cărţii acesta este), omul îşi poate ameliora starea de sănătate, dar şi destinul.
Diagnosticarea karmei. Sistemul autoreglării câmpurilor reprezintă debutul editorial al lui S.N.Lazarev, produs în trombă (concomitent la două edituri din spaţiul ex-sovietic) în 1994, fiind prima serie de şase cărţi cu titlul generic Diagnosticarea karmei."


Interesant de citit este si un fragment din cartea "Diagnosticarea karmei" , intitulat Cazinoul, de la pagina 31:
LAZAREV
O buna parte din cartile lui Lazarev le puteti gasi aici: elefant.ro

Urmariti si 2 filme traduse in lb. romana cu S. N. Lazarev:

SCHIMBAREA CELORLALTI INCEPE CU SCHIMBAREA NOASTRA

DESPRE IUBIREA DIVINA


Iti multumim Gabriel Vasilescu, pentru aceste filme!

4 comentarii:

  1. WOAW ... materialul a fost postat pe Dincolo de Limite si acum si pe Iesirea Din Matrix... felicitari free ... ca ai pus pe site si S.N. Lazarev...
    Cartile lui Lazarev au fost primele carti de spiritualitate, pe care am inceput sa le citesc ... dupa Lazarev la scurt timp am dat tot fara sa-mi spuna nimeni peste Osho si de care atunci habar n-aveam cine este... eram zero la capitolul spiritualitate cu exceptia ca inainte eram un credincios constiincios mergeam mai mereu duminica la biserica, tineam post, dadeam acatiste, ma rugam, dar toate acestea erau ceva palid si fara vreun rezultat satisfacator.
    Lazarev a aparut intr-un moment extrem de dificil din viata mea ... nimeni nu mi l-a recomandat ...pur si simplu am dat peste el la momentul potrivit... parca parea un fel de raspuns din partea existentei la multele intrebari pe care mi le puneam neincetat... atunci imploram existenta sa-mi raspunda... / Sincer, a fost ceva incredibil...
    Totusi vreau sa mentionez ca Lazarev nu este simplu de inteles si cu atat mai mult de acceptat ... ceea ce spune depaseste de multe ori logica noastra umana si prin urmare riscam sa-l intelegem gresit sau si mai rau, incepem sa condamnam spusele sale asa ca insusi autorul cartilor atrage atentia asupra acestui aspect. La mine informatiile din cartile lui Lazarev au venit intr-un moment de cumpana in care absolut tot ce se cladise in mine pana atunci... credinte , prejudecati... se prabuseau din temelie vazand cu ochii ...si chiar a fost o perioada in care vechiul era la pamant si noul inca nu aparuse ... eram ca o foaie alba...
    Cartile lui Lazarev pot ajuta f. mult dar depinde ... Cand nu poti intelege ceva atunci fii rabdator si asteapta poate ca inca nu a sosit clipa ... nu forta lucrurile pt ca in loc sa ai de castigat poti rata momentul...

    RăspundețiȘtergere
  2. Cam asa eram si noi cand l-am citit prima oara pe OSHO prin '94. Pentru noi OSHO a fost un deschizator de drumuri si ochi. Am auzit insa si de altii care au fost marcati de Lazarev ...

    RăspundețiȘtergere
  3. Adevarul lui Lazarev e acel adevar care ne poate elibera.Acum dau de aceste invataturi si mi se par atat de...nepamantene.Acum tot ce am citit legat de esoterim si religiile lumii se impletesc ca un puzzle,parca de la sine.Vreau sa va spun ca nu e deloc greu de inteles acest Lazarev mai ales cand incerci sa aplici logica divina de care amintea in film.

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu cred ca Lazarev este greu de inteles.Poate sa fi fost asa in urma cu 15 ani.Personal,chiar acum 15 ani am citit prima lui carte,aparuta la o editura din Basarabia si cumparata la taraba.Lazarev vorbea pe atunci de inceputul cercetarilor sale si metodologia sa intr-adevar mi se parea ciudata dar, nu stiu,s-a intimplat ca in anul acela sa-i intilnesc pe Osho,Steiner,apoi Krishnamurti (dar nu numai;oricum anul acela a fost un an magic pentru mine)deci am asimilat destul de usor informatiile din cartea.Am fost si eu ortodox practicant dar lucrul acesta m-a ajutat sa patrund filonul profund religios in jurul caruia se desfasoara munca si activitatea acestui om extraordinar care este S.N.Lazarev.
    De aceea spun ca astazi,cel putin,dupa toti acesti ani de deschidere spirituala,in care fiecare dintre noi am avut posibiltatea de a absorbi pe cit am vrut si ne-a stat in putinta informatiile potrivite structurii noastre sufletesti,sa-l intelegi pe Lazarev nu e deloc o treaba dificila.Daca esti atent la ceea ce intuitia iti sopteste,daca esti ferm si consecvent in intentie,Lazarev e pur si simplu rotita potrivita in angrenajul evolutiei tale spirituale.

    RăspundețiȘtergere

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...