Ieşirea Din MATRIX: REBELII WIKILEAKS - Documentarul (22.01.2011)

marți, 22 februarie 2011

REBELII WIKILEAKS - Documentarul (22.01.2011)

WIKIREBELS (2010)

 The Documentary

Despre wikileaks am mai vorbit aici pe blog cand v-am prezentat documentarul, DISPATCHES - Iraq's Secret War Files (2010). La cererea publicului va prezentam inca un documentar despre wikileaks. Multi spun ca wikileaks ar fi doar un pretext creat artificial de oculti, pentru a se initia o campanie mai accelerata impotriva libertatii de exprimare pe internet. Este o teorie posibila.  Nu ne-au ajuns nici noua la urechi inca, acele dezvaluiri super extraordinare care sa intoarca lumea pe dos. Chiar si noi asteptam  niste informatii care sa demaste intr-un mod mai profund oculta mondiala. Pana una alta ceea ce s-a demascat este destul de superficial (desi chiar si asa, sunt lucruri foarte dureroase).
Am gasit pe net, un articol destul de bun, care face legatura intre wikileaks, Romania si NWO. Se merita citit:

"Scandalul WikiLeaks, Romania si Noua Ordine Mondiala"

De cateva luni, atentia mass-mediei internaționale este atintita asupra scandalului Wikileaks si a fondatorului sau, hakerul Julian Assange. Acesta a facut publice peste 260.000 de documente secrete, majoritatea fiind interceptari ale comunicatiilor diplomatice dintre Departamentul de Stat al SUA si ambasadele acesteia.

Au fost facute publice nu numai documente scrise, ci si probe video ce atesta politica terorista a SUA dusa impotriva civililor din tarile in care Administratia Americana duce razboaie de ocupatie.
Per ansamblu, imaginea prezentata de materialele dezvaluite de Wikileaks depasesc cele mai sumbre temeri, si ne dezvaluie o Administratie SUA paranoica, interesata sa obtina prin orice mijloace informatii de orice natura din alte tari, despre cetatenii planetei, fara nici un respect fata de morala sau lege.
Directivele Departamentului de Stat American, impun personalului diplomatic al USA culegerea de informatii pe teritoriul altor state, precizandu-se ca “nu li se cere sa se consulte cu guvernele-gazda in privinta acestei solicitari“. Cu alte cuvinte diplomatilor americani li se traseaza ca sarcina oficiala SPIONAJUL in tarile in care acestia sunt rezidenti.
Pana aici, nimic, deosebit, ar spune unii malitiosi, care ne explica cu un aer doctoral ca de cand lumea, diplomatia a mers mana in mana cu spionajul (culegerea de informatii).
Problema este insa mult mai sensibila, cand vorbim de americani. Dupa asa-zisele ”atacuri teroriste” de la 11 septembrie, SUA a inceput in toata lumea o campanie agresiva la adresa drepturilor si libertatilor cetatenesti.
Masurile de ”securitate” luate – mereu impotriva cetatenilor – (caci familiile lui Osama Bin Laden si ale altor asa-zisi extremisti musulmani circula libere si acum, nu-i asa ?!), ne ingradesc pe nesimtite libertatea de miscare, ne invadeaza intimitatea si pregatesc zorii unei Noi Ordini Mondiale dictatoriale.
Cati dintre noi isi mai amintesc cum era inainte de anul 2001 ?!
- Fara ”porti” de detectare a metalelor (nefolosite in fapt, montate doar pentru intimidarea cetateanului, caci – daca ar fi pornite, ar duce in scurt timp, prin acumulare, la imbolnavire prin iradiere electromagnetica) la intrarile in institutii (de la cea mai banala institutie publica si pana la instantele judecatoresti).
- Fara atata jandarmerie (care a inlocuit se pare politia). Fara atatea servicii de securitate private, de care te impiedici la tot pasul. Se pare ca avem mai multe forte de menținere a ordinii, acum, in ”democratie” decat pe vremea dictaturii comuniste.
- Fara controale corporale si descaltari prin aeroporturi.
- Fara ambasade SUA inconjurate de parapeti de beton si garduri de sarma ghimpata – de parca s-ar afla sub permanent asediu. De remarcat ca, potrivit documentelor diplomatiei americane, dezvaluite de wikileaks, ambasadorul SUA îi vede pe români ca fiind ”un popor de sălbatici” (probabil că așa se justifică paranoia buncărului cu sârmă ghimpată numit Ambasada SUA din București). Dorim să îi amintim d-lui Ambasador că pe vremea când NOI apăram creștinătatea de invazia adevăraților sălbatici, cu arma în mână, strămoșii dumnealui dansau în jurul focului și vânau bizonii cu arcul. (aici este o comparatie prosteasca - nativii americani nu au fost stramosii americanilor , iar din punctul nostru de vedere, era o civilizatie deosebit de frumoasa - n.n.). Obrăznicia li aroganța unui individ aflat la prima generație de încălțați, ne obligă să îi amintim de lungul nasului !
- Fara camere de luat vederi la fiecare colt de strada, la fiecare intersectie.
- Fara pasapoarte electronice (se pare ca urmeaza si buletinele…).
Si mai jenanta este atitudinea servila a actualilor conducatori ai Romaniei fata de americani. Istoria recenta – de dupa `90, nu este decat o tragica insiruire de compromisuri si slugarnicii, fata de locatarii de moment ai Casei Albe.
- Rusinoasa pactizare cu invadatorul american in blocada impusa bravilor nostri vecini sarbi, intr-un razboi nedrept.
- Achizitionarea repetata de echipamente militare invechite (care in America ar fi fost date la casat) de la ”partenerul strategic” american și israelian, pe sume fabuloase (care daca ar fi fost investite in institute de cercetare romanesti, tinerii nostrii ingineri ar fi putut realiza echipamente mult mai avansate tehnologic, pe care poate ca ni le-ar fi cumpărat americanii !!).
- Acordarea de licitatii pentru constructia de centimetrii de autostrada (pe an), pe sume scandaloase antreprenorilor americani.
- Umilirea romanilor nevoiti sa solicite in continuare viza e calatorie in SUA, in conditiile in care s-a promis Romaniei ca daca va adopta pasapoarte electronice (de mentionat ca americanilor nu li se impune sa aiba pasapoarte electronice !!!) si va respecta conditiile programului Visa Waiver, se va ridica conditia necesitatii vizelor (spre deosebire de noi, Ungaria lui Soros, desi nu a indeplinit nici una dintre cerintele impuse noua de americani, pleaca fara viza in America). Asta ca sa nu mai vorbim de respingerea cererilor de viza – nemotivata, si care nu poate fi contestata nicaieri – curat democratie americana !
- Participarea soldaților romani (care au ajuns mercenari platiti) la ”misiuni de mentinere a pacii” – in razboaie declansate de SUA – ce adopta comportamente de pradator in raport cu tarile unde o poarta interesele sale economice.
- Impunerea in societatea civilă românească a unor anti-valori cu radacini comunistoide – cum este cazul ”ilustrului” Vladimir Tismăneanu, odrasla de comuniști sositi in România pe tancurile sovietice, care astazi este ridicat la mare cinste si facut profesor de stiinte politice in SUA !!!
În acest context, este evident că imperialismul american a devenit cel mai nepopular regim de pe suprafața planetei (in unele sondaje, devanseaza ca loc chiar China comunista !!!).
Pentru cosmetizarea imaginii, este nevoie de ”cozile de topor” autohtone, care sa ne convinga de contrariul evidentei.
Un astfel de ”gurist” autohton, este aplaudacul basescian Victor Roncea, cel mai vocal ”menestrel” de casa al familiei Basescu-Udrea, ce se auto-denumește, în lipsa de alta ocupatie ”ziarist on-line”.
Conform retetelor de manual ale serviciilor specializate in dezinformare si manipulare (pe care le-a asimilat pe perioada instruirii in SUA), acesta preia de ceva vreme tema wikileaks (nu putea sa o ignore, nu-i asa, cand toata lumea vorbea despe asta !?), prezinta – fara comentarii informatiile ce explodau rand pe rand in presa, pentru ca mai apoi, usurel, sa schimbe macazul spre activitatea pentru care este de fapt, remunerat: DEZINFORMAREA PROSTILOR CARE SE UITA IN GURA LUI.
Impreuna cu alte doua ”somitati” ale presei romanesti contemporane, Ion Cristoiu si Corneliu Vlad, ”gugulanul” ne arunca nada otravita: WikiLeaks: o diversiune CIA.
Argumentele invocate de cei 3 ”grei” ai ”literaturii de WC” sunt prea puerile pentru a fi amintite. Respectivii dovedesc doar faptul ca nu au lecturat nimic din ORIGINALELE documentelor făcute publice de wikileaks. Faptul ca documentele respective confirmă lucruri deja stiute sau banuite, era o chestiune firească. Reaua credință (sau ignoranța prostească) a așa-zișilor ”grei” (de cap) scripturiști se vădește din obstinația cu care aleg să ignore dezvăluiri importante, necunoscute anterior publicului, despre acțiunile administrației americane. Spre exemplu, se trece sub tăcere informația privind colectarea datelor biometrice ale liderilor altor state (inclusiv Romania), a datelor si informatiilor cu caracter confidențial, aspecte care ar fi trebuit să scandalizeze pe orice ziarist de bună credință.
În schimb, cele două gogoașe grele expirate își varsă oful cum că Julian Assange este – vezi Doamne – doar un prăpădit de homeless – (o transpare aici ciuda CIA că nu are o adresă cunoscută de unde să îl înhațe, sau proprietăți imobiliare pe care să i le confiște ”democratic”, căci conturile i le-a bloat deja !?), creând imaginea falsă a unui boschetar prăpădit, ne-demn de crezare, încercându-se astfel minimalizarea informațiilor obținute de Julian Assange.
Singurul argument inteligent – care ar putea pune în dubiu acțiunile lui Julian Assange – este ratat cu imbecilă grație de cei trei cântăreți în strune americane. Anume că minunatul spectacol de sunet și lumini marca wikileaks va fi platit scump de catre contribuabilul american, cand i se vor lua din buzunar banii pentru re-securizarea retelelor de comunicație alde Departamentului de Stat American. Motiv suficient pentru o eventuală fumigenă de presă, dar care totuși nu justifică amploarea informațiilor oferite de wikileaks.
In schimb, nu putem ignora disperarea cu care SUA aresteaza pe orice are legatura cu wikileaks (vezi http://www.wired.com/threatlevel/2010/06/leak/), interzice soldaților americani sa citeasca inormatiile de pe site-ul wikileaks, blocheaza conturile bancare ale wikileaks si ale fondatorului sau, si chiar obtine arestarea lui Julian Assange in Anglia, pentru… raporturi sexuale cu minore (semn ca si in lumea ”libera” se poarta fumigene de genul mascaradei cu Grig Bivolaru). S-a ajuns pana acolo incat Pentagonul a declarat ca prejudiciile aduse securitatii nationale au fost atat de mari incat, s-ar putea afla in situatia sa oprească presa, pentru prima oara in istoria Statelor Unite (vezi declaratia llui Daniel Ellsberg) !!!
Seriozitatea încleștării dintre Julian Assange și autoritățile americane este dovedită de avertismentul făcut public de Julian Assange, precum că dacă va fi arestat (și i se va întâmpla ceva…), va avea grijă să fie făcută publică parola de 256 de caractere cu care a cifrat arhiva de documente denumită insurance.aes256 ce conține anumite documente deosebit de compromițătoare pentru Administrația Americană și compania British Petroleum. (poate acestea ar fi documentele care ar trebui prezentate in primul rand, ca sa fie si mai credibili n.n.)
Un singur amanunt ii deranjeaza pe acesti manipulatrori de profesie: SUA nu a dezmintit continutul informatiilor prezentate de wikileaks !!! Si nici nu vor îndrazni să o faca, puși în fața atâtor dovezi. Atunci se apelează din răsputeri la tactica minimalizării importanței acestor dezvăluiri, mizându-se pe indolența, lenea intelectuală și incapacitatea de reacție a populației.
Lucrurile nu vor rămâne totuși așa.
Ne vom asigura ca diplomatii americani vor avea ocazia sa dea explicatii despre veridicitatea documentelor wikileaks, cand vor fi audiati de catre procurorii români pentru plangerea penală privind săvârșirea infracțiunii de spionaj în favoarea unui stat străin, pe care asociatia noastra a formulat-o."

Sursa : http://piatza.net/scandalul-wikileaks-romania-si-noua-ordine-mondiala

VEDETI DOCUMENTARUL TRADUS, AICI:

4 comentarii:

  1. Astept cu interes,de o vreme,interviul pe care cei de la Realitatea l-au realizat cu Julian;din pacate cam trag de timp si nu inteleg de ce;am vazut trailer-ul la: http://www.realitatea.net/culisele-interviului-realitatea-tv-cu-julian-assange_797761.html

    RăspundețiȘtergere
  2. Faptul ca mass media principala e interesata de acest subiect si ca i se face atata publicitate lui Asange nu miroase a bine, sincer. Ramane de vazut.

    RăspundețiȘtergere
  3. http://tv.naturalnews.com/v.asp?v=A3722F5E2284980B484BCA835F64A128

    Acesta e un fragment din interviul realizat de TV Natural News cu fondatorul Wikileaks, despre implicarea CIA si a serviciilor secrete americane in general in spionarea noastra. Practic, Yahoo!, google, facebook, twweter etc sunt folosite de aceste servicii secrete pentru a culege informatii despre noi. Ce fac cu ele, nimeni nu stie...
    Interviul este numai in engleza.

    Numai bine

    RăspundețiȘtergere

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...