Ieşirea Din MATRIX: PĂDUREA BACIU - Un Triunghi Romanesc Al Bermudelor (18.02.2011) - documentar

vineri, 18 februarie 2011

PĂDUREA BACIU - Un Triunghi Romanesc Al Bermudelor (18.02.2011) - documentar


 In data de 24.11.2010 va prezentam cartea lui Daniel Roxin despre Padurea Baciu. si va prezentam un promo al documentarului de astazi. Sincer, nu credeam ca o sa apara asa curand, insa am fost surprinsi din toate punctele de vedere. Este o realizare deosebita, la un standard de profesionalism ridicat, ce poate concura orice televiziune din lumea asta. Iata ce pot face cativa oameni inimosi si pasionati, uniti intr-un scop comun. Va felicitam din toata inima dragi prieteni si va dorim sa puteti continua ce ati inceput aici. Poate vor aparea si niste sponsori generosi si astfel sa va puteti permite si alte investigatii si aventuri la scara si mai mare. Romania musteste de subiecte ce merita explorate, misterele fiind prezente la tot pasul. Astfel de filme se merita subtitrate si in engleza, ca sa poata fi promovate si in afara tari (se vor evidentia astfel si alte valori ale Romaniei). Este un inceput excelent si va admiram sincer.
Acestea fiind spuse va prezentam documentarul asa cum au facut-o realizatorii lui ( Daniel Roxin si Gabriel Vasilescu), pe blogurile lor:
"Fenomenele paranormale din Pădurea Hoia-Baciu, prin complexitatea, ineditul şi frecvenţa cu care se manifestă, fac din această zonă un spaţiu unic, cel mai activ şi cel mai cercetat de specialişti la nivel mondial.

Pădurea Hoia-Baciu uimeşte mereu prin neobişnuitul fenomenelor care se petrec aici - apariţii OZN, sfere luminoase, forme geometrice zburătoare, lumini nocturne sau diurne colorate, apariţii umanoide stranii, forme nebuloase ciudate, materializări şi dematerializări, contorsionări de copaci în intervale de zeci de secunde, câmpuri mobile radioactive şi multe alte lucruri care ne sfidează înţelegerea... 

Despre toate acestea veţi putea urmări în filmul documentar „Pădurea Baciu, un Triunghi românesc al Bermudelor” materiale video şi foto de excepţie, alături de mărturiile a doi cercetători care au studiat acest loc enigmatic de zeci de ani – domnul Prof. Univ. Dr. Adrian Pătruţ, preşedintele Societăţii Române de Parapsihologie şi domnul Cristian Mureşanu, realizator şi producător al emisiunii „Ştiinţă şi cunoaştere” (TVR Cluj).

Aşa după cum veţi constata, misterul din jurul acestor fenomene naşte, inevitabil, intrebări tulburătoare despre noi şi despre Univers, despre potenţialul nostru ca oameni şi despre potenţialităţile nelimitate ale Universului în care trăim. Un Univers pe care îl cunoaştem atât de puţin...

Daniel Roxin


Citeşte şi romanul ezoteric “Misterele din Pădurea Baciu”
- sursa Blogul "Daniel Roxin" si Blogul "Dincolo de Limite"



3 comentarii:

  1. Multumim pentru postare si pentru cuvintele frumoase! Intr-adevar, dorinta noastra este de a realiza lunar un astfel de documentar. Si, cu ajutorul lui Dumnezeu, o vom face!
    Numai bine va doresc!

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumim!
    Cu siguranta toate documentarele vor avea si titrare in engleza...
    Numai bine!

    RăspundețiȘtergere
  3. cat de importanta e muzica...IN ORICE !
    mi-a placut documentarul,este mut mai mult decat putem vedea cu ochii nostrii... :)
    frecventele ambientale sunt foarte importante in perceptie....
    respect voua,si celui ce a facut ambianta documentarului :)

    RăspundețiȘtergere

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...