Ieşirea Din MATRIX: TVRR - O Televiziune Interesanta! (25.01.2011)

marți, 25 ianuarie 2011

TVRR - O Televiziune Interesanta! (25.01.2011)

Salutam aparitia unei televiziuni ce se doreste a fi o adevarata alternativa mediatica , nealiniata mass mediei mari, o televiziune cu o misiune asemanatoare blogului nostru, doar ca la o scara mult mai mare deoarece este vorba de un post TV cu o mai mare vizibilitate decat un site.
Televiziunea poate fi urmarita momentan, online. Pentru mai multe detalii studiati pagina 
http://tvrr.ro/?page_id=5.

De asemenea , in cadrul acestei televiziuni poate fi urmarita o emisiune deosebita,  intitulata Non - Conformist , in care avocatul Mihai Rapcea (presedintele Coalitiei Impotriva Statului Politienesc) , are rol de invitat permanent. Mihai Rapcea este un neobosit luptator antisistem, pentru care avem tot respectul.

Iata si cateva dintre emisiunile acestui post de televiziune:

  Revista presei TVRR - 21.01.2011  

(interesant este ca la inceputul acestei emisiuni, moderatorul spune ceva de genul "noi nu pretindem ca detinem adevarul absolut , ceea ce vrem sa facem aici este sa va oferim o alternativa ..." inspirandu-se parca din avertismentul de pe blogul nostru ... mai mult ca sigur ;)



Prima editie a emisiunii Non-conformist, la TVRR - Romania Renaste  (mai multe detalii despre aceasta emisiune gasiti aici : http://rapcea.ro/2011/01/prima-editie-a-emisiunii-non-conformist-la-tvrr/ )

Prima Parte



A II - a Parte


Bad Politics - 20.01.2011



Uram viata lunga acestei televiziuni !

6 comentarii:

  1. Vad ca site-ul lui ceausescu.cc a aparut acum un an, pare destul de bine documentat la prima vedere, dar este usor cam prea politic pentru gustul unora.

    Cu toate astea nu gasesc prea multe detalii despre autor. Intrebarea mea este: cine este Radu Roncea ? Voi ati aflat ceva in plus ?

    Ca televiziune, TVRR s-ar putea sa intre in conflicte de nume cu TVR. Au de gand sa emita si public, sau raman doar online ?

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu stim nimic de Radu Roncea. De gusturi nu se discuta ;)

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu ti se pare curios ca rapcea promoveaza "noua dreapta" in timp ce roncea promoveaza "noua stanga". Cu toate astea lucreaza impreuna, par sa aiba acces la ceva documente SRI si sunt bine finantati.

    Faptul ca au aparut furtunos in "bransa dezvaluirilor" de relativ curand nu stiu de ce imi da asa un vag sentiment de "albacazapada"... daca intelegi ce vreau sa zic... :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Buna Ziua!
    Eu sunt Vlad, unul dintre membri Radio Whisper - un radio antimanele dedicat bloggerilor şi nu numai.
    Am găsit întâmplător blogul tău, am citit câteva articole şi nu am vrut să ies înainte să te felicit – mi-a plăcut mult ce am găsit aici. Am fost atras de subiectele interesante si de originalitatea articolelor. Felicitari ! Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doresti, poţi să ne recomanzi orice articol, iar noi îl vom promova.
    Ne-ar face plăcere să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
    M-am gândit aşadar să vin cu o propunere:
    Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piese necenzurate. Avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă cât mai complexă de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că poate ai vrea sa ni te alături şi să colaborăm (binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place). Dorim de asemenea să îţi acordăm un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultatorilor noştri.
    Îti multumesc pentru timpul acordat, iar acum îti propun sa adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul asculta.whisper sau un e-mail, tot la asculta.whisper@yahoo.com, pentru a discuta mai multe.

    www.radiowhisper.com
    Multumesc,
    Cu stimă Vlad!

    RăspundețiȘtergere
  5. Buna Vlad,
    Multumim pentru aprecieri si pentru promovarea care ne-ati facut-o. Ne-ar place sa auzim si noi emisiunea. O aveti inregistrata pe undeva? Ar fi bine sa existe o arhiva pe undeva ... Ce altceva presupune proiectul dvs si in ce fel putem colabora? Ce implica aceasta colaborare? Blogul ne reprezinta in mare masura si nu credem ca un interviu ar fi mai relevant decat ceea ce am spus pana acum. O sa adaugam radioul dvs. pe blog daca putem avea acces la emisiunile dvs sa ne facem o idee despre ce se discuta si in ce fel.
    Numai bine!

    RăspundețiȘtergere
  6. Radu Roncea cred ca ascunde ceva...e dupa mine foarte alunecos.

    RăspundețiȘtergere

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...