RUGĂMINTE!

RUGĂMINTE!

Dacă vedeți vre-un articol, film, link care nu funcționează, vă rugăm să ne spuneți ca să putem actualiza. De multe ori serverele pică, dispar pur și simplu, filmele sunt eliminate, samd. Si nu lasati doar un mesaj in casuta de comentarii facebook deoarece daca nu suntem prieteni in facebook, sunt sanse sa nu vedem acel mesaj. Cei din anumite țări, posibil din Occident s-ar putea să aveți probleme mai ales cu filmele artistice, căci pe acolo pe la voi, serverele cu filme sunt blocate. Trimiteti un email sau un comentariu la acea postare, dar nu in casuta de facebook. Vă mulțumim!

marți, 30 martie 2010

VASILE RUDAN SI NEXUS MAGAZINE VA INVITA LA UN CURS (30.03.2010)


Revista NEXUS New Times Magazine
in colaborare cu TERRA SCIENTIFIC INVESTIGATIONS organizeaza:

Cursul intensiv teoretic si practic
de protectie si autoaparare extrasenzoriala a populatiei


Conferentiar si instructor: Vasile RUDAN

Domnule Rudan. Sunteti o persoana cunoscuta in Romania, mai ales in randurile celor interesati de domeniul extrasenzorialului. Ne puteti face o scurta prezentare a dumneavoastra si un istoric al activitatilor desfasurate in aceste domenii in tara noastra, precizandu-ne si relatiile pe care le-ati avut cu diverse institutii si persoane importante din perioada comunista (Elena Ceausescu, generalul Ilie Ceausescu, Armata, Securitate, etc.)?
Pentru inceput, va pot oferi cateva date sumare asupra modului in care am ajuns sa fiu pasionat de fenomenologii de frontiera. Sunt nascut intr-un sat din Bucovina de Nord, Ucraina. Mama mea era ucraineanca si telepat nativ de exceptie. In acea zona colinara cu paduri de fag si mesteacan, mestesugul comunicarii telepatice si localizarea extrasenzoriala a resurselor subterane de apa se transmitea de la o generatie la alta, fara ca aceste abilitati umane ancestrale sa fie considerate paranormale. Am invatat de timpuriu ca intre organismul viu si mediul inconjurator exista conexiuni energetice permanente, ca cele doua parti ale intregului – organismul viu si mediul ambiant – se influenteaza reciproc in bine si in rau, indeosebi in functie de intentiile si comportamentul omului. Daca doresti sa-ti fie bine, ma povatuia mama, trebuie sa raspandesti in jurul tau ganduri si energii benefice; daca intentionezi sa faci rau altora, trebuie sa fii constient ca acesta se va intoarce si asupra ta. Altfel spus, in universul nostru totul este legat de tot, in mod permanent si indisolubil. Bineinteles ca explica aceste lucruri in cuvinte simple, pe intelesul oricui. Avand un asemenea dascal cu grai simplu si convingator, nu aveam cum sa devin ulterior adeptul frazeologiei din lucrarile unor cercetatori teoreticieni ai domeniului extrasenzorial, cu interminabile trimiteri la bibliografii incerte, cu valoare documentara discutabila. Si aceasta retinere se cam vede si in articolele pe care le scriu pe tema unor fenomenologii situate la limitele cunoasterii.
Ca fapt divers, descendenta mea pe linie paterna pare sa fie de origine persana. Potrivit unui document istoric ce se afla in posesia tatalui meu, reiesea ca eram urmasii unei stravechi caste persane, ce stapanea o zona geografica din sud-vestul Iranului actual, limitrofa Oceanului Indian, denumita Rudan, avand capitala cu acelasi nume. (Mai multe detalii in Wikipedia the free encyclopedia, Rudan County, Hormozgan Province, Iran.)
Ca fapt exotic, detin rangul de principe al secretului regal, intr-o organizatie initiatica mondiala. Este posibil ca in urma descendentei mentionate sa fi mostenit unele supersimturi active, care in mod normal exista in subconstientul uman actual in stare latenta, dar sunt activabile pe cai extrasenzoriale. Ca atare, eu nu am considerat niciodata ca as detine puteri „paranormale”, fiind vorba despre supersimturi naturale, comparabile cu cele existente la regnul animal.
In privinta celui de-al doilea segment al intrebarii dumneavoastra, este necesara o precizare esentiala. Nu toate informatiile prelevate pe caile cercetarii stiintifice pot face obiectul controlului public, indeosebi cand este vorba de date de interes strategic economic, militar sau de alta natura. Si in cazul unor contracte civile de cercetare se intocmesc acte aditionale intre beneficiar si executant, pentru asigurarea confidentialitatii datelor ce urmeaza a fi obtinute pe parcursul desfasurarii investigatiilor.
Referitor la activitatea desfasurata in domeniul mentionat de dumneavoastra, putem discuta la modul general, fara sa intram in prea multe detalii. Am participat, initial ca subiect uman iar ulterior ca instructor, la cercetari experimentale facute la cererea si sub controlul M.Ap.N., avand ca obiect comunicatiile telepatice si detectia extrasenzoriala a tintelor strategice subterane. (A se vedea in acest sens si revista NEXUS nr.12/2009, editia romana.) Incepand cu anul 1965, cercetarile experimentale la care am luat parte au inclus si unele subdomenii mai sensibile, cum ar fi monitorizarea extrasenzoriala a unor tinte umane civile si militare cu prerogative de decizie si comanda, aflate in diverse zone geografice. In anii urmatori, datorita unor descoperiri facute cercetatori rusi, investigatiile noastre au fost extinse si asupra potentialului extrasenzorial latent al unor copii. In mod semioficial, se urmarea elaborarea unor programe de antrenare a unor copii extrasenzitivi pentru comunicatii telepatice si pentru localizarea vestigiilor arheologice din subsol. Intr-o etapa ulterioara, pregatirea acestora urma sa fie orientata si catre alte domenii de frontiera, inaccesibile investigarii prin mijloacele tehnice actuale. Nu ar fi exclus sa fi existat si o componenta aplicativa militara in cadrul acelor programe, pe care eu nu o cunosteam.
Din pacate, in urma unei demonstratii experimentale facuta in anii ’70, in timpul careia doi copii telepati reusisera de trei ori consecutiv sa transmita si sa receptioneze mesaje complexe cu aparent incredibila acuratete de 100%, printr-un ordin venit „de sus” pregatirea acestora a fost sistata. Interesanta a fost concluzia ce a dus la acel controversat deznodamant, careia ii daduse glas un tovaras in civil, participant la experimentele mentionate: „Dumneata pregatesti aici viitori spioni, ce vor scotoci cu puterea gandului subsolul patriei si vor vinde secretele noastre geologice unor agenturi straine!” Si astfel s-a pus punct unor initiative ce vizau investigarea si valorificarea fantasticului potential cerebral al copiilor. Se stia cu certitudine ca la varsta copilariei, omul detine zeci de milioane de neuroni in plus fata de varsta adulta, neuroni ce se pierd in perioada scolarizarii prin neutilizarea acestora. Iar intre cele cateva zeci de milioane de neuroni activi ce se pierd de-a surda, sunt posibile miliarde de conexiuni ce ar putea imbogati substantial programul „hard disk”-ului cerebral uman. Va dati seama ce zestre genetica formidabila pierde omul, din cauza propriei sale ignorante? Am lucrat cu copii care obtinusera performante exceptionale. Vizualizau mental cavitati subterane si alte neomogenitati ale subsolului, localizau cu precizie vestigii arheologice aflate sub nivelul solului, descriau pana si inciziile de pe fragmente de ceramica aflate in pamant.
Ramane de neinteles „amnezia” de care dau dovada autorii romani de literatura de specialitate, cand mentioneaza in lucrarile lor ca in prezent, pe plan mondial, performantele atinse in comunicatii telepatice depasesc procentul de 80% acuratete la receptia mesajului, fara sa precizeze faptul notoriu ca este vorba de performante romanesti, realizate anterior celor rusesti si americane.
La inceputul anilor ’70 am participat, secvential, la un experiment mai putin obisnuit, bazat pe descoperirea de catre Henri Coanda a unei emisii bioenergetice corpusculare omnidirectionale atipice in structura biocampului uman. Era vorba de un experiment comparabil intrucatva cu teleportarea. Henri Coanda sustinea ca omul se poate autopropulsa in spatiu, folosind pentru propulsie propria sa bioenergie. Din motive obiective, experimentul nu a fost finalizat.
Timp de patru ani am colaborat cu Institutul de studii istorice si social-politice de pe langa C.C. al PCR, ca specialist in verificarea in teren a raportarilor facute de arheologi, in urma sondajelor efectuate in unele situri din tara. Incepand cu anul 1994, am coordonat investigatii multidisciplinare in teren, pentru studii comandate de Ministerul Lucrarilor Publice si Amenajarii Teritoriului, pentru Institutul de Geodinamica al Academiei Romane si pentru unele firme private.
„Relatia” cu Elena Ceausescu a avut un caracter unilateral. Dansa dadea un ordin prin intermediar, iar eu neavand loc de intors, trebuia sa-l execut. Am indeplinit vreo doua-trei misiuni ordonate de dansa, printre care si scanarea extrasenzoriala a palatului Cotroceni, in vederea localizarii unor posibile focare geopatogene. Dupa detectarea a 4 focare telurice virulente in interiorul palatului, Elena Ceausescu a ordonat sa fie demolata cladirea anexa din partea sudica a platoului Cotroceni, aflata in afara incidentei radiatiilor geopatogene, iar pe locul respectiv a fost construit un nou palat, identic cu vechiul palat Cotroceni, in care isi desfasoara activitatile statale presedintii postdecembristi. Este posibil ca in urma cutremurului din anul 1977 pozitionarea focarelor geopatogene in subsolul platoului Cotroceni sa fie alta, dar asta nu e treaba mea. Potrivit dispozitiei date de Elena Ceausescu, eu urma sa scanez extrasenzorial si unele interioare din perimetrul Casei Poporului, actualul palat al Parlamentului Romaniei. (A se vedea si articolul Focare geopatogene, aparut in revista NEXUS nr. 14/2010, editia romana.)
Pe generalul Ilie Ceausescu l-am vazut ultima data la inceputul lunii septembrie 1988, la cabinetul sau de la M.Ap.N., cu prilejul stabilirii coordonatelor unui nou experiment extrasenzorial in sudul Dobrogei. Cu acel prilej, generalul mi-a propus sa devin instructorul unei unitati militare ce urma sa fie specializata in metode de lupta psihotronice. Ca atare, a dat ordin sa primesc un apartament de lux cu 4 camere pe bulevardul Victoria Socialismului si sa am acces nelimitat la magazinele cu circuit inchis, destinate protipendadei comuniste. Pana sa ma mut in noua locuinta, situata in blocul-palat A2 de pe bulevardul mentionat, un grup pestrit de „revolutionari” din decembrie ’89 mi-a luat apartamentul, pe motiv ca eu lucrasem sub ordinele generalului Ilie Ceausescu.
De departe cea mai benefica colaborare, extinsa pe mai multi ani, am avut-o cu generalul de divizie Vasile Dragomir, profesor de geodezie si astronomie, fost sef al Directiei Topografice Militare din cadrul M.Ap.N. Despre noi se spunea ca eram vioara si arcusul. Era un tip extraordinar. Daca observa ceva interesant pe versantul unui munte aflat si la 10 – 12 km departare, de exemplu, porneam imediat la drum si ne cataram cu ghearele si cu dintii, cum s-ar spune, pentru a ajunge la tinta spre a vedea despre ce era vorba. Impreuna cu generalul Dragomir am localizat, prin teledetectie extrasenzoriala, zeci de kilometri de retele antice de alimentare cu apa, ziduri stravechi, diverse cavitati antropice subterane si alte tinte, mai discrete. In urma analizarii eficientei si caracterului operativ al teledetectiei extrasenzoriale, generalul Vasile Dragomir a inclus acest procedeu in randul metodelor de localizare a tintelor strategice militare. Dar m-am luat cu vorba si intuiesc ca mai aveti si alte intrebari de pus.


Puteti aduce dovezi concrete in acest sens? Desi banuiesc ca este destul de dificil, tinand cont de institutiile implicate si probabil de natura secreta a cercetarilor realizate.
Sa dovedesc? Cui sa dovedesc si pentru ce? Din informatiile pe care le am, la ora actuala sunt cel mai avansat cercetator din acest domeniu de frontiera de la noi din tara, si pot demonstra oricand acest lucru. Si in cazul in care exista altcineva mai avansat decat mne, as fi de-a dreptul incantat sa il cunosc! De 20 de ani am tot incercat sa sensibilizez factorii de decizie din tara noastra in scopul organizarii unor demonstratii practice, pentru a se vedea la ce nivel ajunsese cercetarea romaneasca in acest domeniu. Credeti ca au acceptat provocarea? Prefera sa se lamenteze la sesiuni de comunicari cu stereotipicul „Pacat ca nu mai are cine sa demonstreze practic aceste lucruri paranormale.” De fata cu mine! Aveti vreo explicatie pentru acest comportament bizar? Iar cu alt prilej, un potentat militar captusit cu titluri universitare mi-a inchis gura cu replica sententioasa „Ceea ce sustineti dumneavoastra, sfideaza legile fizicii. Daca aceste lucruri nu pot fi puse in ecuatii matematice, ele nu pot fi credibile.” Cu alte cuvinte, daca un asteroid se indreapta fatidic spre Terra pe o traiectorie ce nu poate fi transpusa in formule matematice, putem vegeta linistiti. Acel asteroid nu poate exista!


Ce s-a intamplat cu ceilalti membri ai grupului din care ati facut parte?
Din cate stiu, vreo doi-trei au parasit tara in timpul evenimentelor din decembrie ’89 si s-au stabilit pe alte continente. Ceilalti nu mai raspund la apel. Poate au emigrat si ei spre alte meleaguri, mai primitoare. E regretabil ca in urma acelor evenimente s-a dizolvat grupul nostru de cercetari experimentale extrasenzoriale. Am pus mult suflet in pregatirea lor.


Ce s-a intamplat dupa revolutia din decembrie ’89 in acest domeniu? Deoarece din informatiile pe care le avem, se pare ca diverse institutii ale statului si-au pierdut brusc interesul fata de astfel de activitati, ceea ce este destul de ciudat.
Nu cred ca poate fi vorba de pierderea interesului fata de astfel de activitati. Omul – si aici ma refer la adevaratul homo sapiens sapiens, nu la vreun macac oarecare – prin natura sa e o fiinta curioasa, avida de cunoastere. Ceea ce se intampla in tara noastra in cest domeniu de frontiera defineste o realitate distructiva, sinucigasa. De ce sa ne obosim sa punem neuronii la lucru, cand putem foarte bine sa ne umplem burtile cu de toate, sa ragaim satisfacuti si sa asteptam sa vina altii sa ne hotarasca soarta? Potrivit opticii strambe a guvernantilor nostri, e bun doar ceea ce vine din afara granitelor tarii. La inceputul anilor ’90, cand am propus reluarea cercetarilor romanesti in domeniul extrasenzorialului, „factorul” de decizie caruia ma adresasem se scarpinase efectiv in turul pantalonilor si replicase: „Daca americanii, rusii, chinezii si altii, cu banii si institutele lor de cercetare nu au reusit mare lucru in acest domeniu, o sa reusim noi, cu saracia noastra?” Naste intrebarea, de unde „stia” seful postrevolutionar ca americanii, rusii, etc., nu reusisera mare lucru in acest domeniu? Ca informatiile de acest gen sunt strict secrete, nu se vand precum castravetii la tarabele din piata Matache Macelaru. Se vede treaba ca alesii nostri, aflati la conducerea unor institutii ale statului, sunt intr-o asemenea masura subjugati de mirajul banului, incat au uitat ca pentru a realiza un lucru deosebit este necesar si un dram de minte, nu numai resurse financiare.


Prin faptul ca prezentati astfel de informatii publicului larg, nu va supuneti unui anumit risc?
Presupun ca, daca am supravietuit in urma a doua tentative de exterminare fizica in decembrie’89, nu ar trebui sa-mi fac prea multe griji in acest sens. Pana la urma, cineva trebuie sa faca publice aceste lucruri. Ca o voi face eu sau altcineva, nu are prea multa importanta. Am deja 75 de ani si ma imboldeste curiozitatea sa aflu si ce e dincolo de universul nostru vizibil. La sorocul potrivit, imi voi continua calatoria in eternitate. Cred ca a sosit timpul ca oamenii sa afle adevarul despre energiile extrasenzoriale latente aflate in subconstientul lor, energii ce pot fi activate si puse la treaba in propriul folos. Astfel se vor termina poate si cacealmalele cu „paranormalii” (in fapt psihopati, sarlatani) ce sunt dirijati sistematic de institutii oculte sa apara la televiziuni, cu scopul mentinerii nivelului de informare a populatiei la cote comparabile cu cele din evul mediu.


Ne puteti vorbi de cursul de protectie extrasenzoriala si autoaparare a populatiei pe care il veti sustine in curand, despre continutul acestuia?
Desigur, pot oferi cateva date orientative in acest sens. Cursul este structurat pe trei nivele, fiind axat pe insusirea cunostintelor reale in unele domenii de frontiera de interes public, pe activarea unor supersimturi aflate in stare latenta in subconstientul omului, pe demonstratii si aplicatii practice, pe antrenamente individuale la care vor lua parte cursantii si pe completarea cunostintelor de specialitate cu informatii asupra unor fenomene de frontiera inaccesibile publicului larg, dupa cum urmeaza:

Nivelul 1. Normal si paranormal – doua fatete ale aceluiasi fenomen. Supersimturi in lumea animala. Omul – rezultat al creatiei divine, sau produs al evolutiei speciilor? Supersimturile ancestrale latente ale omului. Activarea pe cai telepatice a supersimturilor latente ale omului. (Demonstratii practice.) Creierul uman – poarta de acces catre palierul superior al existentei noastre. Comunicatiile telepatice. Biodetectia si teledetectia extrasenzoriala in timp real. (Demonstratii practice.) Biodetectia frontala. Biodetectia omnidirectionala, prin baleiaj extrasenzorial. (Demonstratii practice.) Factorii interni si externi organismului uman, susceptibili de a induce erori in localizarea tintelor subterane. Influenta magnetosferei solare si a altor factori cosmici asupra preciziei comunicatiilor telepatice si localizarii tintelor terestre. Intervale de timp optim pentru localizarea tintelor subterane. (Exercitii practice efectuate de catre cursanti.) Informarea cursantilor asupra unor aspecte confidentiale din practica teledetectiei extrasenzoriale.
Nota: Dupa insusirea primului modul, absolventii vor avea activat in mod corect supersimtul teledetectiei extrasenzoriale si vor detine cunostintele teoretice si practice necesare scanarii subsolului si localizarii precise (precizie de localizare plus/minus 10 mm) a cavitatilor subterane si a altor neomogenitati ale subsolului, a vestigiilor arheologice si a altor repere de interes civil.

Nivelul 2. Structura energetica externa a organismelor vii. Biocampul uman – intre mit si realitate. Aure electrografice marginale. Confuzia biocampului cu aura Kirlian. Aplicatiile practice ale efectului Rudan – un bioidicator extern al functiilor fiziologice vitale. (Demonstratii practice si verificari prin analize de laborator.) Controlul extrasenzorial operativ, de la distanta, a nivelului functional al inimii, in vederea prevenirii unor accidente cardiace. (Demonstratii practice.) Efectul Rudan la organisme vegetale. (Demonstratii practice.) Focare geopatogene, inamicul invizibil al sanatatii noastre. Detectia, localizarea si monitorizarea extrasenzoriala a focarelor geopatogene din locuinte, institutii publice, terenuri construibile, etc. (Demonstratii practice.) Determinarea intensitatii focarelor geopatogene, prin intermediul organismelor vii. (Demonstratii practice.) Detectia extrasenzoriala a unor fenomene precursoare seismelor. (Demonstratii practice.) Informarea cursantilor asupra unor aspecte confidentiale din practica teledetectiei extrasenzoriale.
Nota: Dupa insusirea corecta a modulului 2, absolventii vor fi in masura sa determine operativ nivelul general de sanatate al subiectilor umani si sa detecteze disfunctii cardiace aflate si in stadii incipiente sau latente, dificil de pus in evidenta prin intermediul analizelor clinice uzuale. Totodata, vor detine abilitatile extrasenzoriale si cunostintele necesare determinarii nivelului de sanatate al arborilor, inainte de aparitia modificarilor fizice ireversibile. Vor fi in masura sa detecteze extrasenzorial si sa monitorizeze evolutia focarelor geopatogene din propria locuinta, din institutii publice, etc. Vor detine cunostintele teoretice si practice necesare detectarii unor fenomene precursoare seismelor.

Nivelul 3. Aplicatiile civile si militare ale telepatiei si teledetectiei extrasenzoriale. Supersimturile umane pe campul de lupta mental. Monitorizarea prin teledetectie extrasenzoriala a unor tinte umane aflate in teatre de operatiuni militare. (Demonstratii practice.) Determinarea de la distanta a nivelului de stres a unor tinte umane, cu prerogative de decizie si comanda. (Demonstratii practice.) Detectia si localizarea zacamintelor petrolifere in anticlinal. (Demonstratii practice in teren.)
Nota: Nivelul 3 este destinat unui numar restrans de cursanti, ce vor fi selectati din randul absolventilor nivelului 2. Ulterior, absolventii nivelului 3 vor fi indrumati catre sectoarele cercetarii unor fenomenologii de frontiera.
Toti cursantii vor primi gratuit instrumentele tehnice de reactie utilizate in teledetectia extrasenzoriala si manualul aplicativ cu indicatiile necesare practicarii corecte a teledetectiei extrasenzoriale.
In plus, absolventii modulelor 1, 2 si 3 vor avea posibilitatea sa participe la o preselectie pentru concursul de abilitati extrasenzorile dotat cu premiul de 1 milion de dolari oferit de JAMES RANDI EDUCATIONAL FOUNDATION din SUA.


Exista deja in intreaga lume zeci de cursuri de „remote viewing” („vedere la distanta”). Sa inteleg ca acest curs va fi ceva asemanator?
Nu. In acele cursuri de remote viewing este vorba de insusirea unor notiuni speculative asupra osaturii fenomenului mentionat, predate in general sub forma unor protocoale, cu scopul informarii cursantilor asupra posibilitatii vederii la distanta. Este vorba de simple speculatii teoretice, nimic mai mult. Ati intalnit vreun absolvent al cursurilor de remote viewing, care sa fi deprins in mod real abilitatea vederii la distanta? Presupun ca nu includeti in aceasta categorie „clarvazatoarele” cu mintea pusa pe bigudiuri, ce apar frecvent la posturile noastre de televiziune!
Cursul nostru este orientat, in principal, pe activarea pe cai extrasenzoriale a unor supersimturi ancestrale ale omului, existente in stare latenta in subconstientul sau, supersimturi ce pot fi folosite la modul aplicativ indeosebi in comunicatii telepatice, teledetectie extrasenzoriala si in alte cateva indeletniciri de acest gen. Degeaba ar incerca cineva sa deprinda metodologia vederii la distanta, daca supersimtul sau latent susceptibil de a fi implicat in acest act, nu este activat si antrenat corespunzator. Cursul de remote viewing e la fel de folositor ca o metodologie pentru vioara, pe care ar incerca sa o aplice un surd.


Ce v-a determinat sa incepeti sa predati un astfel de curs?
Din punctul meu de vedere, nu intentionam sa ma implic in asa ceva. In ultimii doi ani am primit atentionari in acest sens de la o institutie autohtona si din partea unei organizatii internationale. Dumneavoastra insa, v-ati tinut de capul meu sa fac publice o suma de date cu caracter confidential privind protectia si autoprotectia extrasenzoriala a populatiei, fata de posibile agresiuni neconventionale indreptate asupra maselor umane. Ati propus totodata si sa identificam cativa cursanti mai dotati din punct de vedere extrasenzorial, care sa formeze nucleul unui nou grup care sa duca mai departe cercetarile romanesti intrerupte in urma evenimentelor din decembrie ’89. Am fost de acord cu propunerea dumneavoastra, mai ales ca se stie sigur ca in viitorul apropiat vor avea loc evenimente geologice, cosmice si de alta natura, ce vor pune in cumpana existenta omenirii ca specie; iar autoprotectia extrasenzoriala poate deveni la un moment dat unica noastra sansa de supravietuire.


Sunt necesare anumite dotari native pentru a participa la acest curs? O persoana absolut obisnuita, fara nici un fel de „capacitati extrasenzoriale” poate participa?
Pentru a participa la curs nu sunt necesare capacitati extrasenzoriale, cum le spuneti dumneavoastra. Aceste abilitati subconstiente vor fi activate si antrenate pe parcursul celor trei nivele de instruire. Orice individ dezvoltat in parametri psihofiziologici normali, este apt sa deprinda abilitati extrasenzoriale determinate de activarea supersimturilor sale latente. Sigur ca, asemanator altor activitati umane ce necesita talent si perseverenta, si in acest domeniu de frontiera vor exista in final stratificari profesionale, in sensul ca cei perseverenti vor accede catre varful piramidei valorice, iar ceilalti se vor esalona spre baza acesteia. Dar competitia ca atare este deschisa oricui.


In prezentarea cursului ati precizat ca detineti 4 recorduri mondiale in comunicatii telepatice. La ce va referiti mai exact, caci dupa cate stiu, nu exista in lume la ora actuala o institutie care sa stabileasca un astfel de „clasament”?
La inceputul anilor ’60, cand am intrat eu in cursa pentru performante in comunicatii telepatice, recordul mondial era de 37% acuratete a mesajului telepatic receptionat. Bineinteles ca in acest domeniu nu se organizeaza olimpiade sau alte concursuri oficiale, sub control public. Datele asupra performantelor obtinute de telepatii inclusi in atari programe, derulate in diverse tari, sunt culese cu discretie prin canale de informatii inaccesibile publicului larg. Vazand cu cata usurinta comunicau telepatic unii dintre copiii ce luau parte la programul nostru de pregatire, am renuntat la exercitii cu celebrele figuri Zener si am investigat alte cai de accesare a subconstientului uman. In loc sa umblu pe drumuri batatorite, incercand sa apropii prin antrenamente psihice istovitoare frecventele de lucru ale telepatilor emitator si receptor, am recurs la cautarea candidatilor susceptibili de a comunica pe frecvente apropiate nativ. Asa am ajuns sa stabilesc acele recorduri. Ca ulterior performantele mele au fost reeditate si depasite de telepatii triati si instruiti de mine, e un lucru ce nu poate fi tagaduit.


Ce inseamna de fapt „efectul Rudan”? Deoarece din cele mai vechi timpuri oamenii mai dotati din punct de vedere extrasenzorial au fost capabili sa indice starea de sanatate a unui om, prin astfel de mijloace. Sa inteleg ca dumneavoastra ati definit mai clar aceasta capacitate, sau este vorba despre altceva?
Este vorba despre altceva. Efectul Rudan, descoperit pe cale experimentala in anul 1965 in biocampul organismelor vii, este un bioindicator extern al functiilor fiziologice vitale, detectabil fara a se veni in contact cu subiectul uman. Pe baza acestei descoperiri, am elaborat la vremea respectiva si o metoda operativa de testare a nivelului functional al miocardului, prin intermediul careia pot fi puse in evidenta - in maximum 2 minute - si disfunctii cardiace aflate in stadii incipiente sau latente, dificil de depistat prin intermediul analizelor clinice uzuale. Voi demonstra cursantilor cum se fac aceste determinari.
Efectul Rudan poate avea numeroase aplicatii civile in domeniile sanatatii, aviatiei, astronauticii, sportului de performanta, etc. Aceasta radiatie nu are nici o legatura cu desenele sau cu „fotografiile” aurelelor umane speculative pe care le vedem in unele lucrari de specialitate, sau cu aura Kirlian. (Mai multe detalii vor fi publicate in revista NEXUS nr.15/2010, editia romana.)


Sa inteleg ca cineva care va absolvi toate nivelele acestui curs, va dobandi in final anumite capacitati „paranormale”?
Se poate spune si asa. Cu siguranta ca daca va exersa in mod serios, va dobandi abilitati extrasenzoriale fascinante, ce ii vor permite sa acceseze si alte niveluri de organizare a materiei, decat cele cunoscute omului obisnuit. In privinta termenilor normal si paranormal, cursantii se vor lamuri cum sta treaba chiar din prima zi de predare a cursului nostru.

Interviu realizat de Cristian Patrut (unul dintre editorii revistei Nexus)

- Primul nivel al cursului se va desfasura in Bucuresti, la inceputul lunii iulie, pe o durata de 3-4 zile
- Pretul primului nivel va fi de 260 EUR, pret in care va fi inclus si un manual de teledetectie extrasenzoriala cu aplicatii in domeniile civile si militare si dispozitivele tehnice de reactie

Pentru relatii suplimentare cu privire la inscrierea la acest curs, sunati la numerele de tel. 0788997478, 0761187110 sau trimiteti un email la adresa: curs@nexusmagazine.ro"

Pentru a intelege mai bine cine este Vasile Rudan, va invitam sa vizionati emisiunea din 15 mai 2006 de la " Miezul Problemei" (National TV), o emisiune intitulata "Secrete bine pazite" , in care agentul psihotronic Vasile Rudan vorbeste, printre altele, si despre fenomene OZN si conexe. 

ACTUALIZARE (AUGUST 2010)

" Cronica unui "accident" anuntat ...


Am postat în urmă cu vre-o 3 luni un anunţ despre cursul de protecţie şi apărare extrasenzorială nivelul 1, organizat şi ţinut de dl. Vasile Rudan în perioada 1-4 iulie 2010, cu sprijinul Asociaţiei Nexus (editoarea revistei Nexus România)..
Încă de la momentul anunţării publice a acestui eveniment, pe la domiciliul d-lui Rudan au început să sune telefoane şi să se perinde tot felul de oficiali actuali sau foşti, colegi şi „prieteni binevoitori” din „servicii”, purtând cu toţii acelaşi mesaj: VĂ RUGĂM INSISTENT SĂ FIŢI ATENT CU ACEST CURS. VĂ RUGĂM INSISTENT SĂ NU DIVULGAŢI INFORMAŢII CARE AR PUTEA ADUCE ATINGERE SIGURANŢEI NAŢIONALE.
Unii s-ar putea întreba: păi bine, ce legătură are siguranţa naţională cu protecţia extrasenzorială ? Cei puţini, care cunosc trecutul lui Vasile Rudan, studiile şi cercetările făcute de acesta, faptul că acesta a pregătit generaţii întregi de SPP-işti şi DIA (şi nu numai) în domeniul apărării extrasenzoriale, că a fost consultantul Consiliului Suprem de Apărare al Ţării (CSAT) în domeniul biodetecţiei la distanţă – ÎNŢELEG DESPRE CE ESTE VORBA.
Voiau să se asigure că Vasile Rudan nu va divulga informatii de genul:
- cum poti detecta daca o persoană pe care o vezi la televizor sau intr-o poză este moartă sau în viaţă, daca este persoana care se spune ca este (cea asociata numelui) sau doar o dublură.
- Cum poţi detecta de la distanţă (doar pe baza unei fotografii) locaţia exactă în care se află o persoană, starea ei de sănătate şi alte informaţii ce ţin de acea persoană.
- Cum poţi detecta CU EXACTITATE anumite resurse subterane (mineraliere, petrolifere, etc.) fără mijloace tehnice.
- Cum poţi detecta din timp, uneori chiar cu zile întregi înainte, producerea unui cutremur de pământ într-o anumită zonă, fără mijloace tehnice.

Despre toate acestea, „organele” doreau să nu se vorbească, dl. Rudan fiind avertizat să nu dezvăluie metode de antrenament a capacităţilor extrasenzoriale, dezvoltate de serviciile secrete româneşti, care au fost foarte apreciate la vremea lor pentru eficienţa lor în lumea „serviciilor” (spe exemplu eficienţa transmisiilor telepatice între subiecţii antrenaţi prin această metodă ajunge şi la 90%, faţă de metodele ruseşti sau americane, care obţinuseră maxim 50% rată de succes).
De aceea, nimeni nu s-a mirat atunci când pe lista cursanţilor s-au regăsit înscrişi şi ofiţeri, cursanţi ai diferitelor instituţii de stat – ce au atribuţii în domeniul securităţii naţionale. Nu a mirat nici solicitarea adresată de Vasile Rudan la sfârşitul primei zi de curs, d-lui colonel în rezervă Dumitru Prichici („părintele” noii legi a siguranţei naţionale) – de altfel prieten vechi al dlui Rudan , care asista din fundul sălii la acest curs – de a-i confirma că NU A PREZENTAT INFORMAŢII CARE SĂ ADUCĂ ATINGERE SIGURANŢEI NAŢIONALE – fapt confirmat de către dl. colonel.
Se pare că totuşi informaţiile oferite publicului în cadrul acestui curs au depăşit limita ce se dorea a fi impusă, astfel că, atunci când dl. Rudan a anunţat că în luna august 2010 va avea loc continuarea cursului (nivelul II) au început problemele. De sănătate.
Ce se dorea a se preda la nivelul 2 al acestui curs ? Cităm din interviul acordat Revistei Nexus de dl. Rudan: “Aplicatiile civile si militare ale telepatiei si teledetectiei extrasenzoriale. Supersimturile umane pe campul de lupta mental. Monitorizarea prin teledetectie extrasenzoriala a unor tinte umane aflate in teatre de operatiuni militare. (Demonstratii practice.) Determinarea de la distanta a nivelului de stres a unor tinte umane, cu prerogative de decizie si comanda. (Demonstratii practice.) Detectia si localizarea zacamintelor petrolifere in anticlinal. (Demonstratii practice in teren.)
Însă, stranie coincidenţă, la doar două zile de la anunţarea publică a locului şi datei exacte unde urma să se ţină modulul 2 de curs, dl. Rudan a suferit un atac cerebral.
În momentul de faţă, starea de sănătate a dlui Vasile Rudan este critică, fiind internat în spital, incapabil să vorbească (având afectată în principal funcţia vorbirii).
Prezentăm în continuare un fragment dintr-un articol publicat în Revista Nexus nr. 13 de către dl. Vasile Rudan, articol intitulat “Kilerii Psi”, în care acesta vorbea pe larg despre posibilităţile pe care le au anumite personane antrenate de a afecta starea de sănătate – sau chiar de a ucide prin metode aşa-zis paranormale, anumite persoane considerate indezirabile.
În realitate, abilităţile paranormale ale killerilor psi sunt ceva mai modeste, dar nu lipsite cu totul de specificul lor terifiant. Începând cu faimoasa kaghebistă Nina Kalughina, care într-o primă fază exersa pe broaşte asasinatul prin puterea gândului, iar apoi a trecut direct la subiecţi umani recrutaţi din rândul deţinuţilor de drept comun (gurile rele spun că nu toţi erau de drept comun) şi terminând cu eleganţii „men in black” cu accent slav, englezesc, evreiesc, sau mai nou – chinezesc, tehnica uciderii prin mijloace psihice a progresat, diversificându-se totodată metodele de execuţie a unor persoane aflate în calea unor deziderate cu caracter politic sau de altă natură.
Potrivit unor date declasificate relativ recent, un killer psi bine antrenat ar putea suprima relativ instantaneu viaţa unei ţinte umane incomode, sau ar putea prelungi supliciul acesteia la cote insuportabile sub aspect fizic şi psihic, în funcţie de instrucţiunile primite pentru înfăptuirea respectivului act abominal. De cele mai multe ori, killerul extrasenzitiv acţionează de la distanţă asupra funcţiilor cardiace ale ţintei sale, provocând decesul prin reducerea treptată a pulsaţiilor miocardului, sau prin accelerarea contracţiilor acestuia. În aparenţă, lucrul pare simplu; în realitate e destul de complicat.
Ceea ce ne pune pe gânduri este faptul că, la momentul în care fiul dlui Rudan a ajuns la domiciliul tatălui său, găsindu-l pe acesta căzut în casă, lovit de atacul cerebral, a avut surpiza să descopere că cineva acoperise numele proprietarului Vasile Rudan cu o bandă albă de hârtie, pe cutia poştală a acestuia, ca şi cum acolo nu mai locuieşte nimeni…"
Preluare dupa http://ro.altermedia.info

DE UN REAL AJUTOR IN PROTECTIA PSIHICA POT FI SI DISPOZITIVELE DE LA AIMGROUP SI POATE CEL MAI INDICAT IN ACEST SENS AR FI VITALPROTECT. ACESTA ESTE UN PRODUS CARE:

  • genereaza o frecventa benefica la nivelul creierului;
  • creste rezistenta la oboseala si stres;
  • amplifica forta vitala;
  • fortifica sistemul imunitar;
  • creste potenta;
  • amplifica spiritul de observatie (astfel, evenimente care în mod normal trec nesesizate sunt integrate armonios printr-un proces sinergic);
  • protejeaza impotriva influentelor subtile nocive (ganduri negative proiectate spre subiect, magie neagra, etc.);
  • mareste rezistenta la poluare fonica;
  • protejeaza campul vital al oricarei persoane care se afla in apropierea unor locuri cu energie joasa (spitale, cimitire, zone in care se produc frecvent accidente, etc.)
 CUMPARATI ACEST DISPOZITIV DE AICI:
http://www.aimgroup.roduminică, 28 martie 2010

Secretele Vaticanului (28.03.2010)

SECRETS OF THE VATICAN (2006)

"Imagini dramatice si socante pe care nu le gasitii nicaieri altundeva - in special nu la televiziunea prin cablu!" -ConspiracyJournal.com 

Ascunde Vaticanul informatii conform carora crucificarea a fost o înşelătorie? Exista o cabala secreta de satanisti in interiorul Vaticanului care este pusa in slujba conspiratiei malefice a Noii Ordini Mondiale? Exista vreo legatura intre OZN-uri , Extraterestrii si Vatican, stiut fiind ca de curand Vaticanul a recunoscut ca extraterestrii sunt fratii nostrii? Este exorcismul un efort inutil , iar practica acestuia a dus adeseori la moartea posedatului? Ce secrete  detine Vaticanul despre viitorul lumii?Intereseul tot mai mare in ceea ce priveste astronomia, legatura Vaticanului cu Telescopul Hubble si alte telescoape de pe Pamant, sunt o dovada ca acesta este constient ca Planeta X se indreapta spre Pamant?

La toate aceste intrebari si la multe altele ne va raspunde filmul de astazi.
Tot in acest film sunt demitizate si descifrate unele dintre tardtiile si obiceiurile asa zis crestine, care de fapt, in mare parte, sunt de influenta pagana, egipteana, romana, sumeriana, tracica samd.(de exemplu DEZLEGAREA LA PESTE).
Si ca veni vorba de obiceiuri pagane care au devenit crestine sa vorbim chiar de sarbatoarea de azi, sarbatoarea Floriilor: In acest sens va recomandam sa studiati articolul "Obiceiuri pagane in crestinism" de pe blogul http://razvan.pevarf.org/2008/04/27/obiceiuri-pagane-in-crestinism/ unde se spune asa:
"Floriile. Intrarea Domnului in Ierusalim si intampinarea lui cu flori. Nimic pagan in asta, dar, Sarbatoarea Floriilor are stravechi radacini, ea fiind atestata in societatea romana ca zi dedicata zeitei Flora, peste care crestinismul a suprapus sarbatoarea Intrarii Domnului in Ierusalim (Floriile, in terminologia populara) – ca doar se stie ca noi de la Ram ne tragem. In ziua de florii se aduc in casa ramuri verzi de salcie, intrebuintate atat in ritualurile casnice cat si in cele bisericesti. Acestea intruchipeaza simbolul castitatii si al renasterii anuale a vegetatiei, un substitut fitomorf al zeitei Flora. Ramurile pastrate la icoane se pun pe foc vara, in momentul in care incepe vreo furtuna, sau se arunca in curte cand incepe sa bata grindina.
In Banat si Transilvania, in ajunul Floriilor, fetele mari aveau obiceiul de a pune cautatoarea (oglinda), impreuna cu o camasa curata, sub un par altoit, trebuind neaparat ca, a doua zi de dimineata, rasaritul soarelui sa le gaseasca acolo, oglinda fiind ulterior intens folosita in farmecele de dragoste si sanatate.
Sambata dinaintea Floriilor, numita si Sambata lui Lazar, se practica datina Lazarelului, practica care aminteste de un stravechi zeu al vegetatiei ce murea si renastea la inceputul fiecarei primaveri."
Pe blogul ROMANIA - DACIA - Casa Noastra ni se spune ca de fapt, sarbatoarea floriilor are origini tracice. Asa ca Dumnezeu mai stie prin ce cotloane de timp se ascund radacinile obiceiurilor noastre "crestine".

Si poate unul dintre cele mai oribile si primitive obiceuri crestine din aceasta perioada, este masacrarea mielor de paste. In  acest sens va recomandam sa cititi un articol foarte interesant , scris de  Octavian Sarbatoare (Profesor de studii ale religiilor şi filosofie), articol intitulat "Se apropie macelul mieilor " (click aici)(de fapt suntem in mijlocul acestei manifestari jenante pt civilizatie).

 Alte articole despre Secretele Vaticanului :

1) http://www.lovendal.net/


2) Secretele murdare ale Vaticanului
http://www.independent-al.ro/


3) Secretele Vaticanului 
http://www.zonex.ro/

De asemenea va invitam sa studiati si urmatoarea serie de articole, foarte documentate, dedicate ISTORIEI CRIMELOR PAPALITATII ( articole din Revista NEXUS, pe care va invitam sa o cumparati , astfel sa spirjinim efortul inimosilor redactori ai acestei reviste):
PRIMA PARTE , A II-A PARTE, A III-A PARTE

Vedeţi filmul tradus, aici :
DOWNLOAD RAPID

Vă invităm de asemenea, să studiaţi şi alte articole şi documentare de pe blogul nostru, legate de acest subiect:


1) ILLUMINATI - Angels and demons revealed
http://fymaaa.blogspot.com/2008/11/illuminaii-ngeri-i-demoni-revelai.html


2) DELIVER US FORM EVIL
http://fymaaa.blogspot.com/2009/08/si-ne-fereste-de-cel-rau-01082009.html

3) ILLUMINATI 3 - Ucisi de monarhie
http://fymaaa.blogspot.com/2009/07/iluminatii-3-ucisi-de-monarhie-22072009.html


Pentru o mai buna documentare referitoare la fanatism religios in special, extremism, şi separatism, va invitam sa studiati si articolele :
Fanatismul, cauza tuturor relelor şi
Spiritualitate VS. Religie

P.S. AM PRIMIT UN EMAIL DIN PARTEA NEXUS MAGAZINE


"Buna

Ma numesc Cristian Patrut si sunt unul dintre editorii revistei 
Nexus.
Am o rugaminte. Impreuna cu domnul 
Vasile Rudan, vom organiza un curs mai
"special". Banii obtinuti vor merge in contul Asociatiei Nexus, permitand
astfel mentinerea pe piata a revistei si organizarea unor "expeditii" mai
interesante prin muntii nostri.

Rugamintea mea este urmatoarea. Puteti pune un anunt cu privire la acest curs si pe blogul si site-ul vostru?

Acesta este articolul/reclama pentru acest curs:
http://www.nexusmagazine.ro/index.php?option=com_content&task=view&id=10000248&Itemid=57


Felicitari pentru munca voastra, era nevoie de un astfel de blog/site la noi!

Cristian Patrut
www.nexusmagazine.ro
0788997478"vineri, 26 martie 2010

Interviul dat de Robert Dean celor de la Proiectul Camelot (25.03.2010)


PROJECT CAMELOT 
PRESENTS BOB DEAN 
An Officer and A Gentleman
Un Ofiter si un Gentleman
Phoenix, Arizona, May 2007


Acesta este cel de-al treilea interviu marca Project Camelot, pe care-l postam pe blogul nostru. 

Speram sa va prezentam si pe viitor cat mai multe dintre aceste fascinante interviuri. Asta depinde si de dvs. daca va implicati in traducerea acestor interviuri. (majoritatea interviurilor au transcripturi in limba engleza, deci munca este mult usurata).
Pe pagina oficiala a celor de la PC http://projectcamelot.org/interviews.html gasiti toate interviurile video si transcripturile.
Ii mutumim lui Wannahelp pentru traducerea acestui interviu si pentru cel la care stim ca lucreza chiar acum. Sa fii fericita!
Dar sa va spunem cateva cuvinte despre Project Camelot si interviul de azi . In acest sens am gasit un articol intitulat "Interviu Incendiar - Robert Dean" pe site-ul http://073.ro/recomandari-073/180-interviuincendiarrobertdean.html
" Project Camelor este un proiect initiat de niste baieti interesati sa popularizeze adevarul in legatura cu prezenta extraterestra de pe Pamant , originile omenirii , organizatiile secrete globaliste si alte subiecte ridiculizate de publicul larg . Trebuie sa intelegem totusi ca , ironia si ridiculizarea unor adevaruri e unealta potrivita pentru ocultistii ce doresc sa ascunda ceva " in plain sight " - in vazul liber - cum ar zice americanul . E normal , odata ce constientizezi ca nici un loc nu e indeajuns de bun pentru a ascunde o comoara , e normal sa pui aceea comoara intr-un cos de gunoi , alaturi de alte gunoaie . Ea va fi astfel trecuta cu vederea si catalogata drept gunoi . Aceasta este tehnica aplicata de baietii ce ne doresc ignoranti .
Revenind insa la subiect , Project Camelot l-a intervievat recent pe un batran , membru al infamei " Old Boys Network " . Aceasta este o reteaua formata din fosti membri ai armatei , pensionati si dornici sa impartaseasca adevarurile aflate de ei in timpul serviciului militar . Orice natiune are asemenea oameni , fie ei astronauti , generali , soldati ori orice alte distinctii ce au tangente cu aparatul guvernamental . Robert Dean , exceptionalul batran despre care vorbesc , pare un om sincer care isi doreste sa deschida mintea semenilor sai ." - sursa 073.ro
Iata ce spun cei de la Project Camelot despre acest interviu:

"Am intalnit multi oameni remarcabili in cercetarea noastra, dar intalnirea cu Bob Dean a fost unul dintre cele mai mari privilegii. Bob este charismatic, elocvent si elegant si suntem mandrii sa va prezentam acest interviu, care poate fi considerat unul dintre cele mai memorabile.

In prima parte, Bob impartaseste cu noi cunoasterea sa legata de fenomenul OZN si ceea ce a intalnit cat timp a lucrat la SHAPE in Europa, in anii 60: un raport oficial, gros de 35 de centimetrii, numit la vremea aceea, simplu "Evaluarea". Avand  liberul acces catre acest document, el l-a citit si recitit de multe ori si ne povesteste cum i-a schimbat viata acest lucru. Mai tarziu, dupa ce s-a retras din armata, a luat hotararea indrazneata de a sfida "Juramantul de Confidentialitate" si a inceput sa vorbeasca in public despre ceea ce el aflase.

 In partea a doua a interviului, Bob ne spune ca acesta este probabil, ultimul sau interviu (va mai face unul despre Nibiru, care va aparea curand si pe blog n.t.) ... facand asta , face pauze, respira adanc si recunoaste pentru prima data intr-o inregistrare, ca a fost contactat si ca a fost la bordul unei nave spatiale extraterestre.
Nu pierdeti acest interviu ... si va invitam sa aplaudati impreuna cu noi curajul, integritatea, demnitatea si devotamentul fata de adevar a acestui om foarte special.Ne place sa credem ca acest interviu este cel mai potrivit tribut adus la tot ceea ce acesta a sustinut si a dorit pentru lume." - traducerea si adaptarea de aici
http://projectcamelot.org/bob_dean.html

VEDETI FILMUL , TRADUS, AICI:

  
VA INVITAM SA VIZIONATI SI CELELATE INTERVIURI TRADUSE, CU PROIECTUL CAMELOT, PE BLOGUL NOSTRU:

1) Interviul dat de David Wilcok 

2) Interviul dat de David Icke

DE ASEMENEA VA INVITAM SA STUDIATI ALTE ARTICOLE SI DOCUMENTARE CARE ABORDEAZA TEMA OZN SI EXTRATERESTRII IN CATEGORIA OZN SI EXTRATERESTRII )

duminică, 21 martie 2010

STANISLAV GROF - REVOLUȚIA CONȘTIINȚEI (21.03.2010)

"Singura solutie este intoarcerea catre interior"

Am mai vorbit de Stanislav Grof, mai mult sau mai putin direct, in unele articole de pe blog, dar articolul de azi este cu totul deosebit si ii multumim lui Gabriel Vasilescu pentru postarea lui pe blogul Dincolo De Limite .

Titlul articolului de astazi pare redundant, caci am folosit aceasta expresie  de nenumarate ori pana acum, pe acest blog. Chiar primul articol, cel cu care am inceput blogul afirma acelasi lucru


Multi poate, nu au inteles nici pana astazi ce am vrut sa spunem, dar iata ca Stanislav Grof o face in mod magistral.

"Doctorul Stanislav Grof este unul dintre cei mai importanti cercetatori ai Constiintei din secolul XX.
Este fondatorul curentului transpersonal in psihologie si acela care a reusit sa introduca spiritualitatea ca dimensiune fundamentala a psihicului omenesc, in lumea psihologiei academice. Este unul dintre pionierii studiilor privind forta vindecatoare a starilor de constiinta extinsa si creatorul unei tehnici de accesare a acestor stari, numita Respiratie Holotropica. Este profesor la Institutul de Studii Integrale din California, unde conduce catedra de Filosofie, cosmologie si constiinta. Este autorul a numeroase carti despre natura constiintei. Considerat un geniu in domeniul sau, Stanislav Grof este un om de o blandete, o simplitate si o generozitate extraordinare.

- Sunteti om de stiinta si totusi cartile dvs. infatiseaza un univers de natura spirituala. Cum se vede "criza" prin care trece umanitatea din perspectiva psihologiei?

- Una dintre transformarile fundamentale prin care trecem este una de viziune. Stiinta tindea sa se opuna spiritualitatii, considerata ca fiind de ne-dovedit, pentru ca se baza pe perceptia subiectiva. Or, subiectivitatea nu era luata in considerare, neputand fi masurata. Asa s-a intamplat ca experienta spirituala, mistica, veche de cand umanitatea, a fost exclusa din ecuatie. Dar, intre timp, stiinta incepe sa descopere ca subiectivitatea creeaza universul, la propriu. Numai ca pare tarziu. Lumea pe care am creat-o are atributele stiintei clasice, mecanice. Este o lume rece, calculata, dura, guvernata de "legi" inguste, in care oamenii sunt considerati corpuri intr-un univers de corpuri si drept urmare se simt singuri si izolati. Am creat o lume din care orice principiu mai inalt - il poti numi Dumnezeu, de pilda - a fost exclus. Suntem deci singuri, iar consecinta e frica.

Compensam frica in fata unui Univers urias si gol, prin consumul compulsiv, prin a avea, a face, si cream o lume care raspunde acestui mod de a privi lucrurile. Tratam planeta asa cum ne tratam pe noi insine si pe ceilalti: ca pe ceva care trebuie supus, invins, exploatat, controlat si chiar ucis daca e nevoie, pentru satisfacerea "nevoilor". Criza prin care trece umanitatea este o criza interioara si astfel psihologica si spirituala, dar care a generat o criza exterioara atat de grava, incat pune in pericol existenta noastra ca specie. Umanitatea aflata in criza isi distruge casa si intrebarea este daca ne vom da seama la timp.

- Ce e de facut?

- In ultimii 40 de ani ani am fost implicat in cercetari asupra constiintei si am putut constata ca suferinta vine din modul de a percepe universul. Trairea unei expansiuni a constiintei conduce frecvent la transformari profunde ale individului, la reducerea semnificativa a agresivitatii, la cresterea intelegerii, a compasiunii si a tolerantei, dar, mai ales, la cresterea capacitatii de a se bucura de viata. Cu cat bucuria de a trai creste, cu atat scade credinta ca trebuie sa ai din ce in ce mai mult, si apare o spiritualitate de natura universala bazata pe ideea ca toata creatia e un tot format prin legatura profunda cu alti oameni, cu alte specii, cu natura si cu intregul univers. Nu am nici o indoiala ca aceasta transformare este nu numai posibila, dar inerenta. Suntem condamnati sa ne intoarcem la Adevar. Intrebarea este daca se va intampla acest lucru inainte sa se strice ceva de nereparat in echilibrul vietii pe planeta.

Multi oameni se afla in punctul in care realizeaza esecul filosofiei de viata pe care au urmat-o si incep sa caute alternativa spirituala care echivaleaza cu o intoarcere acasa, dupa o lunga ratacire. Am fost invatati ca trebuie sa facem mereu ceva ca sa fim fericiti, ca trebuie sa indeplinim ceva, sa vanam ceva, sa avem ceva, un obiect, o pozitie sociala, un partener anume, deci ca fericirea este mereu in viitor si in exterior. Aceasta conceptie ne plaseaza intr-un provizorat permanent. Este o strategie mereu perdanta pentru ca niciodata nu ne aduce ce dorim. Singura solutie este intoarcerea catre interior si descoperirea satisfactiei existentiale in dimensiunea spirituala a existentei.

- Care ar fi primul pas?

- Uneori acest prim pas il face fiinta noastra, prin declansarea unei crize psiho-spirituale. Psihologia oficiala a tratat aceste crize drept crize psihotice, patologice si le-a suprimat cu medicamente dure, sub diagnostice neclare, dar in realitate, fiinta noastra interioara declansa un mecanism de auto-vindecare, de auto-reglare in fata unei situatii in care lumea interioara ajungea sa fie in divergenta cu restul universului. Acum, intreaga umanitate se afla intr-o stare de urgenta spirituala care pune sub semnul intrebarii o intreaga perspectiva asupra vietii si descopera ca modul materialist de a vedea lumea nu este suficient.

Asa se explica intoarcerea catre meditatie, catre spiritualitate, catre credinta, catre medicina naturista si holistica, interesul imens pentru psihologia transpersonala. Omenirea pare ca face singura acest pas. Pentru fiecare dintre noi vine timpul sa privim in interior cu onestitate, atunci cand simtim "criza". Criza este semnul transformarii, ceva trebuie sa moara, pentru ca apoi sa renasca. La nivelul unei persoane, dar si la nivelul intregii umanitati.

- Vorbiti despre transformarea umanitatii ca despre o chestiune de timp. Ce crede despre anul 2012 un cercetator al Constiintei ca Stanislav Grof?

- Este un subiect care ma pasioneaza pentru ca orice profetie are legatura cu o stare de constiinta extinsa. Au existat dintotdeauna mijloace pentru ca profetii, samanii, preotii, misticii sa intre in asemenea stari. Toate sistemele mistice ale planetei vorbesc despre aceeasi realitate. Asa se face ca profetiile tuturor continentelor despre "sfarsitul timpurilor" sunt aceleasi, inclusiv in crestinism, unde "apocalipsa", etimologic, inseamna nu sfarsit, ci "ridicarea valului".

Profetiile mayase sunt remarcabile, nu pentru ca spun ceva nou, ci pentru extraordinara precizie a sistemului lor astronomic si astrologic, calculat pe miliarde de ani inapoi in timp, dar care se opresc pe o anumita data a anului 2012. Faptul ca misticii lumii, separati de mii de kilometri si uneori de mii de ani in timp, vad aceleasi lucruri in incursiunile lor spirituale, este deja extrem de interesant pentru un cercetator al constiintei ca mine. Dar cand descoperi ca de fapt, un intreg calendar intins pe milioane de ani este de fapt un algoritm de evolutie al Constiintei, vazut ca esenta a universului, acest lucru este senzational. Nu incape nici o indoiala.

Cunoasterea mayasa despre natura universului, a constiintei si a timpului depaseste cunoasterea stiintifica de azi. La acea data astronomica precisa, la care se trece intr-un nou ciclu galactic si cosmic, mayasii vorbesc despre sfarsitul timpului. Dar timpul, asa cum incepem sa ne dam si noi seama astazi, este creatia Constiintei. Sfarsitul timpului este, dupa parerea mea, sfarsitul unui tip de perceptie, sfarsitul unei lumi asa cum o cunoastem noi: o lume a violentei si a lacomiei, egotica, corupta, sfasiata de conflicte.

Dupa parerea mea, mayasii vorbesc deci despre un proces de moarte/renastere, o transformare interioara masiva a umanitatii, dincolo de care timpul liniar nu mai exista, asa cum nu exista in starile de constiinta extinsa, sau in relatarile marilor mistici. Pentru mine, cel mai important argument provine din propriile mele cercetari. Foarte pe scurt, am constatat ca starile prin care trece constiinta omeneasca sunt legate in mod sincronic de evenimentele cosmice. Am lucrat cu experti in domeniu si am ajuns la concluzia ca evenimentele interioare si cele cosmice se reflecta total intre ele. Relatia intre Univers si Constiinta este o ecuatie. Universul este Constiinta.

Evenimentele astronomice sunt intr-o relatie profunda cu evenimentele interioare ale constiintei omenesti individuale si colective, astfel ca, pentru mine, cu elementele pe care le am, nu incape nici un dubiu ca schimbarile majore au inceput deja si ca lumea acestui secol va fi spirituala sau deloc."

Stanislav Grof

Pentru a intelege si mai bine filozofia lui Grof va invitam sa vizionati urmatorul filmulet tradus:

Studierea Starilor De Constiinta Modificata -Experienta Lui Grof 

De asemenea studiati urmatoarele articole pentru a patrunde si mai adanc in lumea extraordinar de complexa a lui Stanislav Grof (parintele psihologiei transpersonale):1) SPIRITUALITATE VERSUS RELIGIE

2) ALTE LUMI 

Laszlo, Grof, Russell 

vineri, 19 martie 2010

ASCENSIUNEA PAMÂNTULUI - Serialul - Episodul I - Controlul Minții: O Încântătoare Lume Nouă sau Îmbunătățirea Performanței Umane (19.03.2010)

EARTH RISING SERIES (2005)
Mind Control: A Brave New World or Enhancing Human Performance  


Astăzi vă prezentăm primul episod din seria de documentare ASCENSIUNEA PAMÂNTULUI, care contine 4 episoade. Momentan sunt doar doua traduse, dar speram sa se traduca in continuare. Multumim oricum traducatorului (pășunel fost pădurel) pentru munca facuta pana acum.

Acestea sunt cele 4 episoade ale seriei:

 •  Vol 1 - Mind Control
 •  Vol 2 - Technologies of the 21st Century
 •  Vol 3 - HAARP: The Update
•  Vol 4 - Earth Changes: The Ripple Effect

Această serie de documentare explorează avantajele și dezavantajele tehnologiilor actuale într-un mod foarte bine argumentat și cercetat. Fiind un reporter de investigații și totodată un profesor,  Dr. Nick Begich ne oferă o expunere lucidă , clară , prezentându-ne materiale care ne dau de gândit , incitând astfel la discuții și dezbateri de bun simț.

În episodul de astăzi, Dr. Nick Begich ne prezintă știința reală aflată în spatele controlului minții.  Ne este expusă de asemenea istoria ei academică, militară și în ceea ce privește aplicarea ei în securitate, totodată fiindu-ne prezentat și un fel de workshop (atelier de lucru), foarte documentat și informativ, al dispozitivelor de control al minții disponibile astăzi pentru sănătatea fizică și psihică.

Această prezentare ne oferă informații profunde, demonstrații și ceea ce se află în spatele dezvoltării acestei arii a științe care afectează atât societatea cât și libertățile individului.
Controlul minții prin mijloace externe este acum o realitate, iar îmbunătățirea performanțelor umane sau controlarea rezultatelor omului, va fi provocarea secolului , ridicându-se totodată întrebarea : cât de etică este această știință a controlului minții?"
 - traducerea si adaptarea de aici  http://www.divxturka.net

Va recomandam sa studiati si urmatoarele articole:VEDEȚI DOCUMENTARUL  TRADUS, AICI link 1 SAU AICI link 2

miercuri, 17 martie 2010

PROIECŢII ASTRALE (17.03.2010)

LIBERASI DAL GUSCIO (2008)
- Come e perche vivere VIAGGI ASTRALI
ELIBERAREA DIN CARAPACE
Cum şi de ce să experimentăm călătorii astrale

Asa cum am promis unui vizitator al blogului nostru, astazi publicam un articol despre OBE - Out Of Body Experiences (însoţit bineînteles, cum v-am obişnuit, de un film tradus pe această temă). Acest film cu totul excepţional, este un interviu luat de italieni, lui William Buhlman , un expert în acest domeniu al proiecţilor astrale controlate şi conştiente (puteti downloada una dintre cartile sale in limba engleza aici).
Cartea lui de Daniel Roxin, publicată de noi acum câteva zile pe blog, carte intitulată "Magicianul Alb, se pare că a stârnit un viu interes şi o nevoie de a cerceta mai în profunzime fenomenul. Cartea răspunde la unele întrebări, dar ridică la fileu altele. Sperăm ca prin articolul de astăzi , atât William Buhlman în film cât şi articolul în sine, să răspundă la o parte din ele. 
Experimentarea unei călătorii astrale te duce dincolo de credinţele mentale despre viaţă, realitate, spirit, suflet şamd , ele ajută căutătorul spiritual să treacă  în dimensiunea experienţială, de dincolo de speculaţii, producându-se astfel o reală trezire spirituală. Aceasta este o experineţa care poate schimba viaţa oricui, poate schimba complet şi la modul cel mai profund, paradigma de viaţă, de la materialism la spiritualism.

Aşa că vă invităm să faceţi saltul de la CREDINCIOS la ŞTIITOR, la CUNOSCĂTOR PRIN PROPRIE EXPERIENŢĂ!

Pe forumul softpedia am descoperit câteva idei şi sfaturi bune în această direcţie:

"OBE – Out of Body Experience – este denumirea dată acelei experienţe în care conştiinţa este percepută ca existând şi operând în afara corpului fizic. Se mai numeşte OOBE, proiecţie astrală.
Deşi fiecare are o idee despre ceea ce ar putea însemna această proiecţie astrală lucrurile sunt foarte subtile şi voi încerca pe parcursul threadului să clarific multe aspecte legate de OBE.
Voi introduce o serie de noţiuni specifice iar apoi voi explica legăturile dintre diferitele corpuri subtile. Acest thread va fi o călătorie fascinantă în profunzimile fiinţei, ale somnului şi ale diferitelor vehicule subtile ale individului.
Dacă aţi ,,visat” că zburaţi să ştiţi că nu a fost întâmplător! Capacitatea conştiinţei întrece cea mai plină de imaginaţie minte! şi voi dovedi asta dar trebuie să daţi dovadă de înţelegere, atenţie şi mai ales răbdare.

Succesul reuşitei experienţei tip OBE constă parţial în tehnica de proiecţie şi abilitatea naturală a celui care se proiectează dar baza reuşitei constă în înţelegerea relaţiei dintre experienţa OBE şi stocarea memoriei dobândite prin OBE la nivelul corpului fizic/creier.
Mai exact este vorba despre descărcarea memoriei umbră (shadow memory) a dublurii proiectate în nivelele mai accesibile ale creierului decât se întâmplă în mod obişnuit în cazul reintegrării dublurii proiectate cu contrapartea sa fizică.
După o experienţă OBE singura parte care poate fi obiectivată este memoria despre această experienţă OBE. Dacă memoria acelei experienţe OBE se pierde, nu mai rămâne nimic care să indice că proiecţia a avut loc.

Dimensiunile nonfizice

Toate dimensiunile nonfizice sunt nivele de existenţă care vibrează (acesta e cuvântul în lipsa altuia mai potrivit) la o frecvenţă de vibraţie superioară celor cunoscute în universul fizic. Planurile astrale fac parte dintr-un nivel dimensional nonfizic incredibil de complex comparativ cu dimensiunea fizică stabilă şi relativ predictibilă.
Multe dintre complexităţile planurilor astrale sunt virtual necunoscute. Legile care guvernează această dimensiune sunt fluide şi variabile la extreme. Mintea celui care se proiectează poate influenţa semnificativ percepţia sa asupra dimensiunii astrale. Atunci când se are de-a face cu dimensiunea astrală nu se poate spune la fel ca în universul fizic: ,,Aceasta e planeta noastră, Pământ, etc”. Nici măcar: ,,Există dimensiune astrală”. Dimensiunea astrală impregnează întreg universul fizic şi e în cea mai mare parte non-spaţială. Porţi către astral există oriunde şi oricând şi în interiorul şi în afara minţii.

Zona în timp-real

Nivelul dimensional nonfizic cel mai apropiat de universul fizic este cel denumit zona în timp-real. Aceasta este nivelul dimensional în care se găsesc majoritatea celor care se proiectează pentru prima dată în afara corpului. Zona în timp-real poate fi concepută drept o zonă tampon sau o zonă intermediară divizând universul fizic de dimensiunea astrală.
Are unele proprietăţi comune cu universul fizic (o reflectare în timp-real directă şi obiectivă a realităţii) şi unele proprietăţi ale dimensiunii astrale (un mediu fluid, nonfizic).
Zona în timp-real deşi face parte tehnic vorbind din dimensiunea astrală este de fapt un nivel dimensional complet separat.
Mediul din afara corpului e foarte complex. Fiecare nivel dimensional conţinând un mediu diferit, fiecare cu setul său unic de aspecte şi proprietăţi.
Fluctuaţiile realităţii sunt factorul care aduce cea mai importantă confuzie atunci când este vorba de zona în timp-real. Aceste fluctuaţii sunt atât de consistente încât formează una dintre puţinele constante în ceea ce priveşte zona în timp-real. Această zonă este destul de stabilă şi predictibilă ea însăşi. Majoritatea fluctuaţiilor sunt determinate se pare de către interacţiunile dintre mediul în timp-real, foarte sensibil şi percepţiile instabile generale ale dublurii proiectate în timp-real ale celui care se proiectează.
Zona în timp-real nu are nici o relaţie directă cu subplanele astrale, ea fiind o zonă neutră, separată, dar nu inferior şi nici superior în spectrul dimensional.
Există prejudecata că această zonă este întunecată datorită faptului că cei care se proiectează noaptea târziu, înainte de somn, percep o zonă întunecată. ĂŽn realitate nu există o întunecime a acestei zone sau ceva înfricoşător şi asta a fost verificată de cei care s-au proiectat ziua, din contră este una dintre cele mai încântătoare experienţe.
Zona în timp-real se suprapune şi impregnează întreg universul fizic şi conţine o reflectare perfectă a realităţii din acesta. Cei care se proiectează în zona în timp-real şi rămân stabili şi neafectaţi de fluctuaţiile realităţii se percep ca urmând contururi spaţiale şi forme geografice ale universului fizic.
De aceea ei apar că existând înăuntrul unei reflectări nonfizice directe a realităţii… aşa cum se întâmplă realitatea.
Experienţa unuia care se proiectează în zona în timp-real seamănă cu cea a unui spectator invizibil din lumea reală. Legile normale ale fizicii nu au nici un efect direct asupra celor care se proiectează în zona în timp-real. Ei sunt liberi să cutreiere în voie oriunde în universul fizic, cu orice viteză, fără influenţa gravitaţiei. Se pot mişca prin materia solidă după voie, pot percepe chiar şi textura acesteia şi diferite grade de rezistenţă din partea acesteia.
Cei care se proiectează în timp-real există ca puncte invizibile de conştiinţă (deşi ei se pot percepe uzual destul de diferit) conectate la corpul fizic printr-o legătură energetică invizibilă numită adesea cordonul de argint.
Locaţia lor fizică în zona în timp-real e cam aceeaşi cu cea în care se percep în lumea reală. Vederea în timp-real permite observatorilor să vadă în zona în timp-real din jurul lor. Calitatea acestui tip de vedere e variabilă. Uneori pot fi văzute doar forme nedefinite sau imagini nedistincte ale împrejurimilor camerei; atunci când pleoapele sunt închise. Alteori o vedere în timp-real mai puternică poate la extrema cealaltă să fie confundată cu vederea fizică normală atunci când cel acare se proiectează vede în jurul său vivid dar având ochii închişi.
O metodă simplă de a dovedi faptul că proiecţia în timp-real este o experienţă obiectivă mai degrabă decât una subiectivă este folosirea unui set de cărţi de joc. Se amestecă cărţile şi fără a le vedea, se pune o carte sin pachet pe ceva înalt în cameră, cu faţa în sus, preferabil la cel puţin 6 metri depărtare de locul în care va fi corpul fizic, sau se lipeşte cartea pe o fereastră cu faţa către exterior, fără a privi la ea. E indicat a nu se folosi mai mult de o carte de joc până când acest test nu va da rezultate.
Nu încercaţi să ghiciţi cartea, pentru că poate cauza o interferenţă subconştientă (fluctuaţii ale realităţii) care poate face o observare în timp-real extrem de dificilă. Dacă de exemplu încercaţi să ghiciţi sau să intuiţi ce carte este, puteţi vedea cartea pe care aţi ghicit-o, în loc de a vedea cartea de joc reală. Aceasta poate nedetermina observarea în timp-real cu o mică fluctuaţie a realităţii şi să facă observarea incorectă. La începutul proiecţiei, imediat duceţi-vă acolo unde este cartea de joc şi uitaţi-vă la ea. Uitaţi-vă la ea scurt şi reamintiţi-vi-o. Când sunteţi siguri că o puteţi reaminti, reintraţi în corp, scrieţi pe ceva cartea văzută şi apoi mergeţi şi verificaţi. Pentru reuşită menţineţi durata scurtă a acestui test şi nu încercaţi să faceţi nimic altceva în timpul proiecţiei. Când vă apropiaţi de corpul fizic şi reintraţi în el, menţineţi memoria acestei cărţi ferm în minte şi spuneţi pe litere în timp ce intraţi în corp de ex.: ,,Popă de treflă”. 
Astfel se vor maximiza şansele de reamintire nu numai a proiecţiei dar şi a cărţii văzute în timpul testului. Urmaţi întocmai procedeul descris mai sus altfel veţi pierde memoria şi a cărţii văzute şi a întregii proiecţii.
Abilităţile normale ale dublurii proiectate se manifestă adesea spontan înainte de o proiecţie. Aceste abilităţi au multe nivele, dar cea de bază permite unui observator fizic să vadă şi să audă în zona în timp-real din jurul său. O astfel de vedere şi un astfel de auz în timp-real se pot dezvolta în meditaţie de exemplu.

Dimensiunea astrală

Dimensiunea astrală este următoarea cea mai apropiată (dintre cele nevăzute) de universul fizic.
Astralul e divizat în 7 niveluri majore sau planuri, fiecare conţinând multe subplanuri şi sfere (aici sfera nu se refera la forma) interne. Dimensiunea astrală e total nonspaţială şi nu se suprapune universului fizic aşa de precis ca în cazul zonei în timp-real, mai ales la nivelurile superioare, dar ocupă acelaşi spaţiu.
Astralul nu are o legătură geografică directă cu universul fizic ca în cazul zonei în timp-real. Mişcările unui individ care se proiectează în astral, în relaţie cu dimensiunea fizică, nu pot fi certificate prin vedere sau clarviziune astrală ca în cazul unuia care se proiectează în zona în timp-real.
Vederea astrală este capacitatea de a vedea în dimensiunea astrală. Aceasta este experimentată mai ales de către cei care au un anumit nivel de abilităţi de clarvedere (active sau latente). Vederea astrală permite observatorului să vadă alţi proiectori, forme-gânduri, fiinţe astrale, viaţă sălbatică astrală şi fiinţe spirituale. Această capacitate lucrează în conjuncţie cu vederea în timp-real, dând observatorului un punct vizual mixt în timp real + astral, care poate duce uneori la confuzii.
Dimensiunea astrală e unic legată de locuitorii dimensiunii fizice, împregnând universul asemeni unei reţele mentale uriaşe, apucând şi ţinând toate reflectările energetice şi emanaţiile conştiinţei. Dimensiunea astrală e afectată de toate nivelurile dimensionale mai fine superioare acesteia. Structura planurilor astrale pare să filtreze şi să ţină toate reflectările energetice generate de gânduri, conştienţă, percepţiile tuturor fiinţelor vii considerate ca având conştiinţă. Chiar şi o umilă piatră are o valoare energetică la nivelurile atomice şi subatomice. Acest proces pare să aibă loc de la începutul timpului. O altă modalitate de descriere: dimensiunea astrală conţine o ,,umbră” energetică de durată generată şi ,,distribuită” de către conţinutul şi locuitorii dimensiunii fizice.

Termeni uzuali:

Înregistrări akashice
- un câmp ecou energetic, interdimensional, nelimitat care conţine ecourile perpetuue generate de fiecare act al conştiinţei, sub formă energetică. Nivelurile înregistrărilor akashice pot fi accesate şi percepute (văzute) în diferite feluri în timpul unei OBE. ĂŽnregistrările akashice sunt un fenomen natural, legat de viaţă, interdimensional, un mediu energetic care poate fi ,,accesat” şi ,,perceput” într-un mod ,,aparent” structurat, conţinând înregistrări detaliate ale tuturor evenimentelor din trecut precum şi probabilităţile de apariţie ale evenimentelor din viitor generate de aceste evenimente, care pot fi percepute ca evenimente ,,văzute”. Evenimentele din trecut şi cele din viitor pot fi experimentate în timpul unei OBE, atunci când cel care se proiectează ,,accesează” o înregistrare/viziune şi devine un spectator invizibl.

Corp astral – vehicul energetic (sau dublura proiectată) folosit pentru a călători prin planele astrale.

Corpul în timp-real – Corpul subtil (vehiculul energetic) care ,,găzduieşte” reflexia conştiinţei celui care se proiectează, a minţii acestuia şi a memoriei, în timpul unei OBE, şi-l menţine pe acesta în apropierea dimensiunii fizice în aşa-numita zonă în timp-real.

Deja vu – un tip de experienţă precognitivă, un simţământ de cunoaştere interioară, de senzaţie ca aţi mai văzut/făcut aşa ceva sau experimentat ceva înainte de evenimentul actual. Acest fenomen este un efect lateral comun al episoadelor de puls akashice.

Episod de puls akashic – un eveniment interdimensional cosmic obişnuit. Debutează cu vântul astral prin colectarea dublurilor proiectate de către toate fiinţele conştiente, inclusiv ale acelora care dorm, şi le transportă la un nivel dimensional mai înalt pentru o ,,ajustare” de către Sursă potrivit legii karmei. Acest eveniment se termină atunci când pulsul akashic aduce pe fiecare înapoi în corpul fizic, fiecare având ,,seminţele-conştiinţă” noi şi ,,updatate”.

Vânt astral – un fenomen experimentat ocazional de către cei care se proiectează frecvent în astral, fenomen descris asemeni unei forţe ca cea a vântului, puternice, care ,,suflă” pe cel care s-a proiectat la un nivel superior al spectrului dimensional către Marele Centru. 

Sursa – Fiinţa Supremă. Conştiinţa creativă centrală a universului fizic. Sursa este scânteia originară a conştiinţei care creează şi menţine universul, şi tot ceea ce trăieşte în el.

Marele Centru – Nivelul vel mai de sus al spectrului dimensional. 

Seminţele conştiinţei - ,,picături” de energie sau seminţe, depozitate în corpul fizic/eteric după un episod de puls akashic. Acestea stabilesc puterile şi slăbiciunile relative ale atracţiilor complexe şi repulsiilor care guvernează acţiunile legii universale aşa cum sunt ele stabilite de legea karmei. 

Materie eterică – substanţă energetică nonfizică a corpului energetic (sau eteric). Aceasta poate exista sub diferite forme şi cea mai bună asemănare este cea legată de ectoplasmă, fiind invizibilă ochiului. Poate fi văzută prin clarvedere sau vedere aurică şi apare pe fotografii ca o pată indistinctă asemănătoare unui nor ca formă şi textură.

Corp eteric – corp subtil strâns legat de corpul fizic şi ,,prins” în acesta. Mai este denumit corp energetic, corp de vitalitate sau perispirit de către unii. Părţi din corpul eteric pot fi văzute prin clarvedere (sau vedere aurică) şi se extinde câţiva cm în afara corpului fizic fiind perceput ca având o nuanţă albastră pală sau un fel de ceaţă albuie.

Separare mentală – separarea conştiinţei în două părţi identice care are loc în timpul oricărui tip de OBE. Separarea mentală are loc la începutul unei OBE , înainte de ieşirea dublurii proiectate din contrapartea fizică a sa. ĂŽn timpul unei OBE există 2 corpuri (unul fizic şi unul subtil sau energetic – dublura proiectată), există două instanţe mentale (una fizică şi una energetică). Fiecare dintre acestea funcţionează independent în timpul unei OBE, până la reintrare când se reintegrează devenind o singură minte.

Efectele separării mentale – în particular, acestea sunt efecte pe care separarea mentală le produce în timpul unui recall de memore din timpul OBE. Senzaţiile comune simţite sunt cele de existenţă duală, de existenţă în mai multe locuri simultan, pe timpul OBE. Efectele separării mentale mai înseamnă interacţiuni telepatice şi empatice şi conflicte care au loc între corpul fizic/minte şi corpul/mintea proiectat(ă).

Dublura proiectată – vehiculul energetic (sau corpul subtil) care ,,adăposteşte” copia energetică, funcţională, a minţii celui care se proiectează şi memoriile din afara corpului fizic ale acestuia, în timpul unei OBE. 

Dublura proiectabilă – dublură în timp-real generată intern, înainte de proiectarea sa în afara corpului fizic/eteric, unde devine dublură proiectată.

Dublură proiectată – vehicul energetic (sau corp subtil) care conţine o copie energetică funcţională a minţii şi memoriei celui care se proiectează în afara corpului fizic în timpul oricărui tip de OBE.

Mecanismul de proiecţie – mecanismul energetic care generează apoi ejectează dublura proiectabilă în afara limitelor corpului fizic/eteric în timpul unei OBE.

Reflexul de proiecţie – când mecanismul de proiecţie ajunge la o anumită treaptă, se atinge ,,punctul fără întoarcere”. Ejectarea dublurii proiectabile în afara limitelor corpului fizic devine apoi un act reflex. O experienţă OBE nu poate fi întreruptă odată declanşat acest reflex de proiecţie.

Reintegrare – procesul energetic automat în care dublura proiectată este reintegrată în corpul fizic/eteric.

Proiecţie din timpul somnului – aceasta are loc atunci când o persoană doarme. Dublura proiectabilă este proiectată în timpul somnului adesea plutind chiar deasupra sa şi mimând poziţia de somn a corpului fizic. Ca alternativă, înainte de a adormi, un proiector (persoana care se proiectează) poate călători în planele astrale ceva timp.

Memorie umbră – orice memorie a unui vis sau experienţă OBE, obţinută prin vis sau printr-un corp subtil sau proiectat, când acesta e separat sau se percepe separat de corpul fizic.

Descărcarea memoriei – descărcarea memoriilor din timpul unei OBE la nivelurile de stocare conştiente şi care pot fi rechemate (recallable), ale corpului fizic/eteric/minte. Aceasta e cauza primară a majorităţii eşecurilor în experienţa OBE. Fără memoria asupra sa, o experienţă OBE nu a avut loc datorită minţii conştiente şi a memoriilor (amintirilor) care pot fi rechemate după o descărcare eşuată de memorie sau OBE eşuat.

Bioenergetic – un termen bazat pe termenul energetic, care descrie funcţii energetice (de energie) şi manifestări ale corpului energetic uman care afectează, sunt afectate de, sau sunt legate de funcţiile biologice ale corpului fizic. Ex.: ridicarea energiei face ca mişcarea energetică să fie simţită ca o senzaţie fizică rezultată dintr-o stimulare bioenergetică a terminaţiilor nervoase din corp.

Dublura proiectabilă
Există multe tipuri de OBE şi de aceea multe tipuri de dubluri proiectabile.

Corpul eteric
Corpul eteric uman (denumit şi corp energetic) este corpul subtil cel mai ,,apropiat”, ,,prins” în corpul fizic. Se pare că în ciuda unor credinţe populare acest corp nu se poate separa complet de corpul fizic decât la moarte.
Corpul eteric are 3 aspecte: bioenergetic, pur-energetic şi energetic extins. Ele sunt puternic legate între ele. Aspectul bioenergetic al corpului eteric uman reprezintă mecanismul bioenergetic de sprijin şi şablonul vieţii active pentru ,,inteligenţa corpului” şi toate procesele vieţii biologice. Acest aspect e intim legat de funcţionarea biologică a corpului fizic şi există ca o contraparte bioenergetică exactă ,,prinsă” puternic în corpul fizic viu.
Aspectul pur-energetic are cel puţin 7 centre energetice (chakre majore sau centrii psihici), sute de centrii energetici secundari (chakre minore) şi mii de porturi fine de schimb energetic. Prin acestea se întinde o reţea complexă de căi energetice interne şi externe şi de structuri energetice. Acest aspect al corpului eteric nu urmează strict contururile interne şi externe ale corpului fizic.
Aspectul energetic-extins are loc când corpul fizic doarme sau intră într-o stare de transă. Substanţa acestui aspect al corpului eteric devine excitată energetic şi începe să se extindă spre exterior. Aceasta permite aspectului pur-energetic al corpului eteric să funcţioneze independent de corpul fizic fără a-l deranja pe acesta din somn.
Menţinând mintea trează pe timpul unei stări de transă apare un spectru larg de conflicte energetice. Acestea pot cauza simţăminte ciudate ca cel de expansiune (perceput adesea ca o senzaţie de cădere în interior). Gradul de extindere (expansiune) al corpului eteric depinde de gradul de adormire sau de profunzimea transei atinse.
Corpul eteric în starea sa excitată şi extinsă reprezintă un adevărat corp subtil de sine stătător. Singura diferenţă între acesta şi oricare alt corp subtil – de exemplu cel în timp-real şi cel astral – este că, corpul eteric extins nu este în mod normal capabil să părăsească limitele corpului fizic.
Continua prezenţă a celor 3 aspecte ale corpului eteric este esenţială pentru continuarea proceselor vieţii biologice. Se pare că, corpul eteric e prea dens şi ,,prins” în cel fizic pentru a permite o proiecţie deplină a propriei substanţe energetice.
Cel mai ,,apropiat” corp subtil de corpul eteric este cel în timp-real, a cărui generare are loc înăuntrul celui eteric expansionat înainte de experienţa OBE, conştientă sau inconştientă. De aceea rolul său este important în procesul de generare şi proiecţie a dublurii în timp-real.

Transa şi proiecţia corpului-interior

Dacă corpul adoarme în timp ce mintea e chiar şi parţial trează, se intră într-o stare de transă. Apar senzaţii de greutate, încălzirea membrelor în această stare de transă înainte de a surveni adormirea completă (şi a conştiinţei). Când se atinge primul nivel al transei – transa uşoară – corpul eteric începe procesul de expansiune. Mai exact, prima etapă a procesului de generare a corpului eteric formează corpul subtil separat dar încă interior.
Cu cât transa devine mai adâncă, cu atât generarea corpului eteric se va face mai puternic sub o formă distinctă separată şi independent funcţională.
Odată cu generarea corpului eteric expansionat, centrul conştiinţei se transferă automat (se proiectează interior sau se reflectă) în corpul eteric. Aceasta e prima etapă a unui proces de proiecţie multinivel, doar un mic pas de la corpul fizic şi de la starea normală de conştiinţă din starea de veghe.
Centrul conştiinţei s-a mutat acum pe un nivel superior faţă de cel al corpului fizic şi este doar cu un nivel mai jos faţă de primul corp subtil proiectabil.
ĂŽnsăşi procesul de adormire şi cel de intrare în starea de transă duc la acelaşi efect, fiecare ducând la o proiecţie a corpului interior sau o reflectare energetică a centrului conştiinţei în corpul eteric.
Dacă are loc acest proces în timpul unei adormiri normale, o copie ,,adormită” a conştiinţei şi a memoriei sunt reflectate în corpul eteric. La scurt timp după acest eveniment, odată cu adincirea somnului corpului fizic (sau odată cu adâncirea transei) corpul în timp-real va fi generat interior într-un mod similar, pentru pregătirea ieşirii (proiecţiei) complete a sa în afara corpului fizic. Acesta este cel de-al doilea nivel al procesului de generare a corpului subtil şi al procesului de proiecţie.
Generarea şi proiecţia corpurilor subtile adormite va continua acum: mintea proiectată rămânând nederanjată şi adormită în tot acest timp până la atingerea spectrului dimensional superior. Aceasta este baza unui proces de proiecţie în somn, proces multidimensional şi multinivel, proces care are loc în timpul somnului normal. Motivul pentru care acest proces are loc aşa de inofensiv şi natural este acela că, centrul de proiecţie al conştiinţei este adormit. Când acest centru e adormit, procesul descris mai sus e sigur. O minte adormită nu cauzează nici un conflict energetic în acest proces natural în comparaţie cu o minte trează.
Dacă procesul generării corpului eteric are loc în timp ce mintea e trează, se atinge o stare de transă trează completă: corpul fizic e adormit, mintea e trează. O copie a minţii treze este reflectată astfel în corpul eteric expansionat.
Starea de transă trează permite conştiinţei (legată de mecanismele de gândire) treze să continue în limitele corpului eteric în timp ce corpul fizic şi mintea sa (acestea din urmă conţinând copiile originale ale minţii şi memoriei) dorm. Aceasta este prima etapă a unui proces de proiecţie cu ieşire conştientă, proces multidimensionl şi multinivel.
Acum prin folosirea unei tehnici de proiecţie pentru a exterioriza simţul conştientizării întregului corp, cel aflat în transă va genera o dublură în timp-real în interiorul corpului fizic/eteric. Odată terminată cu succes această generare – din nou, internă – o copie a conştiinţei treze va fi automat reflectată în această dublură.
Noul corp în timp-real generat reprezintă primul nivel al dublurii proiectabile dar e încă ,,prins” în corpul fizic/eteric în această etapă.
Cu eforturi continuue, reflexul de proiecţie poate fi încercat acum când mintea e total trează. O copie energetică a minţii treze poate apoi fi proiectată în afara limitelor corpului fizic. Această copie e menţinută energetic din interiorul dublurii în timp-real proiectată.
Aceste procese duc la o proiecţie cu ieşire conştientă sau OBE.
Un canal energetic adânc de jos până sus în corp, resimţit ca o senzaţie de gâdilare în tors acompaniază generarea internă a dublurii proiectabile în timp-real. Aceasta se observă mai ales la nivelul stomacului, plexului solar şi pieptului. Această senzaţie se datorează, se pare, transformării materiei eterice, odată cu generarea diferitelor tipuri de energii prin corpul fizic/eteric pentru formarea dublurii proiectabile în timp-real.
Condiţiile care permit o proiecţie cu ieşire conştientă sau OBE sunt acum îndeplinite. Conştiinţa complet trează poate fi proiectată liber odată cu proiectarea dublurii în timp-real. Acesta e al doilea nivel a procesului proiecţiei cu ieşire conştientă.
Diferenţa majoră dintre proiecţia din timpul somnului normal şi cea cu ieşire conştientă este prezenţa stării de trezie a conştiinţei în timpul ieşirii. Prezenţa conştiinţei treze cauzează conflicte energetice interne în acest proces de proiecţie. Aceasta explică nivelurile de dificultate crescută asociate cu proiecţia cu ieşire conştientă şi de asemenea explică senzaţiile puternice asociate cu mişcarea energiei experimentate în procesul de ieşire conştientă: bătăi accelarate ale inimii, presiune crescută, vibraţii puternice. " - - mai multe informaţii găsiţi pe forumul softpedia 

VEDEŢI FILMUL, TRADUS , AICI - link 1
Dedublarea astrala -Desprinderea sufletului de trup(documentar)
SAU AICI - LINK 2


1) SPIRT SPACE - Ce este conştiinţa?
http://fymaaa.blogspot.com/2008/12/ce-este-contiina.html


2) MAGICIANUL ALB
http://fymaaa.blogspot.com/2010/03/magicianul-alb-4032010.html


3) SPIRIT WORLD
http://fymaaa.blogspot.com/2009/08/lumea-spiritelor-31082009.html


4) YRAM - SECRETELE LUMILOR ASTRALE
http://www.scribd.com/doc/12427841/Secretele-Lumilor-Astrale

Proiecţiile astrale pot fi stimulate şi de ingerarea unor substanţe şi plante psihotrope gen LSD, Ayahuasca şi altele despre care am vorbit pe acest blog.

NOTĂ

Ca orice pe lumea asta, şi călătoria astrală poate avea dublu tăiş. Este bine să existe o pregătire înainte de a face astfel de călătorii, deoarece te poţi trezi şi în lumi infernale, iar dacă ai inima f  slabă, este foarte posibil să cedezi psihic sau chiar să mori fizic. Totul are un cost pe lumea asta ... De obicei te duci acolo unde esti atras de vibraţia ta predominantă. De aceea studiaţi cu atenţie cum se poate pregăti o persoană pentru astfel de experienţe.
În acest sens vă putem recomanda câteva linkuri, dar vă rămâne vouă misiunea să cercetaţi mai în amănunt acest aspect:

1) http://peperonity.com/go/sites/mview/2012/22000217
2) http://proiectari.blogspot.com/2007/07/e-timpul-pentru-o-noua-viziune.html
3) http://www.scribd.com/doc/17719232/Parapsihologie

CURAJ ÎNSĂ! FRICA DISPARE CÂND O ÎNFRUNŢI ÎN FAŢĂ!
ÎNFRUNTAŢI-VĂ DEMONII ŞI RÂDEŢI DE EI, CĂCI TOŢI SUNT LA FEL DE ILUZORII, CA ORICE ALTCEVA! RÂDEŢI RÂDEŢI ŞI IAR RÂDEŢI!

COMENTARII FACEBOOK

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

UNIVERSUL CONECTAT - ce-ar fi dacă Nassim Haramein ar avea dreptate? (15.12.2016)

THE  CONNECTED UNIVERSE (2016) „Unui fractal infinit, aflat în rotaţie, cum îi defineşti centrul ? Orice punct este centrul său...

APEL

CREZI CĂ ACEST BLOG TE AJUTĂ PE TINE ŞI/SAU LUMEA ÎN CARE TRĂIEŞTI?
Daca da, sprijina munca celor care aduc aceste informatii la lumina, printr-o DONAŢIE. Este cea mai concreta recunostinta! CLICK AICI pentru a DONA prin PAYPAL sau DONAŢI ANONIM prin BITCOIN la adresa
1AgtwQF2ETidVoP9tqFnpqFMwz86FUejug. Altă formă de plată găsiţi AICI.

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...