Ieşirea Din MATRIX: MISTERELE DIN PADUREA BACIU (24.11.2010)

miercuri, 24 noiembrie 2010

MISTERELE DIN PADUREA BACIU (24.11.2010)

MISTERELE DIN PADUREA BACIU
de Daniel Roxin
un nou roman ezoteric

In data de 4.03.2010 va aduceam la cunostinta cartea "Magicianul Alb" de Daniel Roxin, un scriitor remarcabil, si un prieten al blogului nostru. Intre timp, Daniel s-a aliat cu Gabriel Vasilescu, de la blogul Dincolo De Limite si avem speranta ca ceva exceptional o sa se nasca in curand : un documentar deosebit despre Misterele din Padurea Baciu.
 Pana una alta avem sigur un roman. Romanul trateaza atat fenomenele misterioase care au loc in Padurea Baciu cat si multe informatii de mare importanta din medicina, biologie, psihologie si fizica cuantica. Se vorbeste printre altele si  despre Bruce Lipton, Nassim Haramein si altii...
 Iata ce spune autorul pe blogul sau:

"Suntem înconjuraţi de o lume profund miraculoasă. Fiecare clipă a vieţii noastre este încărcată de magie şi, cu toate acestea, adeseori ni se pare că trăim o existenţă anostă, fără perspective, ca şi cum am fi incapabili să vedem dincolo de limitele induse de civilizaţia bolnavă în care... nu noi trăim, ci care ne trăieşte pe noi.

Cu ochii spre cerul necuprins, dar cu picioarele încă înfipte adânc în pământ, căutăm uneori cu disperare acel impuls şi acea înţelegere capabile să ne smulgă din mâlul propriei frici şi ignoranţe, pentru a ne propulsa în spaţiul tainic şi vast al spiritului.

Dincolo de toate dificultăţile care ne jalonează calea, ştim totuşi, în adâncul sufletului, că mersul adevărat al existenţei noastre nu ţinteşte drumul larg al materiei, ci doar se foloseşte de acesta pentru a găsi cărarea rarefiată spre lumile spirituale.

Cu gândul la tine, prietene, oricine ai fi, mi-am propus prin această carte să-ţi provoc limitele şi prejudecăţile şi să te iau cu mine într-o aventură pe care sper că nu o vei uita...

Cartea poate fi comandată aici: 

comenzi.danielroxin@yahoo.com
Sunteţi rugaţi să vă scrieţi numele şi adresa cu exactitate (inclusiv codul străzii). Preţul cărţii este de 25 Ron, la care se adaugă taxele poştale de 5 Ron. Plata ramburs.



Despre Pădurea Hoia-Baciu

Situată în apropierea oraşului Cluj-Napoca, Pădurea Hoia-Baciu se arată a fi o zonă profund misterioasă, despre care oamenii locului au creat un adevărat folclor. Sediu al unor fenomene neconvenţionale observate şi cercetate de 50 de ani, ea pare să fie punctul de întâlnire dintre lumea noastră şi alte lumi... Pădurea Hoia-Baciu nu este o pădure obişnuită. Nu trebuie decât să îi străbaţi potecile ca să îţi dai seama că aici este o altă atmosferă, că ai pătruns într-un tărâm tainic. În acest loc poveştile copilăriei tind să capete viaţă...

Echipele de cercetători care au studiat fenomenele misterioase de aici, în majoritate formate din oameni cu o temeinică pregătire ştiinţifică, au confirmat autenticitatea acestor manifestări. Miile de fotografii în care au fost surprinse fenomene ieşite din comun au stârnit interesul şi fascinaţia unui număr foarte mare de persoane.

Beneficiind de sprijinul domnului prof. univ. dr. Adrian Pătruţ (Universitatea Babeş-Bolyai din Cluj-Napoca), preşedintele Societăţii Române de Parapsihologie, căruia îi mulţumesc încă o dată pe această cale, am început şi realizarea unui film documentar având ca subiect fenomenele misterioase din Pădurea Hoia-Baciu. Mai jos - un promo al filmului, urmând ca în aproximativ două săptămâni să puteţi viziona documentarul integral.

Mulţumiri şi prietenului meu Gabriel Vasilescu, administratorul blogului Dincolo-de-limite, pentru munca pe care o face în direcţia finalizării acestui  proiect.

Daniel Roxin


Daca ţi-a plăcut această carte, recomand-o prietenilor tăi! Articolul şi filmul pot fi postate pe siteul sau blogul tău. Mulţumiri!"

8 comentarii:

  1. f tare..abia m-am intors de acolo si am avut o experienta interesanta-ne-a aparut o sfera stralucitoare deasupra capului, dar a fost vizibila doar citeva secunde; an acest timp insa se luminase TOATA padurea( era noaptea tirziu)
    voi reveni cu siguranta

    RăspundețiȘtergere
  2. va citesc de multa vreme, descarc filme de la voi, este fooooaaaarte interesant structurat, tot blogul, eu recunosc ca am doar niste axe pe care doresc sa ma documentez, nu toate informatiile se pliaza pe interesul meu, asa mi se pare si normal, sa selectam. Am ajuns la voi scotocind dupa misterele din Bucegi, eu sunt fascinată de mistere, mai ales dacă au legătură cu vecinătatea mea topo-geografica. Ma framanta misterele de la Boziorul, jud Buzau, eu sunt buzoiancă de la Nehoiu si de la Magura (am două ţări) şi am crescut cu nişte legende frumoase despre Stâlpii Tainiţei. Numai că, de câte ori întreb pe câte cineva avizat,ce e cu locurile alea, mi se dă pas. Nici pădurarii nu prea vorbesc, parcă sunt stropiţi cu apă moartă. Doamne, câte variante circulă!!! Eu am vrut să mă duc acolo, în zona presupusului vortex. Glumind, mi-am luat rămas bun de la ai mei... dar n+am ajuns, că au fost ploi urâte în vara asta. Ceea ce au dat la Antena 1 e o jale de reportaj. Ceva trebuie să fi fost acolo, sălaş de uriaşi, ţinutul fabulos al apei vii, intrarea în lumea subterană... pfuuuu, voi ce ştiţi despre locurile astea? Trebuie să ştiţi ceva, aveţi cel mai documentat site.

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna, referitor la ce spunea dr. Lecter cu Bozioru, si eu sunt din Buzau si am vreut vara aceasta sa ajung pe acolo, stiu ca sunt cateva asezaminte vechi in stanci cu inscriptii, cerul e foarte limpede, neobisnuit si multe altele, intrebarea mea este unde este zona vortexului? Daca nu am ajuns in vara, sper sa ajung pana la sfarsitul anului pe acolo ! Multa sanatate si felicitari echipei care lucreaza pentru acest site !!!!

    RăspundețiȘtergere
  4. Pentru cine vrea sa ajunga acolo: este o zona dificil de abordat, te poti pierde usor, sunt animale salbatice, zona vortex este greu accesibila, mergeti in grup daca se poate sa aveti fluier cu voi pentru indepartearea animalelor, calea de acces - drumul forestier Baleanca

    RăspundețiȘtergere
  5. Pentru dr. Lecter . Cunosc eu problema Stâlpilor, în detaliu, mai puţin legendele despre care aminteşti. Mă poţi cauta la arcanumrosa@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  6. Am urmarit subiectul asta ani de zile ," Padurea Foia Baciului", am cautat certitudini si am gasit incertitudini. Multi localnici , comentarii pe facebook scriau ca nu se intampla nimic senzational acolo, toti copilarisera prin padure. Sigur, este un subiect din care se pot scoate ceva bani (carti,stiri,documentare,filme etc).

    RăspundețiȘtergere
  7. Erata: padurea se numeste "Hoia" -baciu, am gasit-o sub diverse denumiri.

    RăspundețiȘtergere

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...