Ieşirea Din MATRIX: Legenda Atlantidei (documentar complet)

joi, 4 noiembrie 2010

Legenda Atlantidei (documentar complet)

THE LEGEND OF ATLANTIS (2000)
- SERIA COMPLETA - 

Iata in sfarsit si aceasta serie tradusa. Este ceva incredibil. 

Dupa o munca imensa si extenuanta, dragul nostru prieten si traducator Marian Matei, a reusit sa-i vina de hac. Un extraordinar volum de munca si o incredibila viteza de traducere. Este ceva uluitor si coplesitor. Iti multumim draga prietene ca existi, iti multumim pentru a nu stiu cata oara pentru tot ceea ce faci! Nu stim cum reusesti sa faci fata si speram ca acest efort al tau sa-ti aduca fericire!

 Cu aceasta ocazie preluam si noi de pe blogul lui Marian (Dezvaluiri!!!) recenzia facuta de el pentru acest documentar:

“De la Platon, această poveste tragică deşi foarte controversată, nu a încetat să ne stârnească interesul.

Această fabulă misterioasă şi tulburătoare ne-a entuziasmat, ne-a captivat atât de mult pentru că pare a fi corespuns unei aspiraţii tainice a sufletului omenesc; poate că este ecoul unei poezii nostalgice pe care o poartă în suflet fiecare om…Ea este Paradisul Pierdut în care toţi putem juca rolul dorit…”
Francis Bacon 
(1561-1626)

Cu siguranţă că vă este cunoscută povestea misteriosului continent dispărut Atlantida, pomenit pentru prima dată de filozoful grec Platon, discipol al lui Socrate, în cele două dialoguri, Timaios şi Critias

Documentarul postat, ajuns la episodul 4,  încearcă să scoată la iveală misterele Atlantidei. Cunoscătorilor le oferă poate posibilitatea să facă unele conexiuni între informaţii şi să tragă anumite concluzii, iar pentru toţi ceilalţi ar putea fi un documentar interesant numit... Legenda Atlantidei

Este recomandată o analiză critică şi obiectivă a informaţiilor prezentate, organizaţiile malefice ale planetei fiind prezentate uneori idilic, conspiraţiile lor fiind legitimate de pretextul moştenirii învăţăturii secrete atlante.  Predicţiile catastrofice sau alarmiste trebuie considerate ca fiind posibilităţi şi nu certitudini, multe dintre ele putând face parte din arsenalul de manipulare al elitelor, în scopul impunerii generalizate a unei stări de teamă şi inerţie în faţa transformărilor inerente ale planetei. Documentarul are o imagine de o calitate mai slabă, fiind opera de amator a celui care foloseşte pseudonimul "Profetul Elia" (Elijah, Ilie ca echivalente biblice).

Realizatorul filmului susţine despre acest film, următoarele:
"Cu mii de ani în urmă, zeii au coborât din stele pe Pământ, pentru a începe geneza. Civilizaţia umană s-a format şi a atins cele mai înalte culmi pe vremea Atlantidei. 
Episodul 1 - Era întunericul a început, iar batăliile zeilor Atlantidei au făcut ca aceasta să se scufunde. 
Secretul învăţăturilor Atlantidei, a fost mutat în Egipt, chiar înaintea scufundării acesteia, de către o Frăţie Secretă. De-a lungul tuturor civilizaţiilor, inspiraţi de către gardienii extratereştri, Frăţia Secretă din Atlantida a reuşit să gestioneze toate sistemele politice, printr-o aşa-zisă misiune educaţională. Documentarul  arată, pentru prima data, activităţile secrete ale Frăţiei în relaţiile cu zeităţi invizibile din Shambhala şi Agharta, precum şi secretul despre "hollow Earth" (teoria Pământului gol în interior).
Episodul 2 - În urma catastrofei din Atlantida, toate naţiunile au fost dispersate. O parte din învăţăturile secrete ale Atlantidei au supravieţuit în Egipt, India şi Tibet. Moştenitorii acestor secrete au fost cei care i-au condus pe oameni în Era întunericului. În timpurile moderne s-au format: francmasonii, Templierii şi cei numiţi Illuminati. 
După Primul Război Mondial, societăţile numite Neutemplerorden şi Thule, s-au format în Munchen şi Viena, ca noi secte oculte care l-au vazut pe "satana" în vechile loje ale francmasonilor. Cu ajutorul lui Hitler, aceste secte oculte au preluat puterea. Documentarul arată pentru prima dată adevărul despre Cel de-al Treilea Reich şi catastrofa celui de-al Doilea Razboi Mondial.

Episodul 3 - Învăţăturile secrete ale Atlantidei ne spun legendele omenirii şi a acelor suflete obligate să treacă printr-o ciclicitate permanentă. Odată cu prăbuşirea Atlantidei, ciclul civilizaţiei super-inteligente a luat sfârşit. 

Toate profeţiile, precum şi recentele modificari care au loc pe Pământ, subliniază că omenirea a ajuns la capătul unui alt ciclu de experienţe. Până în anul 2011, cele mai mari modificări ale Pământului şi ale climatului, cutremure, schimbări sociale şi politice au fost deja prezise. 
Acest documentar senzaţional arată profeţiile lui Elia, despre reîntoarcerea profetului şi mesajul său pentru ultimele zile, întoarcerea lui Hristos şi a Frăţiei Spaţiale.  
Episodul 4 - Au trecut milenii de când marea cultură din Atlantida s-a scufundat, în urma unei catastrofe, datorita abuzului de putere al unor oameni de ştiinţă corupţi. Toţi oamenii din acea vreme, care au experimentat de asemenea trecerea în era întunericului, sunt reîncarnaţi astăzi. Documentarul arată întoarcerea copiilor luminii din Atlantida, arată de ce unele spirite reîncarnate astăzi sunt militanţi înfocaţi ai protejării mediului, terapeuţi, artişti, oameni atraşi de ezoteric etc
Episodul 5 - De milenii, secretele Creaţiei au fost rezervate excusiv unei elite aparţinând societăţilor secrete. Acum am intrat în Ultimele Zile când aceste societăţi secrete precum francmasonii şi lojile politice secrete, îşi pierd puterile. Acest documentar incitant va revela învăţătura secretă atlantă despre Pământul gol în interior şi civilizaţiile extraterestre care-l populează, secretele piramidelor, ale Sfinxului, sistemul mondial de tunele subterane, zborurile naziştilor în zona Polului Sud ş.a.m.d. Vă permite aflarea ultimelor secrete ale trecutului şi conexiunile cu extratereştrii."
 - sursa blogul DEZVALUIRI!!! - http://antiiluzii.blogspot.com/

Comentariul nostru:
Noi ramanem in continuare la parerea initiala despre acest film (VEZI AICI)

Ceea ce mai dorim sa adaugam este ca acest documentar este, din pacate, unul clasic de manipulare. O babilonie de informatii, de adevaruri (care te fac deschis, receptiv si increzator) combinate cu minciuni si idei ciudate, aberante uneori (traducatorul banuieste ca Elia, profetul vizionar, clarvazatorul aflat in spatele acestui film, este de fapt Jan Van Helsing .. se merita cercetat) . Ar fi o analiza mult prea complexa si complicata sa scoatem in evidenta toate ideile pe care le consideram adevarate (dupa discernamantul nostru)  si toate ideile aiuritoare. Limbajul de lemn newage-ist, combinat cu nenumaratele referiri biblice (ca sa atraga crestinii) dau adeseori un parfum respingator filmului, dar per general, este totusi un documentar ce merita vizionat, de dragul informatiilor valoroase expuse pe alocuri. Insa , MARE ATENTIE!!! "nu tot ce zboara se mananca" (in special elicopterele).

VEDETI FILMELE TRADUSE, AICI:

EPISODUL 1
Dawn of the Gods - Răsăritul zeilor


EPISODUL 2
The Secret Brotherhood of Atlantis - Frăţia secretă a Atlantidei 

 
EPISODUL 3
The Secret Prophecies of the Apocalypse - Profeţiile secrete ale Apocalipsei


EPISODUL 4
The Return of the Light Masters from Atlantis - Întoarcerea Maeştrilor Luminii din Atlantida

EPISODUL 5
The War of Armageddon - Armageddon


6 comentarii:

  1. Buna,

    V-as ruga din suflet sa postati pe acest blog un film artistic. Filmul se numeste "Peaceful Warrior", se gaseste si subtitrare in romana. Este un film care schimba vieti. Filmul promoveaza spiritualitatea autentica. Filmul este facut dupa cartea D. Milliman "Calea luptatorului pasnic". De asemena, puteti posta si cartea, este postata pe site-ul "Scribd". Va multumesc antivipat.

    RăspundețiȘtergere
  2. Uitati aici o sursa de unde va puteti inspira pentru articol. Va multumesc

    http://www.aimee.ro/Dezvoltare-personala/Motivare/calea-luptatorului-pasnic-sau-despre-atitudinea-invingatorului.html

    RăspundețiȘtergere
  3. "De milenii, secretele Creaţiei au fost rezervate excusiv unei elite aparţinând societăţilor secrete. "

    Cine mai crede in povesti?

    RăspundețiȘtergere
  4. Blogul nostru este axat pe doicumentare traduse. Am facut insa si o lista cu filme ce merita vizionate, iar in acea lista este la loc de frunte si Peaceful Warrior.
    http://fymaaa.blogspot.com/search/label/FILME%20%C5%9EI%20DOCUMENTARE%20SPIRITUALE%20CU%20DESCRIERE%20%28pe%20scurt%29

    RăspundețiȘtergere
  5. am intrat pe blog accidental, am citit despre documentarele astea cu Atlantida...si taman ce ma pregateam sa dau un comm gen "frate cum sa fii asa retardat sa crezi asa ceva":)) noroc k am avut rabdare sa citesc si ultima parte...si m-am linistit. bravo, misto post

    RăspundețiȘtergere

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...