Ieşirea Din MATRIX: CASA NUMERELOR - SIDA - UN MIT PROFITABIL?

joi, 28 octombrie 2010

CASA NUMERELOR - SIDA - UN MIT PROFITABIL?

HOUSE OF NUMBERS (2010)
Casa Numerelor


Va prezentam astazi o idee incredibila, dar posibila, ilustrata excelent de acest articol si de documentarul tradus de astazi, pentru care trebuie sa multumim inca odata prietenului nostru si excelentului traducator  Marian Matei, de la blogul DEZVALUIRI www.antiiluzii.blogspot.com .

"Leung reuşeşte să prezinte o avalanşă de teorii contrariante care demitizează credinţe general acceptate şi uneori eronate, privind modul în care HIV/SIDA este contractată, testată, diagnosticată, definită şi tratată (...)

Nu poate fi negată, totuşi, valoarea acestei explorări a mecanismului falsificării statisticilor infecţiilor cu HIV în scopul obţinerii profitului monetar sau al capitalului politic; cum a fost posibil ca sărăcia generalizată să conducă la atât de multe decese conectate cu SIDA; cum a fost posibil ca medicamente anti-SIDA folosite pe scară largă, ca AZT, să se dovedească a fi ele însele letale; şi dacă HIV chiar există (...)"
 Gary Goldstein, Los Angeles Times

Aceasta este doar una dintre cronicile care au urmat lansării acestui documentar exploziv, multi premiat, lansat în ianuarie acest an, House of Numbers. Documentarul este opera unui neofit în lumea iubitorilor de adevăr cu potenţial cinematografic, Brent W. Leung, un canadian de doar 30 de ani, absolvent al The Watkins Film School din Nashville, Tennessee, după ce a studiat câţiva ani psihologia la Universitatea Kwantlen din Columbia Britanică.

Subiectul abordat, tandemul HIV/SIDA, este unul mai mult decât fierbinte. Una dintre teoriile conspiraţiei statua că virusul HIV, a fost dezvoltat ca virus de sinteză în laboratoarele centrului de cercetare pentru arme biologice de la Fort Detrick, Maryland din SUA, prin combinarea a doi retroviruşi de origine animală.

Decizia de sintetizare a virusului a fost luată în 1969, ca urmare a exploziei demografice postbelice şi i-a aparţinut unuia dintre siniştrii moguli ai planetei, Aurelio Peccei, lider al concernului industrial FIAT şi în acelaşi timp preşedinte al Clubului de la Roma, una dintre organizaţiile funeste ale elitei.

Se planificase ca în 5-10 ani să se obţină un virus refractar la procesele imunologice şi terapeutice. Data ar fi coincis cu iniţierea campaniei Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii, OMS (una dintre oficinele franc-masoneriei mondiale) de vaccinare gratuită antivariolică pe continentul african în 1977.

Un an mai târziu, avea loc o campanie a CDC  Atlanta (Centrul Naţional pentru Controlul  Epidemiilor) de vaccinare împotriva hepatitei B a comunităţilor de homosexuali din San Francisco, Los Angeles şi posibil, New York, care luaseră o amploare fără precedent după revoltele gay de la Stonewall Inn din New York, din iunie 1969. Ordinul de infectare fusese dat de această dată de un alt monstru, Henry Kissinger, la "sugestia" Grupului Bilderberg, creat şi condus de Prinţul Bernhard al Olandei.

Studiile preliminare comandate de Aurelio Peccei în 1967, au fost parţial publicate în cartea The Population Bomb, apărută în mai 1968, din care am selectat un citat de un cinism brutal: "Problema ar fi putut fi tratată prin controlul populaţiei, în care omenirea ar fi reglat conştient rata natalităţii, astfel încât s-ar fi putut evita soluţia creşterii ratei mortalităţii."

Soluţia HIV/SIDA nu era unică, ci urma a fi corelată cu alte strategii criminale: sterilizarea forţată a femeilor (prin vaccinuri gen prevenire cancer de col uterin), iniţierea de conflicte militare permanente şi fără finalitate, infestarea tutunului cu deşeuri radioactive, pulverizarea de substanţe letale din avion sub pretextul eliminării insectelor dăunătoare, eliberarea de dioxină în apa potabilă din oraşe, întreţinerea foametei în zonele sărace ale globului, Codex Alimentarius, fluorurarea pastei de dinţi ş.a.m.d.

Documentarul evită aceste subiecte, promovând o viziune cu totul originală asupra fenomenului global HIV/SIDA, intervievând unii dintre principalii actori ai mistificării: dr. Luc Montagnier, dr. Robert Gallo, dr. Francoise Barre Sinoussi (laureaţi ai premiului Nobel pentru epocala descoperire a virusului fantomă HIV), dr. Anthony Fauci, dr. Peter Piot şi mulţi alţii aflaţi în funcţii mari în OMS, CDC şi alte organisme medicale de prestigiu, dar şi unele voci discordante în concertul mondial de osanale precum dr. Peter Duesberg, profesor de biologie celulară şi moleculară la Universitatea Berkeley, dr. Donald P. Francis, director al Global Solutions for Infectious Diseases ş.a.

Premiera a fost urmată de un cor generalizat de urlete indignate, mulţi dintre cei intervievaţi retractând cele spuse, acuzând realizatorul de manipulare insidioasă a discuţiilor şi de prezentare trunchiată a declaraţiilor sau chiar acţionându-l în judecată, cum a făcut Robert Gallo.

Dincolo de indignarea mai mult sau mai puţin justificată a potentaţilor călcaţi pe cozile academice de candidul regizor Brent Leung, documentarul generează foarte multe dubii privind onestitatea gestionării acestui fenomen, care a iniţiat o reală psihoză începând din 1981 şi voi menţiona câteva argumente:

1. Sterilitatea generalizată a actului medical mondial, dovedită de inexistenţa unor remedii reale după 26 de ani de la aşa-zisa descoperire a virusului HIV, care a umplut de speranţă o lume întreagă terorizată de o maladie apocaliptică misterioasă.

2. Monopolul generat de lideri politici şi medici profitori, prin falsificarea intenţionată a statisticilor, alocarea de fonduri imense şi crearea de organizaţii parazite politico-medicale care au cheltuit din plin aceste fonduri, fără rezultate palpabile.

3. Confuzia globală privind criteriile de detecţie, diagnosticare şi tratare.

4. Monopolul nesimţit al industriei farmaceutice, preocupată numai de profitul rezultat din numărul imens de truse şi aparaturi de testare vândute, de producerea de medicamente potenţial ucigătoare şi obscen de scumpe şi de lobby-ul politic făcut pentru aprobarea unor acte legislative care ar generaliza obligativitatea controlului HIV/SIDA, alimentând astfel cercul vicios al dependenţei de produsele lor. Scopul evident al acestei industrii este întreţinerea şi chiar accentuarea fenomenului şi în nici un caz dezvoltarea de remedii, fapte dovedite şi de alte strategii malefice abordate de documentare ca: Inchiziţia Farmacratică sau Adevărul despre cancer.

5. Perpetuarea mitului vulnerabilităţii heterosexualilor la infecţia cu HIV, în cazul partenerilor sexuali multipli. O infrastructură monstruoasă a luat naştere pe plan mondial, al cărei unic scop este educaţia sexuală preventivă. 

Intruziunea acestor neaveniţi în viaţa intimă a oricărei persoane a căpătat de curând, în data de 16 octombrie a.c.,  aspecte groteşti la o şcoală din Washington, când grupul Metro TeenAIDS a solicitat elevilor de 12 ani completarea unui chestionar care cuprindea rubrici de genul: 

 a. Declaraţi genul: masculin, feminin sau transsexual.
 b. Sunt: heterosexual, bisexual, homosexual, lesbiană sau nu sunt sigur.
 c. Cât de sigur sunteţi asupra diferenţelor dintre sexul vaginal, oral sau anal ?

şi lista continuă în aceeaşi notă iresponsabilă. Scandalul provocat de indignarea părinţilor a ajuns rapid în mass media, fiind în plină desfăşurare, pentru medierea lui intervenind însuşi primarul ales al D.C., Vincent Gray.

Accesând link-ul de mai jos, puteţi studia lucrarea unuia dintre protagoniştii documentarului, dr. Peter Duesberg care este şi unul dintre primii şi cei mai activi contestatari ai mitului HIV/SIDA.

Peter Duesberg denunţă toxicitatea AZT, un drog criminal inventat cu mulţi ani înainte de apariţia SIDA, pentru chimioterapie, dar pe care creatorii lui au ezitat să-l impună conştienţi fiind de efectele devastatoare ale acestuia asupra organismului.

Totodată Duesberg nominalizează şi un alt medicament ucigaş vinovat de distrugerea sistemului imunitar, comercializat sub două denumiri: Bactrim sau Septrim. Drogul este o combinaţie a două substanţe, sulfonamidă şi trimetoprim şi a fost utilizat pe scară largă de homosexuali în tratarea infecţiilor bacteriene ale căilor urinare şi a pneumoniilor, boli ce se manifestă frecvent la această categorie socială. Unul dintre efectele secundare ale drogului este distrugerea mitocondriilor celulare, care au un rol vital în sinteza adenozin trifosfatului, molecula energetică de bază a celulelor umane.

Medicii care au prescris ani de zile acest drog, împreună cu asasinii din industria farmaceutică care-l creaseră, se confruntau la începutul anilor '80 cu eventualitatea declanşării unui şir interminabil de procese pentru obţinerea de daune materiale, care i-ar fi putut falimenta. Soluţia a fost simplă şi pe placul elitei politice şi oculte a planetei. Inventarea în grabă unei boli fantomă SIDA, produsă de un virus inexistent HIV (şi nu oriunde ci în două dintre ţările masonice prin excelenţă: Franţa şi SUA) invenţii care menţin omenirea sub teroare de aproape 30 de ani şi care le asigură mistificatorilor venituri garantate uriaşe.

Dr. Peter Duesberg - SIDA şi Virusul inventat

Sper că veţi aprecia acest documentar incitant."
- sursa http://antiiluzii.blogspot.com/2010/10/sida-un-mit-profitabil.html

VEDEŢI FIMUL "House of Numbers - Casa numerelor" TRADUS, AICI





ACTUALIZARE - e posibil ca teoria cu microbii, virusii, bacteriile sa fie doar atat, o teorie! 
Am primit pe email urmatorul text:


"Teoria bolilor în citate.

"Pâna nu de mult, am crezut cu totii ca microbii cauzeaza boli infectioase. Aceasta conceptie parea corecta având în vedere faptul ca microbii sunt prezenti în toate infectiile. În realitate, nu este adevarat. Intregul sistem imun este o "fata morgana" construit pe ipoteze! In cazul bolilor preventibile uitam sau trecem cu vederea prima faza as bolii, faza de conflict activ. Surprinzator este ca abea dupa aceasta prima faza de conflict activ microbii devin activi! In realitate ei sunt activati si directionati de creer. (vezi A.Bechamp - microzimele) . Microbii nu sunt inamicii nostrii ; ei ne ajuta si actioneaza la comanda organismului nostru. Fiind "comandati" de catre creer, ei ajuta la eliminarea tumorilor, la eliminarea tesuturilor bolnave sau necrozate. Ei sunt slujitorii nostrii credinciosi, muncitorii ospeti ai nostrii. Conceptul sistemului imun, al acelei armate care lupta împotriva microbilor, este pur si simplu gresit!!"
Extras dintr-un interviu cu Dr. Ryke Geerd Hamer, creatorul "Noii medicini germanice"
"A sosti vremea sa dam uitarii ideea ca germenii "sar" asupra oamenilor si le cauzeaza boli!"
Emanuel Cheraskin M.D.
"Microbii, cum ar fi fungiile bacteriile si virusurile, sunt activi numai an faza de vindecare a bolii, iar maniera în care acestia actioneaza este în deplina concordanta cu logica evolutiei. Bacteria tuberculara, de exemplu, populeaza numai tesuturile controlate "old-brain". Functia lor în faza reparatorie este sa decompenseze tumorile care au devenit inutile cum ar fi cele de plamani, colon, rinichi prostata, uter de glanda mamara, melanoam si mezothelioma. Bacteria tuberculara este esentiala în procesul de "stopare" a proliferarii celulelor "inutile", care prolifereaza, dintr-un motiv biologic oarecare, în timpul fazei de conflict activ al bolii. Daca aceste bacterii nu sunt prezente, ca urmare a vaccinarilor, abuzului de antibiotice sau chemoterapiei, tuomrile nu pot fi dezintegrate!
În timp ce bacteriile stopeaza si distrug tumorile celulare care nu mai sunt necesare, virusurile par a fi implicate in procesul de vindecare al tesuturilor controlate de cortexul cerebral (de ex. bronhiile, membrana naszala, stomacul, bila si epiderma). Hepatita, pneumonia, herpesul, gripa siinfectia stomacala indica faptul ca un proces "virulent" de vindecare se afla în plina desfasurare. În ceea ce privesc virusurile, Dr Hamer prefera sa vorbeasca despre "virusuri ipotetici", deoarece însasi existenta virusurilor este pusa sub semnul întrebarii. Dilema în care se afla medicina alopata este aceea ca nu recunoaste tiparul "în doua etape" al oricarei boli, si mai exact faptul ca prima faza, cea de conflict activ este complect trecuta cu vederea. Medicina alopata este atat de obsedant fixata asupra simptomelor (care apar de-abea în etapa a doua a bolii) încât nu da nici o atentie primei etape, ba chiar o ignora total. Având în vedere ca microbii sunt activi numai în a doua etapa, cea de vindecare (în care apar simptomele deranjante, care sunt de fapt reactia fireasca a corpului la boala) si mai ales având în vedere faptul ca activitatea acestora este îndeobste legata de reactii precum febra, transpiratie abundenta, dureri, frisoane, etc. microbii sunt considerati a fi daunatori si provocatori de boala. Adevarul este însa tocmai invers, si anume ca nu ei creaza boala. Pur si simplu este organismul nostru cel care dau ordin microbilor sa intervina in solutionarea problemei. Microbii desigu ca pot fi transmisi de la o persoana la alta, dar ei ramân în "adormire" pâna când persoana respectiva este ea însasi în faza de vindecare a unei boli de acelasi tip."
Din "Dr. Hamer’s Medical Paradigm" by Caroline Markolin, Ph.D.
"La fel ca si Bechamp si Rife înaintea lui, Gaston Maessens a stabilit fara urma de îndoiala ca germenii nu sunt cauzatorii bolii, ci dimpotriva, sunt provocati de catre aceasta".
Citat din "The Amaizing Wonders of Gaston Naessens" de Steven R. Elswick.
"Rife a demonstrat ca în cazul în care intervin modificari de mediu sau nutritie, bacterii benigne cum ar fi bacilus colon se pot transforma în bacterii "patogene". Rife a observat de asemenea ca bacilus coli se poate modifica în timp în agenti bacterieni asociati cu tifosul, proces care poate fi si reversibil. Rife sustinea ca ..."în realitate, nu bacteria este cea care produce boala, ci dezechilibrul la nivelul metabolismului celular. Daca metabolismul corpului uman este într-un echilibru perfect, bolile nu apar." Aceste afirmatii sunt confirmate si de cercetarile mai vechi ale lui Alexis Carrel, efectuate la Institutul Rockefeller, prin care a fost posibila controlarea ratei de îmbolnavire si mortalitatii provocate infectios în cadrul experimentelor efectuate pe soareci. Într-o dieta alimentara standard, rata de mortalitate era de 52%. Prin efectuarea anumitor îmbunatatiri ale dietei, s-a obtinut o scadere a mortalitatii de pâna la 32&, apoi 14% si în final de pâna la 0.45%!"
Dr. Raymond Obomsawin
"Protagonistii si practicienii medicinei scolastice au nevoie de paralizarea, prostirea si teama destructiva indusa de fantoma virusurilor ca baza centrala pentru desfasurarea activitatii lor profesionale:
- în primul rând pentru a aduce prejudicii cât mai multor oameni prin vaccinari, cu scopul de a-si crea o clientela cu afectiuni cronice (deci permanent rentabile);
- în al doilea rând pentru a nu fi nevoiti sa admita adevarul ca medicina alopata a esuat total în încercarea de a terpia afectiunile cronice si , în acelasi timp, a facut mai multe victime decât toate razboaiele luate la un loc. Fiecare practician al medicinei alopate este constient de aceste fapte, dar din pacate doar foarte putini îndraznesc sa discute aceasta tema. De altminteri nici nu este de mirare ca dintre toate categoriile profesionale, cea a medicilor se afla pe primul loc în topul sinuciderilor. Medicina scolastica este cel mai important sâlp de sprijin al formelor dicatoriale de guvernare (daca ar fi aici sa amintim doar de experimentele naziste din lagarele de concentrare sau profitabilele afaceri facute de Rockefeller si Carnagie cu concernul german Faber înainte, în timpul dar si dupa cel de-al doilea razboi monial). Astfel poate se si explica cum de medicinei scolastice îi este permis aproape orice si nu este practic niciodata supusa unui control. Daca nu vom reusi sa scapam de aceasta medicina alopata, va reusi ea sa ne extermine pe toti."
Dintr-un interviu cu Stefan Lanka asupra gripei aviare – 27.10.2005

"În conditii favorabile, bacteriile îsi pot dizola membrana si se pot transforma în "forme celulare membrano-deficitare " amorfe, mici puternic pleomorfice. Si tot în conditii favorabile microplasma se poate capata proportii gigantice ("large bodies") asemanatoare ca forma fungiilor sau sporilor. Este esential sa cunosti aceste lucruri si sa recunosti astfel de forme neobisnuite si greu de detectat în tesuturile microscopice deoarece, dupa experienta mea, aceasta forma microplasmala este forma pe care o iau microbii de cancer în interiorul corpului în cazul afectiunilor umane. Datorita formei sale mici, microbacteria constituie o punte între bacterie (mare) si virus (mic). Microbiologii îndragesc separarea acestora în virusuri, bacterii, microplasma si fungii, ca unitati distincte. În fapt, este vorba de o interactiune între aceste forme. Este binecunoscut faptul ca bacteriile pot fi infectate de virusuri. Oricum, oamenii de stiinta se pare ca nu pot întelege cum un microb se poate metamorfoza în ceva asemanator unui virus, unei microplasme sau unui fungi."
Citat din "Bacteria: The Ultimate Cause of Cancer?" By Alan Cantwell 2003

"Bacteriile nu ataca organismele sanatoase, dar marea majoritate a medicilor isi fac probleme din cauza bacteriilor. Eu nu tratez bacterii, eu tratez organisme.”"
H. H. Robertson, D.V.M.

"Teoria microbiana a bolii este o nutiune incredibil de stupida! E ca si cum ai spune ca pompierii creaza incendiul! Nu se mira nimeni de ce oare medicii nu sunt în stare sa "captureze" chestiile astea? În peste 30 de ani de practica clinica nu am întâlnit înca nici un caz de hepatita infectioasa care sa se fi transmis la un alt membru al familiei din care face parte bolnavul si credeti-maca într-adevar am cautat peste tot un astfel de caz. Iar daca cumva am sa descopar un astfel de caz, voi cauta imediat sursa otricii sau toxinei, si nicidecum un germen sau un virus. Propaganda bolilor infectioase provocate de germeni este foarte eficace, caci astfel se tine sub control peste 85% di populatia educata."
Dr. Daniel H. Duffy Sr DC Geneva, Ohio.

"Singura terapie a bolilor degenerative care a confirmat este cea cu vitamine, minerale sau alimente esentiale. Nici o medicamentatie NU a vindecat nici macar o singura boala degenerativa. Faptul ca antibioticele distrug bacteriile din organism nu înseamna ca bacteriile sunt CAUZA bolii si nici ca antibioticele suntcel mai bun mod de a terapia o afectiune. Klenner (MD) a demonstrat prin anii cinzeci prin studii efectuate în spitale (Southern Medical Journal) ca vitamina C administrata intravenos în supradoze distruge absolut orice focar de infectie (inclusiv tetanusul trismus) fara a provoca nici un fel de efecte secundare. Ceea ce a fost tratat prin administrarea de antibiotice este....
SIMPTOMUL si nicidecum boala însasi. A spune ca bacteriile cauzeaza boala este ca si cum ai spune ca pompieriii cauzeaza incendiul numai în baza faptului ca la locul incendiului se afla..... pompierii. Bacteriile sunte EFECTUL si nicidecum CAUZA unei boli!!
Dr. Daniel H. Duffy Sr DC Geneva, Ohio.

"Medicamentele moderne si vaccinurile s-au dovedit a fi o gluma proasta în mentinerea sau recuperarea sanatatii. Medicamentele au produs numai sperante desarte. Sapunul si apa, Slava Domnului, sunt , oricum, mult mai adecvate pentru mentinerea sanatatii. Suntem deja în stare sa întelegem destul de bine cum functioneaza sistemu imun si cum cu ajutorul unei nutritii adecvate, putem obtine un nivel de sanatate optimal, atât ca adulti cît si pentru copii, doar cu ajutorul celulelor noastre albe si al imunoglobulinei. "
Dr. Lendon Smith, M.D.
"Virusurile si bacteriile nu sunt singura cauza a unei boli infectioase, ci sunt cu totul altceva."
Rene Dubois, Professor of Microbiology.
"Daca as putea sa-mi mai traiesc înca o data viata, mi-asi darui-o demonstrarii faptului ca germenii cauta doar habitatul lor normal, tesuturile bolnave, si nicidecum nu provoaca o boala. Ei se straduie si apar acolo unde este deja un tesut bolnav, doar pentru ca acesta le ofera un "mediu" prielnic lor."
R. Virchown (reputat reprezentant al teoriei germenilor, fiind chiar considerat parintele acesteia).
Si aici v-asi ruga sa mentionati pe lânga curajul unei astfel de afirmatii, si regretul si adânca tristete a unui om care si-a irosit viata, si de acest lucru este constient, cautând ceva ce nu exista.

"Ideea bolilor contagioase are la baza teoria germenilor ca si cauza a bolilor, si anume ca bacterii si virusuri specifice provoaca boli specifice. Aceasta teorie a fost în mod repetat demonstrata ca fiind stiintific incorecta, lucru care a fost admis în final de catre însusi Pasteur. Oricum însa, este dificil astazi sa anulezi aceasta conceptie deoarece, pe de o parte aproape toate mintile au fost "infectate" de aceasta teorie iar pe de alta parte exista o uriasa opozitie din parte industriei de "mentinere a sanatatii" (citeste concernele farmaceutice) care au un interes fundamental (citeste finaciar) în existenta bolilor, suferintelor si conceptiilor eronate despre boala. În esenta populatia crede ceea ce doreste corpul medical. Aceste teorii false mentin dependenta de medicamente, de spitale si de medicii practicieni, si nu este de mirare ca tocmai ei sunt singurii care sustin si ne învata ca starea de sanatate poate fi recuperata prin administrarea de medicamente "otravitoare" . Daca germenii joaca vreun rol în boli, acesta nu este în nici un caz un rol principal, ci doar unul secundar în comparatie cu adevaratele cauze ale unei boli."
A. Baker M.A.

"Îi acuz pe medici ca au încurajat cu buna stiinta superstitiile si excrocheriile din teoria bolilor provocate de germeni. Nu contest existenta unei cantitati infime de microorganisme, dar acestea sunt rezultatul si nicidecum cauza bolii. Ele sunt "hienele", adica mâncatorii de cadavre, iar sarcina lor legitima este de a curata locul, de a asigura "canalizarea" organismului. Microorganismele sunt ajutoare benefice si importante pentru corpul nostru."
Dr Alexander Ross, FRS, FCPS, Professor of Hygiene and Sanitation.

"Bolile, factori patogeni sunt peste tot în jurul nostru, dar nu devin activi decât atunci când casesc terenul fertil pentru aceasta."
Claude Bernard.

"Ca si medic practician cu o experienta de cincizeci de ani, am ajuns la trei concluzii în privinta aparitiei unei boli precum si pentru eliminarea ei. Prima concluzie este ca bolile nu sunt cauzate de germeni. Mai degraba cred ca o boala este provocata de o toxemie care afecteaza nivelul celular, pregatind astfel terenul prielnic multiplicarii germenilor. A doua concluzie este ca folosirea medicamentelor este daunatoare în aproape toate cazurile. Medicamentele cauzeaza deseori efecte secundare secere si nu de putine ori duc chiar la crearea de noi boli. Singurul beneficiu, daca-l putem numi asa, este ca pacientul se va simti, pentru o scuta perioada de timp, mai bine, dar aceasta doar datorita faptului ca au fost atenuate nuste simptome, si nicidecum pentru ca a fost eradicata o boala. Cantitatea de medicamente de pe piata creste anual în proportie geometrica. Sunt în prezent atât de multe, încât rareori se paoate întâlni un medica care sa cunoasca toate aceste medicamente împreuna cu efectele lor secundare si pericolele pe care le pot aduce pacientului. Cea de a treia concluzie la care am ajuns este ca bolile pot fi vindecate printr-o nutritie corecta. Aceasta afirmatie poate parea simplista, dar este întrutotul adevarata. Si nu aduce desigur nici un beneficiu financiar concernelor farmaceutice. Concluziile mele se bazeaza pe rezultatele experientelor si observatiilor facute de-a lungul acestor cincizeci de ani, precum si a numarului de pacienti pe cre am reusit sa-l tratez cu succes. Ocazional am apelat la medicamentatie chimica doar în cazuri de urgenta, dar astfel de situatii au fost foarte rare. În rest am recomandat întotdeauna pacientilor mei antidoturi pe care Natura ni le-a pus la dispozitie."
Henry Bieler, M.D. "Food is your best Medicine" 1965

"Bolile sunt crize de purificare, de dezintoxicare" .
Hippocrate. Stiti Dumneavoastra care. Acela cu juramântul.

"Aceste microorganisme se hranesc cu paterialul toxic(otravitor) pe care îl gasesc în orghanismul bolnav, pregatindu-l pentru eliminare. Aceste minuscule organisme sunt derivate din alte organisme si mai mici denumite microzime. Aceste microzime sunt prezente în tesuturile si sângele tuturor organismelor vii unde ramân "în adormire" si inofensive. În momentul în care sanatatea organismului este afectata de un material daunator, are loc o transformare a acestor microzime. Ele se transforma în bacterii sau virusuri care se pun de îndata pe lucru si încep munca de eliminare a acestui material daunator. Dupa care, în momentul în care misiunea a fost îndeplinita, respectivii "sanitari" revin automat la starea anterioara, de microzime."
Antoine Bechamp. Si pe acesta îl stiti Dumneavoastra. Este cel de la care a plagiat Pasteur fara rusine.

"Exista o singura cauza care provoaca bolile, si anume toxemia, mare parte a ei provocata în organism de catre conditii necorespunzatoare de viata si de o eliminare deficitara a toxinelor din organism".
Sir A. Lane. Afirmatie facuta cu 80 de ani în urma!

"Teoria germenilor provine de la Louis Pasteur, un chimist, despre care s-a dovedit ca a plagiat de la Profesorul Antoine Bechamp (care datorita faptului ca a fost "furat" de catre Pasteur, a fost sters din cartile de istorie) un geniu contemporan cu Pateur care a descoperit adevarata cauza a bolilor. Însusi Pateur pe patul de moarte a recunoscut ca "Germenii nu sunt nimic, totul este terenul fertil lor." Este o tragedie pentru omul de pe strada faptul ca teoria lui Pasteur a devenit o "dogma". Dar în acelasi timp este o mana cereasca si o mina de aur pentru concernelefarmaceut ice si pentru breasla medicilor, care de atunci se ocupa permanent de îndoctrinarea si prostirea omului simplu. Pentru ca o persoana sa creada ca o boala apare pur si simplu doar pentru ca un organism este "vizitat" de câtiva germeni sau virusuri calatori si pentru a accepta ca într-un astfel de caz sa te lasi otravit cu tot felul de medicamente sintetizate chimic (în realitate otravuri), este nevoie de o mare doza de naivitate si superstitie. "
Dr. D. Phillips

"Am tratat cu ajutorul igienei naturale timp de peste 16 ani o multime de pacienti bolnavi de tot felul de forme de tifos, febra tifoida, pneumonie, variola si dezinterie, si nu am pierdut nici macar un singur pacient. Acelasi lucru este valabil pentru scarlatina si alte forme de febra. Si nu am recomandat niciodata medicamente. "
Dr. Trall, 1860. 
SURSA: CINE NE-A TRIMIS ACEST ARTICOL PRIN EMAIL, S-A INSPIRAT SE PARE, DE LA SITE-UL QUI BONO http://quibono.net .
VA RECOMANDAM CU CALDURA  SA CITIT INTREG  ARTICOLUL DESPRE TEORIA GERMENILOR SI ISTORIA PIERDUTA A MEDICINEI PE SITE-UL QUI BONO http://quibono.net




ACTUALIZARE 5.07.2011

Scandal medical: SIDA nu a existat niciodata!

12 comentarii:

  1. cum pot vedea pe stagevu, fara sa cobor filmul, pentru ca nu-mi incarca de loc. Defapt imi incarca foarte greu 3 sec in 5 min aprox. Multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  2. Instaleaza softul DivX 8. Uite il gasesti aici:
    http://www.filehippo.com/download_divx_play/

    Bafta. :)

    RăspundețiȘtergere
  3. AI PRIMIT UN PREMIU PENTRU BLOGUL TAU! NU ESTE O FARSA SAU O LEAPSA, ESTE UN PREMIU PENTRU PASIUNEA SI TALENTUL CU CARE ITI SCRII BLOGUL,ESTE O INVITATIE DE A FACE PARTE DINTR.UN GRUP
    SELECT AL CELOR MAI POPULARE SI MAI INTERESANTE BLOGURI ! REVENDICA ACEST PREMIU AICI
    http://balantza.blogspot.com/p/most-wanted-blog.html
    COMPLETAND TOTODATA LISTA PREMIANTILOR .. :) ! Acceptand premiul ,accepti deasemenea si calitatea de membru MWB, care presupune printre altele,propunerea de noi membri(bloguri valoroase) transmitand premiul MWB mai departe....
    afla mai multe pe pagina grupului! BINE AI VENIT IN GRUPUL 'MOST WANTED BLOG'!

    RăspundețiȘtergere
  4. 1.
    Socant putin spus, dar totusi ma face sa ma gandesc la cateva lucruri... Pentru cei care au
    urmarit si alte documentare "senzationaliste" sa le numesc asa, gen zeitgeist, end game,
    collapse, the corporation, earthlings, illuminati, despre microcipuri, sclavie, ehh.. s.a.m.d. , probabil ca v-ati facut o idee despre lumea in care traim. Acum fiecare are o parere personala evident. Dar sa lasam astea, si sa-mi expun parerea, cu permisul d-voastra, despre acest
    documentar.

    Nu credeti ca totusi 30 de ani, este foarte mult timp, ca minciuna sa traiasca, si inca nu s-a terminat cu ea, ca inca traieste? Chiar sa fi avut picioarele atat de lungi? Chiar nimeni din cei 6-7 miliarde de oameni care traim pe acest pamant, sa nu-si fi dat seama pana acum, si sa fi facut tot posibilul, sa faca public, mondial vorbesc, acest asa zis "UN MIT PROFITABIL". Poate sunt ignorant, eventual nu am stiut unde sa caut, dar sincer, nu cred ca mi-ar fi venit in cap, sa ma duc pe orice motor de cautare, sau oriunde pot gasi informatii "utile", "reale" "adevarate" "demonstrate" si sa ma intreb din adins "daca este oare sida un mit?". (ar fi penibil, sa fie obligatoriu sa ne dezvoltam toti acest simt, si sa avem o suspiciune la orice se spune, parerea mea strict personala) Acesta este cazul meu si probabil al multora. Daca imi permiteti, sa vorbesc matematic, eu cred ca din cei 6-7 miliarde de oameni, cati suntem, nu doar unul si-ar fi pus intrebarea intentionat si cu siguranta mai multi, avand dezvoltat acest "simt".

    RăspundețiȘtergere
  5. 2.
    Acum aproximativ 4 ani, cand am avut un contact sexual, neprotejat, am stat, daca ma credeti, o luna de zile, sa citesc informatii, despre ce este sida, asa am cautat. Recunosc ca in acea vreme nu eram informat "cum trebuie" pana cand nu s-a intamplat "actiunea" si sa am nevoia de informatie, urmand sa fiu nevoit sa aflu mai multe despre "sida" si ce este defapt. Stiam ca tot omul mediocru ca este un virus care se transmite prin contact sexual; vaginal, oral, anal; sange, si ca se numeste sida sau hiv. Daca persoana cu care am avut contactul neprotejat are acest virus, il voi avea si eu in a doua secunda. Odata ce o sa-l iau o sa mor in aproximativ 5-7 ani,dar, inainte o sa chelesc, nimeni nu o sa ma mai pupe, si o sa raman singur pe un pat de bolnita contempland copacii care se vad de la geamul camerei de spital. Cu acesta frica am inceput sa caut, pe o pagina pe alta, in dreapta, in stanga, nu gaseam nimic, se contraziceau "informatiile" intre ele, am intrebat pe diverse forumuri si in loc sa ma luminez mai rau imi era, nu intelegeam nimic, totul era in contrariu. Intrebarile fiind urmatoarele "in cat timp se poate detecta virusul?" "ce probe trebuie sa fac?" "exista posibilitatea, daca persoana este infectata,sa nu iau acest virus?", in fine intrebari tipice, cu raspunsuri multiple. Raspunsuri de exemlu la intrebarea "in cat timp se poate detecta virusul?" Unii spuneau ca virusul poate fi detectat in 2 sapt, altii in 3 luni, pana cand am dat de persoane care m-au sfatuti sa fac testul, chiar si dupa doi ani, de la contactul sexual cu risc. Avand atata informatie, nu stiam ce sa fac cu ea, puteam sa fac media aritmetica, si sa cred in aia care au dat acelasi raspuns, in mai mult de x locuri, sau sa le iau de bune pe toate. Am decis sa le iau pe toate de bune, pentru ca era vorba de viata mea, si trebuia sa ma asigur pana la capat, indiferend daca era aberant sau nu. Asa ca mi-am facut primul test dupa o luna jumatate, repetandul timp de 2 ani trimestrial, nu am avut nimic, doar sechele de frica mi-au ramas, si frica asta iluzorie....

    RăspundețiȘtergere
  6. 3.

    Nu istoria mea este importanta, ce vreau sa zic cu asta, este ca in acel timp am cautat informatie despre acest virus in diverse limbi pe foarte multe pagini, am folosit decat internetul pentru ca preferam sa caut si sa intreb ca anonim. Dupa parerea mea strict personala, daca s-ar fi gandit cineva in acesti 30 de ani, si ar fi spus ca acest virus este un mit, sunt convins ca as fi dat de o pagina, unde sa fi citit aceasta informatie, sunt convins. O singura linie daca citeam, unde sa se spuna ca virusul poate fi un mit, sau cel putin nu asa de drastic cum se vorbeste, as fi investigat, era interesul meu... .
    Pe o parte documentarul poate fi credibil, pentru ca informatia, daca o cauti personal nu este asemanatoare in toate locurile, dar s-ar putea explica, pentru ca inca nu exista nimeni, sa-l poata defini complet, dar asta nu inseamna ca nu exista, exact asa cum stiam noi inainte de a viziona acest documentar, da, exact cu estimarile astea in milioane, dar totusi hai sa zic un 20% de erroare, si inca 10%, pentru bani negri, sau hai bine 50% minciuna, 50% real, tot milioane raman pana la urma. Si documentarul sa se fi bazat doar pe acest 50% minciuna... si a facut sa para un 90% minciuna.
    Pe alta parte, ma gandesc, ca traim o criza, destul de urata, si un astfel de documentar poate lua ochii multora. Ne dau informatia asta, sa ne distraga. la ce? mai are rost sa dau raspuns?... Informatia este "soc" lumea se distrage cu ea. Sau, pur si simplu nu vor sa mai doneze bani in tarile cu problema acestui "virus", pentru ca numai sunt bani pur si simplu, si mai bine "traim noi, decat ei", si cu un astfel de documentar, s-au spalat pe maini, si au scapat de o grija.... Poti sa stii?

    RăspundețiȘtergere
  7. Mai exista si alte teorii stiintifice impamantenite, pe care nu a avut nimeni curajul sa le conteste . Despre microbi, de exemplu, ai citit pe undeva cumva ca nocivitatea lor este deasemenea un mit? Presupun ca nu, si totusi, exista asa de multi cercetatori care au aceasta parere si totusi , teoriile lor nu prea sunt cunoscute. Am adaugat o actualizare la articolul despre SIDA, cu o serie de citate , expuse de diversi oameni de stiinta care pun la indoiala intreaga teorie microbiana.
    Din pacate, istoria e facuta de cei puternici. Teoriile medicale alternative radicale sunt puse intr-un con de umbra si destul de greu accesibile in motoarele de cautare (datorita interesulul scazut al populatiei care ori nu stie ca ar putea exista si alte teorii, ori nu crede ca ar putea exista si astfel, acele teorii raman undeva in anonimitate).

    RăspundețiȘtergere
  8. Odata cu aparitia internetului au inceput sa iasa la suprafata multe dintre minciunile elitei conducatoare, multe dintre conspiratiile planetare, la care foarte putini oameni aveau acces , ca si informatie, inainte de internet. Incet incet multe adevaruri impamantenite, multe idei fixe, rigide despre realitatea in care traim sunt contestate. Omaenii incep sa pun la indoiala insasi natura realitatii in care traim, matricea informationala, iluzorie, structura holofractografica a Universului, samd. Nimic nu mai este batut in cuie. Credintele ne modeleaza realitatea. Daca noi credem ca virusii, bacteriie, microbii, cauzeaza aia si ailalta e posibil ca exact asta sa se intample, Universul sa se conformeze credintelor nopastre. Daca ii privim doar ca pe dusmani asta vor deveni, desi in realitate se pare ca nu sunt nici dusmani nici prieteni. Sunt parte dintr-un echilibru sistemic si simbiotic mai mare.

    RăspundețiȘtergere
  9. 2-01 (alex)
    Intrebarile fiind urmatoarele "in cat timp se poate detecta virusul?" "ce probe trebuie sa fac?" "exista posibilitatea, daca persoana este infectata,sa nu iau acest virus?", in fine intrebari tipice, cu raspunsuri multiple. Raspunsuri de exemlu la intrebarea "in cat timp se poate detecta virusul?" Unii spuneau ca virusul poate fi detectat in 2 sapt, altii in 3 luni, pana cand am dat de persoane care m-au sfatuti sa fac testul, chiar si dupa doi ani, de la contactul sexual cu risc. Avand atata informatie, nu stiam ce sa fac cu ea, puteam sa fac media aritmetica, si sa cred in aia care au dat acelasi raspuns, in mai mult de x locuri, sau sa le iau de bune pe toate. Am decis sa le iau pe toate de bune, pentru ca era vorba de viata mea, si trebuia sa ma asigur pana la capat, indiferend daca era aberant sau nu. Asa ca mi-am facut primul test dupa o luna jumatate, repetandul timp de 2 ani trimestrial, nu am avut nimic, doar sechele de frica mi-au ramas, si frica asta iluzorie....

    RăspundețiȘtergere
  10. @Anonim: iar FRICA naste monstri! Am simtit-o pe pielea mea in ultimul an si jumatate. De cateva luni lucrurile s-au linistit. Foarte pe scurt: anul trecut, in iulie, am cunoscut un tip, ne-am placut, am inceput sa ne vedem zilnic. Fiind amandoi cu analizele la zi (la propriu, cu rezultate primite cu o saptamana-doua inainte de a ne cunoaste) am hotarat cu rezultatele pe masa sa ne incepem relatia sexuala fara a ne proteja. La vreo doua luni dupa acest moment, timp in care am facut din punct de vedere sexual, cam tot ce pot face doi barbati gay, prin septembrie, am hotarat eu sa imi fac analizele uzuale in care am inclus si BTS-urile. Preventiv si le-a facut si el. Eliza, primul test care iti spune daca ai sau nu anticorpi impotriva virusului HIV/daca ai HIV a iesit pozitiv la el, negativ la mine. La fel si urmatoaele doua teste, facute in alte parti. In ultima instanta am facut Western Blot-ul. Pozitiv la el Negativ la mine! El este de un an pe tratament cu antiretrovirale...eu sunt in continuare negativ, testat din 3 in 3 luni! TRecand pestea frica ce ma ingheta in asteptarea unui noi rezultat al analizelor, am ajuns in final sa ma intreb cum de sunt negativ dupa o expunere foarte indelungata si luand in considerare faptul ca el, la inceput, avea o viremie foarte mare: 650.000 unitati/milimetru cub? Si asa am ajuns la The House Of Numbers, la Deconstructing The Myth of AIDS, la AIDS=Truth or Fraud, Inventing The AIDS Virus..si lista cu documentare/carti care aduc argumente impotriva informatiilro cu care am fost bombardati in ultimii 30 de ani. Si cred ca am gasit raspunsul la intrebarile care ma framantau. El inca nu este convins. Mi-ar placea sa renunte la medicamente pentru ca stiu ca sunt otravuri care ii fac mai mult rau decat bine. Dar nu il pot obliga. Ii multumesc, insa, lui Dumnezeu, ca dupa un an de zile de cocktail (kivexa, reyataz si norvir), medicamentele nu i-au dat efecte adverse, ficatul ii este curat, inca, iar plamanii si rinichii nu i-au fost afectati. A fost un an si jumatate greu, in care m-am luptat cu frica mea, de a nu ma infecta si eu, insa cel mai greu a fost sa ma lupt cu el - sa il fac sa inteleaga ca nu am ramas langa el din mila, ca nu il considera vinovat pentru orice ar fi urmat sa se intample cu mine, ca daca a fost diagnosticat cu HIV nu inseamna ca va face SIDA si va muri! Imi place sa cred ca am reusit. La fel cum imi place sa sper ca intr-o buna zi va renunta la medicamente, convins fiind ca de fapt nu are nimic. Visez la ziua in care cineva o sa recunoasca public inselatoria.

    RăspundețiȘtergere
  11. Stimate administrator al Blogului "Intoarcerea in Matrix",

    ma bucura faptul ca ati preluat atat de multe citate din Site-ul meu (www.quibono.net) pentru articolul "Teoria bolilor in citate". Inseamna ca am postat lucruri interesante in acest Site.

    Ceea ce nu ma bucura este faptul ca nu ati mentionat sursa de unde ati preluat citatele, respeciv www.quibono.net

    Corect ar fi fost sa faceti acest lucru, pentru ca si Dvs. stiti cata munca este cu traducerea si scrierea acestor articole.

    Sper sa remediati cat mai curand aceasta "deficienta".
    Cu stima,
    Administratorul Site-ului
    www.quibono.net

    Astept raspunsul Dvs. la adresa mea de Mail:
    erasmusik@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  12. In primul rand, este vorba de site-ul IESIREA DIN MATRIX si nu Intoarcerea in Matrix. In al doilea rand habar nu aveam de unde vine aceasta chestie cu Teoria bolilorin citate. Am scris cu fonturi mari, rosi, de-o schioapa ca am primit un email (acolo nu se mentiona sursa). Nici nu stiam de site-ul dvs. ... Acum ca am aflat de el, chiar pare interesant si merita studiat si recomandat mai departe. O sa va recomandam cu caldura mai departe. Si voi se pare ca faceti o muna exceptionala. Daca ne permiteti, pe viitor am vrea sa va mai citam (specificand sursa, bineteles). Ce spuneti?

    RăspundețiȘtergere

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...