Ieşirea Din MATRIX: DAVID ICKE - Dincolo de Hotar (CELE 6 EPISOADE - Complet) - Demascând Lumea de Vis pe Care Noi o Considerăm Reală

miercuri, 20 octombrie 2010

DAVID ICKE - Dincolo de Hotar (CELE 6 EPISOADE - Complet) - Demascând Lumea de Vis pe Care Noi o Considerăm Reală


BEYOND THE CUTTING EDGE
(Brixton 2008)
Exposing The DreamWorld We Believe to be Real


Avem onoarea și bucuria să vă prezentăm astăzi, în premieră pe țată, cele 6 părți ale unei prezentări cu David Icke din 2008 (tradusă, ca de obicei). Informațiile prezentate, sunt foarte importante și extrem de reprezentative pentru blogul nostru.La un moment dat, chiar apare pe ecran în timpul prezentării, "FREE YOUR MIND" și se explică, mai bine decât am făcut-o noi vreodată, la ce se referă această sintagmă. Suntem pe aceeași frecvență de undă cu el, în multe multe aspecte ... Nu în totalitate, dar, sufiecient de mult să-l prețuim mult pe acest OM deosebit de curajos și inteligent, un om ce merită o categorie consacrată lui (Categoria DAVID ICKE).

Le mulțumim încă odată și pe această cale, echipei de traducatori foarte entuziasti si daruiti (Daniela Grigore, TheLittleGrey, Mariana Gheorghe si Costantin Stirbu) pentru sacrificiul și efortul lor minunat, de a traduce aceste informații deosebite. 

"De la extraordinara lui trezire din anii 90 - 91, David Icke a fost într-o călătorie în jurul lumii și in interiorul său, pentru a afla Marile Răspunsuri, la Marile Întrebări: Cine suntem noi? Unde suntem noi? Ce facem noi aici? Cine controlează cu adevărat lumea, cum și de ce?

Toate cele 6 părți ale prezentării durează aproximativ 7 ore. Nicăieri în lume nu veți găsi o prezentare ca aceasta, în care așa de multe puncte sunt legate, în care să ni se prezinte o imagine de ansamblu atât de cuprinzătoare, în care este conectat ceea ce nu poate fi conectat, pentru a se forma astfel o țesătură de informații și cunoaștere ce ne poate elibera din sclavia colectivă în care ne aflăm din cauza puterilor ascunse în spatele guvernelor, băncilor, afacerilor, mass media și a tuturor celorlalte agenții de manipulare și control.

Care este conexiunea între istoria antică, 11 septembrie, războiul contra terorismului, Big Brother, acest coșmar orwellian în desfășurare și natura realității? Pare o întrebare ciudată pentru majoritatea oamenilor, dar în realitate noi suntem fundamental conectați așa cum ne revelează atît de clar și David Icke, care spune că :

" Fără a înțelege natura realității experimentate de noi și modul în care o creem, nu vom putea înțelege cu adevărat, nimic altceva."

Zeci de milioane de oameni de pe întreg mapamondul au intrat în contact cu informațiile prezentate de David Icke atât prin cărțiile sale cât și prin prezentările și dvd-urile sale, informații care se dovedesc, pe zi ce trece, tot mai reale și mai în concordanță cu experiența noastră cotidiană.

Așa că vă invităm să mergeți împreună cu el într-o călătorie incredibilă ... DINCOLO DE LIMITE ..." - traducere și adaptare de aici http://www.davidickebooks.co.uk 

La final va prezentam insa un articol primit prin email, marca David Icke , un articol foarte inspirat si explicit, care surprinde esenta viziunii lui Icke despre realitate (subscriem acestei viziuni).

VEDETI AICI, TRADUSE TOATE CELE 6 EPISOADE:

DAVID ICKE - Dincolo de hotar 1

DAVID ICKE - Dincolo de hotar 2

DAVID ICKE - Dincolo de hotar 3

DAVID ICKE - Dincolo De Hotar 4

DAVID ICKE - Dincolo De Hotar 5

DAVID ICKE - Dincolo De Hotar 6


Acum vă prezentăm experiența lui David Icke cu Ayahuasca:

"IUBIREA INFINITA ESTE SINGURUL ADEVAR

David Icke a fost invitat în 2003 să țină o prezentare într-o localitate din Brazilia, undeva în pădurea amazoniană. Lui David i-a fost oferit un ceai de ayahuasca - 'planta învățătoare', 'planta zeilor' - folosită de sute de ani de shamani pentru a intra în legătură cu 'dimensiunile zeilor'.

În timpul acestei experiențe, David a 'auzit' o voce care i-a spus cu deosebită demnitate, siguranță și claritate: 'David, te vom duce în locul de unde vii, ca să îți poți aminti cine ești.'

Am fost dus pe un tărâm de necuprins al beatitudinii. Nu exista 'timp' și nu exista 'spațiu'. Totul era. Nu aveam corp, eram doar Conștiință și eram totul. Nu exista separare, polaritate, nu exista negru sau alb, noi sau ei. Eram Infinitul, dar în același timp eram profund conștient ca 'individ', cu propriul meu punct de observație în cadrul întregului. Dacă oamenii ar putea experimenta această beatitudine a Întregului, lumea celor 5 simțuri ar fi transformată. [...] În acea stare de beatitudine pe care o simțeam, energia nu vibra așa cum vibrează în dimensiunea formei și 'lucrurilor'. O simțeam ca o liniște sau ca valurile oceanului mișcându-se încet, în perfectă armonie. 'Acesta este Infinitul, David', a spus Vocea. 'De aici vii și aici te vei întoarce'. Următoarele cuvinte au început să se repete la nesfârșit în mintea mea:

Iubirea Infinită este singurul adevăr - restul este iluzie; Iubirea Infinită este singurul adevăr - restul este iluzie; Iubirea Infinită este singurul adevăr - restul este iluzie; Iubirea Infinită este singurul adevăr - restul este iluzie.

Vocea a spus că acesta este tot ceea ce avem nevoie să știm, pentru că totul pleacă de la aceasta. [...] Mi s-a spus că ceea ce numim noi Univers este o iluzie holografică similară 'cerului cu stele' proiectat pe tavanul unui planetariu. Singura diferență este că, în cadrul Universului proiecțiile par să fie tridimensionale, căci sunt holograme. Vocea mi-a spus că Universul este o creație a imaginației noastre și că este singura noastră realitate pentru că așa credem noi că este. Universul este cu mult mai mic decât cred oamenii. 'Privește la cerul dintr-un planetariu și pare atât de vast, în realitate însă ajunge doar până la tavan. Crezi că stai acum pe Pământ? Hmmm... ILUUUUUZIE! Te afli acum pe Pământ doar pentru că tu crezi că te afli', a spus vocea. 'Amintește-ți întotdeauna că Iubirea Infinită este singurul adevăr - (tot) restul este iluzie - (tot) restul.'[...]

Dacă vibrează este iluzie. Infinitul nu vibrează; este armonia și Întregimea a totul. Doar ce este iluzoric vibrează - tot ce este creat de imaginația și amăgirea minții.

[...]Nu există legi fizice. Oamenii de știință creează legi iluzorice care să măsoare un Univers iluzoric. Nu există 'legi' de nici un fel, pentru că totul este. Crezi că Infinitul are nevoie de 'legi' prin care să se manifeste?

Trăind într-o lume iluzorică

Vocea mi-a explicat că ceea ce noi credem că este lume 'solidă' există pentru că am fost programați să credem asta. Lumea nu este 'în afară' este 'în interior' - în mințile noastre. Corpurile noastre sunt iluzii holografice care nu există așa cum le vedem și le simțim ca fiind reale. Avem nevoie să mâncăm sau să bem pentru că, atât noi, cât și corpurile noastre au fost programate (prin condiționare și manipulare genetică) să credem că avem nevoie. La fel și cu nevoia de a respira. [...] 'Crezi că Infinitul stă la masă?' a spus Vocea. Crezi că Infinitul trebuie să respire, altfel moare? Atunci, de ce, cei din Bucla Temporală (timpul liniar) cred acest lucru?' Răspuns: pentru că se identifică pe sine cu o 'personalitate' fizică subordonată 'legilor' iluzorice și nu cu ceea ce sunt ei în realitate - Infinitul 'Întreg'. [...]

'De ce ai nevoie să zbori într-un avion? Tu ești punctul A și ești și punctul B și totul între aceste puncte. De ce atunci trebuie să folosești un avion să zbori prin tine însuți?'

Apoi Vocea a vorbit despre astrologie. 'Da, Astrologia pare să 'funcționeze' în sensul că anumite tipuri de 'personalități' și obiceiuri pot fi prezise de 'timpul' 'locul' și 'anul' (toate iluzii) în care s-a născut o persoană. Dar de ce este posibil acest lucru? Astrologia 'citește' câmpul vibrațional al Buclei Temporale, și, deși acest lucru poate fi făcut cu multă precizie de cei talentați, continuă să fie doar o iluzie a Rețelei (realității virtuale în care trăim), bazată pe separare și nu pe Întreg.' Vocea mi-a spus că Astrologia este un aspect al Rețelei ce permite manipularea oamenilor în identificarea și mai profundă a sinelui cu personalitățile iluzorice - Sunt Taur, Leu, Gemeni, etc... Se bazează pe ideea separării, a părților, și nu a întregului. 'Crezi că Infinitului i se citește semnul astrologic?' spuse Vocea. 'Crezi că Infinitul consultă un medium în legătură cu 'viitorul' sau merge la cititorul de cărți tarot?' Acestea toate sunt identificări cu personalitatea 'fizică', iar prezicerile acestea de 'viitor' nu sunt decât informații preluate din Bucla Temporală.

Nu există Lumină sau Întuneric

'New Age și religiile cred în existența 'luminii' și a 'întunericului', dar nu există nici lumină, nici întuneric', spuse Vocea. 'Acestea sunt iluzii. Conceptul că este nevoie de lumină pentru a echilibra întunericul este total greșit, iar credința în existența luminii este un concept la fel de separator ca și cel al credinței în întuneric. A crede în 'lumină', înseamnă a crede în 'întuneric', astfel încât credința în 'lumină' creează iluzia energiei sale polare - 'întunericul'. Mai mult decât atât, acestea sunt expresii ale Minții separate de Întreg. Lumina și întunericul sunt iluzii ale Rețelei, create cu scopul de a cauza separare, conflict și frică. Infinitul nu este mai luminos decât este mai întunecat. Este armonia și echilibrul a tot ce este. Nu este bun sau rău, lumină sau întuneric, negru sau alb, masculin sau feminin; doar este - Întregimea a tot. La fel nu există nici demoni,' a spus vocea. 'Dacă Iubirea Infinită este totul, iar restul este iluzie, cum pot fi demonii altceva decât iluzii? Sunt holograme proiectate în imaginația minților înfricoșate și manipulate', spuse Vocea. 'Idea că lumina trebuie să se lupte cu întunericul și cu demonii doar întărește credința în existența lor fizică'. Nu este nevoie să ne 'luptăm' cu nimic, iar cei care fac acest lucru dau și mai multă putere acestora, confirmând că sunt 'reali'. Așa cum am mai spus: luptând împotriva a ceva, devii acel ceva. Dacă oamenilor nu le place experiența curentă, atunci să perceapă o alta, iar manifestarea realității curente va dispare, a spus Vocea. Nu-ți place visul realității prezente, atunci visează o altă realitate.

Vocea a pus accent pe faptul că, pentru a ne putea elibera din iluzia Rețelei, trebuie să ne identificăm cu Infinitul și nu cu o fărâmă de minte înghesuită într-un corp. Dacă ne privim ca fiind infiniți și nu o hologramă într-o 'existență' imaginară, Rețeaua nu ne va mai putea controla, căci nu va mai exista. 'Încetează să mai pui întrebări', a spus Vocea 'și începe să cunoști răspunsurile'. [...] Când punem întrebări, acceptăm faptul că nu cunoaștem răspunsul. Oare Infinitul ar face acest lucru? 'Nu mai pune întrebări și vei știi răspunsul', a spus Vocea, și, modificând replica din filmul Matrix a adăugat: 'Nu întrebarea te înnebunește, ci faptul că o pui'.

Mi s-a arătat o imagine în care niște oameni cădeau în mod metaforic din cer pe un drum ce străbătea un câmp. Vocea mi-a spus că, deoarece Conștiința în Rețea a fost prinsă prin 'reîncarnare' într-un ciclu de intrări și ieșiri înafara Buclei Temporale, oamenii nu sunt condiționați doar de credința unei singure vieți 'fizice'. Ei sunt condiționați de nenumărate experiențe în Bucla Temporală, iar între aceste călătorii 'fizice' ei se află într-un alt stadiu iluzoric. Astfel încât, ei sunt condiționați și se reîntorc în realitatea Buclei Temporale pentru a fi condiționați și mai mult. De aceea umanitatea a căzut într-un stadiu de condiționare și servitudine atât de ușor. Oamenii au mai parcurs acest 'drum' de nenumărate ori. În timp ce mi se spuneau toate acestea, mi s-a arătat un drum din ce în ce mai bătătorit de pașii celor care mergeau pe acest drum, până când a devenit asemenea unui șanț pe un disc de patefon. Continua sa se adâncească tot mai mult, iar cei care mergeau pe acest drum au început să se scufunde tot mai mult în acest 'șanț' întunecat, până când nu s-au mai văzut deloc. 'Este de mirare că oamenii se uită în sus și îl caută pe Dumnezeu?' spuse Vocea. 'Este singurul loc unde pot vedea lumina!"

Vocea i-a mai spus lui David că totul va fi adunat laolaltă în final și 'nici o oaie nu va fi lăsată singură în câmp'. Același lucru i-a fost transmis lui David prin intermediul unui medium:

Nici unul dintre voi nu realizați cât de mult sunteți învăluiți de iubirea Divinității (Tot Ce Este). Este protectoare și călăuzitoare. Totul va fi adus laolaltă la sfârșitul zilei și nici o singură oaie nu va fi lăsată pe câmp.'

10 comentarii:

  1. Noi nu trăind într-o lume iluzorică. Perceptia noastra asupra lumii este distorsionata. Lumea este reala."Maya" - Iluzia - se refera la perceptia noastra, asta incercau sa zica anticii. E o diferenta mare in a trai intr-o lume iluzorie si a avea o perceptie distorsionata.

    RăspundețiȘtergere
  2. nu merge sa descarc partea 3, da eroare.

    RăspundețiȘtergere
  3. A treia parte nu functioneaza, nici sa o vizionez si nici s-o downloadez. iar la partea 4 nu se sincronizeaza subtitrarea.De fapt la pateA 4 este adaugata titrarea de la partea 6.

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumesc din suflet pt postare...de cand o asteptam! revin cu comentarii dupa vizionare...:)

    RăspundețiȘtergere
  5. O sa remediem cat de curand problema...N-am grabit sa postam si nu am verificat. Ne pare rau. Pana luni nu o sa fim prin preajma, din pacate.

    RăspundețiȘtergere
  6. Cineva zicea ca e suficient sa repeti de multe ori o idee ca in final cei din jurul tau sa o accepte ca adevar;personal sustin ca daca crezi cu tarie in ceva ,acel ceva devine realitate;cu sigurantza David Icke crede cu tarie ceea ce spune si a repetat suficient de mult de-a lungul anilor asa incat si alti oameni sa aceepte ca adevar spusele lui;iata deci ca sunt indeplinite doua conditii ca viziunea lui sa devina realitate (cand a inceput sa tina prelegeri,prin anii 90' lumea-inclusiv eu- radea de el si-l considera nebun;faptul ca acum reuseste sa adune oameni si aprecieri nu face decat sa confirme ceea ce am scris in afara parantezei)

    RăspundețiȘtergere
  7. Partea cu simbolismul mi a placut foarte mult...mi a placut cum a facut conexiuni intre diferse fapte, cum si a sustinut opinia

    App, nu pricep o chestie. Cei care considerati documentare deconspirative de genu ca actiuni de maipulare de ce va mai pierdeti timpul urmarindu-le??

    Cineva controleaza lumea si a controlat o mereu. Asa cum exista un CEO in cadrul unei companii mi e usor sa accept si ca in jurul tuturor afacerilor din lumea aceasta se afla cativa oameni, puternici (bloodline), cu scopuri marete.

    Acest imens puzzle pe care David l-a rezolvat prin "Dincolo de hotar" ma face sa cred ca e un om "documentat" care stie despre ce vorbeste. Toate se leaga prea bine si sunt extrem de multe asepcte bine conectate care nu mi lasa loc sa ma indoiesc de ce sustine.

    Impresionant!

    Cat despre blog..big fan de 3-4 luni. Faceti o treaba grozava!

    RăspundețiȘtergere
  8. alte dovezi despre bilderberg illuminati si planurile de preluarea lumii gasiti si pe http://fatanevazutaalumii.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
  9. MULTUMESC!

    >Buburuza ofuscata<

    RăspundețiȘtergere
  10. Sa deschizi granitele ca oamenii sa se miste si astfel sa le distrugi identitatea culuturala, sa-i faci sa nu mai stie carui popor apartin sau daca mai apratin vreunui popor si astfel sa creezi conjunctura sa ditrugi tari... E chiar diabolic.
    Multumesc de postari.

    RăspundețiȘtergere

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...