RUGĂMINTE!

RUGĂMINTE!

Dacă vedeți vre-un articol, film, link care nu funcționează, vă rugăm să ne spuneți ca să putem actualiza. De multe ori serverele pică, dispar pur și simplu, filmele sunt eliminate, samd. Si nu lasati doar un mesaj in casuta de comentarii facebook deoarece daca nu suntem prieteni in facebook, sunt sanse sa nu vedem acel mesaj. Cei din anumite țări, posibil din Occident s-ar putea să aveți probleme mai ales cu filmele artistice, căci pe acolo pe la voi, serverele cu filme sunt blocate. Trimiteti un email sau un comentariu la acea postare, dar nu in casuta de facebook. Vă mulțumim!

miercuri, 29 aprilie 2009

ECKHART TOLLE - Invitat la Oprah Winfrey (EP. III) 29.04.2009

Eckhart Tolle On Oprah's Soul Series - Seria Sufletului - Webcast 3

Prezentam astazi al treilea episod din seria dialogurilor"Awakening to your life purpose "( Constientizand scopul vietii tale) dintre Eckhart Tolle si Oprah Winfrey in care se vorbeste tot despre cartea "UN NOU PAMANT - Trezirea Constiintei Umane" (download aici).

Celelate două părţi se pot vedea aici: EP. I (click aici) şi Ep. 2 (click aici) .

De asemenea, continuam si seria sfaturilor spirituale (Episodul 6) pe care acest invatator spiritual le da cautatorilor de adevar, sfaturi luate de pe blogul lui George Enea (rEvolutia Interioară):

• Numesc corpul durerii, acumularea durerii emotionale vechi pe care aproape toti oamenii o poarta in campul lor energetic. Este o entitate semiautonoma, compusa din emotii negative care nu au fost acceptate, sau NU AU FOST LASATE SA SE DUCA, in momentul cand au aparut. Aceste emotii negative lasa un reziduu de durere emotionala, care este stocata in celulele corpului. Mai exista si un corp durere colectiv, continand durerea suferita de atatia oameni de-a lungul istoriei. Corpul durere are un stagiu adormit si unul activ. Periodic devine activ, si atunci cand se intampla asta, el cauta mai multa suferinta cu care sa se hraneasca. Daca nu sunteti TOTAL PREZENTI, va fura mintea si v-o umple cu ganduri negative si cu experiente neplacute ,…cum ar fi drama relatiilor. Acesta este modul cum se perpetueaza pe sine de-a lungul istoriei umane. Un alt mod de a descrie corpul durerii este acesta: ADUNAREA DE NEFERICIRE.

• O cale de a elimna corpul-durerii? Da, realizam aceasta, prin TAIEREA LEGATURII INTRE CORPUL DURERII SI GANDIREA NOASTRA. Fiecare gand negativ are o frecventa similara corpului durerii si astfel il hraneste. Nu poate fi hranit de gandurile pozitive! Cand corpul durerii nu mai ruleaza dialogul intern al gandirii noastre compulsive, noi devenim constienti de el in mod direct. Simtim emotia in corp, si asa aducem constienta in el - lumina constiintei. Emotia veche este apoi transformata in constiinta libera in acelasi mod in care focul transforma totul in el insusi. Asa ca DEZIDENTIFICAREA – eliberarea de emotie este A TRAI NUMAI IN PREZENT! Acesta este modul de a opri ciclul constant de RECREARE a unor experiente dureroase.

• Frica se pare ca se afla in spatele majoritatii emotiilor negative. Cum te poti elibera de ea? Prin procesul de DEZIDENTIFICARE. Cum se initiaza el? - Frica apare prin identificarea cu forma, chiar daca este o posesie materiala, corpul psihic, un rol social, o imagine de sine, un gand sau o emotie, ea apare prin NECONSTIENTIZAREA dimensiunii interioare a constiintei nemarginite, fara forma, care este esenta a ceea ce esti tu cu adevarat!

• Suntem prinsi de obiectele constiintei, inconstienti de dimensiunea spatiului interior care numai el este cu adevarat liber. Fiecare gand plin de frica este DESPRE VIITOR, despre ceva ce ar putea sa se intample. Majoritatea oamenilor sunt familiarizati cu ,,filmele mentale” care le produc stres si anxietate, si va tin treji noaptea, in timp ce corpul vostru sta intins, confortabil, la caldura in pat.

• Dar in momentul CAND RECUNOSTI un gand plin de frica, inseamna ca este vorba de activitatea mentala autodistructiva - asa incepi sa te dez-identifici de el. Constienta sau prezenta ia atunci locul, gandirii compulsive, …imediat. Nu vreau sa spun sa nu mai ganditi, ci numai: SA NU CONFUNDATI GANDIREA CU CEEA CE SUNTETI VOI CU ADEVARAT! Gandirea devine atunci inradacinata in constiinta nemarginita si nu mai este autonoma (care se sustine numai pe sine, ceea ce este egoul).

• Fiecare corp durere contine multa frica, pentru ca frica este emotia negativa cea mai importanta! Cum inlaturam acest lucru? IL RECUNOASTETI, asa cum este el: corpul durerii – o acumulare de emotii vechi. Odata ce l-ati recunoscut, el nu va mai poate subjuga mintea, si nici s-o mai hraneasca cu ganduri negative sau sa va controleze dialogul vostru intern ca si ceea ce spuneti si faceti.

• Odata ce corpul durerii a aparut, nu luptati cu el sau nu ii rezistati. El este parte a ceea ce este,… a momentului acesta cu care este in acord. Asa ca doar ii permiteti sa fie acolo. Atat. Daca nu il mai hranesti deloc, el isi pierde energia de atac si atunci emotiile negative sunt depasite.

• Spuneati despre dorinta neincetata a egoului si nevoia lui nestapanita PENTRU MAI MULT. Atunci putem considera ca lucrurile necesare cum ar fi - sa devenim o persoana mai buna,… putem sa le consideram ca dorinte rele? - Dorinta de a deveni o persoana mai buna este asemanatoare cu necesitatea de a fi atent la cum ma simt eu cu mine insumi, acum - cum ma vad pe mine, sau cum sunt vazut de ceilalti. Este vorba de modul in care iti fauresti imaginea mentala de sine – acesta este asa cum se spune – egoul. Acest lucru include desigur si dorinta de a deveni eliberat sau mai spiritual. Trezirea sau realizarea spirituala este descoperirea faptului ca TU NU AI NEVOIE SA ADAUGI NIMIC LA TINE INSUTI PENTRU A DEVENI PLIN. Nu ai nevoie sa incerci sa devii mai bun, ci DOAR SA DAI VOIE, SA PERMITI ca bunatatea care ESTE IN TINE, ca parte inseparabila a fiintei tale, a ceea ce esti tu cu adevarat, SA IASA LA SUPRAFATA SI SA SE EXPRIME PE SINE!

• Cand oamenii se trezesc la adevaratul lor sine si la adevaratul scop al vietii, atunci un nou pamant va fi creat. Cum v-a arata acest pamant? Nu vreau sa speculez despre caracteristicile unui nou pamant, dar oricum va fi,… va fi o manifestare exterioara a noului RAI, care este chiar realitatea interioara a constiintei fara margini. Se va ridica atunci o constiinta treaza care este neconditionata si libera de iluziile egoului. Sugestii de cum va arata noul pamant se gasesc in Biblie, unde se spune, de exemplu ca: ,,lupul va sta laolalta cu mielul…” aceeasta se poate intelege astfel: noi percepem o realitate exterioara care este o oglinda a constiintei umane colective, …iar atunci va fi o schimbare in constiinta, care va modifica nu numai modul cum este creata lumea, ci si intregul nostru mod de a percepe realitatea.

• Pe masura ce fiintele umane se trezesc din visul care este - identificarea cu forma - constiinta fara limite va incepe sa creeze forme fara sa se mai piarda pe sine in ele. Atunci se realizeaza esenta a ceea ce cu adevarat suntem fiecare din noi. Venirea unui nou rai si a unui nou pamant, prevazute in vechile carti religioase, este o metafora care spune despre aceasta schimbare fundamentala in constiinta oamenilor. Aceasta transformare nu este totusi o stare viitoare la care trebuie sa se ajunga sau in care sa crezi.

• UN NOU RAI SI UN NOU PAMANT SE RIDICA IN FIECARE DIN NOI ,…CHIAR IN ACEST MOMENT! Asa ca a va trezi la scopul adevarat al vietii voastre NU ESTE,… SA INCERCATI SA CAUTATI CEVA DE OBTINUT IN VIITOR SI SA ASTEPTATI IMPLINIREA DE SINE,… ACOLO - ci SA VA ASEZATI IN ACEST MOMENT – IN PREZENT – LASAND ASTFEL EGOUL SA SE DIZOLVE! Scopul simtirii si trairii constiente a vietii interioare - este primordial, si acest scop este SA VA TREZITI SI SA FITI CONSTIENTI DE NEMARGINIREA CARE SUNTETI! Asa ca, …starea aceasta de constiinta treaza, nelimitata, trebuie sa o puneti in toate lucrurile pe care le faceti, astfel incat ea SA FIE PE PRIMUL LOC,… si intotdeauna factorul primordial!

• Din vremurile antice termenul trezire a fost folosit ca un fel de metafora spre transformarea constiintei umane. Sunt parabole in Noul Testament care vorbesc de importanta de a fi treaz – constient, si cum sa faci totul ca sa nu cazi la loc, in adormire.

• Cuvantul Buddha vine din sanscrita, unde ,,budh” inseamna ,, a fi treaz”, asa ca Buddha nu este un nume si nici o persoana, ci o stare de constiinta. Toate acestea arata ca oamenii sunt potential capabili sa traiasca intr-o stare de constiinta comparabila cu acea starea de trezire normala, diferita de somn si visare. Acesta este motivul pentru care unii invatatori spirituali folosesc termenul de ,, halucinatie impartasita” sau ,,hipnotism universal” pentru a descrie existenta umana obisnuita.

• Puteti lua orice carte de istorie si va sugerez sa incepeti sa studiati sec XX - veti afla, ca o mare parte a istoriei umanitatii, are toate caracteristicile pe care noi le asociem in mod normal cu un cosmar sau o halucinatie nebuna.

• Natura trezirii spirituale nu este inteleasa, de obicei. Adoptarea credintelor religioase,…a avea viziuni despre Dumnzeu sau fiintele celeste, abilitatea de a comunica, de a vindeca, de a prevedea viitorul sau alte puteri paranormale – toate aceste fenomene sunt ceva si nu pot fi ignorate, dar nici-una din ele nu reprezinta un indicator al trezirii spirituale la o persoana care le experimenteaza. Se pot intampla si la persoane care nu sunt trezite spiritual si pot sau nu sa insoteasca starea de trezire.

Multumesc enorm Forumului Unique pentru aceste materiale!"

VEZI FILMUL TRADUS, AICI - link 1 SAU AICI - link 2


 
VA URMA ...

(toate cele 3 filme din seria Soul Series) 


FILMUL ESTE OPEN SOURCE 

In completare va invitam sa studiati categoria ECKHART TOLLE, pe care o puteti explora mai usor in CUPRINS si sa cititi urmatoarele carti scrise de Tolle:
1) PUTEREA PREZENTULUI - Ghid de dezvoltare spirituala
2) PUTEREA PREZENTULUI - Ghid practic. Invataturi esentiale, meditatii si exercitii din Puterea Prezentului 
3) UN PAMÂNT NOU 
4) LINIŞTEA VORBEŞTE 
5) SECRETUL LUI MILTON
Daca simititi ca demersul intelectual este insuficient si ca nu puteti avansa in cunoasterea de sine doar cu recomandarile lui Tolle, va recomandam un curs de Vipassana (click aici pentru detalii), unde veti experimenta cu adevarat , in fiinta voastra, efemeritatea structurilor egoului, printr-o cufundare in clipa prezenta, ca niciodata inainte.
Specificăm că anul acesta cursul s-a ţinut deja în Romania, la Vila Cristina din Moroieni, în perioada 4 - 15 august 2009. Dar, pentru cei care cunosc limba engleză şi doresc cu adevărat să participe la un astfel de curs, există şi alte locuri şi centre de meditaţie Vipassana în Europa (http://www.dhamma.org/en/bycountry/eu/) unde sunteţi bineveniţi, dar important este să vă faceţi înscrierea cât mai din timp.

joi, 16 aprilie 2009

ÎNŞELĂCIUNEA OBAMA (16.04.2009)

THE OBAMA DECEPTION (2009)

Avem onoarea să vă prezentăm astăzi, în premieră pe ţară, cu subtitrare în limba română, ultimul documentar incendiar al lui Alex Jones, un film care ne conecteaza la realitate într-un mod abrupt, socant, revelator.

Iti multumim Victor pentru efortul depus pentru a traduce acest documentar important pentru noi si lumea in care traim!

Vom prelua şi noi un articol de pe siteul prietenului nostru Paul Dorneanu, infocon.ro.

"ÎNŞELĂCIUNEA OBAMA, ultimul documentar edificator al lui Alex Jones, este fără îndoială cea mai nimerită lucrare a lui de până acum.
În timp ce pendulăm pe marginea unui amplu declin economic alimentat de politicile monetare excesiv inflaţioniste a guvernelor şi a cartelurilor bancare internaţionale sub care operează, poporul american s-a întors către un om care le-a fost prezentat cu încredere ca fiind ultima lor SPERANŢĂ.
În timp ce privim fix dincolo de prăpastie într-un abis cultural, moral şi spiritual care a fost adus din ce în ce mai aproape de către politicile străine care au intervenit de-a lungul deceniilor şi de creşterea unui plan politic dominat de un complex militar şi industrial, masele s-au identificat cu strigătul pentru SCHIMBARE organizat cu grijă.
În timp ce privim de-a lungul unei dezbinări cât mai îndepărtate dintre libertatea lipsită de constrângeri şi un sistem autoritar întărit de continua distrugere a libertăţilor fundamentale, publicul a ales să-şi investească încrederea fragilă într-o imagine despre care au fost convinşi cu tărie să o asocieze cu PROGRESUL.
El este Obama.
Aceasta este ÎNŞELĂCIUNEA OBAMA.
Înşelăciunea Obama dezvăluie frauda cinică din spatele imaginii pline de farmec a noului preşedinte, un bărbat rafinat care a ieşit în faţă pentru oligarhiile corporatiste care au preluat controlul ţării din umbră.
Filmul nu este despre politica de stânga sau de dreapta, ci caută să elucideze planul bine înrădăcinat de a folosi America şi populaţia sa lipsită de înţelepciune ca motor pentru o dominaţie globală, în timp ce pretinde că ar reprezenta interesele naţiunii.
Poate cel mai important, documentarul arată că, deşi Barack Obama a avut cele mai bune intenţii din lume, nu aveau să fie dus la bun sfârşit deoarece este bine ţintuit într-o permanentă şi clandestină structură a puterii care trece dincolo de preşedinţi, graniţe şi economii.
Înşelăciunea Obama scoate în evidenţă faptul că numai prin înfruntarea şi contestarea acestei arhitecturi dusă la extrem, modul de operare care a ajuns să ne formeze felul de a trăi şi lumea din jurul nostru, putem să ajungem cu adevărat la o schimbare palpabilă şi reală.
Cei care au sprijinit alegerea lui Obama îşi vor schimba fără îndoială părerea când vor vedea cum continuă să răspândească maşinăria războiului, cum a permis intenţionat şi meticulos să existe în continuare cadrul torturii şi al extrădării, cum a sprijinit personal cauţiunile bancare, cum a promovat planul elitist al Uniunii Nord-Americane şi multe altele.
Interviuri la care iau parte diverşi analişti economici, politicieni, profesionişti în afaceri, jurnalişti, scriitori, comentatori sociali şi prezentatori, toţi dinre cei mai buni, pe lângă cercetarea empirică şi analiza făcută de Alexis Jones şi de echipa Infowars, Înşelăciunea Obama este pe de o parte o investigaţie politică şi pe de alta o explorare culturală a timpurilor fundamentale şi decisive în care trăim."
Va recomandam deasemenea sa mai urmariti si documentarele "ENDGAME - The Blueprint For Global Enslavement" (click aici pentru a viziona filmul) şi "The 911 Chronicles (Part One) - Truth Rising (2008)" (click aici) în regia aceluiaşi frenetic, Alex Jones.
Paul Dorneanu este singurul roman plecat pe urmele celor de la Grupul Bilderberg, grup despre care se vorbeste pe larg, atât in ENDGAME (unde poate fi vazut si Paul intr-o scurta secventa) cat si in documentarul de astazi si tot Paul ne-a adus la cunostinta aparitia acestui nou documentar. Multumim Paul pentru elaboratul articol.
Deasemenea va anuntam si noi ca Paul Dorneanu si-a anuntat intentia de a participa anul acesta în Grecia la reuniunea grupului Bilderberg:
"American Free Press, prin Jim Tucker, anunță că reuniunea grupului Bilderberg va avea loc între 14-17 mai 2009, în Grecia.

Grupul Bilderberg revine la aceeași locație unde a avut loc reuniunea grupului în anul 1993, Hotelul Nafsika Astir Palace în Vouliagmeni, la 30 km de Atena.

Jim Tucker confirmă reuniunea grupului Bilderberg în editorialul său.
Cel mai probabil că pe agenda reuniunii din anul acesta, principalul subiect este criza financiară.
Cotidianul GR Reporter anunță și ei aceeași dată pentru reuniunea Clubului Bilderberg.
Etienne Davignon, unul din membrii grupului Bilderberg, declară pentru EU Observer: „Este clar că lumea nu va mai fi la fel după Septembrie 2008”. Această declarație este asemănătoare cu una din celebrele afirmații: „Lumea nu va mai fi la fel după 11 septembrie 2001”.
Tot în acest interviu cu Dl. Davignon, el declară că o întâlnire a grupului Bilderberg în Europa va avea loc în luna Iunie. În viziunea lui grupul Bilderberg este un club informal (neoficial) a liderilor politicieni, oameni de afaceri și „gânditori” prezidați de Dl. Davignon ar putea „ajuta la înțelegearea” a viitoarelor acțiuni, în același mod în care a ajutat (Clubul Bilderberg) la crearea monezii EURO în anii 1990.
„Când aveam dezbateri asupra monezii euro, oamenii (participanții de la Bilderberg) puteau să explice de ce merită asumarea riscului și alții, pentru care politica oficială nu a fost făcută să se încreadă în ea, nu erau obligați să nu o urmeze și trebuiau să ridice argumente reale”.
Pe această cale declar public intenția personală de a mă deplasa în Grecia pentru a vă furniza informații de la fața locului asupra evenimentului." - un articol preluat de pe siteul lui Paul Dorneanu (infocon.ro)

VEDEŢI  DOCUMENTARUL AICI - link 1 SAU AICI - link 2


UPDATE! ACTUALIZARE (29.06.2009)

duminică, 12 aprilie 2009

APA REVITALIZATĂ GRANDER (12.04.2009)

JOHANN GRANDER - THE WATER WIZARD OF TIROL
- Vrăjitorul Apei Din Tirol

Acesta este al doilea articol dedicat apei, acest miraculos element atat de necesar vietii pamântene, cel putin.
Primul articol despre apă, "APA - Un Mare Mister" îl puteţi vedea aici (click aici).
Astăzi vă vom prezenta un documentar care ne ajută să înţelegem şi mai bine cât de importantă este o apă sănătoasă pentru o viaţă sănătoasă.

"Apa este un mediu deosebit. Apa pura de izvor, venita din adancul pamantului, are proprietati si calitati deosebite. Acestea raman neschimbate si se pot dezvolta mai departe doar atat timp cat apa ramane pura, nepoluata, in starea sa originara, naturala.

Calitatea apei este definitorie pentru starea noastra generala de bine si de sanatate, cat si pentru mentinerea intregului ecosistem.

Tehnologia Grander confera apei, in special celei din reteaua de alimentare urbana, posibilitatea de a recapata proprietati de mult pierdute imbunatatindu-i calitatea, gustul, marindu-i prospetimea si influenteaza in sens pozitiv multi alti parametri.

Apa Grander a devenit astfel pentru mii de oameni o componenta de baza a vietii de zi cu zi."

Veti putea gasi o scurta descriere efectului Grander, o prezentare a gamei de produse Grander si a diverselor domenii de utilizare a lor pe siteul grander.ro (click aici).

"Nu exista inca o explicatie completa despre cum functioneaza revitalizarea apei prin metoda Grander. Insa cert este ca, multe cercetari au aratat ca apa tratata Grander isi modifica in mod semnificativ atat proprietatile fizice iar efectele sale binefacatoare sunt mult amplificate."
- idei preluate de pe grander.ro

"Tehnologia Grander

Generatorul magnetic conceput de naturalistul Johann Grander este utilizat pentru imbunatatirea calitatilor naturale ale apei de uz domestic.
Acest procedeu de optimizare a proprietatilor naturale ale apei este rezultatul unui indelungat studiu asupra magnetismului natural. Johann Grander readuce in atentia consumatorilor faptul ca, dincolo de caracteristicile chimice si microbiologice, calitatea apei este influentata de insasi structura sa fizica. O apa cu o structura moleculara foarte ordonata realizeaza schimburi energetice benefice cu mediul inconjurator. Dupa cum se stie, procedeele conventionale de tratare a apei perturba structura sa interna. In acest sens, tehnologia Grander permite imbunatatirea calitatii apei prin reordonarea structurii sale moleculare. Aceasta reordonare are la baza procese de reactivare a memoriei naturale a apei, ca structura ce, in mod normal, are un inalt grad de ordonare. Mai mult, se impulsioneaza procesele de reactivare a capacitatii naturale de autoepurare a apei.
Dezvoltand o viziune inovatoare asupra procedeelor legate de tratarea apei, tehnologia a suscitat critica si opozitia diferitelor medii stiintifice care si-au exprimat frecvent scepticismul. De aceea, s-a cautat demonstrarea in conditii de laborator si sub incidenta unor masuratori riguroase a valabilitatii acestei teorii. Dupa mai multi ani de cercetari, o echipa de cercetatori ai Academiei Ruse de Stiinte Naturale coordonata de doctorul in medicina Y. Rachmanin, membru al OMS – Organizatia Mondiala a Sanatatii –, a efectuat masuratori precise asupra efectelor tehnologiei Grander si a evidentiat rezultatele remarcabile ale acestei tehnologii in directia purificarii si energizarii apei, permitand reducerea toxicitatii si a influentei numeroaselor substante dizolvate in apa." - fragment din articolul "Sisteme de epurare a apei potabile si menajere" de pe siteul constructor.md (click aici).

Acestea fiind spuse apare întrebarea:

"Cata apa ai baut deja pana acum, cand citesti acest articol?
Ok, ia-ti paharul cu apa langa tine si haide sa vedem de ce doctorii din lumea intreaga nu obosesc sa ne indemne: "Beti apa! Beti apa!"

In perioada intrauterina suntem aproape in totalitate apa.

Dupa ce ne nastem suntem apa peste 80%.

Ca adulti, putin peste 70%.

Pe masura ce imbatranim procentul acesta se micsoreaza.

La 50% suntem deja morti.
Logica cea mai simpla ne spune ca prospetime (a se citi tinerete, sanatate, vitalitate) egal APA. Exista nu mai putin de 54 de boli diferite, de la migrene si pana la forme de cancer care ar putea fi evitate daca am bea suficienta apa.
Pare incredibil, dar exista medici care afirma ca aceste boli se pot ameliora si chiar vindeca astfel: cu apa! Cata?

Doi - trei litri pe zi, spun unii.

Altii sunt chiar mai exacti: fiecare dintre noi ar trebui sa bea a 20-a parte din greutatea corpului sau.

Sau 5%.

De exemplu, daca ai 56 de kg trebuie sa bei 2,8 litri de apa pe zi pentru o sanatate buna si o tinerete indelungata. (pentru 70 kg - 3,5 litri pentru 80 kg - 4 l)

Bine, dar mie nu mi-e sete!

Se poate, dar nu fiindca nu ti-ar fi. Corpul are o uluitoare capacitate de adaptare. Daca s-a obisnuit sa functioneze in conditii de apa putina nici n-o sa mai ceara! La fel cum daca stam intr-o camera cu un miros suparatordupa un timp totusi n-o sa-l mai simtim.
Corpul a dat un semnal la inceput, dar daca mirosul e constant o sa il ignore ca sa-si poata continua alte activitati. La fel e si cu senzatia de sete.
Dupa un timp corpul va crede ca n-are incotro si se va descurca cum poate.
Dar cu pretul imbatranirii si uzurii sale premature.Ia gandeste-te ce ar pati o masina de spalat nevoita sa spele mereu cu mai putina apa decat a proiectat-o constructorul ei? Ori corpul nostru face "programe" infinit mai complexe decat o masina de spalat!

Au, au, ma doare!...

Creierul este 90% apa. Te doare capul sau obosesti repede dupa efort intelectual? Dar apa, cata bei?... Cartilagiile au si ele un procent marede apa. Daca iti troznesc oasele, mai mult ca sigur e din cauzadeshidratarii. Un medic a constatat in urma unui studiu ca 90% dintre durerile de stomac au drept cauza insuficientei apei in organism. Iar o mare parte din durerile de orice fel au aceeasi cauza.
Asa ca a concluzionat cu umor: "Daca iei un calmant pentru durere, apa cu care bei medicamentul te ajuta mai mult decat calmantul in sine!"
Un alt doctor a scris chiar o carte cu un titlu sugestiv "Nu esti bolnav! Doar ti-e sete..."

Caldura mare, mon cher!

In anotimpul calduros e si mai greu pentru corp.Ca sa isi regleze temperatura e nevoit sa piarda apa prin transpiratie. Deci, cu atat mai mult e nevoie sa ii dam destula.

Terapia cu apa este simpla: bei un litru de apa dimineata, cu o ora inainte de a manca sau bea altceva. Iar pe parcursul zilei restul de apa pana la...cat are norma fiecare. Inca din primele zile vei simti, garantat, o imbunatatire a sanatatii. Mai putine toxine, o hidratare mai buna, o stare generala mai buna. Unde mai punem ca e ieftin si fara efecte secundare.

Poate doar drumurile mai dese intre birou si toaleta. Dar asta iarasi e un lucru bun, fiindca vei combate sedentarismul! Insa asta e deja o alta poveste... " - un articol primit pe email.

Insa, asa cum am mai spus, contează enorm si ce apă bei, nu numai să bei apă si in acest sens putem spune ca apa de la robinete din majoritatea zonelor urbane, este moarta, devitalizata, tratata , modificata, "imbunatatita" cu flor, clor sau alte minuni , in plus contine metale grele si tot felul de alte reziduuri si nu ma stam noi sa va spunem cate si mai cate are apa de la chiuveta ca probabil stiti si singuri. Si acest aspect il stiu si firmele de imbuteliere a apei care prospera in Romania, insa apa pe care ei o tin imbuteliata in plastic, care pe langa faptul ca este o aberatie ecologica si o MEGA AFACERE , se pare ca are uneori si un grad de toxicitate mai ridicat decat cea de la robinet, asta depinzand foarte mult si de timpul trecut de la imbuteliere in sticlele de plastic (PET). In plus unii prodcatori au inceput sa adauge FLOR in apa ca sa fie "protejati " dintii copiilor de carii! Insa tot mai multe studii arata clar ca FLUORUL este extrem de nociv, atunci cand este luat in exces si in mass media alternativa, se stie ca FLORIZAREA APEI este un nou pas spre controlul total al lumii (click aici pentru a citi acest articol important de pe blogul bataiosul.worldpress.com).

Asadar, spre binele vostru, va recomandam mai degraba, sa va gasiti un izvor curat, undeva mai departe de poluarea urbana şi din apa aceea sa si beti si sa faceti si mancarea. Noi asa facem, dar nu stiu pentru cata vreme vom mai avea posibilitatea asta nici noi ... Deja se zvoneste ca prin SUA si Canada se preconizeaza interzicerea prin lege a bautului apei din alte surse decat cele "oficiale". La noi in Iasi au inceput sa se inchida sursele alternative si sanatoase de apa potabila, dar asta este subiectul unui articol ulterior ...

VEZI DOCUMENTARUL AICI:

miercuri, 8 aprilie 2009

Secretul din Spatele Tuturor Societăţilor Secrete? (8.04.2009)


AMAZING DISCOVERIES
Societatile Secrete Si Religia
- Seminar De Apocalipsă


O privire asupra evenimentelor mondiale din prisma cărţii Apocalipsei din Biblie.

O prezentare Walter J. Veith

De curand ne-a intrat in vizor o alta teorie a conspiratiei, o teorie care se vrea a fi suprema si cea mai cuprinzatoare, cea mai secreta, cea mai oculta ... Nu am avut timp sa o studiem, dar va recomandam celor care aveti timpul necesar la dispozitie, sa investigati mai in profunzime aceste aspecte. Noi doar ridicam la fileu aceasta chestiune ...
Ideea principala ar fi ca:

VATICANUL CONDUCE LUMEA DIN UMBRA PRIN INTERMEDIUL IEZUITILOR

luni, 6 aprilie 2009

(06.04.2009) INVITAŢIE LA UN ALT MITING ANTI CIPURI ÎN 8.04.2009- 0 poza preluata de pe blogul Ultima Lupta -

"Miercuri, 8 aprilie 2009 intre orele 12-15, va avea loc un nou miting de protest impotriva pasapoartelor biometrice. Locul desfasurarii protestului va fi, ca si in randul trecut, la Palatul Parlamentului, Camera Deputatilor, pe latura cu Parcul Izvor.
Organizator, Asociaţia Victimelor Mineriadelor 1990-1991 din România. Mitingul este organizat cu ocazia intrunirii runite a celor 3 comisii de specialitate ale Camerei Deputatilor, care vor dezbate in sedinta comuna amendamentele la Ordonanta nr. 207/2008. De aceea, este foarte important sa fim si la acest miting in numar cat mai mare. De remarcat ca si Patriarhul Daniel a formulat in numele BOR un amendament la Ordonanta, ceea ce inseamna ca lucrurile incep sa se miste, deci si Biserica incepe sa reactioneze. Speram ca pana la miting sa avem gata noile materiale de campanie, pentru a le distribui." - un anunţ preluat de pe blogul Coalitiei Impotriva Statului Politienesc.

Multe zile au trecut, multe lucuri s-au intamplat, inclusiv vreo doua mitinguri de cand nu am mai scris despre microcipuri. De obicei netul vuia de anunturi , ba prin email, ba prin mess, deja veneau din 10 directii odata mesajele, doar sa nu uiti sa mergi la miting.
La ultimile doua insa, a fost o liniste totala. Am aflat cu vreo 7 zile inainte, de unul din ele, dar la vremea respectiva nu era sigura sigura treaba şi ne-am zis că oricum vor fi anunţuri şi vom afla şi noi la timp că, uneori nici noi nu avem timp să umblăm pe net să vedem când sunt programate aceste mitinguri. Cei care le iniţiază poate ar trebui să fie mai activi la faza asta că nu avem nici noi timp să căutăm pe net zilnic când sunt mitingurile, mai ales că uneori se află doar cu 2 zile înainte. Poate nu ne uităm fix în zilele alea pe net. Ce să mai, se simte un "parfum" de dezorganizare în aer, senzaţie confirmată şi de participanţii la miting. Păcat ...
De data asta am nimerit informaţia despre acest miting ce va fi miercuri ...

Vom face şi noi o trecere în revistă a noutăţilor din ultima vreme (articole, emsiuni, şamd).
Există în continuare o activitate intensă pe bloguri şi asta ne bucură. Vă invităm să citiţi ultimile articole legate de microcipuri pe următoarele bloguri şi siteuri (dati click pe scrisul subliniat pentru a vizita acele site-uri). Se merita sa petreceti cateva ore sa studiati aceste linkuri.

1) Blogul Ultima Luptă (manipulare.blogspot.com)
2) Blogul Coaliţiei Împotriva Statului Poliţienesc (refuzimplant.blogspot.com)
3) Blogul Zona De Criză (zonadecriza.worldpress.com)
4) Blogul Saccsiv (saccsiv.worldpress.com)
5) Site-ul RamiLiber.ro
6) Blogul lui Victor Roncea (victor-roncea.blogspot.com)
7) Blogul Yoga MISA (http://misa-yoga.blogspot.com/search/label/Cipuri)
8) Blogul Mişcarea de Rezistenţă (http://mdzr.blogspot.com/search/label/cip)
9) Blogul Demascarea manipulării colective (http://schimbarea.blogspot.com/)

Deasemenea avem şi un prieten al blogului, la TV Plus din Succeava, unde sunt dezbatute subiecte incendiare de genul celor de pe blog. Emisunea se numeste "Editie Finala" si are loc in fiecare luni de la 18 şi în reluare, duminică de la 17.30. Ne bucuram că mai există şi jurnalişti curajoşi, capabili să apuce "taurul de coarne". Îţi urăm viaţă lungă Doru cu această emisiune şi să ajungi departe cu ea! Vă prezentăm şi noi cu acordul lui Doru, una dintre emisiunile sale, foarte interesanta de altfel, numită "666 şi Codul De Bare", unde invitati sunt Parintele Iustinian Cojocar de la Biserica Sf. Dumitru si Mircea Nanu Muntean de la Societatea Stiintifica Cygnus.

Vedeţi emisiunea aici:
Unul dintre cele mai impoartante aspecte, nou apărute este invitaţia de a semna un tabel şi de a strânge semnături pentru un referendum naţional

REFERENDUM NATIONAL - Vrem sa nu vrem acte electronice cu cip si date biometrice? VOX POPULI VOX DEI


Mai multe detalii în legătură cu acest referendum găsiţi pe blogul ULTIMA LUPTĂ (http://manipularea.blogspot.com/2009/04/importantchemare-la-referendum.html)

A apărut şi un videoclip bine realizat despre microcipuri - multumim blogului MISA pentru el:

Video despre cipurile RFID

Celor care merg la miting le recomandăm să printeze nişte afişe de pe siteul RămâiLiber.ro
Afisele sunt pe mai multe marimi si cu mai multe texte. Afisam si noi unul ca exemplu:

P.S. Si inca ceva IMPORTANT, credem noi ... daca vreti sa avem vreo sansa sa schimbam ceva prin manifestatii publice ...

Cam asa se protesteaza impotriva nedreptatilor!
(traducerea filmuletului este mai jos)
- UN ARTICOL PRELUAT DE PE BLOGUL LUI LAURENTIU DUMITRU
-

"Iaca, asa se ia atitudine impotriva nedreptatilor care ne vin din partea statului. Vrednicul de pomenire Hristodulos, Arhiepiscopul Atenei la Tesalonic, împreună cu Sfântul Sinod şi poporul ortodox protestând împotriva scoaterii din buletine a apartenenţei religioase (pe buletinele lor scrie: creştin ortodox). Va place privelistea aceasta, cand sinod, cler si popor credincios sunt in acelasi cuget si dau impreuna marturie? …La noi, purtatorul de cuvant al Patriarhiei, alearga primul sa-si faca pasaport biometric… Binecuvantat drept-slavitorul poporul grec! (Laurentiu Dumitru)

Arhiepiscopul Hristodulos: “ORICE MÂNĂ A VRUT SĂ SE ATINGĂ DE BISERICĂ S-A USCAT!”

“ÎNTÂI SUNTEM GRECI ŞI ORTODOCŞI ŞI ABIA APOI EUROPENI !!!” POPORUL SCANDEAZĂ: “GRECIA ÎNSEAMNĂ ORTODOXIΑ!” (ΕΛΛΑΣ ΣΥΜΑΙΝΕΙ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ!!!)

“CE PUTERE V-A ADUS ASTĂZI MII (de fapt, milioane - n.tr.) DE OAMENI AICI, DACĂ NU PUTEREA CREDINŢEI??? NU EXISTĂ O ALTĂ ÎNTRUNIRE CARE SĂ FI FOST ATÂT DE MULT CLEVETITĂ CA ACEASTA!!! ŞI-AU DESCHIS GURILE AMENINŢĂTOARE ŞI ÎMPROAŞCĂ CU VENIN ÎMPOTRIVA NOASTRĂ!”

“DAR ACUM, VĂZÂND ACEASTĂ ICOANĂ EMOŢIONANTĂ A POPORULUI MĂRII (alături de mare), ACEASTĂ MĂREŢIE A PREZENŢEI VOASTRE AICI, ACUM ÎMI DAU SEAMA CÂTĂ DREPTATE A AVUT SFÂNTUL SINOD SĂ HOTĂRASCĂ SĂ AIBĂ LOC MAI ÎNTÂI ÎN TESALONIC PRIMA PULSAŢIE A INIMII NOASTRE CARE SĂ SE ÎNTINDĂ PE ÎNTREGUL TERITORIU AL GRECIEI PENTRU A TRIMITE PRETUTINDENI MESAJUL CĂ GRECIA ÎNSEAMNĂ ORTODOXIA!!!”

“A AVUT DREPTATE SFÂNTUL SINOD SĂ SE AŞTEPTE CA, AICI, MACEDONIENII ŞI TRACII, EPIRII ŞI TESALIENII SĂ RĂSPUNDĂ - AICI - CU UN CONVINGĂTOR “PREZENT” LA APELUL BISERICII LOR! VĂ MULŢUMESC, VĂ LAUD ŞI VĂ BINECUVINTEZ PENTRU ACEASTĂ CIVILIZATĂ PREZENŢĂ BISERICEASCĂ AICI. ESTE UN SCUMP PRIVILEGIU SĂ-I AI PE TINERI ALĂTURI DE TINE!”

“AICI SUNT ŞI PREOŢII NOŞTRI! PREOŢII SIMPLI, RESPECTABILI ŞI CU TOTUL DĂRUIŢI AI POPORULUI NOSTRU CARE ÎN FIECARE ZI CERTIFICĂ MARELE ŞI NEBIRUITUL ADEVĂR CĂ ÎN SPATELE FIECĂRUI PREOT SE ASCUNDE UN NOU PAPA FLESAS” (Papa Flesas este renumitul arhimandrit Gregorios Dikaios, important lider religios in revolutia din Peloponez, nn)!

“PE DREPT CUVÂNT, OMUL SIMPLU DIN ACEASTĂ ŢARĂ CERE SĂ FIE INFORMAT DE CE ACEASTĂ GRABĂ? DE CE CU PRILEJUL BULETINELOR EXPRESIA UNEI ASTFEL DE PATIMI ÎN DAUNA BISERICII? DE CE ACEASTĂ STĂRUINŢĂ PLINĂ DE PIZMĂ ÎNTR-O HOTĂRÂRE DE DEZBINĂ? CREDINCIOSUL NOSTRU POPOR NU O VREA, NU O ACCEPTĂ!D E CE ACEST DISPREŢ FAŢĂ DE IERARHIE? MAI ÎNTÂI GRECI ŞI ORTODOCŞI ŞI APOI EUROPENI!!!” (Acum poporul scandează: Grecia înseamnă Ortodoxia!)

(intrerupand poporul) “ORICE MÂNĂ A VRUT SĂ SE ATINGĂ DE BISERICĂ, S-A USCAT!”

“VOR SĂ DETERMINE GRECIA SĂ O FACĂ PE ATEUL CA SĂ APARĂ, CHIPURILE, ANCORATĂ ÎN ACTUALITATE ŞI PROGRESISTĂ! ACUM VI S-A PĂRUT CĂ A VENIT CEASUL VOSTRU!? DAR CU SPADA AUTORITĂŢII VEŢI REUŞI ÎN PLANURILE VOASTRE? AŢI AJUNS DE RÂS! SUNTEŢI ÎN BEZNĂ, RĂTĂCIŢI ÎN NOAPTE! V-O REPET: VEŢI RĂMÂNE IARĂŞI SINGURI! POPORUL NU VĂ VA URMA! PENTRU CĂ SE OPUNE PLANURILOR VOASTRE ÎNTREG CELĂLALT POPOR GREC!”

“VREŢI SĂ AUZIŢI CE AU ÎN MINTE ŞI CE PROGRAMEAZĂ ŞI PLANIFICĂ?” Poporul răspunde: Da!

“ASCULTAŢI AŞADAR: I. SĂ DISPARĂ DIN FRONTISPICIUL (ANTETUL) CONSTITUŢIEI NOASTRE INVOCAREA ADRESATĂ SFINTEI TREIMI!!! ÎN NUMELE SFINTEI, CELEI DE O FIINŢĂ ŞI NEDESPĂRŢITEI TREIMI…
II. SĂ FIE OBLIGATORIE CĂSĂTORIA CIVILĂ ŞI SĂ NU SE RECUNOASCĂ DE CĂTRE STAT CĂSĂTORIA RELIGIOASĂ!
III. SĂ NU VĂ JURAŢI PE EVANGHELIE! NICI GUVERNUL, NICI PARLAMENTUL, NICI PREŞEDINTELE STATULUI!
IV. SĂ SE SCOATĂ DIN VÂRFUL STEAGULUI CINSTITA CRUCE! (poporul huiduie)
ÎNSEAMNĂ CĂ VOR SCHIMBA ŞI STEAGUL NOSTRU PENTRU CĂ ARE PE EL CRUCEA!!! VĂD CRUCEA ŞI SE DEMONIZEAZĂ!!!! PARCĂ CRUCEA A VĂTĂMAT ACEASTĂ ŢARĂ…”

P.P.S. Şi o Ştire Nouă preluată de pe siteul depindedenoi.ro :

Marti, 31 martie 2009, desi pe ordinea de zi a Comisiei juridice a Camerei Deputatilor nu era prevazuta discutarea legii pasapoartelor biometrice (PLx 200/2009), aceasta a fost inclusa in discutiile comisiei fara anuntarea societatii civile, in ciuda faptului ca existau organizatii neguvernamentale care solicitasera sa fie prezente la lucrari.
Chiar daca societatea civila a fost astfel impiedicata sa-si spuna cuvantul, comisia a dat un aviz negativ pe lege cu o majoritate de 11 voturi la 5.
De remarcat faptul ca desi a trecut o saptamana de la acest aviz al comisiei, atat autoritatile cat si mass-media, precum si organizatorii dezbaterii din 2 aprilie de la comisia pentru drepturile omului, au trecut sub o adanca tacere aceasta infrangere.
Aceasta stire este prezentata pe site-ul nostru in premiera absoluta.
PARLAMENTUL ROMÂNIEI
CAMERA DEPUTAŢILOR
COMISIA JURIDICĂ, DE DISCIPLINĂ ŞI IMUNITĂŢI
Bucureşti, 31 martie 2009
PL-x 200/2009

AVIZ
asupra Proiectului de Lege privind aprobarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr.207/2008 pentru modificarea şi completarea Legii nr.248/2005 privind regimul liberei circulaţii a cetăţenilor români în străinătate


În conformitate cu prevederile art.95 din Regulamentul Camerei Deputaţilor, republicat, cu modificările ulterioare, Comisia juridică, de disciplină şi imunităţi a fost sesizată, spre dezbatere şi avizare, în procedură de urgenţă, cu proiectul de Lege privind aprobarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr.207/2008 pentru modificarea şi completarea Legii nr.248/2005 privind regimul liberei circulaţii a cetăţenilor români în străinătate, trimis cu adresa nr. PL x 200 din 18 martie 2009 şi înregistrat cu nr. 31/361 din 19.03.2009.


Conform dispoziţiilor art.75 alin.(1) din Constituţia României, republicată şi ale art. 92 alin. (9) pct.2 din Regulamentul Camerei Deputaţilor, republicat, Camera Deputaţilor este Cameră decizională.

Senatul a adoptat proiectul de lege, în calitate de primă Cameră sesizată, în şedinţa din 16 martie 2009, în condiţiile art. 115 alin. (5) din Constituţia României, republicată.
Potrivit prevederilor art.61 din Regulamentul Camerei Deputaţilor, republicat, Comisia a dezbătut proiectul de lege în şedinţa din 31 martie 2009.
Proiectul de lege are ca obiect de reglementare aprobarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr.207/2008 pentru modificarea şi completarea Legii nr.248/2005 privind regimul liberei circulaţii a cetăţenilor români în străinătate, în scopul punerii în aplicare a dispoziţiilor Regulamentului (CE) nr. 2252/2004 privind standardele pentru elementele de securitate şi elementele biometrice integrate în paşapoarte şi în documente de călătorie emise de statele membre, publicat în Jurnalul Oficial al Uniunii Europene, seria L, nr. 385 din 29 decembrie 2004, din perspectiva respectării de către ţara noastră a principiului efectului direct, necondiţionat şi complet al regulamentelor comunitare, instituit prin tratatele constitutive ale Uniunii Europene (corespunzător art. 189 din Tratatul C.E) şi, respectiv, art. 3 din Tratatul de aderare a României la Uniunea Europeană, ratificat prin Legea nr. 157/2005.
Membrii comisiei au examinat proiectul de lege supus avizării, expunerea de motive şi avizul favorabil cu observaţii şi propuneri, al Consiliului Legislativ nr.1509/26.11.2008.

În urma dezbaterilor, Comisia juridică, de disciplină şi imunităţi a hotărât, cu majoritate de voturi (5 voturi pentru, 11 voturi împotrivă şi o abţinere), avizarea negativă a acestei iniţiative legislative.
În raport de obiectul şi conţinutul reglementării, proiectul de lege face parte din categoria legilor organice.
PREŞEDINTE,
Daniel BUDA

SECRETAR,
Gabriel ANDRONACHE

Consilier,
Paul Şerban

Sursa:
Avizul Comisiei juridice, de disciplina si imunitati pentru PL-x nr. 200/2009, proiect de Lege privind aprobarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr.207/2008 pentru modificarea şi completarea Legii nr.248/2005 privind regimul liberei circulaţii a cetăţenilor români în străinătate


duminică, 5 aprilie 2009

Eckhart Tolle la Findhorn (5.04.2009)

ECKHART TOLLE 'S
Findhorn Retreat

Continuam seria filmelor cu Eckhart Tolle, aducandu-va astazi in atentie, conferinta pe care a tinut-o la Findhorn, în Scoţia. De asemenea, continuam si seria sfaturilor spirituale (Episodul 5) pe care acest invatator spiritual le da cautatorilor de adevar, sfaturi luate de pe blogul lui George Enea (rEvolutia Interioară):

"• Si atunci te vei gasi pe tine facand cele mai ciudate lucruri. Te poti afla chiar scriind o carte spirituala, sau sa hranesti un copil infometat. Te poti trezi ca iubesti lumea fara sa mai fi deloc atasat de ea! Iti pasa de ea si in acelasi timp nu te mai afecteaza. Si intr-o zi, cuvintele ,,exista numai constiinta” pot fi spuse de tine, dar atunci vor fi incarcate cu puterea adevarului!

• Cum sa oprim zgomotul mintii? Daca exista un buton de oprire pe care sa-l folosim? Da, butonul de oprire este puterea prezentului si se gaseste numai in clipa aceasta! Stiu ca deja cunoasteti lucrul asta. Mintea voastra foloseste tactici de intarziere spre a va tine la distanta de acest buton, numai sa nu apasati pe el si asa va pune o noua intrebare, …dar raspunsul de fapt il stiti foarte bine! Pentru cei care nu-l stiti – numai momentul prezent (acceptarea interioara a ceea ce este) opreste mintea! Nu exista nici-un… cum sa faci asta! Ci doar fa-o!

• Observati atasamentul fata de punctele voastre de vedere si opiniile pe care le sustineti. Cand va implicati intr-o argumentare sau intr-un conflict, observati cat de ofensiv si incordati deveniti, si simtiti forta propriei agresiuni atunci cand atacati pozitia altei persoane. Simtiti energia emotiei mentale in spatele nevoii de a avea dreptate, in timp ce cealalalta persoana nu trebuie sa aiba dreptate, …apoi lasati aceasta forta din interior care se lupta,… sa se duca. Ea este cea care lupta pentru putere!

• Predarea de sine este - simpla si profunda vraja care da voie vietii sa creasca - nu sa te opui curgerii ei… – singurul loc unde poti experimenta viata, este acum,… asa ca,… a te preda acestui moment inseamna sa-l accepti asa cum vine el,… neconditionat si fara rezerve! Este vorba de a renunta la rezistenta interioara la tot ceea ce este!

• Cand lasi lucrurile asa cum sunt, atunci o dimensiune adanca se dezvaluie pe sine, ca o prezenta statornica, o liniste profunda si neschimbatoare te cuprinde, si o bucurie fara cauza si mai presus de bine si de rau. Aceasta este bucuria de a fi – pacea lui Dumnezeu!

• Prezenta inlatura timpul! Fara timp, nici-o suferinta si nici-o negativitate nu poate supravietui!

• Eliberarea aleasa constient inseamna sa renunti la atasamentul tau fata de trecut si viitor, facand din prezent scopul principal al vietii voastre!

• Tu nu esti istoria ta personala. Tu nu esti povestea ta! Nu conteaza ce ti s-a intamplat in trecut. Numai acest moment exista – acum!

• Carapacea egoului a fost aruncata. Este o renastere!

• Dumnezeu este esenta a tot ceea ce apare. ...Dumnezeu nu este ceea ce apare!

• Adevarata iubire nu este niciodata iubirea formei, ci este iubirea lipsei formei!

• Cand esti atent la liniste, mintea se opreste! Nu poti asculta linistea cu o minte zgomotoasa!

• Starea dinainte a fost un univers in tine – fara timp – o singura viata!

• Trezirea este adevaratul scop al vietii!

• Vad rasarirea spatiului constiintei, ca urmatorul stadiu in evolutia umanitatii. Prin spatiu al constiintei vreau sa spun, starea de a fi complet constienti de lucruri, de sentimentul perceptiei, de ganduri si emotii si de tot ceea ce se intampla in viata noastra. Este un mic curent de trezire si prezenta, ce opereaza in noi, deja!

• Trezirea implica faptul ca noi nu suntem constienti numai de lucruri, ca si de obiectele si de oamenii din jurul nostru, dar suntem in acelasi timp constienti ca suntem constienti. Asta inseamna a fi cosntient de ,,eu sunt” care este in afara timpului si fara de care lumea nu ar putea exista. Putem simti si o liniste interioara alerta, in spatele lucrurilor, in timp ce ele se intampla in prim plan. Acesta este neconditionatul – inteligenta adevarata.

• Daca suntem constienti numai de obiectele din viata noastra, ramanem captivi in conditionat, captivi in forma, care creaza o separare. Astfel mereu incercam sa schimbam forma sau rezistam la ea intr-un anumit mod. Apoi cautam din nou lumea formei pentru salvarea noastra. Dar atunci cand suntem constienti de spatiul fara margini al constiintei – constienti ca suntem constienti (nelimitati), atunci devenim liberi, si nu ne mai identificam cu forma, care este egoul - si asa se ridica in noi o constiinta de sine comuna cu intregul, cu Sursa noastra. In acest mod te eliberezi de atasament si de lupta!

• Asa este. Pentru ca in spatiul constiintei fara limite nu mai este viitor si nici trecut. Exista numai prezentul, si el este intotdeauna liber! Acesta este ceea ce budistii numesc ,,golul” – nimicul, iar Iisus i-a spus ,,plinatatea vietii”! Este acelasi lucru –… nici-un lucru. Pentru ca este o deschidere spre dimensiunea verticala, care nu are nici-o limita - prezentul nu este niciodata limitat, sau incarcat cu probleme. Problemele au nevoie pentru a supravietui de timp, adica de trecut si viitor.

• Daca ne orientam atentia spre trecut sau spre viitor, noi vom functiona atunci intr-o dimensiune orizontala, si astfel apare conflictul intre formele ce deriva din constructiile egoului. Intrarea in dimensiunea verticala cere un grad ridicat de prezenta.

• Prezenta, e necesar sa fie principala noastra preocupare si atentie! Desigur, avem nevoie de conceptul timpului pentru a functiona in lume. Dar lucrul cel mai important este sa NU ramai limitat si inchis in aceasta dimensiune temporala!

• Exprimarea spatiului fara margini al constiintei – trecerea la dimensiunea ei verticala,… in loc de a ramane intr-o dimensiune orizontala (temporala) - acesta este urmatorul stagiu in evolutia umanitati. Si se intampla din ce in ce mai mult acum, ca atentia noastra sa ramana la momentul acesta!

• Cateva cai de a ramane concentrati pe momentul prezent: un lucru putem face – sa luam seama la toate lucrurile mici din jurul nostru, dand atentie detaliilor, cum ar fi - pasarilor din copaci, florilor din gradini sau parcuri – doar apreciati frumusetea de peste tot, chiar in lucrurile cele mai mici! Se pare ca a fi atent pana si la lucrurile cele mai mici necesita o stare de alerta. Iar aceasta stare de trezire, de atentie, este CHEIA. Ea este neconditionata. Si este chiar insasi constiinta fara limite! Simplu, nu?

• O alta practica folositoare este sa-ti urmaresti respiratia, si sa respiri constient. Daca acordam atentie respiratiei noastre, nu ne mai putem gandi la nimic altceva in acel timp. Atentia noastra este acum pe acest moment si nu pe necazurile noastre de ieri sau pe planurile noastre de maine, sau despre ce vom face saptamana urmatoare. Noi atunci doar respiram, nu mai si gandim. Asta pentru ca practica meditatiei la respiratie ne ia atentia de pe activitatea gandurilor si de aceea este o cale buna de trezire.De fapt, respiratia, pentru ca elimina orice forma – gand, a fost in mod traditional echivalata cu spiritul, viata unica fara forma! In limba germana, cuvantul ,,atme” inseamna respiratie si este derivat din ,,atman”, care in sanscrita, limba veche din India, se refera la esenta cea adevarata sau sinele universal.

• De ce este atat de important sa-ti eliberezi mintea de gandire? Gandirea, sau mai precis identificarea cu gandirea, intareste si mentine egoul, care in societatea noastra este fara control. El crede ca este real si incearca din greu sa-si mentina suprematia. Starea negativa a mintii, cum ar fi supararea, resentimentul, frica, invidia, gelozia, sunt produse de ego. Cand egoul controleaza lucrurile, aceste stari ale mintii ne apar justificate si de asemenea cauzate de factori externi. De obicei o alta persoana este blamata ca ne-a produs aceste sentimente. Dar adevarata lor cauza se gaseste chiar in viata voastra, in structura mintii egotice. Ea are nevoie de dusmani pentru ca isi obtine identitatea prin separare si astfel pune accentul pe ceea ce fac ceilalti. Din acest motiv, lasand egoul sa aiba controlul,… lucrurile sunt duse in ultima instanta la violenta, lupta, si razboi. Aceasta este nebunia, dar egoul vede altfel lucrurile.

• Filmul ,,O minte minunata” a aratat cum mintea ne poate amagi si ne poate si inebuni in acelasi timp. Spectatorii nu-si dau seama ca personajul principal este nebun, pana cand el insusi realizeaza asta. Filmul vrea sa arate ca atunci cand devii constient de mintea ta, nu te mai identifici deloc cu ea. O noua dimensiune a constiintei apare atunci in noi. Nebunia este cauzata de gandirea fara constientizarea nelimitarii care este fiinta noastra adevarata, iar gandind fara sa constientizam spatiul nemarginit care suntem, arata cum egoul ne tine captivi in cusca sa.

• Daca numai schimband continutul gandurilor noastre si evitand pe cele negative, putem, cumva, sa oprim activitatea gandirii? Gandirea pozitiva este desigur preferabila gandirii negative. Dar sa fim constienti de momentul acesta si sa practicam constienta prezentei divine – aceasta este ceea ce Iisus a vrut sa spuna in Predica de pe munte cand a afirmat: ,,NU TE GANDI DELOC LA VIATA TA” ,din aceasta stare de fiintare vine marea creativitate. ,,Schimba-ti gandirea” – acest indemn poate fi inteles numai daca este interpretat ca necesitatea de a opri activitatea continua a mintii, care este repetitiva, zadarnica si negativa. In locul unei gandiri continue, sa fim linistiti si astfel devenim constienti ca suntem constienti. Aceasta este realizarea lui ,,eu sunt”, realizarea sinelui, identitatea noastra esentiala.!

• Cand suntem inradacinati in sine, gandirea devine servitorul starii de constienta inlocuindu-se in acest mod activitatea ei continua care este numai spre folosul propriu al egoului. Astfel ea devine creativa.

Multumesc enorm Forumului Unique pentru aceste materiale!"

VEDEŢI DISCURSURILE AICI:

PRIMA PARTE


 
A II-a PARTE


Findhorn part 2 by FYMaaa

Daca subtitrarea nu porneste automat dati drumul la film si apasati CC, selectati apoi subtitrarea in Ro sau EN (daca din greseala am uitat sa selectam RO la upload).


In completare va invitam sa studiati categoria ECKHART TOLLE, pe care o puteti explora mai usor in CUPRINS si sa cititi urmatoarele carti scrise de Tolle:
1) PUTEREA PREZENTULUI - Ghid de dezvoltare spirituala
2) PUTEREA PREZENTULUI - Ghid practic. Invataturi esentiale, meditatii si exercitii din Puterea Prezentului 
3) UN PAMÂNT NOU 
4) LINIŞTEA VORBEŞTE 
5) SECRETUL LUI MILTON
Daca simititi ca demersul intelectual este insuficient si ca nu puteti avansa in cunoasterea de sine doar cu recomandarile lui Tolle, va recomandam un curs de Vipassana (click aici pentru detalii), unde veti experimenta cu adevarat , in fiinta voastra, efemeritatea structurilor egoului, printr-o cufundare in clipa prezenta, ca niciodata inainte.
Specificăm că anul acesta cursul s-a ţinut deja în Romania, la Vila Cristina din Moroieni, în perioada 4 - 15 august 2009. Dar, pentru cei care cunosc limba engleză şi doresc cu adevărat să participe la un astfel de curs, există şi alte locuri şi centre de meditaţie Vipassana în Europa (http://www.dhamma.org/en/bycountry/eu/) unde sunteţi bineveniţi, dar important este să vă faceţi înscrierea cât mai din timp.

vineri, 3 aprilie 2009

Originile Irlandeze Ale Civilizatiei - Partea a IV (3.04.2009)

 MICHAEL TSARION
THE IRISH ORIGINS OF CIVILISATION
Part IV from VI
"Templars And Masons - The Preservers Of Druidism"
Templierii si Masonii - Pastratorii druidismului

Continuam astazi interesanta calatorie, intr-o istorie alternativa a omenirii, conform viziunii lui MICHAEL TSARION, cu episodul 4 din 6.
Am fost intrebati de ce nu dam ceva legat si de Originile Dacice Ale Civilizatiei ...
Consideram ca sunt scrise destul de multe pe net despre aceste lucruri in Romania: despre Dacia Hiperboreana, despre misiunea spirituala a Romaniei, Romania pamant sfant, gradina maicii Domnului samd.
Am vrea insa, sa gasim mai multe scrieri bine documentate, din afara tarii care sa ne laude si sa ne considere speciali si eventual, un documentar bine realizat pe aceasta tema, sau macar ceva tradus, sau vorbit in romana.
Orice cioara crede ca puiul ei este cel mai frumos ...
Jan Van Helsing considera Germania "plaiul de dor", "neamul ales, cel mai de soi" si este mult mai indreptatit sa creada asta decat altii, Michael Tsarion care este crescut in Iralanda vede ceea ce vrea sa vada, Irlanda "miezul din paine", David Icke vede zona Caucazului ca fiind originea civilizatiilor, la fel si Zacharia Sitchin (ca de acolo i se trage numele rasei albe, caucaziana). Probabil ca fiecare tara are laudatorii ei de frunte si probabil ca fiecare tara isi cauta speciala menire pe acest pamant.
Teoriile sunt multe si frumoase si adeseori super subiective. Asa ca simtim nevoia sa venim cu alternative la alternative ... Poate nu tot ce spune Tsarion este adevarat, sau poate prea putin, totusi, cert este ca unele lucruri se leaga bine in ce spune el.
Consideram ca este bine sa studiem din cat mai multe surse si unghiuri de vedere istoria, pentru a ne face o viziune cat mai de ansamblu.

In ceea ce-l priveste pe Tsarion am gasit un articol interesanto-simpatic intitulat "MICHAEL TSARION - basmolog?" pe un alt blog, numit itwillnotend.worldpres.com, un articol care face o scurta sinteza a ideilor lui Tsarion. Vi-l prezentam si noi:

"Om destept, zic eu. Interpreteaza, isi imagineaza, studiaza, stie!
Are mai multe teorii despre legaturile dintre culturile civilizatiilor antice la care intrebarea “sunt credibile sau nu?” Ramane de deslusit si este la capacitatea de gandire aproape a fiecaruia, sper
Una dintre teoriile lui este una dintre cele mai populare printre astrofizicieni, ufologi, parapsihologi, conspirationisti si dezlegatori de mistere antice. Conform acesteia, Atlantida a existat intr-adevar, dar nu ca centrul unei civilizatii umane foarte avansate, ci mai degraba era un avampost sau adapost al unor extraterstri care au colonizat pamantul acum vreo 400.000 de ani, si care au fost numite in diferite feluri de diversele mitologii si religii (anakimi, nephilimi, anunaki, titani, ingeri cazuti, oameni-serpi, serpi, reptilieni, etc.) in Biblie au fost numiti “Nephilimi” adica “cei (de)cazuti” si au devenit o prezenta maligna si au fost pedepsiti de Dumnezeu pentru comitand un mare pacat, cel de a interveni in evolutia omenirii.
Acesti castraveti cica erau originari din constelatia Alfa Draconis (sau Draco). De asta se crede ca piramidele mayase sunt pozitionate asa incat sa redea aceasta constelatie - (dar si templele de la Ankor Vat din Cambodgia - vezi QUEST FOR THE LOST CIVILISATION - Part I adaugam noi). Se pare ca ar fi fost in razboi cu o alta rasa tocmai datorita rautatii lor, razboi care l-au pierdut. Dar invingatorii nu s-au multumit numai cu asta, ci au vrut sa-i elimine definitiv si asa a inceput o urmarire de exterminare a acestor “serpi”.
Astfel acesti pitici supraponderali au ajuns si in sistemul nostru solar, unde la vremea respectiva intre Marte si Jupiter exista o planeta circa de 2-3 ori mai mare decat Pamantul, acoperita in majoritate de ape si distrusa intr-un mod misterios (se zice ca distrugerea acestei planete este relatata ca fiind Marele Potop in scrierile sumeriene, indiene, egiptene si chiar si in biblie). Dupa cum relateaza cercetarile astronomice moderne, ramasitele acestei planete sunt astazi centura de asteroizi, care, nu prea are ce cauta acolo. Aceasta planeta aparea ca fiind foarte stralucitoare, datorita reflexiei luminii solare intense ce se reflecta din apa. Vazuta de pe Pamant, era considerata “un al doilea soare” mitologiile antice numind-o Tiamat (cel de-al doilea soare), Lucifer, Phaeton, Marduk, Maldek, Rahaab, etc.
Se pare ca la vremea aia Pamantul avea 5 continente vaste (cel putin asa reiese din scrieri): Appalachia, Tyrhenia, Beringia, Fennoscandia si Oceania, cele actuale fiind ramasite ale acestora. Urmaritorii au ajuns in sistemul nostru solar si s-au lasat indusi in eroare de Tiamat, si au bubuit-o, in timp ce nephilimii stateau cu burta la soare pe pamant.
Efectul imediat a fost o mare catastrofa la nivelul sistemului solar, materializata si pe Pamant cu un EXTRAORDINAR POTOP, datorita cantitatilor imense de apa provenite. La acel moment Terra nu avea decat 1/3 din suprafata ei acoperita de apa, cea mai mare intindere de apa regasindu-se in reguinea Marea Neagra/Marea Moarta/Marea caspica. restul restul oceanelor de pe pamant sunt rezultatul caderilor masive de apa provenite din bubuirea Tiamat-ului, spune Tsarion. (si altii :)"

VEZI DOCUMENTARUL AICI:
(cu subtitrare in limba romana, ca de obicei)DOWNLOAD RAPID (toate cele 4 parti traduse + bonus)

Dacă nu vă intră automat subtitrarea, apăsaţi CC.


Va Urma ...

ACTUALIZARE

Din pacate, traducatorul acestui serial interesant a ales sa nu mai traduca si partile 5 si 6. Asa ca facem apel si va rugam sa traduceti unul dintre voi acest rest de 2 filme. Va multumim!

miercuri, 1 aprilie 2009

PROIECTUL VENUS - Viitorul Intenţionat


FUTURE BY DESIGN (2006)
Jacque Fresco and The Venus Project
 - Jacque Fresco şi Proiectul Venus

Iată că, nesperat de repede, datorită acestui om inimos, care se semnează (care a tradus şi Zeitgeist Movement - Activist Orientation), a apărut şi traducerea acestui documentar interesant, care vine în completarea filmului ZEITGEIST Addendum. Mulţumim încă odată şi pe această cale, dragă traducătorule!
Celor care nu au văzut ZEITGEIST ADDENDUM (le recomandăm să-l vadă) şi nu ştiu cam despre ce e vorba în acest proiect Venus vă recomandăm să citiţi câteva articole, foarte bune, pe această temă, pe blogul Birocratie vs. Ecologie:
Proiectul Venus 1 şi Proiectul Venus - întrebări şi răspunsuri inclusiv galeria foto, despre acest proiect .

COMENTARII FACEBOOK

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

UNIVERSUL CONECTAT - ce-ar fi dacă Nassim Haramein ar avea dreptate? (15.12.2016)

THE  CONNECTED UNIVERSE (2016) „Unui fractal infinit, aflat în rotaţie, cum îi defineşti centrul ? Orice punct este centrul său...

APEL

CREZI CĂ ACEST BLOG TE AJUTĂ PE TINE ŞI/SAU LUMEA ÎN CARE TRĂIEŞTI?
Daca da, sprijina munca celor care aduc aceste informatii la lumina, printr-o DONAŢIE. Este cea mai concreta recunostinta! CLICK AICI pentru a DONA prin PAYPAL sau DONAŢI ANONIM prin BITCOIN la adresa
1AgtwQF2ETidVoP9tqFnpqFMwz86FUejug. Altă formă de plată găsiţi AICI.

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...