Ieşirea Din MATRIX: Profetiile lui Nostradamus si Anul 2012 (19.12.2009)

sâmbătă, 19 decembrie 2009

Profetiile lui Nostradamus si Anul 2012 (19.12.2009)

NOSTRADAMUS : 2012

"In 2012, se spune ca are loc un aliniament astrologic foarte rar si posibil zguduitor pentru planeta noastra, un aliniament care va cataliza un eveniment cataclismic. Au existat multiple profetii de-a lungul timpului si din diverse zone culturale legate de 21 dec 2012 , profetii care spun ca aceasta data va marca o schimbare majora in istoria planetei noastre.

NOSTRADAMUS: 2012 face o investigatie amanuntita a acestor cutremuratoare profetii. Acest documentar este o reeditare a filmului " The Lost Book of Nostradamus" si in plus, vine cu mai multe informatii actualizate.
Se cauta raspunsul la cateva importante intrebari:
1) Exista oare vreo dovada stiintifica moderna care sa ne demonstreze ca o asemenea aliniere planetara va avea cu adevarat, loc?
2) Exista oare undeva vreo dovada in istorie ca 2012 va fi un an  al unei transformari fara precedent?
Fara indoaiala, planeta noastra este in criza si ca exista o obsesie publica in crestere legata de anul 2012. Dar cel mai adesea, nu exista nici o distinctie concludenta intre fapte reale si fictiuni isterice.
NOSTRADAMUS: 2012 va cauta paralelele dintre capetele de afis de cosmar, din zilele noastre si prefoetiile legate de 20012 ale lui Nostradamus si ale altora.
De pe plaiurile mistice ale junglelor din Guatemala la coridoarele super tehnologizate ale NASA, de la inteleptii Hopi si samanii maiasi la cei mai respectati ganditori ai modernitatii, de la simbologia vechilor piramide din Mexic si Egipt la cea a catedralelor in stil gotic si a monumentelor din Europa, avertismentul legat de fatidicul an 2012 va fi transpus intr-un context modern destul de ingrijorator. 
December 21, 2012 se apropie cu viteza alarmanta si cert este ca viitorul se scrie acum . Suntem noi in stare, ca si colectiv, sa descifram corect semnele si avertismentele pentru a afecta cursul evenimentelor si a evita dezastrul aparent? Acesta ar putea fi ultima sansa a acestei civilizatii... " - traducerea si adaptarea de aici http://www.screenhead.com

Interesant este ca in recentul film , intitulat 2012 se vorbeste de topirea scoartei terestre sub influenta marii alinieri si a soarelui si din cauza asta se deplaseaza continentele si apar si dispar civilizatiile peste noapte (despre aceasta teorie vorbeste si David din Inuaki reptilianul din mine, partea a II-a, dar si  Graham Hancock in cartea Amprentele zeilor, cel care a facut documentarele Quest For The Lost Civilisation postate si de noi pe blog). Ceva real ar putea sa fie pana la urma si in aceasta productie HollyWood-iana considerata a fi o facatura a elitelor menita sa bage o frica anunakiana in noi.




Si mai multe informatii si documentare care abordeaza mai mult sau mai puin direct problematica 2012 puteti gasi in Categoria 2012.

17 comentarii:

  1. .Djasters:_

    Cea mai mare tampenie pe care am vazut-o in viata mea.

    History - este un program tv de toata rusinea. Majoritatea documentarelor realizate de acest post tv, nu face altceva decat sa dezinformeze oamenii.

    Probabil ca ,atunci cand planetele se vor aliia va fi 2-3 zile intuneric, dar asta nu inseamna ca se inrampla ceva catastrofic.

    Prin implementeare acestor idei de History in mintiile oamenilor, ai vor face pe oameni in acele zile sa se comporte ca si cum totul se termina - Va fi ANARHIE.

    Toate ideiile catastrofale despre 2012 sunt minciuni inventate de MASONERIE

    Uite aici o dovada ca MASONII sunt cei care promoveaza ideea "Sfarsitul Lumii".

    Intr-un documentar despre anul 2012 realizat de HISTORY sunt ( ascunse ( subliminal ) simboluti Masonice-Illuminati !

    Uite aici link-ul cu acest video:

    Simboluri Ascunse In Documentarul Despre Anul 2012 ( sa mai crezi ce-ti spune Media )

    http://www.youtube.com/watch?v=I1X1haD203Y

    V-as ruga sa creati o pagina special despre acest subiect - sa le aratati oamenilor ca Masonii sunt cei care promoveaza Ideiile despre Sfarsitul Lumii.

    Va multumesc ( astept raspuns )

    RăspundețiȘtergere
  2. Prietene Djasters,
    admitem ca mass media centrala apartine elitelor si ei vor sa creeze un camp de teama in ceea ce priveste anul 2012. Ceea ce tu ne-ai aratat este un generic al seriei de documentare DECODING THE PAST - printre altele , realizatorii acelei serii de documentare au vorbit si de societatile oculte, de francmasoni, iluminati samd . Uite aici http://video.google.ro/videosearch?hl=ro&source=hp&q=decoding+the+past&um=1&ie=UTF-8&ei=1DIvS9jPH4jz_AbdqLiCCQ&sa=X&oi=video_result_group&ct=title&resnum=1&ved=0CDEQqwQwAA# sunt cateva linkuri catre filmele din seria Decoding The Past (au folosit acele imagini ca au o tenta de mister, suspans, groaza si mai stiu ca oamenii care au idee cu ce se manaca reactioneaza spontan la ele (le aprinde interesul). Prin ce te-a manipulat pe tine in mod ocult si malefic succesiunea aceea de imagini? Sunt semnale masonice care ne spun ca acea emisiune este facuta de masoni? Fratele meu, ce nevoie mai au sa se dea mari ca ei au facut o emisiune sau alta cand a lor este toata presa? Numai mintea ta le da interpretare negativa acelor simboluri. A noastra nu ... Ideile despre sfarsitul lumii le promoveaza si Biblia prin Apocalipsa , care inseamna de fapt Revelatie. Deci nu numai masoni ci si alte culte si religii vorbesc de un sfarsit, care in realitate este un nou inceput, ca si moartea de altfel. Ma rog, nu esti obligat sa te uiti, dar e bine sa studiezi problema din toate unghiurile de vedere si sa-ti creezi un discernamant. Esti atat de sigur ca nu va fi ceva catastrofic in 2012? Noi nu ... poate va fi, poate nu ... ramane de vazut.

    RăspundețiȘtergere
  3. nimeni nu v-a sti cand va fi un sfarsit al acestei lumi, car v-a fi pana la urma, pentru ca tot ce se v-a intampla la final este scris in biblie. pentru cei care nu cred in aceasta carte v-a fi o mare dezamgarie din pacate.
    tot finalul acestei lumi este prezentat in Biblie, in cartea Apocalipsa.
    la finalul acestei lumi pamantul v-a arde si trebuie sa admitem asta.nu trebuie sa studiezi in fiecare zi biblia ca sa iti dai seama de faptul ca lumea merge spre un sfarsit. dar acel sfarsit v-a veni in clipa in care oamenii nici macar nu se gandesc ca s-ar putea intampla asa ceva

    RăspundețiȘtergere
  4. Urmarind de ceva timp documentare de genul asta observ un patern al relatarilor, cam aceeasi intervievati, studii de caz facute pe genunchi, afirmatii fara acoperire etc.

    Ideea la care am ajuns si poate sa ma insel:

    Exista o industrie din care se fac bani frumosi, iar ignoranta, prostia oamenilor e cel mai mare capital.

    Un exemplu inedit este cel al lui OSHO. Vorbeste despre inaltare spirituala, transcendere, de asceza, dar el are o flota de Rolls-Royce-uri.

    Patetic!

    RăspundețiȘtergere
  5. Pe acest blog vei descoperi multe documentare OPEN SOURCE, facute fara dorinta de profit a unora sau a altora.
    Osho vorbeste si de asceza si de prosperitate, vorbeste si de transcendere si de trairea vietii din plin , si de Zorba si de Buddha . Asa vedea el omul nou, un Zorba Buddha . Si inca ceva , OSHO A PARASIT PLANUL FIZIC IN 1990!
    Unde ai vazut tu aceiasi intervievati? Din cele peste doua sute de documentare de pe acest blog , daca apare acelasi individ de 2 sau 3 ori intr-un alt documentar e bine.
    Doar in documentarele facute de discipolii lui Ramtha mai apar din cand in cand aceleasi personaje (What the bleep, The Opus, The Secret, The moses code). Cam astea ar fi cele in care apar personaje cat de cat asemanatoare. In rest unde ai mai vazut?

    RăspundețiȘtergere
  6. Cu tot respectul pt. ultimul anonim ,lumea nu este neaparat asa cum o privim prin propria noastra perspectiva fiecare are propria sa parere legata de un subiect anume dar in ceea ce-l priveste pe Osho ,o persoana care din punctul meu de vedere vedea lumea de pe alt nivel de intelegere a avut motivele lui sa cumpere atatea rolls-uri ........vezi macar asa ai auzit si tu de el ca altfel nici macar nu te-ai fi sinchisit sa-l pomenesti .MARII maestrii spirituali vor fi si sunt din pacate aspru criticati in general de cei care nu-i inteleg deloc.

    RăspundețiȘtergere
  7. anonim, daca nu stii despre ce este vorba, intelept ar fi fost sa taci dar cum omul nu se simte bine daca nu iese in evidenta, atunci ai inceput sa spui de masinile lui osho. Uite iti voi spune eu cam cum sta treaba cu acele rollsu-ri, ca nu degeaba le-a insirat osho sa le vada toata lumea la intrarea in ashramul sau!!! Ele isi aveau scopul lor bine definit si anume de a filtra oamenii care erau interesati de ashramul sau. Osho stia ca lumea il barfeste la greu pt asta dar si-a asumat acest risc pt ca scopul sau era de a pune la incercare prejudecatile oamenilor si mai ales a celor ce voiau sa vina la el si astfel se descotorosea din prima de oamenii care nu aveau ce sa caute la el, tinundu-i astfel la distanta. Ma intelegi ??? e simplu
    odata un renumit mestru Gurdjieff este instiintat ca un ziarist doreste sa vina la el in ashram pt a vedea ce se intampla si sa scrie apoi un articol despre el in ziar. Gurdjieff este de acord si stabileste ca in ziua urmatoare adica in ziua de vineri, ziaristul poate venii la el sa vorbeasca cu el si apoi sa viziteze tabara. Zis si facut , ziaristul se prezinta in ziua stabilita, adica vineri dimineata la ashram si este invitat sa ia loc si peste cateva momente vine si Gurdjieff si se aseaza pe scaun pregatit sa asculte intrebarile ziaristului. Tocmai cand ziaristul se pregatea sa inceapa conversatia pe usa intra o fata care era un discipol al maestrului si Gurdjieff o intreaba f.serios : -Ce zi este astazi ??? si fata raspunde: -Este vineri ! Auzind asta maestru explodeaza furios aruncand cu paharul si cu tot ce-i venea in mana si spune tapand : - Esti nebuna, cum este posibil asa ceva, este inadmisibil sa fie astazi vineri, nu se poate, azi este sambata, vreau eu sa fie sambata!!!
    Asistand la toata scena ziaristul incepe sa-si stranga lucrurile si spune ca doreste sa plece imediat pt ca nu mai are rost sa stea, motivand ca are o intalnire importanta de care a uitat, dar de fapt in sinea lui isi spuse-se ca a nimerit la un nebun delegat care habar nu are pe ce lume traieste si nu vrea sa-si puarda timpul cu acesta. Si uite asa Gurdjieff a scapat de un om care nu avea ce cauta la el pt ca chiar daca ar fi vizitat ashramul nu ar fi inteles mai nimic si ar fi scris tot felul de prostii despre Gurdjieff si ashramul sau.
    Asa ca mai gandeste-te inainte sa emiti judecati ... !!!
    cu drag / nelunnn

    RăspundețiȘtergere
  8. Daca si voi o credeti pe Havah ...

    RăspundețiȘtergere
  9. R.A....nonim
    ... nu comentez, fiecare are punctul lui de vedere (cum bine spunea regretatul Ian Lungold) dar e bine sa punem creerul la "munca" si sa gandim singuri indiferent cum (bine sau rau), este un progres daca nu mai luam totul de-a gata (ganduri, sfaturi, idei, solutii) incercand sa judecam singuri... si apropos de "The lost book of Nostradamus", nu reusesc sa gasesc o subtitrare sau titrare in limba... (care-o fi) engleza, franceza, italiana, spaniola... ca de romana nici nu-mi permit sa sper, nu este... iar eu cu putinul timp liber abia am reusit sa traduc dupa ureche primele 20 de min. dar mai departe... mi-am pierdut rabdarea.
    Daca reusiti sa gasiti o subtitrare in una din cele patru limbi mentionate mai sus, promit ca o termin si o pun la dispozitie dvs., cu multumiri anticipate, R.A.

    RăspundețiȘtergere
  10. Din pacate nu exista subtitrare in nici o limba pt acel film. imi pare rau.daca ti0-ai pierdut rabdarea inseamna ca nu se merita si gata ;)
    In ceea ce o priveste pe Havah nici nu o credem nici nu o luam in brate. Are niste idei bune care merita studiate. Atat.

    RăspundețiȘtergere
  11. R.A...nonim
    ... in primul rand vreau sa multumesc pentru promtitudinea raspunsului, pentru timpul acordat si pentru ce am uitat sa subliniez de la primul mesaj si anume :""faceti o treaba geniala, sunte-ti mari la suflet si buni de luat ca exemplu de noi toti, pacat ca multi dintre noi ne-am lasat inraiti de altii sau de alte probleme... cineva spunea ca "pe un om cu suflet bun, Dumnezeu nu-l lasa la greu" ceeace multi dintre noi au uitat de mult"".
    ... si revenind la "The lost book of Nostradamus", nu era vorba ca nu merita sa fie tradus, eu una aproape invatasem pe dinnafara repertoriul dar mi-ar fi placut sa-l arat si altor persoane care nu stiu o boaba de engleza (de exemplu mama) si asta ar fi insemnat sa fac traducerea pe loc, oprind filmul la fiecare propozitie ceeace i-ar fi trecut interesul si tot filmul si-ar fi pierdut farmecul dar in fine ... asta e.... mai vorbim.
    ... nu ezita sa-mi ceri ajutorul cu subtitrari sau traduceri daca e nevoie dar nu intr-un timp record. R.A.

    RăspundețiȘtergere
  12. Multumim pentru aprecieri. Te imbratisam cu drag.
    Lista documentarelor ce merita traduse e deschisa de labun inceput. Cine vrea sa participe este liber sa o faca, fiecare dupa puteri. Stim ca traducerea filmelor fara subtitrare este foarte solicitanta si cronofaga. Daca iti oferim spre tradus anumite documentare care au subtitrare ajutatoare, crezi ca te-ai descurca mai bine si intr-un timp mai scurt?
    Legat de chestia cu un om bun pe care nu-l lasa la greu, intre timp s-a mai modificat. Traim vremuri grele si adeseori, pe oamenii buni, Dumnezeu ii ia mai repede la el.

    RăspundețiȘtergere
  13. Lista documentarelor ce merita traduse , e aici http://fymaaa.blogspot.com/search/label/TOP%20300

    RăspundețiȘtergere
  14. R.A...nonim
    ... dap, m-ar ajuta destul, engleza, spaniola am vazut pe forum ca ai mai multe subtitrari, ti-am trimis si un mail unde ai putea sa mi le trimiti (link) si fara multa vorbarie (ca pe forum) sa dau si eu o "mana de ajutor" printre picaturi... poate schimbam ceva pe meleagurile noastre ... cel putin pentru cei ce vor mai venii (se vor naste).
    ... numai bine R.A.

    RăspundețiȘtergere
  15. fain filmu' cu nenea Nostradamus,da' cred ca catrenele lui sunt scrise pentru prosti.hihihi. pei nu ai cum sa prezici viitorul ,fiinca in fiecare clipa viitorul se schimba ,da' sa zicem ca ai calatorit in timp si ai vazut viitorul si il prezici ....ioi, nici asa nu merge fiinca azi calatoresti in timp in viitor intr-o anume data si loc si vezi ceva... si maine calatoresti tot acolo si vezi ..altceva ,hi,hi,hi. voi nu ati auzit de butterfly effect??,ioi ce rusine! Apropo nenea Nostradamus,unde esti acum? hi,hi,hi. catrenele tale sunt "ieftine" (parerea mea,) orcine poate sa scrie ca matale niste "versuri" pe care le poti interpreta intr-un milion pe feluri! doar acum nu o sa ma apuc sa descifrez si sa interpretez ce a vrut sa scrie un copil intr-o compunere de clasa a ll- a! :))

    RăspundețiȘtergere
  16. Apropo de astre , de predictii astrale , de Romania , de profetiile pentru Romania si de profetii ei .
    Uitati-va aici la o profetie care s-a adeverit in cele mai mici amanunte si care a sfidat pur si simplu vointa si interesele a 5 televiziuni si a 3 mari partide politice .
    Videoclipul se numeste ,, Traian Basescu are paranormali foarte puternici ,, si poate fi vizionat pe youtube .
    Eu am avut un soc mai ales dupa ce am vazut cine este acest roman , cate carti a scris dar mai ales si cu ce se ocupa el de douazeci de ani incoace :
    http://www.youtube.com/watch?v=Pc7Ss6xHSqk&feature=youtu.be

    RăspundețiȘtergere
  17. Un videoclip care nu-mi arata nimic ... Marele profet si corelatiile facute sunt de 2 bani.

    RăspundețiȘtergere

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...