Ieşirea Din MATRIX: PLANETA PĂMÂNT - CĂMIN, HABITAT, ACASĂ, LOCUINŢĂ ... Pentru toţi

vineri, 26 iunie 2009

PLANETA PĂMÂNT - CĂMIN, HABITAT, ACASĂ, LOCUINŢĂ ... Pentru toţi

HOME (2009)

Suntem surprinzători de trişti ... Michael Jackson a părăsit planul fizic. Nu ne întristează neapărat faptul că a murit, căci a trăit o viaţă mai plină şi mai intensă decât 10000 de oameni la un loc, ci faptul că nu a apucat să vadă cu ochii lui acea schimbare în lume (în special din punct de vedere ecologic), pentru care a cântat atât de mult.

Dincolo de extremele în care a evoluat, fiind atât un geniu al muzicii şi al dansului, un talent unic, un artist cu o lume interioară extrem de bogată greu de înţeles de cei din jurul său, un copil mare care, deşi a fost înconjurat de oameni, mereu s-a simţit cel mai adesea, singur; a fost însă şi un ciudat, care de-a lungul timpului s-a manifestat în fel şi chip, adeseori excentric, până la paranoia, a fost totuşi un ecologist convins, un apărător al drepturilor omului şi a militat contra rasismului.
Melodiile sale Heal The World, The Earth Song, They Don't Really Care About Us sau Cry şi multe altele (astea ne-au venit mai repede în cap) demonstrează că avea un suflet frumos şi destul de trezit, în ciuda tuturor răutăţilor care se spun despre el (mulţi fanatici îl văd ca pe un fiu al lui Satana sau ca pe un drac).

Credem că a murit frustrat într-o lume de retardaţi mental şi handicapată sufleteşte. A scăpat din această lume a agoniei şi extazului (care în ultima vreme era doar o agonie pentru el). Pentru cei care ştiu engleza ascultaţi un pic ce gândea omul când a făcut piesa Heal The World (click aici) - un suflet supersensibil.

Asta este sentimentul pe care ni l-a retrezit documentarul de astăzi (o durere şi o frustrare surdă, datorată paraziţilor umani care sug de vlagă această minunată fiinţă, planeta noastră minunată, TERRA) şi îl dedicăm memoriei lui Michael Jackson. Odihnească-se în pace!

WE ARE THE WORLD !
... TOGETHER AS ONE!
(NOI SUNTEM LUMEA! ... CU TOŢII UNA!)


EARTH SONG Cântecul Pământului


Către final totuşi, acest documentar aduce şi câteva veşti bune . Se pare că există semne de redresare, mulţi omanei încep să se trezească la realitate, să înţeleagă că suntem cu toţii una şi chiar şi la nivel fizic, realizează că trăim într-o simbioză cu tot ceea ce există, atât noi ca specie cât şi cu celelate specii şi fiinţe de pe acest pământ.

Ca mesaj, filmul nu vine cu idei noi. Ceea ce este nou şi extraordinar sunt imaginile filmate ... excepţional!

Nu putem fi însă, de acord cu unele idei vehiculate în film . Ni se serveşte de bună, pe nemestecate, ideea originii vieţii dintr-un vulcan. Deasemenea, ni se prezintă arhicunoscuta idee a evoluţiei de la euglenă la "robot" a vieţii pe Terra, care iar este nedovedită şi se aduce în discuţie tangenţial mai mult, ideea conform căreia CO2-ul (dioxidul de carbon) ar fi cauza încălzirii globale (un subiect cu care iar nu suntem de acord - poate că există încălzire globală, dar CO2-ul nu este cauza princeps ... poate fi una din multiplele cauze, este o teorie, cea a efectului de seră, dar nu principala cauză).

În fine , ca o completare la cele spuse, vă mai prezentăm şi o impresie a altui individ , de pe site-ul milionarulmioritic.com:

"Sunt cinefil si am vazut o multime de filme la vremea mea, artistice si documentare. Sint fotograf amator, o pasiune inceputa de la 10 ani (am avut laborator foto alb-negru pe vremea impuscatului). As fi crezut ca nimic nu poate sa ma impresioneze, in materie de imagine. Cu toate acestea, pot sa spun cu mina pe inima ca acest film m-a ravasit. Dincolo de mesajul ecologic, de informatia pura pe care o aduce filmul, am ramas hipnotizat de frumusestea indescriptibila a imaginilor aeriene.

Magia imaginilor te izbeste, trecindu-te prin tot spectrul emotiilor, de la sublimul dat de frumusetea pura a naturii pina la indignarea fata de modul in care o distrugem. Sintem o specie aparte, capabila sa influentam pina la anihilare mostenirea pe care am primit-o, locul acesta pe care ar trebui sa-l numim acasă, planeta pe care o tratam ca pe un imens cos de supermarket, dupa care o transformam intr-un cos de gunoi.

Este un film care trebuie vazut, indiferent de virsta. Nu cred ca exista persoana care sa nu fie impresionata de imaginile pe care le va vedea. Indiferent de rasa, religie, sex, educatie vei gasi ceva care sa te atinga in interior. Aici este forta filmului si pe acest lucru se bazeaza realizatorii. Ei vor sa ne releve frumusetea extraordinara a locului in care traim, acest Pamint care din spatiu pare atit de mic si de fragil, exact cum este, de fapt."

VEDEŢI DOCUMENTARUL, TRADUS,  AICI 



" Heal the world, make it a better place,
For you and for me and for the entire human race ..."

ACTUALIZARE (23.12.2009)

Ultimul mesaj al lui Michael Jackson (subtitrat)

Posted by GabyS in
 


Ultimul mesaj al lui Michael Jackson pentru lume (prelucrare din filmul "This is it" (Earth song) 2009). Un mesaj deosebit si o melodie deosebita. Merita vazut si ascultat!

BONUS:  Michael Jackson ne-a avertizat despre anul 2012 

Demascarea Industriei Muzicale 



8 comentarii:

  1. oare de ce nu am sonor?...

    RăspundețiȘtergere
  2. E un buton de volum la Player ...poate trebuie sa-l dai un pic mai la dreapta.

    RăspundețiȘtergere
  3. am reinstalat divx player si merge ... multumiri !

    RăspundețiȘtergere
  4. StageVu ma calca pe nervi! dureaza o vesnicie sa se incarce,pai asa mai repede il downloadez din alta parte.Ce s-a-ntamplat cu google video? Imi placea acest blog pt ca nu era nevoie sa astept ca sa vad documentarele si nici sa-mi incarc memoria calculatorului.Acum vad ca au inceput sa apara numai doc. urcate pe stagevu. Sper ca macar sa aveti ceva de castigat din colaborarea cu stagevu, altfel e o idee foarte proasta.

    RăspundețiȘtergere
  5. Rabdare Doina si un pic mai multa apreciere pentru eforturile de a va face cunoscute aceste filme nu strica. Google video nu mai permite uploadul de multa vreme. Daca aveai un pic de bunavointa studiai un pic problema si ai fi descoperit de ce.
    Noi nu am gasit servere mai bune pentru urcat filmele, servere care sa nu ne inchida conturile. Am mai incercat si www.viddler.com si www.blip.tv si altele ... StageVu ofera o calitate mult sporita filmelor vizionate si o posibilitate de a downloada direct filmele in calitate buna. Numarul de biti de informatie care trec astfel prin serverele lor este mult mai mare decat in cazul celor de la google. Au mizat pe calitate in defavoarea vitezei ... daca nu-ti convine downloadeaza-l din alta parte. Nu ne faci noua nici un favor ca il vezi de pe blogul nostru , ci tie iti faci un favor! V-am dat mura in gura si tot va plangeti!

    RăspundețiȘtergere
  6. M-a surprins tonul rautacios cu care mi-ati raspuns. Asa ca m-am uitat in urma la ce-am scris si intr-adevar pare rautacios modul in care m-am exprimat, dar va rog sa ma credeti ca nu a fost cu intentie. Sunt grabita, mi se pare ca avem tot mai putin timp pt a salva ceva, timpul trece tot mai repede si omenirea are de suferit. Caut sa obtin informatii tot mai numeroase pt a putea deschide gura in fata ignorantilor si a-i lumina. Imaginati-va un scenariu: stau de vorba cu cineva si vreau sa exemplific aratandu-i un documentar, intru pe IDM si dau click pe documentarul cu pricina, insa din pacate documentarul va porni abia peste o ora(in medie atat trebuie sa astept pt un clip), persoana respectiva isi pierde rabdarea si renunta, isi aminteste ca are programare la dentist...samd. "Nu ne faci noua nici un favor" trebuie sa va contrazic, VA FAC UN FAVOR, asa cum si dvs. ne faceti noua un favor usurandu-ne accesul la informatie, ne facem reciproc un favor raspandind informatia. E VORBA DE VIITORUL TUTUROR, E VORBA DE VIITORUL OMENIRII. Ma indoiesc ca realizatorii blogului se vor ridica la ceruri dupa ce au predicat, ma indoiesc ca vor pleca de pe planeta , astfel incat singurii beneficiari vor fii doar cititorii. Va fac un favor recomandand blogul multor persoane care trebuie sa stie ce se intampla in jurul nostru, iar dvs. ne faceti un favor facand acest lucru posibil. Va multumesc ca ne dati "mura-n gura", dar va asigur ca nu eram vreo oaie pierduta cand am ajuns pe blogul dvs. ci un om care aflase deja multe dar era constient ca mai sunt multe de aflat. Nu trebuie sa munciti la acest blog de dragul nostru, pentru ca si urmasii dvs. s-ar bucura de o lume mai buna. Asa ca dati-mi voie sa va fac si sa-mi fac un favor urmarind acest blog. Si vreau sa-mi cer scuze pentru faptul ca nu stiam situatia cu google video. Cunosteam nivelul de cenzura de pe youtube si google video, dar nu o consideram o adevarata problema, nu stiam ca nu se mai poate uploada, e vina mea si ma scuz. Va multumesc pentru efortul depus(stiu cat de greu este sa tii un astfel de blog), si sper sa nu considerati ca ne faceti doar noua un favor usurandu-ne accesul la informatie si mai sper ca acest blog sa deschida mintile cat mai multor persoane. Numai bine.

    RăspundețiȘtergere
  7. Asa e Doina ... ai dreptate ...
    Si noi ne-am inflamat cam tare si ne pare rau ... ne cerem si noi scuze.
    Conteaza foarte mult si viteza la net ... de ex noi avem conexiune de 4 MB /s intern si pe extern ajungem la 600 kbps/download ... si merge destul de bine sa vedem filmele din stagevu ... cantitatea de biti/s pe care un astfel de film il transmite/secunda e destul de mare si trebuie sa ai banda destul de libera, plus minim 1 GB in partitia C (acolo se stocheaza temporar informatiile vizionate cu DivX). Iti mai recomandam sa mai dai din cand in cand play la film si nu sa astepti sa se fac tot bufferingul ... Daca s-a facut macar 1 % bufferingul din experienta noastra merge dupa aia, pana la sfarsit, destul de ok . Probabil conteaza si cati se uita la acel film in clipa respectiva. Asta este ... O alta solutie mai buna nu am gasit momentan, si ne pare rau pentru asta. Pe de alta parte s-a castigat calitativ ca si imagine si exista optiunea de download direct.
    Numai bine!

    RăspundețiȘtergere
  8. @FreeYourMind re-postarea clipului tradus se poate.Nu de alta dar nu il mai gasesc pe internet si eram curios sa vad despre ce era vorba[o banuiala as avea care este cauza disparitiei de pe internet a clipului.DERANJEAZA PE CINE NU TREBUIE.Spune adevarul,mai pe de-a dreptul].

    RăspundețiȘtergere

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...