Ieşirea Din MATRIX: Schimbarea Pierdută - Ultima Ediţie - INVESTIGAŢI 11 SEPTEMBRIE 2001!

luni, 29 iunie 2009

Schimbarea Pierdută - Ultima Ediţie - INVESTIGAŢI 11 SEPTEMBRIE 2001!


LOOSE CHANGE
- Final Cut (2007)


De mult nu v-am mai plictisit cu un documentar despre 11 Septembrie 2001 aşa că o să o facem astăzi.

Deşi avem deja "podul plin" de filme pe această temă, (vezi Categoria 11 Septembrie 2001) ne bucurăm că încă există interes faţă de acest eveniment, pe care îl considerăm cel mai important şi mai "pe faţă" din punct de vedere conspirator, o piesă imensă, dintr-un mare puzzle al conspiraţiei oculte, ce se desfasoară pe aceasta planeta de foarte, foarte mult timp; este un eveiment care poate scoate din ignoranţă pe cei dispuşi să scoată capul din nisip şi să accepte şi o altă realitate.

Filmul de azi este o versiune îmbunătăţită a documentarului Loose Change Second Edition pe care am pus-o pe blog aici (click aici).

Cu această ocazie, felicităm apariţia unui site românesc dedicat evenimentelor din 11 Septembrie, intitulat http://www.11septembriemitul.com/ site făcut cu ocazia apariţiei cărţii 11 Septembrie Mitul - Culisele Unei Crize Programate, de Roberto Quaglia. Pe acest site găsiţi mai multe articole interesante despre acest mare eveniment (11 Sept) şi nu numai ...
O să redăm şi noi aici un articol de pe acest site:


"În toţi anii în care am scris cartea mea de 500 de pagini "11 septembrie. Mitul”, şi chiar şi după aceea, cel mai mult m-au indispus privirile contrariate şi iritate (în cea mai mare parte a cazurilor, dar şi pline de compătimire, în altele) din partea celor care cred orbeşte în Teoria Oficială a Conspiraţiei privind evenimentele de la 11 septembrie 2001 din Statele Unite – respectiv în teza conform căreia un bărbos bătrân care se ascunde într-o peşteră din Afganistan a trimis în America 19 terorişti ca să deturneze 4 avioane şi să le piloteze pe orbecăite (sau, dacă vreţi, după ureche, fără nici un plan de zbor), dintre care două au reuşit în mod miraculos să lovească doi zgârie-nori din Manhattan, dărâmând în cele din urmă trei. Ei bine, iată: aceştia sunt adevăraţii fanatici – cei care cred fără discernământ în teorii fantastice ale conspiraţiei şi care, asemenea nebunilor, sunt convinşi că adevăraţii nebuni sunt cei care nu le împărtăşesc iluziile.

În anul 2003 (când scrisesem deja o bună parte din cartea mea), din aceasă categorie facea parte cea mare parte a populatiei, însă cu timpul, milioane şi milioane de oameni s-au trezit din lumea halucinantă în care erau scufundaţi şi au început să realizeze incredibila înşelăciune în care fuseseră atraşi.

Astăzi, în 2009, o foarte mare parte a locuitorilor planetei (iar numărul lor este în continuă creştere) nu mai crede în această Teorie Oficială a Conspiraţiei, cea mai grotescă şi comică creată vreodată. Avem, practic, de-a face cu un adevărat tsunami, imposibil de oprit, iar Teoria Oficială a Conspiraţiei este, practic, moartă. Cu toate eforturile mass-media din marile ţări occidentale, numai o mică parte a populaţiei – alcătuită, probabil dintr-un soi de zombi sociali – mai crede încă în mod necondiţionat în ea. În cea mai mare măsură, este vorba despre o problema de generaţii: oamenii în vârstă sunt adesea incapabili să-şi schimbe optica, în timp ce tinerii sunt mult mai supli în gândire, nesfiindu-se să accepte concluziile noi, inevitabile, atunci când ies la lumină informaţii inedite. Şi, de asemenea, la mijloc mai este şi o problemă de corupţie, pentru că să nu uităm un lucru: aproape toţi jurnaliştii de carieră sunt dispuşi să inducă în eroare, să deturneze sensul lucrurilor ori, pur şi simplu, să-şi ţină gura bine închisă – fie supunându-se astfel modernei legi a tăcerii cunoscute sub numele de “politically correctness” (corectitudine politică), fie doar ca să nu-şi piardă cumva salariile şi privilegiile.

Unul dintre bastioanele pe care s-au cocoţat cu disperare ani la rândul susţinătorii Teoriei Oficiale a fost absenţa unor voci autorizate din domeniul ştiinţei care să combată poziţia oficială a Guvernului S.U.A. Acum, acest gol a fost umplut. O echipă internaţională de cercetători a publicat un studiu care arată clar că printre rămăşiţele zgârie-norilor din New-York prabuşiţi pe 11 septembrie 2001 exista o mare cantitate de nanotermit, un foarte sofisticat exploziv militar a cărui prezenţă poate fi explicată doar în cazul unei demolări controlate. Studiul a fost publicat într-o revistă ştiinţifică, după ce a trecut de testul de “peer review”, metoda uzuală de revizuire a articolelor folosită de comunitatea ştiinţifică pentru certifica seriozitatea şi viabilitatea unui studiu. Prin urmare, acum este oficial. Ştiinţa a dat verdictul: Turnurile Gemene au fost demolate. Asta în cazul în care criteriile ştiinţifice pe care însăşi ştiinţa le consideră valide mai funcţionează încă în această lume sau dacă n-am intrat cumva într-o nouă eră a obscurantismului. Singurul mod prin care poate fi invalidat acest progres ştiinţific ar fi să se dovedească contrariul, şi anume că nanotermitul găsit printre rămăşiţele Turnurilor Gemene nu este nanotermit. Însă acest lucru este, evident, imposibil şi, de fapt, nimeni nu încearcă s-o facă. Tactica adoptată de complicii Teoriei Oficiale a Conspiraţiei este aceea de a nu face nimic, insinuându-se astfel în continuare că nici un cercetător nu ar fi dovedit vreodată ceva. Conspiraţia tăcerii ... Tăcere absolută, atunci când este posibil (şi de obicei este). Iar atunci când acest lucru nu este posibil, complicii Teoriei Oficiale vor răspunde doar cu argumente ad personam, denigrându-i pur şi simplu oamenii de ştiinţă implicaţi, fără a intra vreodată în detaliile ştiinţifice ale problemei. Dar, pentru orice persoană dotată cu simţ critic şi capacitate de gândire independentă, acest studiu reprezintă piatra de mormânt a Teoriei Oficiale asupra evenimentelor de la 11 septembrie 2001 din Statele Unite şi începutul sfârşitului acelui fals sistem democratic în care din ce în ce mai puţini oameni se recunosc. Cu toate acestea, nu prea avem de ce să ne bucurăm. Prăbuşirea unui sistem nu este niciodată o chestie amuzantă şi, în plus, nu ne poate da nimeni asigurări că sistemul care va urma va fi mai plăcut decât cel de astăzi, la al cărui crepuscul tumultuos, iată, asistăm fascinaţi, temători şi confuzi.
Roberto Quaglia
27 mai 2009
Traducere de Emanuel Botezatu şi Mugur Cornilă"

Deasemenea ,

"Fostul presedinte italian, omul care a revelat existenta operatiunii "Gladio"- Francesco Cossiga - a facut publice opiniile sale privind evenimentele din 11 septembrie, afirmand in cel mai respectat ziar italian ca atacurile au fost conduse de catre Mossad si CIA si ca toate Serviciile secrete din lume stiu aceasta.

Cossiga a fost ales Presedinte al Senatului italian in iulie 1983, pentru ca apoi sa castige alegerile pentru presedintia tarii in 1985.

Cossiga a castigat respectul partidelor din opozitie dovedind ca este o specie aparte - (un politician onest) si a condus Italia timp de 7 ani, pana in anul 1992.

Tendinta lui Cossiga de a spune ceea ce gandeste a deranjat lumea politica italiana si el a fost fortat sa isi dea demisia dupa ce a revelat existenta operatiunii "Gladio" (o retea de Servicii Secrete ce in timpul anilor '60, '70 si '80 s-a ocupat de bombardamente pe tot cuprinsul Europei), precum si rolul pe care aceasta l-a jucat in inscenarea de la 11 septembrie.

Specialitatea lui Cossiga era indeplinirea asa numitelor "false flag oprations", atacuri teroriste ce erau apoi atribuite opozantilor geopolitici sau domestici.

Revelatiile lui Cossiga au condus la o investigatie parlamentara a retelei "Gladio" in anul 2000,care a scos la lumina dovezi ce arata ca atacurile teroriste erau in fapt supravegheate si concepute de Serviciile Secrete americane .

In martie 2001, agentul Gladio - Vincenzo Vinciguerra a declarat in timul unei marturii sub juramant: "Misiunea noastra era sa atacam civili, femei, copii, oameni nevinovati, oameni necunoscuti, care nu aveau nici pe departe vreo legatura cu nici un fel de joc politic. Motivul era simplu: a forta populatia sa apeleze la Stat pentru a cere cresterea si imbunatartirea securitatii. "

Noile revelatii ale lui Cossiga au aparut saptamana trecuta in cel mai vechi si mai popular ziar italian,"Corriere della Sera". Iata, mai jos, o scurta traducere:

"S-a presupus ca [Bin Laden] s-ar fi confesat despre atacul Qaeda asupra Turnurilor gemene din New York din Sepembrie 2001, pretinzandu- se a fi autorul acestui atac, cand de fapt toate Serviciile Secrete din America si Europa stiu prea bina ca dezastruosul atac a fost planuit si realizat de CIA si de Mossad cu ajutorul lumii Sioniste, pentru a pune sub acuzatie Tarile Arabe si a determina Puterile Occidentale sa participe in lupta din Irak si Afganistan."
Cossiga si-a exprimat mai intai dubiile in privinta evenimentelor din 11/9/2001, iar Webster Tarpley il citeaza in cartea sa: "Capul atacului trebuie sa fi fost o minte sofisticata, ce avea la indemana mijloace diverse, nu doar recruti kamikaze fanatici, ci si personal foarte specializat in astfel de actiuni. Adaug un singur lucru: atacul nu ar fi putut fi realizat fara o infiltrare in personalul de securitate a zborurilor si radar."

Venind din partea unui fost sef de stat foarte respectat, afirmatia lui Cossiga, conform careia atacurile din 9/11 au fost o lucrare din interior si ca acesta este un lucru binecunoscut de catre toate agentiile globale de inteligenta, este foarte putin probabil ca va fi publicata de vreun mijloc media, pentru ca, asemeni altor sute de fosti angajati ai Guvernului, Armatei, Fortelor Aeriene, profesori, intelectuali el nu poate fi marginalizat punandu-i-se eticheta de sustinator al Teoriei Conspiratiei."

Sursa traducerii: http://www.depindedenoi.ro/articole/politica/fostul-presedinte-italian-deconspira-atacul-de-la-11-septembrie.html

Aşadar, orb să fii să nu vezi adevărul, prost să mai fii să înghiţi ceea ce mass media oficială îţi bagă pe gât. Aşa că celor care încă mai pun "botul" la povestea oficială , la filmul răsuflat, de proastă calitate, vehiculat la nesfârşit în mass media centrală, le spunem doar atât: "Vă compătimim ... ştim că suferiţi!Păcat (sau bine, depinde cum priveşti) că nu doare mai tare prostia, că acum v-aţi tăvăli în chinuri "... Iar mass mediei, jurnaliştilor le spunem doar atât :"Ne pare rău şi de voi că şi voi suferiţi, că staţi toată ziua cu botul în fundul oculţilor! Pupincuriştilor mici şi bucălaţi ce sunteţi ... hehe, avem impresia că vă cam place. Nu? ... NICI LA PUŞCĂRIE NU E AŞA DE RĂU! .... Voi vă identificaţi cu nişte curve tot timpul, d'alea ifetine de centură! Nasol de voi ... vă înţelegem şi vă compătimim." Dumnezeu să vă ajute să ieşiţi din starea jalnică în care vă aflaţi! Namaste ...

VEDEŢI DOCUMENTARUL, NETRADUS,  AICI 

Accesul la filmul tradus este oferit doar urmăritorilor implicați, activi
(donatorii sau cei care demonstrează că au distribuit, comentat și apreciat conținutul blogului prin diverse locuri în internet)

Cereți și vi se va da ...

7 comentarii:

  1. Destul de interesant insa nu am gasit ceva nou fata de multe alte documetare pe tema asta. Ce-i drept nici nu au ce sa aduca nou din monet ce imaginile spun totul : o miscare miseleasca din interior atat de prost regizata incat mi-e rusine sa recunosc ca multa vreme am crezut in balivernele oficialitatilor americane. Sa inchei cu o gluma : la ce bani invart astia nu si-au permis sa-l angajeze pe Spielberg sa faca un pic mai realista "facatura"?

    RăspundețiȘtergere
  2. Se simt atât de autosuficienţi încât efectiv nu le mai pasă ce credem noi ... au văzut că minciuna cu vasul american atacat de submarinul nemţesc în timpul primului război mondial a ţinut şi au avut războiul ...au văzut că manevra cu Pearl Harbour , frumos orchestrată a ţinut, au văzut că minciuna cu barca Vietnameză care a atacat un vas american a ţinut, au văzut că minciuna cu uciderea lui JFK a ţinut, au văzut că minciuna cu aselenizarea a ţinut, au văzut că minciunile cu războiul rece menţinut atâta timp artificial au ţinut, au văzut că minciuna cu pozele refugiaţilor din "lagărul" din Yugoslavia au ţinut, normal că nu le-a mai păsat să mai păstreze aparenţele în faţa dobitocilor care suntem noi în ochii lor ...

    RăspundețiȘtergere
  3. Si cum vedeti rezolvarea situatiei de fapt?Cred ca majoritatea inca doarme...Cum s-ar putea opri nebunia?Nu-i suficient ca o mana de oameni STIU atat timp cat majoritatii nu ii pasa...si traieste cu speranta ca "lucrurile se rezolva de la sine" si nu-i nevoie sa "faca ceva" in sensul acesta?Sincer...trebuie oare sa ajungem la "point of no reutrn" ...daca nu cumva am ajuns acolo?Se mai poate preveni ceva?Cate guverne ar trebui sa mai alegem...cu tot "cu baloane colorate"?

    RăspundețiȘtergere
  4. http://www.depindedenoi.ro/noi/proiecte/ajuta-lumea-o-strategie-in-7-pasi.html
    Pana una alta , fiecare face ce poate dupa propriile puteri ... Noi, neica nimeni ce suntem am facut un blog si urmarim sa respectam cei 7 pasi de mai sus ... Incet incet cat mai multa lume se va trezi...nu mai sprijiniti sistemul la fel de mult voi cei care sunteti deja treziti ...cautati metode ca incet incet sa va obtineti independenta fata de el, sa nu mai aveti nevoie de protectia lui ...daca acest lucru este imposibil urmariti sa va eliberati spiritual din inchisoarea iluzorie a mintii ... Nu asteptati dupa omenire sa se trezeasca ... treziti-va voi si fiti voi schimbarea pe care vreti sa o vedeti in lume!

    RăspundețiȘtergere
  5. Sunt de acord cu ideea :"omul sfinteste locul" = fii tu schimbarea pe care o vrei in lume.
    In ceea ce priveste sistemul...da,se poate sa iti obtii partial independenta(ma refer strict la economic).
    Ideea este ca majoritatea il sustine(la noi si in lume).Cred ca pana se va ajunge la o "mare comunitate"...vor trece ani buni.Si,din proprie experienta,va spun ca "a fi minoritar...straniu"
    este amuzant,uneori "trist",dar,pe ansamblu, minunat.
    Continui sa intuiesc ca cei care citesc aceste site-uri erau constienti dinainte de 2007.Este adevarat ca s-au mai trezit si altii..dar numeric continuam sa fim putini.
    Site-ul dat imi confirma ca...lumea nu este organizata/este dezorientata...si ca pentru inceput salvarea este strict personala.
    Sincer si din suflet,Lumina.

    RăspundețiȘtergere
  6. Ne-am nascut pe o tabla de sah in care piesele erau asezate de mult, iar majoritatea dintre noi eram sclavi, inconstienti ca suntem sclavi.
    Credem ca in aceasta perioada a inceput trezirea umanitatii si intr-adevar, vor mai dura generatii pana se va misca ceva si la nivel colectiv.
    Miscari de mase au inceput totusi prin lume, prin State (dupa cum se vede si la incepututl acestui film de azi), dar ati vazut cati "zombi sociali" inca exista.
    Da, se pare ca suntem minoritari ... asta e ...
    Multi spera ca 2012 sa aduca o schimbare la nivel de constiinta de masa ... poate vor veni extraterestrii ceva , ca altfel nu prea vedem cum.
    Credeti-ne,ca daca voi va veti salva "personal" cu adevarat, eliverandu-va spiritual, veti fi o schimbare in lume uriasa si ati produce o miscare mai mare decat o turma de oameni orbi care ies in strada sa manifeste.

    RăspundețiȘtergere
  7. Ultima idee o tot spun de vreo 5 ani in diferite limbi ale pamantului.
    Cat despre 2012...dupa cum bine stiti...majoritatea asteapta sa fie salvata si nu sa FIE.

    Imi sunteti dragi pentru ca SUNTETI SI SUNTETI ROMANI ca si mine.Un zimbet de departe(km. vorbind).
    ps.in usa e jale..indiferent de miscarile de care aminteati(nu-s acolo caci mi-am folosit intuitia).

    RăspundețiȘtergere

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...