Ieşirea Din MATRIX: 2012 - Ştiinţă sau Superstiţie?

miercuri, 18 martie 2009

2012 - Ştiinţă sau Superstiţie?

2012 - SCIENCE OR SUPERSTITION (2008)

Iată un documentar care se vrea a fi unul de referinţă în ceea ce priveşte controversatul an 2012 despre care am scris şi noi destul de mult (vezi Categoria 2012). Se vrea doar, însă nu prea reuşeşte ...

Ne-am uitat şi noi cu un mare interes la acest documentar, deoarece în film apar Graham Hancock şi Robert Bauval, despre care am scris în articolul anterior (Oglinda Cerurilor), pe care îi considerăm nişte autorităţi în domeniu, însă sincer, am fost cam dezamăgiţi.

Am trăit cu impresia că nu aflăm nimic nou sau convingător, iar despre ceea ce spune că este ştiinţă este mai mult speculaţie ... apar tot felul de indivizi, care sunt nişte aşa zişi oameni de ştiinţă care-şi dau cu părerea mai mult decât să facă observaţii ştiinţifice.

După ce am primit câteva mesaje din partea unora care ne anunţau despre acest film şi ne cereau subtitrarea şi când am văzut câtă uimire era pe ei că nu s-a tradus încă, dar mai ales după ce am citit pe site-ul almeea articolul lor despre acest film (ei au şi tradus filmul şi le mulţumim) ne-am zis că o să picăm pe spate cel puţin, însă credem mai degrabă că este o chestie mai mult comericală ... Adevăru este că se vinde bine tot ce e legat de 2012 în această perioadă. Cu o copertă bună, cu un trailer penetrant, câteva nume exotice de oameni de ştiinţă virtual necunoscuţi şi pac pac pac (vorba lui Becali) s-a făcut bănuţul.


Deşi i-am făcut reclamă proastă până acum, se merită totuşi văzut, mai ales de cei care nu au idee despre 2012.

Apar şi câteva informaţii noi şi nişte reprezentări grafice de excepţie ce delectează intelectul.

Se explică în detaliu şi care e treaba cu precesiunea echinocţilor, de care am vorbit în articolul anterior cu Oglinda Cerurilor şi se aduce în discuţie şi ideea interesantă, conform căreia soarele nostru ar face parte dintr-un sistem binar, adică ar avea un geamăn şi că în perioadele de maxim de apropiere îşi influenţează reciproc viteza gravitaţională pe orbite şi astfel se influenţează automat şi planetele din Sistemul Solar. În lumea asta a dulaităţii, a relativului se pare că orice are contraparte, protonul are neutronul, nucleu electronul, yin-ul are yang-ul, plusul are minusul, binele are raul, lumina are intunericul, deci nu ne-ar mira ca si soarele sa aiba un opus si ca astfel s-ar explica într-un fel anumite manifestari ale soarelui de maxim si minim.

Nouă la şcoală ni se arată nişte orbite circulare ale planetelor în jurul unui soare fix, ceea ce este cam fals. Deşi ni se spune că şi Soarele se mişcă (şi toate planetele se ţin după el continând mişcările eliptice, deci practic generând vortexuri, nu elipse) şi probabil gravitează în jurul a ceva, care acel ceva se mişcă şi gravitează în jurul a alceva, care poate fi chiar centru galactic şi chiar şi galaxia se mişcă şi totodată gravitează în jurul altor centre de forţă galactice, creându-se astfel nesfârşite vortexuri energetice, vortexuri în vortexuri în vortexuri ... într-un nesfârşit dans cosmic fractal.


Acest aspect este foarte bine explicat în conferinţa despre Teoria Unificării Câmpului a lui Nassim Harameein de la Rogue Valley.

Deşi sunt prezentate multe informaţii interesante în acest film, simţim nevoia să echilibrăm un pic balanţa, despre 2012, cu un articol scris de Pavel Coruţ pe această temă.
Nu suntem de acord cu tot ce spune el şi ne dăm seama că exagereză adesori şi dânsul (mai ales când priveşte întreaga spiritualitate orientală ca un privitivism si când bagă în aceaşi oală toate mişcările spirituale şi asta, probabil din cauza celor de la MISA, cu care este el într-un conflict nerezolvat în interiorul domniei sale, de când această mişcare a încercat să-l atragă de partea ei şi nu-l blamăm, are şi el partea lui de dreptate, dar nu toate mişcările spirituale sunt MISA sau sunt ca MISA domnule Coruţ şi nu e cazul să generalizaţi) . Exagereză şi în ceea ce priveşte Tibetul şi nu credem că este dânsul super expertul capabil să facă judecăţi de valoare în această privinţă. Înţelegem că încercă să echilibreze un pic balanţa celor care au luat-o pe o dungă spirituală pierzând contactul cu pământul, fiind "plutaşi cu barca în drum spre lună", totuşi nu are rost să exagereze. Noi considerăm că există o conştiinţă universală care pătrunde totul şi cuprinde totul şi credm că de la ea vine şi viaţa şi practic ea este viaţă. Poate că suntem nişte mistici primitivi, poate sunteţi dvs. domnule Coruţ un pic limitat în concepţii. Cred că aveţi nevoie de o doză de mescalină ceva, care să vă mai zdruncine fundamentele aşa de bine împământenite ale materialismului spiritual sau a spiritualităţii materialiste de care daţi uneori dovadă.
Deasemnea se pare că domnul Coruţ uită că este posibil ca aceste civilizaţii străvechi e posibil să fi fost influenţate de inteligenţe extraterestre sau chiar să fie descendente ale unor astfel de civilizaţii şi astfel se explică extraordinara cunoaştere astronomică reflectată în construcţiile lor, deci nu e filozofie, totuşi e posibil să aibă dreptate pe alocuri şi îi respectăm acest punct de vedere. În fine, sunt destul de multe lacune în articolul de mai jos, din punctul nostru de vedere, dar cu toate acestea merită menţionat:

"Apocalipsa 2012" este o actiune de razboi psihologic
de Pavel Corut

Globalizarea este un proces progresist, pozitiv si conform cu legile de evolutie ale Umanitatii terrane. În câteva secole, globalizarea va asigura unificarea pasnica a Omenirii, în jurul unui organ deliberativ central, cu rol de parlament mondial si a unui guvern mondial cu activitate de orientare în toate domeniile vietii umane: economie, ecologie, nivel de trai, politici demografice, cultura, stiinta etc. Astfel, pamântenii vor intra într-o era a convietuirii pasnice, a progresului si a civilizarii depline. Deocamdata, globalizarea progresista a facut pasi timizi, prin globalizarea informatiei pe Internet si prin globalizarea sentimentelor pozitive ale tinerei generatii care a depasit vechile limitari rasiale, etnice si statale.

Din nefericire, indivizi rauvoitori si retrograzi, uniti în Oculta globalist-regresiva, intentioneaza sa excluda globalizarea progresista si sa-si impuna propriul imperiu mondial. Oculta globalist-regresiva actioneaza de mai mult timp, însa numai dezvaluirile unor ofiteri de informatii din diverse natiuni, facute în ultimele trei decenii, ne-au permis sa-i cunoastem structura si planurile negative de viitor. Oculta globalist-regresiva uneste câteva zeci de mii de indivizi foarte bogati, care detin deja mai mult de 50% din avutia mondiala si actioneaza cu tenacitate pentru concentrarea în continuare a marilor bogatii ale Lumii în mâinile lor. Ocultii regresivi se situeaza deasupra natiunilor si statelor, impunându-si propriile interese, prin membri si agenti infiltrati în cele mai înalte niveluri de conducere statala si internationala.

Pentru a-si atinge scopurile hegemonice fundamentale, Oculta globalist-regresiva apeleaza frecvent la actiuni de razboi psihologic cu tematica economica, politica, militara sau religioasa. Practic, la ora actuala, Oculta globalist-regresiva întretine un razboi psihologic de nivel mondial, prin mai multe focare situate în diverse zone ale Terrei. Agresiunea psihologica mistica constituie una din componentele principale ale razboiului psihologic mondial. [/i]Liderii Ocultei globalist-regresive conteaza ca, în viitorul lor imperiu, majoritatea populatiei va putea fi dominata si manipulata prin diverse forme de misticism: religii traditionale sau nou înfiintate, superstitii, magie, astrologie etc.[/i] Din aceasta cauza, înca din faza actuala de agresiune psihologica, Oculta globalist-regresiva acorda o atentie deosebita tematicii mistice. Ea încurajeaza si sponsorizeaza discret diverse culte si secte religioase, ea raspândeste cu insistenta magia si astrologia în rândul populatiei tinere, ea actioneaza insistent pentru intoxicarea si manipularea mistica a populatiei pamântene.

Structura agresorilor mistici oculti este completa. Comanditarii acestei agresiuni sunt liderii Ocultei globalist-regresive. Programatorii actiunilor psihologice agresive, cu caracter mistic, provin din rândul unor specialisti de elita în intoxicarea si manipularea mistica: psihologi, neurologi, sociologi, economisti, fosti ofiteri de informatii, lideri religiosi. Câteva zeci de milioane de agenti de intoxicare si manipulare mistica, recrutati din rândul slujitorilor diverselor culte si secte, a jurnalistilor, a proprietarilor de mijloace de comunicare în masa, a unor pseudo-intelectuali si a unor sarlatani mistici, actioneaza deja la nivel mondial, sub conducerea organizatorilor oculti. Ei raspândesc si impun în creierele populatiei-tinta variantele de intoxicare si manipulare mistica elaborate de specialistii organizatori. Tot ei sclavizeaza si programeaza psihic persoane mai sugestionabile, cu ajutorul drogurilor si hipnozei, în scop de a le folosi pentru raspândirea variantelor de intoxicare si manipulare mistica, pe toate caile posibile: Internet, televiziune, presa scrisa, radio, carti si reviste, viu grai. În fine, foarte multe persoane ignorante, dar dornice de afirmare ori de câstig material, se pun în slujba ocultilor regresivi, în calitate de idioti utili. Acestia raspândesc cu tenacitate variantele de intoxicare si manipulare mistica, pe Internet sau prin carti si reviste, ascunzându-si identitatea sub pseudonime. Probabil, stiu sau banuie faptul ca activitatea lor este condamnabila. Înca din anii 70, specialistii occidentali au propus conducerii ONU ca agresiunea psihologica de orice fel, inclusiv mistica, sa fie incriminata la sectiunea crime împotriva Umanitatii.

În ultimul timp, Oculta globalist-regresiva a declansat o noua agresiune psihologica cu tematica mistica, Apocalipsa 2012. Variantele din aceasta actiune de intoxicare, înfricosare si manipulare, elaborate de programatorii oculti-regresivi, au fost puse în circulatie pe diverse cai: Internet, materiale scrise (carti, reviste, articole de ziar), emi siuni de radio si televiziune. Foarte multi oameni din Europa si de pe continentul american au luat cunostinta de variantele de intoxicare, înfricosare si manipulare, iar destui dintre ei au ajuns deja victime ale acestei agresiuni psihologice subtile. Din motive înca necunoscute, Oculta globalist-regresiva a lansat aceasta agresiune numai asupra civilizatiei rationale euro-americane, omitând populatia afro-asiatica. Mai multe false somitati au fost atrase la agresiune, cu scop de a da un caracter aparent stiintific variantelor de intoxicare, înfricosare si manipulare mistica. De asemenea, multi pseudo-intelectuali s-au an grenat în aceasta actiune, ca agenti, roboti sau idioti utili, din dorinta de câstig material ori datorita ignorantei.

Oculta globalist-regresiva urmareste sa atinga urmatoarele scopuri, cu ajutorul agresiunii psihologice Apocalipsa 2012:
  • a. Oculta globalist-regresiva conteaza ca populatia se va îngrozi de evenimentele prezentate în variantele lor de intoxicare-manipulare si se va grabi sa-si afle salvarea în misticism, îngrosând rândurile robotilor mistici deja existenti.
  • b. Oculta globalist-regresiva spera ca evenimentele apocaliptice profetite vor abate atentia majoritatii populatiei tinta de la învatatura, creatie si munca, de la supravegherea vigilenta a avutiilor nationale vizate de ea pentru jefuire si de la alte actiuni oculte condamnabile.
  • c. Apocalipsa 2012 urmareste sa dezvolte asteptarile negative în creierele populatiei-tinta. Aceste sentimente distructive, asteptarile negative, slabesc si îmbolnavesc psihic persoanele mai putin rezistente.
  • d. În fine, ocultii globalist-regresivi urmarsc ca, prin aceasta agresiune psihologica, sa dezvolte naivitatea, credulitatea si ignoranta în populatia-tinta.
Cum combatem aceasta agresiune psihologica cu caracter mistic, lansata de Oculta globalist-regresiva? Simplu, amicii mei. Apelam la informatii stiintifice absolut sigure, la operatiile gândirii corecte si la bunul simt, pentru a destrama toate variantele de intoxicare informativa, înfricosare si manipulare create de programatorii Ocultei globalist-regresive. Începem?


1. Manipulatorii afirma despre civilizatia maiasa urmatoarele variante de dezinformare, înfricosare si manipulare:
  • Pe o piramida maya ar exista urmatoarea inscriptie: Ne vom întâlni în ziua de 22 decembrie 2012. Aceasta ar dovedi ca întreaga populatie maiasa ar fi fost luata de extaterestri, pentru evolutie în alt loc din Univers. În realitate, nici o piramida maiasa nu contine o astfel de inscriptie. Populatia maiasa nu a disparut dupa cucerirea spaniola. Circa 8 milioane de maiasi, din mai multe triburi, traiesc si acum, în Yucatan, Guatemala si Honduras, pastrându-si unele obiceiuri salbatice de dinaintea Conquistei.
  • Celebrul calendar maya s-ar termina brusc, cu data de 22 decembrie 2012. În realitate, calendarul solar maias, mult perfectionat, pentru a respecta cu strictete zilele de sacrificii oferite unui numar foarte mare de zei, nu s-a terminat niciodata, la majoritatea triburilor. În mediul rural de pe platourile Guatemalei, este folosit si acum, de catre batrâni de numiti "preotii calendarului". Calendarul ultimului trib maias liber, Itza, s-a terminat la data de 14 martie 1697, data la care trupe spaniole conduse de Martin de Ursua, guvernatorul Yucatanului, au ocupat capitala tribului, orasul Tayasal.
  • Astronomii maiasi ar fi cunoscut precesia echinoctiilor, în 25.920 de ani, perioada denumita si an cosmic, an ce s-ar încheia în 2012. În realitate, maiasii n-au cunoscut zodiacul si n-au marcat precesia echinoctiilor prin dreptul celor 13 constelatii zodiacale (a 13-a este Ophiucus, însa este ascunsa de astrologi, deoarece le-ar strica toate formulele). Calendarul solar maias nu se preta la astrologie, deoarece era compus din 18 luni de câte 20 de zile, plus o perioada nefasta (uayeb) de 5,25 zile. Calendarul venusian maias, de 260 de zile, închinat zeului Kukulcan, nu avea vreo utilitate practica.
  • Mai multe mituri maiase ar prezice ca, la 22 decembrie 2012, Pamântul va ajunge într-un punct de aliniere cu centrul Galaxiei noastre. În realitate, astronomii maiasi nu cunosteau notiunea de galaxie si nici un mit de-al lor nu vorbeste despre o astfel de aliniere. Din punct de vedere astronomic, putem uni oricând pozitia Terrei cu centrul galactic, însa aceasta „aliniere" nu produce nici un efect asupra vietii umane de pe planeta. În centrul galaxiei, se afla materie nevie arzânda, nicidecum o Constiinta Cosmica compatibila cu creierele pamântenilor (un soi de Dumnezeu astral). Ideea salbatica si neadevarata a Universului viu si constient, compatibil cu creierele pamântenilor, provine din mistica hindusa.
  • În 1952, arheologul Albeito Ruz a descoperit mormântul regelui maias Pacal, pe a carui placa ar fi scrisa profetia ca, în 2012, va fi sfârsitul Lumii (aceasta profetie ar fi fost deslusita de vizionarul Jose Arguelles). În realitate, în 1951, arheologul mexican Albeito Ruz Lhullier efectua restaurarea Templului cu Inscriptii din Palenque. Cu aceasta ocazie, a descoperit ca, la circa 20 de metri adâncime, se afla un mormânt de rege, gardat de sase schelete. Placa de mormânt, grea de cinci tone, era acoperita cu mai multe glife maiase, care au fost descifrate si facute publice, în 1953. Acestea nu contin nici o profetie despre sfârsitul Lumii, în 2012. De altfel, preotii maiasi nu cunosteau notiunea de profetie si nu aveau preocupari în acest sens. Ei erau convinsi ca toate evenimentele se repeta, în cadrul unui ciclu de ani Preotii practicau numai ghicitul unor evenimente apropiate, prin datul în bobi de fasole sau cacao, obicei înca pastrat de batrânii maiasi din Guatemala.
  • Scheletul regelui Pacal ar fi cu 40 de ani mai tânar decât ar indica vârsta înscrisa pe placa de mormânt, ar fi mai înalt decât maiasii normali si ar poseda un nas coroiat, de mari dimensiuni, total neobisnuit pentru specia umana. Aceasta ar indica faptul ca Pacal ar fi fost rapit de extraterestri timp de 40 de ani, perioada în care nu a îmbatrânit. În realitate, din scrierile si desenele maya, rezulta clar ca maiasii obisnuiau sa-si modifice diferite parti din corp, cu scop „estetic". Astfel, ei tuguiau cutia craniana a copiilor prin presare între doua scândurele, determinau copiii sa priveasca crucis prin atârnarea unei bile de ceara de o suvita de par ce le cadea între ochi, îsi coroiau nasul prin îndopara narilor cu diverse materii textile si-si alungeau urechile prin atârnarea unor greutati în lobii strapunsi, obicei întâlnit si la multe triburi africane. Scheletul de la Palenquc nu depaseste înaltimea obisnuita a maiasilor din secolul 7 e.n., când a trait Pacal.
  • Scrierea maiasa Popul Vuh, cu o vechime mare si necunoscuta, ar vorbi despre alte lumi dinaintea celei actuale, lume ce se va termina printr-un potop. În realitate, Popol Vuh sau Cartea obstii (popol-obste, vuh-carte) a fost scrisa dupa ocupatia spaniola din secolul 17 e.n., de un revoltat împotriva „vulturilor albi invadatori" si nu cuprinde nimic din alegatiile facute de manipulatori. A fost tradusa integral si poate fi consultata, pentru verificarea afirmatiilor mele.
  • Conform calendarului maias, a cincea lume s-ar termina în 1987, iar a sasea lume ar începe în 2012. Perioada dintre cele doua lumi, numita apocalipsa sau revelatie, ar servi, conform profetiilor maya, cunoasterii Adevarului. În realitate, asa cum rezulta din scrierile maiase Cartea lui Chilam Balam si Popol Vuh, maiasii credeau ca Lumea va evolua numai în patru ere: a piticilor, a fiintelor dzolob, a poporului maya si a unei armonii de convietuire a tuturor popoarelor, cu înflorirea preferentiala a maiasilor. Aceasta credinta nu s-a confirmat, prin distrugerea civilizatiei maiase de catre spanioli, în secolul 17 e.n. Preotii maiasi nu aveau notiunea de Adevar divin sau suprem. Ei divinizau câteva zeci de zei, în majoritate zoomorfi, carora le aduceau sacrificii umane, pentru îmbunare. Nu asteptau de la ei nici o revelatie, ci numai ploaie, recolte bogate, lipsa de molime etc.
  • Maiasii ar fi considerat ca, la 21 decembrie 2012, Terra va intra definitiv în câmpul radiant al centurii fotonice ce înconjoara constelatia Pleiadelor, constelatie în care s-ar afla centrul galaxiei. În realitate, salbaticii maiasi, aflati în orânduirea sclavagista, nu aveau habar de notiunile foton si centura fotonica, notiuni descoperite abia în secolul trecut. Pleiadele sau Closca cu pui sunt un roi de circa 120 de stele din constelatia Taurus (nu o constelatie distincta!), situat la circa 350 de ani lumina de sistemul nostru solar. Cea mai luminoasa stea a acestui roi stelar este Alciona. Numarul mare de stele care îl alcatuiesc îi dau înfatisarea de centura luminoasa. Cuvântul foton deriva de la grecescul phot care înseamna lumina, iar fotonii sunt cuante de lumina în miscare, cu viteza cunoscuta (300.000 kilometri pe secunda). Lumina, ca orice radiatie electromagnetica, nu are nici o influenta asupra constiintei omenesti si a destinului omului; ea poate, cel mult, perturba superficial unele procese biologice. Nici vorba ca lumina Pleiadelor sa fie Constiinta Cosmica sau Christica sugerata de manipulatori.
  • Maiasii ar fi scris ca, în 2012, vom depasi tehnologia actuala (din 2008), vom depasi cunostintele despre timp si spatiu, vom depasi necesitatea banilor, vom trece rapid prin dimensiunea a patra si vom intra în a cincea dimensiune. Terra si sistemul solar se vor sincroniza cu galaxia si întregul Univers, iar ADN-ul uman va fi perfectionat, capatând 12 spirale în loc de 2. Aceasta varianta de manipulare este atât de gogonata, încât numai retardatii mental o pot crede. În realitate, maiasii nu cunosteau notiunea de tehnologie, nu foloseau nici macar roata si vedeau în archebuzele spaniole trasnete zeiesti. Nici o inscriptie maiasa nu vorbeste despre relatia timp-spatiu. Maiasii nu cunosteau banii, astfel ca „moneda" lor de schimb erau boabele de cacao. Maiasii n-au imaginat macar un Univers cu mai multe dimensiuni. Ei cre deau în universul concret al porumbului din care traiau, porumb din care zeii primordiali Cucumatz si Tepeu ar fi creat primii oameni. Terra si sistemul nostru solar sunt perfect sincronizate cu Universul, înca de la formare. În fine, salbaticii maiasi, cu cunostinte medicale mai mult decât modeste, nu aveau habar de ADN si nici n-au facut vreo profetie în acest sens. Chiar si acum, în timpul modern, cel putin 95% din populatia Lumii nu are habar ce înseamna ADN si cum se perfectioneaza.
Ce concluzii tragem din variantele de manipulare bazate pe pretinse profetii maiase? Maiasii, un popor salbatic, crud si ignorant, n-au profetit nimic pentru viitor, ci si-au vazut de politeismul si zoolatria lor. Obsesia lor pentru masurarea exacta a timpului era determinata de teama lor de a nu supara multitudinea de zei care asteptau sacrificii de sânge aproape în fiecare zi; maiasii trebuiau sa stie exact ziua în care sa faca decapitari, smulgeri de inimi sau aruncari în puturi a celor jertfiti pentru îmbunarea zeilor imaginati de ei.

Cine doreste sa verifice informatiile despre maiasi poate consulta Codexul Dresau, Cartea lui Chilam Balani, Popol Vuh, volumul Relatari despre Yucatan de Fray Diego de Landa, The Rise and Fall of Maya Civilization de John Eric S. Thompson, World of the Maya de Victor W. von Hagen, Maiasii de Horia Matei. Astfel, veti scapa de otrava intoxicarii cu informatii false si de manipularea catre credinte eronate.

2. O alta varianta de manipulare sustine ca. potrivit traditiei kalachakra, la 960 de ani dupa revelarea învataturii secrete din Tibet (din anul 1027), va urma o perioada de 25 de ani de framântari, care va culmina cu sfârsitul timpului. Desigur, suma cifrelor din varianta de manipulare ne da anul 2012. În realitate, kalachakra este de origine hindo-vedica, nu tibetana si reprezinta conceptia vedica ciclica de evolutie a Lumii, conceptie cu o durata mult mai mare decât cei 25.920 de ani ai anului cosmic inventat de mistici. Erele din „roata timpului", imaginate de hindusi, sunt urmatoarele: kritayuga sau vârsta de aur, de 1.728.000 ani, în care domneste zeul justitiei si al datoriei; tretayuga sau vârsta de argint, de 1.295.000 ani, în care virtutile încep sa decada; dvaparayuga sau vârsta de bronz, de 864.000 de ani, era în care oamenii, influentati de zeul jocului de zaruri, Dvapara, devin mincinosi si certareti; kaliyuga sau vârsta de fier, de 432.000 de ani, a început la data de 18 februarie 3102 î.e.n. Simbolizata de zeita neagra Kali, ea este o perioada a rautatii, razboaielor, catastrofelor si suferintei. Dupa cum vedem, „roata timpului" nu confirma apocalipsa din 2012.

În al doilea rând, tibetanii n-au primit prin revelatie nici un fel de secrete divine, nici în 1027, nici ulterior. Ei au fost si au ramas un popor salbatic si incult, asa cum l-ati vazut în filmul american Doi ani în Tibet. Scriitorul german Fritz Rudolf descrie ignoranta, salbaticia, idolatria si coruptia din lamaseriile tibetane, în cartea Vârfuri fara zei. Povestile despre "sacralitatea" Tibetului si a tarâmului „pur" Shambala mai pot pacali doar ignorantii, la secolul trecut, sotii Nicolai si Elena Roerich, mari mistici, au dus guvernului sovietic (lui Lenin) o scrisoare prin care „înteleptii din Shambala" îi felicitau pentru revolutia bolsevica. Prin 1993, scriitorul Ion Tugui a lansat cartea Sapte ani apocaliptici, pe baza "marturiilor" unui pretins vizitator al Shambalei, care-si zicea contele Incapuciato. Nimic din ce au profetit Incapuciato si Tugui nu s-a adeverit. Tibetul nu ascunde nici un fel de secrete divine, ci numai ignoranta si salbaticie.

3. Manipulatorii afirma ca, în 2012, se va sfârsi timpul. În scopul convingerii ignorantilor, ei folosesc si un argument pseudo-stiintific: cresterea frecventei vibratorii a Terrei ar face ca 24 de ore sa însemne, în prezent, numai 16 ore, iar, în 2012, numai zero ore, deci, sfârsitul timpului. În realitate, timpul este o conventie omeneasca folosita pentru a stabili ordinea cronologica a evenimentelor. El se poate masura functie de orice reper dorim. Noi îl masuram functie de doua fenomene astronomice sigure, rotatia Pamântului în jurul axei sale, în 24 de ore (ziua) si miscarea de revolutie a Terrei în jurul Soarelui, în timp de 365,25 zile (un an). Restul unitatilor de timp sunt pur artificiale. Timpul nu se dilata, nu se contracta, nici nu se termina decât daca ne imaginam noi. Îl putem masura de la diverse limite din trecut, traind cu totii deodata, proba ca timpul nu este material si penetrabil. Evreii îl masoara de la „facerea Lumii", eveniment plasat în anul 3700 î.e.n. Crestinii îl masoara de la presupusa data de nastere a lui Jeshua - Isus Hristos. Islamicii îl masoara de la Hegira (16 iulie 620 e.n.), adica, de la fuga profetului Muhamad de la Mecca la Medina. Budistii masoara timpul de la iluminarea lui Budha etc. Toti traim însa deodata, proba ca timpul nu poate fi gaurit cu vortexuri, pentru a circula în trecut sau în viitor, ca în filmele SF americane. În trecut, putem calatori cu retrocognitia, amintirea, imaginatia si informatiile oferite de stiintele care studiaza acest timp (geologia, astrofizica, arheologia etc). În viitor, putem calatori cu imaginatia, premonitia, precognitia si planificari constiente.

În concluzie, în 2012, nu se va sfârsi timpul.

4. Manipulatorii sustin ca, în 2012, numai cei care vor avea o spiritualitate ridicata vor putea pasi în urmatoarea dimensiune, a patra, în era Varsatorului. Desigur, pentru spiritualizare, ei sugereaza credinte si comportari mistice. În realitate, spiritualitatea umana înseamna cunoasterea perfect stiintifica a Lumii în care traim, creatie permanenta de bunuri materiale si de valori spirituale utile oamenilor, o perfecta moralitate în familie, societate si fata de natura. În al doilea rând, noi, pamântenii, am fost creati sa evoluam în spatiul cu trei dimensiuni si asa vom ramâne cât timp va dainui Terra (4,5 miliarde de ani). Universul pluridimensional e o ipoteza de studiu a savantilor si nimic mai mult. În fine, credinta în Dumnezeul Adevarat nu ne obliga sa ne înregimentam în nici o religie închinatoare la zei. Fiti linistiti, în 2012, nu veti pati nimic!

5. Urmatoarea varianta manipulatorie sustine ca, la întâlnirea centurii fotonice din Pleiade, organismele noastre vor suferi transformari radicale, devenind luminoase. În realitate, daca bombardam un organism uman cu fotoni, acesta nu-si schimba compozitia si organizarea. El ramâne asa cum îl stim, adica, format dintr-un trup de materie grosiera, condus de inconstient si constiinta si dintr-un corp invizibil (aura, biopsihocâmp) condus de Hiperconstiinta. Corpul invizibil si hiperconstiinta formeaza împreuna suflul vital nemuritor sau sufletul nemuritor al omului. Deci, nu va speriati nici de aceasta varianta de manipulare! Nemurirea oamenilor normali este asigurata si probata stiintific, mai ales prin studiul cazurilor de moarte clinica si prin regresie hipnotica.

6. Manipulatorii afirma ca inversarea polilor magnetici ai Terrei ne va produce mari tulburari si moarte. În realitate, inversarea polilor magnetici e un fenomen terestru normal, la care oamenii, animalele si vegetalele s-au adaptat ori de câte ori s-a produs. Puteti verifica aceasta situatie, dormind câteva nopti cu capul catre nord, apoi, cu capul catre sud. Nu vi se va întâmpla nimic. Posibila schimbare a polilor magnetici ai Terrei, în urmatoarele decenii, nu va afecta viata omeneasca grav si pentru lung timp.

7. Manipulatorii vor sa va pacaleasca cu imaginea unui Univers limitat viu si constient, cam ca în miturile hinduse. În realitate, Universul e etern, infinit, nelimitat, format din materie vie si nevie. Materia nevie (stele-sori, planete, sateliti etc.) sustine viata vie inferioara (vegetale si animale) si superioara (oamenii si fiintele rationale din alte lumi universale). Numai fiintele superioare poseda ratiune propriu zisa; animalele si vegetalele au rudimente de constiinta si instincte. În centrul galaxiei noastre, arde o stea puternica (Alciona), lipsita de Constiinta Cosmica sau Hristica imaginata de mistici. Nu de acolo primim noi informatiile civilizatoare, ci chiar din atmosfera pamânteana. Da, o Hiperconstiinta divina ne inspira, ne ajuta si ne ocroteste mereu chiar din atmosfera planetei noastre. Nu stim mai mult despre aceasta Hiperconstiinta. Stim doar ca ne asigura evolutia, prin perfectionarea cunoasterii stiintifice si a creatiei umane, precum si prin impunerea unei comportari morale foarte severe.

În concluzie, în anul 2012, nu se va întâmpla nimic deosebit pe Terra. Pamântenii îsi vor vedea linistiti de problemele lor iar manipulatorii oculti regresivi vor încasa un esec cu actiunea lor agresiv-psihologica numita Apocalipsa 2012. Pastrati aceasta carte, pentru a va aminti, în ziua de 22 decembrie 2012, ca v-am spus adevarul! La fel am procedat în 1993, când Ion Tugui speriase lumea cu Sapte ani apocaliptici. Am demontat „profetia" lui în romanul Balada Lupului Alb, roman pe care îl puteti citi comparativ cu cartea lui Ion Tugui, pentru a va lamuri pe deplin."
- un articol preluat de pe siteul drumulinvingatorilor.ro

VEDEŢI DOCUMENTARUL AICI:
2012 - Stiinta sau superstitie?




17 comentarii:

  1. Toate bune si frumoase, dar e prea incarcat blogul. Nu mi-l ruleaza calculatorul de 1200 MHz. Fa-l ceva mai simplu.
    Costel

    RăspundețiȘtergere
  2. Urmaresc de ceva timp blogul acesta,mai exact din luna noiembrie.Mi se pare o idee extraordinara sa aduni o asemenea informatie la un loc.Cred ca am vazut cam jumatate din documentarele expuse aici.Fara a incerca sa critic blogul pot sa spun ca unele documentare sunt destul de slabe si derutante ,mai ales pentru cineva care nu cunoaste subiectul,unul din exemple ar fi documentarul in cauza(2012 - SCIENCE OR SUPERSTITION).

    RăspundețiȘtergere
  3. Bine ar fi să dai şi nişte exemple de alte documentare derutante, slabe şi să discutăm pe marginea lor.
    Subiectul în sine 2012 este destul de derutant oricum am da-o.
    Să spunem că noi ne-am propus să venim cu alternative comparativ cu ceea ce există în mass media principală şi uneori, nu am ales cele mai bune documentare şi subiecte. Dorim ca încet încet, toată lumea să-şi formeze un discernământ, să fie cât mai bine informat cu toate teoriile posibile.

    RăspundețiȘtergere
  4. In ceea ce priveste incarcatul blogului poate sa fie si de la browserul care-l folosesti. Incearca Mozila Firefox.

    RăspundețiȘtergere
  5. Exact din acelasi motiv am urmarit si eu filmul: aparitia lui Graham Hancock si a lui Robert Bauval. Conculzia lor ar fi ca 2012 ar putea simboliza o trezire a constiintei umane, prin experienta directa a lumii spirituale.
    Iar punctul pe "i" il pune Major Jenkins, notoritate in domeniu, care demonstreaza natura psihedelica a samanismului mayas!
    Altfel spus: psychedelics are the key! Este exact ceea ce vrea sa spuna Hancock prin experienta directa.

    RăspundețiȘtergere
  6. Articolul dlui Corut e interesant, ma gandeam si eu ca in spatele tuturor acestor "ultime descoperiri" poate fi o intentie ascunsa. Pt ca ganditi-va putin, cum e posibil ca abia in ultimul an sa inceapa toti vorbeasca despre ceva, din cate vad, era prezis de mii de ani. De ce nu a zic cineva atunci? In fine...iar filme ca Zeigiest & Copmany...hai sa fim seriosi, secretele sunt secrete, ele nu ajung printr-un accident in mainile muritorilor de rand. Totul e f bine controlat, nimic nu iese la iveala accidental. Eu cred k aceste "secrete" sunt destainuite in mod voit oamenilor. Intrebarea e cu ce scop? Si acum dupa ce am citit articolu ldlui Corut incep sa imi raspuns la intrebare. E posibil ca pe skeletul unui adevar cat de cat cunoscut, pot sa ii zic chiar truism, acela ca exista cercuri financiare care controleaza lumea, ei sa otraveasca mintea oamenilor cu ideea ca religia este in fapt un sir de acte pagane si ofera solutii mistice. Si interesant ca partea de combatere a religiei apare in treacat la inceputul filmul ca si cand ar fi ceva asa, o vorba zisa in treacat, facand recerea catre marele secret, jugul financiar sub care se afla umanitatea, care repet e un truism, de cand lume si pamantul se stie asta: De pe timpul egiptenilor cand exista sclavagia
    si pana azi. Azi nu s-a skimbat nimic, doar ca sclavii nu se mai cheama sclavi, se cheama angajati si muncesc pentru proprietarii lor, bancile.

    RăspundețiȘtergere
  7. Si inca ceva..in articolul dlui Corut..sunt destul de obosit sa stau sa-l inteleg pe deplin acum, dar mi-a sarit in ochi, o data ca steaua Alciona e face parte din constelatia Taurus( din centura fotonica) si ca apoi acceeasi stea Alciona e in centru galaxiei noastre..Calea Lactee.

    Cum puteti explica aceste paragrafe contradictorii? E vb de 2 stele cu acelasi nume sau pur si simplu e un neadevar?

    RăspundețiȘtergere
  8. Psihedelicele te ajuta sa arunci o privire dincolo, nu sunt solutia completa, ultima. Solutia reala este in tine, este sinele, fara sa depinzi de nici o planta sau chimicala.

    RăspundețiȘtergere
  9. Legat de Alciona, nu stim raspunsul.
    În ceea ce priveşte faptul că totul este controlat nici asta nu mai credem. Internetul nu este complet controlat. Este bulversant, plin de informatii contradictorii, dar suntem convinsi ca razbat foarte multe adevaruri si pentru cei care au urechi de auzit si ochi sa vada vor percepe adevarul. Mai greu este sa-ti formezi un discernamant.

    RăspundețiȘtergere
  10. Eu cred ca la ora actuala ne lipseste un sistem "filozofic" fiabil,aici ma refer la un sistem care sa nu fie in contradictie cu ceea ce se cunoaste si cu ceea ce nu se poate explica conform teoriilor existente.Nu ma refer la adevarul absolut ci doar la ceva care sa ne explice universul observabil(cel putin).Mergand pe ideea asta nu cred ca ar fi o solutie sa adoptam nici un sistem cosmogonig al unei civilizatii mai vechi sau mai noi tinand cont ca nici ei nu au rezolvat problema.Acum mergand la timpul ciclic,care ni se prezinta in film ca fiind destul de comun in antichitate,trebuie sa ne gandim si la modul lor de gandire din acele vremuri.Se stie de multe schimbari climatice,de evenimente geologice sau de alta natura,locale sau pe arii mai extinse,care s-au petrecut destul de recent in istoria Pamantului(cutremure,vulcani,meteoriti-in cazul unui impact putea fi perceput in multe feluri,inundatii,glaciatiune,etc).Daca stam sa ne gandim la fregventa lor,care de cele mai multe ori se petreceau la intervale suficient de mari incat sa intre in mitologie si la impactul lor asupra unei regiuni,putem sa ajungem la concluzia ca o civilizatie mai inapoiata tehnologic,fara posibilitati de explorare a lumi(micro si macro) asociau aceste evenimente cu evenimente de pe bolta cereasca sau mai bine spus le incarcau cu un pachet spiritual.Nu vreau sa fiu obtuz in acest rationament,daca stau sa ma gandesc bine si vizita unor fiinte extraterestre sau din alta lume (dimensiune) ar fi plauzibila , aceasta lasand unele informatii inaintasilor nostri sau chiar folosind Pamantul ca pe un fel de experiment sau gradina zoologica sau ceva de genu dar ideea asta parca nu-mi convine cel putin nu am suficient de multe dovezi pentru a accepta ideea.Stau sa ma gandesc ce o sa fie pentru Romania in 2012 tinand cand de creditul negociat de ilustri nostri lideri, poate asociem si aceasta situatie cu ceva previziuni din ceva calendare in loc sa luam atitudine si sa ne creem noi viitorul.

    RăspundețiȘtergere
  11. Din 2006 am inceput sa vad documentarul illuminati apoi am inceput sa citesc o multime de carti despre masonerie apoi am continuat cu multe documentare....am ajuns anul trecut sa dau peste blogul tau care e plin de filme documentare si informatii....ideea este ca am parcurs un drum destul de lung plin de informatii care vin de la oameni diferiti din zone diferite ale globului...am dat peste tot felul de filme care se contrazic cu altele de la geneza pina azi la incalzirea globala la bani la NWO si altele ....mi-am corectat mereu putin cite putin concluziile de le un film la altul si am ajuns sa inteleg ca adevarul are o multime de fete cum zicea Osho adica un adevar este adevar doar dintr0un anumit unghi pt. ca vazut din alt unghi sa fie fals...sincer dupa ce ani de zile m-am suparat pe toata nedreptatea si oceanul de miciuni in care traim am ajuns sa inteleg ca pina la urma aceste miciuni si acest rau este necesar pentru a evolua ....nu putem sa invatam doar din carti mai trebuie sa ne si lovim real de praguri...Azi vad tot felul de alte documentare dar am grija sa nu cred prea mult in ceea ce se spune ..adica pun mereu la indoiala ce vad si ce citesc...asta nu inseamna ca ma opun sa cred ca ar fi posibil ceea ce vad.
    Dupa atita informatie care nu e altceva decit ani de studiu din viata unor persoane amestecate cu propaganda am ajuns la o concluzie.
    Cu siguranta unele familii au cistigat in timp pozitii foarte puternice iar dupa ce s-au instalat pe ele au inceput o munca mai grea adica sa isi pasreze pozitia pentru tot restul vietii si mai mult sa o mosteneasca progeniturile lor ...Aceste persoane sau familii sint atit de imbatate de putere si de pastrarea ei incat recurg la lucruri care depasesc orice ...Cred cu tarie totusi ca sistemul creat de ei nu este perfect si ca anumite lucruri scapa ...de exemplu pe timpul lui Ceausescu nu se vorbea despre anumite lucruri pt ca iti era pus pumnul in gura iar azi poti vorbi linistit pentru ca chiar daca spui un adevar se vor gasi multi altii sa vina cu adevarul lor adica cu vreo alte sute de adevaruri si tu omul de rand stai acum ca prostu si te scarpini in cap si te gindesti care dracu e adevarul.
    Aici trebuie sa intervina intuitia si sa incepi sa vezi cu un alt simt ce se intampla de fapt.
    Un lucru interesant se intampla cind cineva iti arata o multime de simboluri zicindu-ti ca uite dupa astea se ascunde satana si raul absolut etc apoi vezi oameni ca Nasser in teoria unificarii care iti spun despre geometri sacra ...adica nu-s ce semn are de fapt un cu totul alt inteles de cit spune spre exemplu Jordan Maxwell pe care il cred cind spune ca a cercetattimp de 30 de ani ocultismul ....deci care e adevarul ..unde e ...exact cum spunea autorul blogului adevarul absolut nu exista sau daca exista el este de fapt realitatea care ne incojoara si intreg universul ...
    Dintre toate lucrurile pe care le-am vazut pina acum mi se pare foarte interesanta teoriile lui Nasser cu fractalul si altele.
    Nu stiu daca vreodata vom ajunge in imparatia aia a lui dumnezeu pentru ca universul asta e format din dualitati deci nu prea poate exista rau fara bine si invers ....daca e numai bine s-ar putea sa nu iti mai dai seama ce este lipsind raul...Am obosit rau in ultimii ani cu filozofia asa cam am ajuns si tolerant pina la dumnezeu am ajuns sa inteleg si ce zice osho si ECKHART TOLLE am ajuns sa inteleg la ce se referea si Isus sau Budha atunci cind spuneau ca imparatia e in tine vazindu-l pe Nasser...Am ajuns intr-un punct in care cred ca daca mai continui inebunesc...toti au drepatate si niciunul nu are ....ce e bun de fapt e rau sau ce e rau de fapt nu e prea bun ...albul e negru si invers depinde de unde le vezi ...Acum ma uit la urmatoarea petitie cu Insula lui jekill si fara sa mai citesc sau sa vad stiu despre ce e vorba pt ca v-am spus ca am tot vezut multe adica despre cite un subiect mai multe filme si carti ...si ma intreb la ce o sa ajute sa semnam petitia ? fara a ma intelege gresit ...eu o voi semna as fi primul care as semna-o dar cu \rfid cu cip cu pasapoartele cum ramine ca vad ca ei adica aia rozalii cum le spune Badea isi vad de treaba lor si nu dau doi bani pe noi ...vrem nu vrem ia cipul neamule adica sclavule.
    Stiu imi veti spune ca trebuie sa luptam sa nu renuntam niciodata sau poate sa acceptam cum spune ECKHART TOLLE ..sa acceptam si sa renuntam si sa traim azi ....Credeti-ma ca inteleg bine si ce spune unul si altul dar oricum am inebunit.

    RăspundețiȘtergere
  12. Bine ai venit în echipa nebunilor Ionuţ! Noi facem ceea ce facem în primul rând pentru sufletul nostru care simte să dea şi să dea şi să dea. Ca o floare în mijlocul pădurii. Ea oferă parfumul ei indiferent că e cineva acolo care să o miroasă sau nu. Noi facem ceea ce facem pentru sufletul şi conştiinţa noastră, să ne simţim mai împăcaţi că am făcut ceva. Cât de puţin. Semnaţi petiţia pentru sufletul vostru, măcar nu veţi regreta că nu aţi făcut-o, indiferent de rezultatul ei. Dar şi dacă va avea rezulltat. poate undeva acolo sus se contorizează toate intenţiile şi gesturile noastre. poate subtil, energetic se face o diferenţă.

    RăspundețiȘtergere
  13. Din fire sint cam pesimist si fac eforturi sa nu sperii prea mult lumea din jur pentru ca zic eu ca nu ar fi asa bine.Teoria agendei illuminati este de un pesimism fara margini ....este un cosmar...este cel mai bun film de groaza de care am putea sa ne speriem cel mai bine dupa ce am vazut atitea altele prin simplul fapt ca e despre noi si se pare ca se intampla chiar acum.
    Ce poate fi mai pervers decit cu fiecare bucatica de mancare sa iti distrugi organismul incet incet ca intr-un film sadic ...sau sa ai imaginea intregului tablou si sa iti dai seama cum toate rezboaiele au fost niste inscenari si eroii din ele au murit cu glorie pentru cresterea si consolidarea puterii unor indivizi???Azi privesc filmele istorice altfel decit ieri ...recent am vazut un film artistic cu Vietnamul si in timpul filmului ma gindeam la faptul ca in timp ce nenorocitii aia se macelareau acolo in SUA citiva indivizi planuiau cum sa traga de timp cu acest razboi sa tina foarte mult si fara un rezultat apoi sa recunosca , ca motivul razboiului a fost o greseala.
    Tin minte ca prin 2001 pe vremea evenimentelor de la WTC nu cunosteam prea multe si am crezut ca ar fi fost adevarat faptul ca au intrat in turnuri niste arabi...desi mi se parea uluitor de incredibil cum dracu o superputere ca SUA ar putea sa cada prada unui astfel de atentat...mai tarziu am inceput sa inteleg si sa para mult mai logic ce s-a intamplat de fapt...Citeodata incerc sa imi imaginez cum niste indivizi stau la o masa si pun la cale atentatul in cele mai mici detalii si ma cutremur ...Mi-am imaginat pina si momentul in care probabil de pe un submarin sau din cine stie ce buncar niste indivizi armau o racheta cu raza medie de actiune sa intre in Pentagon.etc...Strigator la cer e ca atunci cind incepi sa anchetezi acest fapt iti dai seama ca planul lor este facut ori foarte prost ca se vede de la o poshta ori ne cred extraordinar de prosti...apoi cu o impertinentza si o nesimtire greu de imaginat ne rad in fatza pe la Tv...Asta e lumea in care traim???
    Am incercat sa inteleg cum functioneaza piramida acestor societati si mi-am imaginat oameni la un anumit nivel care lucreaza pt. altii de mai sus care stiu ceva dar nu esentialul apoi aia lucreza pt unii de mai sus care nu stiu nici ei esentialul si iar pt. unii de mai de sus care nici aia nu stiu exact ce se intampla pina cind ajungi la un mic mic grup de citiva indivizi care mostenesc de sute de ani niste cunostinte si ii manipuleaza pe toti ...De fapt daca te uiti mai bine te ingrozesti mai mult cind vezi ca ne batem intre noi ...ne omoram intre noi si nu facem altceva decit sintem platiti cu mic cu mare sa ducem noi insine planul lor la sfarsit ...e incredibil !!!!!!!!!
    De la gorilele fara minte din politie care ca niste buldogi duc la indeplinire ordinele pina la oameni destepti care sub ispita banilor nu vad faptul ca azi se vor simti foarte bine dar maine nu vor intelege cum dracu de au pierdut asa mult ca Mitall un alt prost manipulat de niste smecheri...oare chiar asa sa fie ???
    Daca planul este atit de bine pus la punct pare ca nici prin gand nu trebuie sa ne treaca , ca vom scapa.
    multe lucruri sint incredibile...parca vad cum eram cu totii voiosi ca am scapat de Ceausescu si de fapt am dat de mama dracului ...se pare ca acest comunism ar fi fost ultimele redute in fatza NWO.Am luptat ca prostii degeaba ...Apare mereu intrebarea cum de il rabda pe dumnezeu inima sa vada asa ceva ...de ce nu curma acum minciuna asta perversa in care ne scaldam?Unii spun ca Isus e un mit ( vezi Zeigeist) o inventie o manipulare a celor care au creat biserica si religia...Pina la o varsta ma gindeam la Isus cum o sa vina el ca un superman cu fulgere si trasnete de o sa raminem prosti apoi in timp parca nu mai credeam in scenariul asta ...Am vazut prea multe documentare care ca si agenda asta spusa aici de catrea FYM te fac sa mori de frica undeva in tine si sa iti dai seama ca nu mai e nimic de facut ca e degeaba si incerc sa gasesc solutia ...dar pare ca nu tine de ceva conventional adica de apune mana pe arma sa luptam ca cica nu asta ar fi bine ca nu am fi decit tot la fel ca ei...Cum ar spune ironic Badea ca ne vom duce cu flori si cu pace in suflet fix in gura lupului sa ne secere ...vom lupta cu bunatate si cu dragoste in suflet in fata unora cu bombardiere B2 sau a unora care iti iau casa si te arunca in strada ca nu ai platit...Se poate asa???Daca universul asta se bazeaza pe actiune si reactiune ar insemna ca oricine face un rau cit de mic va primi inapoi bumerangul fix in gura cind lumea ii va fi mai draga ...Smecherii astia cum de nu il primesc odata ...sau poate il primesc si se lupta mereu cu altele pentru ca stiu cum functioneaza dumnezeu???
    De ce oare acum la 8 dimineata ma gindesc la astea?

    RăspundețiȘtergere
  14. Nu credem ca Dumnezeu are treaba cu cosmarul nostru. Din perspectiva lui tot ceea ce este manifestat este un vis. Ce conteaza ca este un vis frumos sau un cosmar, in esenta este un vis.
    Ne-a dat liberul arbitru si terenul de joaca. Ne jucam jocul uitarii de sine in lumea formelor. El stie ca oricum nu putem pati nimic, ca este doar un joc al mintii, o lume virtuala gen Matrix si nu ai cum sa mori, deoarece esti parte din el. Asa ca nu-si face griji. De ce si-ar face? Poate chiar se distreaza de ignoranta noastra de oi bete la pascut. Cine stie?
    Noi avem puterea ca omenire sa facem din acest vis un rai sau un iad. Unii o tin mortis sa-l faca iad. Saracii de ei ... Ce lume au in ei ...cat de seci sunt, cat de lipsiti de iubire, cat de nefericiti, in esenta ... Si vor sa-i faca pe toti cei din jurul lor nefericiti, deoarece ei nu cred in fericire. Sunt dictatorii nefericirii ... Si sunt niste oameni bolnavi. In esenta bolnavi de ego ... de identificarea cu sinele fals, de care suferim si noi ... este o boala contagioasa. Atata noi cat si ei, ar fi bine sa reusim sa rupem identificarea cu eul fals, cu acest complex minte-corp, cu masina si daca nu vom mai reactiona la lumea fenomenelor senzationale (producatoare de senzatii placute, neplacute si neutre) cu atata identificare, avem o sansa sa ne vindecam si sa descoperim adevarata fericire fara opus, de care ne vorbeste Tolle sau Nirvana de care vorbeste Buddha, sau starea de indumnezeire de care vorbeste Iisus sau de eliberare spirituala de care ne vorbesc toti maestrii spirituali ai acestei lumi.
    Exista niste legi ale manifestarii universale, niste legi prin care aceasta lume functioneaza si se pare ca legea bumerangului este un din ele. Eu cred ca intr-un fel sau altul li se intoarce clipa de clipa cel putin ca stare de spirit launtrica ... ei sunt deja intr-un iad. Si asta va chema mai devreme sau mai tarziu situatii de viata nashpa, poate nu acum in viata asta, dar poate in urmatoarea vor fi ei victimele si noi calaii ... jocul formelor! La nesfarsit ...

    RăspundețiȘtergere
  15. Psihedelicele reprezinta pe departe cel mai puternic, cel mai direct si cel mai revelator mijloc de redescoperire a naturii noastre divine. O singura experienta psihedelica de cateva minute este suficienta! Nici vorba de dependenta!
    Acesta este rolul plantelor halucinogenelor in natura!

    RăspundețiȘtergere
  16. De acord cu tine Azahuasca, dar din cate stim noi, psihedelicele sunt bune la inceput de drum deoarece ofera starile de constiinta de care vorbesti, dar permanentizarea acestor stari de constiinta presupune o cale spirituala in sine. Cel putin asa am inteles din ce am mai citit si noi si ni se pare logic.
    Psihedelicele sunt o forma de initiere si nu ne referim la dependenta in sensul ca devi dependent de ele, ca de un drog si nu te mai poti lasa, ma refer la faptul ca eliberarea spirituala reala si permanenta nu depinde de folosirea nici unei plante. Atata timp cat starea de constiinta universala este indusa de ceva, atunci libertatea ta este doar partiala ... inca depinzi de ceva sa intrii in acea stare.

    RăspundețiȘtergere
  17. la intrebarea: "Cum combatem aceasta agresiune psihologica cu caracter mistic, lansata de Oculta globalist-regresiva?" trebuia sa spui ca ar trebui nu sa apelam la stiinta ci sa ne legam de Providenta Divina caci doar atunci pacea ne invadeaza

    RăspundețiȘtergere

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...