Ieşirea Din MATRIX: GREGG BRADEN - Trezirea La Punctul Zero - O Iniţiere Colectivă (11.01.2009)

duminică, 11 ianuarie 2009

GREGG BRADEN - Trezirea La Punctul Zero - O Iniţiere Colectivă (11.01.2009)

AWAKENING TO ZERO POINT (1996)

Putem spune ca autorul acestui documentar, Gregg Braden, este unul dintre primii care au vorbit de 2012 şi de corelaţiile acestui eveniment cosmic cu ştiinta si spiritualitatea (nu ma refer aici la religii, dimpotriva, religia rareori are de a face cu spiritualitatea) şi pe drept cuvânt, poate fi considerat un pionier, un deschizator de minţi şi de drumuri.

Deşi acest video a apărut în 1996, paradoxal, poate fi considerat cu mult mai elaborat şi mai argumentat decât majoritatea apărute de atunci încoace şi nu sunt puţine. Majoritatea teoriilor şi filozofiilor serioase, legate de 2012 au pornit de la acest exceptional vizionar.

Efortul sau de a aduce la lumina aceste informatii este cu atat mai mult de apreciat cu cat perioada in care a fost scrisa cartea (înainte de 1996 - abia aparuse windows 95 şi pentium I), accesul la internet era mult mai redus, cantitatea de informatii accesibila era infinit mai mica decât acum si cu toate astea complexitatea muncii sale, corelatiile si implicatiile acestora, referirea la diversele tradiţii şi culturi spirituale, este coplesitoare.


Binenţeles, viitorul descris de el era la vremea aceea era încă nescris, era posibil şi unele aspecte sunt încă posibile. Profeţiile sale sunt făcute nu neapărat prin prisma clarvăzătorului, a celui care are deschis cel de-al treilea ochi, ci prin prisma omului care deduce anumite lucruri folosindu-şi adeseori şi intuiţia, din cantitatea de date existentă la acea dată, cursul, logica, direcţia către care se îndreaptă lumea. Dacă arunci o piatră nu trebuie să fi clarvăzător să vezi cam unde ar putea să pice şi cam ce efect ar putea să urmeze. Unele "bombe" se auzeau şuierând de mult. Unele au picat şi au explodat, altele doar au fâsâit, unele sunt "pe vine", cum s-ar spune, altele sunt potenţial active.

Am găsit şi un articol frumos, despre acest documentar pe blogul rEvoluţia Interioară:

"În momentele cheie ale istoriei omenirii, ni s-a oferit o înţelepciune care a dat forţă amintirilor noastre legate de cele mai mari potenţiale pe care le avem. Momentul de faţă – de trecere de la o era la alta – este unul dintre acestea.

Tradiţiile vechi ne amintesc că noi trăim într-un ciclul de schimbări care a început cu aproape 200.000 de ani în urmă. Fiecare ciclu a însemnat o trecere de la o era la alta. Acum, voi faceţi parte din aceasta schimbare.

În această perioadă în care se trece dincolo de religii, de ştiinţă şi tradiţii mistice, trăim experienţa unei modificări dramatice a planetei Pământ, care se manifestă ca modificări în tiparele noastre de somn, în sistemul imunitar, în cadrul relaţiilor personale şi a modului de a percepere a timpului.
Voi sunteţi atât deschizători de drum, cât şi cei care ajutaţi la această schimbare, împingând limitele experienţei umane spre un loc în care nu a mai fost nimeni, niciodată. Pe plan individual, trăim fiecare zi ca pe o oportunitate de a ne afirma viaţa. Împreună, noi dăm naştere unei noi înţelepciuni, pe măsură ce procesul înaintează. Vă invit să explorăm această înţelepciune prin Trezirea la Punctul Zero: o iniţiere colectivă.

Hieroglife misterioase apar în lanuri.
Rotaţia Pământului încetineşte.
Căderi record de zăpadă şi ploi.
O scădere rapidă a câmpurilor magnetice ale Pământului.
Boli noi care sunt imune la vaccinurile moderne.
Vindecări miraculoase, făcute cu „tehnici interne”.
O intensificare a activităţii seismice, la nivel global.
Extreme record de temperatură.
Noi tipare de ADN, care duc la vindecare, sunt găsite în celulele multor oameni de pe glob.

FIECARE DINTRE ACESTE FENOMENE APARE ACUM. TOATE SUNT LEGATE ÎNTRE ELE. FIECARE ESTE UN MOD DE EXPRIMARE A UNUI LUCRU CE ARE O SEMNIFICAŢIE MULT MAI IMPORTANTĂ."
- articol preluat de pe blogul rEvolutia Interioară

Vezi aici documentarul tradus:


ACEST FILM ESTE OPEN SOURCE.

6 comentarii:

  1. Da, foarte interesant cum l-am vazut pe Gregg Braden in alte documentare trecator in care erau si secvente din aceasta prezentare si simteam ca doream sa aflu mai multe despre ceea ce gindeste si uite cum au avoluat lucrurile, am atras ceea ce simteam cu toate ca nu gindeam (nu eram focalizat) asupra acestui lucru - si a aparut aceasta prezentre.
    Ceea ce spunea el in 1996 intr-un timp in care internetul se nastea este extraordinar, in acesta prezentare sint concentrati ani si ani de munca laborioasa ceea ce acum este la virful degetelor noastre printr-o simpla cautare pe orice motor de cautare pe internet pentru aceia ce sint constienti de faptul ca pot alege si mai mult se poate alege constient iar acestia sint cei care cauta aceste informatii care vin ca un magnet in intimpinarea acestora.
    Toate documentarele asa spus "spirituale" ca de exemplu Bruce Lipton - The New Biology, The Law Of Attraction, The Moses Code, What The Bleep Do we Know, Contact Has Begun, David Sereda - The Evidence Of Nasa UFO si mule altele - toate se rotesc in jurul acestei prezentari, iar ca "big picture" spun acelasi mesaj.
    Acesta prezentare este o placere sa fie parcursa, iar impartirea fiind pe parti a cite 10 min este pe placul meu pt ca este mai usor de asimilat informatia pt mine in pasi mici pe mai multe zile.

    Iti Multumesc pt munca depusa pt a aduce aceste informatii si iti recunoscator.

    RăspundețiȘtergere
  2. De acord cu tine ... Multumim pentru comentariu si aprecieri.

    RăspundețiȘtergere
  3. Salutare la toată lumea!
    Aş vrea în primul rând să felicit creatorul blogului şi tuturor care participă cu ajutor direct şi comentarii şi acelora cu ajutor indirect doar prin citirea informaţiilor fără a lăsa comentarii. Împreună cu câţiva prieteni studiem de ceva timp ceea ce se cheamă free energy. În timp chiar am creat împreună un mic grup de cercetare şi aplicare a diferitelor aparate care pot fi create. De studiat am studiat o arie destul de largă de invenţii începând de la invenţiile lui Tesla, tot felul de motoare cu apă(mai degrabă oxihidrogen), aer şi diverse alte tehnologii pe magneţi, radionică şi inclusiv energie verde cum se numeşte acum energia eoliană şi cea solară. Ne-am axat însă pe descoperile lui Victor Schauberger care sunt extraordinare pentru cine a studiat şi stie despre ce vorbesc.
    De curand am reusit realizarea unui site cu tematica free energy. Acesta este www.energielibera.net
    Va invit pe cei doritori sa colaboram la aducerea cat mai multor informatii pentru a fi cunoscute de cat mai multi oameni si la realizarea unor eventuale proiecte. Puteti scrie pe adresa de contact a site-ului.
    Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  4. sal.mi-am dat seama in seara asta ca desi,in fiecare zi cand deschid calculatorul, prima data intru pe iesirea din matrix,niciodata nu m-am gandit pana acum sa multumesc celor ce se ocupa atat de blog cat si de site.vreau sa stiti ca sunteti apreciati la max. de o multime de oameni pt simplu fapt ca acest blog este o sursa de informare libera, critica,si cel mai important,in actualitate cu constiinta noua.mi se pare extraordinara experienta prin care trecem,desi cel putin pentru mine este in acelasi timp grea datorita nivelului de depresie prin care trec.tot la voi pe blog am vazut ca aceste depresii sunt normale si ca sunt cam ultimele stadii sau leveluri inainte de renasterea propriu-zisa.pe aceasta cale as vrea sa va rog daca mai gasiti ceva materiale despre acest subiect,pt ca stiu ca mai sunt si altii ca mine si sigur am beneficia de pe urma acestor informatii.Dumnezeu sa va ajute

    RăspundețiȘtergere
  5. Multumim pentru aprecieri!
    Ce materiale ai vazut pana acum ca sa stim ce anume sa iti recomandam?
    Te imbratisam!
    Cu drag,
    Echipa FYMaaa

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu cred nimic despre cosmos, aselenizari, sateliti spatiali si alte minciuni. Liniile Van Allen nu au fost depasite pentru ca nu se poate. Nu stim ce este dincolo de centuri, restul sunt gogosi.

    RăspundețiȘtergere

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...