joi, 30 octombrie 2008

Secretele Dispărute Ale Lui Nikola Tesla (30.10.2008)

PHENOMENON 
- THE LOST ARCHIVES -
Lost Lighting: The Missing Secrets of Nikola Tesla
FENOMEN - ARHIVELE PIERDUTE
Iluminarea Pierdută: Secretele Dispărute Ale lui Nikola Tesla

Nikola Tesla a fost un binecunoscut inventator sârbo - american, fizician, inginer mecanic şi electric. El este cel mai bine cunoscut pentru munca sa revoluţionară şi prin numeroasele sale contribuţii în domeniul electricităţii şi al magnetismului la sfârştul secolului 19 şi la începutul secolului 20. O mare parte din invenţiile sale sunt foarte cunoscute în civilizaţia modernă oriunde este folosită electricitatea. Pe lângă descoperirile sale despre electromagnetism şi inginerie, Tesla este considerat un pionier în domeniile roboticii, balisticii, ştiinţa calculatoarelor, fizicii nucleare şi fizicii teoretice. Tesla considera cercetarea diferitelor întrebări ridicate de către ştiinţă drept cea mai nobilă metodă de îmbunătăţire a condiţiei umane cu ajutorul principiilor ştiinţei şi progresului industrial şi una care să fie compatibilă cu natura.
Însă multe dintre invenţiile sale ar fi putut schimba soarta omenirii în sensul eliberării noastre de monopolul companiilor energetice. Acest lucru nu putea fi acceptat de cei care deţin puterea în această lume şi cred că ăsta a fost motivul principal al denigrării numelui său.
Unii încă se mai străduiesc să pună în aplicare invenţiile sale ...

Într-un articol preluat de pe Yoghinii MISA Blog se spun următoarele

"Tesla reloaded - Energia electrica transmisa prin aer

Am putea scapa de cabluri si baterii
Transmiterea energiei prin aer, posibila

Cercetatorii de la Massachusetts Institute of Technology (MIT) au anuntat ca se poate transmite electricitatea si fara fire, ei demonstrand acest lucru prin aprinderea unui bec care nu era conectat la nimic. WiTricity, adica electricitatea fara fir, merge deocamdata la distanta mica, de cativa metri, dar probabil ca acoperirea se va extinde.
Transmiterea eficienta a energiei prin aer este unul din visele omenirii: nu am mai avea nevoie de cabluri la care sa conectam mereu echipamentele electronice. si nici nu am mai avea nevoie de baterii.


Un progres remarcabil in aceasta directie a fost deja facut de catre un grup de cercetatori de la MIT, care au reusit sa alimenteze fara cablu, prin aer, un bec de 60W, de la cativa metri distanta, si asta cu o eficienta de 40%. Marin Soljacic este cel care a inventat sistemul. "Vroiam un sistem prin care bateria mea de la telefon sa nu se mai descarce niciodata", a povestit el. Detalii despre proiect au fost publicate de revista americana Science, dar o adaptare pe larg in limba romana se gaseste la adresa http://www.stiinta.info/ - un site unde un colectiv activ in domeniul stiintei comenteaza in limba romana ultimele descoperiri din intreaga lume. In esenta, solutia se bazeaza pe rezonanta electromagnetica si consta in transmiterea energiei de la o bobina la alta, prin intermediul inductiei magnetice. In fond, aceasta constructie de doua bobine sta la baza tuturor transformatoarelor electrice, care transmit energia electrica dintr-un circuit electric in alt circuit electric. Cercetatorii au pus insa un bec de 60W in serie cu cea de-a doua bobina rezonanta, pentru a-l alimenta cu energie de la prima bobina rezonanta, energie primita prin aer datorita legilor inductiei magnetice. Trebuie spus ca aceasta metoda de transmisie a fost incercata si de Tesla prin 1920, pentru a transmite energia in alt circuit electric. El nu a reusit insa in experimentele sale sa transmita energie la distante mari. Acest neajuns pare sa se fi rezolvat si singura problema a sistemului este ca, deocamdata, energia este disipata in spatiu, ceea ce inseamna ca foarte multa se pierde pur si simplu. Cu alte cuvinte, sistemul nu este tocmai economic.


O solutie studiata deja teoretic de cei de la MIT pentru a rezolva aceasta problema a fost construirea unui inel rezonator, care sa disipeze cat mai putina energie in aer. In acest scop, cercetatorii au folosit camp magnetic pentru a concentra energia astfel incat sa nu se mai piarda degeaba. De mentionat este si faptul ca sistemul WiTricity a functionat chiar cand au fost interpuse obiecte intre sursa si becul fara fire. Eficienta raportata de cercetatori este de 40%. Restul de 60% de energie se pierde fie in radiatie, fie in rezistenta electrica finita a bobinelor de cupru.

Campul magnetic poate dauna organismului uman
Aplicatiile acestor rezultate sunt nenumarate. Totusi, se asteapta ca intr-o prima instanta sa apara "statii de incarcare" WiTricity in fiecare casa. Odata veniti acasa nu trebuie decat sa asezam telefonul mobil sau laptopul in apropierea unei astfel de statii, si ele se vor incarca automat, prin aer. Desigur ca in acest caz marimea campului magnetic poate fi o problema, pentru ca aceasta poate dauna corpurilor umane. Pe de alta parte, folosirea campului magnetic este o alegere buna fata de campul electric, pentru ca el este mult mai putin nociv pentru organismul uman."

Acesta este un gen de invenţie a la Tesla.

Iată şi un articol din Revista Nexus Magazin din Romania , intitlulat

"Sistemul de transmisie a electricitatii fara fir realizata de Tesla"


Sistemul de Transmisie a Electricitatii Fara Fir Realizata de Tesla

Pentru mai multe detalii,

VEZI FILMUL AICI :
(în premieră pe ţară, cu subtitrare în limba română)


 Mai multe despre Tesla si energia gratuita puteti gasi studiind Categoria FREE ENERGY, in special, Categoria NIKOLA TESLA in particular si in special:

1) TESLA - Stăpânul fulgerului
2) Secretele disparute ale lui Nikola Tesla
3) Energia libera - cursa catre punctul zero 
 
Va invitam de asemenea sa cititi si urmatoarele carti:
2) TESLA - Biografia unui geniu - de Marc J. Seifer
5) Tesla si energia libera - de Commander X

marți, 21 octombrie 2008

BOICOTARE (21.10.2008)

http://celmaitaredinparcare.ro/wp-content/uploads/2008/02/no_gas.gif 

 BOICOTATI STATIILE PECO!

In ultima vreme pretul barilului de petrol s-a redus la jumatate, astfel ca de la 147 dolari in iulie 2008 a scazut la 70 $ si totusi, benzina si motorina au scazut cu doar 1000 de lei (10 bani).
E o bataie de joc pt ca guvernul tine taxele si accizele la fel de mari, iar statiile Peco nu vor sa renunte la preturile practicate, avand un profit urias. Daca ei isi bat joc de noi, haideti sa-i boicotam.

S-A DECIS CA IN ZILELE DE 27,28 29 OCTOMBRIE, TOTI SOFERII CARE VAD ACEASTA MIZERIE, SA FACA FRONT COMUN SI NIMENI, PENTRU NIMIC IN LUME, SA NU ALIMENTEZE MASINA SI SA NU CUMPERE NIMIC DIN STATIILE DE CARBURANTI. SPERAM CA PRIN ACEST MOD DE PROTEST SA-I PROVOCAM SI SA VEDEM O REACTIE POZITIVA A ACESTUI GUVERN SI ACESTOR SUPERCORPORATII PETROLIERE CARE CONTINUA SA ISI BATA JOC DE NOI!

Daca sustii ideea (si chiar daca nu o sustii), da mai departe.

vineri, 17 octombrie 2008

Descifrând Misterul Vieţii (17.10.2008)

Unlocking The Mystery Of Life (2003)
- Life's Origins, Evolution And
Intelligent Design -
Descifrând Misterul Vieţii
-Originiile Vieţii, Evoluţie şi Concepţie Inteligentă -

"Este viata pe Pamânt rezultatul unui cumul de factori (precum timpul, selectia naturala si sansa) care au favorizat independent aparitia acesteia? Oare diversitatea si originea organismelor vii pot fi explicate printr-o cauza inteligenta?
Unlocking the Mystery of Life exploreaza aceste intrebari si prezinta dovezi ce sustin o idee care ar putea revolutiona gandirea stiintifica - teoria "designului inteligent." - comentariu preluat de aici

Acest documentar analizeaza şi combate cu argumente ştiinţifice teoria evoluţionista a lui Darwin. Ei nu susţin creaţionismul neapărat ca nişte credincioşi dogmatici, ci spun doar că formele de viaţă existente pe pământ, de la cele mai simple, la cele mai complexe, pornind de la celulă la om, nu puteau fi rezultatul unor mutaţii genetice aleatoare, aşa cum susţine Darwin prin teoria evoluţionistă şi aduc numai dovezi ştiinţifice şi argumente de bun simţ.
Cum a apărut viaţa? Cred că nu a existat vreo altă întrebare care să mistifice omenirea mai mult decât aceasta. Descoperind misterul vieţii, este o călătorie fascinantă în interiorul unei celule vii, o lume microscopica elaborată, cu sisteme distincte care indică dovezi copleşitoare ale unui design inteligent.

Există o vie controversă între creaţionişti şi evoluţionişti. Mai nou, creaţionismul este condamnat de UE (citiţi aici). Ultimile descoperiri din genetică, biologie şi chimie tind să le contrazică pe ambele. Nu se aduce deloc în discuţie teoria evoluţionistă a lui Lamarck, prima teorie evoluţionistă, care susţine ereditatea caracterelor dobândite, care mai nou este luată din nou în vizor de epigenetică.

- preiau un comentariu personal de pe blogul Un Blogger Sceptik

Personal cred ca exista o combinatie de creationism si evolutionism.
Referitor la ceea ce se spunea ca functia creeaza organul, eu cred ca nu este o idee asa de absurda cum se spune aici (pe Un Blogger Sceptik) ci una foarte plauzibila. Mai degraba, nu functia, ci nevoia de functie creeaza organul. De ex, pestii avand nevoie sa respire oxigen si astfel sa evolueze catre amfibieni , aceasta nevoie , existenta ca program energetic, anterior existentei oragnului specific, ca o matrice mentala, informationala, a determinat aparitia organului executor al functiei numite respiratie.
De ex, s-a observat ca daca tinem o mana in ghips 6 luni ea incet incet prezinta semnele osteoporozei …de fapt organul nefolosit isi pierde functia. Relatia este si in sens invers.
Nevoia de o functie creeaza organul.
Daca iti acoperi un ochi, la un moment dat, nefolosit fiind vei orbi cu acel ochi. La fel si legat de creier ... daca nu-l mai folosim, incet incet anumite capacitati ale acestuia dispar. De ex, daca nu-l folosim pt memorare, incet incet memoram tot mai putin si o dam in cine stie ce alta boala gen Alzheimer sau chestii asemanatoare.
Ideea e ca organismele evolueaza in functie de adaptarile la mediul exterior, iar mutatiile genetice sunt rezultatul adaptarii la mediu, iar in cazul fiintei umane mediul este perceput de cele cinci simturi care sunt filtrate de creier, care interpreteaza si da comenzi in intregul corp. In cazul celulelor creierul lor este membrana si nu nucleul cum s-ar crede.
Determinsmul genetic este un mit, ADN-ul este supraevaluat. Genele se pot rescrie. In cazul fiintei umane Genele sunt un efect al mintii, al prejudecatilor noastre, al credintelor noastre.
In acest sens va recomand sa vedeti filmele lui Bruce Lipton, un medic embriolog care a clonat celule musculare umane.
Documentarul (conferinta) Where Mind And Matter Meet, facut de Bruce Lipton, l-am pus deja pe blog aici (vi-l recomand din suflet). Voi mai pune în curând şi alte documentare care vin în sprijinul acestor argumente.
Ca o concluzie consider atat dogma creationista incompleta , dar si cea evolutionista la fel de incompleta. Cele doua se combina. Merg mana in mana.
Legat de introducerea sau scoaterea darwinsimului ( a teoriei evolutioniste) din scoli si a introducerii fortate a religiei ortodoxe ca materie de studiu mi se pare o aberatie la fel de mare. La religie ar trebui sa se predea toate religiile, pentru ca un copil sa faca comparatie si sa aleaga constient, nu numai o anumita dogma limitata. La fel si legat de evolutionism. Sa se prezinte toate teoriile nu numai una. Si creationismul si darwinsmul si lamarkianismul si alte teorii care explica evolutia. Copilul trebuie sa fie liber sa aleaga sa i se trezeasca simtul critic si sa i se dezvolte aptitudinea de a gandi si singur (acest lucru nu este stimulat (incurajat) de sistem … oamenii care gandesc si pun la indoiala sistemul de credinte oficial acceptat sunt periculosi).

VEZI FILMUL AICI:

miercuri, 15 octombrie 2008

DOCUMENTARE TRADUSE (lista pe scurt) 15.10.2008 - 22.06.2017

DOCUMENTARE CENZURATE, INTERZISE, OCULTE, INTERESANTE, ȘOCANTE, IMPORTANTE, TRADUSE, ONLINE
(lista pe scurt, dar nu scurtă)

Vom expune aici lista documentarelor importante, din punctul nostru de vedere, cu subtitrare, dar fără descrieri, ca să fie mai uşor de găsit.
Pe larg, o parte le gasiţi aici, în DOCUMENTARE TRADUSE (cu descriere).
În măsura timpului disponibil, încet încet, o sa urmarim sa le punem pe toate pe servere online, cu tot cu subtitrare, dar vă invitam si pe voi să o faceti deoarece fiecare gest de genul acesta mănâncă timp. Daţi o mana de ajutor va rog si apoi vom face trimitere direct la linkul dvs. (puteţi să ne lăsaţi un comentariu ca să ştim ce a mai apărut nou).

Oricum, chiar dacă nu am reuşit să punem linkuri şi trimiteri la toate, majoritatea subtitrarilor pentru aceste filme pot fi gasite pe titrari.ro sau pe subs.ro, iar filmele pot fi downloadate cu BitTorrent de pe multe site-uri cu torrente. O alta sursa buna ar fi google adăugând cuvântul torrent - de ex: Contact Has Begun torrent şi apoi daţi search. De asemenea o altă sursă foarte bună ar fi emule (pentru detalii vedeţi aici), doar că merge mai greu (pentru noi este totuşi o sursă principală pentru chestii rare şi nu numai).

Am tradus si noi o parte din aceste filme si ţinem sa multumim si pe aceasta cale si altora care si-au sacrificat timpul pretios sa ne ofere noua tuturor aceste traduceri pentru niste filme si documentare exceptionale.


Majoritatea filmelor de mai jos sunt postate pe blogul nostru, lista este actualizata din cand in cand, insa pentru a gasi restul articolelor de pe blog, recomandam sa studiati CUPRINSUL.

Aşadar, iată şi lista:DOCUMENTARE DEJA TRADUSE:
ÎN ORDINEA APARIȚIEI TRADUCERII LOR SAU A UNOR ELEMENTE DE NOUTATE
1) ENDGAME - Blueprint For Global Enslavement (2007)
2) WHAT THE BLEEP?! - Ultra-Extended Quantum Rabbit Hole
3) Zeitgeist 1 (2007)
4) Who Killed The Electric Car (2006)
5) BBC-The Power Of Nightmares (2004)
6) THE SECRET - The Law Of Attraction (2006)
7) EVIDENCE - The Case For NASA UFOs (By David Sereda - 2001)
8) Doing Time, Doing Vipassana (2007)
9) The Secret Beyond Matter
10) The Corporation (2003)
11) The Root of All Evil (2006)
12) 911 Mysteries (2006)
13) PBS Nova - The Elegant Universe (2003)
14) 911 In The Plain Site (2004)
15) 911 The Great Illusion - The Endgame of The Illuminati Our Choice:Fear or Love? (2004)
16) CORRADO MALANGA - Geneza, om, univers si mit
17) Montauk Project (Sub. RO)
18) Orwell Rolls in his Grave (2003)
19) Secret Space I - The Illuminati Conquest Of Space (2005)
20) The Illuminati I (2005)
21) The Illuminati II - The Antichrist Conspiracy (2006)
22) Surplus - Terorrized Into Beeing Consumers (2003)
23) The Illuminated Chakras (2004) by Anodea Judith
24) Enquete Sur Le Monde Invisible (Lumea Invizibila) (2002)
25) Bruce Lipton, Ph.D. - The New Biology - Where Mind and Matter Meet (2001)
26) Bruce Lipton, Ph.D. - Nature, Nurture and the Power of Love - The Biology of Conscious Parenting (2002)
27) Deliver Us From Evil (2006)
28) Earthlings (2003)
29) Great Global Warming Swindle (2007)
30) Sicko (2007)
31) Super Size Me (2004)
32) The Future of Food (2004) 
33) Who Wrote the Bible (2004)
34) Ted Pike - Why The Mid-East Bleeds (2006)
35) The Microchip - Alex Jones (2006)
36) The Pictures That Fooled The World - Yugoslavia Death Camp Hoax
37) The Truth Behind The Gates Of Auschwitz (2003)
38) Why We Fight (2005) - Trupele se trezesc!

39) Journey To The Hollow Earth (2005)
40) Freemasonery - From Darkness To Light (1991)
41) BBC HORIZON - Flow of Time - God, Einstein and Quantum Physics (1999)
42) BBC Horizon - The Hawking Paradox (2005)
43) The Disasters Darwinism Brought To Humanity (2006) (HARUN YAHYA)
44) Angels And Demons Revealed (2005)
45) Unlocking The Mystery Of Life - Life's Origins, Evolution And Intelligent Design (2003)
46) Fahrenheit 9-11 (cu Michael Moore) (2004)
Prima parte si A II-a parte 
47) ILLUMINATI MYSTERY BABYLON - The Hidden Elite Of Israel
48) The MIRACLE in the CELL (HARUN YAHYA) 
49) The Fact Of Creation (HARUN YAHYA)
50) AMERICA - Freedom To Fascism (2006 - by Aaron Russo)
51) INSIDE THE BROTHERHOOD (1989)
52) Contact Has Begun (2008)
53) SECRET SPACE II - The Alien Invasion (2006)
54) PHENOMENON - The Lost Archives - Monopoly Men
55) MYSTERIOUS ORIGINS OF MAN - Forbidden Archeology (1996)
56) Yoghis Of Tibet (2002)
57) LSD - The Beyond Within (1986)
58) Evolution - The Foundation For Communism (1995)
 - Part I si Partea a II -a 
63) PHENOMENON - The Lost Archives - The Missing Secrets of Nikola Tesla
64) ESOTERIC AGENDA (2008)
65) DEEP DECEPTIONS (2005) - Science and Spirit - Vol. 1 - The Great Questions in the Hamburger Universe
68) WATER (2008)
70) MONEY AS DEBT (2006)
71) IN DEBT WE TRUST (2006) - America Before The Bubble Bursts
74) Demographic Winter: Decline of the Human Family
75) ÎNGERUL DIGITAL (2009) - Digital Angel
79) Incredible Creatures That Defy Evolution
81) THE TIBETAIN BOOK OF THE DEAD (2004)
82) The 911 Chronicles Part One - Truth Rising (2008) 
83) The Moses Code (2008)
84) The Creation Of The Universe (Harun Yahya)
86) The UFO Conspiracy (2004)
89) O privire în Univers - OBIECTIVĂRI LA SCARĂ UNIVERSALĂ (Importanta de sine)
90) Welcome to Evolution- Mayan Calendar Comes North - Calendarul Maias Vine din Nord     (Ian Xel Lungold)
91) David Bruce Hughes - 2012 Matrix Singularity (Singularitatea În Matrice)
92) Terence McKenna - Time Wave Zero (si multe altele)
93) Neale Donald Walsch - Teama, Spaima, Frica
98) Inforenergetics - Science serving Life

99) Nasterea lui Iisus - Semne Astrale (reply la Zeitgeist)
101) Eckhart Tolle - Two Requirements of Teaching
102) Eckhart Tolle - On Oprah's Soul Series
103) Eckhart Tolle - Power of Now Mumbai Talks Day 1- pt 1 of 2
104) Eckhart Tolle - The Power of Not Knowing
105) Michael Tsarion - Irish Origins Of Civilisation 
... speram ca vor mai urma
În PLAYLISTUL BB-Kabbalah din YouTube găsiţi peste 40 de filmuleţe traduse pe diverse teme: despre Cabala, suflet, ego şamd. http://www.youtube.com
115) ILLUMINATING ANGELS and DEMONS (2005)
116) 2012 CROSSING OVER A New Begining
117) WE ARE LEGION  (2012)The Stroy Of Hacktivists
(Geometria Sacra - Floarea Vietii - la Flor De La Vida)
121) Viata Este Doar O Calatorie - Suntem Constiinta
122) Stiinta Imposibilului - Infruntand Ziua Judecatii de Apoi
126) Agresiunea Virtuala (din ciclul "Scoala părinţilor")
127) David Icke - Cimatica - Vibratiile Sonore Creaza Forma


128) Cimatica - Noua Stiinţă - Experiment - Dr. Hans Jerry

129) What is the Federal Reserve System - Creatura de la Jekyll Island
130) Suspect Nation (2006)
131) BBC - The life of Buddha (2004)
133) Quest for the Lost Civilisation (toate cele 3 parti)
134) Kymatica
135) Corporatocratia - asasinarea economica
137) CAPCANA CONFORMISMULUI SOCIAL - Secretul sclaviei umane
138) Zeitgeist Movement - Activist Orientation (2009)
141) Eckhart Tolle - Findhorn Lectures (2CD)
142) Future by design - Jacque Fresco and The Venus Project
143) Studierea Starilor De Constiinta Modificata - Experienta Lui Grof ( video)
144) Colapsul economic al Argentinei (Memoria del Saqueo - 2003)
145) MAGICAL EGYPT - Serie completă (8 Episoade)
146) JORDAN MAXWELL - STATUL CORPORATIE Partea a II a
150) Roger and Me (Michael Moore)
151) ECKHART TOLLE - Addiction To Suffering 
155) DAVID ICKE - Beyond the cutting edge
156) Growing Earth (bz Neal Adams)
158) CORRADO MALANGA - Geneza, om, univers si mit
163) Who Are You? (un dialog cu Papaji)
165) Living Luminaries - The Serious Bussines Of Happines
166) Money Masters - How international bankers gain control over America
167) Loose Change - Final Cut
170) Eckhart Tolle - The Last Delusion
171) ONE , The Movie (2005 - Revelations About God)
175) HOME
176)  The Take (2004)
177) Jasmuheen - Mai multe conferinte din Romania
180) The Opus (2009)
185) Spiritworld I (2007)
190) Devorând Pământul (Devour the Earth)
196) The Higher Self - Drunvalo Melchisedek
198) "La grippe A, un virus fait débat" (franceza) - "Profiteure der Angst"(germana)
199) Project Camelot in Conversation with David Icke (Sedona, Arizona, SUA, feb 2009)
200) Holes in Heaven? - H.A.A.R.P And Advances In Tesla Technology
202) Eckhart Tolle and Oprah - Webcast Event 1
205) Documentare TED AICI
206) J. Krishnamurti - What Love Is Not
211) Crescand in Univers
Ep. 1 - Trezirea in universEp 2 - Obiecte Proiectate si Cvasiproiectate - Ep 3 - Urcand Muntele Improbabilitatii - Ep 4 - Gradina Ultravioleta - Ep 5 - Geneza Scopului
212) Ancient Aliens
213) The Soviet Story

215) EARTHING (GROUNDING)
216) 2012 - Sfarsitul Lumii, Anticristul, Noua Ordine Mondiala NWO, Cipul 666 Semnul Fiarei (un film de propaganda crestina)
217) Shaman - Other Worlds - Ayahuasca Documentary
218) Space of Love - Spatiul Iubirii
220) Top Secret - Wasser (2007) -  Auf der Spur eines unerklärlichen Phänomens
221) ALLAN PEASE - HOW TO BE A PEOPLE MAGNET
225) Earth Rising The Series 
226) The Flower of Nirvana - What is Enlightenment?
230) Food Inc
231) Alex Grey - ARTmind (2004) - The Healing Power Of Sacred Art
232) Cateva documentare despre Falun Gong
233) FALUN DAFA si FALUN GONG - Atrocitatile continua
236) FROM THE HEART OF THE WORLD (2012)The Elder Brother's Warning
238) LIBERASI DAL GUSCIO (2008) - Come e perche vivere Viaggi Astrali (Dedublarea astrala)
239)  SIMPLY RAW (2009) - Reversing Diabetes in 30 Days
242) The Cove
244) IN TRANSITION 1.0 (2012) From oil dependence to local resilience
246) Project Camelot presents Bob Dean - The coming of Nibiru (2008)
248) Anthony de Mello - Cum să fii real
249) Anthony de Mello - Cum să ne rugam
266) THE HARMONIC CODE (2007) - The Harmonics Of Reality
267) DEEPACK CHOPRA - LEARN HOW TO MEDITATE
269) COLLAPSE
276) Povestea inrobirii tale si discursul sclavului
277) THE ARRIVALS - un serial in multe parti
279) Conspiritus Remake - Conspiratia Illuminati
281) Înainte de Eu Sunt - recunoaşterea directă a Adevărului
282) LEGEND OF ATLANTIS (2001) - seria completa
283) WAYNE DAYER - THE SHIFT - Ambition To Meaning (Finding Your Life Purpouse)
284) CROSSING THE EVENT HORIZON - "Rise To The Equation" - A Workshop Symposium with scientist Nassim Haramein - DVD 1 - 4 (Complet)
286) FASTWALKERS (2006) - UFO and ALIEN Disclosure
287) BASHAR - Take Action! - Part I
288) SIDA UN MIT PROFITABIL? (House of Numbers)
289) Grundeinkommen - ein Kulturimpuls (2008) The Basic Income - A Cultural Impulse
291) THE PYRAMID CODE - Codul Piramidelor
293) GREGG BRADEN - The Divine Matrix
295) ASPARTAME - SWEET MISERY - A Poisoned World
297) FAT, SICK AND NEARLY DEAD (2010)
299) Dr. David R. Hawkins - 2003 Video Lectures 
- I (1,2,3), II (1,2,3), III (1,2,3), IV (1,2)
300) RAMANA MAHARISHI - Bhagavan's Life Story
301) Sathya Sai Baba - 80th Birthday Discourse Video
302) Shivabalayogi Introduction
304) Shaman Kiesha Crowther - Little Grandmother
306)  RETURN TO THE SOURCE - Philosophy and The Matrix (2004)
310) THE SECRET - Evidence We Are Not Alone (2010)
311) MAYAN PROPHECIES AND CROP CIRCLES (2010) - An Extraordinary Connection
312) THE VOICE (2007)
313) BBC - Brain Stories
314) SAMADHI TANC - Bazinul de inducere a unor stări de conştiinţă cosmică
316) ALEX JONES - TERRORSTORM
317) STUPIDITY (2003)
319) COLD FUSION - Fire From Water
320) ZEITGEIST III - Moving Forward
321) S.N. LAZAREV - 2 filme
322) TAPPED
323) DAVID ICKE - Sionismul Rothschild
324) What Would It Look Like / Cum ar arăta?
325) UNIVERSE - The Cosmology Quest
326) PADUREA BACIU - Un triunghi romanesc al Bermudelor
327)  FRACTALS - Hunting for the hidden dimesnion
329) MARKETING OF MADNESS - I si II
330) ETHOS
334) BEYOND ME
337) PSYWAR
338) THE BUDDHA
341) ADYASHANTI - un interviu
342) AWAKENING
344) 2012 - TIME OF CHANGE
350) FREE ENERGY - THE RACE TO ZERO POINT
355) DYING TO HAVE KNOWN -Terapia Gerson
356) MONEY AS DEBT II - Promises Unleashed
358) RĂZBOIUL PARAPSIHOLOGIC 
Partea I - Dezvăluiri si Partea  II-a - Protecţia psihică
359) TVR Cluj - A 3 Parts Interview with Miceal Ledwith (december  2012)
361) PROIECTUL AVALON - Interviu cu Inelia Benz
363) BASHAR - Brick Walls Beliefs
364) TUNING IN - Spirit Channeles In America
365) NASSIM HARAMEIN - The Black Whole
367) THE BIOLOGY OF PERCEPTION and THE PSYCHOLOGY OF CHANGE - Piecing it all together (2001)
368) BURZYNSKI
369) BASHAR - Perfection
370) FUEL
371) PROJECT CAMELOT - A New Conversation With Bob Dean
377) LOUISE HAY - You Can Heal Your Life
379) LIFTING THE VEIL (2011)
381) A World Without Cancer - The Story Of Vitamin B17 (G. Edward Griffin) 
384) NOAM CHOMSKY - Rebel Without A Pause
386) FORKS OVER KNIVES - Dieta integral vegană
387) GLOBAL EUGENICS - Using Medicine To Kill
388) THE OPPONENT - Who Is Using Your Mind (Lo Sfidante)
389) PROJECT CAMELOT - A Futuretalk with Rich Dolan
390) INFINITY - The Ultimate Trip
392) ANCIENT ALIENS - Sezonul I - XI
393) BE SET FREE FAST - dvd 1 , dvd 2
394) The Power of Community - How Cuba Survived Peak Oil
395) Best Speech You Will Ever Hear - Gary Yourofsky
396) THE GOD WITHIN - Exposing The False Philosophy Of Modern Science
398) SHADOW GOVERNMENT (2009) - How The Global Elite Plan To Destroy Democracy And Your Freedom 
399) Project Avalon Futuretalk (2010)- David Icke and Jordan Maxwell - A talk about the Future of Planet Earth
400) END OF LIBERTY (2010)
401) PROJECT AVALON - An interview With Erich von Däniken
(Interlaken - iulie 2009)
402) Anthony Paul Moo-Young sau MOOJI
403) UNITED WE FALL (2010) 
404) UNGRIP (2011) 
409) TULBURAREA AFECTIVĂ BIPOLARĂ
PRIMA PARTE (Episoadele 1-11) si PARTEA A II-A (Episoadele 12-23)
413) THRIVE (2011) - What On Earth Will it Take?
415) THE BEAUTIFUL TRUTH (2008) - The World's Simplest Cure For Cancer
416) CLEARING THE SMOKE (2011) - The Science Of Cannabis
418) THE QUANTUM ACTIVIST (2010)
419) WHAT THE BLEEP! - Ultra-Extended Quantum Rabbit Hole
420) AMERICAN RADICAL (2009) - The Trials Of Norman Finkelstein
422) ROŞIA MONTANĂ - In the heart of Western Carpathians 
423) PLUNDER (2009) - The Crime Of Our Time
424) THE SILENT EXPLOSION - a visit to the Osho International Meditation Resort 
425) ORTHODOXY (2011) - From Empire To Empire 
426) THE MONEY FIX (2009)
427) PROJECT CAMELOT - Pyramid Power and 2012
429) FAUX DEPART (2010) - Enquête sur les Expériences de Mort Imminente
431) CONSUMING KIDS (2008) - The Commercialization Of Childhood
432) PERCY SCHMEISER (2009) - David Versus Monsanto

433) INTERVIEWS WITH BRUCE LIPTON (2010 si 2011) ON TVR CLUJ

434) GasLand (2012)
435) AfterLife (2010)
436) THE AWAKENING (2011)
439) Un interviu cu Stanislav Grof (de Lilou Mace) 
440) THE ZIONIST STORY (2009)
442) LETTER FROM POLAND (2011)
444) BBC - Natural World (2009) - A Farm For The Future 
446) BASHAR - Brick Walls Beliefs 3
447) DACII - Adevaruri tulburatoare. Film documentar 2012 (HD)
449) If a Tree Falls: A Story of the Earth Liberation Front 
450) Permaculture Soils (2010)
452) The Calling (2009)
453) I am fishead (2011) 
454) Ferma Montană - Un Studiu De Caz De Permacultură de Succes în Climat Temperat 
455) Peace,Propaganda and the Promised Land: U.S. Media and the Israeli-Palestinian Conflict (2003)
456) Our Daily Bread (2005) Unser taeglich Brot 
457)  DR: CĂLIN MĂRGINEAN - Conferinţe medicale în Piatra Neamţ
458) How Jesus became a Christ:  The Hidden Years (2006)  
459) Project10-10-10 (2011)
460) S.N. LAZAREV - Anexă video a cărţii Diagnosticarea Karmei. Vol. 11 
461) Terrassenund Hügelbeete (2002) Sepp Holzer: Permacultura montană cu terase și paturi înălțate 
464) LILOU MACE - TheSecret to Live Abundantly (2011)
466) SECRETS OF ALCHEMY (2004)- The Great Cross And The End Of Time 
467) The Rise and Fall of a Scientific Genius: The Forgotten Story of Royal Raymond Rife (2008)

469) The Houseof Rothschild - Money's Prophets
470) Chariots of the Gods (1970) - Unsolved Mysteries of the Past
471) AQUACULTURE - The Synergy Of LandAnd Water (2002) SEPP HOLZER's Krameterhof -  An Example of Sustainable Water Management 
473) The Fabric of Cosmos:  Space, Time and the Texture of Reality (2011)
474) Rodnoje (2008) Leagănul
477) Wilhelm Reich - Man's Right to Know (2002)

478) Mooji - alte filme


479) QUEEN OF THE SUN (2010)
480) THE SUPERIOR HUMAN? (2012) 
483) Information on Ascension and the Merkaba (2012)
484) THE SHOCK DOCTRINE (2009)
485) Life at its Best - Walter Julius Veith
486) Kubrick's Odyssey (2011) - Secrets Hidden in the Films of Stanley Kubrick - Part One: Kubrick and Apollo 
488) TRANCE -FORMATION (2012)
489) THE SHADOW EFFECT (2006)
491) IN LIES WE TRUST (2007) - The CIA, Hollywood and Bioterrorism
492) PAPAJI - Keep Quiet! (Summa Iru)
494) S.N. Lazarev - Progres In Planul Logicii Divine
495) Breatharianism - fed by Light
496) THE ORDER OF DEATH (2000)

497) Căile Vindecării (Les cheminsde la guérison)
500) MASTERS OF WISDOM Gurdjieff and the forth way
501) Die 5 Biologischen Naturgesetze (2009) Die dritte Revolution der Medizin - Cele 5 Legi Ale Biologiei - A treia revolutie in medicina
506) HAARP - Teoria Conspiratiei cu Jesse Ventura (2009)
Sezon I - Ep. 1 
507) Gustul vieţii - De la război la o viata delicioasa 
508) CHEMTRAILS - DÂRELE MORȚII  
514) DISCURSUL SCLAVULUI - libertatea (Silvano Agosti) si povestea inrobirii tale 
515) Bill Cooper - Mystery Babylon (1993) 00 - Dawn Of Man
516) TERENCE McKENNA - profetul psihedelic 
517)  Sir Ken Robinson: Bring on the learning revolution! si 
Ken Robinson says schools kill creativity 
518) SEEDS OF FREEDOM (2012)
520) ENERGY FROM THE VACUUM (2007)
EPISODE 2 (John Bedini and Tom Bearden)
Episode 6 - Inside Radiant Energy
Episode 7 - Tesla's Impulse Technology
522) Introduction To Permaculture Design (2009)
524) THE UFO VIGILANTES (2011) 
525) NIBIRU - un documentar de Viorel Micu
526) Graham Hancock on Ayahuasca and Consciousness (2012) an interview with Sonia Doubell
527) IAN R. CRAINE - CODEX ALIMENTARIUS 
528) Stan Grof and the Healing Potential of Non Ordinary States of Consciousness
529)  PROIECTUL AVALON and JIM HUMBLE - MMS – Miracle Mineral Supplement !
530) Anthony de Mello - O redescoperire a vietii ... 
533) The Power Principle (2012) 
Part 1 - Empire, Part 2 - Propaganda, Part 3 - Apocalypse
534) Magie, trucuri sau puteri adevarate? (Budist care leviteaza, Wim Hof - omul ghetii, Saman care leviteaza, Yif Magic, Dynamo, Magul din Java, David Coperfield, David Blaine, Sai Baba, Cris Angel si altii)
536) Fenomenul Bruno Groening - Pe urmele "vindecătorului minune" 
537) IN PREMIERA - Cu Carmen Avram - alte emisiuni interesante
538) THE FOUNDATION CEREMONY (2012) Original Innocence
541) SAMSARA (2011)
542) WE FEED THE  WORLD (2005)
543)  CIMATICA - structura şi dinamica undelor si vibratiilor
544) THE SCIENCE DELUSION (2013)
545) BYRON KATIE - Mother and Son
546) LORENZO'S OIL - INHIBAREA ENZIMATICĂ COMPETITIVĂ - O NOUĂ SPERANŢĂ PENTRU PACIENŢII MS ŞI ALD
547) OBEY (2013)
548) Tariel Kapanadze - Generator de energie gratuita - 5KW - KAPAGEN
549) THE NATURE OF THE MIND (1982) EP.1 - The Roots of Psychological Disorder, EP. 2 - Psychological Suffering, EP. 3 - The Need for Security, EP. 4 - What is a healthy mind?
550) W56 - IL CASO AMICIZIA
551) THE EXTENDED MIND (2008) - Recent Experiemntal Evidence
552) THE WAR ON CONSCIOUSNESS (2013)
553) SCOTT TIPS - Codex Alimentarius - Global Food Imperialism
554) SCOTT TIPS - Codex Alimentarius - Corporate Controlled Health
555) DON'T WATCH THIS FILM
556) THE PHASE (2013)
557) THE MYSTERY OF THE CARPATHIAN SPHINX (2013)
558) SIRIUS (2013) - It is time for you to know
559) SRI RAMANA MAHARISHI - Viata lui Baghavan
560) THE TAX FREE TOUR (2013)
561) The Challenge of Change (1984) -The Biographical Film of J. Krishnamurti
562) JOHN PILGER - Real Journalism (2012) 
563) Rosia Montana, town on the brink (2012)
564) JEFF FOSTER - Despre Non - Dualitate - Interviul 2
565) TOXIC - primul documentar romanesc despre alimentatie
566) INNER WORLDS, OUTER WORLDS (2012)
567) TOXIC LIGHT (2012) - The Dark Side of Energy Saving Bulbs
568) ANDREAS MORITZ - The Amazing Liver and Gallbladder Flush
569) SOLAR REVOLUTION (2012)
570) Trezirea Inimii - Inima si Creierul - HeartMath Institute 2013
571) CANCER - The Forbidden Cures (2010)
572) STEAL THIS FILM I (2006) and II (2008)
573) FREE REIN TO THE SOUL - Towards physical Immortality 
574) CAESAR'S MESSIAH - The Roman Conspiracy to Invent Jesus (2012)
575) MYSTIC INDIA - The Incredible Journey of Inspiration (2005)
576) DANGEROUS KNOWLEDGE (2007)
577) JIDDU KRISHNAMURTI - BEYOND MYTH AND TRADITION (1997)
578) ALL WARS ARE BANKERS WARS (2013)
579) ORTHODOX CORRUPTION (2013)
580) GEORGE CARLIN - Jammin' in New York (1992)
581) Hulda Clark - THE CURE FOR ALL CANCERS
582) LAUGH YOUR WAY to a Better Marriage (2009)
583) Robert Monroe's Out of Body Experiences (1992)
584) TELEVIZIUNEA - Savuroasa Otrava si SABLOANELE
585) Hidden Secrets Of  Money (2013)
586)  IN SEARCH OF ... The Castle Of Secrets
587) Owned and Operated (2012)
588) Un monde sans humains (2012)
589) BRUCE LIPTON - THE POWER OF CONSCIOUSNESS (2010) 
590) LIFE WITHOUT LIMBS (2007)
591) ANCIENT KNOWLEDGE - Pt. 1 - 5
592) LOCURI MISTERIOASE DIN ROMANIA 
593) OPEN PIT (2011)
594) CULTURE IN DECLINE (2012) - EP. 1 - 4
595) MUSIC INDUSTRY EXPOSED (2012)
596) The US vs John Lennon (2006)
597) VACCINATION - The Hidden Truth (1998)
598) How to Start A Revolution (2011) 
599)  THE ALLIES OF HUMANITY (2012) - Project Camelot Interviews Marshall Vian Summers


600) NEW ELDORADO - Gold, the curse of Rosia Montana (2004)

601) Dobrogea, dragostea mea şi blestemul de pe Wall Street (2013)

602)  The Knowledge from the Perspective Of Spirituality (2013)
603) GASLAND - Part II (2013)
604) THE SOVIET STORY (2008)
605) ROMÂNIA TE IUBESC - Marea Defrișare (2013)
606) THE FOUR HORSEMAN (2012)
607) MICHAEL JACKSON - Marioneta si victima a Iluminati
608) Morihei Ueshiba - The Founder of Aikido (1961)
609) Taxi to the Dark Side (2007)
610) THE DIET THAT TIME FORGOT (2008)
611) CONSPIRACY FILES - The Assasination Of JFK (2006)
612) DOSAR ROMANIA - GAZELE DE SIST (TVR 1 - 2013)
613) DACIA PREISTORICA 
614) TRACII - Istorie Ascunsa (2013)
615) APA DE LEAC - Solan_1975 Vindecare cancer hepatita C si multe alte boli 
616) RUPERT SCHELDRAKE AND BRUCE LIPTON - A Quest Beyond the Limits of the Ordinary (2007) 
617)  IN TRANSITION 2.0 (2013) a story of resilience and hope in extraordinary times
618) Morihei Ueshiba and Aikido - AIKI BUDO 
619)  THE MOST DANGEROUS MAN IN AMERICA -  Daniel Ellsberg and the Pentagon Papers (2009)
620)  THE AMERICAN DREAM
621) DAVID BLAINE - Real Or Magic (2013)
622) SACRED ECONOMICS (2011)
623) Botez, Craciun, Crucea Intoarsa, Religii, Isus, Programe false 
(Levi Elekes - FRIENDS SHOW)
624) THE REAL FACE OF THE EUROPEAN UNION (2006)
625) ADVENTURES IN THE AFTERLIFE (2013) 
626) GEORGE CARLIN - You Are All Diseased (1999) 
627) Microcipuri pentru to(n)ti
628) Case din baloti
629) VALERIU POPA SI OVIDIU HARBADA - Post negru de 40 de zile
630) Who you reale are (2013)
631)  QUEST FOR DRAGONS (2007)

632) What is GOD and who are you (Mooji)


633)  Krishnamurti: Conversation with dr. A.W. Anderson (1974)

634) THE MAN WHO PLANTED TREES (1987)
635) Exista Liber Arbitru?
636) BETWEEN LIFE AND DEATH (2013) 
637) AFACERILE Bisericii Ortodoxe Române - BOR (2014)
638) GEORGE CARLIN -  It's Bad For Ya (2008)
639) SAL RACHELE - Despre posedare, liber arbitru, demoni, extraterestrii (2013)
640) In the Beginning There Was Light - Oamenii care se hrănesc cu Lumină (2010)
641) EU MAIOR (2013)
642) Omraam Mikhael Aivanhov - La respiration, clé des rythmes de l'univers (1981)
643) STONE COLD JUSTICE (2014)
644) Un interviu cu Stanislav Grof (realizat de Horia Turcanu)
645) Our Galactic History (2013) -ep. 1,2,3
646) TVR Cluj - Stiinta si Cunoastere - Interviul complet cu Miceal Ledwith din 2014 

647)  ANCIENT ALIENS (2013) - Season VI 


648)  Nisargadatta Maharaj - Dialoguri

649)  AWAKENING
650)  Fabuloasa istorie străveche din Carpați (2014)
651) UN INTERVIU CU LISE BOURBEAU (2014) 
652) MICHAEL TELLINGER - UBUNTU - A world without money
653)  CHINA UNCENSORED (2012)
654)  ANCIENT DOCTORS
655)  MOOJI - Suflarea Absolutului (2014)
656)  THE PRIVILEGED PLANET (2004)
657)  Un interviu cu Richard Moss (2014)
658)  LILOU MACE  INTERVIEW - CAROLINE MYSS - Defy Gravity (2014)
659) PAPAJI & MOOJI - It's so simple ...
660)  SISTEMUL DE CONTROL AL MATRICEI - EP. 1 WHAT IS THE MATRIX?, EP. 2 - FIVE CRITICAL HUMAN WEAKNESSES , EP. 3 - SPIRIT OVER MATTER
661) Horia Francisc-Țurcanu în dialog cu Christina Grof: Rădăcinile adânci ale dependențelor 
662)  AYURVEDA - The Art Of Being (2001)
663)  "360 de grade" - Interviu cu Sri Vasudeva 

664)   BASHAR EXERCISE  - Transformative Shifting


665)   World's Scariest Drug (2012) Scopolamina (The Devil's Breath) 

666)  ALEX COLLIER - UFO Contactee with ET Beings from Andromeda Galaxy (1994)
667)  BOBBY FISCHER AGAINST THE WORLD (2011)
668)  KUMARE (2012) The True Story of A False Prophet
669) MOOJI -  Set Your Heart Free (2014)
670) Demonstration by Ven Lama Dondrup Dorje from 1996
671) KRISHNAMURTI - “WHEN THERE IS FREEDOM” SERIES (1980)
672)  THE AMAZING YOU (2014)
673)   SRI VASUDEVA - Romania Retreat - Morning Session  - June 2, 2012
674)  UN INTERVIU CU VINCENT KEISEN VUILLEMIN SI ANDREI DOROBANTU - Despre vacuitate - esența realității și liantul interconectării
675)  ADEVARUL DESPRE VACCINURI (DOCUMENTAR RUSESC)
676) BIOCENTRISMUL ŞI VIAŢA DE DUPĂ MOARTE
677) ON A RETROUVE LA MEMOIRE DE L'EAU (2013)
678) SILENCE, ON VACCINE (2009) - SHOTS IN THE DARK
679) JOHN PERKINS - Confessions of an Economic Hit Man (2007) 
680) LISSA RANKIN - Efectul Placebo si Nocebo 
681)  WE ARE GETTING DUMBER - TRIUMFUL PROSTIEI : Cu cât eşti mai prost, cu atât te crezi mai deştept
682) RUPERT SPIRA - A CONVERSATION ON NON-DUALITY (2009)
683) LISA CAIRNS - The Essence of Duality and Non-duality (2014)
684) BERNARD BAARS -  A CONVERSATION ON NON-DUALITY (2009)
685) JEFF FOSTER - A Conversation On Non Duality:  Life Without a Centre (2009)
686) Le monde selon Monsanto (2008) The World According to Monsanto
687)  FORBIDDEN KNOWLEDGE : History of the Khazar Empire (2007)
688)  Comori si Locuri Enigmatice din Romania 
689) Amit Goswami - Doctorul cuantic - Ghidul unui fizician pentru sanatate si vindecare 
690)  Dying to be me! Anita Moorjani at TEDxBayArea (2013)
691) Loibon - Ol Doinyo Laetoli Le Baaba (2009) - Ce este non-dualitatea?
692)  TOUS COBAYES (2012)
693)  RESONANCE - Beings of frequency (2012)
694) MAUROVLAHICA - Recviem pentru o etnie dispărută (2014)
695) PAȘAPORT DIPLOMATIC. John Perkins, asasin economic: - România nu trebuie să permită să fie exploatată
697) I, PUTIN - A portrait (2012) 
698) Die 5 Biologischen Naturgesetze (2009) Die dritte Revolution der Medizin
699) CORRADO MALANGA -  Prenderne Coscienza (2011) 


700) Povestea Punctului 


701) LEVI (Friends Show) - Pe cine ar fi bine să votăm


702) AUTODENUNTUL UNUI MEDIC VACCINOLOG

703) VACCINEZI SAU RAŢIONEZI?
704) PETER FENNER - Ce este non-dualitatea?

705) Centrales nucléaires, démantèlement impossible (2013)

706) FUKUSHIMA - Ce nu se spune la TV 
707) CORRADO MALANGA XTimes Congress 2013
708)  RABBI HOFFMAN - What is non-duality?
709) LIGHT, DARKNESS AND COLORS (1998)
710) Secrets de longévité” : sur la piste des Laron en Equateur (2012)

711)  LES PROPOSITIONS DU DOCTEUR ANDRE GERNEZ - despre CANCER, despre afacerea depistarea Cancerului si ALZHEIMER
712) Krishnamurti: 1st Public Dialogue at Madras (1979)
713) CORRADO MALANGA - Hipnoza 20
714) Răpire extraterestră surprinsă pe camerele de supraveghere
715) STEPHEN WOLINSKY - Ce este non - dualitatea
716) HISTORY OF ROMANIA - Din preistorie pana in prezent (2014)
717)  THE BIBLE HUNTERS (2014)
718)  ORBS - Clues For A More Exciting Universe (2008)
719) STUART HAMEROFF - What is non - duality?
720) CORRADO MALANGA - Hipnoză 29
721)  CORRADO MALANGA - Cine este suflet se recunoaşte
722) LSD 25 - Psihedelicele si constiinta
723)  Bill Hicks - Despre droguri psihedelice - Viata este doar o calatorie
724) American: The Bill Hicks Story (2009)
725) ANARKOS
726)  VIJAY KAPOOR - Ce este non - dualitatea?
727) CORRADO MALANGA - Hipnoza 1
728) 9/11: Explosive Evidence - Experts Speak Out (2012) 

730) CONCEPTUL CONTINUUM - In cautarea fericirii pierdute
731) THE STATE IS OUT OF DATE - We Can Do it Better (2014)
732) I AM BRUCE LEE  (2011)
735) Corrado Malanga - EXORCISM LUX SI RINGHIO (Lucifer si Satana)  
737) Udo Ulfkotte - „Gekaufte Journalisten” („Jurnalisti cumparati”)
738) MOOJI - 9  FILME
739) FED UP (2014)  
740) VIVIR LA UTOPIA  (2013)LIVING UTOPIA 
741STATE OF MIND - The Psychology of Control (2013)
742) VITAMINA C (Hormonul Anti - Stres) va poate salva viata
743) SUMMERHILL - Scoala Democratica 
744) FORBIDDEN HISTROY  - The Mystery Of Giants (2014)
745) 97% OWNED (2012) - Why money really rules the world
746) NAHID ANGHA - Ce este non dualitatea?
747) The Story of Stuff Project (2008)
748) WAITING FOR SUPERMAN (2010)
749) CORRADO MALANGA - Viata este un film
750) Antrenorul de genii prof. Florian Colceag: scoala dreseaza copilul astfel incat sa iasa ce vrea Sistemul
751) DIY - CASE DIN BALOŢI DE PAIE, AUTOPORTANTE
752) BURZYNSKI - Cancer Is A Serious Business (2014) Part II
753) JEREMY HAYWARD - un interviu despre non-dualitate
754) La Educación Prohibida (2012)
755) NO VENIMOS DEL LATIN (2013)
756) BEPPE GRILLO - Un personaj fascinant
757) ANTHONY ROBBINS - The Secret of His Succes (2005)
758) Bărbați Care-și Cer Scuze Pentru Greșita Tratare a Femeilor
759) SIMON PARKES : The Project Avalon Interview (2013)
760) BILL HICKS - Revelations (1993)
761) CORRADO MALANGA - Geneza
762) Un interviu despre non-dualitate cu Robert Dittler
763) CONFEDERATIA IROCHEZĂ
764) KLAUS DONA - The Hidden History Of The Human Race (2010)
765) MOOJI - Aceasta ar putea fi ultima ta viaţă
766) THE STORY OF RENE M. CAISSE AND ESSIAC (2010)
767) HENRY STAPP - Un interviu pe tema non-dualitati
768) ANIMALE SUNT PERSOANE FRUMOASE - Noi nu suntem stăpânii planetei
769) MARINALEDA  - A Terra de Todos (2012) The Land Of Utopia
770) 101 Contradictii Biblice
771) JOHN PRENDERGAST - Dialoguri despre Non-Dualitate
772) CORRADO MALANGA - PNL - CIO CHE NON VI HANNO DETTO (2009)
773) WIR IMPFEN NICHT (2014) - Noi nu vaccinam
774) CITIZENFOUR (2014) - Povestea lui Edward Snowden
775) Remote Control War (2011) - The future of unmanned combat
776) KABIR HELMINSKI - Ce este non-dualitatea ?
777) JIL BOLTE TAYLOR - My stroke of insight (2008)
778) THE HERD SPIRIT - Spiritul de turmă
779) ROBERT IONESCU - Solutii pentru salvarea Terrei
780) ALIEN FILES - Unsealed (2012) - Dosare Extraterestre - Desigilate
781) PETER RUSSELL - Ce este non-dualitatea ?
782) CORRADO MALANGA - Evideon 1 şi 2, Chemtrails, cercuri din lanuri
783) Învățături esențiale tibetane - Ven. Jampa Lungtog

784) DESPRE MAFIA PADURILOR - 4 DOCUMENTARE (In Premiera : Carmen Avram) - CODRUL FRATE CU STRĂINUL; JAF CU PREMEDITARE; ÎN DRUJBA ŢĂRII; ADEVĂRUL LA METRU CUB. 
785) The Finland Phenomenon (2011)  Inside the World's Most Surprising School System
786) OLGA LOUCHAKOVA - Ce este non-dualitatea ?
787) LES MAUVAISES ONDES (2011) - Unde malefice
788) MOOJI şi ATMAJI - Spiritualitate trăită sau închipuită?
789) THOMAS RAY - Ce este non-dualitatea ?
790) CORRADO MALANGA - interviuri oferite pe FaceBook
791) Hubble Deep Field, SPACE SCALE, Laniakea - Super ciorchinul nostru de galaxii
792) SADHGURU - un mistic deosebit de interesant
793) PUISSANTE ET INCONTRÔLÉE : LA TROÏKA (2015)
794) RAMESH BALSEKAR - Ce predau şi felul cum trăiesc
795) TIM FREKE - Ce este non-dualitatea ?
796) PUTEREA INTELIGENŢEI COLECTIVE - Despre programarea Neurolingvistică cu Corrado Malanga
797) What Would It Look Like? (2009)
798) ADYASHANTI - Ce este non dualitatea?
799) SADHGURU - un maestru simpatic
800) ELISABET SAHTOURIS - Universul este in mod fundamental Constiinta
801) Tot ceea ce vedem si simtim este doar un vis dintr-un vis
802) Actualitatea Românească (emisiuni cu Laurențiu Primo)
803) Mars brain, Venus brain:   John Gray at TEDxBend (april 2014)
804) Interviu acordat de Dr.Matthias Rath pentru BCN Lighthouse - Radacinile Naziste ale Bruxelles UE
805) WILD CARPATHIA I (2011), II (2013) şi III (2013)
806) ROOT OF ALL EVIL (2006) Rădăcina Tuturor Relelor
807) NASSIM HARAMEIN - Despre non-dualitate
808) The Nuclear Bomb Hoax
809) DIRTY WARS (2013)
810) CORRADO MALANGA - L'aqua, malattia, guarigione, coscienza, comunicazione e metacomunicazione
811) RAVI RAVINDRA - un interviu pe marginea non-dualitatii
812) HALLOWEEN - “Noaptea tuturor demonilor” – cea mai mare sărbătoare satanistă din lume
813) CERN Ocult Conspiracy  - The Alberino Analysis (2015)
814) KESHE FOUNDATION
815) LEVI ELEKES - Despre religie, moarte, nastere
816) PETER BAUMANN - Despre Non - Dualitate
817) THE ONE IN ONE  Interview with Michael Newton JOURNEY BETWEEN LIVES
818) SADHGURU - un maestru mucalit
819) STRAGATE 2012 - Part I : Surfing the Tides of the Milky Way (2004)
820) THE SEARCH FOR FREEDOM (2015)
821) STEPHEN LaBERGE - Despre explorarea viselor lucide şi non-dualitate
822) CORRADO MALANGA - L'amore e la quantistica, religione e scienza
823) DANIEL TAMMET - THE BOY WITH INCREDIBLE BRAIN (2005)
824) E-MOTION (2014)
825) TAKE BACK YOUR POWER (2015)
826) CHRISTMAS TRADITIONS, The jolly old Elf, Krampus, Saturn, Death, Satan
827) PANOPTICON (2012)
828) THE OLD EUROPE - The Danube Civilization (2015)
829) STEVEN LEHAR - despre Non Dualitate
830) THE FLAT EARTH CLUES (2015)
831) Buddhist Meditation meets Western Psychology  - Prof. Kaisa Puhakka
832) THE GREY STATE - The Rise (2014)
833) ASTRONAUTS GONE WILD :  Investigation Into the Authenticity of the Moon Landings (2004)
834) THE CHOICE IS OURS (2016)
835) CORRADO MALANGA - Costume, societa, dualita; El tempo e la sua precezione; 
836) CORRADO MALANGA - OMAGIU PENTRU ARTICOLELE SI CARTILE SALE
837) BUTHAN - The Bay Of Bengal and Land Of Thunder Dragon
838) MOKSHANANDA - Despre non-dualitate
839) BIRTH AS WE KNOW IT (2006) Nașterea așa cum o știm
840) Les Chemins de la Guérison (2009)
841) ABC NEWS - NightLine With Dan Harris Does GOD Have A Future? (2011)
842) PIM VAN LOMMEL - Consciousness Beyond Life: The Science of the Near-Death Experience
843) Florian Schlosser (TATHAGATA) - despre identificare, sinele adevarat, non dualitate
844) TOM SHADYAC - I am (2011)
845) PROPAGANDA (2012)
846) THROUGH THE WORMHOLE (2009 - 2014) Full Season I - V
847) BBC - THE SECRETS OF QUANTUM PHYSICS (2015)
848) EAT, FAST AND LIVE LONGER (2012)
849) A. H. Almaas - Știința, filozofia și viața spirituală
850) The Robert F. Kennedy Assassination (2008)
851)  INEQUALITY FOR ALL (2013)
852) THE LIGHT BODY EFFECT - The Secret Of The Ascended Masters (2007)
853) Qui était Jésus?  - L'ombre d'un doute (2011)
854) COWSPIRACY: The Sustainability Secret (2014)
855) BBC - ASSASINATION OF MARTIN LUTHER KING JR (2003)
856) LENON HONOR - The Creator, The Gods, Evil and The Manipulation Of Humanity (2008)
857) AWAKE - The Life Of Yogananda (2014)
858) QiGong - cu maestrul Jin Bodhi
859) THE BRAIN WITH DAVID EAGLEMAN (2015)
860) ROBERT LANZA - BioCentrism (2014)
861) BBC - ATOM (2007) with Jim Al - Khalili
862) A Cosmic Perspective On The Earth's History - Interview with Sal Rachele (2016)
863) Carnism: The Psychology of Eating Meat (2012)
864) Rupert Spira - Mințile noastre sunt ca vârtejuri în râul Conștiinței
865) LARKEN ROSE - Statism: The Most Dangerous Religion (2011)
866) SHAUNA SHAPIRO - Despre Re-percepere, meditația mindfullness
867) Virgiliu Gheorghe, Andrei Dîrlău – Fața nevăzută a homosexualității
868) Der Ewige Jude (1940) - Eternul iudeu
869) ZORAN JOSIPOVIC - Conectivitatea cerebrală globală
870) GEORGE SOROS - The Puppet Master (2015)
871) THE STORY OF GOD (2016) - with Morgan Freeman
872) DEAN RADIN - Despre conștiința non-duală
873) CALOGERO GRIFASI - Hipnoze regresive uluitoare
(Clara, reptilienii, arcturienii si batalia de pe Lemuria)
874) CALOGERO GRIFASI - Claudia, Minciuni și amenințări din partea lui Ashtar Sheran
875) WHERE TO INVADE NEXT? (2016)
876) LARRY DOSSEY - Medicină, Rugăciune, Non-dualitate
877) GIUSEPPE MANGINI - Cateva Hipnoze Regresive 
878) PEGGY LA CERRA - Găsind o punte între știință și satori
879) REQUIEM FOR THE AMERICAN DREAM (2015)
880) REVOLUTION (2016) - un documentar de Laurentiu Primo
881) The Greatest Story NEVER Told  - The Untold Story of Adolf Hitler (2013)
882) PUPPETJI - Despre yoga, practică spirituală, meditație
883) NIASCHARIAN - Să Renaștem (2016)
884) CORRADO MALANGA - Mai multe hipnoze regresive și Procedura TCTDF de eliminare paraziti eterici
885) PRADEEP APTE - Despre guru, Maharaj, învățături
886) STUART HAMEROFF - Conștiință, microtubuli și Non-dualitate
887) A THEORY OF MENTAL HEALTH (2011) with Stefan Molyneux
888) TRACED AMOUNTS (2015) - Autism, Mercur și Adevărul Ascuns
889) What Is Consciousness and Where Is It? (2013)
890) ISRAEL: A PROMISED LAND  FOR ORGANIZED CRIME? (2009)
891) Ce mai zice Dolores Cannon după moarte? (hipnoză regresivă cu Calogero Grifasi)
892) John Hagelin - Este Conştiinţa câmpul unificat ?
893) THE SECRET LIFE OF CHAOS (2010)
894) VAXXED (2016) - From Cover-up To Catastrophe
895) CLEAR CUT CRIMES (2016)
896) Menas Kafatos - Despre spațiu, timp, conștiință, fizică cuantică
897) TRANSILVANIA - Istorie Furată - Prima parte
898) CARL GUSTAV JUNG - THE WORLD WITHIN - In His Own Words (2008)
899) MLM - Multi Level Marketing - Last Week Tonight With John Oliver (2016)
900) MIKO PELED - An honest Israeli Jew tells the Real Truth about Israel (2012)
901) Rabbi David Cooper - Despre conștiință, iudaism, timp, creație, cabala
902) CALOGERO GRIFASI - Hipnoze regresive recente, anumite intrebari si indoieli pe marginea acestora si 1 Interviu realizat de Pablo Cano si Silvana Cano - Human Etheric ( Argentina)
903) NASSIM HARAMEIN - THE  CONNECTED UNIVERSE (2016)
904) Conferinţă Feli Popescu - „Istoria vaccinării - Un lanţ de ipoteze eronate
(Variola, Teoria Infectiei, Istoria medicinei, Poliomielita, Pojarul)
905) MONTAUK PROJECT -  Al Bielek - Despre tehnologia de a călători în timp
906) MONTAUK PROJECT - Interviu Preston Nichols 2014
907) MONTAUK PROJECT - DUNCAN CAMERON - Mâna Ascunsă
908) MONTAUK PROJECT - Preston Nichols - 2013 Awake & Aware Panel Discussion
909) Thomas Hubl - Despre conștiință, atemporalitate, evoluție, identificare

910) ANCIENT ALIENS -  All 12 Seasons  (2009 - 2016)

911) Rupert Spira - Despre timp, spațiu, experimentare, realitate
912) FINDING HAPPINESS (2014)
913) Lynne McTaggart - Despre știință, perspectivă, holistică, lansare de carte
914) L'Autre Terre des Dieux (2016) - les mysteres de la Roumanie
915) GANGAJI - Despre timp, atemporalitate, percepții, emoții, experimentare
916) NASSIM HARAMEIN la TEDxUCSD : În căutarea ... Universului Conectat
917) FREAKONOMICS (2011)
918) Jeff Foster - Despre suferință, energie, realitate, sentimente
919) SADHGURU and NAASSIM HARAMEIN - Legătura dintre spiritualitate și știință
920) MOOJI - SPACE OF FREEDOM (2016)
921) EUROPA SE ÎNCHINĂ LUI SATANCeremonia satanista de la inaugurarea Tunelului Gotthard Base
922) John Hagelin - Despre timp, percepție, conștiință, unificare, diversitate
923) CALOGERO GRIFASI - 4 interviuri revelatoare
924) Cancer Is Curable Now (2011)
925) Zoketsu Norman Fischer - Despre zen, budism, timp, iluminare
926) MARIJUANA MEDICALĂ
927) COLLABORATION (2015) - On the Edge of a New Paradigm?
928) EFECTUL MANDELA 
929) Mircea Eliade et la Redécouverte du Sacré (1986)
930) MIND THE MATRIX (2015)
931) CORRADO MALANGA - XCONGRESS DI VERBANIA  (22.01.2017)
932) Lewellyn Vaughan Lee - Despre Sufism, Iluminare, timp, suferință
933) DAVID ICKE - THE SATURN - MOON MATRIX
934) REVERSUL ÎMBĂTRÂNIRII - Revoluția telomerazei, vindecarea Alzheimer
935) UNMANI - Emoții, firesc, simplitate
936) Le Mystère de la disparition des abeilles (2010)
937) Marley (2012)
938) Francis Lucille (2) - Timp, conștiință, emoții, percepție, senzație, fericire
939) ANCIENT ALIENS DEBUNKED (2012) 
940) TUPAC - Resurection (2013)
941) Jacque Fresco conferință Proiectul Venus și alte filmulețe
942) TEORII INCREDIBILE cu Claudia Mesea Paraschivescu
943) WILLIAM TOMPKINS - Selected By Extraterestrials (2016)
944) Demascarea societăţilor secrete - Semne şi simboluri
945) David Loy - Timp, Zen, percepție, Kensho
946) GENESIS 64 (2016)
947) SEARCH FOR DESTINY (2001) - The Middle East
948) J. KRISHNAMURTI - What Love Is Not (1979)
949) CULTURAL MARXISM:  The Corruption of America (2010)
950) WHAT IS CULTURAL MARXISM?


va urma ...

COMENTARII FACEBOOK

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

UNIVERSUL CONECTAT - ce-ar fi dacă Nassim Haramein ar avea dreptate? (15.12.2016)

THE  CONNECTED UNIVERSE (2016) „Unui fractal infinit, aflat în rotaţie, cum îi defineşti centrul ? Orice punct este centrul său...

APEL

CREZI CĂ ACEST BLOG TE AJUTĂ PE TINE ŞI/SAU LUMEA ÎN CARE TRĂIEŞTI?
Daca da, sprijina munca celor care aduc aceste informatii la lumina, printr-o DONAŢIE. Este cea mai concreta recunostinta! CLICK AICI pentru a DONA prin PAYPAL sau DONAŢI ANONIM prin BITCOIN la adresa
1AgtwQF2ETidVoP9tqFnpqFMwz86FUejug. Altă formă de plată găsiţi AICI.

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...