RUGĂMINTE!

RUGĂMINTE!

Dacă vedeți vre-un articol, film, link care nu funcționează, vă rugăm să ne spuneți ca să putem actualiza. De multe ori serverele pică, dispar pur și simplu, filmele sunt eliminate, samd. Si nu lasati doar un mesaj in casuta de comentarii facebook deoarece daca nu suntem prieteni in facebook, sunt sanse sa nu vedem acel mesaj. Cei din anumite țări, posibil din Occident s-ar putea să aveți probleme mai ales cu filmele artistice, căci pe acolo pe la voi, serverele cu filme sunt blocate. Trimiteti un email sau un comentariu la acea postare, dar nu in casuta de facebook. Vă mulțumim!

joi, 30 octombrie 2008

Secretele Dispărute Ale Lui Nikola Tesla (30.10.2008)

PHENOMENON 
- THE LOST ARCHIVES -
Lost Lighting: The Missing Secrets of Nikola Tesla
FENOMEN - ARHIVELE PIERDUTE
Iluminarea Pierdută: Secretele Dispărute Ale lui Nikola Tesla

Nikola Tesla a fost un binecunoscut inventator sârbo - american, fizician, inginer mecanic şi electric. El este cel mai bine cunoscut pentru munca sa revoluţionară şi prin numeroasele sale contribuţii în domeniul electricităţii şi al magnetismului la sfârştul secolului 19 şi la începutul secolului 20. O mare parte din invenţiile sale sunt foarte cunoscute în civilizaţia modernă oriunde este folosită electricitatea. Pe lângă descoperirile sale despre electromagnetism şi inginerie, Tesla este considerat un pionier în domeniile roboticii, balisticii, ştiinţa calculatoarelor, fizicii nucleare şi fizicii teoretice. Tesla considera cercetarea diferitelor întrebări ridicate de către ştiinţă drept cea mai nobilă metodă de îmbunătăţire a condiţiei umane cu ajutorul principiilor ştiinţei şi progresului industrial şi una care să fie compatibilă cu natura.
Însă multe dintre invenţiile sale ar fi putut schimba soarta omenirii în sensul eliberării noastre de monopolul companiilor energetice. Acest lucru nu putea fi acceptat de cei care deţin puterea în această lume şi cred că ăsta a fost motivul principal al denigrării numelui său.
Unii încă se mai străduiesc să pună în aplicare invenţiile sale ...

Într-un articol preluat de pe Yoghinii MISA Blog se spun următoarele

"Tesla reloaded - Energia electrica transmisa prin aer

Am putea scapa de cabluri si baterii
Transmiterea energiei prin aer, posibila

Cercetatorii de la Massachusetts Institute of Technology (MIT) au anuntat ca se poate transmite electricitatea si fara fire, ei demonstrand acest lucru prin aprinderea unui bec care nu era conectat la nimic. WiTricity, adica electricitatea fara fir, merge deocamdata la distanta mica, de cativa metri, dar probabil ca acoperirea se va extinde.
Transmiterea eficienta a energiei prin aer este unul din visele omenirii: nu am mai avea nevoie de cabluri la care sa conectam mereu echipamentele electronice. si nici nu am mai avea nevoie de baterii.


Un progres remarcabil in aceasta directie a fost deja facut de catre un grup de cercetatori de la MIT, care au reusit sa alimenteze fara cablu, prin aer, un bec de 60W, de la cativa metri distanta, si asta cu o eficienta de 40%. Marin Soljacic este cel care a inventat sistemul. "Vroiam un sistem prin care bateria mea de la telefon sa nu se mai descarce niciodata", a povestit el. Detalii despre proiect au fost publicate de revista americana Science, dar o adaptare pe larg in limba romana se gaseste la adresa http://www.stiinta.info/ - un site unde un colectiv activ in domeniul stiintei comenteaza in limba romana ultimele descoperiri din intreaga lume. In esenta, solutia se bazeaza pe rezonanta electromagnetica si consta in transmiterea energiei de la o bobina la alta, prin intermediul inductiei magnetice. In fond, aceasta constructie de doua bobine sta la baza tuturor transformatoarelor electrice, care transmit energia electrica dintr-un circuit electric in alt circuit electric. Cercetatorii au pus insa un bec de 60W in serie cu cea de-a doua bobina rezonanta, pentru a-l alimenta cu energie de la prima bobina rezonanta, energie primita prin aer datorita legilor inductiei magnetice. Trebuie spus ca aceasta metoda de transmisie a fost incercata si de Tesla prin 1920, pentru a transmite energia in alt circuit electric. El nu a reusit insa in experimentele sale sa transmita energie la distante mari. Acest neajuns pare sa se fi rezolvat si singura problema a sistemului este ca, deocamdata, energia este disipata in spatiu, ceea ce inseamna ca foarte multa se pierde pur si simplu. Cu alte cuvinte, sistemul nu este tocmai economic.


O solutie studiata deja teoretic de cei de la MIT pentru a rezolva aceasta problema a fost construirea unui inel rezonator, care sa disipeze cat mai putina energie in aer. In acest scop, cercetatorii au folosit camp magnetic pentru a concentra energia astfel incat sa nu se mai piarda degeaba. De mentionat este si faptul ca sistemul WiTricity a functionat chiar cand au fost interpuse obiecte intre sursa si becul fara fire. Eficienta raportata de cercetatori este de 40%. Restul de 60% de energie se pierde fie in radiatie, fie in rezistenta electrica finita a bobinelor de cupru.

Campul magnetic poate dauna organismului uman
Aplicatiile acestor rezultate sunt nenumarate. Totusi, se asteapta ca intr-o prima instanta sa apara "statii de incarcare" WiTricity in fiecare casa. Odata veniti acasa nu trebuie decat sa asezam telefonul mobil sau laptopul in apropierea unei astfel de statii, si ele se vor incarca automat, prin aer. Desigur ca in acest caz marimea campului magnetic poate fi o problema, pentru ca aceasta poate dauna corpurilor umane. Pe de alta parte, folosirea campului magnetic este o alegere buna fata de campul electric, pentru ca el este mult mai putin nociv pentru organismul uman."

Acesta este un gen de invenţie a la Tesla.

Iată şi un articol din Revista Nexus Magazin din Romania , intitlulat

"Sistemul de transmisie a electricitatii fara fir realizata de Tesla"


Sistemul de Transmisie a Electricitatii Fara Fir Realizata de Tesla

Pentru mai multe detalii,

VEZI FILMUL AICI :
(în premieră pe ţară, cu subtitrare în limba română)


 Mai multe despre Tesla si energia gratuita puteti gasi studiind Categoria FREE ENERGY, in special, Categoria NIKOLA TESLA in particular si in special:

1) TESLA - Stăpânul fulgerului
2) Secretele disparute ale lui Nikola Tesla
3) Energia libera - cursa catre punctul zero 
 
Va invitam de asemenea sa cititi si urmatoarele carti:
2) TESLA - Biografia unui geniu - de Marc J. Seifer
5) Tesla si energia libera - de Commander X

marți, 21 octombrie 2008

BOICOTARE (21.10.2008)

http://celmaitaredinparcare.ro/wp-content/uploads/2008/02/no_gas.gif 

 BOICOTATI STATIILE PECO!

In ultima vreme pretul barilului de petrol s-a redus la jumatate, astfel ca de la 147 dolari in iulie 2008 a scazut la 70 $ si totusi, benzina si motorina au scazut cu doar 1000 de lei (10 bani).
E o bataie de joc pt ca guvernul tine taxele si accizele la fel de mari, iar statiile Peco nu vor sa renunte la preturile practicate, avand un profit urias. Daca ei isi bat joc de noi, haideti sa-i boicotam.

S-A DECIS CA IN ZILELE DE 27,28 29 OCTOMBRIE, TOTI SOFERII CARE VAD ACEASTA MIZERIE, SA FACA FRONT COMUN SI NIMENI, PENTRU NIMIC IN LUME, SA NU ALIMENTEZE MASINA SI SA NU CUMPERE NIMIC DIN STATIILE DE CARBURANTI. SPERAM CA PRIN ACEST MOD DE PROTEST SA-I PROVOCAM SI SA VEDEM O REACTIE POZITIVA A ACESTUI GUVERN SI ACESTOR SUPERCORPORATII PETROLIERE CARE CONTINUA SA ISI BATA JOC DE NOI!

Daca sustii ideea (si chiar daca nu o sustii), da mai departe.

vineri, 17 octombrie 2008

Descifrând Misterul Vieţii (17.10.2008)

Unlocking The Mystery Of Life (2003)
- Life's Origins, Evolution And
Intelligent Design -
Descifrând Misterul Vieţii
-Originiile Vieţii, Evoluţie şi Concepţie Inteligentă -

"Este viata pe Pamânt rezultatul unui cumul de factori (precum timpul, selectia naturala si sansa) care au favorizat independent aparitia acesteia? Oare diversitatea si originea organismelor vii pot fi explicate printr-o cauza inteligenta?
Unlocking the Mystery of Life exploreaza aceste intrebari si prezinta dovezi ce sustin o idee care ar putea revolutiona gandirea stiintifica - teoria "designului inteligent." - comentariu preluat de aici

Acest documentar analizeaza şi combate cu argumente ştiinţifice teoria evoluţionista a lui Darwin. Ei nu susţin creaţionismul neapărat ca nişte credincioşi dogmatici, ci spun doar că formele de viaţă existente pe pământ, de la cele mai simple, la cele mai complexe, pornind de la celulă la om, nu puteau fi rezultatul unor mutaţii genetice aleatoare, aşa cum susţine Darwin prin teoria evoluţionistă şi aduc numai dovezi ştiinţifice şi argumente de bun simţ.
Cum a apărut viaţa? Cred că nu a existat vreo altă întrebare care să mistifice omenirea mai mult decât aceasta. Descoperind misterul vieţii, este o călătorie fascinantă în interiorul unei celule vii, o lume microscopica elaborată, cu sisteme distincte care indică dovezi copleşitoare ale unui design inteligent.

Există o vie controversă între creaţionişti şi evoluţionişti. Mai nou, creaţionismul este condamnat de UE (citiţi aici). Ultimile descoperiri din genetică, biologie şi chimie tind să le contrazică pe ambele. Nu se aduce deloc în discuţie teoria evoluţionistă a lui Lamarck, prima teorie evoluţionistă, care susţine ereditatea caracterelor dobândite, care mai nou este luată din nou în vizor de epigenetică.

- preiau un comentariu personal de pe blogul Un Blogger Sceptik

Personal cred ca exista o combinatie de creationism si evolutionism.
Referitor la ceea ce se spunea ca functia creeaza organul, eu cred ca nu este o idee asa de absurda cum se spune aici (pe Un Blogger Sceptik) ci una foarte plauzibila. Mai degraba, nu functia, ci nevoia de functie creeaza organul. De ex, pestii avand nevoie sa respire oxigen si astfel sa evolueze catre amfibieni , aceasta nevoie , existenta ca program energetic, anterior existentei oragnului specific, ca o matrice mentala, informationala, a determinat aparitia organului executor al functiei numite respiratie.
De ex, s-a observat ca daca tinem o mana in ghips 6 luni ea incet incet prezinta semnele osteoporozei …de fapt organul nefolosit isi pierde functia. Relatia este si in sens invers.
Nevoia de o functie creeaza organul.
Daca iti acoperi un ochi, la un moment dat, nefolosit fiind vei orbi cu acel ochi. La fel si legat de creier ... daca nu-l mai folosim, incet incet anumite capacitati ale acestuia dispar. De ex, daca nu-l folosim pt memorare, incet incet memoram tot mai putin si o dam in cine stie ce alta boala gen Alzheimer sau chestii asemanatoare.
Ideea e ca organismele evolueaza in functie de adaptarile la mediul exterior, iar mutatiile genetice sunt rezultatul adaptarii la mediu, iar in cazul fiintei umane mediul este perceput de cele cinci simturi care sunt filtrate de creier, care interpreteaza si da comenzi in intregul corp. In cazul celulelor creierul lor este membrana si nu nucleul cum s-ar crede.
Determinsmul genetic este un mit, ADN-ul este supraevaluat. Genele se pot rescrie. In cazul fiintei umane Genele sunt un efect al mintii, al prejudecatilor noastre, al credintelor noastre.
In acest sens va recomand sa vedeti filmele lui Bruce Lipton, un medic embriolog care a clonat celule musculare umane.
Documentarul (conferinta) Where Mind And Matter Meet, facut de Bruce Lipton, l-am pus deja pe blog aici (vi-l recomand din suflet). Voi mai pune în curând şi alte documentare care vin în sprijinul acestor argumente.
Ca o concluzie consider atat dogma creationista incompleta , dar si cea evolutionista la fel de incompleta. Cele doua se combina. Merg mana in mana.
Legat de introducerea sau scoaterea darwinsimului ( a teoriei evolutioniste) din scoli si a introducerii fortate a religiei ortodoxe ca materie de studiu mi se pare o aberatie la fel de mare. La religie ar trebui sa se predea toate religiile, pentru ca un copil sa faca comparatie si sa aleaga constient, nu numai o anumita dogma limitata. La fel si legat de evolutionism. Sa se prezinte toate teoriile nu numai una. Si creationismul si darwinsmul si lamarkianismul si alte teorii care explica evolutia. Copilul trebuie sa fie liber sa aleaga sa i se trezeasca simtul critic si sa i se dezvolte aptitudinea de a gandi si singur (acest lucru nu este stimulat (incurajat) de sistem … oamenii care gandesc si pun la indoiala sistemul de credinte oficial acceptat sunt periculosi).

VEZI FILMUL AICI:

joi, 16 octombrie 2008

911 - MAREA ILUZIE (16.10.2008)

9/11: THE GREAT ILLUSION
(End Game Of The Illuminati, Our Choice:
Fear Or Love?

11 Septembrie 2001 : MAREA ILUZIE
(Jocul Final Al Illuminaţilor, Alegerea Noastră : Frică sau Iubire?)


Am gasit un articol foarte interesant pe siteul depindedenoi.ro , un articol numit " Ajuta Lumea! - O strategie in 7 pasi " . Cititi acest articol. Nu pot să ma gândesc la un comentariu mai bun pentru acest film documentar.

Cei care inca mai credeti in teoria oficiala legata de 11 sept 2001, sunt curios ce argumente aduc sa explice doveziile si intrebarile ridicate de acest documentar.
Acest important film va ajuta deschiderea ochilor pritenilor si familiilor dvs. către marea iluzie pe care mass media a creat-o in jurul atacurilor din 11 Septembrie 2001. Povestirea faptelor intarite de dovezi vizuale, imagini semnificative si o muzica originala va determina pe cel care va vizioana sa puna deoparte celealte explicatii si sa treaca mai departe catre o mai mare intelegere a Noii Ordini Mondiale.

"This is one of the best 9/11 films I've ever seen. It covers the broad spectrum of facts exposing the globalists' orchestration of 9/11."
-- Alex Jones

VEZI FILMUL AICI :
(cu subtitrare în română şi în premieră pe ţară, ca de obicei, bineînţeles :p)

PARTEA I


PARTEA A II-AACTUALIZARE (1.11.2010)

 Ajuta Lumea! - O strategie in 7 pasi


Dragi prieteni,
Daca cititi aceste randuri, participati si contribuiti deja la trezirea in masa a constiintei oamenilor.
O trezire fara precedent se preconizeaza in viitorul apropiat si depinde de noi, de fiecare individ in parte, sa facem ca aceasta trezire sa aiba loc cat mai curand.
Ce inseamna trezire?
Oamenii sufera in prezent de un anumit “autism spiritual”, sunt prinsi in aceasta “matrice” a lumii contemporane si isi traiesc viata conform unor tipare create in mod artificial.
Mai mult decat atat, intreaga lume ste condusa din umbra de liderii unor organizatii secrete, aceste “Secret Societies”, care formeaza asa numita “elita” a omenirii.
S-au facut multe investigatii pentru a se descoperi cine sunt acesti lideri din umbra si care este motivul pentru care vor sa domine lumea. S-au publicat sute de carti si mii de articole pe internet si, cu toate acestea, oamenii sunt orbi si surzi la aceste realitati.
Fiecare dintre noi traim in cadrul unor tipare mentale, emotionale, comportamentate corespunzatoare nivelului de educatie, inteligenta, experienta. Daca in viata noastra se petrece ceva ce este complet in afara acestor tipare proprii, noi pur si simplu nu percepem acel fapt sau eveniment. Este un aspect cunoscut si dezvoltat in psihologie: anumite evenimente creeaza o trauma psihica ; deoarece aceasta trauma le violenteaza sistemul de credinte si valori, oamenii aleg uneori sa refuleze acea trauma si de aceea nu-si mai amintesc nimic de acele evenimente.
Acesta este elementul cheie pe care se bazeaza societatile secrete si liderii lor. Actiunile lor sunt atat de socante, incat pentru noi sunt imposibil de sesizat.
V-ati fi putut gandi vreodata ca evenimentele de la 11 septembrie 2001 au fost puse la cale de americani? Poate ca ati primit pe email cateva prezentari cu poze si argumente serioase pentru a proba acest lucru, caci au circulat cateva astfel de prezentari. Nu-i asa ca vi s-a parut imposibil de crezut?
Aceasta dovedeste ca suntem atat de puternic inoculati cu aceasta lipsa de reactie, de “adormire”, care ni se transmite in mod repetat prin mass media, incat nu mai vedem si nu mai auzim decat ce ni se permite sa vedem si sa auzim. Ne-am indepartat foarte mult de la valorile esentiale ale crestinismului – adevar, iubire, altruism, credinta – am ramas fara coloana vertebrala si mergem incotro bate vantul.
E trist ca vantul bate acum intr-o directie nefericita. Chiar daca nu cred in profetii, tot mai multi oameni incep sa se ingrijoreze de lumea in care traim si sa isi puna problema daca nu cumva acele profetii - privind sfarsitul lumii ca urmare a decaderii spirtuale a omenirii - sunt chiar autentice.
Cand cititi aceste randuri, oricat de sceptic ati fi, intrebati-va subcontientul, acel nivel profund al fiintei voastre: sunt oare acestea adevarate? Si verificati-le personal, multe dintre ele pot fi usor obtinute daca exista o preocupare adecvata.
Veti afla pe acest site informatii cutremuratoare, socante si veti fi tentati sa alegeti varianta usoara si sa spuneti: “Prostii”. E o chestiune de alegere personala. Unii sunt atat de resemnati incat spun: “Ce pot sa fac eu, atat de neinsemnat, pentru a ajuta?”. Altii spun, precum cei rai din Star Trek: “Rezistenta e zadarnica”. Iar altii spun: “Eu am o viata buna, de ce trebuie sa-mi fac probleme?”.
Aceasta “elita” autoaleasa a lumii controleaza bancile, mass mesia, guvernele, tehnologia de ultima ora si mintile multor oameni. Vi se pare corect?
Aici este punctul in care credinta trebuie sa devina firul calauzitor. Credeti in Dumnezeu? Daca da, credeti ca El, Creatorul, vrea ca familiile noastre, cultura, traditiile, valorile, lumea intraga sa fie dominata, controlata de o mana de oameni materialisti, egocentrici si care vad 90% din populatia lumii ca pe o turma?

Ignoranta si refuzul sunt sentinte la moarte.
Ar putea fi locuri in care sa te retragi, sau in care sa emigrezi pentru a fi in siguranta. Dar ele nu vor fi in siguranta pentru mult timp, daca nu facem ceva sa oprim aceasta monstruasa masinarie operata de “elita” si care ne submineaza in fiecare zi viata si “sacrifica” generatii dupa generatii sub pretextul Creearii Noii Ordini Mondiale. Ce Noua Ordine Mondiala, mai buna, se poate crea prin razboi, dezinformare, manipulare si dictatura acestei “elite”?
Daca stiti, in adancul sufletului, ca exista acea forta creatoare, Dumnezeu, atunci stiti ca acest mars tiranic catre Noua Ordine Mondiala nu este ceva ce Dumnezeu vrea. Acest cosmar este creatia acelor reprezentanti ai rasei umane care au uitat de conexiunea cu spiritul si care au facut alegeri gresite.
Si daca va spuneti acum ca Noua Ordine Mondiala e un concept prea abstract, raportati-va la Uniunea Europeana, care este un pas important catre crearea Noii Ordini Mondiale: Tratatul Constitutional European prevede pentru UE un singur presedinte, un singur guvern: CONTROL ABSOLUT!
Depinde de noi, individual, sa ne analizam si sa decidem daca ne focalizam viata pe iubire si adevar, justitie si luam pozitie pentru aceste valori, ori alegem sa ne dam batuti, sa renuntam la suveranitatea noastra spirituala, in favoarea acestor maestri ai inselaciunii.
Daca intr-adevar credem in Dumnezeu si decidem sa ne exersam aceasta trezire spirituala, atunci avem in fata noastra o munca imensa. Datorita faptului ca un procent foarte mare de oameni isi ascund capul in nisip cand ne referim la evenimentele de la 11 septembrie, inseamna, o data in plus, ca avem foarte mult de lucru.

Rezistenta fata de tirani este obedienta fata de Dumnezeu”

Strategia in 7 pasi
1. Rugaciunea
Adanceste-te cat mai mult in profunzimea sufletului tau si conecteaza-te la sinele tau divin, forta creatoare a universului. Cere claritate, ghidare si putere. Aminteste-ti ca puterea rugaciunii este mai mare decat puterea urii. Daca exista un timp care e cel mai potrivit pentru a ne pune deoparte egoismele si a cere ajutor, acum este acel timp.
2. Fiti constienti de jocul fortelor ascunse
Membri ai Iluminati, Francmasoneriei, Skulls and Bones si alte societati secrete, aceste persoane din elita cu minti deformate, au creat aceasta mare iluzie, au creat aceasta extraordinara frica, prin care noi suntem privati de a vedea actiunile lor teribile si au creat-o cu un succes incredibil.
11 septembrie 2001 nu este punctul culminant al dramei, este abia dinceputul. E foarte probabil ca si alte evenimente Hegel-iene sa aiba loc – Problema – Reactia – Solutia. Filozoful german a creat prima data aceasta trilogie: creeaza o problema ( 9/11), asteapta reactia la ea (ura impotriva teroristilor) si apoi vino cu solutia (razboiul impotriva Irakului). Daca vom continua sa vegetam, ca si pana acum, “solutii” noi vor fi fabricate si vor veni la noi ca ”de la sine intelese”.

3. Strangeti cat mai multe informatiiFrancis Bacon: “ Cunoasterea este putere”
Informatiile din acest articol sunt doar cateva dintre multele disponibile, la fel de teribile si de socante.

4. Impartaseste cu ceilalti descoperirile tale
Prieteni, familie, colegi, toti cei cu care aveti o relatie de suflet trebuie sa stie despre aceste lucruri. Acesta este un foarte bun start. Unii dintre ei nu vor putea primi informatiile, dar fiti siguri ca, in fiecare zi, tot mai multi si mai multi oameni se trezesc si realizeaza minciunile care le sunt inoculate, manipularea si probele fabricate cu care “elita” isi justifica actiunile.
Fiecare dintre noi este capabil sa realizeze aceasta raspandire a informatiilor. Asta ne cere timp si energie, dar bucuria de a vedea si alti oameni trezindu-se este o rasplata foarte mare.
Sa ne cream web site-uri, grupuri de discutii, chiar televiziuni. Sa alocam timp si resurse pentru asta, fiecare dupa propriile posibilitati. Sa NU ne subestimam! Depinde de NOI toti ce viitor vom avea cu totii si numai impreuna putem reusi sa-l facem mai bun.
Sa spunem NU manipularii si controlului mintii!
5. Inceteaza sa mai fii partas la jocul lor
Suficienta este cuvantul cheie. Nu traiti pe credit. Arma numarul 1 cu care ei ne controleaza , ne fac sclavi, este puterea financiara: BANII.
Nu le mai cantati in struna. Politicieni, tirani, dictatori, toti vor sa fie mereu in centrul atentiei. Mass media noastra este plina de “vedete”. Inchideti televizorul. Cu adevarat este un aspirator de minti. Incetati sa spirjiniti aceasta “biserica a Hollywood-ului “
Acum e timpul pentru ca oamenii sa devina suverani pe destinul lor, sa isi creeze propriul sistem de comunicare, scoli, afaceri, economii bazate pe dezvolatre durabila si pe valori divine. “Trebuie ca oamenii sa fie ceea ce sunt nascuti sa fie: Liberi si Independenti!” (J.F. Kennedy)
Focalizati-va atentia pe lucrurile cu adevarat bune ale vietii, ca valori autentice traditionale. Cumparati produse fabricate in Romania.
6.Iubiti-i pe toti si serviti-i pe toti”!
Acesta este pasul extern pe care trebuie sa-l faceti. Eliminati frica si manifestati dragostea, pentru voi insine, prieteni, familie, si chiar dusmani. Ajutati-i pe cei mai putin norocosi decat voi. Traiti in prezent, detasati-va de rezultatele actiunilor voastre, cu multa credinta in Dumnezeu.
Dovediti curaj, putere, intelepciune.
7. Bucurati-va de viata!
Mergeti afara, in natura, respirati adanc, petreceti timp cu prietenii, familia, jucati -va si, mai ales, radeti. Este ceea ce ei incearca sa va opreasca sa faceti.

Sa ne TREZIM aici si acum! Sa-i ajutam si pe ceilalti sa se trezeasca.
Sa cream impreuna viitorul! Depinde de NOI!
Articolul ca a fost inspirat din filmul 9/11 The Great Illusion de George Humphrey.


Pentru mai multe informatii, în limba engleză, accesati site-ul www.fearorlove.com." - sursa
http://www.depindedenoi.ro/noi/proiecte/ajuta-lumea-o-strategie-in-7-pasi.html

miercuri, 15 octombrie 2008

DOCUMENTARE TRADUSE (lista pe scurt) 15.10.2008 - 18.08.2015DOCUMENTARE CENZURATE, INTERZISE, OCULTE, INTERESANTE, ȘOCANTE, IMPORTANTE, TRADUSE, ONLINE
(lista pe scurt, dar nu scurtă)

Vom expune aici lista documentarelor importante, din punctul nostru de vedere, cu subtitrare, dar fără descrieri, ca să fie mai uşor de găsit.
Pe larg, o parte le gasiţi aici, în DOCUMENTARE TRADUSE (cu descriere).
În măsura timpului disponibil, încet încet, o sa urmarim sa le punem pe toate pe servere online, cu tot cu subtitrare, dar vă invitam si pe voi să o faceti deoarece fiecare gest de genul acesta mănâncă timp. Daţi o mana de ajutor va rog si apoi vom face trimitere direct la linkul dvs. (puteţi să ne lăsaţi un comentariu ca să ştim ce a mai apărut nou).

Oricum, chiar dacă nu am reuşit să punem linkuri şi trimiteri la toate, majoritatea subtitrarilor pentru aceste filme pot fi gasite pe titrari.ro sau pe subs.ro, iar filmele pot fi downloadate cu BitTorrent de pe multe site-uri cu torrente. O alta sursa buna ar fi google adăugând cuvântul torrent - de ex: Contact Has Begun torrent şi apoi daţi search. De asemenea o altă sursă foarte bună ar fi emule (pentru detalii vedeţi aici), doar că merge mai greu (pentru noi este totuşi o sursă principală pentru chestii rare şi nu numai).

Am tradus si noi o parte din aceste filme si ţinem sa multumim si pe aceasta cale si altora care si-au sacrificat timpul pretios sa ne ofere noua tuturor aceste traduceri pentru niste filme si documentare exceptionale.


Aşadar, iată şi lista:DOCUMENTARE DEJA TRADUSE:
ÎN ORDINEA APARIȚIEI TRADUCERII LOR SAU A UNOR ELEMENTE DE NOUTATE
1) ENDGAME - Blueprint For Global Enslavement (2007)


2) WHAT THE BLEEP?! - Ultra-Extended Quantum Rabbit Hole


3) Zeitgeist 1 (2007)

4) Who Killed The Electric Car (2006)5) BBC-The Power Of Nightmares (2004)


6) THE SECRET - The Law Of Attraction (2006)


7) EVIDENCE - The Case For NASA UFOs (By David Sereda - 2001)


8) Doing Time, Doing Vipassana (2007)


9) The Secret Beyond Matter


10) The Corporation (2003)


11) The Root of All Evil (2006)


12) 911 Mysteries (2006)


13) PBS Nova - The Elegant Universe (2003)


14) 911 In The Plain Site (2004)

15) 911 The Great Illusion - The Endgame of The Illuminati Our Choice:Fear or Love? (2004)16) CORRADO MALANGA - Geneza, om, univers si mit


17) Montauk Project (Sub. RO)


18) Orwell Rolls in his Grave (2003)


19) Secret Space I - The Illuminati Conquest Of Space (2005)


20) The Illuminati I (2005)


21) The Illuminati II - The Antichrist Conspiracy (2006)


22) Surplus - Terorrized Into Beeing Consumers (2003)


23) The Illuminated Chakras (2004) by Anodea Judith


24) Enquete Sur Le Monde Invisible (Lumea Invizibila) (2002)


25) Bruce Lipton, Ph.D. - The New Biology - Where Mind and Matter Meet (2001)


26) Bruce Lipton, Ph.D. - Nature, Nurture and the Power of Love - The Biology of Conscious Parenting (2002)


27) Deliver Us From Evil (2006)


28) Earthlings (2003)


29) Great Global Warming Swindle (2007)

30) Sicko (2007)31) Super Size Me (2004)

32) The Future of Food (2004) 33) Who Wrote the Bible (2004)


34) Ted Pike - Why The Mid-East Bleeds (2006)

35) The Microchip - Alex Jones (2006)36) The Pictures That Fooled The World - Yugoslavia Death Camp Hoax


37) The Truth Behind The Gates Of Auschwitz (2003)

38) Why We Fight (2005) - Trupele se trezesc!

 

39) Journey To The Hollow Earth (2005)


40) Freemasonery - From Darkness To Light (1991)


41) BBC HORIZON - Flow of Time - God, Einstein and Quantum Physics (1999)


42) BBC Horizon - The Hawking Paradox (2005)

43) The Disasters Darwinism Brought To Humanity (2006) (HARUN YAHYA)44) Angels And Demons Revealed (2005)


45) Unlocking The Mystery Of Life - Life's Origins, Evolution And Intelligent Design (2003)


46) Fahrenheit 9-11 (cu Michael Moore) (2004)
Prima parte si A II-a parte 


47) ILLUMINATI MYSTERY BABYLON - The Hidden Elite Of Israel


48) The MIRACLE in the CELL (HARUN YAHYA) 

49) The Fact Of Creation (HARUN YAHYA)


50) AMERICA - Freedom To Fascism (2006 - by Aaron Russo)51) INSIDE THE BROTHERHOOD (1989)


52) Contact Has Begun (2008)


53) SECRET SPACE II - The Alien Invasion (2006)


54) PHENOMENON - The Lost Archives - Monopoly Men


55) MYSTERIOUS ORIGINS OF MAN - Forbidden Archeology (1996)


56) Yoghis Of Tibet (2002)


57) LSD - The Beyond Within (1986)


58) Evolution - The Foundation For Communism (1995)
 - Part I si Partea a II -a 
62) KILLER CULTS 

63) PHENOMENON - The Lost Archives - The Missing Secrets of Nikola Tesla
64) ESOTERIC AGENDA (2008)

65) DEEP DECEPTIONS (2005) - Science and Spirit - Vol. 1 - The Great Questions in the Hamburger Universe68) WATER (2008)


70) MONEY AS DEBT (2006)

71) IN DEBT WE TRUST (2006) - America Before The Bubble Bursts


73) THE 11-TH HOUR

74) Demographic Winter: Decline of the Human Family

75) ÎNGERUL DIGITAL (2009) - Digital Angel
79) Incredible Creatures That Defy Evolution


81) THE TIBETAIN BOOK OF THE DEAD (2004)

82) The 911 Chronicles Part One - Truth Rising (2008)

83) The Moses Code (2008)

84) The Creation Of The Universe (Harun Yahya)


86) The UFO Conspiracy (2004)89) O privire în Univers - OBIECTIVĂRI LA SCARĂ UNIVERSALĂ (Importanta de sine)

90) Welcome to Evolution- Mayan Calendar Comes North - Calendarul Maias Vine din Nord     (Ian Xel Lungold)

91) David Bruce Hughes - 2012 Matrix Singularity (Singularitatea În Matrice)

92) Terence McKenna - Time Wave Zero (si multe altele)

93) Neale Donald Walsch - Teama, Spaima, Frica

98) Inforenergetics - Science serving Life


99) Nasterea lui Iisus - Semne Astrale (reply la Zeitgeist)


101) Eckhart Tolle - Two Requirements of Teaching

102) Eckhart Tolle - On Oprah's Soul Series

103) Eckhart Tolle - Power of Now Mumbai Talks Day 1- pt 1 of 2

104) Eckhart Tolle - The Power of Not Knowing

105) Michael Tsarion - Irish Origins Of Civilisation
... speram ca vor mai urmaÎn PLAYLISTUL BB-Kabbalah din YouTube găsiţi peste 40 de filmuleţe traduse pe diverse teme: despre Cabala, suflet, ego şamd. http://www.youtube.com

115) ILLUMINATING ANGELS & DEMONS (2005)


116) 2012 CROSSING OVER A New Begining


117) WE ARE LEGION  (2012)The Stroy Of Hacktivists
(Geometria Sacra - Floarea Vietii - la Flor De La Vida)

126) Agresiunea Virtuala (din ciclul "Scoala părinţilor")

127) David Icke - Cimatica - Vibratiile Sonore Creaza Forma


128) Cimatica - Noua Stiinţă - Experiment -Dr. Hans Jerry

129) What is the Federal Reserve System - Creatura de la Jekyll Island

130) Suspect Nation (2006)

131) BBC - The life of Buddha (2004)


133) Quest for the Lost Civilisation

134) Kymatica

135) Corporatocratia - asasinarea economica


137) CAPCANA CONFORMISMULUI SOCIAL - Secretul sclaviei umane141) Eckhart Tolle - Findhorn Lectures (2CD)

142) Future by design - Jacque Fresco and The Venus Project

143) Studierea Starilor De Constiinta Modificata - Experienta Lui Grof ( video)

144) Colapsul economic al Argentinei (Memoria del Saqueo - 2003)

145) MAGICAL EGYPT - Serie completă (8 Episoade)

146) JORDAN MAXWELL - STATUL CORPORATIE -  Partea a II a
150) Roger and Me (Michael Moore)

151) ECKHART TOLLE - Addiction To Suffering -
155) DAVID ICKE - Beyond the cutting edge

156) Growing Earth (bz Neal Adams)


163) Who Are You? (un dialog cu Papaji)


165) Living Luminaries - The Serious Bussines Of Happines

166) Money Masters - How international bankers gain control over America

167) Loose Change - Final Cut170) Eckhart Tolle - The Last Delusion

171) ONE , The Movie (2005 - Revelations About God)175) HOME

176)  The Take (2004)

177) Jasmuheen - Mai multe conferinte din Romania

180) The Opus (2009)
185) Spiritworld I (2007)190) Devorând Pământul (Devour the Earth)

196) The Higher Self - Drunvalo Melchisedek


198) "La grippe A, un virus fait débat" (franceza) - "Profiteure der Angst"(germana)

199) Project Camelot in Conversation with David Icke (Sedona, Arizona, SUA, feb 2009)

200) Holes in Heaven? - H.A.A.R.P And Advances In Tesla Technology

201) IESIREA DIN MATRIX - o compilatie de filmulete facute de un admirator al blogului nostru
Prima parte - Inchisoarea Mintii si A II-a parte - Secretul Masonilor/ Illuminati

202) Eckhart Tolle & Oprah - Webcast Event 1205) Documentare TED AICI

206) J. Krishnamurti - What Love Is Not

211) Crescand in Univers
Ep. 1 - Trezirea in univers - Ep 2 - Obiecte Proiectate si Cvasiproiectate - Ep 3 - Urcand Muntele Improbabilitatii - Ep 4 - Gradina Ultravioleta - Ep 5 - Geneza Scopului 
215) EARTHING (GROUNDING)

216) 2012 - Sfarsitul Lumii, Anticristul, Noua Ordine Mondiala NWO, Cipul 666 Semnul Fiarei (un film de propaganda crestina)

217) Shaman - Other Worlds - Ayahuasca Documentary

218) Space of Love - Spatiul Iubirii


220) Top Secret - Wasser (2007) -  Auf der Spur eines unerklärlichen Phänomens

221) ALLAN PEASE - HOW TO BE A PEOPLE MAGNET
225) Earth Rising The Series 

226) The Flower of Nirvana - What is Enlightenment?
230) Food Inc

231) Alex Grey - ARTmind (2004) - The Healing Power Of Sacred Art

232) Cateva documentare despre Falun Gong

233) FALUN DAFA si FALUN GONG - Atrocitatile continua236) FROM THE HEART OF THE WORLD (2012)The Elder Brother's Warning


238) LIBERASI DAL GUSCIO (2008) - Come e perche vivere Viaggi Astrali (Dedublarea astrala)

239)  SIMPLY RAW (2009) - Reversing Diabetes in 30 Days242) The Cove


244) IN TRANSITION 1.0 (2012) From oil dependence to local resilience


246) Project Camelot presents Bob Dean - The coming of Nibiru (2008)


248) Anthony de Mello - Cum să fii real

249) Anthony de Mello - Cum să ne rugam


266) THE HARMONIC CODE (2007) - The Harmonics Of Reality

267) DEEPACK CHOPRA - LEARN HOW TO MEDITATE

269) COLLAPSE

276) Povestea inrobirii tale si discursul sclavului

277) THE ARRIVALS - un serial in multe parti

279) Conspiritus Remake - Conspiratia Illuminati

282) LEGEND OF ATLANTIS (2001) - seria completa

283) WAYNE DAYER - THE SHIFT - Ambition To Meaning (Finding Your Life Purpouse)

284) CROSSING THE EVENT HORIZON - "Rise To The Equation" - A Workshop Symposium with scientist Nassim Haramein - DVD 1 - 4 (Complet)

286) FASTWALKERS (2006) - UFO and ALIEN Disclosure

287) BASHAR - Take Action! - Part I

288) SIDA UN MIT PROFITABIL? (House of Numbers)

289) 
Grundeinkommen - ein Kulturimpuls (2008) The Basic Income - A Cultural Impulse


293) GREGG BRADEN - The Divine Matrix

295) ASPARTAME - SWEET MISERY - A Poisoned World

297) 
FAT, SICK AND NEARLY DEAD (2010)


299) Dr. David R. Hawkins - 2003 Video Lectures - I (1,2,3),  II (1,2,3), III (1,2,3)
in curand IV, V, VI

300) RAMANA MAHARISHI - Bhagavan's Life Story

301) Sathya Sai Baba - 80th Birthday Discourse Video

302) Shivabalayogi Introduction

303) Whats More Real Life or Death
in curand

304) Shaman Kiesha Crowther - Little Grandmother


306)  RETURN TO THE SOURCE - Philosophy and The Matrix (2004)
310) THE SECRET - Evidence We Are Not Alone (2010)

311) MAYAN PROPHECIES AND CROP CIRCLES (2010) - An Extraordinary Connection

312) THE VOICE (2007)

313) BBC - Brain Stories

314) SAMADHI TANC - Bazinul de inducere a unor stări de conştiinţă cosmică


316) ALEX JONES - TERRORSTORM

317) STUPIDITY (2003)


319) COLD FUSION - Fire From Water

320) ZEITGEIST III - Moving Forward

321) S.N. LAZAREV - 2 filme

322) TAPPED

323) DAVID ICKE - Sionismul Rothschild

324) What Would It Look Like / Cum ar arăta?

325) UNIVERSE - The Cosmology Quest

326) PADUREA BACIU - Un triunghi romanesc al Bermudelor

327)  FRACTALS - Hunting for the hidden dimesnion


329) MARKETING OF MADNESS - I si II

330) ETHOS
334) BEYOND ME337) PSYWAR

338) THE BUDDHA341) ADYASHANTI - un interviu

342) AWAKENING


344) 2012 - TIME OF CHANGE


350) FREE ENERGY - THE RACE TO ZERO POINT

355) DYING TO HAVE KNOWN -Terapia Gerson

356) MONEY AS DEBT II - Promises Unleashed


358) RĂZBOIUL PARAPSIHOLOGIC 
Partea I - Dezvăluiri si Partea  II-a - Protecţia psihică

359) TVR Cluj - A 3 Parts Interview with Miceal Ledwith (december  2012)

361) PROIECTUL AVALON - Interviu cu Inelia Benz


363) BASHAR - Brick Walls Beliefs

364) TUNING IN - Spirit Channeles In America

365) NASSIM HARAMEIN - The Black Whole


367) THE BIOLOGY OF PERCEPTION and THE PSYCHOLOGY OF CHANGE - Piecing it all together (2001)

368) BURZYNSKI

369) BASHAR - Perfection

370) FUEL

371) PROJECT CAMELOT - A New Conversation With Bob Dean


377) LOUISE HAY - You Can Heal Your Life


379) LIFTING THE VEIL (2011)


381) A World Without Cancer - The Story Of Vitamin B17 (G. Edward Griffin) 384) NOAM CHOMSKY - Rebel Without A Pause


386) FORKS OVER KNIVES - Dieta integral vegană

387) GLOBAL EUGENICS - Using Medicine To Kill

388) THE OPPONENT - Who Is Using Your Mind (Lo Sfidante)

389) PROJECT CAMELOT - A Futuretalk with Rich Dolan

390) INFINITY - The Ultimate Trip


392) ANCIENT ALIENS - Sezonul I, II, III, IV, V

393) BE SET FREE FAST - dvd 1 , dvd 2

394) The Power of Community - How Cuba Survived Peak Oil

395) Best Speech You Will Ever Hear - Gary Yourofsky

396) THE GOD WITHIN - Exposing The False Philosophy Of Modern Science


398) SHADOW GOVERNMENT (2009) - How The Global Elite Plan To Destroy Democracy And Your Freedom 

399) Project Avalon Futuretalk (2010)- David Icke and Jordan Maxwell - A talk about the Future of Planet Earth

400) END OF LIBERTY (2010)

401) PROJECT AVALON - An interview With Erich von Däniken
(Interlaken - iulie 2009)

402) Anthony Paul Moo-Young sau MOOJI

403) UNITED WE FALL (2010) 

404) UNGRIP (2011) 

409) TULBURAREA AFECTIVĂ BIPOLARĂ
PRIMA PARTE (Episoadele 1-11) si PARTEA A II-A (Episoadele 12-23)
413) THRIVE (2011) - What On Earth Will it Take?


415) THE BEAUTIFUL TRUTH (2008) - The World's Simplest Cure For Cancer

416) CLEARING THE SMOKE (2011) - The Science Of Cannabis


418) THE QUANTUM ACTIVIST (2010)

419) WHAT THE BLEEP! - Ultra-Extended Quantum Rabbit Hole

420) AMERICAN RADICAL (2009) - The Trials Of Norman Finkelstein


422) ROŞIA MONTANĂ - In the heart of Western Carpathians 

423) PLUNDER (2009) - The Crime Of Our Time

424) THE SILENT EXPLOSION - a visit to the Osho International Meditation Resort 

425) ORTHODOXY (2011) - From Empire To Empire 

426) THE MONEY FIX (2009)

427) PROJECT CAMELOT - Pyramid Power and 2012


429) FAUX DEPART (2010) - Enquête sur les Expériences de Mort Imminente


431) CONSUMING KIDS (2008) - The Commercialization Of Childhood

432) PERCY SCHMEISER (2009) - David Versus Monsanto

433) INTERVIEWS WITH BRUCE LIPTON (2010 si 2011) ON TVR CLUJ

434) GasLand (2012)

435) AfterLife (2010)

436) THE AWAKENING (2011)439) Un interviu cu Stanislav Grof (de Lilou Mace) 

440) THE ZIONIST STORY (2009)


442) LETTER FROM POLAND (2011)


444) BBC - Natural World (2009) - A Farm For The Future 


446) BASHAR - Brick Walls Beliefs 3

447) DACII - Adevaruri tulburatoare. Film documentar 2012 (HD)


449) If a Tree Falls: A Story of the Earth Liberation Front 

450) Permaculture Soils (2010),


452) The Calling (2009)

453) I am fishead (2011) 

454) Ferma Montană - Un Studiu De Caz De Permacultură de Succes în Climat Temperat 

455) Peace,Propaganda and the Promised Land: U.S. Media and the Israeli-Palestinian Conflict (2003)

456) Our Daily Bread (2005) Unser taeglich Brot 

457)  DR: CĂLIN MĂRGINEAN - Conferinţe medicale în Piatra Neamţ

458) How Jesus became a Christ:  The Hidden Years (2006)  

459) Project10-10-10 (2011)

460) S.N. LAZAREV - Anexă video a cărţii Diagnosticarea Karmei. Vol. 11 

461) Terrassenund Hügelbeete (2002) Sepp Holzer: Permacultura montană cu terase și paturi înălțate 

462) Paradiseor Oblivion (2012)
466) SECRETSOF ALCHEMY (2004)- The Great Cross And The End Of Time 

467) TheRise and Fall of a Scientific Genius: The Forgotten Story of Royal Raymond Rife (2008)469) The Houseof Rothschild - Money's Prophets

470) Chariots of theGods (1970) - Unsolved Mysteries of the Past

471) AQUACULTURE - The Synergy Of LandAnd Water (2002) SEPP HOLZER's Krameterhof -  An Example of Sustainable Water Management 

472) THEFOURTH WORLD WAR (2003)

473) The Fabric of Cosmos:  Space, Time and the Texture of Reality (2011)

474) Rodnoje (2008) Leagănul477) Wilhelm Reich - Man's Right to Know (2002)

478) Mooji - alte filme

479) QUEEN OF THE SUN (2010)

480) THESUPERIOR HUMAN? (2012) 483) Information on Ascension and the Merkaba (2012)


484) THE SHOCKDOCTRINE (2009)

485) Life at its Best - Walter Julius Veith

486) Kubrick's Odyssey (2011) - Secrets Hidden in the Films of Stanley Kubrick - Part One: Kubrick and Apollo 


488) TRANCE -FORMATION (2012)

489) THE SHADOW EFFECT (2006)

491) IN LIES WE TRUST (2007)  The CIA, Hollywood and Bioterrorism

492) PAPAJI - Keep Quiet! (Summa Iru)


494) S.N. Lazarev - Progres In Planul Logicii Divine 

495) Breatharianism - fed by Light

496) THEORDER OF DEATH (2000)

497) Căile Vindecării (Les chemins de la guérison)500) MASTERS OF WISDOM Gurdjieff and the forth way

501) Die 5Biologischen Naturgesetze (2009) Die dritte Revolution der Medizin - Cele 5 Legi Ale Biologiei - A treia revolutie in medicina
506) HAARP - Teoria Conspiratiei cu Jesse Ventura (2009)
Sezon I - Ep. 1 

507) Gustul vieţii - De la război la o viata delicioasa 

508) CHEMTRAILS - DÂRELE MORȚII  


514) DISCURSUL SCLAVULUI - libertatea (Silvano Agosti) si povestea inrobirii tale 

515) Bill Cooper - Mystery Babylon (1993) 00 - Dawn Of Man

516) TERENCE McKENNA - profetul psihedelic 

517)  Sir Ken Robinson: Bring on the learning revolution! si Ken Robinson says schools kill creativity 

518) SEEDS OF FREEDOM (2012)


520) ENERGY FROM THE VACUUM (2007) EPISODE 2 (John Bedini & Tom Bearden),  Episode 6 - Inside Radiant Energy, Episode 7 - Tesla's Impulse Technology


522) Introduction To Permaculture Design (2009)


524) THE UFO VIGILANTES (2011) 

525) NIBIRU - un documentar de Viorel Micu
 
526) Graham Hancock on Ayahuasca and Consciousness (2012) an interview with Sonia Doubell

527) IAN R. CRAINE - CODEX ALIMENTARIUS 

528) Stan Grof and the Healing Potential of Non Ordinary States of Consciousness

529)  PROIECTUL AVALON & JIM HUMBLE - MMS – Miracle Mineral Supplement !
533) The Power Principle (2012) 
Part 1 - Empire, Part 2 - Propaganda, Part 3 - Apocalypse536) Fenomenul Bruno Groening - Pe urmele "vindecătorului minune" 

537) IN PREMIERA - Cu Carmen Avram - alte emisiuni interesante

538) THE FOUNDATION CEREMONY (2012) Original Innocence541) SAMSARA (2011)

542) WE FEED THE  WORLD (2005)

543)  CIMATICA - structura şi dinamica undelor si vibratiilor


544) THE SCIENCE DELUSION (2013)


545) BYRON KATIE - Mother and Sun


546) LORENZO'S OIL - INHIBAREA ENZIMATICĂ COMPETITIVĂO NOUĂ SPERANŢĂ PENTRU PACIENŢII MS ŞI ALD


547) OBEY (2013)


548) Tariel Kapanadze - Generator de energie gratuita - 5KW - KAPAGEN


549) THE NATURE OF THE MIND (1982) EP.1 - The Roots of Psychological Disorder, EP. 2 - Psychological Suffering, EP. 3 - The Need for Security, EP. 4 - What is a healthy mind?


550) W56 - IL CASO AMICIZIA


551) THE EXTENDED MIND (2008) - Recent Experiemntal Evidence


552) THE WAR ON CONSCIOUSNESS (2013)


553) SCOTT TIPS - Codex Alimentarius - Global Food Imperialism


554) SCOTT TIPS - Codex Alimentarius - Corporate Controlled Health


555) DON'T WATCH THIS FILM


556) THE PHASE (2013)


557) THE MYSTERY OF THE CARPATHIAN SPHINX (2013)


558) SIRIUS (2013) - It is time for you to know


559) SRI RAMANA MAHARISHI - Viata lui Baghavan


560) THE TAX FREE TOUR (2013)


561) The Challenge of Change (1984) -The Biographical Film of J. Krishnamurti


562) JOHN PILGER - Real Journalism (2012) 


563) Rosia Montana, town on the brink (2012)


564) Stephen Covey 7 habits


565) TOXIC


566) INNER WORLDS, OUTER WORLDS (2012)


567) TOXIC LIGHT (2012) - The Dark Side of Energy Saving Bulbs


568) ANDREAS MORITZ - The Amazing Liver and Gallbladder Flush


569) SOLAR REVOLUTION (2012)


570) Trezirea Inimii - Inima si Creierul - HeartMath Institute 2013


571) CANCER - The Forbidden Cures (2010)


572) STEAL THIS FILM I (2006) and II (2008)


573) FREE REIN TO THE SOUL - Towards physical Immortality 


574) CAESAR'S MESSIAH - The Roman Conspiracy to Invent Jesus (2012)


575) MYSTIC INDIA - The Incredible Journey of Inspiration (2005)


576) DANGEROUS KNOWLEDGE (2007)


577) JIDDU KRISHNAMURTI - BEYOND MYTH AND TRADITION (1997)


578) ALL WARS ARE BANKERS WARS (2013)


579) ORTHODOX CORRUPTION (2013)


580) GEORGE CARLIN - Jammin' in New York (1992)


581) Hulda Clark - THE CURE FOR ALL CANCERS


582) LAUGH YOUR WAY to a Better Marriage (2009)


583) Robert Monroe's Out of Body Experiences (1992)


584) TELEVIZIUNEA - Savuroasa Otrava si SABLOANELE


585) Hidden Secrets Of  Money (2013)


586)  IN SEARCH OF ... The Castle Of Secrets


587) Owned and Operated (2012)


588) Un monde sans humains (2012)


589) BRUCE LIPTON - THE POWER OF CONSCIOUSNESS (2010) 


590) LIFE WITHOUT LIMBS (2007)


591) ANCIENT KNOWLEDGE - Pt. 1 - 5


592) LOCURI MISTERIOASE DIN ROMANIA 


593) OPEN PIT (2011)


594) CULTURE IN DECLINE (2012) - EP. 1 - 4


595) MUSIC INDUSTRY EXPOSED (2012)


596)  
The US vs John Lennon (2006)


597) 
Vaccination - The Hidden Truth (1998)


598) How to Start A Revolution (2011) 


599)  THE ALLIES OF HUMANITY (2012) - Project Camelot Interviews Marshall Vian Summers600) NEW ELDORADO - Gold, the curse of Rosia Montana (2004)

601) Dobrogea, dragostea mea şi blestemul de pe Wall Street (2013)


602)  The Knowledge from the Perspective Of Spirituality (2013)


603) GASLAND - Part II (2013)


604) THE SOVIET STORY (2008)


605) ROMÂNIA TE IUBESC - Marea Defrișare (2013)


606) THE FOUR HORSEMAN (2012)


607) MICHAEL JACKSON - Marioneta si victima a Iluminati


608) Morihei Ueshiba-The Founder of Aikido (1961)


609) Taxi to the Dark Side (2007)


610) THE DIET THAT TIME FORGOT (2008)


611) CONSPIRACY FILES - The Assasination Of JFK (2006)


612) DOSAR ROMANIA - GAZELE DE SIST (TVR 1 - 2013)


613) DACIA PREISTORICA 


614) TRACII - Istorie Ascunsa (2013)


615) APA DE LEAC - Solan_1975 Vindecare cancer hepatita C si multe alte boli 


616) RUPERT SCHELDRAKE AND BRUCE LIPTON - A Quest Beyond the Limits of the Ordinary (2007) 


617)  IN TRANSITION 2.0 (2013) a story of resilience and hope in extraordinary times


618) Morihei Ueshiba and Aikido - AIKI BUDO 


619)  THE MOST DANGEROUS MAN IN AMERICA -  Daniel Ellsberg and the Pentagon Papers (2009)


620)  THE AMERICAN DREAM


621) DAVID BLAINE - Real Or Magic (2013)


622) SACRED ECONOMICS (2011)


623) Botez/ Crucea Intoarsa/ Religii/ Isus/ Programe false (FRIENDS SHOW)


624) THE REAL FACE OF THE EUROPEAN UNION (2006)


625) ADVENTURES IN THE AFTERLIFE (2013) 


626) GEORGE CARLIN - You Are All Diseased (1999) 


627) Microcipuri pentru to(n)ti


628) Case din baloti


629) VALERIU POPA SI OVIDIU HARBADA - Post negru de 40 de zile


630) Who you reale are (2013)


631)  QUEST FOR DRAGONS (2007)


632) What is GOD and who are you (Mooji)


633)  Krishnamurti: Conversation with dr. A.W. Anderson (1974)


634) THE MAN WHO PLANTED TREES (1987)


635) Exista Liber Arbitru?


636) BETWEEN LIFE AND DEATH (2013) 


637) AFACERILE BOR (2014)


638) GEORGE CARLIN -  It's Bad For Ya (2008)


639) SAL RACHELE - Despre posedare, liber arbitru, demoni, extraterestrii (2013)


640) In the Beginning There Was Light - Oamenii care se hrănesc cu Lumină (2010)


641) EU MAIOR (2013)


642) Omraam Mikhael Aivanhov - La respiration, clé des rythmes de l'univers (1981)


643) STONE COLD JUSTICE (2014)


644) Un interviu cu Stanislav Grof (realizat de Horia Turcanu)


645) Our Galactic History (2013) -ep1,2,3


646) TVR Cluj - Stiinta si Cunoastere - Interviul complet cu Miceal Ledwith din 2014 


647)  ANCIENT ALIENS (2013) - Season VI 


648)  Nisargadatta Maharaj - Dialoguri


649)  AWAKENING


650)  Fabuloasa istorie străveche din Carpați (2014)


651) UN INTERVIU CU LISE BOURBEAU (2014) 


652) MICHAEL TELLINGER - UBUNTU - A world without money


653)   CHINA UNCENSORED (2012)


654)  ANCIENT DOCTORS


655)  MOOJI - Suflarea Absolutului (2014)


656)  THE PRIVILEGED PLANET (2004)


657)  Un interviu cu Richard Moss (2014)


658)  LILOU MACE  INTERVIEW - CAROLINE MYSS - Defy Gravity (2014)


659) PAPAJI - Its so simple ...


660)  SISTEMUL DE CONTROL AL MATRICEI - EP. 1 WHAT IS THE MATRIX?, EP. 2 - FIVE CRITICAL HUMAN WEAKNESSES , EP. 3 - SPIRIT OVER MATTER


661) Horia Francisc-Țurcanu în dialog cu Christina Grof: Rădăcinile adânci ale dependențelor 


662)  AYURVEDA - The Art Of Being (2001)


663)  "360 de grade" - Interviu cu Sri Vasudeva 


664)   BASHAR EXERCISE  - Transformative Shifting


665)   World's Scariest Drug (2012) Scopolamina (The Devil's Breath) 


666)  ALEX COLLIER - UFO Contactee with ET Beings from Andromeda Galaxy (1994)


667)  BOBBY FISCHER AGAINST THE WORLD (2011)


668)  KUMARE (2012) The True Story of A False Prophet


669) MOOJI -  Set Your Heart Free (2014)


670) Demonstration by Ven Lama Dondrup Dorje from 1996


671) KRISHNAMURTI - “WHEN THERE IS FREEDOM” SERIES (1980)


672)  THE AMAZING YOU (2014)


673)   SRI VASUDEVA - Romania Retreat - Morning Session  - June 2, 2012


674)  UN INTERVIU CU VINCENT KEISEN VUILLEMIN SI ANDREI DOROBANTU - Despre vacuitate - esența realității și liantul interconectării


675)  ADEVARUL DESPRE VACCINURI (DOCUMENTAR RUSESC)


676) BIOCENTRISMUL ŞI VIAŢA DE DUPĂ MOARTE


677) ON A RETROUVE LA MEMOIRE DE L'EAU (2013)


678) SILENCE, ON VACCINE (2009) - SHOTS IN THE DARK


679) JOHN PERKINS - Confessions of an Economic Hit Man (2007) 


680) LISSA RANKIN - Efectul Placebo si Nocebo 


681)  WE ARE GETTING DUMBER - TRIUMFUL PROSTIEI : Cu cât eşti mai prost, cu atât te crezi mai deştept


682) RUPERT SPIRA - A CONVERSATION ON NON-DUALITY (2009)


683)   LISA CAIRNS - The Essence of Duality and Non-duality (2014)


684) BERNARD BAARS -  A CONVERSATION ON NON-DUALITY (2009)


685) JEFF FOSTER - A Conversation On Non Duality:  Life Without a Centre (2009)


686) Le monde selon Monsanto (2008) The World According to Monsanto687)  FORBIDDEN KNOWLEDGE : History of the Khazar Empire (2007)


688)  Comori si Locuri Enigmatice din Romania 


689) Amit Goswami - Doctorul cuantic - Ghidul unui fizician pentru sanatate si vindecare 


690)  Dying to be me! Anita Moorjani at TEDxBayArea (2013)


691) Loibon - Ol Doinyo Laetoli Le Baaba (2009) - Ce este non-dualitatea?


692)  TOUS COBAYES (2012)


693)  RESONANCE - Beings of frequency (2012)


694) MAUROVLAHICA - Recviem pentru o etnie dispărută (2014)695) PAȘAPORT DIPLOMATIC. John Perkins, asasin economic: - România nu trebuie să permită să fie exploatată


697) I, PUTIN - A portrait (2012) 

698) Die 5 Biologischen Naturgesetze (2009) Die dritte Revolution der Medizin

699) CORRADO MALANGA -  Prenderne Coscienza (2011) 


700) Povestea Punctului 


701) LEVI (Friends Show) - Pe cine ar fi bine să votăm


702) AUTODENUNTUL UNUI MEDIC VACCINOLOG


703) VACCINEZI SAU RAŢIONEZI?


704) PETER FENNER - Ce este non-dualitatea?


705) Centrales nucléaires, démantèlement impossible (2013)


706) FUKUSHIMA - Ce nu se spune la TV 


707) CORRADO MALANGA XTimes Congress 2013


708)  RABBI HOFFMAN - What is non-duality?


709) LIGHT, DARKNESS AND COLORS (1998)


710) Secrets de longévité” : sur la piste des Laron en Equateur (2012)711)  LES PROPOSITIONS DU DOCTEUR ANDRE GERNEZ - despre CANCER, despre afacerea depistarea Cancerului si ALZHEIMER

712) Krishnamurti: 1st Public Dialogue at Madras (1979)


713) CORRADO MALANGA - Hipnoza 20


714) Răpire extraterestră surprinsă pe camerele de supraveghere


715) STEPHEN WOLINSKY - Ce este non - dualitatea


716) HISTORY OF ROMANIA - Din preistorie pana in prezent (2014)


717)  THE BIBLE HUNTERS (2014)


718)  ORBS - Clues For A More Exciting Universe (2008)


719) STUART HAMEROFF - What is non - duality?


720) CORRADO MALANGA - Hipnoză 29


721)  CORRADO MALANGA - Cine este suflet se recunoaşte


722) LSD 25 - Psihedelicele si constiinta


723)  Bill Hicks - Despre droguri psihedelice - Viata este doar o calatorie


724) American: The Bill Hicks Story (2009)


725) ANARKOS


726)  VIJAY KAPOOR - Ce este non - dualitatea?


727) CORRADO MALANGA - Hipnoza 1


728) 9/11: Explosive Evidence - Experts Speak Out (2012) 
730) CONCEPTUL CONTINUUM - In cautarea fericirii pierdute

731) THE STATE IS OUT OF DATE - We Can Do it Better (2014)

732) I AM BRUCE LEE  (2011)735) Corrado Malanga - EXORCISM LUX SI RINGHIO (Lucifer si Satana)  


737) Udo Ulfkotte - „Gekaufte Journalisten” („Jurnalisti cumparati”)

738) MOOJI - 9  FILME

739) FED UP (2014)  


740) VIVIR LA UTOPIA  (2013)LIVING UTOPIA 


741STATE OF MIND - The Psychology of Control (2013)


742) VITAMINA C (Hormonul Anti - Stres) va poate salva viata

743) SUMMERHILL - Scoala Democratica 

744) FORBIDDEN HISTROY  - The Mystery Of Giants (2014)


745) 97% OWNED (2012) - Why money really rules the world


746) NAHID ANGHA - Ce este non dualitatea?


747) The Story of Stuff Project (2008)


748) WAITING FOR SUPERMAN (2010)


749) CORRADO MALANGA - Viata este un film


750) Antrenorul de genii prof. Florian Colceag: scoala dreseaza copilul astfel incat sa iasa ce vrea Sistemul


751) DIY - CASE DIN BALOŢI DE PAIE, AUTOPORTANTE


752) BURZYNSKI - Cancer Is A Serious Business (2014) Part II


753) JEREMY HAYWARD - un interviu despre non-dualitate


754) La Educación Prohibida (2012)


755) NO VENIMOS DEL LATIN (2013)


756) BEPPE GRILLO - Un personaj fascinant


757) ANTHONY ROBBINS - The Secret of His Succes (2005)


758) Bărbați Care-și Cer Scuze Pentru Greșita Tratare a Femeilor


759) SIMON PARKES : The Project Avalon Interview (2013)


760) BILL HICKS - Revelations (1993)


761) CORRADO MALANGA - Geneza


762) Un interviu despre non-dualitate cu Robert Dittler


763) CONFEDERATIA IROCHEZĂ

764) KLAUS DONA - The Hidden History Of The Human Race (2010)

765) MOOJI - Aceasta ar putea fi ultima ta viaţă

766) THE STORY OF RENE M. CAISSE AND ESSIAC (2010)

767) HENRY STAPP - Un interviu pe tema non-dualitati

768) ANIMALE SUNT PERSOANE FRUMOASE - Noi nu suntem stăpânii planetei

769) MARINALEDA  - A Terra de Todos (2012) The Land Of Utopia

770) 101 Contradictii Biblice

771) JOHN PRENDERGAST - Dialoguri despre Non-Dualitate

772) CORRADO MALANGA - PNL - CIO CHE NON VI HANNO DETTO (2009)773) WIR IMPFEN NICHT (2014) - Noi nu vaccinam

774) CITIZENFOUR (2014) - Povestea lui Edward Snowden

775) Remote Control War (2011) - The future of unmanned combat

776) KABIR HELMINSKI - Ce este non-dualitatea ?

777) JIL BOLTE TAYLOR - My stroke of insight (2008)

778) THE HERD SPIRIT

779) ROBERT IONESCU - Solutii pentru salvarea Terrei

780) ALIEN FILES - Unsealed (2012)

781) PETER RUSSELL - Ce este non-dualitatea ?

782) CORRADO MALANGA - Evideon 1 şi 2, Chemtrails, cercuri din lanuri

783) Învățături esențiale tibetane - Ven. Jampa Lungtog


784) DESPRE MAFIA PADURILOR - 4 DOCUMENTARE (In Premiera : Carmen Avram) - CODRUL FRATE CU STRĂINUL; JAF CU PREMEDITARE; ÎN DRUJBA ŢĂRII; ADEVĂRUL LA METRU CUB. 

785) The Finland Phenomenon (2011)  Inside the World's Most Surprising School System

786) OLGA LOUCHAKOVA - Ce este non-dualitatea ?

787) LES MAUVAISES ONDES (2011) - Unde malefice

788) MOOJI şi ATMAJI - Spiritualitate trăită sau închipuită?

789) THOMAS RAY - Ce este non-dualitatea ?

790) CORRADO MALANGA - interviuri oferite pe FaceBook

791) Hubble Deep Field, SPACE SCALE, Laniakea - Super ciorchinul nostru de galaxii

792) SADHGURU - un mistic deosebit de interesant

793) PUISSANTE ET INCONTRÔLÉE : LA TROÏKA (2015)

794) RAMESH BALSEKAR - Ce predau şi felul cum trăiesc

795) TIM FREKE - Ce este non-dualitatea ?

796) PUTEREA INTELIGENŢEI COLECTIVE - Despre programarea Neurolingvistică cu Corrado Malanga

797) What Would It Look Like? (2009)

798) ADYASHANTI - Ce este non dualitatea?

799) SADHGURU - un maestru simpatic

800) ELISABET SAHTOURIS - Universul este in mod fundamental Constiinta


 
va urma ...

COMENTARII FACEBOOK

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

UNIVERSUL CONECTAT - ce-ar fi dacă Nassim Haramein ar avea dreptate? (15.12.2016)

THE  CONNECTED UNIVERSE (2016) „Unui fractal infinit, aflat în rotaţie, cum îi defineşti centrul ? Orice punct este centrul său...

APEL

CREZI CĂ ACEST BLOG TE AJUTĂ PE TINE ŞI/SAU LUMEA ÎN CARE TRĂIEŞTI?
Daca da, sprijina munca celor care aduc aceste informatii la lumina, printr-o DONAŢIE. Este cea mai concreta recunostinta! CLICK AICI pentru a DONA prin PAYPAL sau DONAŢI ANONIM prin BITCOIN la adresa
1AgtwQF2ETidVoP9tqFnpqFMwz86FUejug. Altă formă de plată găsiţi AICI.

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...