Ieşirea Din MATRIX: Miracolul Din Celulă - Dovada Biochimică A Creaţiei (28.12.2008)

duminică, 28 decembrie 2008

Miracolul Din Celulă - Dovada Biochimică A Creaţiei (28.12.2008)

THE MIRACLE IN THE CELL - Biochemical Evidence For Creation

Primul documentar din aceasta serie, expus de noi se numeste The Secrets Beyond The Matter.
Incadram si acest documentar in categoria ORIGINI, unde au fost expuse atat documentare despre evolutionism, despre creationism si deasemenea despre alte teorii posibile ale originilor vietii pe Terra (lamarkianism, designul inteligent, campuri morfogentice, samd).
Aventuraţi-vă într-o călătorie la bordul unei navete care călătoreşte în microcosmosul unei celule, vedeţi computerul central, maşinile care fac maşini, şi portalurile de securitate care determină dacă un intrus este hrană sau toxină.
Darwin, în filozofiile sale limitate nu a anticipat niciodată aceste lucruri.
Acest documentar vine ca o completare fericita la documentarele lui Bruce Lipton si la documentarul Unloking The Mystery of Life.
Argumentele sunt stiintifice, expunerea de bun simt, ramane sa trageti singuri concluziile.
Ne-am expus parerea despre acest subiect in aproape toate documentarele din categoria ORIGINI.

Vedeti documentarul tradus, AICI
Miracolul din celula - CREDE SI CERCETEAZA


Filmul este OPEN SOURCE si poate fi downloadat, distribuit, vizionat oriunde la orice televiziune sau cinematograf. Îl puteti descarca în calitate buna, de pe siteul HarunYahya.com

12 comentarii:

  1. Ce ma deranjeaza la acest documentar in priml rand este impingerea disputei creationism-evolutionism pe noile date ale geneticii. Ni se arata anumite erori sau date insuficiente despre celle avute de evolutionisti si ni se spune cat de inapoiati erau alde Darwin sau Haekel. Apoi ni se prezinta o harta 3D facuta de nus ce companie de jocuri sau efecte speciale pentru productiile Hollywood probabil adaptata la tematica geneticii si ni se da ipresia ca i-auite care e de fapt realitatea, ia uite ce nu stiau evolutionistii. De ce nu ne spune documentaru' ca acolo e 3D Max sau Maya si ca nu e un film luat cu nush ce camera nanotehnologica plasata in organism? Sa fie oare pentru ca totusi informatiile despre celula sunt totusi penibil de apropiate de ce stiau batranii Darwin & co.?
    De fapt intregul scenariu prezentat aici nu schimba absolut deloc datele prezentate de evolutionism. Organismul viu asa cum era cunoscut de acesti savanti nu difera prea mult de nanocosmosul celular prezentat de acest documentar. Evolutionismul lui Darwinsi Haeckel nu pleaca de la premisa ca celula ar fi molecule de carbon stropite cu apa ci de la celebrul caz al girafei care supravietuieste doar daca are gatul lung. In aceeasi masura argumentul lor se poate adapta si la cromozomi sau orice alt element prezent aici: fara tipul asta de cromozomi restl de animale nu au suprvietuit.

    Nu inteleg cum autorii au ales tocmai genetica drept argument al teoriei evoltioniste cand se stie ca ea a lovit cea mai tare in ideea creationista si majoritatea credinciosilor o considera stinta a diavolului. Nu inteleg cum sa dau 2-3 exemple de profesori creationisti intr-un ditamai oceanul de savanti care in fiecare zi mai dau cate o lovitura creationismului. Chiar in momentul in care scriu acest comentariu autoritatile cenzureaza sau evita sa lase publicitatii date descoperite de savanti care pot zdruncina si mai rau creationismul si credinta omului de rand in D-zeu (fapt ce conduce la nesupunere civica).

    Obiectez si pentru prezentarea organsmului ca pe o realitate SF cu navele si cu alte asemenea. O fi el Microcosmos da' daca scalezi SF-urile si le redimensionezi la dimensiuni microscopice nu se cheama ca ai facut un documentar bun despre organism ci doar ca ai incercat o metafora.
    Tehnologia nu are nici o legatura cu viata in sine. Imi vine in minte afirmatia unui filosof recent care spunea ca cu toata tehnologia noastra omul nu poate decat sa ordoneze materia si nu sa creeeze ceva propriuzis. Nici macar o musca de insecta tehnologia actuala nu e in satare sa creeze ci doar sa ordoneze ceva creat. A prezenta miracolul vietii prin ochelarii ehnlogiei noastre inca primitive inseamna a compara mai complexul cu mai simplul. Ceea ce este un esec metodologic.

    Eu personal cand vad ca organismul e prezentat ca o banda rulanta sau ca o farica incep sa devin sceptic

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu stiu, poate sunt eu cam obosit la ora asta, dar am impresia ca argumentatia ta e cam alambicata si personal mi-e greu sa o urmaresc. Multumesc pt lungul comentariu si energia investita in a-l scrie. Fiecare are dreptul la opinie :)Numai bine.

    RăspundețiȘtergere
  3. chiar daca ar fi adevarat k viata are un design, de unde stim ca e dat de un god ! suntem deocamdata foarte mici. trebuie sa mai crestem pana sa putem da un raspuns la toate astea.

    RăspundețiȘtergere
  4. Categoric ca evolutionismul egal cu zero. Nici nu este nevoie ca crestin sa aflu toate raspunsurile. La biologie nu de mult am invatat ca celula e ceva simplu. Ei nu-i chiar asa, e chiar ceva complex. Asa ca evolutionismul e inca o aroganta si de razvratire a omului fata de Dumnezeu! Punct

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu toate aspectele evolutionismului sunt false. Evolutionismul implica 3 concepte principale, asa cum am explicat aici http://fymaaa.blogspot.com/2009/04/creationism-vs-evolutionism-vs-design.html
    Multe se pot explica prin evolutie dar nu se poate explica aparitia primei celule si ceea ce a dat un impuls de viata unei asemenea mecanism). Sa mergem in extrema creationista sa spunem ca absolut totul e creat spontan e o alta abertaie. Sunt dovezi ale evolutiei speciilor totusi. Deci adevarul e undeva la mijloc. Eiosta si evolutie si creatie si design inteligent, si epigenetica si lamarkianism. Studiaza mai in profunzime ca altfel o dam in fanatisme ieftine!

    RăspundețiȘtergere
  6. P.S. Mai nou se studiaza si ideea interventionista, cel putin pe planeta noastra unde exista o asemenea biodiversitate de gene, rase samd (adica au venit niste extraterestrii si au intervenit in evolutia speciilor).

    RăspundețiȘtergere
  7. ...Deci stai un pic. Spui ca nu toata forma a evolutionismului e gresita???? Adica cum? Au nimerit unele lucruri de exemplu te citez: "evolutia speciilor"??? Adica vrei sa spui ca omul e evoluat din maimuta??? Imi pare rau! Teoria evolutionista ori este 100% corecta ori este falsa tocmai din cauza ca spui: "nu toata forma a teoriei evolutionismului e gresita"
    Spre deosebire de teoria prosteasca omeneasca a teoriei evolutionismului, Biblia este revelatia sau Cuvantul descoperit tocmai de la Sursa tuturor lucrurilor, unde chiar este subliniat ca Dumnezeu a zis si s-a facut. CuM? Te mai intereseaza cum? Nu asta e scopul LUI Dumnezeu sa aflam cum a luat fiinta totul, ci faptul ca El a creat. In timp ce evolutionismul IL neaga pe Dumnezeu. Si cine neaga pe Dumnezeu? Tocmai ca cel care a adus pacatul si moartea in lume: sarpele cel vechi, diavolul. Deci si in spatele evolutionismului e diavolul. Si da Biblia este 100% corecta si adevarata fie ca iti place fie ca nu, fie ca gasesti greseli in ea. Personal nu am nevoie de alte surse citate de tine, doar celor care se supun autoritatii Bibliei. Asa cum acest mesaj are un autor, tot asa si tot ce exista (creatia) are un Autor! El ne-a lasat aceste lucruri sa-L descoperim pe El si maretia LUI, nu sa nimerim si sa gasim explicatii la cum a aparut totul spontan sau nu. Acest lucru nici nu este asa revelant, spre deosebire de pacatul care a afectat relatia noastra cu Dumnezeu, relatiile interumane si chiar pe noi. Dar ignoram acest aspect, cautand doar sa gasim explicatii la cum a fost cea mai mare teorie prosteasca omeneasca "BIG BANGUL" sau alte pareri omenesti...exemplu "Ci ca din tantar a iesit armasar". Scuze de tonul mesajului meu, dar nu de persoana ta se leaga ci de teoria evolutionismului, care ma enerveaza si o consider cea mai mare aberatie. Din contra creationismul pe departe nu e o aberatie, ci Il descopera pe Dumnezeu in toata frumusetea si maretia LUI, dar omul in ignoranta lui accepta orice filozofii, dar nu si cuvintele care pot aduce la o viata de legatura cu Dumnezeu.

    Inca o parere personala despre evolutionism si nu trebuie sa o imbratisezi. Holaocaustul este o cosecinta a acestei teorii. Pentru ca omul acela care a comandat cea mai mare crima din istoria umanitatii "Holocaustul" daca cunostea ca omul a fost creat dupa chipul si asemanatea lui Dumnezeu, nu ar fi acceptat ca exista o specie superioara umana si doar ei au dreptul sa traiasca in timp ce celelalte rase inferioare (tiganii, evreii si altii) trebuie exterminati. Acum vei intelege de ce Mi-e scarba de evolutionism!!!!!!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  8. Pacat ca nu citesti ce ti-am recomandat. Dogmatismul de care dai dovada, ca majoritatea crestinilor de altfel, arata cata lene aveti sa cititi sa va documentati si sa cercetati. Ca si evolutionistii fanaticii sau ateii va credeti singurii detinatori ai adevarului, insa argumentele voastre sunt foarte subtiri. Insa nu ati pune mana sa cititi. Si teoria evolutionista are lacune, nu zic nu, citeste aceasta teorie sa vezi ce presupune, ca se vede ca habar nu ai!!!! Dar si cea creationsita. De aia ti-a dat Dumnezeu minte! Foloseste-o!

    RăspundețiȘtergere
  9. Nu dau dovada de nici un dogmatism. Tocmai ca citesc si blogul meu tocmai va arata in directia aia (si voi aborda diferite domenii), dar ura ta fata de altii se simte din mesaj. Si da cred ca numai un Adevar e singurul Adevarat. Argumentele noastre tocmai ca au acoperire.
    Cauta dovezi despre Domnul Isus Hristos despre Care s-a scris inca inainte ca El sa vina in lume cu multe secole inainte. In cele mai mici detalii s-au implinit zeci de profetii. Cum sa nu ma bazez pe Cuvantul LUI. Si ca dovada ca El merita ascultat este viata mea in care El a intervenit de atatea ori si am vazut puterea Sa. O dogma care nu schimba viata unui om e doar o parere personala omeneasca, dar Cuvantul Lui Dumnezeu poate transforma viata unui om. Regret ca te-ai suparat.

    RăspundețiȘtergere
  10. BIBLIA = Cuvantul lui Dumnezeu - este o dogma! Daca tu imi argumentezi doar prin Biblie creationismul, ai mari lacune asa cum si Biblia are. Blogul tau nu ne arata nimic. Ai un film pus acolo. Asta nu inseamna nimic.

    RăspundețiȘtergere

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...