Ieşirea Din MATRIX: ZEITGEIST II - Spiritul Timpului II - Adaos

marți, 4 noiembrie 2008

ZEITGEIST II - Spiritul Timpului II - Adaos


ZEITGESIT II - Addendum (2008)

Iată şi partea a doua a acestui documentar atât de controversat. Prima parte o puteţi vedea aici pe blog sau pe deconspiratii.blogspot.com. Un lucru este cert legat de acest documentar ... oamenii nu au rămas indiferenţi. Au fost stârnite reacţii extrem de puternice atât pro cât şi contra. Voi consemna şi eu câteva pro şi câteva contra, fiecare să-şi folosească simţul critic şi să-şi găsească adevărul personal.

Păreri PRO :

1) Găsiţi aici pe bloggul Ocultismul (blogul oficial Zeitgeist romania a fost eliminat)
2) Pe siteul Umblu Liber
3) Siteul Dă Mai Departe
5) Blogul masonului Silviu Prigoană
(cei care vor să ştie mai multe despre Prigoană să citească şi aici - Masonul Prigoana, "elita gunoierilor" )
6) Mişcarea Zeitgeist - toţi cei convinşi , credincioşii Zeitgeist, se pot unii într-o comunitate dornică să facă o schimbare, într-o lume în care am atins apogeul răului (se poate şi mai rău ... e o vorbă din bătrâni, dar să sperăm că ne vom opri aici totuşi, cu decăderea).

Păreri PRO şi CONTRA:

- aici se analizează în special Zeitgeist I, dar multe dintre lucrurile spuse acolo se aplică şi la 2 (însă în Zeitgeist 2 nu este atacat doar creştinismul, ceea ce a deranjat pe mulţi, ci si celelalte religii - oricum referirea la religii în acest documentar este meteorică şi nerelevantă).
3) Cunoscutul deconspiraţionist american Alex Jones (cel care a făcut şi documentarul Endgame despre care am vorbit aici pe blog şi l-am postat şi pe deconspiratii.blogspot.com), face şi el nişte comentarii pertinente pe youtubea in legatura cu Addendum (aici, aici şi aici). Eu ştiu ca Alex Jones este un mare sustinator al lui Ron Paul (un congressman american care-l susţine pe Alex Jones în misiunea lui) iar în Addendum sunt ironizaţi indirect toţi susţinătorii lui Ron Paul şi toţi cei care cred că se mai poate face ceva de la nivelul politicului (că problema este a sistemului în sine, fiind un sistem monetar, deci implicit corupt). Aşa că Alex Jones s-a simţit atins şi a reacţionat. Şi o face bine.
5) Blogul meu (voi expune mai jos şi părerea mea personală).

Păreri CONTRA

1) Se afirmă că Addendum este propagandă la Noua Ordine Mondială aici .Tipul care a făcut această critică Chris White are şi el nişte puncte de vedere pertinente demistificând multe aspecte obscure ale Zeitgeistului (în special în ceea ce-l priveşte pe Jordan Maxwell, cel care a inspirat partea cu religia din acest documentar).

Acum şi părerea mea:

simt că este mult adevăr în aceste documentare. Sunt pe aceeaşi frecvenţă de undă şi simt că rezonez cu multe dintre aspectele spuse acolo şi recomand tuturor acest documentar.

Legat de faza cu Iisus cred că este pe jumătate adevărat. Cred că a existat un om foarte evoluat spiritual numit Iisus, dar povestea sa a fost mistificată şi îmbrăcată într-o haină cu parfum de păgânism şi mitologie solară. Să nu uităm că Biblia este tradusă de regele King James, care a fost un mare ocultist (parte a nobilimei negre după cum afirmă David Icke în cărţile sale). E suficient să pui o virgulă în plus şi se schimbă tot sensul , e suficient să traduci un singur cuvânt anapoda , cu sau fără intenţie, iar fraza capătă alt sens. Din acest punct de vedere îmi pare rău că Addendum nu se leagă mai mult de Societăţiile Oculte şi de Organizaţiile Secreto- discrete, gen Bilderberg, Comisia Trilaterală, Consiliul Pentru Relaţii Externe şi chiar şi de Masonerie.

Nu cred că în societatea de consum, corporaţiile urmăresc doar maximizarea profiturilor ci şi un monopol absolut, implicit putere absolută, care binenţeles, poate corupe absolut sufletele slabe şi minţiile paranoice ale celor care ne conduc.

Sunt de acord că abundenţa de zeităţi şi dumnezei care au o poveste asemănătoare cu cea a lui Iisus nu se susţine. Doar în cazul lui Horus am găsit mai multe asemănări. E forţată conexiunea cu ceilalţi şi cred că se discreditează restul filmului care este foarte bun, astfel câştigând "băieţii jmekeri" , iar dacă iei de bune părţile economice s-ar putea să crezi şi ceea ce se spune în partea despre religie, deoarece par că ştiu ce spun, par foarte informaţi şi astfel "băieţii jmekeri" câştigă din nou.

Cred că există 90% adevăr şi 10 % minciună, manipulare, spune-i cum vrei. Oricum este mai mult decât 100% manipulare şi minciună care ni se serveşte pe tavă zi de zi în mass media. Alegeţi grâul de neghină. Daţi la o parte ceea ce nu vă convine şi luaţi ceea ce simţiţi că e bun. Nu aruncaţi tot bolul de orez pentru un fir de păr găsit în el. Cu discernământ, informându-vă şi în alte surse ... aşa trebuie văzut acest documentar.

Totuşi, dincolo de toate criticile, Addendum pune în cuvinte ceea ce şi eu gândesc de multe vreme, într-un mod sistematic şi uşor de înţeles de toţi. Cred că este o criză a conştiinţei pe acest pământ (conştiinţa generatoare de bun simţ de care am vorbit în primul meu articol de pe acest blog ... Schimbarea Începe Din Interior ) şi mă bucur că se pune şi problema spiritualităţii, a revoluţiei interioare, a schimbării credinţelor şi mentalităţilor, a paradigmelor şi prejudecăţilor generatoare de comportament, ca prim pas în schimbarea lumii în care trăim.

Mulţi se leagă de numele proiectului Venus, spunând că are legătură cu Lucifer. Dar se pare că Venus este doar numele unei localităţi din Florida, SUA, unde a locuit sau locuieşte Jacque Fresco iniţiatorul proiectului. Proiectul Venus este un vis şi pentru mine (cred că e realizabil, dar nu acum, nu cu oamenii actuali, cred că mai trebuie să treacă o generaţie sau mai multe). În cartea Conversaţii cu Dumnezeu , în special în Vol. III) se vorbeşte despre astfel de civilizaţii avansate care deja există pe alte planete. Argumentele aduse acolo în carte sunt de bun simţ.

Sunt multe de spus ... poate greşesc ... momentan spun ceea ce simt. Vom mai vedea ...

VEZI FILMUL AICI - link 1 sau AICI - link 2
(cu subtitrare în limba română)


Filmul este OPEN SOURCE si poate fi downloadat, distribuit, vizionat oriunde la orice televiziune sau cinematograf.

10 comentarii:

  1. Doamne ajuta ! Felicitari pentru blog . Este deosebit si stiu ce spun , caci urmaresc multe similare .

    Permiteti o parere :

    Desigur ati observat deja , legat de discutiile din mass-media pe tema mega crizei in care a intrat omenirea , ca dupa modelul Zeitgeist , a inceput o blamare a bancilor … si atat . Si sunt aratate cu degetul ca fiind singurele vinovate de starea grava in care ne aflam , de parca ar fi entitati fara legatura cu politicul . Si aceasta doar pentru a putea veni politicienii ( in fapt marionetele ELITELOR ) cu “ solutia “ salvatoare : GUVERN MONDIAL de STANGA … In fapt , se doreste instaurarea unui Big Brother totalitar , super formatiunea statala multinationala politieneasca formata din strict doua clase sociale : ELITELE si plebea de consumatori unelte , albine intr-un urias stup .
    Si mai grav este insa ca tot dupa modelul Zeitgeist , va incepe o blamare a crestinismului , ca fiind sursa tuturor relelor .
    Nu degeaba acest documentar a fost super promovat de un an de zile pe internet si nu degeaba a ajuns sa fie promovat si in mass-media romaneasca in aceste zile . De ce din multele dar si mai bine documentatele filme pe tema ELITELOR din umbra a fost ales tocmai acesta ? Deoarece serveste planului de mai sus , el insusi facand parte din acest plan . Este creat de PAPUSARI iar la ei totul este planificat din timp . A avut si are rolul de a manipula opinia publica intr-o directie dorita de ei . Iar faptul ca a aparut cu un an inaintea crizei , din nefericire ii da o aura de credibilitate .

    Am facut adus mai multe argumente la

    http://saccsiv.weblog.ro/2008-10-30/568024/Pericolul-ZEITGEIST.html

    si consider ca opinia dv. la consideratiile mele ar fi utila .

    RăspundețiȘtergere
  2. In Zeitgeist 2 cel putin am vazut ca se leaga si de alte religii, nu numai de crestinism. Personal nu cred in religii si dogme si sincer, le consider unelte ale manipularii si spalarii pe creier a oamenilor. Parerea asta o am de multa multa vreme, iar Zeitgeist consider ca a venit ca o sustinere in plus pentru cei care se simt frustrati de religii si de impotenta ei de a face oamenilor vre-un bine cu adevarat, satui de fanatism si rigiditate dogmatica. Totusi, nu am nimic cu o religie anume sau cu un cult atata timp cat prin credinta lor oamenii isi pastreaza sau isi amplifica bunul simt devenind mai oameni. Nu se prea intampla asha. Din pacate fanatismul religios este un mare cancer al acestei lumi si tinde sa cuprinda oameni de orice religie , tinde sa separe la modul brutal oamenii intre ei, iar cu asta nu pot fi de acord. Atitudinea majoritatii religilor mi se pare sectara si separatista si personal cred ca nu avem nevoie de biserici, de preotime,de gurusi, de imami, de lamasi sau de alti intermediari ca sa comunicam cu Dumnezeu, sa ne apropiem de Dumnezeu sau sa ne mantuim. Nu cred ca avem nevoie de nimeni neaparat ca sa evoluam spiritual si personal nu vreau sa sustin prin taxe si impozite nici o biserica sau cult religios sau dogma ori sistem spiritual (inclusiv masoneria care am auzit ca e sustinuta de statul roman ca si biserica ortodoxa , prin fonduri de la stat). Pentru mine politicienii sunt preotii lumii viyzibile, iar preotii, politicienii lumii invizibile. Merg mana in mana.
    Fiecare e liber sa creada ce vrea atata timp cat nu face altuia ceea ce lui nu i-ar place sa i se faca.
    In afara de OTV nu s-a spus nimic de Zeitgeist in mass media, din cate stiu eu. Iar masonul Prigoana a mai venit si cu alt documentar la OTV, care nu are nici o legatura cu crestinismul :"Loose Change Second Edition" care ataca frontal sistemul si problema de la 11 septembrie si scoate in evidenta faptasii. Si cred ca Zeitgeist a facut asa mare valva ca a atacat crestinismul foarte abrupt, cu argumente interpretabile, dar nu in totalitate false, iar multimea a reactionat si datorita multor lucruri adevarate spuse in film. Politicul este in totalitate supus ... intr-un sistem monetar, cei care au banii conduc, nu altcineva.
    “Daţi-mi voie să emit şi să controlez banii unei naţiuni, şi atunci puţin îmi pasă cine emite legile.” (Mayer Anselm Rothschild, bancher).
    Fara bani nu ajungi in politica frate si nu ai nici o putere fara ei (sigur, in aparenta, la suprafata ...adevarata putere launtrica nu are legatura cu banii). Si eu am superpromovat aceste documentare si nu ma simt unealta manipularii globale. Poate oi fi si nu-mi dau seama, dar sa ma ierte Dumnezeu, fac ceea ce simt sa fac si o fac din tot sufletul, nu am nici un interes in asta, decat ca oamenii sa se trezeasca!
    Fiecare are parerea sa si e liber sa si-o exprime. Si tu ai un blog foarte bine informat care merita studiat. Mie personal insa imi repunga parfumul de dogmatism crestin care razbate din el... cu toate astea consider ca sunt informatii valoroase in el, aleg graul de neghina si merg mai departe. Si asta iti recomand si tie sa faci cu Zeitgeistl. Alege graul de neghina, scoate firul de par din bolul cu orez...nu arunca tot orezul. Numai bine!

    RăspundețiȘtergere
  3. mi-a placut mult project Venus..chiar e foarte asemanator cu ce scrie in CWG..si e un vis,ţel foarte bun .chiar ieri m-am uitat la K-Pax film din 2001,il vazusem mai demult dar stiam ca acu am sa il vad defapt..fara "lentile".si acolo se rostesc cateva idei despre cum ar trebui sa arate o soc. evoluata.

    RăspundețiȘtergere
  4. Apreciez mult ceea ce faceti...
    De curand am gasit asta pe youtube :

    http://www.youtube.com/watch?v=HAuZi8ZiJOg&eurl=http://killav.blogsome.com/&feature=player_embedded
    Big Brother se apropie !

    RăspundețiȘtergere
  5. ok primu pas de informarea masselor a fost facut...now what? toata lumea face documentare si descompira da nimeni nu ia atitudine in detronarea Elitei ... a celui care ne mentine in sclavie ... trezirea nu trebuie sa porneasca doar la nivel menal...ci si fizic...

    RăspundețiȘtergere
  6. eu nu mai pot accesa www.proiectulvenus.ro , ce s-o fi intamplat ? ar fi bine sa va faceti niste copii la site-urile voastre ...nu se stie niciodata cine se supara ...

    RăspundețiȘtergere
  7. emil spune.....ceea ce prezinta proiectu venus este doar o simpla viziune in spatiu ..asa ceva noi singuri nu o sa putem realiza niciodata ...asa ar trebui sa fie viata pe pamint dar din pacate nu se poate decit cu ajutorul lui dumnezeu creatorul....este o simpla speculatie de manipulare a speciei umane , este o pregatire pentru viitorul guvern mondial ..

    RăspundețiȘtergere
  8. Exista atatea pareri vi pro si contra, ca nu mai stii de fapt care este adevarul. Documentarul este bine intocmit dar cel care l-a intocmit reprezinta interesele cui, ca nu face nimeni nimic gratis.

    RăspundețiȘtergere
  9. Ale elitei nu cred caci se loveste in tot sistemul la radacina ... credca omul e bine intentionat si face si el ce poate ... si ce cunoaste.

    RăspundețiȘtergere

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...