Ieşirea Din MATRIX: JOC FINAL - Planurile Pentru Înrobire Globală

vineri, 28 noiembrie 2008

JOC FINAL - Planurile Pentru Înrobire Globală

ENDGAME - The Blueprint For Global Enslavement (2008)

Documentarul a mai fost pus în lista DOCUMENTARELOR TRADUSE (cu descriere), dar era mai greu accesibil, aşa că l-am scos în faţă într-un articol separat.

Descriere preluata de aici

"Intr-o Nouă Ordine Mondială, un Guvern unic este doar începutul. Ajuns la putere, acesta își va pune în aplicare planul de exterminare a majorității populației lumii, în timp ce va asigura unei infime elite o viață lungă și fără griji, cu ajutorul tehnologiilor moderne.

Acesta este terifiantul scenariu analizat în “Endgame” („Joc final”), cel mai recent documentar al jurnalistului și regizorului american Alex Jones, cunoscut pentru incisivitatea și constanța cu care urmărește cele mai incomode subiecte.

„Joc final” este, in fapt, o cronologie a cursei spre puterea absolută a unui număr foarte restrâns de oameni – astăzi, mai aproape ca niciodată de țelul lor.


Alex Jones documentează în „Joc final” evenimente în desfășurare, precum un apropiat colaps al Statelor Unite ale Americii și formarea Uniunii Nord-Americane, structura care va pune capăt suveranității naționale a statelor din America de Nord și care va forma, împreună cu Uniunea Asiatică și Uniunea Europeană, nucleul viitoarei Guvernări Unice Mondiale.

Totodată, Jones și echipa sa urmăresc de câțiva ani reuniunile secrete ale Grupului Bilderberg și pregătirile pe care membrii acestuia le duc pentru declanșarea celui de-Al Treilea Război Mondial.
Documentarul include imagini video și interviuri de la reuniunea din 2007 a Grupului Bilderberg din Istanbul, Turcia, imagini realizate de către Paul Dorneanu, primul jurnalist român ce s-a deplasat la o reuniune a Grupului Bilderberg.

Documentarul mai atrage atenția că adepții malthusianismului și eugeniei au preluat controlul asupra guvernelor lumii și sunt pe pragul de a începe o politică de depopulare forțată, cu scopul exterminării majorității locuitorilor planetei.

Pentru o mai bună înțelegere a originii acestor evenimente, „Joc final” ne propune și o incursiune cuprinzătoare în trecutul recent, arătând cum elitele globaliste au sprijinit dictaturile și finanțat cele mai sângeroase războaie, pentru a clădi, pe ruine, o Nouă Ordine Mondială, primul Imperiu Mondial adevărat, în care libertatea va fi doar o amintire. Mass media, aflată sub controlul acelorași elite, ascunde de decenii informații cruciale, pentru a păstra secret programul de dominație asupra întregii lumi, spălând în schimb creierele oamenilor cu spectacole de divertisment de cea mai joasă speță.
Niciodată pana acum vreun documentar nu a reușit să semnaleze mai convingător și mai alarmant planurile din agenda celor care doresc să controleze lumea. Mai mult decât obișnuita „teorie a conspirației”, „Joc final” reunește piesele ascunse și cenzurate ale unui Joc având ca miză însuși viitorul omenirii.

Alex Jones (34 de ani) este un jurnalist american de orientare paleo-conservatoare (tradiționalist și anti-autoritar) binecunoscut în țara sa și în Canada pentru opoziția vehementă față de instituțiile și organizațiile internaționale precum ONU, Banca Mondială sau Grupul Bilderberg. Jurnalist de radio, realizator al emisiunii zilnice The Alex Jones Show, transmisa în direct de peste 60 de posturi de radio din SUA, regizor, documentarist, autor a 15 documentare de lung metraj despre pericolul unei dictaturi mondiale și al instaurării unui stat polițienesc în SUA. Fondatorul unei rețele de website-uri de informare alternativă (Prisonplanet.com, Infowars.com)."

Îi mulţumesc şi pe această cale lui Paul Dorneanu în primul rând că m-a impulsionat să traduc acest film şi pentru corectarea sa ulterioară şi deasemenea prietenului bluemoon care m-a ajutat la o parte din traducere.

Vezi Filmul Tradus, 

Aici - link 1, calitate slabă 240p

sau AICI - calitate HQ 480p

2 comentarii:

  1. Astept Noutati ...Ce se va intampla in 21.12.2012 ???

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce noutati astepti? Legat de 2012 exista o categorie dedicata acestui capitol ... dai click in stanga pe 2012, la Categorii. Tu ai nimerit la un articol postat inca din septembrie 2008 desi pe blog apare ca 28.11.2008. Daca te uiti tot in stanga, sub categorii exista si o arhiva, care arata ca din data de 28.22.2008 am mai postat zeci de articole noi si documentare. Asa ca la ce noutati te mai astepti? Legat de ce? O continuare , chiar mai buna, a filmului Endgame este The Obama Deception , facut tot de Alex Jones ... Cauta-l pe blog (scrie in regiunea din stanga sus de tot, un spune CAUTARE BLOG, Obama deception). Adresa de start a acestui blog este www.fymaaa.blogspot.com. Venind pe blog de la aceasta adresa vedeti ce noutati apar mereu.

    RăspundețiȘtergere

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...