Ieşirea Din MATRIX: BANCHERII - Oamenii Monopol (22.09.2014)

luni, 22 septembrie 2014

BANCHERII - Oamenii Monopol (22.09.2014)

Continuam astazi seria de reluari a unor documentare care, cel putin pe noi, ne-au marcat, insa din pacate, au trecut prea putin remarcate sau observate desi sunt niste informatii deosebit de importante. Stim ca prea putini dintre voi aveti obiceiul de a va uita in urma desi exista informatii deosebit de importante acolo.  De aceea ni se pare binevenita readucerea in atentie a unor documentare care chiar merita mai multa atentie. In plus, venim cu informatii noi, actualizari ce merita mentionate, lucruri care la vremea postarii nu se stiau sau nu aparusera. Ordinea reluarii filmelor este una data de data publicarii pe blogul nostru. Reluam incepand cu 2008, cel de astazi fiind un documentar publicat initial in 9.11.2008, apoi ne apropiem incet incet de anul curent. Ne-am bucura sa existe printre voi oameni care nu au vazut inca, acest documentar important.

PHENOMENON: THE LOST ARCHIVES - Monopoly Men (2000)
FENOMEN: ARHIVELE SECRETE - Oamenii Monopol

Încă un documentar din seria FENOMEN - Arhivele Secrete, care conţine 14 episoade, foarte bine realizate şi prezentate de binecunoscutul actor Dean Stockwell , o serie în care care ne este revelat conţinutul unor documente recent desecretizate ale guvernului din umbră.
Fiecare episod oferă o explorare în profunzimile unui eveniment care întrece orice închipuire, sau examinează secretele nespuse din spatele poveştilor pe care credeaţi că le ştiţi, fiind dezvăluite faptele din spatele legendelor.

În acest episod, "Oamenii Monopol" se investighează Rezerva Federală, o entitate misterioasă care controlează economia SUA. Se examinează istoria acestei organizaţii şi deasemnea se analizează acţiunile ei din prezent.


În timpul preşedenţiei lui Wilson, Guvernul SUA a sancţionat crearea Rezervei Federale (RF). Mulţi cred că RF este o organizaţie guvernamentală menţinută să ofere o responsabilitate financiară în cazul unei crize interne, dar în realitate, afacerile actuale ale acestei bănci sunt învăluite în mister. Oamenii vor fi, poate, surprinşi (dacă nu au văzut Zeitgeist Addendum) să afle că principala afacere a RF (FED) este să creeze bani din nimic, îi împrumută apoi Guvernului American şi binenţeles, pentru asta cere dobândă. Cine primeşte profitul din aceste dobânzi? Bună întrebare. Uitaţi-vă la acest documentar şi descoperiţi legăturile ascunse între RF şi alte organizaţii secrete internaţionale de top.

Se mai vorbeşte şi de Grupul Bilderberg, despre Noua Ordine Mondială, despre agenda ascunsă şi multe altele.

Poate veţi înţelege astfel că această aşa zisă criză financiară mondială actuală este atent programată de puterea oculta mondială prin "minunaţii" ei reprezentanţi, adevăraţii terorişti ai acestei planete: bancherii. Ni se arăta încă odată faptul că Băncile sunt "Cămătării" pe faţă! În spatele pompoaselor oficii bancare, în spatele zâmbetelor false ale funcţionarilor acestor bănci, dincolo de fanfaronada şi bliz blizul opulenţei acestor organizaţii nesimţite şi lipsite de omenie, se află CĂMĂTĂRIA care este considerată o infracţiune. Suntem furaţi pe faţă fără nici o jenă. Nu numai că ni se cer dobânzi aberante, în plus băncile nu-şi asumă absolut nici un risc, deoarece dobânda este variabilă. Creşte inflaţia, creşte dobânda, prostimea plăteşte. Câţi nu suferă acum de pe urma acestei situaţii? Pe cât posibil nu mai daţi apă la moară băncilor care efectiv, ne sfidează pe faţă, profitând de ignoranţa şi lipsa de educaţie a oamenilor. Ne tot zăpăcesc cu limbajul lor economico- financiar extrem de doxat, că ţi se "limbă plimba în gură" , o bolboroseală menită să ameţească şi să zăpăcească ... ştiţi vorba aceea "dacă nu reuşeşti să-i convingi ... zăpăceşte-i". Suntem o naţie de oameni zăpăciţi de băieţii jmekeri care învârt cuvinte şi termeni cu parfum economic. Iar ei profită de prostia omenească la greu. La naiba cu ei ...
Într-o lume normală împrumuturile s-ar da fără dobândă, iar uneori aceste împrumuturi ar fi chiar nerambursabile. Astfel văd eu o lume cu suflet, o lume în care cu toţii suntem fraţi, ca într-o familie. Voi daţi prietenilor voştrii sau celor din familia voastră împrumuturi cu dobândă? Chiar şi în Biblie se spune pe undeva, să nu dăm bani cu dobândă celor săraci. Dacă tot aplicăm o dobândă, atunci să o aplicăm diferit în funcţie de categoriile sociale. Măcar de s-ar împrumuta bani pe care banca îi are, dar nici măcar acest lucru nu e respectat. Banca ne împrumută bani virtuali, bani pe care nu-i are şi ne cere o dobândă la nişte bani care nu-i posedă din start. Acest lucru este permis de o altă invenţie diabolică meşteşugită, numită fractional reserve banking. Zăpăcitor nu? Oricum, dobânda în sine este o invenţie diabolică care în timp, datorită inflaţiei generate , scade valoarea banilor şi ne ţine în sclavie. Vă recomand şi documentarul Zeitgeist II - Addendum ca să înţelegeţi mai bine ce vreau să spun. Pentru o şi mai bună documentare puteţi să răsfoiţi şi blogul DEMSCAREA MANIPULĂRII COLECTIVE unde se explică pe larg ticăloşia sistemului mafiot în care trăim.


VEZI FILMUL TRADUS AICI 

(cu subtitrare în limba română, în premieră pe ţară - îţi mulţumesc Mr. White şi pe această cale, pentru ajutorul pe care mi l-ai dat la traducerea acestui documentar)


DOWNLOAD RAPID

In completare studiati categoria CRIZA FINANCIARĂ 
(pe care o puteti explora mai usor in CUPRINS)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...