Ieşirea Din MATRIX: FENOMEN - ARHIVELE PIERDUTE - Fulgerul pierdut: Secretele Dispărute Ale Lui Nikola Tesla

joi, 30 octombrie 2008

FENOMEN - ARHIVELE PIERDUTE - Fulgerul pierdut: Secretele Dispărute Ale Lui Nikola Tesla


PHENOMENON 
- THE LOST ARCHIVES -
Lost Lighting: The Missing Secrets of Nikola Tesla

Nikola Tesla a fost un binecunoscut inventator sârbo - american, fizician, inginer mecanic şi electric. El este cel mai bine cunoscut pentru munca sa revoluţionară şi prin numeroasele sale contribuţii în domeniul electricităţii şi al magnetismului la sfârştul secolului 19 şi la începutul secolului 20. O mare parte din invenţiile sale sunt foarte cunoscute în civilizaţia modernă oriunde este folosită electricitatea. Pe lângă descoperirile sale despre electromagnetism şi inginerie, Tesla este considerat un pionier în domeniile roboticii, balisticii, ştiinţa calculatoarelor, fizicii nucleare şi fizicii teoretice. Tesla considera cercetarea diferitelor întrebări ridicate de către ştiinţă drept cea mai nobilă metodă de îmbunătăţire a condiţiei umane cu ajutorul principiilor ştiinţei şi progresului industrial şi una care să fie compatibilă cu natura.

Însă multe dintre invenţiile sale ar fi putut schimba soarta omenirii în sensul eliberării noastre de monopolul companiilor energetice. Acest lucru nu putea fi acceptat de cei care deţin puterea în această lume şi cred că ăsta a fost motivul principal al denigrării numelui său.
Unii încă se mai străduiesc să pună în aplicare invenţiile sale ...

Într-un articol preluat de pe Yoghinii MISA Blog se spun următoarele

"Tesla reloaded - Energia electrica transmisa prin aer

Am putea scapa de cabluri si baterii
Transmiterea energiei prin aer, posibila

Cercetatorii de la Massachusetts Institute of Technology (MIT) au anuntat ca se poate transmite electricitatea si fara fire, ei demonstrand acest lucru prin aprinderea unui bec care nu era conectat la nimic. WiTricity, adica electricitatea fara fir, merge deocamdata la distanta mica, de cativa metri, dar probabil ca acoperirea se va extinde.
Transmiterea eficienta a energiei prin aer este unul din visele omenirii: nu am mai avea nevoie de cabluri la care sa conectam mereu echipamentele electronice. si nici nu am mai avea nevoie de baterii.


Un progres remarcabil in aceasta directie a fost deja facut de catre un grup de cercetatori de la MIT, care au reusit sa alimenteze fara cablu, prin aer, un bec de 60W, de la cativa metri distanta, si asta cu o eficienta de 40%. Marin Soljacic este cel care a inventat sistemul. "Vroiam un sistem prin care bateria mea de la telefon sa nu se mai descarce niciodata", a povestit el. Detalii despre proiect au fost publicate de revista americana Science, dar o adaptare pe larg in limba romana se gaseste la adresa http://www.stiinta.info/ - un site unde un colectiv activ in domeniul stiintei comenteaza in limba romana ultimele descoperiri din intreaga lume. In esenta, solutia se bazeaza pe rezonanta electromagnetica si consta in transmiterea energiei de la o bobina la alta, prin intermediul inductiei magnetice. In fond, aceasta constructie de doua bobine sta la baza tuturor transformatoarelor electrice, care transmit energia electrica dintr-un circuit electric in alt circuit electric. Cercetatorii au pus insa un bec de 60W in serie cu cea de-a doua bobina rezonanta, pentru a-l alimenta cu energie de la prima bobina rezonanta, energie primita prin aer datorita legilor inductiei magnetice. Trebuie spus ca aceasta metoda de transmisie a fost incercata si de Tesla prin 1920, pentru a transmite energia in alt circuit electric. El nu a reusit insa in experimentele sale sa transmita energie la distante mari. Acest neajuns pare sa se fi rezolvat si singura problema a sistemului este ca, deocamdata, energia este disipata in spatiu, ceea ce inseamna ca foarte multa se pierde pur si simplu. Cu alte cuvinte, sistemul nu este tocmai economic.

O solutie studiata deja teoretic de cei de la MIT pentru a rezolva aceasta problema a fost construirea unui inel rezonator, care sa disipeze cat mai putina energie in aer. In acest scop, cercetatorii au folosit camp magnetic pentru a concentra energia astfel incat sa nu se mai piarda degeaba. De mentionat este si faptul ca sistemul WiTricity a functionat chiar cand au fost interpuse obiecte intre sursa si becul fara fire. Eficienta raportata de cercetatori este de 40%. Restul de 60% de energie se pierde fie in radiatie, fie in rezistenta electrica finita a bobinelor de cupru.

Campul magnetic poate dauna organismului uman

Aplicatiile acestor rezultate sunt nenumarate. Totusi, se asteapta ca intr-o prima instanta sa apara "statii de incarcare" WiTricity in fiecare casa. Odata veniti acasa nu trebuie decat sa asezam telefonul mobil sau laptopul in apropierea unei astfel de statii, si ele se vor incarca automat, prin aer. Desigur ca in acest caz marimea campului magnetic poate fi o problema, pentru ca aceasta poate dauna corpurilor umane. Pe de alta parte, folosirea campului magnetic este o alegere buna fata de campul electric, pentru ca el este mult mai putin nociv pentru organismul uman."

Acesta este un gen de invenţie a la Tesla.

Iată şi un articol din Revista Nexus Magazin din Romania , intitlulat

"Sistemul de transmisie a electricitatii fara fir realizata de Tesla"

Pentru mai multe detalii,

VEZI FILMUL AICI :
(în premieră pe ţară, cu subtitrare în limba română)

 Mai multe despre Tesla si energia gratuita puteti gasi studiind Categoria FREE ENERGY, in special, Categoria NIKOLA TESLA in particular si in special:

1) TESLA - Stăpânul fulgerului
2) Secretele disparute ale lui Nikola Tesla
3) Energia libera - cursa catre punctul zero 
 
Va invitam de asemenea sa cititi si urmatoarele carti:
2) TESLA - Biografia unui geniu - de Marc J. Seifer
5) Tesla si energia libera - de Commander X

8 comentarii:

  1. Iti multumesc din suflet pentru ca ai adaugat linkul blogului meu la favorite.

    Numai bine!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Suntem pe aceaşi frecvenţă de undă ... e bine să fim uniţi :) Nu m-ar deranja dacă m-ai adăuga şi tu, dar dacă nu simţi să o faci nu trebuie să o faci ca să fim chit. Eu am făcut-o oricum :) Cu plăcere.

    RăspundețiȘtergere
  3. Salutare la toată lumea!
    Numele meu este Dan. Aş vrea în primul rând să felicit creatorul blogului şi tuturor care participă cu ajutor direct şi comentarii şi acelora cu ajutor indirect doar prin citirea informaţiilor fără a lăsa comentarii. Împreună cu câţiva prieteni studiem de ceva timp ceea ce se cheamă free energy. În timp chiar am creat împreună un mic grup de cercetare şi aplicare a diferitelor aparate care pot fi create. De studiat am studiat o arie destul de largă de invenţii începând de la invenţiile lui Tesla, tot felul de motoare cu apă(mai degrabă oxihidrogen), aer şi diverse alte tehnologii pe magneţi, radionică şi inclusiv energie verde cum se numeşte acum energia eoliană şi cea solară. Ne-am axat însă pe descoperile lui Victor Schauberger care sunt extraordinare pentru cine a studiat şi stie despre ce vorbesc.
    De curand am reusit realizarea unui site cu tematica free energy. Acesta este www.energielibera.net
    Va invit pe cei doritori sa colaboram la aducerea cat mai multor informatii pentru a fi cunoscute de cat mai multi oameni si la realizarea unor eventuale proiecte. Puteti scrie pe adresa de contact a site-ului.
    Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  4. Super interesant blogg-ul.
    Am sa incerc sa parcurg toate postarile ,deoarece prevad ca mi se pot deschide perspective mult mai largi.
    Am urmarit si blogg-ul "farastres" si "Marele lup alb" ,precum si multe filme documentare de pe Google videos.

    RăspundețiȘtergere
  5. Felicitari! Sunt impresionata! Informatiile citite de mine pe ici pe colo,filme descarcate cu greu de pe net, le gasesc aici dintr-un click!Eu sunt pasionata de cartile lui David icke si Jan van Helsing ( dar siale altor autori) pe care le tot recitesc si de fiecare data mai gasesc ceva ce mi-a scapat.Si mare fan Matrix, evident! Ma bucur ca te-am descoperit!

    RăspundețiȘtergere
  6. pe saitul http://free-ennergy.blogspot.com/
    gasiti o echipa care lucreaza la realizarea unor proiecte din domeniul Free Energy in Bucuresti

    RăspundețiȘtergere
  7. A patent registered by Nikola Tesla and recently discovered shows that the great engineer was long before the era in which he lived.

    http://invenitmundo.blogspot.com/p/science.html

    RăspundețiȘtergere

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...